Micky op zoek naar het Licht: Een ode aan medium Robbert van den Broeke

( 32 )
 • G-Man

  Whahaha wat een vent joh die Robbert, was lachen man Micky. Thx.
  Echt leuk dat je zulke wacko’s in de schijnwerpers zet. Pas op dat je geen haat van deze Robbert over je heen krijgt.
  Maar dat hij mensen heeft bedreigd was minder lollig natuurlijk, dat laat zijn psychische keerzijde zien.
  Contact met de doden, graancirkels, deze gek zoekt het op in de verste uithoeken van ‘woo’.

  Leuk Mick dat je weer zo’n episode maakt, afwisseling van de conspiracy en MSN.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks G-Man, ik merk dat ik het zelf ook af en toe stiekem best heel leuk vind om deze spirituele helden in de schijnwerpers te zetten.

   Mocht je nog verzoeknummers hebben over bepaalde spirituele new cagie stromingen waar ik mijzelf in kan verdiepen en/of bekende (liefst) Nederlandstalige guru’s of mediums kennen die het verdienen om in het licht gezet te worden kennen dan houd ik mijzelf ook altijd aanbevolen.

   En dat geldt voor iedereen natuurlijk die dingen tegenkomt in deze hoek van woo woo alt media stuff waarvan je wel eens wil dat ik er een lichtje over laat schijnen.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Micky. Als reactie over een mogelijk nieuwe stroming naar Nederland: Benthino Massaro. Deze narcistische engerd houdt tegenwoordig peperdure retraites in ons Limburgse Baarlo. Punt is dat hoogsensitieve mensen aangetrokken worden door deze narcitische psychopatische persoonlijkheid. Gelukkig hebben we een collega van je die een tegenvideo heeft gemaakt, net zoals jij met deze uitzending gedaan hebt.( ook hij steekt een sigaretje op tijdens zijn uitzending,haha). Ga zo door!

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Hahaha, even gegoogled naar die pipo, mooi resultaat die gast van veel te veel extern licht opsnuiven 😉

     Heb je eventueel een linkje naar die collega van mij met die tegenvideo?
     Ik ben trouwens niet tegen Robbert, ook niets tegen die pipo die je linkt, lekker laten lullen en laten doen dat soort luit is mijn strekking.

     Beantwoorden
 • guuz

  Lijfwacht eventueel geregeld…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Staat eventueel genoteerd Guuz!

   Ken jij karate?

   Beantwoorden
 • guuz

  Titel…
  God doet het gewas buigen……

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Is het je opgevallen dat hij bij de bedreigingen niet alleen met een andere stem praat maar ook in de derde persoon? “Omdat ze (Irene Moors) Robbert van den Broeke aan de kant heeft gezet”

  Die creatieve geest is met de noorderzon vertrokken door de bullshit van Robbert… maar hier dan toch een poging tot een preview van jullie toekomstige film:

  https://imgur.com/a/LwMci8I

  Beantwoorden
 • Gerben

  Weet niet wat die gast gebruikt maar dat wil ik ook
  Wel zonder alcohol dan want dan is hij echt eng
  Daar over gesproken wil ik wel je 3e bodyguard spelen op voorwaarde dat ik echt een oortje in mag
  Daar doe ik het dan in feite voor vandaar als 3e ben ook niet zo gespierd namelijk

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Staat ook genoteerd Gerben 🙂

   Jij mag een oortje in. We hebben Guuz al als spierbundel bodyguard haha. Tenminste…. ik hoop dat Guuz een sportschool typje is, ik vrees van niet gezien zijn drankgebruik 😉

   Beantwoorden
 • Simon

  Mijn vorige reactie is niet geplaatst en nu ben ik ook vergeten wat ik allemaal had getypt… 🙁

  In ieder geval kan ik echt genieten van zulk soort filmpjes, het sarcasme druipt er vanaf. Die graancirkels (van Robbert) waren het hoogtepunt!

  Ik wil ook wel even met je mee als je hem gaat interviewen. Heb bijna 20 jaar ervaring in karate. Ik wil wel een oortje in. (En mag ik die dan ook houden?)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb in ieder geval die vorige reactie van je niet gezien en dus ook niet verwijderd volgens mij…?

