De ComplotConcurrent – Uitzending 20 “De Totalitaire Tsaar en zijn met Bitcoin bekostigde Hackers & Trollenleger” (19-7-2018)

( 15 )
 • DrIglo

  Vanmiddag m’n tent naast een appelboom opgezet dus ik trek deze aflevering even binnen via https://savefrom.net/

  Ik heb er vertrouwen in dat het internet over de gaspijp van de boerderij mij niet fatsoenlijk de video online gaat laten bekijken. Zelfs een 32 kbit mp3 stream klapt er af en toe uit. Dus even een tip voor andere kampeerders of vakantiegangers op de WiFi van de pizza parlor naast hun hotel: savefrom.net

  ON TOPIC:

  In NL werd er maaaaaanden gepraat over een deal met Cees Houtman(?), paar miljoen. Op zich opmerkelijk dat je over zwart geld belasting moet betalen, maar uiteindelijk werd het ‘bonnetje’ gevonden. En met resultaat, de mentor van Rutte mocht zijn biezen pakken. Op de sociëteit is hij uiteraard nog wel welkom, net als kameraad Aerd.

  De ‘Russische inmenging’ – net zoiets: het wordt tot op het bot uitgemolken.

  Het bost niet aan, die ‘Russische inmenging’. Afgezien van stemfraude, in de grote steden met alle problemen stemt men Democratisch, elders Republikeins. Alsof de Russen daar enige invloed op hadden. Terwijl het juist de Republiekijnen zijn die oplossingen kunnen bieden tegen de problemen van een grote stad: deportatie en open carry. Op plekken waar mensen verplicht worden een wapen te dragen daalt de criminaliteit (zie bv ook Zwitserland). Dat zijn de dingen waar mensen wat aan hebben. Het recht op zelfverdediging, en eventueel ingrijpen als een of andere randmongool die al 20x is uitgezet naar Mexico met zijn volgende slachtoffer uit te kiezen: je drukt een .375 of eventueel NATO ammo (dat past in een AK47) in zijn knie of knar.

  Trump werd al ver voor de verkiezingen gedemoniseerd, dat gaat niet ophouden, want daar is de media links, en hier in NL wordt het nagepapegaaid door ‘onze’ linkse media, eventueel 1 op 1 overgenomen van AP od ANP.

  Ik ben benieuwd naar de show, maar de boerûcamping wifi is botertraag, dus dat wordt morgen….

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Goeie uitzending weer Micky. Erg gelachen om dat vreselijke stemmetje aan t eind.
  Dank voor al je research, bravo !
  Misschien een keer een uitzending over (de opgedrongen) vaccinaties.

  Groet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Flip. Een uitzending over vaccinaties heb ik volgens mij 2 of 3 weken geleden gemaakt, je vind het wel bij de onderwerpen van de shows.

   Beantwoorden
   • Freeflip

    Over de transgender LHBT QRSZ (weet ik veel hoe ze allemaal heten) heb je het volgens mij nog niet gehad 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Klopt, en daar zal je mij ook waarschijnlijk niet over horen, aangezien het mij totaal niet boeit dat onderwerp 🙂

     Maar bedankt voor je input, dat wordt zeker gewaardeerd!

     Beantwoorden
 • Ank

  Obama zelf kan er niet zo veel aan doen dat hij geworden is wie hij is, zo is hij gecreëerd omdat hij vanaf zijn vroege jeugd door zijn CIA moeder overgedragen is aan de lui die de mind-control programma’s implementeren, zoals MK-Ultra e.a.
  Ik zie hem nog niet zo gauw overstappen naar de “goede” kant en een zgn. white hat of whistleblower te worden. Ik kan niet naar hem kijken. De verering en ophemeling van die man, ook van mensen waarvan je toch redelijkerwijs mag verwachten dat ze verder kijken dan hun neus lang is. Zoals je al zei Micky: ben ik nou zo slim of zijn zij zo dom.

  En over inmenging in verkiezingen van andere landen gesproken, nou daar heeft de VS denk ik een betere record in dan Rusland. Laat staan de inmenging in hun eigen verkiezingen door allerlei niet of niet meer bestaande mensen te laten stemmen of buitenlanders, die ze graag aliens noemen, te laten stemmen.

