Anunnaki, onze goden?

Abonneer
Abonneren op
63 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
2 jaren geleden

Wat een geweldige special! Ik ben benieuwd of we in dit leven de 3e fase nog gaan meemaken. Ben daarom hard bezig met innerlijk werk, zodat ik instinctief weet wat me te doen staat als het zover is. Iets in mij zegt dat we nog hele spannende tijden gaan beleven.

Guusje
2 jaren geleden

Bedankt Micky. Was een hele klus denk ik.
We leven zeker in een bijzondere tijd.
Toch vind ik die draco’s wel beangstigend .

New World Disorder
2 jaren geleden

Lekker nummertje in de intro (Def P – Annunaki)! Ik denk dat je spot on bent.

Je hebt het over wezens die in elke vorm kunnen veranderen die hier op aarde zullen komen voor een soort grote ‘false flag’ operatie. De nieuwe film Captain Marvel legt dit tot in de details uit, samen met de andere Marvel (Avengers) films. De tere mensjes moeten gered worden van de aliens!

Gerben
2 jaren geleden

Een soort barbapappa’senmama’s
En de rest v/d familie moet imam denken :). 😉

Ikke
2 jaren geleden

Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top!
En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want deze kennis /weten zie ik bij geen andere alt media terug.
Thanks voor de energie en tijd die je hierin steekt…?

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ook hier ben ik het niet met je eens. Een god/godin die jij beschrijft als een alien hoeft niet altijd een buitenaardse te zijn. Binnen de newage wordt er inderdaad geloofd dat de mensheid gered gaat worden door aliens met ufo’s die ons komen ophalen. Maar binnen het oude paganisme is dit echt niet aan de orde. Neem bijvoorbeeld de Germaanse godin Ostara. Zij is niet een alien ,maar staat symbool voor de lente. De zon die langer gaat schijnen en zorgt voor leven en bloei en haar dag wordt rond 21 maart gevierd. Of neem brigida ook zij is… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Als de pijnappelklier niet bij ons hoort. Hoe denk je eigenlijk over bepaalde hallucinogene planten die ons pijnappelklier stimuleren? Want die groeien hier toch ook op aarde.

Inanna Nornen
2 jaren geleden

ok. Ieder zijn ding. Ik ben in iedergeval van mening dat je zowel je hart als pijnappelklier kan gebruiken in balans.

Solida
2 jaren geleden

Tja, ieder zijn/haar eigen pad… Long way to go…

2 jaren geleden

hé Micky ik zou je graag een veer in je reet steken, want ‘ze’ zeggen dat je op die manier iemand kunt stimuleren die goed bezig is , rare manier van doen overigens, maar bij gebrek aan een veer en vooral jouw reet natuurlijk zal ik wel twee tientjes overmaken. ( is ongeveer een bioskaartje?) Een over licht gesproken,ergens in het begin van de uitzending zeg je ‘we zijn licht’ ,en helemaal mee eens natuurlijk ,maar dat betekent ook of zegt iets over onze natuurlijke behoefte dus aan licht, makkelijk waarneembaar ook; zodra er een lekker zonnetje schijnt rent eenieder… Lees verder »

2 jaren geleden

Hallo Micky van Leeuwen, de Soemerische beschaving is ouder dan de latere Babylonische en Assyrische beschavingen. Het gaat dus wel om de Soemerische en niet om de jongere Babylonische kleitabletten. Die teksten zijn authentieker en oorspronkelijker. Dat de AN UN NA KI als mijnwerkers in de grond wroeten heeft niet zo zeer met hun geavanceerde technologie en wetenschappelijke standaard te maken, maar eerder met de omstandigheden op onze planeet (die eigenlijk de hunne is!). Er heersen hier andere omstandigheden; vochtgehalte, temperatuur, zwaartekracht en dergelijke kunnen behoorlijk afwijken van hun eigen wereld. Eerst zogen de AN UN NA KI de zeebodem… Lees verder »

