Anunnaki, onze goden?

( 54 )
 • rob

  Wat een geweldige special! Ik ben benieuwd of we in dit leven de 3e fase nog gaan meemaken. Ben daarom hard bezig met innerlijk werk, zodat ik instinctief weet wat me te doen staat als het zover is. Iets in mij zegt dat we nog hele spannende tijden gaan beleven.

  Beantwoorden
 • Guusje

  Bedankt Micky. Was een hele klus denk ik.
  We leven zeker in een bijzondere tijd.
  Toch vind ik die draco’s wel beangstigend .

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt Guusje, het was inderdaad een beste klus, maar het was het waard, helemaal toen ik het zelf terug zat te kijken en de interference zag (zwart knipperende camera) op de momenten waarop ik zelf tijdens het opnemen ook al voelde dat ‘men’ alles uit de kast trok om mij energetisch van het padje te krijgen.. toch een teken dat ‘men’ angstiger voor ons is dam vindt dan vice versa! 😉

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Lekker nummertje in de intro (Def P – Annunaki)! Ik denk dat je spot on bent.

  Je hebt het over wezens die in elke vorm kunnen veranderen die hier op aarde zullen komen voor een soort grote ‘false flag’ operatie. De nieuwe film Captain Marvel legt dit tot in de details uit, samen met de andere Marvel (Avengers) films. De tere mensjes moeten gered worden van de aliens!

  Beantwoorden
  • Gerben

   Een soort barbapappa’senmama’s
   En de rest v/d familie moet imam denken :). 😉

   Beantwoorden
 • Ikke

  Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top!
  En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want deze kennis /weten zie ik bij geen andere alt media terug.
  Thanks voor de energie en tijd die je hierin steekt…👍

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Ook hier ben ik het niet met je eens. Een god/godin die jij beschrijft als een alien hoeft niet altijd een buitenaardse te zijn. Binnen de newage wordt er inderdaad geloofd dat de mensheid gered gaat worden door aliens met ufo’s die ons komen ophalen. Maar binnen het oude paganisme is dit echt niet aan de orde. Neem bijvoorbeeld de Germaanse godin Ostara. Zij is niet een alien ,maar staat symbool voor de lente. De zon die langer gaat schijnen en zorgt voor leven en bloei en haar dag wordt rond 21 maart gevierd. Of neem brigida ook zij is een metafoor voor de zon en zij kondigt rond februari het einde van de winter aan. Of neem nou de schikgodinnen die in verschillende culturen voor komen. Zij worden afgebeeld als de maagd, moeder en de oude vrouw. Maar dit is niet een alien die continu veranderd van kind naar oude vrouw. Nee, dit is een metafoor voor geboorte leven en dood in de natuur en universum. Net als de fases van de maan. Wel ben ik het met je eens dat er inderdaad krachten zijn die goden worden genoemd van buitenaardse beschaving zijn. Ik geef toe dat ik MET deze entiteiten werk. Maar lees MET en ik werk dus niet voor ze of onder ze. En dat is waar vele de mist in gaan door zich te onderschikken aan iets of iemand. En door dat te doen kan er inderdaad misbruik worden gemaakt van je. Ik zie het als voorouder verering. Net als dat ik mijn voorouders vereer zie ik ook hen als mijn voorouders. Maar dat betekend niet dat ik minder ben dan hun. Want als ik mij onderschik dan zal ik aanbidden ipv vereren. En we weten allemaal wat onderschikken en aanbidden doet in religie’s. En wat je over de pijnappelklier zei dat je er zonder mee kan is ook niet waar. Want het heeft ook hormonale invloeden die je nodig hebt voor het slapen:https://wetenschap.infonu.nl/anatomie/125486-hormoon-van-de-epifyse-pijnappelklier-melatonine.html Er is ook niks mis mee om spiritueel het derde oog te gebruiken. Mist het maar in BALANS is. Het 1 hoeft het ander niet uit te sluiten!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En wederom luister of lees je niet goed en leg je mij nu woorden in de mond die ik niet gezegd heb. In deze video gaat het over de Anunnaki als goden en andere ET’s die als goden bestempeld worden door de mensen. Ik zeg nergens dat alle mogelijke vormen van goden in welke religie dan ook altijd buitenaardsen zijn, dat maak jij er nu van.

   Jij kiest ervoor om entiteiten goden te noemen, dat is je eigen ding, ik noem niemand een god. En voor de rest mag je je mening hebben over de pijnappelklier. En van mij mag je de wetenschap gebruiken om je eigen ego gelijk te proberen te halen. Van mij krijg je in ieder geval geen gelijk, ik respecteer je mening, maar voor mij is het niet meer dan een andermans mening. En daar wil ik deze ‘discussie’ bij laten! 🙂

   Beantwoorden
   • Inanna Nornen

    Als de pijnappelklier niet bij ons hoort. Hoe denk je eigenlijk over bepaalde hallucinogene planten die ons pijnappelklier stimuleren? Want die groeien hier toch ook op aarde.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Daar denk ik heel simpel en heel organisch over. Namelijk: je hoeft bij het gebruik van die plant medicijnen niet actief je pijnappelklier te gebruiken. Toen ik vorig jaar ayahuasca dronk toen deed ik dat via mijn hartconnectie, niet via mijn pijnappelklier. De pijnappelklier vervormt en wordt daarnaast misbruikt door allerlei entiteiten, de hartconnectie is organisch, open en eerlijk. Je hebt die pijnappelklier dus helemaal niet nodig om plant medicijnen te gebruiken, dat is een fabeltje.

