KomPlot theatervoorstelling over 9/11 van George van Houts

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
3 jaren geleden

100% mee eens Micky

New World Disorder
3 jaren geleden

Uit de reacties op die video: “George. Je gaat niet ver genoeg. Je mist de achterliggende reden, waarom dit allemaal moest gebeuren. De VS economie en dollar is afhankelijk van de 50 miljoen vaten olie per dag die als ultrafijnstof en nanostof de atmosfeer ingeblazen worden. Waardoor de zon die vroeger geel was nu wit is geworden. 9/11 is het excuus dat nodig was om wereldwijd de olie te gaan stelen die de dollar overeind moet houden. Daarom is er een wereldwijde weigering om ultrafijnstof in de luchtkwaliteits meetnetten op te nemen. Bekijk daarvoor mijn video’s op YT. : How… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden

Prachtig college van George, ondanks dat ik bijna alle filmpjes in het verleden al tot in den treure heb bekeken. Toch weer nieuwe filmpjes gezien. Zoals het verpulverende staal. Hij vertelt het op een voor mij leuke en boeiende manier. Maar waar hij denkt dat “vlucht 93” voor het witte huis bedoeld was, ben ik ervan overtuigd dat deze voor gebouw 7 bedoeld was. En voor wie geïnteresseerd is in de occulte betekenis van 9/11 raad ik Mark Passio op YT aan. Daar heb ik veel van geleerd. Daar blijkt echt uit dat evil achter 9/11 zat. Het was bovenal… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Danny

Daarop voortbordurend… De krachten áchter 9/11 hebben fouten gemaakt bij de uitvoering van het ritueel, waardoor de gebeurtenissen van die dag ervoor gezorgd hebben dat het bewustzijn van velen, waaronder Micky en ook ikzelf, in één keer flink omhoog schoot. Je intuïtie die zegt dat die torens nooit op die manier hadden kunnen instorten. Het instorten en vooral de manier waaróp van gebouw no.7. Het ontbreken van vliegtuigen bij zowel het pentagon als in Shanksville. De reacties van Bush. De paspoorten. Alles gewoon. Achteraf gezien heerlijk “wakker” worden… Ik ben trots op waar ik nu sta en weet dat ik… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden

Een hele diepe buiging van waardering voor George van Houts en ik ben zeer benieuwd naar het geplande vervolg op deze voorstelling. De onverklaarbare vertraging van 20 minuren van het geplande vertrek van het laatste vliegtuig heeft er voor gezorgd dat dit vliegtuig niet door een drone vervangen kon worden, zoals George vertelt, en één doel niet geraakt kon worden. Volgens Abel Danger was dit doel het Capitool, waar het ‘volledige’ congres aanwezig was. Niet verrassend, als je weet hoeveel van dit soort aanslagen gepleegd worden op bv whistleblowers, maar toch schokkend om te horen dat de dood door een… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Hoi Ank,

Het zou best kunnen dat het Capitool het doel was, maar júist omdat gebouw no.7 al voorzien was van explosieven en dus eigenlijk dezelfde route als de Twin Towers had moeten volgen, zie ik no.7 als mogelijk doel.

M.b.t. je laatste opmerking: zie ook de aanslag in Apeldoorn. De Punt, geloof ik.
Als je zó veel en ver gezocht hebt als George, is het bijna onvermijdelijk niet van deze praktijken op de hoogte te zijn…

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Danny

Vanaf hun van te voren verkregen script leest de BBC verslaggever (10 minuten te vroeg) dat: The Salomon building has collapsed due to weakening of the building. In hun script stond dus niets over een vliegtuig.

Apeldoorn: absoluut. Zelfs Ole Dammegard noemt het in zijn lijst van false flag aanslagen.

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Die instorting was pas later op de dag. Mogelijk een nieuw script?

Ikke
3 jaren geleden

Er waren ook wat lagere gebouwen die neer zijn gegaan. Building 7 was gedoemd om te vallen, zij het niet dat hierin het control mission center was gevestigd, deze theorie heb ik ooit eens gehoord, weet niet of dit logisch is. Het is wel een operatie geweest die heel wat jaartjes voorbereiding heeft gehad. Prince had t volk al voorbereid….

