De ComplotConcurrent – Uitzending 19 “Komcomatijd” (12-7-2018)

17
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Kort maar krachtig… maar je bodyguards gaan het niet redden tegen een kooivechter en stoere gespierde kickboksers, misschien kijkt er een marinier met ambities naar de ComplotConcurrent? Een suggestie voor de CC: Israel’s Operation Talpiot, het programma waarmee ze hun macht behouden en vooral veel geld verdienen. Hiermee zouden ze Amerikaanse high tech stelen en doorverkopen aan Rusland en dergelijken. Wat ik dan met name interessant vindt is Israel’s rol in de overgang van ‘laag 1 naar laag 2’, dus waar Trump (een puppet van Netanyahu) ook druk mee bezig is. Ik denk dat Israel als het ware de hoofdstad… Lees verder »

Simon

Je hebt hem behoorlijk op zijn teentjes getrapt. Tijdens zijn hele videoboodschap zit ie in de verdediging. Ik zou zeggen dat dat al een overwinning is.

Maar goed, dus maar één fout gemaakt. Dat betekent dus dat de rest allemaal waar is wat je in die aflevering hebt gezegd/laten zien. Netjes!

Ik zou voor de ComplotConcurrent eerst nog Artikel 13 van de EU suggereren, maar een snelle Google zoekopdracht vertelt mij dat deze is afgewezen door het Europees Parlement. Misschien was het gewoon een storm in een glas water?

guuz

Onderschat ons bodyguards niet…….we hebben meer in onze mars dan opgeblazen spieren….gna….

Gerben

Pff nichterige bodybuildertjes met verkorte spiertjes die voor de kick boksen in een kooitje
Maken geen indruk op ons soort bodyguards
Wij hebben een oortje

Jochem

Nou Micky, je hebt slechts 1 foutje gemaakt. Kom je er toch nog met een 9 vanaf toch volgens de alwetende Robert… of telt dat nou als een 9,5 gezien de tijd hoelang je ode duurde. Als ik Robert zo zie vraag ik mij af of hij nog wel geld heeft voor een koolvechter en kickbokser of kan hij die magisch uit zijn hoofd toveren? Volgens mij gaat zijn geld naar hele andere “middelen” uit. 😉 Ik kan een poging wagen tot bodyguard zijn door mijn gitaar als wapen te gebruiken maar of dat veel uithaalt… Misschien idee voor de… Lees verder »

Danny

– Als je zegt dat Rutte minstens bi is, klopt het dan dat je bedoelt dat hij zowel homo als pedo is. Hetero zit er echt 0,0 % in… 😉 – Een kooivechter is geen kooivechter als hij zich niet in een kooi bevindt. Dus zo lang je die kooi vermijdt, zou je van hem niks te vrezen moeten hebben 😉 😉 – Robbert vindt jou een amateurtje, omdat hij als “bewustmakend mens” geilt op geld en macht en hij anderen langs die meetlat beoordeelt. Zó bewust is hij zelf blijkbaar… Petje af voor deze uitzending en een pluimpje voor… Lees verder »

Ikke
guuz

Brandnetelbrood….