Een podium voor Evert-Jan Poorterman

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Ik geloof dat verhaal van die annunaki ook niet. Zij die superieur zijn hebben ons gecreëerd? En ondertussen slaan die hoogintelligente figuren wel elkaar de koppen in? Wat intelligent zeg, wat ben ik onder de indruk zeg van die gasten.

Danny
4 jaren geleden

Allereerst wil ik zeggen dat ik schrok toen ik las dat Danny overleden is (zal vreemd uitzien als reactie van Danny…). Dat wist ik niet en hierdoor heb ik de rest van de column maar half kunnen lezen. Ik was afgeleid… Zijn columns las ik graag en ik vond het jammer om niks meer van hem te lezen. Ik had ernaar kunnen vragen, ja. Maar het gaat me niks aan… Anyway…doet wel pijn om te lezen…Het ga je goed, Dan. Zeker weten! Evert-Jan… Ik hoop dat hij weer eens vereerd is dat je een hele column aan hem gewijd hebt.… Lees verder »

4 jaren geleden

Micky,

dank voor het filmpje van POW. Ik heb smakelijk gelachen. Dank je wel! Ik heb wel zeker interesse in hetgeen je doet… en ik weet dat je een radio-programma hebt. En ik heb je geschreven dat ik heel je verslag over je Ajahuaska-ervaring heb beluisterd waarin je Albert Toby en Margriet Rijsenbrei min of meer ontmaskert als charlatans. Een mooi gesprek tussen twee interessantjes ga ik niet uit de weg.

Groet Evert Jan

Ikke
4 jaren geleden

Ah leuke selfie van je Gijsbert uhh Micky bedoel ik…. 🙂

Gerben
4 jaren geleden

Ahhh, daar komt de aap uit de mouw
Vond Micky al een meisjes naam
De ex. van Rob Scholte heet Micky
Verder ken ik geen mensen Die Micky heten
Een vertrouwde naam Micky dat vertrouwen we wel moest Gijsbert gedacht hebben

http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2017/04/is-rob-scholte-paranoide.html?m=1

Bovenstaande filmpje kan ik niet openen
Volgens de tekst er onder gaat het over Demmink
Wat heeft Demmink hier mee te maken??????
Kan het niet openen dus weet het ook niet
Maar Rob wil ons vast waarschuwen voor Gijsbert die zich uitgeeft als zijn ex
Zou ik ook paranoïde an worden

Vandaarver
4 jaren geleden

Ik heb eenmaal de moed verzameld om door Johan zn bullshit heen te filteren en hetgeen wat hij verteld over zn klok van Gizeh klonk wel plausibel. Is ook wel weer te linken met die ancient builder race die mede verantwoordelijk zijn voor de bouw van dit soort ” wereldwonderen ” je mag dan wel aannemen als een buitenaards ras in staat is tot zulke bouwwerken dat ze er meer mee bedoelden als dat nu bekend is. Misschien dat gekke Johan wel ergens een soort van ontdekkingkje heeft gedaan. Jammer dat zn egootje hem zo in de weg zit. Evert… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Vandaarver

@Vandaarver Een bijbel schizofreen geworden, jammer Maar volgens mij zit die Johan hier wel ergens tegen de goede boom te blaffen. (spreekwoordelijk gezegd) Dit patent kwam ik een paar dagen geleden tegen via Frans (die Lange) 😉 , het eerste wat me te binnen schoot.”Dit lijkt gvd. wel een copie van de dwarsdoorsnede van Gizeh???” Patent US 20030197093 A1: Magnetic vortex wormhole generator https://www.google.com/patents/US20030197093?dq=Magnetic+vortex+wormhole+generator&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwia2aqD-NHTAhXKAsAKHZ0kAq0Q6AEIJjAA Thuis had mijn moeder altijd een fruitschaal in de vorm van een pyramide en het fruit blijft veel langer goed. Over de driehoekvorm kan je een artikel opzich maken. Ook in veel geloven kom je de… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Ow wat interessant Sebas, vertel eens? ik vraag me dat namelijk al een hele lange tijd af waar een driehoek symbolisch voor staat. Zowel in positieve als negatieve zin. in een aantal beelden van mij komt die driehoek namelijk steeds terug. en dan gaat het meestal om iets ”negatiefs” wat elkaar in stand houdt………..