  1.03.45 min. Het geweten van de Republikeinse partij vond het een schande………
  Naar aanleiding van het feit dat de naam van John McCain genoemd werd in het NOS sprookje, moest ik denken aan de enorme hekel die Field McConnell van Abel Danger heeft aan McCain. Hij noemt hem consequent een landverrader, evenals zijn vader en grootvader en heeft in 2008 officieel een aanklacht tegen hem ingediend als zijnde verantwoordelijk/medeverantwoordelijk voor de inslag in het Hart van het NAVY commandocentrum in het Pentagon.
  Ik kon zo gauw niet een video vinden van Abel Danger waarin hij een aantal zaken uit de doeken doet betreffende John McCain.
  In mijn zoektocht op het internet kwam ik onderstaand artikel tegen waar de familie er niet al te best van af komt. Een gefabriceerde familielijn, geen van alle erg begaafd maar toch hoog opgeklommen. Een interressant verhaal. Sorry Micky dat het geen video is.

  http://www.proliberty.com/observer/20080624.htm

  Zomaar een stukje tekst uit dit lange verhaal.
  JS McCain III has been portrayed to be a war hero. He crashed four airplanes (not two) prior to being shot down over Hanoi. “Official” accounts of the USS Forrestal fire on July 29, 1967, claim that “an electrical malfunction on the ship” caused the deaths of 134 sailors and injured another 161. JS McCain III was one of the injured.

  Witnesses swear that, while assigned to the aircraft carrier USS Forrestal, JS McCain III “wet started” his A-4E Skyhawk as a prank on the pilot of the F-4 Phantom parked behind him. The resultant flame dislodged the F-4’s bombs, touching off explosions and a massive fire (footage of this event is still used as a navy training film). JS McCain III’s injuries were due to shrapnel. The F-4 pilot was reportedly killed in the incident.

  JS McCain III’s negligence resulted in the deaths of 168 sailors (not the reported “134”) and at least another 167 (not 161) were injured.

  En to slot een uitspraak van Loesje:

  https://www.facebook.com/wezijnerklaarmee/photos/a.857959684284837.1073741829.130782353669244/1864280313652764/?type=3

  En een paar fijne dagen gewenst volgend weekend.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor de info Ank.

   Mijn visie over Obama wijkt zoals je weet af van hetgeen er allemaal beweerd wordt door anderen over hem. Ik blijf van mening dat hij geen biologische moeder heeft, maar in een laboratorium gekloond is vanuit het DNA van Akhenaten. Misschien heeft Obama in dit leven wel een pleegmoeder, maar zijn echte moeder daar is hij nu mee getrouwd, Michelle is de gekloonde moeder van Akhenaten namelijk 😉

   Voor diegenen die niet weten waar k het over heb: https://www.youtube.com/watch?v=F8y4eBvq3p0

   Begrijp ik het nu goed dat dat artikel beweerd dat McCain de derde, Johnny de warmonger, schuldig is aan de dood van honderdzoveel mariniers in de Vietnamoorlog? Dat had ik nog niet eerder gehoord, geen idee of het klopt, maar dat Johnny boy een in en in slecht ‘mens’ is staat voor mij al jaren vast, dus zou mij niets verbazen als dit waar blijkt te zijn..

   Beantwoorden
   • Ank

    Ja, als je de beelden ziet die Freeman laat zien van de gezichten van het Obama viertal, dan kom je er haast niet onderuit dat dit allemaal klonen zijn. Zoveel te meer bewijs dat hij volledig gecontroleerd wordt door laag Één.
    Conclusie van je reactie op mijn reactie. Ik dacht ook slim te zijn maar was het dus niet.

    John McCain was letterlijk een brokkenpiloot die volgens Field McConnell nooit toegelaten had mogen worden tot de piloten opleiding. Impulsief en agressief gedrag zijn een paar van de omschrijvingen van zijn gedrag. En ja, hij was volledig verantwoordelijk voor de dood van al deze mariniers.

    Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Genoten van je vermakelijke commentaar op al dat gehakkel over hacken, bedankt weer Mickey!
  Miste enkel het nieuws, dat de DNC-hack een inside-job was met waarschijnlijk Seth Rich als dader. Volgens Bill Binney, een voormalige technisch directeur van de NSA, kunnen de files niet over het internet gehackt zijn. Analyse van de datatransfer bewijst, dat de downloadsnelheid 49 megabytes per seconde was. Dat vereist een minimale connectie snelheid van 400 megabit…lijkt dus meer op een USB3 connectie.

