Azijnpissers (column)

( 11 )
 • rob

  Ha Micky, volgens mij was ik gisteren ook even een azijnpisser. Excuus daarvoor. Er is veel afleiding tegenwoordig in deze informatie maatschappij. Ik ben ook niet tevreden met deze wereld en ben voor verandering. Ik ben hier heel actief meer bezig. Ik ben een aantal dingen en inzichten aan het veranderen in de medische wereld. Ik zal veel tegenstand krijgen van de gevestigde orde en het plan is dit met beleid en souplesse te realiseren. De inzet die ik heb gedaan is zeer hoog: als het plan mislukt dan sta ik met mijn hele gezin op straat, dat is realiteit. Financieel heb ik het zeer zwaar, maar uiteindelijk gaat het wel lukken, als de focus maar blijft en de hoop niet opgeef. Ook via deze site krijg ik wel eens inspiratie wat ik weer kan gebruiken voor ik denk een gemeenschappelijk doel, een beter wereld voor ons allemaal. Dus je staat niet alleen, ook ik ben voor verandering. groetjes Rob. ps. en als ik een keer azijn moet pissen ga ik gewoon naar de wc, heb jij er geen last van. ( dit was een grapje).

  Beantwoorden
 • Danny

  @rob…je bedoelt het ongetwijfeld heel goed, maar blijkbaar is het voor jou heel belangrijk om anderen te laten weten wat je doet om deze wereld te veranderen. Dat lees ik tenminste tussen de regels door in jouw reactie. In meerdere reacties eigenlijk…

  Pick your battles! Vraag je af of het het al waard is om nú al alles op het spel te zetten. Als het mislukt, sta je met je hele gezin op straat. Dat is realiteit, zeg je zelf.
  Staat je gezin helemaal achter je en weten ze waar je mee bezig bent? Of is het mogelijk dat ze straks ergens in terecht komen waar ze niet zelf voor gekozen hebben?

  Beantwoorden
  • rob

   Ze staan achter me, en uiteindelijk komt het goed. Dit was een mogelijk scenario als je de hoop opgeeft. maar dit telt met alles. Ik wil gewoon duidelijk maken dat ik niet aan de zijkant wil staan en passief ben en de kop in het zand steek. Want dan ben je uiteindelijk de klos.

   Beantwoorden
   • Koning Florian

    In Thailand kende ik een gast die zich verdiept had in gestalt- therapie. Hij was ook een verpleger en hij is er in Thailand wat voor zichzelf mee gaan doen. In zijn vorige baan werd zijn benaderingswijze niet gewaardeerd

    Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Even een vraag voor Mickey. Er wordt veel geschreven over de 5de dimensie, maar niemand weet hoe dit eruit zal zien. Mijn gevoel zegt me dat al het oude zal worden omgeturnd tot iets nieuws zo ook wij. Ik geloof dat alles mogelijk is. Maar wat zegt jouw gevoel hierover? Ik heb wel een stuk van jou gelezen dat al het materiaal zoals, metaal, glas, plastic zal verdwijnen en dat we alleen nog maar wat licht verteerbaar voedsel eten. Ik kan alleen dat stukje nergens meer vinden in jouw archief? is deze verwijderd? Groetjes

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarom je focussen op 5D is mijn wedervraag? We zijn bezig multidimensionaal te worden, alles wat dit Universum biedt in ons te integreren, 5D is dus een beperkt iets en een bekende (door jou waarschijnkijk onbewust) gemaakte misvatting binnen veel alternatieve media websites, die hebben het dan over ascentie.

   We zijn al in 5D. Dus je zou het aan dat aspect van jou wat in de 5e dimensie is kunnen vragen? 😉

   Een meer serieus antwoord is dat ik het ook niet allemaal weet, en mij er niet zo mee bezig houdt, ik heb tot 6 jaar terug ongeveer nog wel eens geschreven over ascentie, daarna kwam ik tot andere inzichten, acentie is een valstrik van de new age kerk. Multidimensionaal alles wat wij zijn in onszelf integreren, noem het als je wil incensie, dat is meer mijn ding. En 5D t/m 12D is voor ons, voor mij in ieder geval wel op dit moment, niet voor te stellen wat het is. Het is onvergelijkbaar met 3D/4D. Maar ik ben er niet echt mee bezig, ik focus me op mijn proces hier in 3D in dit lichaam, want daar ligt de sleutel voor mij.

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Bedankt voor je reactie. Er is nog veel werk te doen (gelukkig). Een ding wat zeker is is dat we iedere dag dichterbij komen en dat maakt me ook wel rustiger dan voorheen, maar ik merk wel een innerlijke opwinding van hetgeen wat komen gaat. Het is natuurlijk wel uniek wat we hier doen. Laatst hadden we het trouwens over Mr Smith en “toevallig” heeft iemand hier een stuk over geschreven http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/het-mr-smith-effect-en-spontane-vijandigheid-bij-confrontatie-met-anders-denkenden/ , was wel interessant om te lezen. Toch wel grappig dat je dat laatst zei in een reactie en een paar dagen later plopt er een artikel met die titel.

  Beantwoorden
 • Stan

  Dit hele artikel klinkt als azijnpissen

  Beantwoorden
 • Elles

  Dank voor je artikel. Ik werd ook regelmatig moe van alle negatieve artikel her en der op internet, maar realiseer me steeds meer hoeveel dappere mensen er zijn binnen de wat betere alternatieve media die tegen de stroom op roeien en de bagger aan misdaden tegen de mensheid, door kerk en Staat aan de kaak stellen, die eeuwen verborgen bleven. Hulde, Hulde, Hulde en een diepe buiging. Irma Schiffers interviewde onlangs Ronald Bernard, ex bankier. Hij onthulde de kinderverkrachtingen en offers die gebracht worden, misselijkmakend maar het komt nu toch mooi aan het licht, ook in de alternatieve media in de VS, tuurlijk we zouden allemaal willen dat er, liefst nog vandaag nog, vrede heerst, maar er is we degelijk een move in de goede richting, tel niet alleen de zure reacties, trek je er niet te veel van aan, er zijn ook mensen die je artikelen waarderen.

  Beantwoorden
 • Rob van Erp

  Hey Micky, het is weer even geleden dat ik op je website was. Ik heb het afgelopen jaar flink aan mezelf gewerkt en ik ben het helemaal met je eens. Waar het uiteindelijk op neer komt is dat al die verziekende azijnpissers alles en iedereen de schuld geven, maar totaal niet bewust zijn van wat ze zelf doen. Vooral maar niet naar jezelf willen kijken, en de schuld op anderen afschuiven. Dat is het allermakkelijkste. Uiteindelijk zijn zijzelf degenen die er het meeste last van hebben. Waar hebben ze last van? Simpelweg van zichzelf. Zij hebben te veel aannames gedaan in het verleden waardoor zij nog niet voor zichzelf kunnen denken. Zij moeten alles aannemen van anderen. Das makkelijk want dan hoef je namelijk zelf niet te denken. Denken laten zij aan anderen over, want dat is niet hun kwaliteit. Het enigste waar zij goed in zijn is: Reageren. Niet nadenken, niet waarnemen, niet observeren. Maar gewoon lompweg reageren vanuit hun angstige gevoel. Voor deze mensen zijn er nog veel levenslessen te leren.

  Leuk om weer eens wat op je website te lezen Micky. Zowiezo respect hiervoor. Ga zo door! En laat je niet raken door deze negatievelingen. Dan hebben ze alleen zichzelf ermee. Groetjes.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>