Een podium voor Evert-Jan Poorterman

( 19 )
 • rob

  Ik geloof dat verhaal van die annunaki ook niet. Zij die superieur zijn hebben ons gecreëerd? En ondertussen slaan die hoogintelligente figuren wel elkaar de koppen in? Wat intelligent zeg, wat ben ik onder de indruk zeg van die gasten.

  Beantwoorden
 • Danny

  Allereerst wil ik zeggen dat ik schrok toen ik las dat Danny overleden is (zal vreemd uitzien als reactie van Danny…).
  Dat wist ik niet en hierdoor heb ik de rest van de column maar half kunnen lezen. Ik was afgeleid…
  Zijn columns las ik graag en ik vond het jammer om niks meer van hem te lezen. Ik had ernaar kunnen vragen, ja. Maar het gaat me niks aan…
  Anyway…doet wel pijn om te lezen…Het ga je goed, Dan. Zeker weten!

  Evert-Jan…
  Ik hoop dat hij weer eens vereerd is dat je een hele column aan hem gewijd hebt. Dat zei hij in zijn eerste reactie wél te zijn, maar uit zijn verdere reacties blijkt het tegendeel. Zijn egootje is te groot…
  Laatst reageerde hij gekwetst onder een artikel. Dat was de eerste keer dat ik zijn naam las. Had nog nooit van hem gehoord en ben blij ook. Alleen zijn mails al kosten energie om ze te lezen. Om geconcentreerd te blijven.

  En Micky/Gijsbert een AIVD’er? Dan wel een hele slechte. Een geheim agent die mensen bevrijd i.p.v. naar de slachtbank leidt. Dat kan niet de bedoeling zijn!
  Micky = Jason Bourne. Fighting from the inside!

  De naam “Evert-Jan Poorterman” ga ik heel snel weer vergeten. Voegt niks toe.

  En schrijf zijn naam nou eens goed, ja! 🙂

  Beantwoorden
 • Evert Jan Poorterman

  Micky,

  dank voor het filmpje van POW. Ik heb smakelijk gelachen. Dank je wel! Ik heb wel zeker interesse in hetgeen je doet… en ik weet dat je een radio-programma hebt. En ik heb je geschreven dat ik heel je verslag over je Ajahuaska-ervaring heb beluisterd waarin je Albert Toby en Margriet Rijsenbrei min of meer ontmaskert als charlatans. Een mooi gesprek tussen twee interessantjes ga ik niet uit de weg.

  Groet Evert Jan

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   We zullen blijven lachen Evert-Jan, ik koester dat filmpje van Oldenkamp haha. Ik hoop dat je blij was met het podium wat ik je gaf!

   Beantwoorden
 • Ikke

  Ah leuke selfie van je Gijsbert uhh Micky bedoel ik…. 🙂

  Beantwoorden
 • Gerben

  Ahhh, daar komt de aap uit de mouw
  Vond Micky al een meisjes naam
  De ex. van Rob Scholte heet Micky
  Verder ken ik geen mensen Die Micky heten
  Een vertrouwde naam Micky dat vertrouwen we wel moest Gijsbert gedacht hebben

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2017/04/is-rob-scholte-paranoide.html?m=1

  Bovenstaande filmpje kan ik niet openen
  Volgens de tekst er onder gaat het over Demmink
  Wat heeft Demmink hier mee te maken??????
  Kan het niet openen dus weet het ook niet
  Maar Rob wil ons vast waarschuwen voor Gijsbert die zich uitgeeft als zijn ex
  Zou ik ook paranoïde an worden

  Beantwoorden
 • Vandaarver

  Ik heb eenmaal de moed verzameld om door Johan zn bullshit heen te filteren en hetgeen wat hij verteld over zn klok van Gizeh klonk wel plausibel. Is ook wel weer te linken met die ancient builder race die mede verantwoordelijk zijn voor de bouw van dit soort ” wereldwonderen ” je mag dan wel aannemen als een buitenaards ras in staat is tot zulke bouwwerken dat ze er meer mee bedoelden als dat nu bekend is. Misschien dat gekke Johan wel ergens een soort van ontdekkingkje heeft gedaan. Jammer dat zn egootje hem zo in de weg zit. Evert heeft zn beste tijd gehad. Heeft op niburu best wat hersenkronkels uitgebraakt waar wel om te lachen viel. Toch heeft de beste man veel kennis. Hij zal wel ergens facetten van de waarheid bevatten maar loopt ook stuk op zn ego.

  Beantwoorden
  • Sebas36

   @Vandaarver Een bijbel schizofreen geworden, jammer Maar volgens mij zit die Johan hier wel ergens tegen de goede boom te blaffen. (spreekwoordelijk gezegd)

   Dit patent kwam ik een paar dagen geleden tegen via Frans (die Lange) 😉 , het eerste wat me te binnen schoot.”Dit lijkt gvd. wel een copie van de dwarsdoorsnede van Gizeh???”

   Patent US 20030197093 A1: Magnetic vortex wormhole generator
   https://www.google.com/patents/US20030197093?dq=Magnetic+vortex+wormhole+generator&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwia2aqD-NHTAhXKAsAKHZ0kAq0Q6AEIJjAA

   Thuis had mijn moeder altijd een fruitschaal in de vorm van een pyramide en het fruit blijft veel langer goed. Over de driehoekvorm kan je een artikel opzich maken. Ook in veel geloven kom je de driehoek tegen, het is een stukje geheime/vergeten geometrie.
   Niets voor niets dat al die Satanisten vrijmetselaars Joden e.d. de driehoek vorm als heilig beschouwen.

   Beantwoorden
   • Dore

    Ow wat interessant Sebas, vertel eens? ik vraag me dat namelijk al een hele lange tijd af waar een driehoek symbolisch voor staat. Zowel in positieve als negatieve zin. in een aantal beelden van mij komt die driehoek namelijk steeds terug. en dan gaat het meestal om iets ”negatiefs” wat elkaar in stand houdt………..

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>