In contact met je hogere zelf!?

11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
5 jaren geleden

Is je hogere zelf ook je hoofdgids want mijn ziel zegt van wel

Tanja
5 jaren geleden

Dank je wel Micky want mijn hogere zelf is mijn tweelingziel en hij zit in mijn hoofd ik wou zou graag weten dat house hugh laurie mijn hoofdgids is als ik kom te sterven haalt hij mij zeker op ik ben zo verliefd op die man ik beschouw hem als mijn oom

nathalie
4 jaren geleden

Wow Dore, prachtig artikel, zo mooi en zo eenvoudig geschreven. Ik las het en had het gevoel dat mijn diepste zelf zelf aan het woord was. Een heel bijzondere ervaring. Ben wel geschrokken dat je artikel reeds in 2012 geschreven is. Dankjewel om zoveel wijsheid en inzichten met ons allen te willen delen !

4 jaren geleden

thanks nathalie, fijn om te lezen dat het iets in je heeft losgemaakt. ben benieuwd wat het je verder oplevert…..
het is inderdaad een oud artikel. heb hem net even nagelezen en moet er wel erg om lachen. ik dacht toen echt dat ik het allemaal wist. 😉
hihih

nathalie
4 jaren geleden

Dankjewel Dore voor jouw reactie. Ik ben wel een beetje verrast door jouw reactie. Jij gaf mij in jouw artikel zeker niet het gevoel dat je het allemaal wist. Sta jij dan nu anders in het leven ? (als ik jou dat mag vragen, zonder te persoonlijk te worden.) Groetjes Nathalie

4 jaren geleden
Reply to  nathalie

hey nathalie, ik bedacht me eigenlijk ook dat ik het verkeerd verwoord had. ik kwam niet over alsof ik het allemaal wist, maar meer alsof ik ”er” al bijna was. door dingen te schrijven als: ”Natuurlijk veroordeel ik mensen allang niet meer en wijs ze ook niet af.” nou nu bijna 5 jaar later betrap ik mezelf er nog steeds op hoor dat ik mensen wel eens veroordeel…en nog een paar van dat soort zinnetjes……;-) Ik sta nu wel heel anders in het leven maar sta wel nog steeds achter het grootste deel van het artikel. het is meer dat… Lees verder »

nathalie
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Hey Dore, fijn dat jij de tijd hebt genomen om mijn vraag te beantwoorden. Ik laat het even bezinken. Ik ben bereid, en ik vind het ook leuk dat je mij vragen stelt. Ik laat ook de vragen even bezinken, en kom daar zeker op terug ! Ik begrijp jou volkomen. Zo her-kenbaar. Is het niet de bedoeling dat wij onszelf steeds in vraag blijven stellen, zonder oordeel, om zo te blijven groeien en zuiver te blijven ? Wat ik zo bijzonder vind aan jou, is dat jij je kwetsbaar durft op te stellen, wat heel krachtig is ! Tot… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  nathalie

dankje, dat waardeer ik echt!
als je de vragen hebt laten bezinken en er nog op terug wil komen, mag je me ook mailen hoor. misschien wat fijner communiceren?
mailadres is : dore@bewustverbinden.com
kijk maar eff 😉
Groetjes Dore

Fernando
4 jaren geleden

Dore, ik heb vol bewondering dit artikel doorgelezen, knap hoe je het zo weet te omschrijven. Het afgelopen jaar ben ik mij meer bewust geworden van mijn ‘hogere zelf’, ook al lijkt het alsof mijn hoofd alles overneemt en ik blijf twijfelen wat er nou tegen mijn spreekt (gevoel of stem). Go with the flow, doet wonderen, zo ontmoet je mensen waar je eigenlijk nooit bij stil hebt gestaan dat ze er zijn. De controle over je leven loslaten en ervan uitgaan dat er voor je gezorgd wordt. Toch blijft het moeilijk om de controle volledig uit handen te geven… Lees verder »