De ComplotConcurrent – Uitzending 18 “Killuminati” (28-6-2018)

( 13 )
 • madadoec

  Klasse uitzending mick

  Beantwoorden
 • Danny

  Vaccinatiegedeelte: Spot-On!
  De mate van brainwash onder de meeste mensen verbaast mij echter nog elke dag. De aanwijzingen zijn legio. Het enige wat men hoeft te doen is zélf nadenken en zélf voelen. Je zou bijna hopen op weer een 9/11 zodat er weer een hoop bewustzijn bij komt in de wereld…

  Trump: Schertsfiguur. Daar kan ik niet lang naar kijken. Ik heb eerder het gevoel dat Trump het failliet van de Amerikaanse economie inluidt. Maar het staat ook voor mij buiten kijf dat hij gebruikt wordt voor de onthullingen.

  Inderdaad weer een klasse uitzending.

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky, bedankt voor de tip van de emmer, ik moest ook overgeven.
  gelukkig hebben we een vereniging NVKP.
  Heb te doen met deze ouders: https://youtu.be/_8a1S1WNTLA

  Beantwoorden
 • rob

  Ik zag dat de ouders een eigen website hebben opgezet: http://www.meerwetenoverfreek.nl/

  Ook hier interessante dingen te achterhalen, en voordat je het weet zit je in de complot wereld.
  Hier een citaat op deze website: ‘Dr. Mark Randall’ is het pseudoniem van een voormalig onderzoeker die jarenlang werkzaam was in de laboratoria van grote farmaceutische bedrijven en Nationale Gezondheidsinstellingen van de Amerikaanse regering. Hij is nu gepensioneerd en heeft aarzelend toegestemd zich uit te spreken. Voor zover ik weet komt zijn getuigenis overeen met alle andere claims die ik de afgelopen jaren heb onderzocht.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  En dan te bedenken dat de ‘vaxxers vs anti-vaxxers’ situatie ook weer dualistisch als de pest is. In veel gevallen zitten ze er beiden naast op het gebied van immuniteit en ziek worden…

  Ziek worden heeft alles te maken met het lymfestelsel en uiteindelijk dus het voedsel dat we naar binnen werken. Om het maar heel simpel te zeggen is verwerkt/bewerkt en vooral gekookt voedsel de wortel van veel van onze gezondheidsproblemen. Ik kan me geen situatie bedenken waarin iets na de blootstelling aan vuur (warmte) kwalitatief beter wordt. Door voedsel te koken/bakken brandt je het grootste deel van de voedingswaarden er uit…

  Logisch dat we op den duur gezondheidsklachten krijgen en het lichaam aan alle kanten kraakt, “you are what you eat!”

  Toch heb ik geen spijt van die heerlijke pizza döner van gisteren. Klasse uitzending weer Micky 😉

  Beantwoorden
  • Danny

   Dat vaxxers vs anti-vaxxers dualistisch als de pest is lijkt me logisch…
   1. Gewoon/anti is al dualistisch;
   2. Vs (versus/tegen) is dualistisch;
   3. We leven in een dualistische wereld…

   Verder ben ik het deels eens met je opmerking over het verband tussen ziekten en voeding. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het klopt dat je bent wat je eet, maar ik ben er (ook uit eigen ervaring) van overtuigd dat stress een nog grotere ziekmaker is.
   Als je dus veel stress zou hebben omdat je per se gezond wilt eten, ben je per saldo slechter af dan wanneer je AF EN TOE gewoon lekker eet waar je zin in hebt.

   Beantwoorden
 • Ank

  De “vader” van de vaccinaties Jonas Salk, zoals hij in deze korte video beschreven wordt door Jay Dyer, heeft een boek geschreven, waarin hij zijn visie uiteenzet over het doel van vaccinaties: Wij, als homo sapiens, zijn mutants/ mutaties, dus gaan wij de “natuur” een handje helpen door verdere mutaties aan te brengen in het RNA en DNA door middel van RNA virussen in te spuiten ( de zgn. vaccinaties) met als doel, in het geval van het HPV vaccin, mutaties aan te brengen in de vrouwelijke eicellen. En dit alles ter ondersteuning van de transhumanistische agenda.
  https://youtu.be/s09unra20ZM

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Vaccinaties zijn natuurlijk noodzakelijk;

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/hoe-kunnen-hoogopgeleiden-bangmakerij-en-complotdenken-verkiezen-boven-wetenschappelijk-onderzoek-~b0f688ff/

  Ik ben van het voorjaar 1974, dus heb ook gewoon mazelen gehad. Mooi litteken boven een oogkas aan overgehouden. En ik heb van die > 1cm doorsnede littekens van andere vaccinaties op m’n rechterbovenarm.

  Glutenallergie kan als ik het me goed herinner gelinkt worden aan het toevoegen van iets van de pindanoot aan vaccinaties.

  En mazelen, in de VS heb je af en toe een uitbraak en dan krijgen de gevaccineerde kids het van een gevaccineerde kid.

  Dat HPV virus vind ik veel minder gevaarlijk dan de virussen waar mannen prostaatkanker van krijgen, de meest voorkomende kanker onder mannen. Hoeveel HPV kankers waren er ook alweer? Ik was best pissig toen m’n laatste vriendin zich door een andere kerel had laten naaien, dank je voor de extra virussen terwijl de relatie feitelijk al afgelopen was. De virussen hebben een incubatietijd, dus de 70 jarige pedo die zijn hele leven virussen heeft verzameld en dat 8 jarige jongetje op schoot neemt… die komt in een speciale hel.

  Beantwoorden
 • edwin

  heb een dochter van 16 en een zoon ven 19 heb ze vroeger hun de vaccinaties laten geven, ik stond er niet bij stil omdat ik ze ook kreeg, je denkt dat is normaal en je denkt dat je goed doet en staat er niet bij stil, je denkt dat het normaal is, alleen bij de laatste vaccinatie hpv voor mijn dochter hebben wij besloten om deze niet te doen, we hadden zoiets dit klopt niet, om een gezond meisje in te laten spuiten met god weet wat.Wij hebben de clip gezien van Bill Bates over vaccinations op you tube, ga je accuut van over je nek. Ik wou dat ik de informatie had die ik nu had, dan had ik mijn kinderen nooit laten inenten
  Groeten,

  Ed

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Oh jee, de Killuminati heeft Micky te pakken!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ze hadden mij bijna te pakken, maar het was niet de Killuminati. Het was erger dan dat. Het was Robbert van den Broeke, Neerlands bekendste ‘medium’ die mij gijzelde terwijl ik een documentaire aan het schieten was met hem. Maar ik ben ontsnapt. Geen ComplotConcurrent deze week (om meerdere redenen), maar wie weet wel een nieuwe ‘Micky op zoek naar het Licht’ ergens vandaag over mijn ervaringen met Robbert vd B! 😉

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Een documentaire die alvast op m’n watchlist staat dus 🙂

    Beantwoorden
 • Ank

  En de propaganda machine blijft maar voortdenderen.
  Nu krijgen alle 14 tot 18 jarigen een oproep om zich toch vooral in te laten enten tegen de meningokokken bacterie.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>