De Annunaki uitgelegd en ontmaskerd

( 49 )
 • Hondenlover123

  mijn hond heeft mijn goudvis opgegten en daarom troostte ik mezelf met dit mooie verhaal

  Beantwoorden
 • Drs. E-J.van Schaik

  Het zou geen kwaad gekund hebben als zowel Micky als die Evert Jan de boeken van Sitchin echt hadden gelezen. Mijn “innerlijke stem” zegt mij dat ik al veel kul heb gehoord en meegemaakt, maar dit spant de kroon. Wat een ongelooflijk infantiel gebazel! Wat zijn de heren trouwens geporteerd van hun eigen wijsheid; moet je toch bijna van braken?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Braak ze! Heb je een emmertje nodig? Zo ja dan kan je die in mijn webshop aanschaffen voor 11 euro 11, hij is wel met kinderarbeid in Myanmar gemaakt.

   Beantwoorden
   • De jong

    Heel toevallig heb ik een poosje geleden een dokumenter gezien waar in een elian geïnterviewd werd waar in de elian dit verhaal grotendeels bevestigt dat wij genetisch engineerd zijn door de anunaky en over dat gangen stelsel maar ook dat schaduw regeringen hun plan uit werken via regeringen en dat zo n beetje alle machthebbers bankiers en de media in het komplot zitten en dat het echt 5 voor 12 is mischien nog niet te laat maar heel dichtbij een massale uitroeing der mensheid en de overblijvers streng gecontroleerd dienen als slaaf volgens de elian mensen behoed u ik hoop dat het allemaal boelschit is maar toch heel bizonder dit verhaal

    Beantwoorden
  • Evert Jan Poorterman

   Evert Jan Poorterman heeft de boeken van Zecharia Sitchin gelezen echt gelezen maar Micky van Leeuwen blijft mijn mening steeds ten onrechte profileren als zijnde een onbenul.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Praat jij altijd in de derde persoon over jezelf? En een onbenul ben je inderdaad als je de anunnaki promoot als ‘goden’..

    Beantwoorden
  • Mareike

   Een vriend van mij is net zo overtuigd van de annunaki. Ieder heeft zijn eigen geloof en daar is niets mis mee, behalve als ze denken dat het de absolute waarheid is! Persoonlijk ben ik een agnost en ik kan iedereen vertellen dat dit het moeilijkste is! Ik weet het gewoon niet . Ik zou willen dat ik één of andere theorie geloofde… maar dat is niet zo!!! Het blijven gewoon theorieën , niets anders!!

   Beantwoorden
  • Gerrit Herders

   En jij bent een Drs, mijnheer van Schaik? Echt waar? Ik vraag me af wat je gestudeerd hebt.

   Beantwoorden
  • Ronald

   Kijk op Google Vaticaan ontvangsthal paus of auditorium wat zie je ramen met reptielogen en de kop van de cobra met giftanden op achtergrond

   Beantwoorden
 • Ikke

  Heey Micky, ik hou jou wel bezig met mijn vragen. Maar zijn het de Archonten die ook de Annunaki en andere rassen incl.de mens in dit synthetische universum onder controle willen houden? De ene zegt dat het microben zijn of zoiets dergelijks. Is het niet gewoon de matrix zelf om ons zo om de tuin te leiden met deze zogenaamde Archonten….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet eerlijk gezegd niet precies wat archonten zijn? Dat maakt deze vraag voor mij lastig om te beantwoorden.

   Beantwoorden
  • Sebas36

   De Archonten zijn de bouwers van Matrix I en II buiten dit synthetische niveau maar hebben geen fysieke invloed. De Annunaki is 1 van de groeperingen die grip over dit systeem en ons (maar ook andere, we zijn echt niet de enige) om de tuin leiden…

   Beantwoorden
   • Ikke

    Heey Sebas, dank voor de uitleg weer iets duidelijker. Heb al wel t eea gelezen over deze parasieten die ons allen t leven zuur maken.

    Beantwoorden
  • elly

   op de website van nieuwetijds.com is alle uitleg over archonten en hoe ervan af te komen.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    kicken

    Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik heb helaas niets kunnen vinden op die website over hoe ik mijn archonten kan verwijderen.
    Maar dat maakt niet uit. Want ik weet nu wel dat ik en hoogbegaafd ben, en hoogbewust, en hooggevoelig, en een starseed, en een indigokind, en waarschijnlijk geboren ben in de buurt van de violette straal van Saint Germain, en dat ik ook nog eens naar alle waarschijnlijkheid een geïncarneerde engel ben, maar ik mis alleen het hartvormige hoofd wat geïncarneerde engelen zouden hebben volgens nieuwetijdskind.com, maar hertenogen en hartvormige lippen heb ik al wel dus dat betekent waarschijnlijk dat ik op z’n minst een klein geïncarneerd engeltje ben, toch? 😉

    Beantwoorden
 • Ikke

  Wellicht bedoel jij de saturn matrix 1 en de maan matrix 2, heb ik dat juist?
  Hieronder een link voor wat leesvoer…
  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/noem-ze-nooit-archonten/

  Beantwoorden
 • bert c

  annunaki=illuminatie=free masons… the rich people, (without empathie, more, more, more, me me me…) who get rich, no matter what, at cost of the planet and all it inhabitants, they’ll get the chance to flee to mars (niburu?)or something because they have the power (what would 2procent be of world population the 144.000 who get away?
  pff dont want to think about it too much

  ben echt wel leek op dit gebied dus weet er nog niet zoveel van maar toen ik dat verhaal las kwam dit zomaar in me op. Tuurlijk staat er iets te gebeuren en wordt dit al duizenden jaren naartoe geleid maar of we dit nu moeten toeschrijven aan annunaki?

  Beantwoorden
 • Evert Jan Poorterman

  Ik heb in september 2016 geen contact gehad met Micky van Leeuwen en misschien moeten we dat wel eens hebben om heel veel onzin omtrent mijn naam en omtrent mijn mening uit te sluiten en eindelijk eens duidelijk te krijgen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik stel Micky van Leeuwen voor om eens samen te komen en een gesprek te hebben over tal van zaken betreffende de Anunnaki, de tweede ster Ra en vriendje Sitchin. Ik ben het zat steeds in zijn artikelen afgeschilderd te worden als een soort minkukel en charlatan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wie zegt dat dan? Leze is moeilijk he. Ik heb dat artikel in 2013 geschreven zoals je weet, of ben je inmiddels dement geworden? Elk jaar kom je met hetzelfde aan, en elk jaar leg ik je uit dat je in 2013 zelf contact met mij hebt opgenomen, ik niet met jou, ik kende jou helemaal niet daarvoor. Ik heb toen journalistiek vragen gesteld aan je en jij ging daar meer dan gretig op in en vertelde waanzinnige verhalen over de anunnaki, die verhalen uit die mails die quote ik nu, ik heb een aantal van die mails nog, dus ontken niet dat je geen contact met mij hebt opgenomen toen. Dit is hetzelfde artikel nog steeds waar je nu al elk jaar opnieuw weer over loopt te piepen, met je eigen uitspraken uit 2013 erin verwerkt. Dus zeik niet zo.

   Beantwoorden
 • Evert Jan Poorterman

  Het zou Micky van Leeuwen sieren eens contact op te nemen met mij (Evert Jan Poorterman) om voor eens en altijd zijn opinie ten aanzien van mij bij te sturen. Ik word nog steeds (kennelijk) gepositioneerd als een onbenul en mij mening en teksten worden steevast verhaspeld om zijn mening te bevestigen. Het is laster.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahahahahaha. Laster? Doe aangifte dan…. een gekwetst mind-ego staat niet gelijk aan laster Evert-Jan….. jij hebt het nu over je eigen gekwetste mind-ego, niet de zaken door elkaar gaan halen vriend.