2 jaren geleden

Dag Micky van Leeuwen, ik ben na veertig minuten gestopt en ga vandaag verder… het is tot nu toe niet interessant voor mij maar dat kan nog komen. Ik lees in je reactie dat je nog steeds vol zit met vooroordelen en je gedachten/vermoedens op mij projecteert waarvan je niet weet, maar aan neemt, of die kloppen. Waarom zou ik mijn afkomst niet kennen?! Waarom ben ik een slaaf?! Je kent me niet, je weet zeer weinig van mij en je beweert dat ik onzin praat terwijl jij van dit onderwerp betrekkelijk weinig af weet. Veel geblaat en weinig wol… Lees verder »

2 jaren geleden

Dag Micky, als ik schrijf dat de AN UN NA KI het meesterras is en de mens het slavenras op deze planeet, wil dat niet zeggen dat ik het daar mee eens ben, noch dat ik daar mee akkoord ga. Ik besef heel goed dat ik hier participeer in de strijd tegen het duister. Ik ben gehuisvest in een mensenlichaam maar ik ben geen mens; ik ben een partikel, een sterrenvonk en ben eeuwig. Ik ben deel van het grote geheel. Ik voel me geroepen te reageren als beweringen niet kloppen en zie mijn reacties in die zin als waardevolle… Lees verder »

2 jaren geleden

Dag Micky, Als we het heel simpel stellen waren de mensen tot aan de zondvloed (10.800 jaren geleden) bruin/zwart. Volgens het boek Henoch zou Noach de eerste roze/witte mens zijn. Volgens de bijbel (zo wordt min of meer gesuggereerd) zouden de drie zonen van Noach drie verschillende mensentypen zijn; europide, mongoloide en het negroide. Dat moet inhouden dat Noach drie verschillende vrouwen had, met de zelfde kenmerken als de zonen. Volgens het omstreden ‘Oera Linda Boek’ waren er drie godinnen van wie de mensheid na de zondvloed stamt; de godin Freya, de godin Finda en de godin Lydas. Die net… Lees verder »

2 jaren geleden

Beste Micky,

ik geef aan dat de geschiedenis duidelijk maakt dat handel, wandel, oorlogen, overheersingen tot subrassen kunnen leiden, door vrouwen te verkrachten, door vrouwen te ontvoeren en door contacten over en weer bastaard kinderen worden te verwekken.

Groet Evert Jan

2 jaren geleden

Dag Micky,

ik ben universeel en multidimensionaal maar ik kan dat helaas niet bewijzen. Maar ik voel van binnen dat ik niet van hier ben. Ik ben geen aardling, ben niet van deze planeet, maar kom ven elders, van de sterren en voor mijn gevoel ben ik een ‘lichtsoldaat’, een strijder voor licht en een strijder tegen het duister, beseffende dat in de lichtwerelden ook ruimtetuig voorkomt en in de werelden der duisternis ook mooie en waardevolle levensvormen aanwezig zijn.

Groet Evert Jan

2 jaren geleden

Hallo Micky, ik denk het niet knul, want het woord of begrip Nibiroe is NIET de naam van de ster, noch van een der planeten rond die ster. Nibiroe is het hoogste punt in ons zonnestelsel. Alle planeten draaien in het horizontale vlak om de Zon en volgens de oude teksten komt de ster met zijn vier planeten onder een hoek van 36 graden binnen vallen. Hij zal hoger dan de Zon aan de Hemel komen te staan. Dat is dan een astronomisch gebeuren. Dus nee ik kom niet van een planeet/ster met de naam Nibiroe. Of ik van dat… Lees verder »

2 jaren geleden

Dag Micky, welk vooroordeel bedoel je?! Je zit boordevol met oordelen en vooroordelen. Wat betreft de handelswegen, uitwisselingen en oorlogen over en weer is de beroemde ‘zijderoute’ een mooi voorbeeld. In China kun je Chinezen aantreffen met Turkse trekken en in Turkije kun je Turken aantreffen met Mongoolse/Chinese trekken. Op die manier zijn veel stammen, volken en rassen vermengd, maar de grote wetenschapper, schepper en Vader van de mens; EN.KI. heeft uiteraard na het ‘scheppingsproces’ van Adam en Eva nog lang door gemanipuleerd en zo naar alle waarschijnlijkheid verder gewerkt aan subrassen binnen de soort. Ik was er niet bij… Lees verder »

