Verstuurd vanaf mijn iPhone (column)

( 14 )
 • Nick

  En zo ist maar net ?

  Beantwoorden
 • madadoec

  goed gezegd Micky, wat ik gisteren wel vreemd vond bij de klimaatmars, dat ik er geen politie was en dat er geen mensen werden gearresteerd??????
  maar als er ongeveer 20 mensen protesteren in een gele hesje worden die gelijk apart genomen, in elkaar geslagen en gearresteerd door de politie die met 50 man er om toe staan.
  soms heb ik het gevoel dat ik op een op andere dag in een totale ander wereld ben terecht gekomen, en dat de klimaatmars georganiseerd is door de overheid, wel knap dat ze 40.000 gekkies hebben gevonden of wat jij zegt Micky zombies die aan deze mars deel nam tijdens het slechte koude weer en dan protesteren dat wij iets moeten doen omdat het warmer wordt op de aarde.
  ik hoop in de toekomst hier in NL buiten te kennen zitten met kerst en oud/nieuw met een graad of 20.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Heb ik iets gemist qua gele hesjes die in elkaar geslagen worden door de politie in Nederland? Ik volg die lui niet dus zou kunnen dat ik iets gemist heb.

   Beantwoorden
   • madadoec

    Kijk maar op youtube haagse politie veegt gele hesjes weg

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat is oud nieuws volgens mij aangezien het 2 maanden terug gepost is.

     Ik had in bovenstaande column ook de gele hesjes kunnen noemen, maar die zaten niet in mijn gedachten vannacht.. Want die doen ook precies wat ‘men’ wil dat ze doen, precies volgens de agenda. Typisch voorbeeld van mensen die zichzelf zo ontzettend boos en bang hebben laten maken dat ze dat op iets buiten zichzelf gaan projecteren in plaats van de antwoorden in zichzelf te gaan zoeken en te vinden. Er is niemand maar dan ook helemaal niemand in politiek Den Haag die die gele hesjes serieus neemt, en terecht ook want het zijn voornamelijk boze angstige roeptoeters die elkaar nablaten zonder zelf onderzoek te hebben gedaan.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Logisch ook dat ze gearresteerd worden als ze het gemeentehuis in willen gaan trouwens en/of de Tweede Kamer willen bestormen. Dat is precies wat ik bedoel: ze spelen het spel van iemand anders, en dat spel win je nooit. Ze uiten hun eigen innerlijke onmacht op een ‘macht’ buiten zichzelf die ze zelf macht geven in hun mind. En daar zijn ze dan kwaad op. Dat is wakker worden anno 2019, de rode pil denken te nemen, maar in werkelijkheid nog dieper de trance en de mind control ingaan en je macht uit handen blijven geven aan iets buiten jezelf.

      Beantwoorden
 • New World Disorder

  Maar Micky, die tere mensenlichaampjes kunnen niet tegen ziekten. En massa-immuniteit!

  Groepsimmuniteit is een geniale drogreden als je het mij vraagt. Wie geeft er nog om individuele rechten als je de medemens in gevaar brengt door je kind niet te mishandelen? Volgens mij is het niet eens een leugen trouwens. ‘Ze’ vertellen precies wat er gebeurt want vaccinaties werken en zijn effectief… Voor de industrieën die er miljarden euro’s winst op maken én het verzwakken van de menselijke genen.

  De context betekent vaak alles als het gaat om het vinden van de waarheid.

  Weer een mooi geschreven artikel!

  Beantwoorden
 • Gerben

  Wat ik grappig vind van die klimaat mars, Rob Jette wou de loef afsteken door met een electrische auto te komen met zonnepanelen op het dak maar die kon niet tegen water
  En het regende,dus moest met een vervuilende auto komen De 40.000 waren niet genoemdst volgens de linkse media hadden het over 10 duizenden

  Beantwoorden
 • Gerben

  Wat zie ik Micky

  Eindelijk een IPhone ???
  🙂 😉

  Beantwoorden
 • Monique

  Goed artikel weer Micky. De spijker op z’n kop wat mij betreft.
  Ik ben eergisteren begonnen met mijn eigen grote “wakkerschud” actie. Ik heb besloten om iedereen op mijn FB (in ieder geval diegene die naar mijn gevoel al sluimerend wakker zijn) het pdf bestand van het boek van Mark Devlin te sturen. Ik vind gewoon dat iedereen het moet lezen. Ik stuur dus iedereen apart van elkaar het bestand op met een persoonlijk bericht van mij. Ik heb inmiddels al een paar leuke reacties gekregen dus dat stemt me hoopvol. De wereld is inderdaad krankzinnig maar alle beetjes helpen..

