De ComplotConcurrent – Uitzending 20 “De Totalitaire Tsaar en zijn met Bitcoin bekostigde Hackers & Trollenleger” (19-7-2018)

15
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
DrIglo

Vanmiddag m’n tent naast een appelboom opgezet dus ik trek deze aflevering even binnen via https://savefrom.net/ Ik heb er vertrouwen in dat het internet over de gaspijp van de boerderij mij niet fatsoenlijk de video online gaat laten bekijken. Zelfs een 32 kbit mp3 stream klapt er af en toe uit. Dus even een tip voor andere kampeerders of vakantiegangers op de WiFi van de pizza parlor naast hun hotel: savefrom.net ON TOPIC: In NL werd er maaaaaanden gepraat over een deal met Cees Houtman(?), paar miljoen. Op zich opmerkelijk dat je over zwart geld belasting moet betalen, maar uiteindelijk… Lees verder »

Freeflip

Goeie uitzending weer Micky. Erg gelachen om dat vreselijke stemmetje aan t eind.
Dank voor al je research, bravo !
Misschien een keer een uitzending over (de opgedrongen) vaccinaties.

Groet.

Ank

Obama zelf kan er niet zo veel aan doen dat hij geworden is wie hij is, zo is hij gecreëerd omdat hij vanaf zijn vroege jeugd door zijn CIA moeder overgedragen is aan de lui die de mind-control programma’s implementeren, zoals MK-Ultra e.a. Ik zie hem nog niet zo gauw overstappen naar de “goede” kant en een zgn. white hat of whistleblower te worden. Ik kan niet naar hem kijken. De verering en ophemeling van die man, ook van mensen waarvan je toch redelijkerwijs mag verwachten dat ze verder kijken dan hun neus lang is. Zoals je al zei Micky:… Lees verder »

Theo Thuis

Genoten van je vermakelijke commentaar op al dat gehakkel over hacken, bedankt weer Mickey!
Miste enkel het nieuws, dat de DNC-hack een inside-job was met waarschijnlijk Seth Rich als dader. Volgens Bill Binney, een voormalige technisch directeur van de NSA, kunnen de files niet over het internet gehackt zijn. Analyse van de datatransfer bewijst, dat de downloadsnelheid 49 megabytes per seconde was. Dat vereist een minimale connectie snelheid van 400 megabit…lijkt dus meer op een USB3 connectie.

Hier het ruim 16 minuten interview met Bill Binney op America Restored:
https://www.youtube.com/watch?v=p3mS-3-W0ig

Daan

Topuitzending Micky. Dit verhaal speelt nu zo lang, met zo enorm veel dis-info, dat ik toch een beetje de draad begon kwijt te raken. Jij hebt alles weer even netjes op een rijtje gezet! Bedankt!

Theo Thuis

Ben maar aan een nieuwe reactie begonnen, vanwege de lengte in de breedte gezien. Dat jij een echte ICT-er bent geweest, was mij al eerder opgevallen. De meeste die ik tegenkom en zich ICT specialist noemen, kunnen alleen wat met appjes overweg. Heb zelf ook de nodige ICT ervaring opgedaan. Een kwart eeuw als statistisch analist bij onze rekenmeesters, beginnend eind jaren 70 in een tijd, dat we alles nog zelf moesten programmeren. We hadden al internet toentertijd en ook email, die vandaag de dag nog exact hetzelfde is. Alleen de beveiliging was toen nog niet zo goed, want ik… Lees verder »