2 jaren geleden

Je denkt toch niet dat ik jou serieus neem… en dat anderen dat ook doen. Ik heb twee uren en zesentwintig minuten naar jouw gewauwel over de Anu-Nakki aangehoord (nou ja twee keer veertig minuten – langer hield ik het niet vol) en het is twee uren te veel aan gezwam en gelul in de ruimte. Mijn hartstreek voelt de multidimensionale herkomst van mijn ziel… en ik kijk niet met mijn derde oog maar met mijn hartstreek die zo lekker multidimensionaal is. Hou toch op met die onzin. Je weet heel weinig en daarom trap je alleen maar van je… Lees verder »

Max
1 jaar geleden

Fittie xD

Erik
1 jaar geleden

haha, geweldig :-). Heerlijke rauwe reactie vanuit het hart.

rob
2 jaren geleden

Micky, kijk uit, een lichtwerker!!! (gniffel).

2 jaren geleden
Reply to  rob

Ja Rob,

dat zou heel goed kunnen; iets waarvan we van Micky nog niet zeker zijn! Gniffel!

Groet Evert Jan

Ikke
2 jaren geleden

“Die zijn waarschijnlijk van je eigen niveau en ver daaronder. Ik schat met een IQ van 70/80.”

Mag ik vragen waar dit mee te maken heeft, mijn inziens is uw reactie een geïrriteerde.
En van daaruit projecteert u dat op volgers/lezers van deze site. U gelooft en predikt een verhaal waar de meeste volgers/lezers van deze site niet mee eens zijn.
Met andere woorden u serveert een groep mensen af die
over dit onderwerp anders denken dan de uwe.
Het is onze waarheid tegen u waarheid,
Dat het u goed mag gaan.

Ikke
2 jaren geleden

Ja jij zit dan nog redelijk goed, het gemiddelde zit tussen 85/115.
Nou ja dan moet ik t er maar mee doen ver daar onder…?

2 jaren geleden
Reply to  Ikke

Niet overdrijven… ik ben slechts 1.82 meter lang en inmiddels een centimeter gekrompen sinds ik voor de keuring van militaire dienst werd gemeten. De Yezidi’s zijn verwant aan ons en komen net als wij uit de landen Akkad en Sumer. Kennelijk volg je mij hahaha… misschien heb je de weinige zinnige dingen in je Anu-nakki-verhaal wel uit mijn afleveringen gepeurd ondeugende rakker!

2 jaren geleden

Geachte Micky, je bent een witte/roze blanke mensch… en die komen van Noach en dus uit het midden-Oosten. In twee migratie-stromen zijn die blanken uit de landen Babylon, Sumer en Akkad naar het westen getrokken. Het werden derde-wereldlanden door de vele vele oorlogen. Het waren eerste-wereldlanden getuige hun kunst, kennis, taal en rijke steden. Allemaal door onze voorvaders opgebouwd. Toen de geallieerden op 20-03-2003 Irak binnen vielen gingen de Nederlandse troepen naar het zuiden; wat eens Sumer was. Pas toen de Nederlanders het gebied hadden doorzocht en gecontroleerd mochten de Amerikanen en de Britten er in! Sumer is ons oude… Lees verder »

2 jaren geleden
Reply to  Ikke

Geachte Ikke, dat heeft u heel mooi gezegd en omschreven! Uit uw mooie taalgebruik lees ik af dat u beslist niet behoort tot de door mij gehekelde lezersgroep met een geschat IQ van 70/80. U steekt daar ver boven uit. Maar Ikke ik ga toch ook wel twijfelen, want bovenin dit item geef je aan toch tot de 70/80 groep te behoren gezien uw reactie: Was weer een puike uitzending Micky heb me geen minuut verveeld..top! En ja wellicht een uitzending over t grotere plaatje van wie we zijn wat we hier komen doen ect is een goed plan.. Want… Lees verder »