     Beantwoorden
     • Inanna Nornen

      ok. Ieder zijn ding. Ik ben in iedergeval van mening dat je zowel je hart als pijnappelklier kan gebruiken in balans.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Waarom zou je je pijnappelklier willen blijven gebruiken als je weet dat dit een synthetisch universum decoder is? Van mij mag je begrijp mij niet verkeerd, maar waarom zou je? De pijnappelklier is een decoder/tv tuner voor het synthetische vals licht universum van de entiteit die zichzelf god noemt, waarom zou je dit synthetische universum wat beperkt blijft tot vals licht mind energie dan prefereren boven je oneindige multidimensionale zelf en alles wat je zelf innerlijk al bent? Die keuze snap ik niet, maar ik respecteer uiteraard wel jouw keuze, ieder zijn of haar ding je schreef net al! 🙂

       Beantwoorden
       • Solida

        Tja, ieder zijn/haar eigen pad… Long way to go…

        Beantwoorden
 • sjaak

  hé Micky ik zou je graag een veer in je reet steken, want ‘ze’ zeggen dat je op die manier iemand kunt stimuleren die goed bezig is , rare manier van doen overigens, maar bij gebrek aan een veer en vooral jouw reet natuurlijk zal ik wel twee tientjes overmaken. ( is ongeveer een bioskaartje?)
  Een over licht gesproken,ergens in het begin van de uitzending zeg je ‘we zijn licht’ ,en helemaal mee eens natuurlijk ,maar dat betekent ook of zegt iets over onze natuurlijke behoefte dus aan licht, makkelijk waarneembaar ook; zodra er een lekker zonnetje schijnt rent eenieder z’n donkere huisje uit om zich te laven aan wat zonnestralen. En licht komt bij ons binnen via de ogen , en ik weet wel zeker dat het het licht is ,die de feitelijke trigger vormt ten aanzien van al die mobiel-zombies en ook tv-schermen etc.
  natuurlijk . In negentig procent van de gevallen gaat het om dermate zinloze stompzinnige berichtgeving , dat je je afvraagt waar iedereen mee bezig is ; het gaat erom dat iedereen gevangen wordt genomen door via gemanipuleerd licht ,synthetisch licht macht uit te oefenen omdat het aanhaakt aan de natuurlijke lichtbehoefte . Wat een macht als je eenmaal licht weet te manipuleren.
  Uiteindelijk zie ik jou ook als een synthetische platte ,en geen 3d-Micky op mijn scherm, en dat gebeurt allemaal nog voor de pijnappelklier ,dus goed kijken is ook een ding.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankjewel Sjaak, ook voor de virtuele veer in mijn achterste! 😉

   Ik ga nooit naar de bios, ik ben en blijf een piraat dus heb geen idee wat een bioskaartje kost vandaag de dag. Ik weet wel wat het oplevert als ik mijn kontje verkoop achter het centraal station. Dat is ook ongeveer 2 tientjes en flink wat krampjes de dag erna bij de stoelgang laat maar zeggen…. 🙂

   Beantwoorden
 • Evert Jan Poorterman

  Hallo Micky van Leeuwen,

  de Soemerische beschaving is ouder dan de latere Babylonische en Assyrische beschavingen. Het gaat dus wel om de Soemerische en niet om de jongere Babylonische kleitabletten. Die teksten zijn authentieker en oorspronkelijker. Dat de AN UN NA KI als mijnwerkers in de grond wroeten heeft niet zo zeer met hun geavanceerde technologie en wetenschappelijke standaard te maken, maar eerder met de omstandigheden op onze planeet (die eigenlijk de hunne is!). Er heersen hier andere omstandigheden; vochtgehalte, temperatuur, zwaartekracht en dergelijke kunnen behoorlijk afwijken van hun eigen wereld. Eerst zogen de AN UN NA KI de zeebodem op om er goud te winnen. Later pas ging men over tot mijnbouw. Dat was te zwaar voor hen en zodoende schiep men een tussensoort van de planeet zelf en uit hen. Dat werd uiteindelijk de mens; een zwarte slaaf die aangepast was aan de omstandigheden op de planeet en die zwaar werk konden uitvoeren; mijnbouw en ook nog eens diep onder de grond. Zwarte slaven, zwarte Pieten (met hun Kanariepieten) wasemen de warmte beter uit. De zwarte lijven kunnen de hitte beneden in de mijnen aan. Hun lijven transpireren kennelijk beter. Zo hadden we in de vorige eeuw zwarte kolenkachels. Die straalden de warmte van de brandende kolen beter uit… zoals een witte koelkast beter de koude vasthoud en de warmte buiten houd. Bram Vermeulen vertelt het goed. Het is een mooi verhaal. Helaas zitten der onjuistheden in omdat Bram er te weinig van weet. We hebben het er ook over gehad destijds,,, Tot zo ver een reactie.

  Groet Evert Jan Poorterman

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als ik jou was zou ik de gehele video bekijken Evert-Jan. Niet dat je het er mee eens zult zijn, want jij zit dik en diep vast in je mind-ego programma over de AN UN NA KI en je hebt geen idee wie je zelf in werkelijkheid bent. Je wilt graag een slaaf zijn, mijn zegen heb je Evert-Jan, maar als je diep in jezelf ten rade gaat weet je dat je onzin napraat over de AN UN NA KI. Het zou je sieren als je voor eens je tunnelvisie/mind-ego programma over de AN UN NA KI kan loslaten en er blanco in kon gaan, maar dat is waarschijnlijk teveel gevraagd aangezien het intellectuele mind-ego het niet fijn vind om ongelijk te hebben.