   Maakt ook niet uit, nog een bodyguard erbij, eentje die echt karate kent! 🙂

   Oortje mag je zeker houden, als je hem eerst zelf betaald want ik heb zelf 0,0 budget. Of er moeten wat grote sponsoren opstaan haha.

   Beantwoorden
   • Simon

    Geeft niet, waarschijnlijk iets fout gegaan in de browser. Nu werkt het in ieder geval wel! 🙂

    Beantwoorden
 • guuz

  Had inderdaad
  niet aan de bar van de Saloon moeten zitten..Hadden we er zonder karate zo uitgelachen…en wel heel hard…gna.

  Beantwoorden
 • Ron

  Het is een oplichter en een neppert. Echt walgelijk.
  ken je het woord “Genverbrander” nog? Google dat woord maar eens.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Misschien moet je gewoon de video kijken voordat je dingen typt die gewoon al in de video zitten?

   Beantwoorden
 • Stanley

  1,98m en 115 kg en al 6 jaar enthousiast lid van de lokale sportschool. Ik meld me aan voor vrijwillige beveiliging 🙂 het lijkt me hilarisch om een interview tussen jullie te zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Staat zeker genoteerd Stanley! Alleen jouw verschijning zal Robbert hoop ik (voor zijn gezondheid) wel afschrikken en hem zijn hersens te laten gebruiken om mij met geen vinger aan te raken. Al vier potentieele bodyguards op dit moment, ik voel mij zeer vereerd! 🙂

   Dus Robbert, als je dit leest, mogen wij een keertje mee naar het doodlopende stuk weg bij de Palingstraat, daar bij die heilige boom, om live aliens, ufo, en verschijnende graancirkels samen met jou te bekijken?

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Update: Robbert vd B heeft mij een tweetal video’s gestuurd waarin hij in gaat op mijn ode aan hem. Ik vermoed dat ik een volgende ComplotConcurrent (uitzending 19) ga gebruiken om in te gaan op zijn reactie video, want een extra Robbert vd B uitzending die weer geheel in het teken staat van hem streelt zijn toch al niet geringe ego denk ik ietwat te veel. Dus voor de liefhebbers van Robbert vd B: Hou deze site in de gaten voor de volgende ComplotConcurrent, wanneer die dan ook komt.. 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Shit, ik ben nog in onderhandeling met het ‘medium’ vd B, maar zijn laatste reactie op mijn vraag of ik met mijn team bodyguards naar de Palingstraat mag komen om UFOs te spotten en de heilige boom te knuffelen lopen vooralsnog op niets uit. Onderstaand Robberts reactie op mijn verzoek:

   Dag Micky

   Nee Je bent niet welkom voor interview in Palingstraat  Je bent een amateurtje een Wannabee en er kijkt geen hond naar Je zogenaamde uitzendingen ha ha ha dat besef Je toch zelf ook wel. Het word weer lekker zonnig weer buiten ga lekker het zonnetje in en stop met Je saaie filmpjes is zinloos echt ik ruim voor Jou geen tijd vrij ik heb leuke afspraken de komende tijd met Vrienden en de Filmmaker en met Interviews in de VS zeg ik niet om misselijk te doen maar is zo daar heb ik veel plezier in  mensen te mogen inspireren vind ik tof en ik blijf dat doen geen hond geen Agent houd mij tegen . groetjes Robbert 

   Beantwoorden
   • Danny

    Voor iemand die voor jou geen tijd vrij ruimt (?), besteedt hij wel veel aandacht aan je…

    Verder bied ook ik aan om mee te gaan, maar dan niet met een oortje in. Liever oordopjes. Ik kan niet luisteren naar dat aandachtszoekende jochie met die zaadvragende oogjes.

