De ComplotConcurrent – Uitzending 2 “MKULTRA, crisis acteurs & oercomplotten” (22-2-2018)

( 33 )
 • Ank

  Spot on wat mij betreft Micky over de Florida shooting. Heb veel filmpjes bekeken. De wapenlobby ligt er dik boven op.

  Mooi filmpje over de 9/11 vliegtuigen. Ik ga zeker de Judy Woods presentatie nog bekijken.

  Het spijt me te moeten zeggen, maar ik kan mijn hartslag niet helemaal onder controle houden als je het over Rutte en Europa en onze grote vriend Franskie hebt en dan praten we nog niet eens over de openlijke minachting die ten toon gespreid wordt in het referendum debat ten aanzien van ons burgers die incompetent zouden zijn om te kunnen oordelen over een zo ingewikkelde kwestie als het Oekraïne verdrag.
  Dank zij de goede alternatieve media weten we precies waar jullie mee bezig zijn.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha ja sorry ik denk dat het afkicken is van 231 uitzendingen NetNietLive dat ik nog niet zonder Rutte, Franski, minister Heks en al die andere liegende en bedriegende ratten in pakken en mantelpakjes kan, of ik ben er wellicht gewoon gefascineerd door die poppenkast. Hetblijft ook een groot complot, of misschien eerder massa hypnose, dat mensen nog geloven in of laat staan enige waarde en dus bestaansrecht aan die zogenaamde ‘democratie’ geven 🙂

   Beantwoorden
 • guuz

  Hik….Donderdag …wie zijn we en wie is jullie en wat is dat bezig zijn? Ank?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mijn vader zei toen ik 11 was altijd al “Geniet, maar drink met je maten jongen!” Dus vandaar voor jou deze ComplotConcurrent Guuz, dan drink je met één van je maten op de achtergrond loerend vanuit zijn YouTube video hoekje.

   Beantwoorden
 • guuz

  Dank je Mick…..gna.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Je doet lacherig over herkomst van vrouw merkel
  Maar hier een link wat best wel eens kan kloppen
  Over werkelijke ouders van merkel

  http://www.bovendien.com/geschiedenis/geschiedenis/is-merkel-de-dochter-van-hitler

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hebbeb ze ook een audioboek van dat ellenlange artikel? Als ik dat ga lezen ben ik een paar uur zoet namelijk…. Of wat is de conclusie van de schrijver, had ik gelijk dat Merkel op Hitler lijkt bijvoorbeeld?

   Beantwoorden
   • Ank

    De schrijver vindt van wel.
    Ik heb nog voor je gezocht of er video of audio materiaal was maar helaas. Veel speculaties over haar afkomst als zijnde Hitlers dochter maar niemand is zo diep in de achtrgrond gedoken als de schrijver van genoemd artikel.

    Beantwoorden
 • Ria

  Ga maar door, ook nog een beetje humor er in, prima.

  Beantwoorden
 • guuz

  The Freemanperspectiv…..

  Beantwoorden
 • guuz

  Wat betreft beelden e.d. van frau Merkel Hij legde ook de portretten van de familie Obama over Aknatons gezin .daar zwerft misschien wat qua beeldmateriaal…. xxx

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  In NL mag je een AR-15 bezitten, mits je de AR-15 en haar munitie gescheiden bewaard, zodat eventuele opportunisten moeite hebben jouw AR-15 te kunnen gebruiken.

  In Mick’s uitzending:

  27:56 – hij is even op zoek naar zijn tekst.

  Meer informatie over deze jongen:

  http://zaklamp.fnhost.org/hogg-2018.02.24.txt

  Goede exercitie: Ga na tot welke religieuze minderheid dit soort freak shooters behoren.

  Jeroen van Koningsbrugge

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1668122/tijdreiziger-uit-2030-slaagt-voor-test-leugendetector

  Nog even de rest kijken voor de volgende comment…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nog bedankt voor die Telegraaf link naar de video met die ‘tijdreiziger’, waarschijnlijk zegt mijn gevoel hetzelfde als jouw gevoel toen je die video zag, als mensen dat geloven zijn ze wat mij betreft niet helemaal lekker haha. Maar ik weet nu wel waar Jeroen het in de auto over had 🙂

   Beantwoorden
 • Dr Iglo

  911: Bush lied, people died.