   Voor de rest is je reactie vrij racistisch, dom, naïef en bekrompen. Verklaar ons eens hoe het kan dat de AN UN NA KI zwarte slaven (en dus mensen) creëerden en die zwarte slaven enkele duizenden jaren later alle kleuren van de regenboog hebben?

   Hoe weet je al die onzin die je vertelt/napraat over de AN UN NA KI eigenlijk?

   Beantwoorden
   • Evert Jan Poorterman

    Dag Micky van Leeuwen,

    ik ben na veertig minuten gestopt en ga vandaag verder… het is tot nu toe niet interessant voor mij maar dat kan nog komen. Ik lees in je reactie dat je nog steeds vol zit met vooroordelen en je gedachten/vermoedens op mij projecteert waarvan je niet weet, maar aan neemt, of die kloppen. Waarom zou ik mijn afkomst niet kennen?! Waarom ben ik een slaaf?! Je kent me niet, je weet zeer weinig van mij en je beweert dat ik onzin praat terwijl jij van dit onderwerp betrekkelijk weinig af weet. Veel geblaat en weinig wol zal ik maar zeggen en ik heb nu al spijt van mijn reactie die ik vol goede moed en met een positieve inslag plaatste. Mijn zicht is goed, ik lijd niet aan tunnelvisie maar jij wel merk ik en dat vergeef ik je omdat ik weet dat je inderdaad visueel beperkt bent.
    Groet Evert Jan

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik vergeef het jou ook Evert-Jan, het is waarschijnlijk je alzheimer of andere aandoeding waar je last van hebt die ervoor zorgt dat je om de paar jaar vergeet dat je mij vaak gemaild hebt en al vaker op deze website gereageerd hebt. Niets vooroordelen dus Evert-Jan, ik basseer mij op jouw eigen woorden. En je schrijft keer op keer in alles wat je schrijft dat de mensheid een slaaf is van de AN UN NA KI. Vandaar dat ik schrijf dat je van mij een slaaf mag zijn.

     Tunnelvisie betekend trouwens niet dat je slecht ziet of iets andere wat jij er nu van maakt omdat je niet tegen kritiek kan, nee tunnelvisie betekend dat jij enkel jouw eigen AN UN NA KI theorie als waarheid kan zien. Daarom voel je je keer op keer geroepen om onder andermans informatie over de AN UN NA KI jouw ‘kennis’ te spuwen, daarbij heeft ‘die ander’ altijd ongelijk en jij gelijk. Dat noemen we tunnelvisie. En het is heeeeeeeel kinderachtig om elke keer dan terug te reageren zo van “ja maar jij dan, ja maar jij dan Micky…” pfffffff…. hoe oud ben je nu Evert-Jan? Je hoeft niet overal op te reageren waar jij het niet mee eens bent. Niemand neemt jou hier op de website serieus. Tenminste… ik in ieder geval niet! 😉

     Beantwoorden
     • Evert Jan Poorterman

      Dag Micky,

      als ik schrijf dat de AN UN NA KI het meesterras is en de mens het slavenras op deze planeet, wil dat niet zeggen dat ik het daar mee eens ben, noch dat ik daar mee akkoord ga. Ik besef heel goed dat ik hier participeer in de strijd tegen het duister. Ik ben gehuisvest in een mensenlichaam maar ik ben geen mens; ik ben een partikel, een sterrenvonk en ben eeuwig. Ik ben deel van het grote geheel. Ik voel me geroepen te reageren als beweringen niet kloppen en zie mijn reacties in die zin als waardevolle aanvullingen. Dat is een positievere benadering dan af te geven, te foeteren, te keten en te besmeuren, Ik neem aan dat jouw intentie gelegen is in het feit dat jij je lezers iets waardevols wilt aanreiken; inzicht, overzicht en helderheid van hun leven in deze constructie van planeten en ster als onderdeel van het grote geheel. Prima! Der zijn der meer die dat willen en ook uitdragen. En die hoef je niet onder te schoffelen; die kun je gewoon gedogen en dat kan zonder je waardigheid te verliezen; je hoeft het niet eens met hen te zijn.

      Groet Evert Jan

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Blablablabladieblablablabla….. geef eens antwoorden op mijn vragen? Waar komen alle verschillende mensenrassen op deze planeet vandaan als de AN UN NA KI enkel zwarte mensen creëerden om in de mijnen te werken? En hoe kom jij aan jouw kennis over de AN UN NA KI? Waarom weet je zo zeker dat alleen jij in alles gelijk hebt en moet je volgens jouw dus ieder ander die een afwijkend verhaal heeft zogenaamd aanvullen (corrigeren is de juiste term)? Je draait om deze niet onbelangrijke vragen heen beste Evert-Jan, deze website is geen niburu.co waar je klakkeloos allerlei onzin kan spuien zonder enige vorm van kritische wedervraag of noot….

