De ComplotConcurrent – Uitzending 19 “Komcomatijd” (12-7-2018)

( 17 )
 • New World Disorder

  Kort maar krachtig… maar je bodyguards gaan het niet redden tegen een kooivechter en stoere gespierde kickboksers, misschien kijkt er een marinier met ambities naar de ComplotConcurrent?

  Een suggestie voor de CC:

  Israel’s Operation Talpiot, het programma waarmee ze hun macht behouden en vooral veel geld verdienen. Hiermee zouden ze Amerikaanse high tech stelen en doorverkopen aan Rusland en dergelijken.

  Wat ik dan met name interessant vindt is Israel’s rol in de overgang van ‘laag 1 naar laag 2’, dus waar Trump (een puppet van Netanyahu) ook druk mee bezig is. Ik denk dat Israel als het ware de hoofdstad wordt van de ontwikkelingen op het gebied van The Internet of Things, 5G, Smart Grids, transhumanisme, etc.

  Brendon O’Connell is een Australische klokkenluider en onderzoekt dit al jaren, een goed begin is zijn documentaire genaamd ‘Israeli Drones Worldwide’ https://www.youtube.com/watch?v=U4ce3N1lAjg

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik zat het nog een keertje na te luisteren wat hij precies zegt, en ik denk dat ik dat leugentje gemist heb want het is volgens mij wel een leugentje aangezien hij letterlijk zegt dat hij seks met 2 bodybuilders heeft, waarvan 1 een kickboxer is en de andere een kooivechter. Beetje dubbel op en bodybuilder zijn en dan ook nog jeezelf specialiseren in kooivechten en/of kickboxen. Ik geloof er eigenlijk geen zak van. Behalve als hij ze zoals in de video vermeldt veel geld biedt om zijn kontje te mogen gebruiken laat maar zeggen… 😉

   En bedankt voor de tip, zal er eens naar kijken!

   Beantwoorden
 • Simon

  Je hebt hem behoorlijk op zijn teentjes getrapt. Tijdens zijn hele videoboodschap zit ie in de verdediging. Ik zou zeggen dat dat al een overwinning is.

  Maar goed, dus maar één fout gemaakt. Dat betekent dus dat de rest allemaal waar is wat je in die aflevering hebt gezegd/laten zien. Netjes!

  Ik zou voor de ComplotConcurrent eerst nog Artikel 13 van de EU suggereren, maar een snelle Google zoekopdracht vertelt mij dat deze is afgewezen door het Europees Parlement. Misschien was het gewoon een storm in een glas water?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Heb het een beetje gevolgd de EU en artikel 13. Vorige week (uit mijn hoofd, kan ook de week daarvoor geweest zijn) hebben ze gestemd en was er een nipte meerderheid in de Toren van Babel die tegen stemde. Het gaat dus weer even terug naar te tekentafel om aangepast te worden en dan wordt er (meen ik mij te herinneren) na de zomer opnieuw naar gekeken en over gestemd.

   Wel belangrijk inderdaad aangezien zo’n artikel 13 in onaangepaste vorm het einde van veel websites zal kunnen gaan betekenen waaronder ook deze. Ik kan niet wachten totdat via blockchain technologie websites decentraal gehost kunnen worden. Substratum is daar onder andere mee bezig. Als websites decentraal gehost kunnen worden dan kunnen centrale nazi organisaties zoals de EU dat soort websites niets mee maken. Dus goed dat dat artikel 13 even uitgesteld is, dan hebben de Substratums van deze wereld wat meer tijd om de technologie in orde te maken zodat deze jongen en zijn website over een paar maanden decentraal gehost kunnen worden.

   Beantwoorden
   • Simon

    Goed om te horen dat je het gevolgd hebt.

    Eigenlijk weten we al dat Artikel 13 er sowieso gaat komen, ze blijven het gewoon doordrukken totdat er door de hulpsinterklazen wel vóór wordt gestemd. Kijk maar naar het aan banden leggen van de net-neutraliteit in de VS, dat komt ook elke x maanden weer terug. En aan ons, de daadwerkelijke gebruikers van het internet, (want volgens mij weten die ouwe lullen nog niet eens wat een toetsenbord is) wordt niks gevraagd.

