De Annunaki uitgelegd en ontmaskerd

Abonneer
Abonneren op
56 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
5 jaren geleden

mijn hond heeft mijn goudvis opgegten en daarom troostte ik mezelf met dit mooie verhaal

Drs. E-J.van Schaik
4 jaren geleden

Het zou geen kwaad gekund hebben als zowel Micky als die Evert Jan de boeken van Sitchin echt hadden gelezen. Mijn “innerlijke stem” zegt mij dat ik al veel kul heb gehoord en meegemaakt, maar dit spant de kroon. Wat een ongelooflijk infantiel gebazel! Wat zijn de heren trouwens geporteerd van hun eigen wijsheid; moet je toch bijna van braken?

De jong
4 jaren geleden

Heel toevallig heb ik een poosje geleden een dokumenter gezien waar in een elian geïnterviewd werd waar in de elian dit verhaal grotendeels bevestigt dat wij genetisch engineerd zijn door de anunaky en over dat gangen stelsel maar ook dat schaduw regeringen hun plan uit werken via regeringen en dat zo n beetje alle machthebbers bankiers en de media in het komplot zitten en dat het echt 5 voor 12 is mischien nog niet te laat maar heel dichtbij een massale uitroeing der mensheid en de overblijvers streng gecontroleerd dienen als slaaf volgens de elian mensen behoed u ik hoop… Lees verder »

4 jaren geleden

Evert Jan Poorterman heeft de boeken van Zecharia Sitchin gelezen echt gelezen maar Micky van Leeuwen blijft mijn mening steeds ten onrechte profileren als zijnde een onbenul.

Mareike
3 jaren geleden

Een vriend van mij is net zo overtuigd van de annunaki. Ieder heeft zijn eigen geloof en daar is niets mis mee, behalve als ze denken dat het de absolute waarheid is! Persoonlijk ben ik een agnost en ik kan iedereen vertellen dat dit het moeilijkste is! Ik weet het gewoon niet . Ik zou willen dat ik één of andere theorie geloofde… maar dat is niet zo!!! Het blijven gewoon theorieën , niets anders!!

2 jaren geleden

En jij bent een Drs, mijnheer van Schaik? Echt waar? Ik vraag me af wat je gestudeerd hebt.

Ronald
2 jaren geleden

Kijk op Google Vaticaan ontvangsthal paus of auditorium wat zie je ramen met reptielogen en de kop van de cobra met giftanden op achtergrond

Ikke
4 jaren geleden

Heey Micky, ik hou jou wel bezig met mijn vragen. Maar zijn het de Archonten die ook de Annunaki en andere rassen incl.de mens in dit synthetische universum onder controle willen houden? De ene zegt dat het microben zijn of zoiets dergelijks. Is het niet gewoon de matrix zelf om ons zo om de tuin te leiden met deze zogenaamde Archonten….

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Ikke

De Archonten zijn de bouwers van Matrix I en II buiten dit synthetische niveau maar hebben geen fysieke invloed. De Annunaki is 1 van de groeperingen die grip over dit systeem en ons (maar ook andere, we zijn echt niet de enige) om de tuin leiden…

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Heey Sebas, dank voor de uitleg weer iets duidelijker. Heb al wel t eea gelezen over deze parasieten die ons allen t leven zuur maken.

elly
2 jaren geleden
Reply to  Ikke

op de website van nieuwetijds.com is alle uitleg over archonten en hoe ervan af te komen.