       Beantwoorden
       • Evert Jan Poorterman

        Dag Micky,

        Als we het heel simpel stellen waren de mensen tot aan de zondvloed (10.800 jaren geleden) bruin/zwart. Volgens het boek Henoch zou Noach de eerste roze/witte mens zijn. Volgens de bijbel (zo wordt min of meer gesuggereerd) zouden de drie zonen van Noach drie verschillende mensentypen zijn; europide, mongoloide en het negroide. Dat moet inhouden dat Noach drie verschillende vrouwen had, met de zelfde kenmerken als de zonen. Volgens het omstreden ‘Oera Linda Boek’ waren er drie godinnen van wie de mensheid na de zondvloed stamt; de godin Freya, de godin Finda en de godin Lydas. Die net als de vrouwen van Noach aan de basis staan van de drie hoofdrassen. En door migratie, handel en oorlog kun je in een paar eeuwen behoorlijk vermengen. En in 10.800 jaren kun je heel wat subrassen bij elkaar neuken. Dat als eerste en ten tweede kan ik je zeggen dat ik nergens beweer alles beter te weten. Dat ik MEEN er het nodige van weet te weten komt mede door het feit dat ik over lees en ook onderzoek doe. Ik lees dan oude vertaalde teksten waarin verteld wordt hoe de Soemeriers leefden, wat zij deden en ik lees over hun goden en godinnen. Op die manier kom je dichter bij die tijd. Ook bezocht ik lezingen op dat gebied… en dat samen met mijn eigen inzichten maakt het plaatje voor mij completer. En dan kan het zo maar gebeuren dat je meer ziet, mede door overzicht en inzicht, dan anderen. Daarmee zeg ik niet dat ik alles weet. Heb ik nooit gedaan! Maar ik weet dan wel meer dan de gemiddelde mens en menig serieus onderzoeker! Daarnaast heb ik mijn oertaal Kwando mogen ontdekken en daardoor kan ik dieper en verder onderzoek doen. En als laatste kan ik je zeggen/schrijven dat ik reacties krijg van lezers van niburu die ik ook serieus beantwoord en die lezers zijn het beslist niet altijd met mij eens.

        Groet Evert Jan

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         “En in 10.800 jaren kun je heel wat subrassen bij elkaar neuken”

         Eigenlijk hoef ik hier niets meer aan toe te voegen Evert-Jan. Met alle respect, maar je spoort gewoon niet vriend. Dat is verder niet erg, maar wel een constatering.
         Je haalt ‘jouw’ ‘wijsheid’ dus uit andermans opgeschreven teksten en mixt dat met je eigen fantasie. Duidelijk. En het verhaal van de 3 godinnen waarvan alle 8 miljard mensen hier op Aarde dan afstammen slaat nergens op. Net als Noah’s verhaal. Een en al inteelt en incest dus en volstrekt onlogisch en in de praktijk nergens op slaand verhaal wat je daar ophangt.

         Ik vond het leuk om even met je te ‘chatten’ Evert-Jan maar ben er nu wel klaar mee met dat gewauwel van je over de AN UN NA KI. Je mag nog een keertje reageren als je wilt, je mag je eigen intellectuele mind-ego dus nog 1 keertje verdedigen en als je wilt mag je ook nog een keertje “ja maar jij Micky, ja maar jij….” doen. Maar dan is het klaar. Je hebt niet eens door gehad dat mijn video eigenlijk helemaal niet over de AN UN NA KI gaat, maar velen lagen dieper gaat. Fuck de AN UN NA KI en alles en iedereen die propaganda maakt voor dit soort wezens.

         Beantwoorden
         • Evert Jan Poorterman

          Beste Micky,

          ik geef aan dat de geschiedenis duidelijk maakt dat handel, wandel, oorlogen, overheersingen tot subrassen kunnen leiden, door vrouwen te verkrachten, door vrouwen te ontvoeren en door contacten over en weer bastaard kinderen worden te verwekken.

          Groet Evert Jan

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Tuurlijk kan dat Evert-Jan. Ze hebben heel China geel en scheel geneukt, de Amerika’s bruingewerkt, en in Engeland hebben ze iets te lang in het zelfde cirkeltje rondgeneukt gezien de lelijkheid van de gemiddelde Engelsman, ik snap je opeens helemaal Evert-Jan. Dankjewel voor de verheldering!

    • Micky van Leeuwen

     Je kent je afkomst niet, dat is geen vooroordeel, maar een conclusie die een ieder redelijk makkelijk kan trekken. Mensen die geloven dat wij als slaaf zijn gecreeerd door welke pipo(s) dan ook en daarbij niet verder kan kijken dan dat weet inderdaad niet wie hij of zij in werkelijkheid diep van binnen multidimensionaal gezien is.

     Weet jij wie je multidimensionaal bent Evert-Jan?
     Antwoord dan eens op mijn vooroordeel?

     Beantwoorden
     • Evert Jan Poorterman

      Dag Micky,

      ik ben universeel en multidimensionaal maar ik kan dat helaas niet bewijzen. Maar ik voel van binnen dat ik niet van hier ben. Ik ben geen aardling, ben niet van deze planeet, maar kom ven elders, van de sterren en voor mijn gevoel ben ik een ‘lichtsoldaat’, een strijder voor licht en een strijder tegen het duister, beseffende dat in de lichtwerelden ook ruimtetuig voorkomt en in de werelden der duisternis ook mooie en waardevolle levensvormen aanwezig zijn.

      Groet Evert Jan

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Kom je misschien van de planeet Nibiru Evert-Jan?

