De Antarctische Atlantis Disclosure

( 14 )
 • Danny

  Ik moet bekennen dat Antarctica mij tot nu toe nog niet veel geïnteresseerd heeft en ik ben benieuwd of dat gaat veranderen…Ik ga luisteren…

  Beantwoorden
 • G-Man

  Nou Mick, als er echt een alien/demon ‘disclosure’ aankomt dan krijg je wat van mij ? En niet alleen onthullingen over geheime nazi-basissen of pre-historische restanten van dieren en mensen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waar heb je het over eigenlijk? Ga je mij betalen als er disclosures op Antarctica komen? Maar dan zijn nazi basissen en/of prehistorische diersoorten en bouwwerken niet genoeg? Je wilt meer? Of begrijp ik je nu verkeerd? Als ik je goed begrijp dan vind ik dit een zeer vreemde reactie, dus ik hoop dat ik je verkeerd begrijp?

   Ik heb het trouwens nergens over aliens (die term gebruik ik niet) en/of demons op Antarctica. Demonen zijn niet fysiek.

   Beantwoorden
   • G-Man

    Maakt niet uit Micky, laat maar zitten het was grappig bedoelt. Met aliens/demons bedoelde ik op de nephilim, anunnaki, blue avians etc.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Als je zelf de grap maar snapt en leuk vindt dan vind ik het al helemaal goed G-Man 🙂

     Beantwoorden
 • Koning Florian

  wat ik niet snap is wie die buitenaardsen hun namen heeft gegeven, en waarom ze zo weinig vlijend zijn. de reptilians zullen daar toch zeker wel aanstoot aan nemen dat ze zo genoemd worden? Op zijn minst de links-georienteerde helft. En wat hebben de Avians gedaan om als enige bij hun huidskleur genoemd te worden?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De Blue Avians zijn niet de enige buitenaardse groepering die bij hun huidskleur genoemd wordt kan ik je verklappen. Wat dacht je van de ‘Greys’, of de ‘Tall Whites’? 😉

   Beantwoorden
   • Koning Florian

    ok dan zijn we daar als mensheid in ieder geval wel consistent in. Maar hun naamgeving duidt erop dat er nog weinig contact is geweest met ze. We bekijken hen duidelijk van op afstand. Als zij werkelijk menselijke vertegenwoordigers hebben hier op aarde, dan moeten die toch weten hoe de buitenaardsen zichzelf noemen? misschien is er toch niet iets helemaal pluis met die vertegenwoordigers denk ik dan. Zij zeggen dat ze hen fysiek ontmoet hebben?

    Sprak trouwens met iemand die op Antartica geweest was. Ik vroeg of ‘ie daar een militaire basis had gezien. guess what he said: ja! dus! Maar ze hadden hem verteld dat het puur een bais was van het regime van de Argentijnse Videla.

    Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky. Heb de gehele video netjes beluisterd. Mag ik even samenvatten of ik het goed begrepen heb want ik ben niet bijster slim? Voor het gemak ben ik een beetje dualistisch en heb het over de goede en de slechten, puur om er enigszins iets van te begrijpen en het overzicht niet helemaal te verliezen.
  Je hebt de volgende partijen op de antartic:
  A: de reptilians die een soort verband hebben met de Annunaki/ancient ones/fallen angels,demiurg, pre adams Dit zijn de slechteriken, die ons genetisch gemanipuleerd hebben. De hele opsomming die ik maakte zijn steeds andere namen voor dezelfde extra terestials die we openlijk kennen via de religies, zoals oude testament, sumerische kleitabletten, boek van enoch , griekse en romeinse mythologie, Plato enz. Is dit de Kabal?

  B: De goeierikken. Deze hebben ook empathie en zijn hoog geëvolueerd.Deze groepen grijpen liever niet in maar geven advies, of grijpen alleen indirect in als de mensheid door de groep A te veel in de problemen komt. Zijn dit de Blue aviants (Pino zoals jij het noemt, heb er tekeningen van gezien, een kop van een kip op een mensenlijf,haha.) of de Nordics. Was de bekende Christus uit het nieuwe testament bijvoorbeeld een Nordic om de mensen een beetje wakker te schudden voor de groep A, in dit geval de demiurg. Zijn boodschap was hoofdzakelijk: Ken uwzelf? Of te wel , geloof niet teveel shit buiten je zelf door een externe macht maar geloof in je eigen kracht.