2 jaren geleden

Geachte Micky,

Jouw nobele daad ben ik zeer zeker niet vergeten! Ik heb het over algemeen taalgebruik, normale uitwisselingen en wederzijds respect. In plaats van gehakketak en zo…

Groet Evert Jan

ikke
2 jaren geleden

Beste heer Poorterman, Nou dank uw wel dacht ik bij de 1e zin maar wat verderop van deze alinea sabelt u mij toch weer neer. En dat vindt ik toch jammer hiermee te zeggen dat uzelf twijfelt over hetgeen wat en wie ik ben. Het was ook meer als een scherts bedoeld want dat hele IQ verhaal is maar een “índicatie” label niet meer en niet minder. Eerlijkheidshalve ben ik liever intelligent dan een intellectueel, dit zijn twee verschillende dingen zoals u wellicht weet. En nee ik vond het geen zwamverhaal en nee Micky is niet de enige waar ik… Lees verder »

2 jaren geleden
Reply to  ikke

Dag Ikke,

ik had reeds de vorige week een antwoord klaar en verstuurd… maar door atmosferische storingen kon ik die niet plaatsen. Geplaatst en huppekee Foetsie en dat was het. Daarna heb ik je nog een kort bericht gezonden en dat bleek wel te verschijnen doch na enkele minuten weer verdwenen te zijn. Het was niet zo aardig van mij te generaliseren en u op de hoop van lezers te gooien en te suggereren dat je hooguit 70/80 scoort op de IQ-lijst. Het ga je goed.

Groet Evert Jan

Max
1 jaar geleden

Over iq beginnen… Wat een EGO

Adjossie
2 jaren geleden

Anunnaki zijn satanische engelen die aanbeden werden als goden door babylon.
Betekent het niet volgens sitchin zij die van de hemel naar aarde kwamen. Gevallen engelen dus.
Werkelijk niks nieuws onder de zon. (prediker 1:9)

2 jaren geleden
Reply to  Adjossie

Dag Adjossie, de AN UN NA KI zouden ‘van de hemel naar de aarde’ zijn gekomen. strikt genomen is dat ook zo. Zij kwamen uit de Hemel (astroidengordel) naar planeet Gaia (Aarde). De duiding AN UN NA KI betekent letterlijk; ‘hemel-eenheid-gevormd-ki’, ofwel de ‘anunnaki’ zijn een ‘hemeleenheid’, zijn daar getraind, opgeleid en gevormd voor hun missie naar de planeet Ki. In de omkering zien we dan IK AN NU NA, met de betekenis; ‘essentiekern-hemel-permanent-gevormd’, ofwel zij komen uit de Hemel, van een ster, zijn daar getraind en opgeleid voor hun missie naar de planeet Ki, maar… hun essentie(kern), hun ego… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Dag Evert-Jan. Ik vroeg me af, wat bedoel je met de tweede ster? Is dat Saturnus, de zwarte zon? ( zie artikel Micky: Saturnus ontmaskerd?)
Groet Rob.

Metatron
1 jaar geleden

Hoi Micky en de overige Indigo lezers… Ik gebruik een schuilnaam omdat ik anoniem wil blijven (mijn avatars en echte namen zoals op Facebook zijn al traceerbaar, ik ben of was elders ook actief op alternatief). Micky heeft bij deze mijn email adres en zou zo aan mijn echte identiteit kunnen komen. Geen probleem op zich. Ik denk er aan je nog een mailtje te sturen Micky met een kleine uiteenzetting en wat tips. Maar als dat zo is dan merk je dat wel. Wellicht kan ik alles samenvatten in deze reactie en hoef ik niet te mailen. Ik zie… Lees verder »

Metatron
1 jaar geleden

Sorry Micky… dat ik je vergeleek met Micha Kat en ik bedoelde zeker niet je als dwaas af te schilderen. Daarvoor excuus!

Anita
1 jaar geleden

Hey Micky, even een vraagje over de video, klopt het dat de fragmenten geen geluid hebben?(dan weet ik even of ik gewoon verder kan kijken of dat het belangrijke info is wat er in die fragmenten gezegd wordt. )