Ikke
4 jaren geleden

Wellicht bedoel jij de saturn matrix 1 en de maan matrix 2, heb ik dat juist?
Hieronder een link voor wat leesvoer…
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/noem-ze-nooit-archonten/

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Ikke

yep..

bert c
4 jaren geleden

annunaki=illuminatie=free masons… the rich people, (without empathie, more, more, more, me me me…) who get rich, no matter what, at cost of the planet and all it inhabitants, they’ll get the chance to flee to mars (niburu?)or something because they have the power (what would 2procent be of world population the 144.000 who get away? pff dont want to think about it too much ben echt wel leek op dit gebied dus weet er nog niet zoveel van maar toen ik dat verhaal las kwam dit zomaar in me op. Tuurlijk staat er iets te gebeuren en wordt dit al… Lees verder »

4 jaren geleden

Ik heb in september 2016 geen contact gehad met Micky van Leeuwen en misschien moeten we dat wel eens hebben om heel veel onzin omtrent mijn naam en omtrent mijn mening uit te sluiten en eindelijk eens duidelijk te krijgen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik stel Micky van Leeuwen voor om eens samen te komen en een gesprek te hebben over tal van zaken betreffende de Anunnaki, de tweede ster Ra en vriendje Sitchin. Ik ben het zat steeds in zijn artikelen afgeschilderd te worden als een soort minkukel en charlatan.

4 jaren geleden

Het zou Micky van Leeuwen sieren eens contact op te nemen met mij (Evert Jan Poorterman) om voor eens en altijd zijn opinie ten aanzien van mij bij te sturen. Ik word nog steeds (kennelijk) gepositioneerd als een onbenul en mij mening en teksten worden steevast verhaspeld om zijn mening te bevestigen. Het is laster.

4 jaren geleden

Hallo Micky, stop nu eens met het steeds belasteren van mij. Je beschadigd mij als mens en persoon. Wil je mijn mening horen uit eerste hand; vraag me dan naar mijn mening. Stop met het commentaar op mijn beweringen en stop met het commentaar op mijn uitingen op mijn serie op http://www.niburu.co. Alsof je steeds in contact bent met mij. Dat is niet zo, maar je gebruikt mijn naam steeds weer om je te kunnen profileren. Je ervaringen met Albert Toby kan ik waarderen (je commentaar op je ervaringen met ajuhuas…), maar je doordenderende verhaspelingen over mijn visie ten aanzien… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Tjonge jonge Micky, je hebt ’s mans mind-ego wel heel erg gekwetst…

Je eigen ego moet toch wel heel erg gestreeld zijn, want je krijgt hier eigenlijk toch wel wat veren in je reet als Evert jouw mening zó belangrijk vindt.

Lijkt erop dat ‘iemand’ je probeert af te leiden… 😉

Danny
4 jaren geleden

En zo heeft Evert-Jan Poorteman ( 😉 ) weer de aandacht op zichzelf gevestigd gekregen. En niet op de manier zoals hij zich gewenst had, ben ik bang…

Focussen op spelfouten…zegt al genoeg…

4 jaren geleden

Dag Micky van Leeuwen, ik wil je bij deze kenbaar maken dat ik een knieval maak voor jou en de bovenstaande reacties van mij aan/naar jou geheel terugneem. Ik had geen grond dat te doen zo bleek toen ik de correspondentie tussen ons nog eens doornam. Mijn excuses voor de ‘aanvallende’ manier en bejegening aan jouw adres. En misschien heb je gelijk; en ben ik lichtelijk dementerend (als het besmettelijk is en ik dat van mijn moeder overneem) en zodoende zag ik de onderstaande briefwisseling tussen ons over het hoofd. We hebben het uitgepraat en tot in de late uurtjes… Lees verder »

gerrit
3 jaren geleden

Ik vind dit allemaal nogal fantastisch. Ik geloof best dat er meer tussen hemel en aarde is dan wij met onze ogen kunnen zien. Maar tien verdiepingen onder de Veluwe…. Er zijn vele verhalen over UFO’s maar ze zijn eigenlijk allemaal onduidelijk. Geen foto’s en altijd maar 1 persoon die het heeft gezien.

Daniel
3 jaren geleden
Reply to  gerrit

Wil je se zien? Ik kan je wat laten zien hoor geen probleem.
Onze cosmic broeders van licht en liefde.
Ik maak geen joke, mail als je geïnteresseerd dan zullen we de annunaki laten vallen en een nieuwe dichtheid ingaan.