  En dan Hitler, hoe moet ik die dan plaatsen?: Met zijn eugenetica. Was hij bekend met groep A, had hij daarom de pest aan een bepaalde groep joden met hun Jehova/demiurg. en was hij bekend met het Zionisme? Ene Miguel Serrano , heeft boeken geschreven over: het esotherische Nazisme.Volgend stukje is van Wikepedia, zoekterm esotherische Nazisme: Serrano volgt de gnostische traditie van de katharen (vs. 1025-1244) door de kwade demiurge te identificeren als Jehovah, de God van het Oude Testament.Hij gelooft dat Hitler in Shambhala , een ondergronds centrum in Antarktika (voorheen in de Noordpool en Tibet), was waar hij in contact was met de Hyperboreaanse goden en vandaar dat hij ooit zou komen met een vloot UFO’s om de Lichtkrachten (de Hyperboreans, soms geassocieerd met Vril ) over de krachten der duisternis (onvermijdelijk met inbegrip van Serrano, de Joden die Jehova volgen) in een laatste strijd en daarmee een vierde rijk ingewijd.

  Het wordt steeds gekker allemaal? Is holocaust ontkenning daarom zo strafbaar? Ik heb op school geleerd dat Hitler een psychopaat is, der teppig fresser, knettergek. Wat is hier allemaal aan de hand? Ben ik het overzicht nu echt verloren?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   A) Nee dit is niet de cabal. Dit zijn buitenaardse groeperingen die of de cabal controleren (reptilians) of waar de cabal qua bloedlijn van afstamt (pre-adamites). Ancient ones weet ik niet waar je op doelt, maar als het gaat om het ancient builder race waar ik in de video over praat dan behoren deze 2 groeperingen daar niet bij. Het ancient builder ras is wat anders, daar behoren die blue avians toe.

   Verder zeg ik in de video dat ik niet over goed en slecht praat. Ze hebben allemaal een eigen agenda, of dienen iets of iemand anders agenda. Geen van allen zal ons vertellen wie en wat wij mensen van binnen zijn.

   B)The blue avians zijn het ancient builder race. Je kan ze als de goederikken zien, zijn ze in principe ook, want hebben het ietwat beter voor met ons dan de groeperingen in A). Maar ook zij doen dingen waar ik het totaal niet mee eens ben. Ze zeggen met hun sphere schepen de Zonne-energie voor ons te blokken/filteren, dat zou beter voor ons zijn. Bullcrap zeg ik dan, de Zonne-energie is goed voor ons, hoeft niet gefilterd te worden, want een aspect van ons zit in de Zon onder andere. Zelfde geldt voor de Orion Nordics. Doen ietwat ‘betere’ dingen, maar willen ons nog steeds controleren en ons de antwoorden en wijsheid extern laten zoeken.
   Christus uit het nieuwe testament is verzonnen. Daar kan ik kort over zijn. Er heeft in die tijd wel een incarnatie van de Zon rondgelopen op Aarde (net als van de Aarde) maar die hebben niets te maken met de sprookjes verhalen uit al die religies.

   Hitler had kennis van het occulte en esoterische, en stond later in de oorlog in contact met de reptilians zoals in de video wordt besproken. Verder weet ik niet veel over Hitler’s motieven voor zijn doen en laten. Daar wordt veel onzin over gepraat, helemaal op het internet. Die wikipedia quotes daar heb ik dan ook niets mee, ruikt naar antisemitische bullcrap om Hitler’s oorlogsmisdaden goed te praten. Over de holocaust valt een heleboel te zeggen, maar is een onderwerp waar ik liever van af blijf, helemaal in openbare reacties.

   Beantwoorden
 • rob

  Dus het komt er toch op neer dat we alles uit eigen kracht moeten doen, en dat we van buitenaf her en der afgeleid worden. Corey Goode ben ik ook aan het volgen, en verteld dat we op een of andere manier onze zielenergie moeten vergroten, ook met betrekking tot de veranderingen die staan te gebeuren. Dus dan praat je denk ik over zelfkennis en zo.
  Bedankt voor de uitgebreide reactie, is me wat duidelijker geworden.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja daar komt het wel op neer. En ik zou lang niet alles wat Corey Goode zegt aannemen als informatie die goed voor je is, net zo min bij Wilcock. Zij zijn into the blue avians en Corey lult met die pino’s hun agenda mee. Pak er uit wat resoneert. Ik luister niet naar wat hun te vertellen hebben over dingen die je zou moeten doen, ik luister enkel naar wat ze te vertellen hebben over disclosures en het secret space program. Wilcock is helemaal into chakra’s en vooral de pijnappelklier, Goode vindt alles goed wat de pino’s doen en zeggen. Luister dus vooral naar jezelf is mijn advies.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>