       Beantwoorden
       • Evert Jan Poorterman

        Hallo Micky,

        ik denk het niet knul, want het woord of begrip Nibiroe is NIET de naam van de ster, noch van een der planeten rond die ster. Nibiroe is het hoogste punt in ons zonnestelsel. Alle planeten draaien in het horizontale vlak om de Zon en volgens de oude teksten komt de ster met zijn vier planeten onder een hoek van 36 graden binnen vallen. Hij zal hoger dan de Zon aan de Hemel komen te staan. Dat is dan een astronomisch gebeuren. Dus nee ik kom niet van een planeet/ster met de naam Nibiroe. Of ik van dat stelsel afkomstig ben weet ik niet. Iemand die het zou kunnen weten zei me eens dat ik geen ‘anunnaki’ ben. Dus neen kom ik niet van dat mini-stelsel.

        Groet Evert Jan

        Beantwoorden
     • Evert Jan Poorterman

      Dag Micky,

      welk vooroordeel bedoel je?! Je zit boordevol met oordelen en vooroordelen. Wat betreft de handelswegen, uitwisselingen en oorlogen over en weer is de beroemde ‘zijderoute’ een mooi voorbeeld. In China kun je Chinezen aantreffen met Turkse trekken en in Turkije kun je Turken aantreffen met Mongoolse/Chinese trekken. Op die manier zijn veel stammen, volken en rassen vermengd, maar de grote wetenschapper, schepper en Vader van de mens; EN.KI. heeft uiteraard na het ‘scheppingsproces’ van Adam en Eva nog lang door gemanipuleerd en zo naar alle waarschijnlijkheid verder gewerkt aan subrassen binnen de soort. Ik was er niet bij maar ik neem aan dat hij en zijn team niet stopten. Ten eerste was Abel al anders dan Kain. En weer greep hij in bij Lamech en zijn vrouw (ouders van Noach) en later weer bij Abraham en Sarai (zoon Isaak/Izaak) en volgens mij nog een keer bij Maria (en Jozef) en Jezus. Momenteel zijn er nog steeds genetische experimenten gaande en worden mensen gebruikt om hybriden te scheppen. In de nacht opereren wereldwijd toestellen die babies oppikken en onderzoeken voor verdere visitaties en voor gebruik in hun fokprogramma’s. Ook wordt bij de meesten de Atlas-wervel scheef gezet. Maar dat weet je waarschijnlijk allemaal al!

      Groet Evert Jan

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Je schrijft het zelf al: je was er zelf niet bij en jouw kennis is gebaseerd op bullcrap verhalen die door anderen op geschreven of in klei gekerft zijn. Pure mind kennis noemen wij dat hier. Je hebt er geen ruk aan. Waarschijnlijk dit, waarschijnlijk zus, waarscijnlijk is het zo gegaan…. dat ze bij niburu.co je serieus blijven nemen wil nog niet zeggen dat ik je serieus ga nemen. Helemaal niet als je dat onzinnige scheppingsverhaal als waarheid predikt. Waarom wil je zo graag je mind-ego gelijk halen en verdedigen? Heb je niets beters te doen dan elke dag hier terug keren en weer je mind-ego gelijk te proberen te halen met steeds debieler wordende verhaaltjes (wat jij kennis noemt)?
       Geef het nou maar toe Evert-Jan, jouw zogenaamde kennis is gebaseerd op andermans flutverhalen of andermans flauwekul vertalingen. Geen moment houd je er rekening mee dat het wel eens goed zo zou kunnen zijn dat al die zooi die je voor waarheid aanneemt met opzet zo geplant is, zodat ‘onderzoekers’ zoals jij die bullcrap verhalen als waarheid gaan zien en die bullcrap verhaaltjes aan anderen gaat opdringen, je lijkt wel een jehovah’s getuige Evert-Jan, een Anunnaki’s getuige, die langs de deurtjes van de alt media websites gaat om zijn verhaal op te dringen. Get a life Evert-Jan….. en doe de groten van mij aan EN.KI.

       Beantwoorden
       • Evert Jan Poorterman

        Je denkt toch niet dat ik jou serieus neem… en dat anderen dat ook doen. Ik heb twee uren en zesentwintig minuten naar jouw gewauwel over de Anu-Nakki aangehoord (nou ja twee keer veertig minuten – langer hield ik het niet vol) en het is twee uren te veel aan gezwam en gelul in de ruimte. Mijn hartstreek voelt de multidimensionale herkomst van mijn ziel… en ik kijk niet met mijn derde oog maar met mijn hartstreek die zo lekker multidimensionaal is. Hou toch op met die onzin. Je weet heel weinig en daarom trap je alleen maar van je af. Dat je volgers hebt zegt niets over eventueel succes; ik zou me eerder zorgen maken over het feit dat je nog volgelingen hebt. Die zijn waarschijnlijk van je eigen niveau en ver daaronder. Ik schat met een IQ van 70/80. Veel meer zal het niet zijn. Ik probeerde nog op een normale manier in contact te komen, maar dat verspilde energie. Je bent ongevoelig voor enige normale omgang en vriendje Enki (is overleden) moet het zeer verdrieten dat zijn schepping zulke wanstaltige elementen heeft voortgebracht zoals jij. Mijn kennis lieve knul is inderdaad gebaseerd op andermans kennis, op mijn eigen kennis en innerlijk weten en op inzicht, overzicht en benul en besef. Zeg maar ‘hartweten’ via de universele inter dimensionale lagen en tonen van het alweten door middel van mijn hartstreek hahaha! Tegen de weinige wakkere lezers van je zou ik zeggen; als je meer wilt weten over de AN UN NA KI bezoek dan http://www.niburu.co (geen com) en of maak contact met mij. Wil je meer weten over de gecrashte walnoot van Mikki blijf dan vooral hier hangen.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         “Je denkt toch niet dat ik jou serieus neem…“