  Hier het ruim 16 minuten interview met Bill Binney op America Restored:
  https://www.youtube.com/watch?v=p3mS-3-W0ig

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt Theo.

   Seth Rich heb ik ook benoemd in bovenstaande show, met de opmerking daarbij dat het mij velen malen logischer leek dat die documenten met een USB stick ‘gelekt’ waren. Geen idee welke minuut, maar ik weet zeker dat ik het vermeld heb 🙂

   Beantwoorden
   • Theo Thuis

    Klopt Mickey, ergens in het begin van de uitzending noemde je hem 😉 Ik vermoedde daardoor, dat jij het later ook over die downloadsnelheid zou hebben.
    Nog even over die Juncker Druncker: ik vermoed dat hij lijdt aan een combinatie van frontotemporale dementie en het Korsakov syndroom. Ik ben 6 dagen in de week vrijwilig entertainer van dementerenden, dus mag ik mijzelf als kenner beschouwen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Nee ik lees en hoor (want heb Bill even geluisterd daarnet) via jou voor het eerst over Bill’s analyse. Mijn analyse kwam rechtstreeks uit mijn eigen vakkennis in de ICT qua netwerken. Vanuit die hoek geanalyseerd leek mij ene USB stick het meest logische aangezien dat lulverhaal uit het rapport van Mueller alleen in een Hollywoodfilm waarheid kan zijn, niet in de praktijk. Goede analyse ook van Bill over die downloadsnelheden. Hij komt dus vanuit een andere hoek op eenzelfde conclusie. Mooi, en het doet mij goed dat dit soort ex-NSA (ben je eigenlijk wel ooit ex-inlichtingendienst?) medewerkers zeggen waar het op staat.

     Hij vertelt ook nog iets wat ik zeker wel vergeten ben aan te stippen in mijn uitzending. En dat is dat gelul van de MSM dat ALLE Amerikaanse inlichtingendiensten de conclusie hebben getrokken dat Rusland de hacks gepleegd heeft. Dat zijn er in werkelijkheid maar 2 zoals Bill ook vermeldt: CIA en FBI. Dat zijn bij lange na niet alle Amerikaanse inlichtingendiensten.

     Ik geloof je meteen over Juncker the Drunker. Dat zijn best erge aandoeningen, om even een understatement te geven, ik heb er zelf verder nauwelijks verstand van, maar klopt het dat Korsakov veroorzaakt kan worden door overmatig drankgebruik? Over dementie zul je mij niet al te vaak grappen horen maken, lijkt mij verschrikkelijk die aandoening, respect Theo dat je jezelf vrijwillig inzet om deze mensen te vermaken!

     Beantwoorden
 • Daan

  Topuitzending Micky. Dit verhaal speelt nu zo lang, met zo enorm veel dis-info, dat ik toch een beetje de draad begon kwijt te raken. Jij hebt alles weer even netjes op een rijtje gezet! Bedankt!

  Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Ben maar aan een nieuwe reactie begonnen, vanwege de lengte in de breedte gezien.
  Dat jij een echte ICT-er bent geweest, was mij al eerder opgevallen. De meeste die ik tegenkom en zich ICT specialist noemen, kunnen alleen wat met appjes overweg. Heb zelf ook de nodige ICT ervaring opgedaan. Een kwart eeuw als statistisch analist bij onze rekenmeesters, beginnend eind jaren 70 in een tijd, dat we alles nog zelf moesten programmeren. We hadden al internet toentertijd en ook email, die vandaag de dag nog exact hetzelfde is. Alleen de beveiliging was toen nog niet zo goed, want ik kon vrij simpel bij meerdere bedrijven in hun systeem ‘kijken’.
  Ik was er trouwens ook allang van overtuigd, dat het een intern DNC-lek met een stick of externe HDD/SSD geweest moet zijn. Anno 2016 ga ik er vanuit, dat de DNC-server voldoende beveiligingslagen heeft. Als er echt een hack heeft plaatsgevonden, dan was het hooguit een dikbuikig amerikaans kruimeldiefje, met een paar bestandjes als buit, want was er echt niet meer te halen? Het is 1 grote komedie en eigenlijk een hele slechte aflevering van de fabeltjeskrant: Beste kijkbuiskindertjes, vandaag werd ons grote bos aangevallen door 11 cosy beren + 1 fancy beer. Ze lokten ons met visjes en maakten gehackt van ons…maak het verhaal zelf af en kleur de plaatjes.

