De ComplotConcurrent – Uitzending 41 “5Genocide” (2-3-2019)

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
2 jaren geleden

Je had ‘m goed………aan het kruis nagelen…….

madadoec
2 jaren geleden

Hallo micky
Bij het onderwerp anartica, bij sterrenstelsel, zag ik in het beeld viking runes staan.
Hebben de vikingen iets te maken met anartica?
Heb zelf ook een rune op mijn arm laten getattooeerd, viking runes facineert mij.

madadoec
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Ik bedoel antartica

madadoec
2 jaren geleden

Het laatste onderwerp over cookies is slecht gemonteerd, of zit jij daar achter micky? Haha

Guusje
2 jaren geleden

Bedankt..mooie CC voor deze zondagmiddag

New World Disorder
2 jaren geleden

Wat een luxe zo na een korte complot-burnout, een NNL en 2 CC afleveringen! Bedankt voor alle updates uit de donkere hoeken van het matrixwereldje.

M.b.t. Trump’s 5G tweet: De Q-Anon club mist iets belangrijks. Trump zegt namelijk dat hij zelfs 6G zo snel mogelijk wil introduceren. De enige logische verklaring is dat de 6e generatie wél veilig en realistisch is! Het lijkt me dus ook duidelijk dat Trump een 12D schaakspel speelt met de cabal.

Als laatste, accepteer je nog NEO of Bitcoin Micky? Zo ja, misschien kun je de ‘Steun Indigo Revolution’ pagina even updaten 😉

New World Disorder
2 jaren geleden

Voila, 4 NEO erbij! Hopelijk gaat hij eens flink stijgen in plaats van dalen.

Het project NEO heeft nog steeds veel potentieel naar mijn mening, alleen jammer dat het management betrokken is bij… ‘shady business’ laten we maar zeggen. https://www.youtube.com/watch?v=JSCAelH_iuk

ikke
2 jaren geleden

Uiteraard weer een goede show Micky.
Leuk cookie monster t-shirt haha toepasselijk voor t laatste item maar idd echt ziek.
Kan niet wachten voor de annunaki special…

sjaak
2 jaren geleden

oh ja ,die Gerrit Hiemstra heeft het mooiste beroep van de wereld ; als de weerberichten morgen niet blijken te kloppen ,is er niemand die daar over valt , is dus gewoon toegestaan ,hij lijkt wal een beetje op Eric Wiebes ,’t zijn gewoon ramingen………En als ze het weer voor morgen al niet eens kunnen garanderen , zal de” klimaatverandering” ook wel een raming zijn, tenslotte kan ik het klimaat niet los zien van de weersomstandigheden

DrIglo
2 jaren geleden

Haha zie ik Alex Jones van Disinfowars ook weer eens. Die was best leuk toen hij nog stond te roeptoeteren ‘Queen Beatrix, we are not your slaves’. Tegenwoordig heeft hij daar zijn personeel voor. In deze of de vorige show ging het even over Lithium en Cobalt, als benodigd voor batterijen en daarvan als gevolg nare gevolgen voor de mensen die op de grote voorraden wonen. Ik heb het niet over de mensen die van hun land gejaagd worden. Meer op land niveau. Obscure bizniz, mijnen (en natuurlijk aandelen in mijnen). Die Uraniummijnen in de VS die door een RU… Lees verder »

dirk
2 jaren geleden

Zou de poging van Trump om tot een deal te komen met de door de Bush dynastie van atoomwapens voorziene Noord-Korea mislukt kunnen zijn omdat het DE NACHT voor aanvang vanuit de VS door de Democraten is getorpedeerd met die tranentrekkende eerder onder ede liegende, zoon van een Holocaust overlevende Cohen hearing?