  Beantwoorden
 • dirk

  Heet die enge hypnotiseur van d66 niet Jet Robben?

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Het is treurnis ten top in dit land; er zijn blijkbaar maar 2 themas waar de media het over mag hebben: de Brexit en het klimaatakkoord.

  Brexit, mmm, mooi weg met die Engelsen. Voor het geval je het niet wist: in de UK hebben ze het gezegde: ‘heat or eat’ – gaat de burger stookolie kopen voor zn kachteltje of koopt hij een brood van zijn muntjes.

  En dan de klimaatstakkers. Nujij had al een mooie aktie met censuur op klimaatontkenning, het kabinet deed van de week een een duit in het zakje met censuur op boeken op bol die preken tegen vaccinaties.

  Lekker censureren en je onzin doordrijven, zo zie ik dat soort akties. De mensen die vallen voor de klimaatagenda hebben last van collectieve wanen. Vergelijk het met de kerk: Als je in je eentje een playmate op een wolk ziet zitten, dan mag je naar het psychiatrisch ziekenhuis, maar heb je als groep last van wanen, dan noem je het een sekte of een geloof, en er is wellicht kans op subsidie.

  Die gelovigen in de kerken mogen van mij geholpen worden, maar de mensen wiens zak wordt leeggeklopt via allerlei klimaatonzinmaatregelen, die kunnen ook wel wat hulp gebruiken.

  Dus even wat feiten:

  [1] De aarde koelt af. Er verdwijnt meer warmte van de aarde naar de (oneindige) ruimte dan dat er wordt toegevoegd, dat is al heel lang zo, en zal ook nog lang zo zijn totdat de aarde ver genoeg naar zijn ster is gevallen en hij even lekker wordt doorgewarmd.

  [2] De moleculen in onze atmosfeer zorgen er voor dat je ballen er niet af vriezen. Die gassen vormen samen ‘het broeikaseffect’. Dat scheelt gemiddeld meer dan 30ºC extra aan temperatuur op aarde. Dankzij die atmosferische gassen wordt de afkoeling zoals in [1] genoemd afgeremd.

  [3] De baan van de aarde is NIET rond en ook NIET statisch. Na de aardbeving op 11 maart 2011 moesten alle atoomklokken ook weer even goed gezet worden. Vanwege aardbevingen etc is het extreem lastig om vooraf te bepalen waar de aarde over een jaar is en of dat grote ‘extinction level event’ stuk steen onze aarde zal raken.

  [4] De zon is onze bron van leven. Op dit moment hebben we een extreem laag minimum in zonneaktiviteit. Kijk bv eens op SICD punt BE voor datareeksen. Zonneaktiviteit is door onderzoek gelinkt aan hoe hard bomen groeien bv, dus hoe breed jaarringen zijn. Jaarringen hebben weinig te maken met hoe warm het ooit was, maar even simpel gezegd hoeveel zonnevlekken er waren.

  [5] Meten is weten. In NL zijn er 4 meetstations die meedoen aan de officiële nationale reeksen. iirc staat er 1 1 meter van de Noordzee, in Zeeland (wordt veel geklaagd door Zeeuwen over dat ding), en de andere 3 op vliegvelden. Die 3 vliegvelden waren xx jaar geleden grasveldjes met metalen gatenmatten en een hutje om de tickets af te handelen. Mooie plek om een mooie gekalibreerde thermometer op te hangen. Nu, xx jaar later zijn die kleine vliegveldjes helemaal volgebouwd met hallen van DHL en zijn de grasveldjes voor een groot deel fijn geasfalteerd.

  [6] Wat je op die vliegveldjes in [5] hebt, dat is het stedelijk effect. Zwarte stenen absorberen nu eenmaal meer warmte dan een grasveldje. Ikzelf woon hier aan de rand van de stad. Heb ik vooraan op de avond een tijdje door het buitengebied gefietst en rijd ik ook maar heel even die stad weer in, dan voel ik hem alweer, het stedelijk effect. Heerlijk. Daarom leg je het beste zwarte stenen op je balkon en verf je het niet wit zoals het gebruik in Griekenland is.

  Klaver met zijn 9 ton hypotheek zal wel in een auto met chauffeur naar zijn klussen rijden. Even namen en shamen: die woning is NIET zoals je zou verwachten van een klimaatridder. Als Klaver zijn medemens écht wilde helpen dan verban je per direct ALLE ‘fossiele’ brandstofautos uit alle steden, en je sluit alle kolencentrales en vuilverbrandingovens. Fijnstof en alle andere pruttel uit die dingen, DAT is je vijand, niet de CO2 die je notabene zelf uitademt, dat plantenvoedsel. Plantenvoedsel… planten verbieden vond ik al veel te ver gaan, maar plantenvoedsel?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>