  Dementie is een verzamelnaam voor zo’n 50 verschillende hersenaandoeningen, waarbij frontotemporale dementie eigenlijk de ergste vorm is, doordat je het al op jonge leeftijd kan overkomen en jijzelf en je omgeving het niet direct doorhebben. Symptomen zijn impulsief, extravert, ongeïnteresseerd, initiatiefverlies, ongepast gedrag in sociale situaties, dwangmatige handelingen en problemen met spraak en taal.
  Korsakov is eigenlijk geen echte dementie, maar de symptomen lijken er vaak wel op. Via dementie.nl:
  “Korsakov wordt veroorzaakt door een ernstig gebrek aan vitamine B1. Door langdurig overmatig alcoholgebruik in combinatie met te weinig en ongezond eten, ontstaat een vitaminetekort, waardoor een deel van de zenuwcellen in de hersenen wordt aangetast. Hierdoor ontstaat geheugenverlies, verliest je naaste het vermogen om iets nieuws te leren en kan ze alledaagse handelingen niet meer goed uitvoeren.”
  Juncker vertoont de meeste symptomen van beide aandoeningen, vandaar mijn vermoeden. Korsakov zal nog niet bij hem gediagnosticeerd zijn, maar van de voorloper Wernicke vertoont hij zeker al alle verschijnselen: verwardheid, desoriëntatie, geheugenverlies, ondervoedingsverschijnselen, coördinatieproblemen en ongecontroleerde bewegingen! Plotselinge, ongecontroleerde oogbewegingen of verlamming van de oogspier. Het meest trieste is, dat we deze dictator niet eens kunnen afzetten.

  Mijn dementerende medemens vermaken is het meest dankbare werk, wat ik tot nu toe in mijn leven heb mogen doen. Je ziet ze volop genieten van mijn eigenwijze dwaasheden, ze bloeien er echt van op. Het grappige is, dat ze allemaal mijn naam weten te onthouden, terwijl ze soms hun eigen naam niet meer kunnen herinneren. Ik zie het proces van dementie als een soort 2e jeugdfase, de afsluitende periode. Ze gedragen zich weer als kinderen en zijn stronteigenwijs, net als ik ben 🙂 Da’s waarschijnlijk ook de reden, dat deze mensen mij allemaal zo leuk, lief en aardig vinden: h-erkenning. De meeste bewoners worden in de steek gelaten, niet alleen door de overheid, maar ook door familie en vrienden. Meestal uit onbegrip en niet kunnen omgaan met de veranderingen in het gedrag van hun geliefden. Er ontstaan letterlijk gaten in hun hersens, maar ik merk dat er ook nieuwe verbindingen bij ze te maken zijn, zoals de natuur zich altijd aanpast aan de situatie. Bij een nieuwe bewoner ga ik op zoek naar de hoogtepunten uit hun levensverhaal, dat zijn de herinneringen die, over het algemeen, het langste blijven ‘hangen’. Die herinneringen kun je dan gebruiken om ze een beetje wakker te houden. Bijvoorbeeld bij het benaderen van een bewoner, die in de sixties gitarist in een bekend bandje was. Die groet ik dan met verheven stem: Dames en Heren, hier issie dan: The One and Only, worldfamous gitar player Piet van “Ei Ei en de Klutsers” (fictief). Alhoewel fictief, ikzelf zat in de sixties in een bandje met die naam. Wij deden onze naam eer aan en bakten er geen hout van. Enfin, de bewoner reageert dan direct met een grote glimlach en speelt een prachtige lucht-gitaar solo, de aanwezige omstanders applaudisseren.
  De enige minpuntjes van dit werk zijn alle bezuinigingen op de ouderenzorg en het volproppen van de bewoners met giftige pillen. Ik blijf daar, als ouwe provo, op mijn manier tegenaan trappen.
  Nog bedankt voor je compliment Mickey!
  Groet Theo

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>