   Beantwoorden
 • Evert Jan Poorterman

  Hallo Micky,

  stop nu eens met het steeds belasteren van mij. Je beschadigd mij als mens en persoon. Wil je mijn mening horen uit eerste hand; vraag me dan naar mijn mening. Stop met het commentaar op mijn beweringen en stop met het commentaar op mijn uitingen op mijn serie op http://www.niburu.co. Alsof je steeds in contact bent met mij. Dat is niet zo, maar je gebruikt mijn naam steeds weer om je te kunnen profileren. Je ervaringen met Albert Toby kan ik waarderen (je commentaar op je ervaringen met ajuhuas…), maar je doordenderende verhaspelingen over mijn visie ten aanzien van de Anunnaki, Sitchin en de Twaalfde Planeet niet. Stop met mij te gebruiken als zandzak waarop een bokser (jij dus) maar blijft rammen. Ik ben net als jij een normaal mens en ik verdien geen blamage. Dat mijn onderzoek en mijn ontdekkingen jou niet welgevallig zijn kan ik accepteren, maar dat mag geen aanleiding zijn tot het steeds afzeiken van mij als persoon.

  Groet Evert Jan Poorterman

  PS- waar woon je? Misschien kunnen we gewoon eens een leuke ontmoeting hebben en een mooi gesprek. Ik ben inmiddels 63, heb de zorg voor mijn dementerende moeder en ik ben het beu steeds verkeerd geïnterpreteerd te worden door jou. Een ontmoeting en een gesprek kan heel veel invloed hebben op jouw kijk op mij. Stop met het misbruiken van mijn visie – neem de moeite mij een echt aan te horen. Je bent visueel beperkt maar toch niet geestelijk beperkt… dus probeer te beseffen wat jouw woorden doen en wat je de wereld in slingert.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nogmaals, dit is nog steeds hetzelfde artikel uit 2013, niets aan veranderd in die tijd.

   En ik heb geen enkele behoefte om met jou af te spreken, Ik heb niets met die anunnaki van jou, ik hoef niets meer te weten over die draco reptilians waar je over schrifjt. Het zijn niet mijn goden, het zijn jouw goden. Jij geilt op die lui, ik ontmaskerde ze. Ik gebruik jouw naam niet in mijn artikelen, behalve wellicht als ik over de anunnaki schrijf, en daar schrijf ik bijna nooit over want waarom zou ik daar over schrijven? Het zijn oplichters, wannabe ‘goden’, ik heb niets met die lui, want ik heb niets met charlatans. En ik heb ook niets met jou, want ik heb niets met zielige mannetjes die huilie huilie doen als informatie die ze mij zelf gegeven hebben gebruikt wordt tegen ze. Je bent een zielig mannetje Evert-Jan, je werk past dan ook precies bij die zielige sites waar je op publiceert die ik niet lees omdat ze zo zielig en onbenullig zijn en vol met desinformatie staan.

   Get a life Evert-Jan. Zoek een hobby of zo. Doe eens wat innerlijk werk, dat raad ik je aan, pak de serie ‘word weer jezelf’ uit het menu hierboven op de site onder specials. Allerlei tools om jezelf te ontdoen van al die mind control programma’s die jou parten spelen, maar val mij niet lastig met je zielige mind-ego projecties.. Je zet jezelf onsterfelijk voor lul met dit soort reacties, dat jij dementerend bent zegt helemaal niets over mij namelijk, ik heb voldoende bewijs in mijn mailboxen opgeslagen met allerlei mailtjes van jou waarin je zelf met al die informatie aan komt kakken om stoer te doen over je eigen werk. Zielig mannetje ben je dus als je dat zogenaamd ‘vergeten’ bent, ik wil ze best plaatsen hier die e-mails van je, maar dat zal ik je besparen kerel. Succes met je onzinverhalen op niburu.

   En een tip van mij: Check yourself before you wreck yourself! 😉

   Beantwoorden
   • Danny

    Tjonge jonge Micky, je hebt ‘s mans mind-ego wel heel erg gekwetst…

    Je eigen ego moet toch wel heel erg gestreeld zijn, want je krijgt hier eigenlijk toch wel wat veren in je reet als Evert jouw mening zó belangrijk vindt.

    Lijkt erop dat ‘iemand’ je probeert af te leiden… 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Haha, ja Danny mijn mind-ego wordt enorm gestreeld door Evert-Jan. Elk jaar weer, want elk jaar stuurt hij mij mailtjes, nu heb ik reactiemogelijkheden dus dan gebruikt hij die, maar voorheen was het elk jaar ‘feest’. Ook in 2013 kwam hij dus zelf via de mail mij informatie voeden. En daarna ging het telkens om hetzelfde artikel van mij, wat hij dus telkens vergeten lijkt te zijn…Speciaal voor de liefhebbers van psychisch onstabiele ‘professoren’ in de anunnakikunde hier een klein overzichtje!

     Dit stuurde hij 2-9-2014:
     Hallo Micky,
      
     ik stuitte bij toeval op dit artikel waarin je mij veelvuldig aanhaalt. Helaas moet ik je melden dat veel over mij in dit verhaal niet klopt. Daarnaast leg je mij uitspraken in de mond die ik niet gedaan heb. Ook beweer ik in dit artikel dingen die ik nooit gezegd heb of op deze wijze gezegd heb. Zou je dat willen aanpassen. Ik heb nooit gezegd, geschreven noch beweert dat ik met mijn theorie eerder was dan Zecharia Sitchin. Ik kan de tekst moeilijk importeren en plakken dus zal het enkele e-mails in beslag nemen.
      
     Groet Evert Jan Poorterman

     Dit stuurde hij 28-6-2015:
     Jaah! het had van jou kunnen zijn! Ik zit te kijken naar een presentatie van Johan Oldenkamp… en bij hem en zijn rijke fantasie ben ik nog een kleuter met een snottebel aan de neus. Waarom zou men de ‘sikkel’ toekennen aan Saturnus als men weet dat de ‘stier’ een ster is en al bekend in oude tijden. Sirius en Venus worden vaak op één hoop gegooid omdat men niet beter weet. In het oude Egypte werd de godin Neith genoemd en pas in de Griekse tijd (Ptolemeïsche tijd) noemde men haar Isis. Isis = Sirius en Osiris = Canopus… de twee helderste sterren aan het firmament. Goden zijn goden omdat zij van de ster/planeet Gud/God komen zoals wij mensen mensen zijn en dieren dieren zijn. Omdat Venus vaak even helder aan de hemel staat heeft men haar verward met Sirius. Dat is het en niet anders. Uiteraard zijn alle religies gericht op de zelfde GOD want dat is de 12e pla… komeet die een ster blijkt te zijn! De machtselite heeft wereldwijd volgens één model religie aan het volk gevoerd. Met kleine regionale verschillen. Allemaal bedacht als voer voor het volk om hen dom te houden, afhankelijk te maken en te onderdrukken…

     Geen idee waar hoe toen op doelde, maar zo stuurt hij mij om de zoveel maanden wartaal en spam via de mail, alleen is hij dat zelf elke keer weer vergeten haha.

     Ik heb nog veel meer haha. 18-7-2015 kwam hij weer met een mail, alsof hij mij weer niet kende haha:

     Hallo Micky van Leuwen,
      
     dat je een ander standpunt hebt dan anderen en je mijn mening helemaal onzin vind is helemaal prima… maar ik zou het wel fijn vinden in het algemeen en als het om mij gaat in het bijzonder dat je wel bij de feiten blijft. Ik kreeg een artikel van je (van 12 juli 2015) over Zecharia Sitchin toegestuurd waarin je mijn naam noemt en dat in een verband van woorden en regels die afwijken van de juistheid en waarheid. Bovendien schrijf je mijn achternaam onjuist; die is Poorterman en tussen Evert en Jan schrijf je geen streepje.
      
     Dit doe je mogelijk niet expres en het zegt mij dat je niet goed leest en dus ook niet nauwkeurig bent in je werk. Het is een klein dingetje, maar wel overduidelijk. Zo is het ook met de tekst (zie hieronder) waarin mijn naam in een tekstverband wordt gebruikt. De connectie is onjuist; ik kopieer Zecharia Sitchin niet – ik gebruik zijn visie en heb daarop zelf verder gebouwd en vele zaken mogen ontdekken en herontdekken zoals de tweede taal van de Anunnaki. In de tekst suggereer je dat ik jouw artikel heb gekopieerd, terwijl je bedoeld dat ik Sitchin zou hebben gekopieerd.
      
     En dat is onjuist! De hoeveelheid onjuistheden betreffende het Anunnaki-verhaal zal ik je besparen, maar slechts één voorbeeld van je niet goed lezen en geïnformeerd zijn – zal ik je tonen. De naam van de basis/stad is Dimona en niet Damona (dat is een Gallo-Romaanse godin). Slechts één voorbeeld van je onjuistheden! Verder kan ik je aanvullen dat er onder de Veluwe ook een Anunnaki-bases ligt! Een tweede voorbeeld van onjuist kopiëren en weergeven is de naam Annunaki in plaats van Anunnaki. Een wereld van verschil omdat het hier de lettergrepentaal betreft van de AN UN NA KI>.
      
     Dimona (Hebreeuws: דימונה) is een Israëlische stad in de Negevwoestijn, 36 kilometer ten zuidoosten van Beer-Sheva en 35 kilometer ten westen van de Dode Zee. Dimona was een van de ontwikkelingssteden die in de jaren 50 van de twintigste eeuw werden gesticht, een initiatief van David Ben-Gurion. Dimona zelf werd in 1953 gesticht, en vanaf 1955 migreerden hier mensen naartoe, voornamelijk nieuwe immigranten uit Noord-Afrika, die ook de huizen van de stad bouwden. Toen het Israëlische nucleaire programma later in de jaren 50 opgezet werd, werd een locatie niet zo ver van de stad gekozen vanwege de relatieve isolatie in de woestijn, en de beschikbaarheid van woningen. Ondanks een geleidelijke afname van het inwonertal in de jaren tachtig van de twintigste eeuw, begon dit inwonertal aan het begin van de Russische immigratie van de jaren 90 weer toe te nemen. Vandaag de dag is Dimona de op twee na grootste stad van de Negev, met in 1995 een inwonertal van ongeveer 31.200. Ongeveer een derde van de bevolking van de stad werkt in de industrie (chemische vestigingen aan de Dode Zee, hightech bedrijven en textielwinkels) en een derde van de bevolking werkt in de dienstverlenende sector. Vanwege de introductie van nieuwe technologieën zijn vele werklieden de laatste jaren werkloos geworden, waardoor het werkloosheidspercentage ongeveer 10% werd. Dimona is het centrum van de “Afrikaanse Hebreeërs”, een kleine religieuze gemeenschap die volgens hun eigen regels leeft. Zo’n tien kilometer ten zuiden van Dimona ligt het Nucleair Onderzoekscentrum van de Negev. In 1985 bracht Mordechai Vanunu, medewerker van dit instituut, bewijzen voor het bestaan van een Israëlisch kernwapenprogramma naar buiten.
      
      
     Groet Evert Jan Poorterman

     In backups heb ik waarschijnlijk nog veel meer van de beste man. Ook reacties van mij op dit soort mailtjes en reacties van hem daar weer op. Meer dan voldoende bewijs dat hij niet goed snik is. Ik zie zijn aafgifte dan ook met heel veel plezier tegemoet haha, eens kijken wat de politie van zijn verhaaltjes vindt! 😉

     Beantwoorden
     • Danny

      En zo heeft Evert-Jan Poorteman ( 😉 ) weer de aandacht op zichzelf gevestigd gekregen. En niet op de manier zoals hij zich gewenst had, ben ik bang…

      Focussen op spelfouten…zegt al genoeg…

      Beantwoorden
   • Evert Jan Poorterman

    Dag Micky van Leeuwen,

    ik wil je bij deze kenbaar maken dat ik een knieval maak voor jou en de bovenstaande reacties van mij aan/naar jou geheel terugneem. Ik had geen grond dat te doen zo bleek toen ik de correspondentie tussen ons nog eens doornam. Mijn excuses voor de ‘aanvallende’ manier en bejegening aan jouw adres. En misschien heb je gelijk; en ben ik lichtelijk dementerend (als het besmettelijk is en ik dat van mijn moeder overneem) en zodoende zag ik de onderstaande briefwisseling tussen ons over het hoofd. We hebben het uitgepraat en tot in de late uurtjes zitten bomen over de toestand in de wereld en zijn na de nodige consumpties onze eigen weg gegaan. Dat wil ik jou en je lezers graag laten weten. Knieval en excuses voor mijn handelen, maar zeer beslist niet voor mijn visie op de Anunnaki, hun gedoe en de effecten er van op de mensheid. het zijn niet mijn vrienden maar ik besef wel dat hun aanwezigheid heel veel invloed heeft op ons zijn.

    Met vriendelijke groet,
    Evert Jan Poorterman.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Een knieval is niet nodig Evert-Jan, wel moedig dat je in de spiegel durft te kijken. En we hebben het inderdaad via de mail uitgebreid gehad over onze meningen, visies en standpunten toentertijd, die mails heb ik ook in mijn bezit dus vandaar dat ik ze uit je reactie heb gehaald. We zullen het voorlopig wel niet eens worden over de anunnaki en dat hoeft ook niet, time will tell wie er het dichtst bij zat, ik wens je in ieder geval succes met je werk en ook sterke met je prive situatie.

     Beantwoorden
  • gerrit

   Ik vind dit allemaal nogal fantastisch. Ik geloof best dat er meer tussen hemel en aarde is dan wij met onze ogen kunnen zien. Maar tien verdiepingen onder de Veluwe…. Er zijn vele verhalen over UFO’s maar ze zijn eigenlijk allemaal onduidelijk. Geen foto’s en altijd maar 1 persoon die het heeft gezien.

   Beantwoorden
   • Daniel

    Wil je se zien? Ik kan je wat laten zien hoor geen probleem.
    Onze cosmic broeders van licht en liefde.
    Ik maak geen joke, mail als je geïnteresseerd dan zullen we de annunaki laten vallen en een nieuwe dichtheid ingaan.

    Beantwoorden
 • ikke

  Heey Micky, je kan soms in dit geval met dhr. Evert Jan Poorterman tijdens een discussie snoeihard zijn. Maar ik vind, dat je deze ordentelijk heb afgesloten, dit mag ook gezegd worden…cheers 🙂

  Beantwoorden
 • Daniël Vogelaar

  Beste mensen, Wie er gelijk heeft? De tijd zal het leren. Waar we het allemaal over eens zijn is dat er koude wezens (mensen) zijn. Die al sinds het jaar 0 (en ver ervoor)de leiding over de wereld hebben. Ook een feit is dat er ook gevoelige en empathische wezens (mensen) zijn.Die als we nu eens zouden stoppen met onze kleine verschillen zo groots te maken. Vele malen machtiger (lees krachtiger)zijn dan wat dan ook. Dus laten we ons niet verdelen. Maar laten we ons verenigen. Wat hebben we dan nog te vrezen?

  Beantwoorden
  • Nicole

   Helemaal mee eens!

   Beantwoorden
  • Amilius

   Mee eens Daniël,
   Maar jammer genoeg zijn de “warme” zelf nog te verdeelt om te kunnen verenigen, en de koude zijn te verenigt met zichzelf om los te laten.
   De status quote is dat we niet warm of koud meer worden en dat het allemaal lauwe shit is geworden.
   Zo van: het laat me allemaal koud en ik loop er warm voor.
   Tussen een dualiteit in zitten dus. En dat is geen beste plek.
   De koude maakt tot 1 en dat is dus ook vereniging.
   De warmte maakt open en ruimtelijk en dat is vrijheid van beweging.
   Geef warmte aan de koude,
   en maak ze vrij.

   Beantwoorden
  • louise

   Helemaal mee eens ….

   Beantwoorden
 • louise

  mijn mailadres net fout … heb inmiddels gecorrigeerd

  Beantwoorden
 • Sananda Jaya

  Naast de Annunaki’s heb je ook nog de Elohim die claimen de scheppers van de mensheid te zijn.

  Beantwoorden
 • Nexus

  In artikelen noem in de Anunnaki ook goden maar iedereen die een beetje op de hoogte is weet toch dat niemand iemand anders god kan zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Mickey als Evert dit op eenzelfde wijze zien. Daarom snap ik al die gemene reacties naar elkaar toe niet. Wij zijn al met zo weinigen, laten wij aub elkaar een beetje steunen, zelfs als wij het over details niet eens zijn!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wie is toch die Mickey? Ik ken alleen Micky zonder E. Maar ik gok dat je mij bedoelt Nexus? Wie doet er gemeen? Ik schreef meer dan 5 jaar geleden dit artikel, en het gaat niet om details waar ik het niet eens ben met Sitchin, Evert-Jan en alle anderen die de Anunnaki goden noemen en daar naar handelen. Ik heb geen begin, ik heb geen einde, ik ben altijd geweest en zal altijd blijven bestaan, ik kom dus niet voort uit de Anuannki of welke intergalactische prakkers dan ook. Dat is niet op details het niet eens zijn met elkaar, dat is ongeveer het tegenovergestelde….
   Ik vind het ook onzin om allemaal vriendjes met elkaar te moeten zijn of worden omdat we zogenaamd al met zo weinigen zijn. Dat is echt flauwekul die voortkomt uit een te beperkt dualistisch plaatje. Ik snap je reactie dan ook niet, hoop ik, want het lijkt wel een new cager reactie die vind dat iedereen elkaars handje moest vasthouden en lief tegen elkaar moet doen…

   Beantwoorden
 • ikke

  15% van de wereldbevolking behoren tot een groep die geboren zijn met een bloedgroep rh factor negatief. Oorsprong is onbekend. De verhalen zijn maar verhalen en zijn allemaal niet bewezen. Mensensen in hokjes plaatsen heeft ook geen zin. Probeer in vrede met elkaar te leven dat is het belangrijkste en vooral zoveel mogelijk alles met elkaar delen.

  Beantwoorden
 • Gerda Kerkhofwillems

  Kijk op you tube naar dr Steven Greer, David Willcock of Corry Goor en anderen waaronder vele klokkenluiders,
  Ook zou je de boeken van Helma Broekman kunnen lezen haar eerste boek heet Nieuwe Dageraad de Akasha geopenbaard, uitgeverij heijink.nl
  Er gaat een oude en nieuwe wereld voor je open en kunnen we alles beter begrijpen, het proces naar een nieuwe wereldorde is gaande en zal uiteindelijk zijn doel bereiken.
  Steeds meer mensen zullen ontwaken, heel bijzonder om mee te maken!

  M.vr.groet,

  Gerda

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Is Corry Goor een neefje van Geer & Goor (Joling en Gordon)?

   Beantwoorden
 • Samantha

  “Bij Poorterman is het nog erger, die beweerd dat er 144 duizend blanke mensen gered gaan worden die rechtstreeks afstammen van Enki.”
  Ik moest hier op reageren voordat ik verder lees.