         Ik denk dat jij mij wel degelijk serieus neemt Evert-Jan, waarom anders verspil je zo ontzettend veel tijd en moeite aan mij? Eerst probeert je mij te overtuigen van jouw bullcrapverhalen, vervolgens ga je om je heen trappen en doen en proberen mij naar beneden te halen en te raken met kinderachtige dingetjes zoals mijn naam als Mikki schrijven en zo, wat ik vervolgens heel erg grappig vind dus je mist je doel volledig met alles wat je probeert. Maar je neemt mij dus wel degelijk serieus anders zou je dat alles niet doen. Je had je tijd ook kunnen besteden aan je volgende briljante column op Niburu.co over de AN UN NA KI, maar in plaats daarvan bestede je al die tijd aan mij. Dat voelt goed Evert-Jan, ik voel mij vereerd, mijn complottershartje groeit en bloeit door jouw toedoen, de grote Evert-Jan Poorterman die zijn tijd verspilt aan een wanstaltig element uit de schepping van EN.KI. Dankje wel Evert-Jan, ik hou van jou man, je maakt mij dolgelukkig, ik maak vreugdedansjes door de kamer terwijl ik dit typ!! Tranen breken uit, tranen van pure vreugde Evert-Jan, de grote Evert-Jan Poorterman, de man van wie Sitchin alles geleerd heeft, die grote Evert-Jan Poorterman verspilt zijn tijd aan mij het wanstaltige mannetje wat die hele schepping van EN.Ki verkloot heeft met zijn evenzo wanstaltige video, waaraan jij ook al bijna anderhalf uur van jouw kostbare tijd hebt verspilt. Damn Evert-Jan, in die tijd die jij verspilt hebt aan mij had EN.KI dus al een complete Yazidi stam bij elkaar kunnen neuken, eh genettisch kunnen modificeren….

         Beantwoorden
 • rob

  Micky, kijk uit, een lichtwerker!!! (gniffel).

  Beantwoorden
  • Evert Jan Poorterman

   Ja Rob,

   dat zou heel goed kunnen; iets waarvan we van Micky nog niet zeker zijn! Gniffel!

   Groet Evert Jan

   Beantwoorden
 • Ikke

  “Die zijn waarschijnlijk van je eigen niveau en ver daaronder. Ik schat met een IQ van 70/80.”

  Mag ik vragen waar dit mee te maken heeft, mijn inziens is uw reactie een geïrriteerde.
  En van daaruit projecteert u dat op volgers/lezers van deze site. U gelooft en predikt een verhaal waar de meeste volgers/lezers van deze site niet mee eens zijn.
  Met andere woorden u serveert een groep mensen af die
  over dit onderwerp anders denken dan de uwe.
  Het is onze waarheid tegen u waarheid,
  Dat het u goed mag gaan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vond 70/80 nog vrij hoog voor mijzelf als IQ, helemaal nu ik weet dat ik een wanstaltig elemant uit Enki’s schepping ben… 😉

   Beantwoorden
   • Ikke

    Ja jij zit dan nog redelijk goed, het gemiddelde zit tussen 85/115.
    Nou ja dan moet ik t er maar mee doen ver daar onder…😁

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ach, het is allemaal relatief, 80 is het nieuwe 130 🙂

     Beantwoorden
  • Evert Jan Poorterman

   Niet overdrijven… ik ben slechts 1.82 meter lang en inmiddels een centimeter gekrompen sinds ik voor de keuring van militaire dienst werd gemeten. De Yezidi’s zijn verwant aan ons en komen net als wij uit de landen Akkad en Sumer. Kennelijk volg je mij hahaha… misschien heb je de weinige zinnige dingen in je Anu-nakki-verhaal wel uit mijn afleveringen gepeurd ondeugende rakker!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik kom niet uit Akkad of Sumer Evert-Jan, ik ben gewoon ordinair geboren in het ziekenhuis bovenop de Wageningse Berg en dus in Wageningen, en dat ligt in Nederland niet in Akkad of Sumer of andere landen die vandaag de dag niet eens meer bestaan…. dat jij nou een allochtoon of economisch vluchteling bent hoeft nog niet te zeggen dat ik ook uit zulke derde wereldlanden afkomstig ben!

    Beantwoorden
    • Evert Jan Poorterman

     Geachte Micky,

     je bent een witte/roze blanke mensch… en die komen van Noach en dus uit het midden-Oosten. In twee migratie-stromen zijn die blanken uit de landen Babylon, Sumer en Akkad naar het westen getrokken. Het werden derde-wereldlanden door de vele vele oorlogen. Het waren eerste-wereldlanden getuige hun kunst, kennis, taal en rijke steden. Allemaal door onze voorvaders opgebouwd. Toen de geallieerden op 20-03-2003 Irak binnen vielen gingen de Nederlandse troepen naar het zuiden; wat eens Sumer was. Pas toen de Nederlanders het gebied hadden doorzocht en gecontroleerd mochten de Amerikanen en de Britten er in! Sumer is ons oude land. Denk je dat ze dat in ‘hogere’ kringen niet weten?! Bovendien is Amerika nog steeds een kolonie van Nederland. Amerika moest in 2003 Nederland toestemming vragen Irak te mogen binnen vallen. Op een dinsdagmiddag (13.00 uur radio-journaal) hoorde ik de omroeper zeggen dat ‘de Amerikaanse Senaat en president Bush wachten op goedkeuring van de Tweede kamer en premier Jan-Peter Balkenende’. Later ontmoette ik iemand die het ook had gehoord! En die was blij met mijn versie… omdat niemand hem wilde geloven. Ligt boven op de Wageningse Berg niet een voetbalveld?! Jazeker… en dat moet dan pal naast dat ziekenhuis van jou liggen!

