Azijnpissers (column)

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Ha Micky, volgens mij was ik gisteren ook even een azijnpisser. Excuus daarvoor. Er is veel afleiding tegenwoordig in deze informatie maatschappij. Ik ben ook niet tevreden met deze wereld en ben voor verandering. Ik ben hier heel actief meer bezig. Ik ben een aantal dingen en inzichten aan het veranderen in de medische wereld. Ik zal veel tegenstand krijgen van de gevestigde orde en het plan is dit met beleid en souplesse te realiseren. De inzet die ik heb gedaan is zeer hoog: als het plan mislukt dan sta ik met mijn hele gezin op straat, dat is realiteit.… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

@rob…je bedoelt het ongetwijfeld heel goed, maar blijkbaar is het voor jou heel belangrijk om anderen te laten weten wat je doet om deze wereld te veranderen. Dat lees ik tenminste tussen de regels door in jouw reactie. In meerdere reacties eigenlijk… Pick your battles! Vraag je af of het het al waard is om nú al alles op het spel te zetten. Als het mislukt, sta je met je hele gezin op straat. Dat is realiteit, zeg je zelf. Staat je gezin helemaal achter je en weten ze waar je mee bezig bent? Of is het mogelijk dat ze… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ze staan achter me, en uiteindelijk komt het goed. Dit was een mogelijk scenario als je de hoop opgeeft. maar dit telt met alles. Ik wil gewoon duidelijk maken dat ik niet aan de zijkant wil staan en passief ben en de kop in het zand steek. Want dan ben je uiteindelijk de klos.

Koning Florian
4 jaren geleden
Reply to  rob

In Thailand kende ik een gast die zich verdiept had in gestalt- therapie. Hij was ook een verpleger en hij is er in Thailand wat voor zichzelf mee gaan doen. In zijn vorige baan werd zijn benaderingswijze niet gewaardeerd

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Even een vraag voor Mickey. Er wordt veel geschreven over de 5de dimensie, maar niemand weet hoe dit eruit zal zien. Mijn gevoel zegt me dat al het oude zal worden omgeturnd tot iets nieuws zo ook wij. Ik geloof dat alles mogelijk is. Maar wat zegt jouw gevoel hierover? Ik heb wel een stuk van jou gelezen dat al het materiaal zoals, metaal, glas, plastic zal verdwijnen en dat we alleen nog maar wat licht verteerbaar voedsel eten. Ik kan alleen dat stukje nergens meer vinden in jouw archief? is deze verwijderd? Groetjes

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Bedankt voor je reactie. Er is nog veel werk te doen (gelukkig). Een ding wat zeker is is dat we iedere dag dichterbij komen en dat maakt me ook wel rustiger dan voorheen, maar ik merk wel een innerlijke opwinding van hetgeen wat komen gaat. Het is natuurlijk wel uniek wat we hier doen. Laatst hadden we het trouwens over Mr Smith en “toevallig” heeft iemand hier een stuk over geschreven http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/het-mr-smith-effect-en-spontane-vijandigheid-bij-confrontatie-met-anders-denkenden/ , was wel interessant om te lezen. Toch wel grappig dat je dat laatst zei in een reactie en een paar dagen later plopt er een artikel met… Lees verder »

Stan
4 jaren geleden

Dit hele artikel klinkt als azijnpissen

Elles
4 jaren geleden

Dank voor je artikel. Ik werd ook regelmatig moe van alle negatieve artikel her en der op internet, maar realiseer me steeds meer hoeveel dappere mensen er zijn binnen de wat betere alternatieve media die tegen de stroom op roeien en de bagger aan misdaden tegen de mensheid, door kerk en Staat aan de kaak stellen, die eeuwen verborgen bleven. Hulde, Hulde, Hulde en een diepe buiging. Irma Schiffers interviewde onlangs Ronald Bernard, ex bankier. Hij onthulde de kinderverkrachtingen en offers die gebracht worden, misselijkmakend maar het komt nu toch mooi aan het licht, ook in de alternatieve media in… Lees verder »

Rob van Erp
4 jaren geleden

Hey Micky, het is weer even geleden dat ik op je website was. Ik heb het afgelopen jaar flink aan mezelf gewerkt en ik ben het helemaal met je eens. Waar het uiteindelijk op neer komt is dat al die verziekende azijnpissers alles en iedereen de schuld geven, maar totaal niet bewust zijn van wat ze zelf doen. Vooral maar niet naar jezelf willen kijken, en de schuld op anderen afschuiven. Dat is het allermakkelijkste. Uiteindelijk zijn zijzelf degenen die er het meeste last van hebben. Waar hebben ze last van? Simpelweg van zichzelf. Zij hebben te veel aannames gedaan… Lees verder »