De ComplotConcurrent – Uitzending 20 “De Totalitaire Tsaar en zijn met Bitcoin bekostigde Hackers & Trollenleger” (19-7-2018)

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
DrIglo
3 jaren geleden

Vanmiddag m’n tent naast een appelboom opgezet dus ik trek deze aflevering even binnen via https://savefrom.net/ Ik heb er vertrouwen in dat het internet over de gaspijp van de boerderij mij niet fatsoenlijk de video online gaat laten bekijken. Zelfs een 32 kbit mp3 stream klapt er af en toe uit. Dus even een tip voor andere kampeerders of vakantiegangers op de WiFi van de pizza parlor naast hun hotel: savefrom.net ON TOPIC: In NL werd er maaaaaanden gepraat over een deal met Cees Houtman(?), paar miljoen. Op zich opmerkelijk dat je over zwart geld belasting moet betalen, maar uiteindelijk… Lees verder »

Freeflip
3 jaren geleden

Goeie uitzending weer Micky. Erg gelachen om dat vreselijke stemmetje aan t eind.
Dank voor al je research, bravo !
Misschien een keer een uitzending over (de opgedrongen) vaccinaties.

Groet.

Freeflip
3 jaren geleden

Over de transgender LHBT QRSZ (weet ik veel hoe ze allemaal heten) heb je het volgens mij nog niet gehad 😉

Ank
3 jaren geleden

Obama zelf kan er niet zo veel aan doen dat hij geworden is wie hij is, zo is hij gecreëerd omdat hij vanaf zijn vroege jeugd door zijn CIA moeder overgedragen is aan de lui die de mind-control programma’s implementeren, zoals MK-Ultra e.a. Ik zie hem nog niet zo gauw overstappen naar de “goede” kant en een zgn. white hat of whistleblower te worden. Ik kan niet naar hem kijken. De verering en ophemeling van die man, ook van mensen waarvan je toch redelijkerwijs mag verwachten dat ze verder kijken dan hun neus lang is. Zoals je al zei Micky:… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden

Ja, als je de beelden ziet die Freeman laat zien van de gezichten van het Obama viertal, dan kom je er haast niet onderuit dat dit allemaal klonen zijn. Zoveel te meer bewijs dat hij volledig gecontroleerd wordt door laag Één. Conclusie van je reactie op mijn reactie. Ik dacht ook slim te zijn maar was het dus niet. John McCain was letterlijk een brokkenpiloot die volgens Field McConnell nooit toegelaten had mogen worden tot de piloten opleiding. Impulsief en agressief gedrag zijn een paar van de omschrijvingen van zijn gedrag. En ja, hij was volledig verantwoordelijk voor de dood… Lees verder »

Theo Thuis
3 jaren geleden

Genoten van je vermakelijke commentaar op al dat gehakkel over hacken, bedankt weer Mickey!
Miste enkel het nieuws, dat de DNC-hack een inside-job was met waarschijnlijk Seth Rich als dader. Volgens Bill Binney, een voormalige technisch directeur van de NSA, kunnen de files niet over het internet gehackt zijn. Analyse van de datatransfer bewijst, dat de downloadsnelheid 49 megabytes per seconde was. Dat vereist een minimale connectie snelheid van 400 megabit…lijkt dus meer op een USB3 connectie.

Hier het ruim 16 minuten interview met Bill Binney op America Restored:
https://www.youtube.com/watch?v=p3mS-3-W0ig

Theo Thuis
3 jaren geleden

Klopt Mickey, ergens in het begin van de uitzending noemde je hem 😉 Ik vermoedde daardoor, dat jij het later ook over die downloadsnelheid zou hebben.
Nog even over die Juncker Druncker: ik vermoed dat hij lijdt aan een combinatie van frontotemporale dementie en het Korsakov syndroom. Ik ben 6 dagen in de week vrijwilig entertainer van dementerenden, dus mag ik mijzelf als kenner beschouwen.

Daan
3 jaren geleden

Topuitzending Micky. Dit verhaal speelt nu zo lang, met zo enorm veel dis-info, dat ik toch een beetje de draad begon kwijt te raken. Jij hebt alles weer even netjes op een rijtje gezet! Bedankt!

Theo Thuis
3 jaren geleden

Ben maar aan een nieuwe reactie begonnen, vanwege de lengte in de breedte gezien. Dat jij een echte ICT-er bent geweest, was mij al eerder opgevallen. De meeste die ik tegenkom en zich ICT specialist noemen, kunnen alleen wat met appjes overweg. Heb zelf ook de nodige ICT ervaring opgedaan. Een kwart eeuw als statistisch analist bij onze rekenmeesters, beginnend eind jaren 70 in een tijd, dat we alles nog zelf moesten programmeren. We hadden al internet toentertijd en ook email, die vandaag de dag nog exact hetzelfde is. Alleen de beveiliging was toen nog niet zo goed, want ik… Lees verder »