     Groet Evert Jan

     Beantwoorden
  • Evert Jan Poorterman

   Geachte Ikke,

   dat heeft u heel mooi gezegd en omschreven! Uit uw mooie taalgebruik lees ik af dat u beslist niet behoort tot de door mij gehekelde lezersgroep met een geschat IQ van 70/80. U steekt daar ver boven uit. Maar Ikke ik ga toch ook wel twijfelen, want bovenin dit item geef je aan toch tot de 70/80 groep te behoren gezien uw reactie:

   Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top!
   En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want deze kennis /weten zie ik bij geen andere alt media terug. Thanks voor de energie en tijd die je hierin steekt…👍

   Want als je het zwamverhaal van 2 uren en zesentwintig minuten al puik vindt, dan ben zeer onbekend met de materie die Micky behandeld en ook zeer snel tevreden en als je de materie zo interessant vindt, zou je dus ook mijn toevoegingen kunnen waarderen. En als je een oprecht wezen bent met een warm kloppend hart zou je ook Micky in zijn commentaren naar mij kunnen schrijven of hij zich wat zou kunnen en willen matigen. Is dit een zender waarop dom gezwam en geraaskal wordt gewaardeerd of kunnen we op deze zender ook warme intermenselijke en multidimensionele uitwisselingen aantreffen. Want als Micky werkelijk zo dimensionair is zou hij niet zo respectloos en ordinair zijn. Dan was hij alwetend in zijn hartstreek een veel milder en liefdevoller mensch nietwaar?!

   Groet Evert Jan

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    “of kunnen we op deze zender ook warme intermenselijke en multidimensionele uitwisselingen aantreffen. Want als Micky werkelijk zo dimensionair is zou hij niet zo respectloos en ordinair zijn. “

    Ordinair? Respectloos? Ben jij vergeten dat ik 2 jaar terug jou ook al een podium gaf op deze website Evert-Jan? En het voor jou opnam toen Oldenkampje jou begon te pesten? https://www.indigorevolution.nl/2017/05/04/een-podium-voor-evert-jan-poorterman/
    Noem dat maar respectloos en ordinair…. ik dacht dat wij vrienden waren Evert-Jan, en dan ga je nu opeens mij respectloos en ordinair noemen? Welk warm kloppend hart kan zo ongelooflijk harteloos reageren op mij, het wanstaltige element uit Enki’s schepping? Dat vind ik niet lief Evert-Jan, dat zijn geen uitspraken die ik zou verwachten van een echte lichtwarrior als jij…..

    Beantwoorden
    • Evert Jan Poorterman

     Geachte Micky,

     Jouw nobele daad ben ik zeer zeker niet vergeten! Ik heb het over algemeen taalgebruik, normale uitwisselingen en wederzijds respect. In plaats van gehakketak en zo…

     Groet Evert Jan

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Vraag niet om mijn respect, want ik heb geen enkel respect voor raaskallende mind-ego’s die hun gelijk willen halen terwijl ze enkel en alleen onzin uitkramen, een ander met ego tactieken naar beneden proberen te halen en die ander daar dan vervolgens de schuld van proberen te geven. Laat jij nou precies aan bovenstaande omschrijving voldoen, dus naar wederzijds respect kan je fluiten mafkees. En nu terug in je mand Evert-Jan, je moet vast en zeker nog wat onzinverhalen verzinnen voor op Niburu.co!

      Beantwoorden
   • ikke

    Beste heer Poorterman,
    Nou dank uw wel dacht ik bij de 1e zin maar wat verderop van deze alinea sabelt u mij toch weer neer.
    En dat vindt ik toch jammer hiermee te zeggen dat uzelf twijfelt over hetgeen wat en wie ik ben.
    Het was ook meer als een scherts bedoeld want dat hele IQ verhaal is maar een “índicatie” label niet meer en niet minder.
    Eerlijkheidshalve ben ik liever intelligent dan een intellectueel, dit zijn twee verschillende dingen zoals u wellicht weet.

    En nee ik vond het geen zwamverhaal en nee Micky is niet de enige waar ik naar luister of artikelen van lees.
    Er zijn meerdere die ook over interessante materie beschikken waar ik mee resoneer.
    Ik ben zeker een oprecht wezen met een warm hart maar wat tussen u en Micky speelt distantieer ik van.
    Neemt niet weg dat ik op deze site veel antwoorden heb mogen ontvangen waar ik persoonlijk veel aan heb gehad en geloof mij een veelal komt rechtstreeks vanuit zijn hart.
    Op mijn diepere aspecten kan ik vertrouwen en heeft mij hier niet voor niets naar toe geleid en niet naar u.

    Ik geef bij deze gewoon mijn persoonlijke mening en daar moet u het maar mee doen.

    Het gaat u goed.

