Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee (voor nu)

84
Reageer op dit artikel

32 Comment threads
52 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ron

Mooi stuk mickey ik voel me niet aangesproken het ging mij om de feiten….. die ik beschreven had en die liegen er niet om. Van jou handycap wist ik niets en ik heb jou niets slechts toegewenst. Ieder mag denken wat hij wil. Mij dunkt dat jiu begon met schelden wat ik niet beantwoorde met geschel dat heb ik nl. Niet nodig. Focus je op de feiten en niet om zaken die er niet toe doen we staan allemaal aan dezelfde kant van de dezelfde lijn. Behalve de “uitverkorenen” vergeet dat niet succes en vind je motivatie snel weer terug?

Top Mickey,

Iedereen heeft dat wel eens op z’n tijd. Je bent ook maar een mens.
Ff bijkomen…de boel de boel laten.. En dan komt er wel weer wat poker in de accu.
Succes

Danny

Heel veel zaken kan ik me voorstellen, maar niet hoeveel shit jij de afgelopen jaren over je heen moet hebben gekregen. Respect voor hoe je daarmee omgegaan bent al die jaren! Ik kan me niet eens voorstellen hoeveel tijd jij met randzaken bezig geweest moet zijn zoals het verwerken van die negatieve mails etc. Dat moet toch een bak energie gevreten hebben… Ik heb heel veel begrip voor je standpunt. Al jaren vraag ik me af waar je de motivatie nog vandaan haalde… De afgelopen jaren heb ik heel veel aan IR gehad. Ik heb niet veel nieuws geleerd, maar… Lees verder »

Guusje

Hoi Micky. Ik wil toch even reageren. Ik snap je goed zoals je dat verwoord hebt. En dan ook nog zoveel shit over je heen krijgen. En dat verdomde geld. Het is goed dat je toch even laat weten dat met zo’n website best veel geld gemoeid gaat. En dat we daar best wel mee kunnen helpen. Ik zelf zou het erg jammer vinden als je zou stoppen. Je hebt me al meerdere keren de ogen geopend..bedankt daarvoor. Ik moet je bekennen dat ik elke dag wel even kijk of je weer wat nieuws hebt geplaatst. Hopelijk wordt je binnenkort… Lees verder »

Steuntje vanuit Danmark Mick..
Hou je taai ouwe, je doet t niet voor die zeikerds, je doet t voor jezelf, en een hoop mensen die je werk wél waarderen.

Grøetjes uit Denemarken,
Joost & Merle

diana

Zo jammer! Ik ga je missen

ikke

Heey Micky, Ik heb nog nooit echt gevloekt, maar je kan ons GVD toch niet zomaar laten zitten. Ondanks ik weet dat je vaak vervloekt en uitgescholden wordt en nog veel shit over je heen hebt gekregen. Ik heb zeer veel van jou mogen leren en dit toegepast heb daar veel aan gehad en nog steeds, weliswaar met horde en stoten maar dat hoort er nu eenmaal bij in dit proces. Net zoals Danny zegt een leidraad/stepping stone ben jij voor mij in ieder geval geweest en nog steeds. Ik hoop en andere met mij dat je gewoon lekker je… Lees verder »

De ‘jankerd’ zoals je jezelf noemt, is een inprenting van diegenen die dat vroeger tegen je zeiden (been there).

Ja, ik ben er soms ook wel een beetje klaar mee, met alles. We hebben het er zelf mee te stellen momenteel: zelf doen. Niet meer afhangen van meningen of advies van anderen. Nee, zelf doen.

En wat we zelf doen, er volledig voor gaan staan, zonder te denken wat een ander er van zou denken. Boeiend!

Raymond

Goedenavond Mickey, ik kijk jouw site pas sedert een maand maar dan wel meteen dagelijks. Ik ben erg blij met initiatieven zoals de jouwe en zou het erg jammer vinden als je er mee op zou houden. Ik reageer nooit ergens op behalve dan op deze “vooraankondiging”..
Ik begrijp dat je niet met de digitale bedelnap rondgaan maar ik zou ook best iets kunnen missen om deze kant van het leed iets te verzachten..
Gr. Raymond

Nelleke

Hoi Micky, ik vind het lastig om de juiste woorden te vinden. Laat ik het in ieder geval zo zeggen: Ik ben blij dat je me deelgenoot maakt van wat er op dit moment door je heen gaat. Ik zou het jammer vinden als je met de uitzendingen en columns zou stoppen. Dank je wel voor je inzet van de afgelopen jaren! Ik vind het knap hoe je toch elke keer weer een nieuwe show, in het verleden ook met Joost, weet te presenteren. Ik hoop dat je in de toekomst de motivatie en energie weer kunt vinden om door… Lees verder »

diana

Nog 1 keer de complotconcurrent?

yvonne

Hoe vond je het in Hongarije Micky? Wonen hier sinds 3 jaren, omdat ik wel klaar was met Nederland, heel benieuwd naar je bevindingen en ervaringen…

Raymond

Hoi Yvonne, wij gaan volgend jaar met de kinderen(7en9). Helemaal klaar met Nederland en Duitsland, daar zijn we twee jaar geleden heen geëmigreerd. We kijken uit naar de toekomst vanuit Hongarije..
Gr Raymond

yvonne

Er gaan steeds meer Nederlanders, Belgen, Duitsers, Oostenrijkers en Italianen naar Hongarije,

Wij wonen in Varsad Raymond,

Groet Yvonne.

Judith van Leeuwen

Hoi Micky, Ik heb je heb je pas sinds kort ontdekt ik geloof dat ik een dag of 2/3 toevallig op je site uitkwam met al je artikelen. Ik heb echt lopen binge-readen. Ik weet niet eens meer waarom/hoe ik bij je uitkwam. (Onthou niet veel behalve wat belangrijk is) wat ik wel onthou zijn al meerdere dingen die ik hier gelezen heb. Ik waardeer je artikelen en je tijd en moeite die je erin hebt gestopt. Momenteel ben ik nog lang niet klaar met lezen, het is veel om ook te laten inwerken/verwerken. Hoewel veel dingen meteen als heel… Lees verder »

Ed

Hallo Micky,

Wij hebben een hoop geleerd van wat jij hebt geschreven, bedankt.

Groeten

Hans Coudyser

Ik heb je schrijven geboeid blijven volgen zonder nog te reageren Mickey. Misschien naar de toekomst toe een formule bedenken die nog beter aansluit op wat je verder aanzet en inspireert om ermee voort te doen. Het ga je goed. Xhans.

Annelinde

Weet je Mickey, vele alternatieve sites hebben last van inzinking merk ik. De alternatieve media hebben zo’n beetje alles wel besproken lijkt het. De contouren zijn geschetst waarbinnen het allemaal plaatsvindt. Ik constateer een moeheid bij velen, waaronder ook ikzelf. De hitte werkt ook niet mee trouwens 😉 Maar waar ik behoefte aan heb zijn mensen die gewoonweg eerlijk zijn in hun communiceren. En jij bent daar een van de weinigen van. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar wel weten wat je aan elkaar hebt als mens; weten waar een ieder voor staat inclusief onzekerheden. Ik… Lees verder »

Ank

Mijn “spirituele” zoektocht kwam tot rust toen ik twee of drie jaar geleden “toevallig” op de IR site terecht kwam en me, net als Judith nu, in sneltrein vaart door het Grotere Plaatje heenwerkte, wat een feest van herkenning was. Vóór die tijd had ik o.a. ooit de REIKI cursussen gedaan. Bij REIKI wisten ze wel hoe ze met geld om moesten gaan want ze zeiden iets in de trant van: als je iets ontvangt dan doe je daar iets voor terug en dat ruilmiddel heet geld. Het is niet zo dat iedereen die op het spirituele informatieve vlak bezig… Lees verder »

Heleen

Ha Micky, Snap dat je dit moest schrijven als je regelmatig allemaal shit (en erger) over je heen krijgt. Je ‘klaagt’ terecht. Wat jij doet met deze website is ongekend in positieve zin. Jij gaat véél verder dan waar anderen nog niet een paar woorden over hebben geschreven. Je stuk over waarheid zoeken anno 2018 laat dat goed zien. Bij jou draait het om de essentie en daarbij gaat het vooral over wat je zelf kan doen (durven naar binnen te kijken en daaraan te werken). Dat is in feite ‘revolutionair’. En dat was/is voor mij nog steeds een eye… Lees verder »

New World Disorder

Hi Micky, fijn dat je zo eerlijk bent over de situatie. Ik realizeer me dat ‘we’ het allemaal voor lief nemen. Gratis YouTube, gratis info via Google, gratis alles (voor data), het lijkt allemaal zo normaal tegenwoordig. Jij bent een van de weinige schrijvers/videomakers die zegt waar het op staat, altijd bij zijn eigen mening blijft en geen eurotekens ziet. Nu ben ik niet de meest actieve ‘reaguurder’, maar toch wil ik even kwijt dat deze site me ontzettend veel heeft geholpen met het ‘wakker worden’. Als to-go website voor interessante/nuttige informatie moet ik ondertussen een groot deel van de… Lees verder »

Guuz

Hoi Mick…..hopelijk tot gauw…..

:/

Heb dit helaas vaak meegemaakt, met name bij radio dat een host hélemaal opgebrand is, vaak idd door die vervelende gasten, en soms dan coördineren ze hun aanvallen ook nog eens. Gelukkig gaan de meeste hosts lekker een tijdje in de bergen wandelen ofzo en dan een paar maanden later weer fris beginnen, eventueel op een nieuw netwerk.

Hoe staat het met de BBQ skills Mick?

Alex

Hoi Micky, als er 1 persoon is die mij de schellen van de ogen liet vallen en die mij ECHT leerde om vooral binnen in en naar jezelf te kijken dan ben jij dat wel Micky! Ik hoop echt dat je weer inspiratie gaat vinden om verder te gaan en dat je een plekje vind om al die negatieve energieën ergens te dumpen. Alhoewel ik je heel goed kan begrijpen voel ik ook dat óók deze ervaring(en) bij het proces horen van ‘ervaren en leren’ in ons leven hier op Moederaarde. Neem af en toe even tijd voor jezelf zou… Lees verder »

Jochem

Hoi Mickey, Allereerst respect voor hoe jij je emoties weet te verwoorden en dat zo online durft te zetten. Zelf volg ik je website al ongeveer een jaartje. Deze website kwam op mijn pad nadat ik al een poosje gestopt was met alternatieve media. (veel vingertjes wijzen en vooral niet na hun zelf kijken of de antwoorden in hunzelf zoeken) Als het mensen niet bevalt wat je doet waarom blijven ze dan steeds maar terug komen om te zaniken? Heb zelf ook te maken gehad met “new cagers” en “wakkere mensen” die mij altijd wel wisten te vertellen dat ik… Lees verder »

Guuz

Ik zadel mijn virtuele paard……Klap visueel door de saloondeur….virtueel klasje terug…..een saloondeur is een saloondeur…..Zou er iemand aandelen in HAARP hebben kunnen verkopen , bijvoorbeeld die leuke man van Nestle……grnndwaterdroogmachine…..Dubbele met een klontje ijs …voor de hele virtuele tent….

Guuz

Wees blij….dan hangen we nog net niet onder ons virtuele paard….

Yvon Heijmans

Hoi Micky, ik sluit me aan bij alle positieve uitlatingen over jou.
Ik snap die azijnpissers nooit. Als t je niet aanstaat of aanspreekt, ga verder en zoek wat wel bij je past.

Monique

Ook ik sluit me aan bij alle reacties hierboven. Ik heb groot respect voor wat je doet. Ik begrijp je dip heel goed. Zeker gezien het feit wat je aan shit waarschijnlijk dagelijks over je heen krijgt. Ik had het eerlijk gezegd al veel eerder opgegeven. Toch hoop ik niet dat je ermee stopt. Ik realiseer me dat dit ook egoïstisch klinkt want als jij het gevoel hebt dat je dat moet doen wie ben ik dan in te zeggen dat je dat niet moet doen. Maar ik ken geen enkele site waar ik zo mee resoneer als IR. Elke… Lees verder »

Monique

Note: niet alle reacties. Alleen de positieve 🙂

Koning Florian

Yo Mickey, je moet denk ik weer eens ff je batterijtjes opladen, het unieke in jezelf kunnen vinden en uiten

Koning Florian
bas36

micky, nogmaals niks tegen jou of je site, maar je legt precies de vinger op de zere pols zogezegd. zoals altijd Precies mijn idee een paar mdn geleden had ik het ook. persoonlijk ben ik klaar met reageren omdat het niet in dank word afgenomen. Niet alleen op indigo maar ook op andere sites word het gewoon je niet in dank afgenomen omdat je de waarheid verteld en/of recht voor de raap bent. Jij en ik weten hoe de wereld werkt maar je word er moe van? Ik in iedergeval wel. je steekt er 150% on je mag blij zijn… Lees verder »

Monique

Herkenbaar. Was voor mij een reden om van FB te gaan. De meeste mensen zijn niet geïnteresseerd in de waarheid. Zoeken alleen applaus om de leegte in zichzelf niet te voelen. Ik was er zo vreselijk klaar mee. Nu loop ik weer tegen er echte dingen aan. Aspecten van mezelf waarvan ik dacht dat ik ze lang geleden al had opgelost. Pijnlijk maar noodzakelijk om verder te gaan. Groeien doet soms pijn. Niet naar jezelf willen kijken uiteindelijk nog veel meer..

Faith

Hey micky. Wat jammer om te lezen, ik weet niet of je er veel aan hebt.. Maar dankzij jou, en alleen dankzij jou zijn mijn ogen geopend. Dankzij jou heb ik van zoveel inzichten mogen genieten, en niet te vergeten de oprechte (snelle) wijze mails die ik van je terug kreeg, die mij letterlijk met beide benen op de grond liet staan wanneer ik het eventjes niet meer wist. Ik hoop dat je weet dat het niet alleen dankzij de website was, maar ook dankzij het geduld dat je hebt gehad als ik weer eens in paniek een mail stuurde… Lees verder »

Faith

Oh dit wou ik nog erbij zetten. Je bent de basis geweest, en vanuit de basis ben ik mijn eigen unieke pad gaan volgen aangezien iedereen zijn eigen unieke pad volgt, zijn eigen unieke waarheid heeft, en zijn eigen kijk op de wereld. En nu, kan ik zelf gaan knutselen aan mijn verhaal! Voordat ik de waarheid voelde ben ik eerder op deze website aangekomen, maar nog onbewust. Pas een langere tijd later kwam ik weer op deze website, waarna ik het wist. Een omschakeling, een switch. Misschien zitten andere nu daar ook in, gaan ze de site voorbij, maar… Lees verder »

Housemeister

Yo Mickey,
Ik hou ook niet zo van jankverhalen, maar soms mot je gewoon iets delen.
Maargoed, gezien alle opbeurende reacties ben je daar ook wel achter.
Vrij recent zelf even rock bottom bereikt en een uitzending van de complotconcurent was een van de eerste momenten dat er weer een lach op m’n bakkes verscheen sinds lange tijd. Dank, je bent een goed voorbeeld hoe je ook met minder prettige materie kunt omgaan.