Chazer
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Illuminati confirmed duhh…. ?
Het zal wel dat de elite zichzelf wel boven de top beschouwen met de gewone burger onderaan gecontrolleerd totaan de slacht

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Op de een of andere manier is de driehoek heilig, waarom weet ik ook niet. Je ziet het teken wel overal terug ook in de de MSM media. Jay Z lady Gaga enz. https://nl.pinterest.com/cptnarcolepsy/illuminati-celebs/ https://nl.pinterest.com/search/pins/?q=freemasons&rs=typed&term_meta%5B%5D=freemasons%7Ctyped https://www.google.nl/search?q=freemasonry+pyramid&client=opera&hs=Mu6&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjGhY3U8dvTAhUqCsAKHUk5Dp8QsAQIIg&biw=1242&bih=566 De Hebreewse taal is zelfs opgebouwd uit 2 in elkaar stekende driehoeken de davidster. https://nl.pinterest.com/pin/4151824627064277/ Satanic symbols https://www.google.nl/search?q=freemasonry+pyramid&client=opera&hs=Mu6&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjGhY3U8dvTAhUqCsAKHUk5Dp8QsAQIIg&biw=1242&bih=566#tbm=isch&q=satanic+symbols Bankbiljetten met het all seeing eye in de driehoek https://www.google.nl/search?q=all+seen+eye+biljet&client=opera&hs=tJm&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjq26zj8tvTAhWRF8AKHWSuCnsQsAQIIg&biw=1242&bih=566 In de Alchemie word water vuur land en lucht aangeduid met 4 driehoeken. De steen der wijzen symboliek lijkt als 2 druppels weer op het patent en de binnenkant vd piramide. in het Vaticaan kom je… Lees verder »

Vandaarver
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Heb je de video van Johan wel eens bekeken? Dan bedoel ik de video waar hij het in het pownieuws bericht over heeft. Niet dat ik hier Johan loop te verdedigen maar eerder zn kennis over dit onderwerp. Gebeurt vaak in het complotwereldje dat iemand zichzelf zo debiel heeft gemaakt dat men alleen dat nog maar ziet en dan de schat van waarheid die een persoon als Johan bevat slechts voor klatergoud aanziet.

Sebas36
4 jaren geleden

Ik neem die vent ook niet serieus IK HEM NIET EENS, dit is wat mezelf is opgevallen omrent deze symboliek. Hij is hier enkel over een uitstekende stronk gestruikeld. Mijn post heeft ook niks verder met die religie gekkie Johan te maken. Ik reageer op de vraag van DORE (Ow wat interessant Sebas, vertel eens? ik vraag me dat namelijk al een hele lange tijd af waar een driehoek symbolisch voor staat. Zowel in positieve als negatieve zin.) wat mezelf is opgevallen over het driehoek/geometrie Fenomeen, die Johan ben ik allang weer vergeten. Er is wel wat aan de hand… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Was ook op @Vandaarver gericht, ik probeerde enkel je reactie al bekrachtiging te gebruiken.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Op zich wel interessant allemaal die cijfers en patronen.Kende een aantal links al. Maar ik wordt er uiteindelijk wel zo moe van, en uiteindelijk kom je nog geen steek verder. Ik ga gewoon weer de waarheid binnen me zelf zoeken. Aantal innerlijke blokkades opheffen die er nog zijn zodat ik me uiteindelijk volledig kan ontwikkelen. Ik ben toch een multidimensionale onsterfelijk wezen, dus waarom moet ik me zoveel druk om maken? Daarnaast weer een beetje astraal reizen en aankloten in andere dimensies, just for fun.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  rob

Dito.

Je kunt je wel overal druk om maken, maar als je weet dat je de antwoorden toch nog niet krijgt, kun je je beter op nuttige zaken richten.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ik krijg de antwoorden wel maar ik heb geduld, staat geparkeerd en loop op een gegeven moment er zelf wel tegenaan…