    Beantwoorden
    • Evert Jan Poorterman

     Dag Ikke,

     ik had reeds de vorige week een antwoord klaar en verstuurd… maar door atmosferische storingen kon ik die niet plaatsen. Geplaatst en huppekee Foetsie en dat was het. Daarna heb ik je nog een kort bericht gezonden en dat bleek wel te verschijnen doch na enkele minuten weer verdwenen te zijn. Het was niet zo aardig van mij te generaliseren en u op de hoop van lezers te gooien en te suggereren dat je hooguit 70/80 scoort op de IQ-lijst. Het ga je goed.

     Groet Evert Jan

     Beantwoorden
 • Adjossie

  Anunnaki zijn satanische engelen die aanbeden werden als goden door babylon.
  Betekent het niet volgens sitchin zij die van de hemel naar aarde kwamen. Gevallen engelen dus.
  Werkelijk niks nieuws onder de zon. (prediker 1:9)

  Beantwoorden
  • Evert Jan Poorterman

   Dag Adjossie,

   de AN UN NA KI zouden ‘van de hemel naar de aarde’ zijn gekomen. strikt genomen is dat ook zo. Zij kwamen uit de Hemel (astroidengordel) naar planeet Gaia (Aarde). De duiding AN UN NA KI betekent letterlijk; ‘hemel-eenheid-gevormd-ki’, ofwel de ‘anunnaki’ zijn een ‘hemeleenheid’, zijn daar getraind, opgeleid en gevormd voor hun missie naar de planeet Ki. In de omkering zien we dan IK AN NU NA, met de betekenis; ‘essentiekern-hemel-permanent-gevormd’, ofwel zij komen uit de Hemel, van een ster, zijn daar getraind en opgeleid voor hun missie naar de planeet Ki, maar… hun essentie(kern), hun ego is van de Hemel, waar het voor altijd gevormd werd! Dus ook al zijn ze ver weg van huis op missie, hun inborst, aard en karakter is die van de Hemel en van een ster… die anders is dan de aard van de rest van het zonnestelsel. Wat je met ‘satanische engelen’ bedoelt is weet ik niet en ook niet met ‘gevallen engelen’. Je zult eerst moeten weten wie of wat Satan is en ook wat een Engel is lijkt me, maar… het zijn termen die overal opduiken en over en weer worden overgenomen en gebruikt zonder dat men weet wat je beteken. Begrippen als Satan, Duivel, Lucifer, Bel/Baal en dergelijke worden ook te pas en te onpas gebruikt en toegepast. De ‘goden’ van Babylon, Sumer en Akkad, die van Egypte, China en India, die van de Inca’s, Azteken en Maya’s, de Perzen, Grieken en Romeinen, Kelten en Germanen zijn overal de zelfden. Wereldwijd gaat het om de zelfde lieden. Ons woord GOD komt van het Soemerische GUD. Dat woord is te splitsen in de woorden GU en UD. GU betekent stier en ster(k) en UD betekent uitdraven. Samen dus GU UD> met de betekenis ‘stier-uitdraven’, of wilde stier en ‘aanstormende stier’. Het woord/begrip GUD is een van de vele vele namen die de goden en mensen wereldwijd toekennen aan de tweede ster van ons zonnestelsel. In India kennen we hem als Shiva, bij de Perzen als Ahura Mazda, in het verre oosten als Suzuki, Mazda, Toyota, bij de indianen als Tatanka, Manitou, Bison en Waka Tanka, in Egypte als Ra en verder als Enki, Enlil, Marduk, Duivel, Satan, Heer en zo zijn er talloze namen voor de tweede ster. Ook Gud is er een… en dat vanwege zijn gedragingen als hij ons zonnestelsel binnenkomt; hij gaat zich gedragen als een wilde losgeslagen stier. Dat komt omdat de ster met de wijzers van de klok mee draait om de Zon, terwijl de planeten tegen de wijzers van de klok om de Zon draaien. Waardoor de zogenaamde gravitatiekrachten worden opgewekt. Dat heeft effect en de binnenkomende ster zal dat in zijn baan om de Zon laten zien. De kleinere planeten Mars, Gaia en Venus zullen ook gaan wankelen en zwalken in hun baan om de Zon. Omdat de astronauten uit de Hemel komen, van de tweede ster, worden zij ‘goden’ genoemd (naar God de ster), zoals wij mensen mensen heten en dieren dieren. Zo simpel is het en niet anders. Dus de benaming ‘goden’ is te zien als een soortnaam en heeft niets van doen met hun eventuele hoge afkomst of staat van zijn of wat dan ook, want het is gewoon ruimtetuig en die verdienen absoluut geen ere-naam noch een hoogwaardige aanduiding. De ‘goden’ uit de antieke wereld en die uit de bijbel zijn astronauten die hier kolonisten werden en uiteindelijk slavendrijvers. Het is een ras, geevolueerd uit de Sauriers en we kunnen hen zien als amfibische reptielen. Zij komen uit het duister; hun habitat is een duistere planeet om een zeer lichtarme ster. Wij zijn half zoogdier en half amfibisch reptiel maar wij kunnen wel in het licht leven. Daarom zitten de ‘goden’ sinds de zondvloed ondergronds. Ze kunnen het licht niet verdragen.

   Groet Evert Jan

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Evert-Jan. Ik vroeg me af, wat bedoel je met de tweede ster? Is dat Saturnus, de zwarte zon? ( zie artikel Micky: Saturnus ontmaskerd?)
    Groet Rob.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>