De ComplotConcurrent – Uitzending 7 “AI 5G Distopia” (5-4-2018)

( 45 )
 • Maria

  Joepi daar ben je weer, ga morgen kijken, ben nu een beetje door de energie, begint al lekker

  Beantwoorden
 • Maria

  56% GELUL!!!!!

  Beantwoorden
 • Maria

  Ik hou van George.

  Beantwoorden
 • Echtemobieljules

  Weer een top complotconcurrent video..
  En Facebook sucks sowieso.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als dat de enige echte mobiele Jules niet is, bedankt Jules! En Facebook zuigt inderdaad, en over het algemeen vinden Facebookers dat ik zuig, ik weet niet of daar een verband of complot achter zit…

   Beantwoorden
   • Maria

    En ja,facebook is natuurlijk êên grote afluister fabriek maar ik heb het wel, probeer zo nog wat mensen een beetje wakker te maken, heb zelfs een volger uit Turkije ( weet bij God niet hoe hij bij mij terecht komt ) een keurige jonge man uit Antalya pas verloofd zo te zien, weet niet of het voor hem politiek gevaarlijk is om op mijn facebook te kijken, want ik gooi er echt alles op maar zo snugger zal hij zelf wel zijn hoop ik.

    Beantwoorden
 • king flo

  die dude van geenstijlwas inderdaad die shill bij pauw volgens mij.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Shill en Geenstijl gaan meestal hand in hand, maar ik zag het aan die trui, heeft ie dus de hele dag die trui aan en doet voor Pauw niet eens even iets schoons aan. Typisch shillgedrag, zo van “kijk mij even normaal zijn ik zit hier in mijn hoody bij Pauw” 😉

   Bedankt voor de bevestiging king!

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Misschien kun je binnenkort aanschuiven bij Pauw nu Matthijs van Nieuwkerk een maand eerder zomervakantie heeft.

  Ik volg Max Igan al een tijdje… Het is me een raadsel hoe iemand die zich (net als IR) vooral focust op het ‘ware zijn’ van de mens, ineens uren gaat lullen over de fysieke gevaren van AI…

  Mocht je nog eens een serie willen kijken die ingaat op de implicaties van technologieën, is Black Mirror een aanrader (Netflix). Als complotter denk je (ik) soms alles te weten over het onderwerp, toch zitten er een paar goede nadenkertjes tussen. De eerste 3 seizoenen zijn meesterlijk.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  Heb het Pauw fragment even helemaal teruggekeken.

  Bah wat vallen dat tafeltje vol met Nederlands ‘beste’ journalisten de vragensteller aan. Lijkt net alsof ze helemaal niet van vragen houden. toch gek als journalist.

  Ik vind het heel interessant ik zie de uitzending als een diplomatieke boodschap aan de VS. De Nederlanders laten heel slim de keuze aan de Amerikanen: of het oude Bush/Clinton pad waarbij de officiele lijn van 9-11 dus wordt doorgezet en Rusland als grote dreiging wordt neergezet, of het nieuwe Trump pad, waarbij aan 9-11 door de officiele voorlieg-media geen aandacht meer wordt geschonken en ze ‘conspiracy gekkies’ het vrije woord geven, terwijl ze Rusland er misschien toch beter vanaf laten komen. Uiteindelijk laten ze de keuze afhangen van welke kant het meeste geld in het laadje brengt, daarin gaan ze mee.

  Heel slim en typisch Nederlands, om zich zo onderdanig op te stellen. neutraal maar zeker niet passief maar juist actief meewerkend met de rijkste. pragmatisch. Ach misschien speelt iedereen het spelletje zo in de internationale politiek. idealen spelen geen rol, wat het volk wilt speelt geen rol, de gevolgen spelen geen rol. Als je maar meebeweegt met de winnaar.

  En hoe die gladde NPO journalist snel even het gesprek een andere richting opdraait als die gozer begint over andere Amerikaanse complotten zoals teh manhattan project en John F kennedy.. getver!

  Beantwoorden
 • guuz

  Heel fijn weer, Mick…..

  Beantwoorden
 • Maria

  Moet nog verder kijken, maar de die rot zon schijnt, WIL NAAR BUITEN!!!

  Beantwoorden
 • madadoec

  Waarom nodigd pauw een complotdenker uit? Om hem belachelijk te maken en alle andere comlotdenkers die anders denken dan die 56% van de nl bevolking? Ik denk dat er nu veel meer mensen zijn wakker geworden dan dat de bedoeling was.

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky,
  doe je nu informatie delen met die George van Houten of heb je contact met hem opgenomen? Hoe zit dat nu met die complot-professionals onderling? Ben gewoon nieuwsgiering.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het is trouwens George van Houts, maar ik begrijp wat je bedoelt Rob.

   Nee ik heb geen contact opgenomen met George. Ik ben trouwens ook geen complot professional… ik doe gewoon mijn ding wat goed voelt om te doen.

   Beantwoorden
 • rob

  Met complot professional bedoel ik natuurlijk dat ik er van uit ga dat je na al die vele jaren research een behoorlijke deskundigheid/kennis opgebouwd moet hebben. Zo zie ik dat bv die Freeman ook de nodige deskundigen voor zijn show uitnodigt om informatie met elkaar te delen, zodat men een steeds beter beeld krijg van wat er in de wereld nu echt allemaal aan de hand is.

  Trouwens mooie theorie in begin stuk, neigen we meer naar positiviteit , toeval? Ook dat net de krappe meerderheid met het referendum ‘tegen” heeft gestemd? Toch heel mini klein beetje ontwakening aan de hand ?

  Beantwoorden
 • Maria

  Nou Rob, in mijn omgeving is er echt niemand wakker, het zijn net zombie’s zelfs mijn eigen man veranderd langzaam maar zeker in een zombie [ hij heeft gelukkig nog wel de humor anders is het helemaal niet meer te doen] ik word nu al 15 jaar raar aangekeken en ook mijn man tikt regelmatig op zijn voorhoofd of hij wordt pisnijdig, ze worden even wakker als het zeer gaat doen in de portemonnee en dat is het dan, ik ben er soms zo zat van dat ik denk mens ga toch lekker rentenieren in Spanje, maar ja aan de andere kant dit is wel echt mijn tijd, het is ook wel super spannend waar een ander inkakt, groei en bloei ik, we gaan gewoon door.

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Maria. Begrijp wat je bedoelt. Maar is die relatie met je man well oké als ik vragen mag?

   Beantwoorden
   • Maria

    Weet je Rob, we zijn al zo lang samen je vergroeid een beetje met elkaar en de scherpe kantjes zijn er nu wel vanaf, maar het was soms heel heftig, maar als je blijft moet je niet zeuren.

    Wat mijn man betreft begin ik stiekem ook aan een beginnende dementie te denken, hij verandert wel erg van karakter is soms zo passief zo ken ik hem niet, ik hoop het niet heb 10 jaar mantelzorg achter de rug, wil ook nog wel een beetje genieten van het leven.

    Bedankt voor je belangstelling.

    Beantwoorden
    • rob

     Dag Maria, dus je bent nu in de levensfase dat de grote werkdruk van de maatschappij er een beetje af is? Als je maar jong van geest blijft en interesses blijft behouden. En met betrekking tot je man al eens met de huisarts overgehad? Misschien is er wel een eenvoudige medische verklaring zoals bv een vitamne b tekort, is maar een gedachte.

     Beantwoorden
     • Maria

      Hi Rob, als jij mijn man naar de huisarts krijgt,heb je van mij een goudstaaf te goed haha!! krijg hem nog niet eens mee naar “Beter Horen” zo doof als een kwartel (heeft ook zijn voordeel)

      En met jong van geest, zit het wel goed.

      Groetjes.

      Beantwoorden
 • Maria

  Waar haalt George trouwens 3 kilo goud vandaan, wie betaald dat?

  Beantwoorden
  • Maria

   Hoe komt hij zo wie zo aan êên goudstaaf???

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Je zou het hier kunnen proberen https://www.argentorshop.be/nl/goud-kopen/goudbaren
    Of bij een van de andere winkels waar je goudstaven (goudbaren noemen ze dat geloof ik) kan bestellen.

    Beantwoorden
    • Maria

     Ja dat snap ik Micky, maar ik bedoel ik heb geen 35000,00 euro los in mijn zak.

     En acteur zijn, lijkt mij nou ook niet heel dik betaald.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Je zou het ook aan George zelf kunnen vragen of het kunnen uitzoeken in plaats van het hier te vragen?

      Beantwoorden
    • Maria

     Heb net contact gehad met George… ze hebben gelapt met zes vrienden, nou met je maar geloven dan.

     Beantwoorden
     • Gerben

      Gebeurt er eindelijk iets omtrent het grote. Omplot is het weer niet goed
      Had je kunnen weten dat hij dat geld niet had
      Heeft het in de uitzending bij Pauw over wij ipv ik

      Beantwoorden
  • Flo

   Juist, geld en zo makkelijk op een show als pauw komen wijst op controlled opposition. hij ziet er ook een beetje uit als iemand uit het gooi. Maat goed je hebt slechte controlled opposition zoals obama of clinton en goeie als bernie sanders of russel brand. En george is een beetje een snowden. Controlled maar tegelijkertijd Antagonist

   Beantwoorden
   • Gerben

    En de verleiders dan,
    Heeft een hoop mensen bewust gemaakt toendertijd
    Met dat in het achterhoofd denk je echt dat ze het dan eer opnieuw zouden doen
    Als het control opesiti zou zijn?????

    Beantwoorden
 • guuz

  Ik stel toch een eventuele scheiding van bed, tafel en geschiedenis voor…wellicht.. gewoon door kan je gezonde verstand beschadigen …..duzzzzzz
  hoi…

  Beantwoorden
 • Maria

  Heb trouwens geen enkel bezwaar tegen een verjongingsmachine, integendeel.

  Ik sta trouwens al jarenlang genoteerd als geen orgaandonor, wil zelf ook geen orgaan van een ander, behalve dan een nier van een levende donor, is geen angst maar mijn organen zijn van mij, punt uit, ook als ik “hersendood” ben wat dat dan ook wezen mag, als je slaapt ben je dan ook slaapdood?

  Fijne uitzending, slaap lekker.

  Beantwoorden
 • guuz

  nee, ik denk dat je dan een potenieel nieuw mapje aanmaakt, maar daar wil ik vannaf wezen….houdt moed….Maria…..

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Een paar suggesties die ineens in me op kwamen:

  – Je hoort wel eens van mensen die na een harttransplantatie zich ineens anders gaan gedragen. Hoe past dit binnen de hart-moeder aarde/ware zelf connectie?
  – Ik las laatst iets over een kunstmatig hart die de volledige hartfunctie kan vervangen (zonder pomp en dergelijken). Is zo’n iemand dan daadwerkelijk alleen een mind op aarde?

  Beantwoorden
  • ikke

   Ja klopt NWO degene die het hart krijgt gedoneerd kan wat trekjes van de overledene over nemen. Maar we hebben het niet over die klomp vlees maar over onze hart connectie/innerlijk licht/weten niet te verwarren met je hartchakra.
   Je hartchakra zit op een gelijke lijn met je hart en je hartconnectie zit dus iets daarboven wel in t midden van je borst, eigenlijk tussen de keel en hartchakra in
   Dus naar mijn weten kan de connectie met moeder aarde gewoon intact blijven.

   Beantwoorden
 • guuz

  En die met vader de ruimte ook,gok ik…

  Beantwoorden
 • koning Florian

  Hier nog een Vice documentaire waarin ze alle mensen die vraagtekens stellen de mond willen snoeren door ze over één kam scheren met mensen die tegen slachtoffers gaan roepen dat ze leugenaars zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=To91BJGKr5I

  Maar afgezien daarvan,vond ik het opvallend dat er in Amerika ook iemand is opgestaan die $100.000 biedt voor bewijzen, net zo als nu hier dus zo bij ons. Ok, het is over een ander thema, maar dit lijkt weer typisch zo’n strategie die tegelijkertijd over meerdere landen wordt uitgevoerd.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>