Rob
3 jaren geleden

Jeetje Ikke, heb even opgezocht, je hebt gelijk. Hoe kon Prince dit nu weer weten? Was hij ook onderdeel van de elite of zo?
https://youtu.be/KzC_GNaf12o

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  Rob

Hoi Rob, onderdeel van de elite denk zelf van niet eerder een slaaf vd muziek industrie. Alhoewel hij wel veel wist getuige zijn songteksten. En als je je keert tegen je meesters kun je vertrekken net zoals MJ en vele andere. Men schijnt nog meer geld te verdiepen als de artiest het “loodje” legt. It’s a fucked up world…

rob
3 jaren geleden
Reply to  Ikke

Klopt ikke. Het is inderdaad een rare wereld. Nu heb ik die hele voorstelling van George van Houts doorgenomen, veel theorieën kende ik al. Maar ik lees ook altijd de commentaren van mensen om te kijken hoe het dan met het bewustzijn van de mensen is. Dat baart me dan wel zorgen. Als iemand gewoon met een gezond boerenverstand zich vragen stelt, wordt dan meteen afgedaan als pseudowetenschap enz. Ik vraag me dan af, wat moet er dan nog allemaal gebeuren, zodat mensen in ieder geval iets mee krijgen van wat er echt gebeurd in de wereld? Zijn deze mensen,… Lees verder »

ikke
3 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob, ik heb al heel veel omtrent 9/11 gezien voor mij/ons is het wel duidelijk dat t een false flag/world wide job or what ever is geweest. Ik kan mij de eerste beelden op tv (NOS) nog heel goed herinneren het eerste wat getriggerd wordt door al die emo beelden is dat je kritisch denkvermogen wordt uitgeschakeld. Dus inderdaad niet met je gezonde boeren verstand er naar kijken. Maar deze gebeurtenis is wel bij vele (helaas niet bij iedereen) het kantelpunt geweest van hier klopt iets niet. En ja ik weet toen ik het door had en hier ooit… Lees verder »

Rob
3 jaren geleden
Reply to  ikke

Dag Ikke. Zo ervaar ik het ook. Die mensen gaan meteen in de verdediging en worden zelfs agressief, en gaan het dan wegredeneren. Ik kan er met niemand in mijn omgeving ook over praten. Ook die zogenaamde sceptici. Ik heb vroeger jarenlang het tijdschrift de scepter gelezen. Nu weet ik wel beter. Je hoeft de eerste zin van de alinea te lezen en de laatste alinea, ze hebben een mening en durven daar nooit van af te wijken. Een goed voorbeeld is ook “James Randi”. Die 1 miljoen euro uitlooft voor diegene die kan bewijzen dat het “bovennatuurlijke” bestaat. Niemand… Lees verder »

ikke
3 jaren geleden

Hoi Rob, i know the feeling dat wegredeneren of je bent niet goed snik ofzo. Toen ik mijn mening toentertijd uitsprak omtrent 9/11 trilde mijn stem hevig en ging gepaard met een niet te beschrijven emotie/gevoel van binnenuit. Ik kon dat gevoel toen niet echt plaatsen of waar dat in een keer vandaan kwam. Nu weet ik inmiddels wat dat trillen in de stem en emotie was, ik vertelde namelijk de waarheid en dat kon mijn ego niet hebben. Ik ben deels uit zijn controle nog lang niet helemaal maar het begin is er. Dus laat je niet kisten Rob,… Lees verder »

Guuz
3 jaren geleden

Had ik ergens niet mee gekregen dat het broertje van Busch al niet een tijdje de beveiliging van de torens in handen had?……

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Guuz

Ja, en papa Bush zat in het Witte Huis, ws samen met Dick Cheney en anderen om te kijken of alles volgens plan ging, terwijl broertje president op stap gestuurd was, wat niet wil zeggen dat hij niet tot de club behoort.

guuz
3 jaren geleden

En dan dat begrotingstekort erbij……haha….xxx

New World Disorder
3 jaren geleden

Misschien wil George een aflevering van de KomplotKonkurrent bijwonen. Net zoals Freeman Fly vaak gasten heeft ?

Guusje
3 jaren geleden

Ja die Bushes hebben veel te vertellen; dat ze connecties hadden met het nazi-regime. Voordat ze naar Amerika emigreerden was het de familie Scherf. Zou echt leuk zijn als George een aflevering zou bijwonen.

Truth
1 jaar geleden

De reden van het verstoffen was het gebruik van een energie wapen

https://youtu.be/w_j08mbr1KU