    Mooi he, dat iemand die zegt goed te willen doen, alleen maar geld aftroggelt van mensen die het eigenlijk niet kunnen missen. En alle goedgelovige sullen trappen erin…

    Beantwoorden
   • rob

    Dag Mickey. Is die man mentaal gehandicapt? Die woordkeuze, zinsopbouw en het lukraak gebruiken van hoofdletter. Er is bijna geen touw aan vast te knopen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat weet ik niet Rob. Persoonlijk ben ik geen fan van mensen wegzetten als mentaal gehandicapt omdat ze de Nederlandse geschreven taal niet geheel machtig zijn. Ik ken heel veel wijze en wakkere mensen die niet goed Nederlands kunnen schrijven, dat heeft niets met een mentale handicap te maken mijns inziens. Taal is ook maar een (mind) programma als je het mij vraagt en zwaar overschat.

     Beantwoorden
 • guuz

  Jammer dat we niet welkom zijn….echt jammer…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik geef niet op Guuz, ik ben ‘m op zijn zwakke (ego) plekken aan het porren as we speak, porren niet al te letterlijk nemen aub, helemaal niet als Robbert vd B involved is haha.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hopelijk morgen ergens rond deze tijd (waarschijnlijk ietsjes later) meer info over Robbert in een ComplotConcurrent. Ook al gebeurd er verder in de wereld weinig, behalve Thaise grotkindertjes, toch moet ik uitzenden. Robbert zegt lelijke dingen tegen mij in zijn video reactie, en ik kan ze niet voor mij houden, ik moet onder andere jouw advies lezen over Robberts reactie aan mijn adres Guuz, dus ik zit momenteel wat ‘nieuws’ bij elkaar te rapen zodat het nog op een show gaat lijken 🙂

    Beantwoorden
    • Gerben

     “ stop met Je saaie filmpjes is zinloos echt ik ruim voor Jou geen tijd vrij ik heb leuke afspraken de komende tijd met Vrienden en de Filmmaker en met Interviews in de VS “

     jammer dat de tijdsplanning van Robbert v/d B
     Zo’n zooitje is dat onder de afvalberg van verlangens als de filmmaker met hoofdletter
     Hij er geen heil in ziet om een afspraak op de Palingweg te plannen

     Het gaat ook verdorie over een oortje in mijn oor

     Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Ik ben door de eigenaar van een stuk grasland benaderd via de e-mail met informatie over Robbert vd Broeke. Deze land eigenaard heeft Robbert onlangs op heterdaad betrapt in zijn grasveld toen vd Broeke daar een grascirkel aan het maken was ‘s nachts. Vd Broeke is daarbij geslagen, en vertelt inmiddels in het rond dat hij een scooterongeluk heeft gehad in plaats van dat hij op heterdaad betrapt is op andermans eigendom en daar bij geslagen is.

  De land eigenaar maakte deze YouTube video hierover, en vroeg mij hier aandacht aan te besteden, omdat de oplichter vd Broeke eindelijk een keer gestopt moet worden met het vernielen van andermans eigendommen https://www.youtube.com/watch?v=KomFvC5ax6g

  Beantwoorden
  • Ikke

   Heeft aardig klapjes gekregen, blijft een zielepoot…?

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Ik kreeg van de week een video boodschap in mijn mail van Robbert vd B. Hij wilde wat aandacht in een artikel of een nieuwe show omdat hij volgens eigen zeggen onschuldig is bevonden door de rechtbank inzake dreigementen (wat in bovenstaande op zoek naar het licht video ook wordt behandeld) aan het adres van een journalist en Irene Moors (als ik het mij juist herinner).

  De begeleidende tekst van Robbert luidde onder andere (en ik citeer) “Ik hoop echt heel diep dat Je een hersentumor krijgt zo waardoor Je blind en doof te gelijk word en veel paniek aanvallen daar door krijg ik doe zwarte magie ritueel om te zorgen dat Je het echt krijg”
  Wat ik dus persoonlijk erg grappig vond voor iemand die bij mij probeert zijn gelijk te halen dat hij geen dreigementen heeft geuit in het verleden tegen die journalist.

  Mij boeit het verder niets, deze reactie is de enige aandacht die hij krijgt, en dat is eigenlijk alleen maar in de hoop dat er wellicht mensen zijn die zijn video booschap grappig vinden, die boodschap heb ik hier online gezet: https://www.indigorevolution.nl/dik_en_lelijk.mp4

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>