De ComplotConcurrent – Uitzending 17 “Antarctica Onthullingen” (21-6-2018)

Deze uitzending van de ComplotConcurrent staat geheel in het teken van Antarctica. Onderwerpen zijn dus onder andere Antarctica & Nazi basissen, gecrashte buitenaardse ruimteschapen, klimaatverandering, disclosure, stargates en supergates, de geheime ruimteprogramma’s, piramides, gevonden voorwerpen van beschavingen ver voor de onze, genetische experimenten, illuminati ruimtehavens en pinguïns.

 

18 Responses to De ComplotConcurrent – Uitzending 17 “Antarctica Onthullingen” (21-6-2018)

 1. guuz schreef:

  Volgens Wilcox waren we in 2012 allemaal al weggevaagd…Hai Mick….

 2. Ank schreef:

  Hele mooie, voor mij volkomen nieuwe conclusie die jij trekt, over de manier waarop moeder aarde ons/hen dwingt tot disclosure. Hartelijk bedankt voor alle tijd en moeite die je genomen hebt om deze samenvatting te maken.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Bedankt Ank, ik hoop dat het een beetje overzichtelijk gebleven is, vooral aan het einde want wat ik er niet bij vertelde is dat ik tijdens de opname energetisch aangevallen werd met iets, geen idee wat, maar ik weet wel dat ik helemaal fris en fit aan de uitzending en naarmate de uitzending vorderde energetisch helemaal op raakte, koppijn, misselijkheid, en steeds minder energie, ik was blij dat ik het einde van de show haalde want kon amper meer nadenken na een uur of zo, helemaal gesloopt. Niet de eerste keer dat dat gebeurd, maar wel opvallend dat het al de tweede keer is dat ‘iets’ heel grof te werk gaat als ik een item wil maken over alles wat ik weet wat er gebeurd op Antarctica. Blijkbaar vindt ‘men’ het geen leuk onderwerp 😉

   • Ikke schreef:

    Overzichtelijk zeker Micky, ik heb er van genoten, sommige of iets schijnbaar niet, dan kun je beter een d-dos aanval 😆hebben dan wat jij moest door maken. Maar je hebt t wel eens gezegd what can’t kill you makes you stronger..💪 so do we all….

 3. johan schreef:

  leuke synchronisatie micky, ik had er gister er zowat de hele dag over Antarctica. heel interessant ja, vooral wetende dat moeder aarde volop bezig is met haar proces samen met ons symbiotisch! yes the roleplay game is over its time to play the multidimensional you!

 4. rob schreef:

  Super interessant Mickey. Vooral dat met betrekking tot de supergate.
  Ik heb ooit een ervaring gehad dat in buiten mijn lichaam trad en met een duizelings wekkende vaart door de ruimte schoot. Er waren een aantal korte “tussenstops” en toen schoot ik weer verder door de ruimte. Daarna kon ik elke wereld bezoeken wat ik maar wilde. Ik moest meteen denken aan deze ervaring toen ik dit interview hoorde. Bizar.

 5. Toz schreef:

  Gefeliciteerd – dat het begrip complotconcurrent is opgenomen in de zoeksuggestie/autocompletion van Vimeo!

 6. New World Disorder schreef:

  Geweldig dit onderwerp! Nu je het toch over Captain America disclosures hebt, in de verwante films komen de stargates en supergates ook voor. Zo uit mijn hoofd de ‘jumps’ in Guardians of the Galaxy 2 en de ‘bifrost’ (supergate) in de Thor films. Mochten er nog grote updates zijn zie ik die graag terug in de CC.

  Waar kan ik trouwens de interviews met Corey Goode en Emery Smith vinden?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Updates komen zekers te weten in de CC.

   Die interviews staan op gaia.com. Moet je wel een abonnement hebben kost geloof ik 10 dollar per maand.

 7. Heleen schreef:

  Super, Micky! Dank je.

 8. ikke schreef:

  Gisteren Deadpool 2 bekeken zitten ook wel aardige spoilers in verwerkt oa een tijdreiziger/jumper die weet hoe de wereld er in de toekomst voor ons uit ziet.

  Hetzelfde geldt voor de film Rampage voor de doorsnee kijker miscchien SF maar deze film gaat over genetische modificatie/manupilatie bij dieren. Dus gebruik 1 dier stop hier allerlei sterke eigenschappen van andere dieren in een cocktail en je hebt een super dier.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Hoe/waar heb jij Deadpool 2 gezien, toch niet illegaal hoop ik? 😉

   Op mijn usenet download site staat ie nog niet, zit er wel al een tijdje op te wachten…. Deadpool is sowieso te grappig eigenlijk, hoop deel 2 ook 🙂

   Rampage heb ik gedownload, moet ik nog kijken maar het verhaal trekt mij niet zo, en dan bedoel ik meer B-acteurs zoals ‘the Rock’..

 9. ikke schreef:

  Nee Micky, niet illegaal 🙂 ben met zoonlief en wat vrienden netjes naar de bios
  geweest. Ja Deadpool 2 is hilarisch wat een humor whoeihaha en ja spoilers, wordt ook veel gerefereerd naar andere films en spelers echt lachuh ik hou wel van deze humor.

  Ja Rampage is inderdaad van tja, maar ik/wij kijken hier toch anders naar.

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Netjes, krijgt Disney (Marvel) ook nog wat centjes terug voor het maken van het entertainment wat ik van hun illegaal download, hoef ik mijzelf tenminste niet meer schuldig te voelen 😉

   • Ikke schreef:

    Nou door mij verdienen ze ook maar minimaal, deels staat bij mij de download motor aan..of ik kijk via kodi/raspberry py is niet illegaal zoals popcorn..😉

 10. Sam schreef:

  Het knappe is dat het dus mogelijk is, om van de gigantische zeespiegelstijging te kunnen bepalen hoeveel H2O moleculen van Antarctica afkomstig zijn en hoeveel van bv Groenland. Dat moet volgens mij betekenen dat H2O moleculen van Antarctica afkomstig anders / te van elkaar te discrimineren zijn…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *