Anunnaki, onze goden?

60
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
49 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
rob

Wat een geweldige special! Ik ben benieuwd of we in dit leven de 3e fase nog gaan meemaken. Ben daarom hard bezig met innerlijk werk, zodat ik instinctief weet wat me te doen staat als het zover is. Iets in mij zegt dat we nog hele spannende tijden gaan beleven.

Guusje

Bedankt Micky. Was een hele klus denk ik.
We leven zeker in een bijzondere tijd.
Toch vind ik die draco’s wel beangstigend .

New World Disorder

Lekker nummertje in de intro (Def P – Annunaki)! Ik denk dat je spot on bent.

Je hebt het over wezens die in elke vorm kunnen veranderen die hier op aarde zullen komen voor een soort grote ‘false flag’ operatie. De nieuwe film Captain Marvel legt dit tot in de details uit, samen met de andere Marvel (Avengers) films. De tere mensjes moeten gered worden van de aliens!

Gerben

Een soort barbapappa’senmama’s
En de rest v/d familie moet imam denken :). 😉

Ikke

Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top!
En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want deze kennis /weten zie ik bij geen andere alt media terug.
Thanks voor de energie en tijd die je hierin steekt…👍

Inanna Nornen

Ook hier ben ik het niet met je eens. Een god/godin die jij beschrijft als een alien hoeft niet altijd een buitenaardse te zijn. Binnen de newage wordt er inderdaad geloofd dat de mensheid gered gaat worden door aliens met ufo’s die ons komen ophalen. Maar binnen het oude paganisme is dit echt niet aan de orde. Neem bijvoorbeeld de Germaanse godin Ostara. Zij is niet een alien ,maar staat symbool voor de lente. De zon die langer gaat schijnen en zorgt voor leven en bloei en haar dag wordt rond 21 maart gevierd. Of neem brigida ook zij is… Lees verder »

hé Micky ik zou je graag een veer in je reet steken, want ‘ze’ zeggen dat je op die manier iemand kunt stimuleren die goed bezig is , rare manier van doen overigens, maar bij gebrek aan een veer en vooral jouw reet natuurlijk zal ik wel twee tientjes overmaken. ( is ongeveer een bioskaartje?) Een over licht gesproken,ergens in het begin van de uitzending zeg je ‘we zijn licht’ ,en helemaal mee eens natuurlijk ,maar dat betekent ook of zegt iets over onze natuurlijke behoefte dus aan licht, makkelijk waarneembaar ook; zodra er een lekker zonnetje schijnt rent eenieder… Lees verder »

Evert Jan Poorterman

Hallo Micky van Leeuwen, de Soemerische beschaving is ouder dan de latere Babylonische en Assyrische beschavingen. Het gaat dus wel om de Soemerische en niet om de jongere Babylonische kleitabletten. Die teksten zijn authentieker en oorspronkelijker. Dat de AN UN NA KI als mijnwerkers in de grond wroeten heeft niet zo zeer met hun geavanceerde technologie en wetenschappelijke standaard te maken, maar eerder met de omstandigheden op onze planeet (die eigenlijk de hunne is!). Er heersen hier andere omstandigheden; vochtgehalte, temperatuur, zwaartekracht en dergelijke kunnen behoorlijk afwijken van hun eigen wereld. Eerst zogen de AN UN NA KI de zeebodem… Lees verder »

rob

Micky, kijk uit, een lichtwerker!!! (gniffel).

Evert Jan Poorterman

Ja Rob,

dat zou heel goed kunnen; iets waarvan we van Micky nog niet zeker zijn! Gniffel!

Groet Evert Jan

Ikke

“Die zijn waarschijnlijk van je eigen niveau en ver daaronder. Ik schat met een IQ van 70/80.”

Mag ik vragen waar dit mee te maken heeft, mijn inziens is uw reactie een geïrriteerde.
En van daaruit projecteert u dat op volgers/lezers van deze site. U gelooft en predikt een verhaal waar de meeste volgers/lezers van deze site niet mee eens zijn.
Met andere woorden u serveert een groep mensen af die
over dit onderwerp anders denken dan de uwe.
Het is onze waarheid tegen u waarheid,
Dat het u goed mag gaan.