San
1 jaar geleden

Ik denk dat ik hier wel een een of mijn waarheid in kan vinden… we zijn marionetten van iets wat ons bestuurd, en wat ons laat geloven wat we mogen weten.. dus dank je voor dit artikel want het heeft exact aan wat ik ook “ontvang aan info” alleen niet weet wat ik er mee doen moet.

Thanks!

ikke
4 jaren geleden

Heey Micky, je kan soms in dit geval met dhr. Evert Jan Poorterman tijdens een discussie snoeihard zijn. Maar ik vind, dat je deze ordentelijk heb afgesloten, dit mag ook gezegd worden…cheers 🙂

4 jaren geleden

Beste mensen, Wie er gelijk heeft? De tijd zal het leren. Waar we het allemaal over eens zijn is dat er koude wezens (mensen) zijn. Die al sinds het jaar 0 (en ver ervoor)de leiding over de wereld hebben. Ook een feit is dat er ook gevoelige en empathische wezens (mensen) zijn.Die als we nu eens zouden stoppen met onze kleine verschillen zo groots te maken. Vele malen machtiger (lees krachtiger)zijn dan wat dan ook. Dus laten we ons niet verdelen. Maar laten we ons verenigen. Wat hebben we dan nog te vrezen?

Nicole
4 jaren geleden

Helemaal mee eens!

Amilius
4 jaren geleden

Mee eens Daniël, Maar jammer genoeg zijn de “warme” zelf nog te verdeelt om te kunnen verenigen, en de koude zijn te verenigt met zichzelf om los te laten. De status quote is dat we niet warm of koud meer worden en dat het allemaal lauwe shit is geworden. Zo van: het laat me allemaal koud en ik loop er warm voor. Tussen een dualiteit in zitten dus. En dat is geen beste plek. De koude maakt tot 1 en dat is dus ook vereniging. De warmte maakt open en ruimtelijk en dat is vrijheid van beweging. Geef warmte aan… Lees verder »

louise
4 jaren geleden

Helemaal mee eens ….

louise
4 jaren geleden

mijn mailadres net fout … heb inmiddels gecorrigeerd

3 jaren geleden

Naast de Annunaki’s heb je ook nog de Elohim die claimen de scheppers van de mensheid te zijn.

Nexus
3 jaren geleden

In artikelen noem in de Anunnaki ook goden maar iedereen die een beetje op de hoogte is weet toch dat niemand iemand anders god kan zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Mickey als Evert dit op eenzelfde wijze zien. Daarom snap ik al die gemene reacties naar elkaar toe niet. Wij zijn al met zo weinigen, laten wij aub elkaar een beetje steunen, zelfs als wij het over details niet eens zijn!

3 jaren geleden

15% van de wereldbevolking behoren tot een groep die geboren zijn met een bloedgroep rh factor negatief. Oorsprong is onbekend. De verhalen zijn maar verhalen en zijn allemaal niet bewezen. Mensensen in hokjes plaatsen heeft ook geen zin. Probeer in vrede met elkaar te leven dat is het belangrijkste en vooral zoveel mogelijk alles met elkaar delen.

Gerda Kerkhofwillems
2 jaren geleden

Kijk op you tube naar dr Steven Greer, David Willcock of Corry Goor en anderen waaronder vele klokkenluiders,
Ook zou je de boeken van Helma Broekman kunnen lezen haar eerste boek heet Nieuwe Dageraad de Akasha geopenbaard, uitgeverij heijink.nl
Er gaat een oude en nieuwe wereld voor je open en kunnen we alles beter begrijpen, het proces naar een nieuwe wereldorde is gaande en zal uiteindelijk zijn doel bereiken.
Steeds meer mensen zullen ontwaken, heel bijzonder om mee te maken!

