De Annunaki uitgelegd en ontmaskerd

51
Reageer op dit artikel

19 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

mijn hond heeft mijn goudvis opgegten en daarom troostte ik mezelf met dit mooie verhaal

Drs. E-J.van Schaik

Het zou geen kwaad gekund hebben als zowel Micky als die Evert Jan de boeken van Sitchin echt hadden gelezen. Mijn “innerlijke stem” zegt mij dat ik al veel kul heb gehoord en meegemaakt, maar dit spant de kroon. Wat een ongelooflijk infantiel gebazel! Wat zijn de heren trouwens geporteerd van hun eigen wijsheid; moet je toch bijna van braken?

Evert Jan Poorterman heeft de boeken van Zecharia Sitchin gelezen echt gelezen maar Micky van Leeuwen blijft mijn mening steeds ten onrechte profileren als zijnde een onbenul.

Mareike

Een vriend van mij is net zo overtuigd van de annunaki. Ieder heeft zijn eigen geloof en daar is niets mis mee, behalve als ze denken dat het de absolute waarheid is! Persoonlijk ben ik een agnost en ik kan iedereen vertellen dat dit het moeilijkste is! Ik weet het gewoon niet . Ik zou willen dat ik één of andere theorie geloofde… maar dat is niet zo!!! Het blijven gewoon theorieën , niets anders!!

En jij bent een Drs, mijnheer van Schaik? Echt waar? Ik vraag me af wat je gestudeerd hebt.

Ronald

Kijk op Google Vaticaan ontvangsthal paus of auditorium wat zie je ramen met reptielogen en de kop van de cobra met giftanden op achtergrond

Ikke

Heey Micky, ik hou jou wel bezig met mijn vragen. Maar zijn het de Archonten die ook de Annunaki en andere rassen incl.de mens in dit synthetische universum onder controle willen houden? De ene zegt dat het microben zijn of zoiets dergelijks. Is het niet gewoon de matrix zelf om ons zo om de tuin te leiden met deze zogenaamde Archonten….

Sebas36

De Archonten zijn de bouwers van Matrix I en II buiten dit synthetische niveau maar hebben geen fysieke invloed. De Annunaki is 1 van de groeperingen die grip over dit systeem en ons (maar ook andere, we zijn echt niet de enige) om de tuin leiden…

Ikke

Heey Sebas, dank voor de uitleg weer iets duidelijker. Heb al wel t eea gelezen over deze parasieten die ons allen t leven zuur maken.

elly

op de website van nieuwetijds.com is alle uitleg over archonten en hoe ervan af te komen.

Ikke

Wellicht bedoel jij de saturn matrix 1 en de maan matrix 2, heb ik dat juist?
Hieronder een link voor wat leesvoer…
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/noem-ze-nooit-archonten/

Sebas36

yep..

bert c

annunaki=illuminatie=free masons… the rich people, (without empathie, more, more, more, me me me…) who get rich, no matter what, at cost of the planet and all it inhabitants, they’ll get the chance to flee to mars (niburu?)or something because they have the power (what would 2procent be of world population the 144.000 who get away? pff dont want to think about it too much ben echt wel leek op dit gebied dus weet er nog niet zoveel van maar toen ik dat verhaal las kwam dit zomaar in me op. Tuurlijk staat er iets te gebeuren en wordt dit al… Lees verder »

Ik heb in september 2016 geen contact gehad met Micky van Leeuwen en misschien moeten we dat wel eens hebben om heel veel onzin omtrent mijn naam en omtrent mijn mening uit te sluiten en eindelijk eens duidelijk te krijgen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik stel Micky van Leeuwen voor om eens samen te komen en een gesprek te hebben over tal van zaken betreffende de Anunnaki, de tweede ster Ra en vriendje Sitchin. Ik ben het zat steeds in zijn artikelen afgeschilderd te worden als een soort minkukel en charlatan.

Het zou Micky van Leeuwen sieren eens contact op te nemen met mij (Evert Jan Poorterman) om voor eens en altijd zijn opinie ten aanzien van mij bij te sturen. Ik word nog steeds (kennelijk) gepositioneerd als een onbenul en mij mening en teksten worden steevast verhaspeld om zijn mening te bevestigen. Het is laster.

Hallo Micky, stop nu eens met het steeds belasteren van mij. Je beschadigd mij als mens en persoon. Wil je mijn mening horen uit eerste hand; vraag me dan naar mijn mening. Stop met het commentaar op mijn beweringen en stop met het commentaar op mijn uitingen op mijn serie op http://www.niburu.co. Alsof je steeds in contact bent met mij. Dat is niet zo, maar je gebruikt mijn naam steeds weer om je te kunnen profileren. Je ervaringen met Albert Toby kan ik waarderen (je commentaar op je ervaringen met ajuhuas…), maar je doordenderende verhaspelingen over mijn visie ten aanzien… Lees verder »

gerrit

Ik vind dit allemaal nogal fantastisch. Ik geloof best dat er meer tussen hemel en aarde is dan wij met onze ogen kunnen zien. Maar tien verdiepingen onder de Veluwe…. Er zijn vele verhalen over UFO’s maar ze zijn eigenlijk allemaal onduidelijk. Geen foto’s en altijd maar 1 persoon die het heeft gezien.

Daniel

Wil je se zien? Ik kan je wat laten zien hoor geen probleem.
Onze cosmic broeders van licht en liefde.
Ik maak geen joke, mail als je geïnteresseerd dan zullen we de annunaki laten vallen en een nieuwe dichtheid ingaan.

San

Ik denk dat ik hier wel een een of mijn waarheid in kan vinden… we zijn marionetten van iets wat ons bestuurd, en wat ons laat geloven wat we mogen weten.. dus dank je voor dit artikel want het heeft exact aan wat ik ook “ontvang aan info” alleen niet weet wat ik er mee doen moet.

