Waarheid zoeken anno 2018 is.. (column)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
3 jaren geleden

Weer heel raak Micky. Waarheidszoeker zijn in 2018 is moeilijk, daar kan ik zeker over meepraten. En als ik het weer eens niet goed door heb, krijg ik vanzelf, op een goeie manier, de kous op de kop van ene Micky van Leeuwen, die altijd de moeite neemt om je email te beantwoorden en uit te leggen hoe hij over het betreffende onderwerp denkt, waarna je er weer een paar dingen bijgeleerd hebt.

Elisabeth
3 jaren geleden

Tja Waarheid .Houd het simpel zou ik zeggen .Een misbruiker misbruiken geeft als uitslag 2 misbruikers .Een moordenaar vermoorden geeft als uitslag 2 moordenaars enz enz .Ben inmiddels wel voorbij aan het verhevene van het een en ander .Ben ik heilig dan .Zeker niet, alleen de kapstok om een en ander aan op te hangen schijnt te ontbreken tegenwoordig ..

Elisabeth
3 jaren geleden

En omdat het blijkbaar blijft hangen .Hoe onschuldig is de beweging die iemand als weet ik veel wat neerzet .En hoe onschuldig zijn zij die dan om bij die beweging te horen hun slachtoffer gevonden hebben, afbreekt en met de eer of heldenstatus gaat strijken .Onschuld is voorbehouden aan het kleine kind die een insect tussen de knuistjes heeft en in zijn mond stopt .Compleet onwetend dus .

Barry
3 jaren geleden

Dit is een van de betere columns die ik gelezen heb over dit thema. Bij elke alinea kwamen er gelijk een aantal namen bij me op die prima voldoen aan het uitgedragen profiel. Ik vind het triest te moeten constateren dat menig waarheidszoeker dan ook zelf verworden is tot datgene waarvoor hij waarschuwt: een autoriteit die geen tegenspraak duldt en alle weerwoord bestempelt als trollen of gecontroleerde oppositie.

Simon
3 jaren geleden

Zo te zien hoef jij niks meer te zoeken, Micky. Je hebt de waarheid al in pacht! 😛

New World Disorder
3 jaren geleden

Dit is precies wat een zionistische shill zou schrijven!

New World Disorder
3 jaren geleden
Danny
3 jaren geleden

Eén waarheid, ontelbare percepties.

Een perceptie is geen waarheid…

Freeflip
3 jaren geleden

Hai Micky, na het lezen van dit stuk moest ik meteen aan Max Igan denken. In bijna iedere video heeft hij het er over dat alles van jezelf afhangt, waar ik het mee eens ben. Dacht, in deze bijgevoegde video, zei hij zoiets van ‘je kunt rond blijven lopen in je gevangenis die behangen is met alle illuminati symbolen die je allemaal kan duiden en ja, wat dan…’ Daarnaast maak ik mij wel grote zorgen over het vaccinatieplan, 5G en andere shit die over ons uitgestort wordt en er weinig weerstand zal zijn. Video Max Igan https://youtu.be/S0781jGcbTU Groet en ik… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Er was een tijd, heel lang geleden, dat ik enkele geschriften van Madam Blavatski onder ogen kreeg. Ik meen me te herinneren dat zij ergens schreef over Krishnamurti dat hij niks onthield. Hij liet alles direct weer los. Als je deze video van Max Igan bekijkt dan lijkt dat niet zo’n slecht idee. David Icke spreekt over agenda 21, of 2030, waarvan een onderdeel is om mensen in clusters bij elkaar te zetten in gecontroleerde omgevingen. En ja, dit is dus al lang aan de gang. 7 miljard mensen he? Een hele goeie. Al met al roept ook deze video… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Omdat ik het deel van de video van Max Igan, waar hij het heeft over de leugen van de wereldbevolkingsgroei, zo interessant vond, ging ik op zoek naar gegevens om zijn bewering te staven.

In dit overzicht zie je idd hoe het gesteld is met de ‘groei’ van de wereldbevolking.
https://www.indexmundi.com/map/?v=31&l=nl

Als tweede voorbeeld vond ik een groeicurve van de Chinese bevolking.
Gezien het feit dat van 1979 to 2015 de één kind politiek bestond, kan het natuurlijk niet zo zijn dat de groeicurve in dezelfde lijn doorgaat als daarvóór.
https://www.populationpyramid.net/nl/volksrepubliek-china/2018/

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Nog een korte video die te maken heeft met het naar buiten brengen van de waarheid.

https://youtu.be/WMjCUbOAabg

Heleen
3 jaren geleden

Au Micky, je hebt het weer bij het rechte eind. Je houdt mij weer bij de les als ik dreig af te dwalen. Ik kan alleen maar zeggen: dank!

New World Disorder
3 jaren geleden

Hoe zit het nou eigenlijk met de opkomende hype binnen de alternatieve media en tegenwoordig zelfs mainstream bronnen? Het lijkt een welles nietes gevecht als je naar informatie probeert te zoeken…

New World Disorder
3 jaren geleden

Ik doel dan op het verhaal dat we in een simulatie leven :p

New World Disorder
3 jaren geleden

Als je “volgens wetenschappers” begint te lezen weet je wel hoe ver het is… AI entiteiten zullen het zeker zijn. Veel van deze mensen/websites blijven in cirkels rennen en klagen, zonder oplossingen te bedenken om de ellende uit de wereld te helpen. Nouja tenzij je ascenderen als de oplossing ziet.

Danny
3 jaren geleden

Ik zie dit ook als afleiding. Desinformatie.

Steeds meer mensen worden “wakker” en op deze wijze komt er zo veel info op mensen af, dat ze niet meer weten wat ze nog moeten geloven. Zo zijn ook de flat-earthers ontstaan en met de simulatie is het net zo. Mensen slaan door en geloven helemaal niets meer in de MSM. Men durft nog niet op het innerlijke oordeel te vertrouwen.

Gevolg is dat men in angst blijft leven.