De ComplotConcurrent – Uitzending 142 “Aardappels in Space” (16-8-2021)

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Doerlidoe
3 maanden geleden

Onze situatie hier op Aarde kan niet begrepen worden zolang we het exopolitieke aspekt buiten beschouwing laten : Het buitenaards leven waarmede het onze is verweven De situatie in Afghanistan is hier ook een voorbeeld van. Wat er nu gaat gebeuren is dat er een nieuwe vluchtelingen stroom van islamieten naar het Westen op gang komt. Toeval ? Wel nee god haat het blanke ras omdat het nooit gelukt is hen compleet te domineren met de god matrix ( George Kavassilas heeft daar een hoop over te vertellen ) daar waar dat bij de Islamieten veel beter is gelukt… daarom… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Jan Doerlidoe
Dennis
3 maanden geleden

De supporters van Feyenoord en Go Ahead Eagles zongen over en weer “Hugo hou je bek”. Hugo de Jonge was zelf ook aanwezig in de Kuip.
https://twitter.com/VoetbalUltras/status/1429461205517754377