Verstuurd vanaf mijn iPhone (column)

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nick
2 jaren geleden

En zo ist maar net ?

madadoec
2 jaren geleden

goed gezegd Micky, wat ik gisteren wel vreemd vond bij de klimaatmars, dat ik er geen politie was en dat er geen mensen werden gearresteerd?????? maar als er ongeveer 20 mensen protesteren in een gele hesje worden die gelijk apart genomen, in elkaar geslagen en gearresteerd door de politie die met 50 man er om toe staan. soms heb ik het gevoel dat ik op een op andere dag in een totale ander wereld ben terecht gekomen, en dat de klimaatmars georganiseerd is door de overheid, wel knap dat ze 40.000 gekkies hebben gevonden of wat jij zegt Micky zombies… Lees verder »

madadoec
2 jaren geleden

Kijk maar op youtube haagse politie veegt gele hesjes weg

New World Disorder
2 jaren geleden

Maar Micky, die tere mensenlichaampjes kunnen niet tegen ziekten. En massa-immuniteit!

Groepsimmuniteit is een geniale drogreden als je het mij vraagt. Wie geeft er nog om individuele rechten als je de medemens in gevaar brengt door je kind niet te mishandelen? Volgens mij is het niet eens een leugen trouwens. ‘Ze’ vertellen precies wat er gebeurt want vaccinaties werken en zijn effectief… Voor de industrieën die er miljarden euro’s winst op maken én het verzwakken van de menselijke genen.

De context betekent vaak alles als het gaat om het vinden van de waarheid.

Weer een mooi geschreven artikel!

Gerben
2 jaren geleden

Wat ik grappig vind van die klimaat mars, Rob Jette wou de loef afsteken door met een electrische auto te komen met zonnepanelen op het dak maar die kon niet tegen water
En het regende,dus moest met een vervuilende auto komen De 40.000 waren niet genoemdst volgens de linkse media hadden het over 10 duizenden

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Genoemdt moest genoeg zijn te snel verstuurd sorry daarvoor

Gerben
2 jaren geleden

Wat zie ik Micky

Eindelijk een IPhone ???
🙂 😉

Monique
2 jaren geleden

Goed artikel weer Micky. De spijker op z’n kop wat mij betreft.
Ik ben eergisteren begonnen met mijn eigen grote “wakkerschud” actie. Ik heb besloten om iedereen op mijn FB (in ieder geval diegene die naar mijn gevoel al sluimerend wakker zijn) het pdf bestand van het boek van Mark Devlin te sturen. Ik vind gewoon dat iedereen het moet lezen. Ik stuur dus iedereen apart van elkaar het bestand op met een persoonlijk bericht van mij. Ik heb inmiddels al een paar leuke reacties gekregen dus dat stemt me hoopvol. De wereld is inderdaad krankzinnig maar alle beetjes helpen..

dirk
2 jaren geleden

Heet die enge hypnotiseur van d66 niet Jet Robben?

DrIglo
2 jaren geleden

Het is treurnis ten top in dit land; er zijn blijkbaar maar 2 themas waar de media het over mag hebben: de Brexit en het klimaatakkoord. Brexit, mmm, mooi weg met die Engelsen. Voor het geval je het niet wist: in de UK hebben ze het gezegde: ‘heat or eat’ – gaat de burger stookolie kopen voor zn kachteltje of koopt hij een brood van zijn muntjes. En dan de klimaatstakkers. Nujij had al een mooie aktie met censuur op klimaatontkenning, het kabinet deed van de week een een duit in het zakje met censuur op boeken op bol die… Lees verder »