De ComplotConcurrent – Uitzending 41 “5Genocide” (2-3-2019)

( 15 )
 • guuz

  Je had ‘m goed………aan het kruis nagelen…….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Guuz, mijn zelfvertrouwen is weer groeiende door deze bevestiging van het orakel Guuz! 😉

   Later in de uitzending verbaster ik ‘m volgens mij nog een keer haha

   Beantwoorden
 • madadoec

  Hallo micky
  Bij het onderwerp anartica, bij sterrenstelsel, zag ik in het beeld viking runes staan.
  Hebben de vikingen iets te maken met anartica?
  Heb zelf ook een rune op mijn arm laten getattooeerd, viking runes facineert mij.

  Beantwoorden
  • madadoec

   Ik bedoel antartica

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Officieel heet het Antarctica volgens mij, maar ik weet wat je bedoelt 😉

    Ik denk niet dat de Vikingen iets met Antarctica hadden, zou in theorie kunnen, maar is wel zo’n beetje het verst weg voor hen om te komen.
    Het lijkt mij plausibeler dat het Germaanse schrift (waar de Viking runen vandaan komen) voortgekomen is uit die ancient aliens die daar op Antarctica hun basis hadden en vanuit daar de mensheid hun ding begonnen op te dringen, dus ook hun taal.
    Maar dit is speculeren voor mij, geen idee of het waar is haha. Wel interessante vondst dat die tekens overeenkomen met de Viking runen!

    Beantwoorden
 • madadoec

  Het laatste onderwerp over cookies is slecht gemonteerd, of zit jij daar achter micky? Haha

  Beantwoorden
 • Guusje

  Bedankt..mooie CC voor deze zondagmiddag

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Wat een luxe zo na een korte complot-burnout, een NNL en 2 CC afleveringen! Bedankt voor alle updates uit de donkere hoeken van het matrixwereldje.

  M.b.t. Trump’s 5G tweet: De Q-Anon club mist iets belangrijks. Trump zegt namelijk dat hij zelfs 6G zo snel mogelijk wil introduceren. De enige logische verklaring is dat de 6e generatie wél veilig en realistisch is! Het lijkt me dus ook duidelijk dat Trump een 12D schaakspel speelt met de cabal.

  Als laatste, accepteer je nog NEO of Bitcoin Micky? Zo ja, misschien kun je de ‘Steun Indigo Revolution’ pagina even updaten 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Welkom terug van je complot burn-out NWD!

   Zeker, ik accepteer nog steeds Neo’s, Bitcoin niet want daar heb ik geen wallet van, maar Neo wel, net als een aantal andere crypto’s, te veel om op die donatie pagina te zetten qua wallet adressen. Mijn Neo adres is AXk1TirPAwjqEBtejnop7PiqcedJwfDm2D

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Voila, 4 NEO erbij! Hopelijk gaat hij eens flink stijgen in plaats van dalen.

    Het project NEO heeft nog steeds veel potentieel naar mijn mening, alleen jammer dat het management betrokken is bij… ‘shady business’ laten we maar zeggen. https://www.youtube.com/watch?v=JSCAelH_iuk

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Muchas gracias!

     Shady is the name of the game als het om Binance gaat volgens mij… sinds ze 2 weken terug zonder geldige opgaaf van redenen zomaar mijn favoriete blockchain project Substratum ge-delist hebben werd mij dat al enigszins duidelijk. Ook de banden van Binance met het eveneens muchas shadiest Tron en de support voor elke PR stunt (zoals het nutteloze BitTorrent token project van Tron) van Tron door Binance zijn muchas shady te noemen…. Toch gebruik ik Binance nog steeds graag 🙂

     Goede crypto joeptjoeper die je daar linkte, kende ik nog niet, meteen even geabonneerd, niet het standaard technische analyse gewauwel wat de meesten doen en waar ik dan bij in slaap val 🙂

     Beantwoorden
 • ikke

  Uiteraard weer een goede show Micky.
  Leuk cookie monster t-shirt haha toepasselijk voor t laatste item maar idd echt ziek.
  Kan niet wachten voor de annunaki special…

  Beantwoorden
 • sjaak

  oh ja ,die Gerrit Hiemstra heeft het mooiste beroep van de wereld ; als de weerberichten morgen niet blijken te kloppen ,is er niemand die daar over valt , is dus gewoon toegestaan ,hij lijkt wal een beetje op Eric Wiebes ,’t zijn gewoon ramingen………En als ze het weer voor morgen al niet eens kunnen garanderen , zal de” klimaatverandering” ook wel een raming zijn, tenslotte kan ik het klimaat niet los zien van de weersomstandigheden

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Haha zie ik Alex Jones van Disinfowars ook weer eens. Die was best leuk toen hij nog stond te roeptoeteren ‘Queen Beatrix, we are not your slaves’. Tegenwoordig heeft hij daar zijn personeel voor.

  In deze of de vorige show ging het even over Lithium en Cobalt, als benodigd voor batterijen en daarvan als gevolg nare gevolgen voor de mensen die op de grote voorraden wonen.

  Ik heb het niet over de mensen die van hun land gejaagd worden. Meer op land niveau. Obscure bizniz, mijnen (en natuurlijk aandelen in mijnen). Die Uraniummijnen in de VS die door een RU bedrijf worden geëxploiteerd, dat komt door de overheid daar (via the bureau of land management, BLM) geld nodig had en een stukje Amerikaans overheidsbezit (het land) verkocht heeft aan, jawel een Russisch bedrijf om Uranium te mijnen.

  Over de Cobalt en Lithium: Jep, Lithium is nodig anders is het geen lithiumbatterij. En Cobalt, dat hoeft niet persé, er zijn ook andere oplossingen. Meteen gebruiken zou ik zeggen aangezien er een aantal radioactieve isotopen in Cobalt kunnen zitten, afhankelijk van waar het gemijnd is, daarom behoort dat tot de elementen die uitgeband worden door wetgeving zoals REACH.

  En er kan een partij Fluor in een lithiumbatterij zitten. Niet als een candybar gebruiken dus. Fluor kan in grote hoeveelheden op termijn leukemie veroorzaken. En het vernietigt je tanden, omdat er maar weinig Fluor in je tandemaille hoeft. Fluordamp is nog veel gevaarlijker, dat heeft een MAC waarde van 2 ppm.

  Beantwoorden
 • dirk

  Zou de poging van Trump om tot een deal te komen met de door de Bush dynastie van atoomwapens voorziene Noord-Korea mislukt kunnen zijn omdat het DE NACHT voor aanvang vanuit de VS door de Democraten is getorpedeerd met die tranentrekkende eerder onder ede liegende, zoon van een Holocaust overlevende Cohen hearing?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>