Thanks!

ikke

Heey Micky, je kan soms in dit geval met dhr. Evert Jan Poorterman tijdens een discussie snoeihard zijn. Maar ik vind, dat je deze ordentelijk heb afgesloten, dit mag ook gezegd worden…cheers 🙂

Beste mensen, Wie er gelijk heeft? De tijd zal het leren. Waar we het allemaal over eens zijn is dat er koude wezens (mensen) zijn. Die al sinds het jaar 0 (en ver ervoor)de leiding over de wereld hebben. Ook een feit is dat er ook gevoelige en empathische wezens (mensen) zijn.Die als we nu eens zouden stoppen met onze kleine verschillen zo groots te maken. Vele malen machtiger (lees krachtiger)zijn dan wat dan ook. Dus laten we ons niet verdelen. Maar laten we ons verenigen. Wat hebben we dan nog te vrezen?

Nicole

Helemaal mee eens!

Amilius

Mee eens Daniël,
Maar jammer genoeg zijn de “warme” zelf nog te verdeelt om te kunnen verenigen, en de koude zijn te verenigt met zichzelf om los te laten.
De status quote is dat we niet warm of koud meer worden en dat het allemaal lauwe shit is geworden.
Zo van: het laat me allemaal koud en ik loop er warm voor.
Tussen een dualiteit in zitten dus. En dat is geen beste plek.
De koude maakt tot 1 en dat is dus ook vereniging.
De warmte maakt open en ruimtelijk en dat is vrijheid van beweging.
Geef warmte aan de koude,
en maak ze vrij.

louise

Helemaal mee eens ….

louise

mijn mailadres net fout … heb inmiddels gecorrigeerd

Naast de Annunaki’s heb je ook nog de Elohim die claimen de scheppers van de mensheid te zijn.

Nexus

In artikelen noem in de Anunnaki ook goden maar iedereen die een beetje op de hoogte is weet toch dat niemand iemand anders god kan zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Mickey als Evert dit op eenzelfde wijze zien. Daarom snap ik al die gemene reacties naar elkaar toe niet. Wij zijn al met zo weinigen, laten wij aub elkaar een beetje steunen, zelfs als wij het over details niet eens zijn!

15% van de wereldbevolking behoren tot een groep die geboren zijn met een bloedgroep rh factor negatief. Oorsprong is onbekend. De verhalen zijn maar verhalen en zijn allemaal niet bewezen. Mensensen in hokjes plaatsen heeft ook geen zin. Probeer in vrede met elkaar te leven dat is het belangrijkste en vooral zoveel mogelijk alles met elkaar delen.

Gerda Kerkhofwillems

Kijk op you tube naar dr Steven Greer, David Willcock of Corry Goor en anderen waaronder vele klokkenluiders,
Ook zou je de boeken van Helma Broekman kunnen lezen haar eerste boek heet Nieuwe Dageraad de Akasha geopenbaard, uitgeverij heijink.nl
Er gaat een oude en nieuwe wereld voor je open en kunnen we alles beter begrijpen, het proces naar een nieuwe wereldorde is gaande en zal uiteindelijk zijn doel bereiken.
Steeds meer mensen zullen ontwaken, heel bijzonder om mee te maken!

M.vr.groet,

Gerda

Samantha

“Bij Poorterman is het nog erger, die beweerd dat er 144 duizend blanke mensen gered gaan worden die rechtstreeks afstammen van Enki.” Ik moest hier op reageren voordat ik verder lees. Begin deze week waagde ik mezelf een fake account te creëren op Facebook, al meer dan een jaar was ik verdwenen van Fakebook. Al goed, ik hoopte meer informatie/mensen te vinden over een aantal zaken, zoals over atlantis. Alé, ik zocht groepen op de naam ‘Atlantis’ en ik kwam Atlantis Angel Academy tegen. O, dit klonk leuk, ik ga me aanmelden. Ik kwam door de selectie, ik was 1… Lees verder »

rob

Dag Micky,
mischien kan dit intervieuw nog extra ( missende) info geven over De Annunaki, van Robert Stanley, een journalist die eerst meerdere bronnen checkt, voordat hij iets beweert. https://youtu.be/-2NsDLFqS8c, en wat het Vaticaan er nog mee te maken heeft. Daar wordt wat genuanceerde verteld over de Annunaki, ze hebben veel macht en invloed en, maar ze hebben ons nodig ( wij die dus superieurder zijn) om uit hun eigen misere te geraken. Evil is een ziekte die zeer besmettelijk is.

Hoe komen we er in Godsnaam achter of er inderdaad een raketbasis onder de militaire vliegbasis in Deelen zich bevind, voor de mensheid zou het wel goed zijn als zij(Annunaki) hun geavanceerde buitenaardse wetenschap en technologie verder openbaar zouden maken. Wie samen met mij dit alles verder wil gaan onderzoeken mag me contacteren: 06-17037501 / Kalki_me@yahoo.co.uk.

San

Eigenlijk beat jammer dat de reacties helemaal off-topic gaan ipv elkaar aanvullen… Is dat nou niet juist wat er bedoeld word met “aangestuurd” worden en niet in aanval gaan ? Ik ben blij te lezen dat er meer mensen zijn die met feiten komen, vul elkaar dan aan, om het juist te brengen .. ik denk dat je dit niet per toeval leest maar dat je er bewust naar gezocht hebt. Een geheel vormen naar de waarheid zonder naar 1 persoon te trekken wie nu degene is die de waarheid spreekt.. meerdere waarheden vormen meer bewijs als elkaar tegen spreken.… Lees verder »