Waarheid zoeken anno 2018 is.. (column)

( 22 )
 • Ank

  Weer heel raak Micky. Waarheidszoeker zijn in 2018 is moeilijk, daar kan ik zeker over meepraten. En als ik het weer eens niet goed door heb, krijg ik vanzelf, op een goeie manier, de kous op de kop van ene Micky van Leeuwen, die altijd de moeite neemt om je email te beantwoorden en uit te leggen hoe hij over het betreffende onderwerp denkt, waarna je er weer een paar dingen bijgeleerd hebt.

  Beantwoorden
 • Elisabeth

  Tja Waarheid .Houd het simpel zou ik zeggen .Een misbruiker misbruiken geeft als uitslag 2 misbruikers .Een moordenaar vermoorden geeft als uitslag 2 moordenaars enz enz .Ben inmiddels wel voorbij aan het verhevene van het een en ander .Ben ik heilig dan .Zeker niet, alleen de kapstok om een en ander aan op te hangen schijnt te ontbreken tegenwoordig ..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als de ene moordenaar een andere moordenaar vermoordt dan heb je als je goed vermoordt één moordenaar over hoor, geen twee. Heb je er twee na het vermoorden van die moordenaar dan heb je iets niet goed vermoordt laat maar zeggen.. 🙂

   Beantwoorden
 • Elisabeth

  En omdat het blijkbaar blijft hangen .Hoe onschuldig is de beweging die iemand als weet ik veel wat neerzet .En hoe onschuldig zijn zij die dan om bij die beweging te horen hun slachtoffer gevonden hebben, afbreekt en met de eer of heldenstatus gaat strijken .Onschuld is voorbehouden aan het kleine kind die een insect tussen de knuistjes heeft en in zijn mond stopt .Compleet onwetend dus .

  Beantwoorden
 • Barry

  Dit is een van de betere columns die ik gelezen heb over dit thema. Bij elke alinea kwamen er gelijk een aantal namen bij me op die prima voldoen aan het uitgedragen profiel. Ik vind het triest te moeten constateren dat menig waarheidszoeker dan ook zelf verworden is tot datgene waarvoor hij waarschuwt: een autoriteit die geen tegenspraak duldt en alle weerwoord bestempelt als trollen of gecontroleerde oppositie.

  Beantwoorden
 • Simon

  Zo te zien hoef jij niks meer te zoeken, Micky. Je hebt de waarheid al in pacht! 😛

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet het Simon, ik ben zo ongeloofljk goed! 😉

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Dit is precies wat een zionistische shill zou schrijven!

  Beantwoorden
 • Danny

  Eén waarheid, ontelbare percepties.

  Een perceptie is geen waarheid…

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Hai Micky, na het lezen van dit stuk moest ik meteen aan Max Igan denken. In bijna iedere video heeft hij het er over dat alles van jezelf afhangt, waar ik het mee eens ben. Dacht, in deze bijgevoegde video, zei hij zoiets van ‘je kunt rond blijven lopen in je gevangenis die behangen is met alle illuminati symbolen die je allemaal kan duiden en ja, wat dan…’

  Daarnaast maak ik mij wel grote zorgen over het vaccinatieplan, 5G en andere shit die over ons uitgestort wordt en er weinig weerstand zal zijn.

  Video Max Igan https://youtu.be/S0781jGcbTU

  Groet en ik vind het jammer dat je nu wat minder ‘mag’ douchen ivm het hitteplan, dat kost wel wat creatieve ideeen 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb nog nooit geluisterd naar wat de overheid mij vertelde Flip, dus ik douche deze dagen extra veel en extra koud! 🙂

   Dat heeft die Max mooi geformuleerd, de spijker op z’n kop wat mij betreft!

   Beantwoorden
  • Ank

   Er was een tijd, heel lang geleden, dat ik enkele geschriften van Madam Blavatski onder ogen kreeg. Ik meen me te herinneren dat zij ergens schreef over Krishnamurti dat hij niks onthield. Hij liet alles direct weer los.
   Als je deze video van Max Igan bekijkt dan lijkt dat niet zo’n slecht idee.
   David Icke spreekt over agenda 21, of 2030, waarvan een onderdeel is om mensen in clusters bij elkaar te zetten in gecontroleerde omgevingen. En ja, dit is dus al lang aan de gang. 7 miljard mensen he? Een hele goeie.
   Al met al roept ook deze video weer veel vragen op, zoals: Hoezo leefden we – of de cvilisatie vóór ons – in vrede met elkaar. Hoezo zijn alle oorlogen uit het verleden verzonnen en zijn we daar pas in het recente verleden mee begonnen?

   Als al deze vragen weer een beetje bezonken zijn en ik naar buiten kijk op deze ochtend van wat ws. de heetste dag in onze recente geschiedenis zal worden, dan besluit ik om in ieder geval een deel van de dag in koelte door te brengen door een verre tocht in mijn auto te maken naar mijn geboorteplaats ergens in het hoge noorden, waar het misschien een paar graden koeler is.

   Beantwoorden
 • Heleen

  Au Micky, je hebt het weer bij het rechte eind. Je houdt mij weer bij de les als ik dreig af te dwalen. Ik kan alleen maar zeggen: dank!

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Hoe zit het nou eigenlijk met de opkomende hype binnen de alternatieve media en tegenwoordig zelfs mainstream bronnen? Het lijkt een welles nietes gevecht als je naar informatie probeert te zoeken…

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Ik doel dan op het verhaal dat we in een simulatie leven :p

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Is dat tegenwoordig DE hype binnen de alt media? Ik lees of luister geen NL alt media meer, maar zou kunnen dat ze daar zot op zijn. Ik schreef er al eens dit https://www.indigorevolution.nl/de-connectie-tussen-jou-en-jouw-moederplaneet/ artikel over, daar zit die simulatie volgens mij ook tussen. Allemaal programma’s om ons van onze organische multidimensionale zelf en onze moederplaneet af te snijden als je het mij vraagt. Het zijn ook AI entiteiten die daar achter zitten, anders ziet men niet dat men in een simulatie zou leven, ik noem geloven in zulke programma’s ook wel bezeten zijn door AI entiteiten. Want dat is het feitelijk.

    Zijn ze er ook in de mainstream media over bezig? Foei. Wat zouden Darwin en het Vaticaan daar van vinden? 😉

    Beantwoorden
    • New World Disorder

     Als je “volgens wetenschappers” begint te lezen weet je wel hoe ver het is… AI entiteiten zullen het zeker zijn. Veel van deze mensen/websites blijven in cirkels rennen en klagen, zonder oplossingen te bedenken om de ellende uit de wereld te helpen. Nouja tenzij je ascenderen als de oplossing ziet.

     Beantwoorden
   • Danny

    Ik zie dit ook als afleiding. Desinformatie.

    Steeds meer mensen worden “wakker” en op deze wijze komt er zo veel info op mensen af, dat ze niet meer weten wat ze nog moeten geloven. Zo zijn ook de flat-earthers ontstaan en met de simulatie is het net zo. Mensen slaan door en geloven helemaal niets meer in de MSM. Men durft nog niet op het innerlijke oordeel te vertrouwen.

    Gevolg is dat men in angst blijft leven.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>