De ComplotConcurrent – Uitzending 19 “Komcomatijd” (12-7-2018)

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
2 jaren geleden

Kort maar krachtig… maar je bodyguards gaan het niet redden tegen een kooivechter en stoere gespierde kickboksers, misschien kijkt er een marinier met ambities naar de ComplotConcurrent? Een suggestie voor de CC: Israel’s Operation Talpiot, het programma waarmee ze hun macht behouden en vooral veel geld verdienen. Hiermee zouden ze Amerikaanse high tech stelen en doorverkopen aan Rusland en dergelijken. Wat ik dan met name interessant vindt is Israel’s rol in de overgang van ‘laag 1 naar laag 2’, dus waar Trump (een puppet van Netanyahu) ook druk mee bezig is. Ik denk dat Israel als het ware de hoofdstad… Lees verder »

Simon
2 jaren geleden

Je hebt hem behoorlijk op zijn teentjes getrapt. Tijdens zijn hele videoboodschap zit ie in de verdediging. Ik zou zeggen dat dat al een overwinning is.

Maar goed, dus maar één fout gemaakt. Dat betekent dus dat de rest allemaal waar is wat je in die aflevering hebt gezegd/laten zien. Netjes!

Ik zou voor de ComplotConcurrent eerst nog Artikel 13 van de EU suggereren, maar een snelle Google zoekopdracht vertelt mij dat deze is afgewezen door het Europees Parlement. Misschien was het gewoon een storm in een glas water?

Simon
2 jaren geleden

Goed om te horen dat je het gevolgd hebt.

Eigenlijk weten we al dat Artikel 13 er sowieso gaat komen, ze blijven het gewoon doordrukken totdat er door de hulpsinterklazen wel vóór wordt gestemd. Kijk maar naar het aan banden leggen van de net-neutraliteit in de VS, dat komt ook elke x maanden weer terug. En aan ons, de daadwerkelijke gebruikers van het internet, (want volgens mij weten die ouwe lullen nog niet eens wat een toetsenbord is) wordt niks gevraagd.

Leve de democratie! (Referendum niet nodig.)

guuz
2 jaren geleden

Onderschat ons bodyguards niet…….we hebben meer in onze mars dan opgeblazen spieren….gna….

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  guuz

Pff nichterige bodybuildertjes met verkorte spiertjes die voor de kick boksen in een kooitje
Maken geen indruk op ons soort bodyguards
Wij hebben een oortje

Jochem
2 jaren geleden

Nou Micky, je hebt slechts 1 foutje gemaakt. Kom je er toch nog met een 9 vanaf toch volgens de alwetende Robert… of telt dat nou als een 9,5 gezien de tijd hoelang je ode duurde. Als ik Robert zo zie vraag ik mij af of hij nog wel geld heeft voor een koolvechter en kickbokser of kan hij die magisch uit zijn hoofd toveren? Volgens mij gaat zijn geld naar hele andere “middelen” uit. 😉 Ik kan een poging wagen tot bodyguard zijn door mijn gitaar als wapen te gebruiken maar of dat veel uithaalt… Misschien idee voor de… Lees verder »

Danny
2 jaren geleden

– Als je zegt dat Rutte minstens bi is, klopt het dan dat je bedoelt dat hij zowel homo als pedo is. Hetero zit er echt 0,0 % in… 😉 – Een kooivechter is geen kooivechter als hij zich niet in een kooi bevindt. Dus zo lang je die kooi vermijdt, zou je van hem niks te vrezen moeten hebben 😉 😉 – Robbert vindt jou een amateurtje, omdat hij als “bewustmakend mens” geilt op geld en macht en hij anderen langs die meetlat beoordeelt. Zó bewust is hij zelf blijkbaar… Petje af voor deze uitzending en een pluimpje voor… Lees verder »

Ikke
2 jaren geleden
ikke
2 jaren geleden

Hij heeft t zeker zelf gedaan, ikzelf denk namelijk dat hij zich heeft laten vallen op die plek. Is niet verkeerd bedoeld voor Robbert maar hij is toch vrij corpulent (dus grote drukverplaatsing) kijk maar goed naar die “graancirkel” ik zie daar toch een Robbert in terug of hij heeft die stevige wind gelaten die eigenlijk voor jou bedoeld was Micky. Maar ja, hoe t ook zij, hij kan er geen brood van bakken.. 😉

Jochem
2 jaren geleden
Reply to  ikke

Hahaha. In dat geval zal Robert een goede baan kunnen krijgen in onkruid wieden. Maar dan moet er wel alleen onkruid groeien anders neemt hij de rest ook mee. ?

guuz
2 jaren geleden

Brandnetelbrood….