De Antarctische Atlantis Disclosure

14
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Danny

Ik moet bekennen dat Antarctica mij tot nu toe nog niet veel geïnteresseerd heeft en ik ben benieuwd of dat gaat veranderen…Ik ga luisteren…

G-Man

Nou Mick, als er echt een alien/demon ‘disclosure’ aankomt dan krijg je wat van mij ? En niet alleen onthullingen over geheime nazi-basissen of pre-historische restanten van dieren en mensen.

Koning Florian

wat ik niet snap is wie die buitenaardsen hun namen heeft gegeven, en waarom ze zo weinig vlijend zijn. de reptilians zullen daar toch zeker wel aanstoot aan nemen dat ze zo genoemd worden? Op zijn minst de links-georienteerde helft. En wat hebben de Avians gedaan om als enige bij hun huidskleur genoemd te worden?

rob

Dag Micky. Heb de gehele video netjes beluisterd. Mag ik even samenvatten of ik het goed begrepen heb want ik ben niet bijster slim? Voor het gemak ben ik een beetje dualistisch en heb het over de goede en de slechten, puur om er enigszins iets van te begrijpen en het overzicht niet helemaal te verliezen. Je hebt de volgende partijen op de antartic: A: de reptilians die een soort verband hebben met de Annunaki/ancient ones/fallen angels,demiurg, pre adams Dit zijn de slechteriken, die ons genetisch gemanipuleerd hebben. De hele opsomming die ik maakte zijn steeds andere namen voor dezelfde… Lees verder »

rob

Dus het komt er toch op neer dat we alles uit eigen kracht moeten doen, en dat we van buitenaf her en der afgeleid worden. Corey Goode ben ik ook aan het volgen, en verteld dat we op een of andere manier onze zielenergie moeten vergroten, ook met betrekking tot de veranderingen die staan te gebeuren. Dus dan praat je denk ik over zelfkennis en zo.
Bedankt voor de uitgebreide reactie, is me wat duidelijker geworden.

Ikke