Micky op zoek naar het Licht

‘Micky op zoek naar het Licht’ is een nieuw internet TV programma van Indigo Revolution TV. Ik ga verder niet veel verraden, de titel zegt eigenlijk meer dan genoeg. Het is een live opgenomen experiment/zoektocht naar ‘het licht’ en/of verlichting.

 

 

23 Responses to Micky op zoek naar het Licht

 1. diana schreef:

  Superleuk Mick! Hopelijk ga je er mee door
  Liefs van Diana

 2. Theo schreef:

  Ludieke les in verlichting. Grappig en goed weergegeven Mick en jij hebt nog gelijk ook.

  Theo

 3. Gerben schreef:

  Bedankt Micky,

  Erg leerzaam allemaal
  Moet dus niet zomaar cursusjes gaan doen maar eerst naar de prijslijst
  Kijken en de duurste nemen

  Ze hebben dus het meest gitzwarte kinderfeest genomen
  En daar blauwe (indigo) pieten regenboogpieten en kristalpieten
  (Ik maar denken dat het stroopwafel pieten waren maar dat zijn dus mislukte kristallen)
  Om te laten zien dat de verlichting aanstaande is
  Het word duidelijk
  Hopelijk gouw een vervolg voor meer duiding
  https://m.youtube.com/watch?v=57Oejt5pr_Y

 4. rob schreef:

  Dag Micky,

  inderdaad als je je naam googled kom je meteen op die pagina “pas op des informant tegen.” In vraag me af hoe je dit kan beïnvloeden? Kan het zijn als je meer post hebt of gaat uitzenden op je naam dat deze “vervelende” pagina steeds onbelangrijker wordt of meer onderaan gaat staan na het zoeken van je naam? Ik heb zelf ook een website en ik wil goed herkenbaar zijn( op een positieve manier)voor mijn werk, en op de een of andere manier na 1,5 te bestaan met mijn bedrijf lukt dat aardig goed. Ook ten opzichte van de concurrentie ben ik sneller en beter bereikbaar. Ik heb mijn website wel via een professioneel bedrijf laten doen, ook met zoektermen en dergelijke hebben ze me goed geholpen.

  groetjes Rob

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Hoi Rob, mij interesseert het niet dat die pagina bovenaan Google verschijnt als er naar mijn naam gezocht wordt. Ik vind het zelfs wel grappig, aangezien drs Oldenkamp mij verwijt dat ik aan laster doe, dus “wat je zegt ben je zelf, met je kop door de helft” principe. Ik stoor mij er verder niet aan.

   Het is inderdaad een kwestie van geld (professionals inhuren) en/of zelf voldoende verstand hebben van het maken en vindbaar vinden van websites. Indigo Revolution is ook goed vindbaar, heb ik zelf gefixt, ik heb geen geld om mensen in te huren. Als ik mijzelf bovenaan wil krijgen bij het zoeken op mijn naam dan zou ik gewoon a la de alt media constant over mijzelf moeten gaat zitten schrijven met mijn eigen naam in de titels van die artikelen. Daar ben ik allergisch voor, dus dat doe ik niet, en het kan mij verder ook geen ruk schelen zoals ik al in de video vertelde, ik voel me zelfs vereerd dat zo’n kneus als een Oldenkamp mij opneemt in zijn desinformatie wikipedia, dat is toch een teken dat je iets goed doet, en ik gok ook dat in Nederland niemand drs Oldenkamp meer serieus neemt. Ik ken niemand die zijn werk volgt, ik zelf heb er al jaren niet meer naar gekeken want ik kan die man nooit meer serieus nemen na alle onzin die hij uitgekraamd heeft de afgelopen jaren.

 5. rob schreef:

  Hoi, Micky, dat klopt ook weer. Als andere mensen over je schrijven zonder dat je er zelf om vraagt is dat natuurlijk een compliment. Zo heb ik dat ook, als mensen positief over je bedrijf praten is dat de beste reclame. Nu kan ik me wel voorstellen dat je, net zoals ik, je niet op de voorgrond wil stellen, en iedereen vertellen hoe geweldig je bent. Ben er ook allergisch voor. Het gaat denk ik meer om de missie die men heeft, wat die ook moge zijn. En als mensen met je resoneren weten ze je toch te vinden. Dat kan wel een poosje duren, maar als je een goed verhaal hebt met het hart op de juiste plaats, komt het uiteindelijk toch op de juiste plaats. Geduld in deze context is dan een schone zaak.