  Je mag een bevriend buitenlands staatshoofd niet beledigen, dus nu mag het wel, omdat we al een tijdje van AWOL George af zijn. 3000 gedode Amerikanen staat echter niet in verhouding met de miljoenen doden in andere landen.

  Het presidentschap van de VS is geen baan, het is een corporation. De overheid huurt de corporation in om de zaak te runnen, soort ZZP. Dus uiteindelijk kun je de corporation vervolgen, maar de werknemer blijft buiten schot.

  Timmerbaard probeert zijn vetklep te verbergen met die baard. De EU is prima om het voor de bedrijven makkelijk te maken maar zoals het nu gaat met herverdeling van de shekels binnen de EU en de natte droom van de socialisten om de EU nog groter te maken is niet alleen een nationale bedreiging, maar ook een private.

  Ik drink minimaal 15 koppen koffie per daag dus ik reken even snel 200 euri × 30 (15 hele bakkies) = 6000 euro aan koffie per jaar. Dat is even duur als elke week een uurtje naar Ido Smit.

  Beantwoorden
  • sebas36

   Dat heb ik ook een aantal jaren volgehouden, zulke aantallen (koffiezet apparaat in de truck) Na een paar jaar heb ik maag en darmproblemen gekregen door overmatig koffiegebruik. Zit weer op 3~6 per dag, moet zeggen dat ik me een stuk beter voel na afkicken.. 😛

   Beantwoorden
 • rob

  Beadnkt voor de uitzending Micky. Nu snap ik eindelijk de gezichts uitdrukking van Buzz Adrin, wanneer president Thrumph zegt op 1:08 dat Amerika een leiderschap heeft in de ruimte, https://youtu.be/JP7v65Eb4Js. Waarschijnlijk zag Buzz weer al die grote ruimteschepen voor zich, toen hun met hun ruimte vehikeltje in de krater geland waren bij het eerste maanbezoek. Ik snap ook nu eindelijk waarom Buzz zo pissig was, toen de reporter vertelde dat hij niet op de maan was en hem een klap verkocht. https://youtu.be/BbZlf4KDnGA
  This make sense!

  Beantwoorden
 • ikke

  Jaja die Franskie die praat namens ons Nederlanders maar wat hebben wij de an, niks Franskie want jij doet het denken voor ons en zoals jij/jullie het willen. En dat WIJ Nederlanders dit zakelijk moeten bekijken whoeihaha, WE is sugar for the brain dus het gaat gewoon gebeuren en dat Vetorecht wordt besproken om het wat zwaarder te doen lijken maar het zal echt niet toegepast worden.
  Nederland moet en zal zijn meesters blijven dienen.

  Beantwoorden
 • Guusje

  Hallo Micky,

  Ik vind het een erg leuk concept. Mooi om naar te kijken en voor mij toch soms een andere kijk op de dingen. Ga zo door.

  Over Hitler, een patsy, dat schieten op die scholen, complotheorien is ook mooi te lezen op Assayya.com onder boodschappen. Voor ogen die kunnen zien 🙂
  Groet Guusje

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Goede aflevering weer. Het stukje van Judy Wood/9-11 lijkt me nog de beste verklaring. Hier een stukje met betrekking tot Tesla technologieën die gebruikt kunnen zijn als ‘directed energy’ wapen.

  https://steemit.com/twin/@notoriousdjp/was-tesla-tech-used-to-bring-down-the-twin-towers-on-9-11

  Is het ComplotConcurrent logo zo klein of heb je die bewerkt? Ik heb evt. het originele bestand nog beschikbaar staan.

  -NWD

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee volgens mij lijkt het logo klein omdat het met windows afbeeldingen dinges geopend wordt, bestand heb ik toen rechtstreeks gedownload van jouw kunstenaars pagina

   Beantwoorden
 • NetNietAnoniem

  Hij was weer goed Mick. Op naar de derde!

  Beantwoorden
 • tom van de post

  Hoe kom je aan de naam van de complot concurrent?

  Complot Concurrent, c is de derde nummer van het alfabet, twee keer een c, krijg je cc, in nummers is dat 33 en laat 33 nu net het lievelingsgetal van de masons zijn.

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Als je goed kijkt zie je 2 verborgen illuminati ogen

   Beantwoorden
  • sebas36

   Een van onze lievelingsgetallen 33 eigenlijk 11 wat ondeelbaar is en daarom ook een mystiek getal ook in de wiskunde, de oorsprong ligt hiervan in het hebreeuws/grieken en Rooms-katholiek. 9/11 is in Romeins IXXI, het getal van de de beker van de zonden.(Cup of Sin) Die gevuld moest worden. Te vinden in iedere rooms katholieke Basilisk en ook een van onze belangrijkere attributen. Overigens zit je daar ook uit te drinken in de rooms-katholieke kerk. Kijk maar eens goed, meestal staat er IXXI op.

   9/11 was niks anders dan een masonic onderonsje om de macht weer terug te krijgen en de cup of sin weer te vullen..
   De issue is ook niet of jij/jullie of ik het geloof het probleem is dat HUN dit geloven (metselaars en de katholieke kerk o.a.)
   En laten we eerlijk zijn, het is ze wel gelukt na 9/11 om de Islam het in de schoenen te schuiven.
   Het aloude spelletje wat al om en nabij 2018 jaar speelt, verdeel en heers en nog steeds iedere dag weer trappen we er met open ogen in…

   Beantwoorden
   • rob

    Hoi Sebas,
    dat van die IXXI kon ik niet zo gauw vinden op de wijnbekers vd katholieke kerk. Wel vond ik de volgende tekst op internet : Het is een merkwaardige vaststelling dat de Jezuïeten in de 17de eeuw ringen droegen waarop het symbool IXXI voorkwam,
    oeps die jezuïeten weer, maar wat betekend dit getal? Alles symbolisme om in het onderbewustzijn een werking te hebben?

    Beantwoorden
    • Sebas36

     De Kruistochten begonnen in de XIde eeuw en er zouden in totaal IX Kruistochten doorgaan.

     Beantwoorden
    • sebas36

     Lucifers Temple – Inside the Vatican (R$E)
     https://youtu.be/GQhW9vAwCqM
     Exposed illuminati “Temple of Lucifer” will shock you! (R$E)
     https://youtu.be/Jk6gQhKa9YQ

     Symboliek is heel belangrijk voor deze mensen zoals je ziet, op 8+ minuten in het tweede filmpje komt de beker ook even voorbij met IXXI in een muur mozaïek…

     Beantwoorden
 • Joost

  Laten we eerlijk zijn, aan die hele ComplotConcurrent zit een vrijmetselaar luchtje😜

  Beantwoorden
 • guuz

  Smels as concreet…….

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Misschien een leuke voor de complotconcurrent, belasting betalen op cryptomunten. Kunnen ze dat checken… Nee (?)

  Zal de overheid nog eens komen met een soort eigen (lees: Europese) Cryptomunt? Zal men dat gaan pikken?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je mag (uit mijn hoofd) tot 25 duizend euro waarde aan crypto bezitten zonder daar belasting over te hoeven betalen in Nederland. Daarboven moet je het opgeven, maar checken kunnen ze het uiteraard nauwelijks tot eigenlijk niet. In andere landen is het anders zoals in de VS moet je per trade betalen. Hier tot 25 duizend euro niets aan het handje, dat zijn de voordelen van in een belastingparadijs wonen 😉

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  nog wat mooie beelden over het schooljongetje bij de florida shootings die wel heelerg vaak de TV camera’s opzoekt.

  https://www.youtube.com/watch?v=Vtk8ROjVoz4

  hier is ie 6 maanden voor de shooting al een keer op het nationale nieuws CBS

  https://www.youtube.com/watch?v=K9Gb41JJA1o

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>