Evert Jan Poorterman

Niet overdrijven… ik ben slechts 1.82 meter lang en inmiddels een centimeter gekrompen sinds ik voor de keuring van militaire dienst werd gemeten. De Yezidi’s zijn verwant aan ons en komen net als wij uit de landen Akkad en Sumer. Kennelijk volg je mij hahaha… misschien heb je de weinige zinnige dingen in je Anu-nakki-verhaal wel uit mijn afleveringen gepeurd ondeugende rakker!

Evert Jan Poorterman

Geachte Ikke, dat heeft u heel mooi gezegd en omschreven! Uit uw mooie taalgebruik lees ik af dat u beslist niet behoort tot de door mij gehekelde lezersgroep met een geschat IQ van 70/80. U steekt daar ver boven uit. Maar Ikke ik ga toch ook wel twijfelen, want bovenin dit item geef je aan toch tot de 70/80 groep te behoren gezien uw reactie: Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top! En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want… Lees verder »

ikke

Beste heer Poorterman, Nou dank uw wel dacht ik bij de 1e zin maar wat verderop van deze alinea sabelt u mij toch weer neer. En dat vindt ik toch jammer hiermee te zeggen dat uzelf twijfelt over hetgeen wat en wie ik ben. Het was ook meer als een scherts bedoeld want dat hele IQ verhaal is maar een “índicatie” label niet meer en niet minder. Eerlijkheidshalve ben ik liever intelligent dan een intellectueel, dit zijn twee verschillende dingen zoals u wellicht weet. En nee ik vond het geen zwamverhaal en nee Micky is niet de enige waar ik… Lees verder »

Evert Jan Poorterman

Dag Ikke,

ik had reeds de vorige week een antwoord klaar en verstuurd… maar door atmosferische storingen kon ik die niet plaatsen. Geplaatst en huppekee Foetsie en dat was het. Daarna heb ik je nog een kort bericht gezonden en dat bleek wel te verschijnen doch na enkele minuten weer verdwenen te zijn. Het was niet zo aardig van mij te generaliseren en u op de hoop van lezers te gooien en te suggereren dat je hooguit 70/80 scoort op de IQ-lijst. Het ga je goed.

Groet Evert Jan

Max

Over iq beginnen… Wat een EGO

Adjossie

Anunnaki zijn satanische engelen die aanbeden werden als goden door babylon.
Betekent het niet volgens sitchin zij die van de hemel naar aarde kwamen. Gevallen engelen dus.
Werkelijk niks nieuws onder de zon. (prediker 1:9)

Evert Jan Poorterman

Dag Adjossie, de AN UN NA KI zouden ‘van de hemel naar de aarde’ zijn gekomen. strikt genomen is dat ook zo. Zij kwamen uit de Hemel (astroidengordel) naar planeet Gaia (Aarde). De duiding AN UN NA KI betekent letterlijk; ‘hemel-eenheid-gevormd-ki’, ofwel de ‘anunnaki’ zijn een ‘hemeleenheid’, zijn daar getraind, opgeleid en gevormd voor hun missie naar de planeet Ki. In de omkering zien we dan IK AN NU NA, met de betekenis; ‘essentiekern-hemel-permanent-gevormd’, ofwel zij komen uit de Hemel, van een ster, zijn daar getraind en opgeleid voor hun missie naar de planeet Ki, maar… hun essentie(kern), hun ego… Lees verder »

rob

Dag Evert-Jan. Ik vroeg me af, wat bedoel je met de tweede ster? Is dat Saturnus, de zwarte zon? ( zie artikel Micky: Saturnus ontmaskerd?)
Groet Rob.

Metatron

Hoi Micky en de overige Indigo lezers… Ik gebruik een schuilnaam omdat ik anoniem wil blijven (mijn avatars en echte namen zoals op Facebook zijn al traceerbaar, ik ben of was elders ook actief op alternatief). Micky heeft bij deze mijn email adres en zou zo aan mijn echte identiteit kunnen komen. Geen probleem op zich. Ik denk er aan je nog een mailtje te sturen Micky met een kleine uiteenzetting en wat tips. Maar als dat zo is dan merk je dat wel. Wellicht kan ik alles samenvatten in deze reactie en hoef ik niet te mailen. Ik zie… Lees verder »