M.vr.groet,

Gerda

Samantha
2 jaren geleden

“Bij Poorterman is het nog erger, die beweerd dat er 144 duizend blanke mensen gered gaan worden die rechtstreeks afstammen van Enki.” Ik moest hier op reageren voordat ik verder lees. Begin deze week waagde ik mezelf een fake account te creëren op Facebook, al meer dan een jaar was ik verdwenen van Fakebook. Al goed, ik hoopte meer informatie/mensen te vinden over een aantal zaken, zoals over atlantis. Alé, ik zocht groepen op de naam ‘Atlantis’ en ik kwam Atlantis Angel Academy tegen. O, dit klonk leuk, ik ga me aanmelden. Ik kwam door de selectie, ik was 1… Lees verder »

Samantha
2 jaren geleden

Daar ging het uiteindelijk om, de ervaring! 😉

rob
2 jaren geleden

Dag Micky,
mischien kan dit intervieuw nog extra ( missende) info geven over De Annunaki, van Robert Stanley, een journalist die eerst meerdere bronnen checkt, voordat hij iets beweert. https://youtu.be/-2NsDLFqS8c, en wat het Vaticaan er nog mee te maken heeft. Daar wordt wat genuanceerde verteld over de Annunaki, ze hebben veel macht en invloed en, maar ze hebben ons nodig ( wij die dus superieurder zijn) om uit hun eigen misere te geraken. Evil is een ziekte die zeer besmettelijk is.

2 jaren geleden

Hoe komen we er in Godsnaam achter of er inderdaad een raketbasis onder de militaire vliegbasis in Deelen zich bevind, voor de mensheid zou het wel goed zijn als zij(Annunaki) hun geavanceerde buitenaardse wetenschap en technologie verder openbaar zouden maken. Wie samen met mij dit alles verder wil gaan onderzoeken mag me contacteren: 06-17037501 / Kalki_me@yahoo.co.uk.

San
1 jaar geleden

Eigenlijk beat jammer dat de reacties helemaal off-topic gaan ipv elkaar aanvullen… Is dat nou niet juist wat er bedoeld word met “aangestuurd” worden en niet in aanval gaan ? Ik ben blij te lezen dat er meer mensen zijn die met feiten komen, vul elkaar dan aan, om het juist te brengen .. ik denk dat je dit niet per toeval leest maar dat je er bewust naar gezocht hebt. Een geheel vormen naar de waarheid zonder naar 1 persoon te trekken wie nu degene is die de waarheid spreekt.. meerdere waarheden vormen meer bewijs als elkaar tegen spreken.… Lees verder »

Richard
1 jaar geleden

Als je zo overtuigd ben van je gelijk, en zo de Annunaki als “crap” neerzet, vertelt mij wat een bekrompen beterweter hier schrijft. Niemand weet de werkelijkheid, maar er is wel heel duidelijk over geschreven in verschillende vormen. Tenslotte wordt God ook in vele vormen en namen genoemd, bewijs dat hij bestaat is niet tastbaar, nooit geweest. Hoe de mensen er mee omgaan is verschillend. En laten we dus nooit iets crap noemen wat je niet kent.

Libra
1 jaar geleden

Ben benieuwd waar dit naartoe gaat leiden.

Last edited 1 jaar geleden by Libra
rob
1 jaar geleden

In hoeverre spelen de atlantiers in dit verhaal een rol?

Angelique
6 maanden geleden

Het is allemaal zo lang geleden, maar er speelt nu iets uit wat er wel mee te maken heeft volgens mijn gevoel. Ik was een en ander aan het lezen hierover wat er gebeuren zou in 2022. Kan het zijn dat meerdere mensen de Grijzen en de Annunaki door elkaar halen? Dan heb je ook nog de Archonten (welke weer niet voorkomen in het volgende verhaal) Ik weet dat de Grijzen echt super gevaarlijk zijn en bestaan in deze wereld, vele van deze entiteiten vallen mensen lastig (maken mensen verslaafd aan drugs en drank) ik ben niet aan de drugs,… Lees verder »