  Begin deze week waagde ik mezelf een fake account te creëren op Facebook, al meer dan een jaar was ik verdwenen van Fakebook. Al goed, ik hoopte meer informatie/mensen te vinden over een aantal zaken, zoals over atlantis.
  Alé, ik zocht groepen op de naam ‘Atlantis’ en ik kwam Atlantis Angel Academy tegen. O, dit klonk leuk, ik ga me aanmelden. Ik kwam door de selectie, ik was 1 van de 10 die dagelijks geaccepteerd wordt van de 66 dagelijkse aanmeldingen (66?). Ik moest een boek lezen genaamd When Angels have dreams, want anders werd ik eraf gegooid. Ik was even in de ban van de druk vanuit de groep.
  De reden dat ik jou quote is omdat zij stellen dat zij 144.000 Engelen-Ridders (angelknights) zoeken voor hun strijd. Ik denk dat poorterman hier iets zegt wat waar is, dat ze dus 144.000 lichamen zoeken die zich verbinden met de “engelen” entiteiten. Ook de schrijver van het boek is aanwezig in de groep. Ik ging KIJKEN op facebook van de schrijver.. mijn gevoel vertelde iets heel anders over hem dan er gekleurd werd in het boek. Deze schrijver is als een soort opperwezen in de groep en iedereen aanbid hem, is bang van hem, want hij heeft het hoogste woord en wat hij zegt is zo, basta.
  Eer-eergisteren werd een oproep gedaan om alle engelridders te verzamelen om te helpen bij de bosbranden in california. “LoveBombing” heet de missie. Ook ik werd gekozen vanwege “mijn resonerende energie”. Mijn verloofde werd boos; je geeft je energie weg aan Vreemden! Hmm.. hier had hij een punt over.. ik weet eigenlijk niets van deze mensen of de situatie in california.
  Er werden foto’s geplaatst van hun oorlogsschilden, wat de kabal is. Wacht even, ik ga hierover opzoeken.. satanisten gebruiken dit, dus waarom gebruiken zij dat dan? Ik kreeg een mail binnen van jouw website en daar ben ik gaan zoeken over engelen, lichtwezens, etc..
  Ik kwam tot conclusie dat hoe dan ook de kabal gebruiken gevaarlijk is, omdat het een methode is of een tool om entiteiten op te roepen. Ik schreef een bericht naar de groep dat ik mijn eigen weg kies, dat dit een false light operation is en dat ze weg moeten gaan en mij met rust moeten laten. Ik wou mezelf verwijderen, maar ik kon mezelf niet verwijderen! Error, error, error. Ik denk nou mooie boel, ze proberen me te houden ook! Ik heb mijn account volledig verwijderd.
  Over engelen gesproken.. ik heb geprobeerd te begrijpen, al jaren, wat het is. Net als aliens, sinds kinds af aan. Als iemand tegen mij sprak over engelen vertelde ik dat velen wezens zich voordoen om je te misleiden en veel mediums hier in trappen. Ik heb meer geleerd over die engelen/demons door jouw artikelen te lezen. Mijn gevoel heeft gelijk; als ik jezus zie; zeg ik rot op, je bent maar een plaatje, ik kan mezelf helpen!
  Owja, de schrijver is een hoog pietje als het gaat om zijn netwerk; president, generalen, andere organisaties die zich, zo gezegd, inzetten in vermiste kinderzaken en SRA (satanic ritual abuse). Owja de schrijver heeft Aartsengel Michael in zich laten carneren die hem gered heeft van de dood en dus de touwtjes overneemt.. Bezeten dus. Ik las, door te onderzoeken op jouw website, dat anderen jou vergelijken met Michael? Of die energie aanvoelen? Wees voorzichtig met die blauwe smurf.
  Dankje Mickey!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor het delen van je verhaal. Bizarre sekte-achtige groep beshrijf je daar, goed dat je er uitgestapt bent met een ervaring rijker. Die ‘goeroe’ klinkt inderdaad zo bezeten als wat, als hij ‘engelen’ in zichzelf toelaat dan weten we genoeg 🙂

   Beantwoorden
   • Samantha

    Daar ging het uiteindelijk om, de ervaring! 😉

    Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky,
  mischien kan dit intervieuw nog extra ( missende) info geven over De Annunaki, van Robert Stanley, een journalist die eerst meerdere bronnen checkt, voordat hij iets beweert. https://youtu.be/-2NsDLFqS8c, en wat het Vaticaan er nog mee te maken heeft. Daar wordt wat genuanceerde verteld over de Annunaki, ze hebben veel macht en invloed en, maar ze hebben ons nodig ( wij die dus superieurder zijn) om uit hun eigen misere te geraken. Evil is een ziekte die zeer besmettelijk is.

  Beantwoorden
 • Jaya Maitreya Kalki Dubbeld

  Hoe komen we er in Godsnaam achter of er inderdaad een raketbasis onder de militaire vliegbasis in Deelen zich bevind, voor de mensheid zou het wel goed zijn als zij(Annunaki) hun geavanceerde buitenaardse wetenschap en technologie verder openbaar zouden maken. Wie samen met mij dit alles verder wil gaan onderzoeken mag me contacteren: 06-17037501 / Kalki_me@yahoo.co.uk.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>