    Leve de democratie! (Referendum niet nodig.)

    Beantwoorden
 • guuz

  Onderschat ons bodyguards niet…….we hebben meer in onze mars dan opgeblazen spieren….gna….

  Beantwoorden
  • Gerben

   Pff nichterige bodybuildertjes met verkorte spiertjes die voor de kick boksen in een kooitje
   Maken geen indruk op ons soort bodyguards
   Wij hebben een oortje

   Beantwoorden
 • Jochem

  Nou Micky, je hebt slechts 1 foutje gemaakt. Kom je er toch nog met een 9 vanaf toch volgens de alwetende Robert… of telt dat nou als een 9,5 gezien de tijd hoelang je ode duurde. Als ik Robert zo zie vraag ik mij af of hij nog wel geld heeft voor een koolvechter en kickbokser of kan hij die magisch uit zijn hoofd toveren? Volgens mij gaat zijn geld naar hele andere “middelen” uit. 😉 Ik kan een poging wagen tot bodyguard zijn door mijn gitaar als wapen te gebruiken maar of dat veel uithaalt…

  Misschien idee voor de volgende complot concurrent om wat dieper in te gaan op occult symbolisme en hoe dit gebruikt word voor mind control en hoe men aan die kennis komt. Ook secret space program’s zijn interessant… staan die ook in verband met het occulte op 1 of andere manier?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zeker, die secret space programs staan zeker te weten in verband met occulte zaken. Occult betekend namelijk verborgen, en de secret space programs zijn zeker goed verborgen gebleven al die decennia 😉

   Beantwoorden
 • Danny

  – Als je zegt dat Rutte minstens bi is, klopt het dan dat je bedoelt dat hij zowel homo als pedo is. Hetero zit er echt 0,0 % in… 😉

  – Een kooivechter is geen kooivechter als hij zich niet in een kooi bevindt. Dus zo lang je die kooi vermijdt, zou je van hem niks te vrezen moeten hebben 😉 😉

  – Robbert vindt jou een amateurtje, omdat hij als “bewustmakend mens” geilt op geld en macht en hij anderen langs die meetlat beoordeelt. Zó bewust is hij zelf blijkbaar…

  Petje af voor deze uitzending en een pluimpje voor het niet vergeten van de ‘naar schatting’ veertien kinderen die die dag geofferd zijn, naast de duizenden anderen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Met minsten bi bedoel ik dat hij zeker op mannen valt. Ik ga niet mensen waarvan ik niet zeker weet of ze pedo zijn pedo noemen, dus ook niet bij Rutte.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat een dwaas… daar was hij dus de afgelopen dagen en nachten druk mee haha. Jammer Robbert, nice try, toch maar weer terug naar het gras en de brandnetels van de Palingstraat haha, daar wordt ie gedoogd, in het graan dus blijkbaar niet, en terecht ook.

   Graancirkelbrood… wel goed bedacht van Robbert, hij heeft wel oog voor centjes verdienen haha

   Beantwoorden
   • ikke

    Hij heeft t zeker zelf gedaan, ikzelf denk namelijk dat hij zich heeft laten vallen op die plek. Is niet verkeerd bedoeld voor Robbert maar hij is toch vrij corpulent (dus grote drukverplaatsing) kijk maar goed naar die “graancirkel” ik zie daar toch een Robbert in terug of hij heeft die stevige wind gelaten die eigenlijk voor jou bedoeld was Micky. Maar ja, hoe t ook zij, hij kan er geen brood van bakken.. 😉

    Beantwoorden
    • Jochem

     Hahaha. In dat geval zal Robert een goede baan kunnen krijgen in onkruid wieden. Maar dan moet er wel alleen onkruid groeien anders neemt hij de rest ook mee. ?

     Beantwoorden
 • guuz

  Brandnetelbrood….

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>