De Antarctische Atlantis Disclosure

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
4 jaren geleden

Ik moet bekennen dat Antarctica mij tot nu toe nog niet veel geïnteresseerd heeft en ik ben benieuwd of dat gaat veranderen…Ik ga luisteren…

G-Man
4 jaren geleden

Nou Mick, als er echt een alien/demon ‘disclosure’ aankomt dan krijg je wat van mij ? En niet alleen onthullingen over geheime nazi-basissen of pre-historische restanten van dieren en mensen.

G-Man
4 jaren geleden

Maakt niet uit Micky, laat maar zitten het was grappig bedoelt. Met aliens/demons bedoelde ik op de nephilim, anunnaki, blue avians etc.

Koning Florian
4 jaren geleden

wat ik niet snap is wie die buitenaardsen hun namen heeft gegeven, en waarom ze zo weinig vlijend zijn. de reptilians zullen daar toch zeker wel aanstoot aan nemen dat ze zo genoemd worden? Op zijn minst de links-georienteerde helft. En wat hebben de Avians gedaan om als enige bij hun huidskleur genoemd te worden?

Koning Florian
4 jaren geleden

ok dan zijn we daar als mensheid in ieder geval wel consistent in. Maar hun naamgeving duidt erop dat er nog weinig contact is geweest met ze. We bekijken hen duidelijk van op afstand. Als zij werkelijk menselijke vertegenwoordigers hebben hier op aarde, dan moeten die toch weten hoe de buitenaardsen zichzelf noemen? misschien is er toch niet iets helemaal pluis met die vertegenwoordigers denk ik dan. Zij zeggen dat ze hen fysiek ontmoet hebben? Sprak trouwens met iemand die op Antartica geweest was. Ik vroeg of ‘ie daar een militaire basis had gezien. guess what he said: ja! dus!… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Micky. Heb de gehele video netjes beluisterd. Mag ik even samenvatten of ik het goed begrepen heb want ik ben niet bijster slim? Voor het gemak ben ik een beetje dualistisch en heb het over de goede en de slechten, puur om er enigszins iets van te begrijpen en het overzicht niet helemaal te verliezen. Je hebt de volgende partijen op de antartic: A: de reptilians die een soort verband hebben met de Annunaki/ancient ones/fallen angels,demiurg, pre adams Dit zijn de slechteriken, die ons genetisch gemanipuleerd hebben. De hele opsomming die ik maakte zijn steeds andere namen voor dezelfde… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dus het komt er toch op neer dat we alles uit eigen kracht moeten doen, en dat we van buitenaf her en der afgeleid worden. Corey Goode ben ik ook aan het volgen, en verteld dat we op een of andere manier onze zielenergie moeten vergroten, ook met betrekking tot de veranderingen die staan te gebeuren. Dus dan praat je denk ik over zelfkennis en zo.
Bedankt voor de uitgebreide reactie, is me wat duidelijker geworden.

Ikke
4 jaren geleden