De ComplotConcurrent – Uitzending 17 “Antarctica Onthullingen” (21-6-2018)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
3 jaren geleden

Volgens Wilcox waren we in 2012 allemaal al weggevaagd…Hai Mick….

Ank
3 jaren geleden

Hele mooie, voor mij volkomen nieuwe conclusie die jij trekt, over de manier waarop moeder aarde ons/hen dwingt tot disclosure. Hartelijk bedankt voor alle tijd en moeite die je genomen hebt om deze samenvatting te maken.

Ikke
3 jaren geleden

Overzichtelijk zeker Micky, ik heb er van genoten, sommige of iets schijnbaar niet, dan kun je beter een d-dos aanval ?hebben dan wat jij moest door maken. Maar je hebt t wel eens gezegd what can’t kill you makes you stronger..? so do we all….

johan
3 jaren geleden

leuke synchronisatie micky, ik had er gister er zowat de hele dag over Antarctica. heel interessant ja, vooral wetende dat moeder aarde volop bezig is met haar proces samen met ons symbiotisch! yes the roleplay game is over its time to play the multidimensional you!

rob
3 jaren geleden

Super interessant Mickey. Vooral dat met betrekking tot de supergate.
Ik heb ooit een ervaring gehad dat in buiten mijn lichaam trad en met een duizelings wekkende vaart door de ruimte schoot. Er waren een aantal korte “tussenstops” en toen schoot ik weer verder door de ruimte. Daarna kon ik elke wereld bezoeken wat ik maar wilde. Ik moest meteen denken aan deze ervaring toen ik dit interview hoorde. Bizar.

Toz
3 jaren geleden

Gefeliciteerd – dat het begrip complotconcurrent is opgenomen in de zoeksuggestie/autocompletion van Vimeo!

New World Disorder
3 jaren geleden

Geweldig dit onderwerp! Nu je het toch over Captain America disclosures hebt, in de verwante films komen de stargates en supergates ook voor. Zo uit mijn hoofd de ‘jumps’ in Guardians of the Galaxy 2 en de ‘bifrost’ (supergate) in de Thor films. Mochten er nog grote updates zijn zie ik die graag terug in de CC.

Waar kan ik trouwens de interviews met Corey Goode en Emery Smith vinden?

Heleen
3 jaren geleden

Super, Micky! Dank je.

ikke
3 jaren geleden

Gisteren Deadpool 2 bekeken zitten ook wel aardige spoilers in verwerkt oa een tijdreiziger/jumper die weet hoe de wereld er in de toekomst voor ons uit ziet.

Hetzelfde geldt voor de film Rampage voor de doorsnee kijker miscchien SF maar deze film gaat over genetische modificatie/manupilatie bij dieren. Dus gebruik 1 dier stop hier allerlei sterke eigenschappen van andere dieren in een cocktail en je hebt een super dier.

ikke
3 jaren geleden

Nee Micky, niet illegaal 🙂 ben met zoonlief en wat vrienden netjes naar de bios
geweest. Ja Deadpool 2 is hilarisch wat een humor whoeihaha en ja spoilers, wordt ook veel gerefereerd naar andere films en spelers echt lachuh ik hou wel van deze humor.

Ja Rampage is inderdaad van tja, maar ik/wij kijken hier toch anders naar.

Ikke
3 jaren geleden

Nou door mij verdienen ze ook maar minimaal, deels staat bij mij de download motor aan..of ik kijk via kodi/raspberry py is niet illegaal zoals popcorn..?

Ikke
3 jaren geleden
Sam
3 jaren geleden

Het knappe is dat het dus mogelijk is, om van de gigantische zeespiegelstijging te kunnen bepalen hoeveel H2O moleculen van Antarctica afkomstig zijn en hoeveel van bv Groenland. Dat moet volgens mij betekenen dat H2O moleculen van Antarctica afkomstig anders / te van elkaar te discrimineren zijn…….

Sam
3 jaren geleden
Reply to  Sam

/ van elkaar te discrimineren zijn… moet het zijn sukkel

ikke
3 jaren geleden

Is wel een korte(12 min.) maar interessante video..
https://www.youtube.com/watch?v=oYy5iw7VPik