 6. Faith schreef:

  Hahahaha.
  Het grappige is dat als ik je artikelen of een mail lees, ik je ook zo hoor praten.
  Zeg ik het goed? Ah joh je snapt het wel.
  Toppertje micky, ga zo door💪🏼

 7. Maria schreef:

  Je bent slim en echt leuk, je bent een beetje zoals ik, hoe moet je ons noemen dan, zou het niet weten, er zit wel een klein hedonisch kindje in mij die altijd iedereen zijn bullshit maskertje af wil trekken, wel met humor want dat werkt het beste. Ga zo door.

 8. madadoec schreef:

  klasse uitzending mick, wij zijn god alleen wij zijn het vergeten, wij hebben niemand anders nodig doen ons vertelt wat we moeten doen.
  Alle kennis zit al in ons, we moeten het zelf ondekken.
  Ga zo door mick

 9. Micky van Leeuwen schreef:

  Allemaal bedankt voor de bloemen, het lukt mij niet om iedereen afzonderlijk te bedanken voor reacties en/of mailtjes, vandaar even in het algemeen, al die licht en liefde reacties en al die positiviteit en euforische blijdschap maken dat ik vooral door zal gaan met gekke inspiraties om te zetten in onder andere video’s!

  Nameste mensen, namaste!

  Wat trouwens hoorde ik uit betrouwbare bron een anagram is voor ‘me satan’. 🙂

 10. guuz schreef:

  En fijn om te lezen, met dt…. Geleezendt en gemierendeeldt….Nieuwe stamboomvormen…..de dunne Vandalen…. xxx

 11. guuz schreef:

  Van gewest tot gewenszdt

 12. guuz schreef:

  Fijne zaklamp….

 13. sebas36 schreef:

  WoW! Wat een licht en liefde vanuit deze uitzending, ik moest s’avonds stoppen met kijken want de buren begonnen te klagen over het licht. Man O man echt fantastisch, fantastisch gewoon!

  Erg grappig ga zo door 🙂

 14. rob schreef:

  Minuut: 39. Je staat in contact met het duister. Wat is daar mis mee? Had Gustaf Jung niet daarover iets zinnigs te zeggen? Trouwens Jordan Peterson heeft ook een mooi verhaal over de archetypen.

 15. Reinier schreef:

  Hoi Micky ,ik wil je aanraden een seemit acount aan te maken.

  Zo kun je ook je video,s delen op DTUBE.

  Zo kun je nog wat verdienen aan je content,

  heb je ook een reddcoin adres,ik zou je graag willen tippen.

  Je doet het super goed,en is erg tof om naar te kijen.

  het is maar een gedachte

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Dtube is inderdaad een optie waar ik over nadenk. Als ik al die berichten hoor en lees van alt media vloggers wiens YouTube kaneel verwijderd, gecensureerd of geblokkeerd worden dan maak ik mij geen illusies dat mijn kanaal ‘eeuwig’ blijft bestaan op YouTube namelijk. Dtube kan een alternatief worden, schijnen nog wel heel wat kinderziektes in te zitten maar dat is logisch bij een nieuw initiatief. Ik heb nog geen Steemit account, maar ga daar de komende dagen mijzelf even in verdiepen.

   Reddcoin heb ik niet, heb wel heel wat andere crypto currencies inmiddels. Ik weet niet of Reddcoin een populair iets is qua tipping system, ik zal mijzelf ook daar eens in verdiepen, want ik ben wel groot voorstander van blockchain technologie en crypto currency en weet zeker dat dat de toekomst is.

 16. Theo Thuis schreef:

  Ik nam-as-te en zag het licht: iedereen is desinformant!
  Ik riep Michael en hoorde Bad: meesters met hese ge-ile stemmen, blauwe ogen, alsook doorlellen: onbetrouwbare desinformanten! Kolderkamp is zelf een grote desinformant, anders mag je niet met je harses op de hersenspoelmachine. Grappige commentaren van jou op een bonte verzameling (op)licht hoopbrengers, bedankt voor deze desinfo! Ik miste alleen de openingssong: Hallo menner de uil, waar brengt u ons naar toe…
  Afsluitende tip voor de zwalkende lichtzoekers: https://www.youtube.com/watch?v=xHHlTv5l2I8
  Zoek jezelf, vind jezelf en leef je eigenwijs!
  Namnukoffie!
  Theo Thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *