Is de pijnappelklier de ‘zetel van de ziel’?

( 67 )
 • Wesley Brisco

  Weer een mooi en interessant verhaal. Uit eigen ervaring klopt het dat deze synthetische zooi via de pijnappelklier wordt binnengehaald. Ik heb namelijk een leidinggevende gehad die was helemaal into reiki. Ik kon er niet naar luisteren. Hij zei dat ie mensen graag wilde helpen (lekker mind-ego voeden. Ik ging niet mee in zijn gezever en kort daarna merkte ik dat hij mij eruit wilde werken. Zo graag willen ze iemand “helpen”, hij zij ook dat ie liefde uit de “hemel” ontving. Tja dat kan helemaal niet want de hemel is niet bereikbaar in 3D/4D. Ik merk de laatste tijd dat ik steeds minder tegen kan wanneer ik bepaalde opdrachten op mijn werk MOET doen. Ik heb er gewoon geen zin meer in haha. Ook dingen zoals voetbal, spelletjes laat ik voortaan lekker langs me heen gaan. Gewoon de leegte ervaren. Eerst probeerde ik nog om iets te zoeken wat voldoening gaf dat lukt niet meer. Nu staan we voor iets heel groots, voor mijn gevoel is dit wat we gaan meemaken echt uniek. Het zal hierna niet te vergelijken zijn met wat er nu is. Iedere dag vind je iets meer van jezelf terug.

  Beantwoorden
  • De jong

   Voor iedeen geld de zelfde natuurwet de puzzel past maar op 1 manier zolang je hem niet goed legd ben je niet compleet

   Beantwoorden
 • ikke

  Ondanks ik deze informatie al redelijk goed weet ‘dankzij IR’, kreeg ik even moeite om het weer eens goed in me op te nemen. Ik dacht meteen er gebeurd iets in mij tijdens het lezen en dat iets mij wilde afleiden van dit artikel. En verhip, in de voorlaatste alinea beschrijf je dat je tijdens het typen van dit artikel werd afgeleid/gemanipuleerd, vond het wel treffend. Uiteraard heb ik dit artikel lekker kunnen af lezen via een andere setting haha…heerlijk dit!!

  Beantwoorden
  • Kelly

   Whahaha ik werd ook afgeleid! En toch doorgezet om alles te lezen

   Beantwoorden
 • Kelly

  Erg goed verhaal hoor! Heb zelf ook erg veel last gehad van die vervelende astrale entiteiten. Die van alles willen en je gedachten flink kunnen beinvloeden! Was me hier jaren al bewust van en heb ze binnen gehaald via medicinale cannabis. Dan ben je veel gevoeliger en meer open voor zulke dingen… en toch nu ik er veel minder last van heb krijg ik af en toe die gevoelens en gedachten…en weet gewoon dat ze niet van mij zijn. Ik verzet me daar heel sterk tegen. En zie ze nu ook als vervelende parasieten net als teken en vlooien.

  Ga lekker een ander lastig vallen maar niet mij.
  Gebruik overigens ook al jaren tandpasta zonder fluor. Ivb dat ook gelezen te hebben enzo. Heb ook nooit begrepen waarom fluor ( ratten gif) Eventueel goed zou kunnen zijn. Harstikke giftig spul.
  Je legt het goed en duidelijk uit.

  Beantwoorden
  • Ikke

   Hoi Kelly, ik heb ook last van (wordt wel steeds minder) negatieve gedachtes toen ik niet beter wist vond ik het heel vervelend.
   Nu ik weet waar dit vandaan komt zit ik er niet zo meer mee, want ze zijn niet van mij. Maak het ook een stuk makkelijker om dit van je af te schudden… en zeg ik in mijn gedachte ik heb je door, gewoon opzouten !!

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  iedereen moet vooral doen wat op dat moment het best aanvoelt, maar ik gebruik psychedelica als ik er zin in heb, en de psychedelica die ik heb gebruikt zijn zeker niet schadelijk voor me geweest.

  Beantwoorden
  • Koning Florian

   moet er wel aan toevoegen dat ik het gebruik als ervaring voor mezelf. Ik laat er geen andere mensen of entiteiten mee binnen. zowiezo ben ik nog nooit naar een ‘lichtwerker’ geweest. ook doe ik nooit aan joga of reiki of iets dergelijks. mijn enige lichtwerkers zijn joost en micky haha

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Joost en ik lichtwerkers? Wat een eer geef je ons daar Florian! Ik hoop dat Joost deze reacties niet leest want anders gaat ie naast zijn schoenen lopen en zichzelf overschatten vanavond in de show…. mijn doel was altijd om of Guru te worden of als dat niet lukt een echte lichtwerker te worden met alles er op en eraan, eentje waar de mensen van houden haha, een lichtgevende lichtwerker, maar ja… tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan bruinwerker…. 🙂

    Beantwoorden
    • Joost

     Lees ik t nou goed Mick? Knijp eens in mijn arm..
     Ben ik echt…. een lichtwerker geworden na al die jaren noeste arbeid??
     Yoooohooooooioooooooo????
     AT LAST I SAY…
     Word mooie uitzending vanavond ?

     Beantwoorden
    • Seth-3

     Ik hoop niet dat je met ‘bruinwerker’ bedoelt wat ik vrees voor jou… gezien je reacties ergens anders op je site. (Androgyne bevolking NWO).

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Verklaar je nader, ik heb geen idee waar je op doelt? Ben je anti-bruin of zo?

      Beantwoorden
      • Seth-3

       Ik dat je geen anaalridder bent. Omdat je een tatoo heb met ‘exit only’ en dat lijkt mij het meest rationeel en biologische functie ja ?

       Ik zal het wel verkeerd opvatten. Peace ??

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Dat zegt inderdaad wellicht meer over jouw ‘dirty’ mind dan over mijn reactie op Florian. Waar de mind vol van is daar loopt het kontje van over?

        Staat een anaalridder qua hiërarchie boven de lichtwerker? Dan zou ik er misschien nog over nadenken ook, hoe hoger in de hiërarchie des te beter, ridder klinkt in ieder geval stoerder dan een werker! 😉

        Beantwoorden
        • Seth-3

         Ik weet zeker dat een lichtwerker of een yogi/janin hoger staan, die houden zich niet bezig met het stoffelijke maar kijken verder dan dat. Over ‘dirty’ mind: ik heb nooit een andere betekenis van bruinwerker tot nu toe gehoord vandaar.

         Beantwoorden
         • Micky van Leeuwen

          Vreemd… ik doelde toch echt op een bruinkoolwerker, die poepen in het ruhr gebied, in plaats van tja roeren in het poepgebied.. 😉

          Beantwoorden
          • ikke

           Tja, a dirty mind is a joy forever, maar als iemand mij een tip kan geven over hoe je de pijnappelklier kan uitpoepen , hoor ik dat heel graag….lol 🙂

 • Seth-3

  Micky, hoe sta je tegenover meditatie? Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier? Een vriend zij tegen mij dat ik niet moet mediteren ivm ‘demonen’, komt een beetje over wat jij hierboven schrijft (en jij bent geen chr.). Maar tot nu toe heb ik geen ‘aanvallen’ gehad, ik merkte alleen gedachten en heel soms beelden als ik ergens of focus of als ik mijn hoofd leeg stil van binnen wil krijgen.

  Beantwoorden
  • Koning Florian

   misschien niet meer zo veel over anderen oordelen, dat geeft denk ik al een hoop rust

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Zag je die reacties van mij als een oordeel? Het leekt erop dat je werdt geraakt omdat oa sexuele vrijheid op die ene video werdt bekritiseerd (The truth about popular culture).

    Maar de pushers van die agenda zijn degene die bij de ‘tribe’ horen. Reden? Subtiele genocide van degene die ze haten.

    En dat preuts/christelijke agenda ja dat is ook misdirection. Daar is de agenda bekropte sexualiteit wat zich ontpopt tot ernstige daden. Ik zou zeggen geen van beide is goed van dat losbandigheid en dat bekropte preutsheid.

    Beantwoorden
  • johan

   ¨ Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier?¨

   Dit is een mind dingetje seth-3, er dient helemaal niks geactiveerd te worden.
   Je bent multi dimensionaal en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw.

   Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft.

   Het zo veel mogelijk externe energie slurpen in jouw eigen pijnappelkliertje dus alles geloven en aannemen wat buiten jezelf ligt.
   De beste activatie/techniek is dan ook nooit meer de antwoorden in jezelf zoeken maar juist de antwoorden bij een ander zoeken.

   Onderzoek eens wat Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is oftewel hypnose een vorm van mind control. Dit is wat je krijgt seth-3 als jij je laat activeren.

   hier een paar leuke voorbeelden van hoe dat te werk gaat.

   Deze video kiezen mensen bewust ervoor om onder hypnose te staan
   https://www.youtube.com/watch?v=myDiXzf86IM

   Deze video word een politie agent onbewust voor de gek gehouden
   https://www.youtube.com/watch?v=7gcQDuv_Kb0

   Deze video word mooi het techniek gedemonstreerd en uitgelegd hoe simpel het wel niet is. https://www.youtube.com/watch?v=jTwCMX5sUQU

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Kleine aanvulling is zo voel ik op z’n plaats. Want er zijn wel degelijk een hele boel technieken, rituelen en drugs gebruik die de pijnappelklier activeren. Ik ben er alleen niet zo thuis in in die new age kerk rituelen, maar bijvoorbeeld de Schumann resonantie cursusjes van Anton Teuben deden het (geen idee of die nog gegeven worden), maar ook sommige new agie sektes zoals Santo Daime die Ayahuasca misbruiken en daarbij met DMT de pijnappelklier activeren. Veel mensen gebruiken DMT via de mind/pijnappelklier, dat is allemaal activatie van de pijnappelklier. Je kan die dingen ook gebruiken zonder actief gebruik te maken van de pijnappelklier, door de focus te verleggen naar het hart. Ook reiki, bepaalde varianten van yoga, maar ook de ordinaire kerk maken gebruik van de ze activaties. En zo kom ik op het internet nog wel eens filmpjes tegen van mensen die op andere wijzes en via andere rituelen de pijnappelklier activeren. Dit even als aanvulling.

    Beantwoorden
    • johan

     Goede aanvulling helemaal met je eens, zoals je al zei Micky de 4D arena is onwijs groot.

     Beantwoorden
   • Seth-3

    Ik snap jou niet helemaal Johan. Eerst zeg je dat er niets geactiveerd hoeft te worden ivm dat ik (wij) multidimensionaal zijn en alles in ons is. Later zeg je dat ik wel geactiveerd kan worden als ik de waarheid extern zoek of mezelf laat hypnotiseren?

    Dat alles aanwezig en verbonden in ons is komt overeen met advaita vedanta. Alles wat extern is in principe intern. Het is bewustzijn/projectie.

    Meditatie is vooral intern bezig zijn, je kan ook op externe zaken focussen (vipassana). Ik heb tot nu niks in mijzelf gevonden waarvan ik zeg ‘en nu weet ik het!’, ik hoop het te vinden. Het is een gewoonte om zaken extern te gaan zoeken voor de waarheid, zo zijn we geboren denk ik.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Het is een gewoonte om zaken extern te gaan zoeken voor de waarheid, zo zijn we geboren denk ik.”

     Nee dat is je aangeleerd, en wordt via vormen van mind control verder aangewakkerd zodat mensen denken dat het zo hoort en/of zo moet

     Beantwoorden
    • johan

     Ten eerste zeg ik helemaal nergens dat je je moet laten activeren, hypnotiseren of de waarheid extern buiten jezelf zoeken.

     Integendeel ik vertel je het nogmaals je bent van nature een multidimensionaal oneindig licht wezen met een ziel en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw. Dat betekent dus letterlijk & figuurlijk dat je alles het in jezelf kan vinden omdat jij het licht zelf bent.

     De rest wat ik vertelde is
     ¨Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft¨

     Is wat het resultaat is als jij je laat activeren en dat is nog maar een vorm van de zoveelste mind control technieken/activatie´s die gewoon bestaan en gebruikt worden omdat mensen simpelweg hun eigen macht weg geven aan iets externs wat buiten hun/je zelf ligt. Het verschil is vrij duidelijk lijkt me.

     Verdiep je in multi dimensionaliteit dan zal je snel ¨en nu weet ik het ervaren¨ niks veel bijzonders naja, maar wel een realisatie waard ja dat zeker waardoor je het simpelheid weer ziet in het leven waar kinderen zo goed in zijn. herken deze gezegdes:
     As Above, So Below. Know thyself and you will know the universu

     Beantwoorden
 • johan

  Ik heb een interessante waardevolle video gevonden over multi dimensionaliteit met Sarah Adams, vriendin van Max spiers.

  https://www.youtube.com/watch?v=fQXZAOBHIKE

  Haar energie uitstraling, i love it.

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Johan. Heb de link gezien. Ze ziet er wel leuk uit ja. Ze springt wel van de hak op de tak de hele tijd maar ik kan haar wel goed volgen omdat ik wel met de materie bekend ben. Ze zegt dat ze het astrale reizen goed beheerst. Ik ben er mee bezig maar ben nog niet zo ver gevorderd. Het verhaal over de enorme zwarte duistere entiteit die ze zag in Afrika in de lucht die zich voedt van de energie van lijdende kinderen en mensen vond ik wel bijzonder. Een soort geavanceerde archon. Hier kun je eigenlijk van leren dat elke seconde je wakker bent je gedachten onder controle moet hebben en je niet moet laten foppen door kwalijke gedachten.Micky heeft er al eerder een artikel over geschreven. Wat ik ook opmerkelijk vindt van deze lezing is dat ik besef dat we in deze wereld gewoon genaaid worden of ons laten naaien door onze macht weg te geven, maar wat ik nog veel erger vindt , is dat dit ook gebeurd als je dood gaat. Dat noemen ze het recyclen van de zieltjes. Dat vindt ik nog veel erger en daarom ben ik me aan het verdiepen met wat er na de dood gebeurd en de buiten lichaam uitredingen met astrale reizen. Ik wil niet meer gerecyceld worden ! Daar had ze het ook over in de lezing.Daarom bedant Johan voor de tip.
   Ps.Weet je ook meer over de mysterieuze dood van haar vriend, die op een hele jonge leeftijd overleden is? Ik begreep dat met een zaak bezig was over pedofilie en rituele offerringen in hele hoge kringen.

   Beantwoorden
   • johan

    Hey Rob,

    Ik ben blij dat je het snapt.

    Over Max Spiers ik hoorde dat ook wat je zegt. Verder heb ik mij verder verdiept in Black goo ik heb het vermoede dat hij daaraan is overleden. Waarom die vermoeden? Omdat vlak voor zijn dood 1 liter zwarte vloeistof braakte. Het substantie is onderzocht en het is onbekend zelf wetenschap heeft er geen antwoord op. Ik zelf denk dat black goo een substantie is wat men kan programeren naar smaak zie filmpie https://www.youtube.com/watch?v=eJ5a9LUgGv0

    maar dit alles wat ik vertel blijft speculatie. maar goed mijn gevoelens zeggen anders maja.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wow… ik had Sarah al een jaar niet meer gehoord, net even een kwartier, langer trek ik denk ik niet, want wat een new age kerk vals licht synthetische god-matrix propaganda hoor ik nu al een kwartier lang…. chakra promotie, god promotie, mensen oproepen om externe energie naar bij jezelf naar binnen te halen… damn…. het kwartje is wel gevallen hiero. Sarah was eerst slachtoffer van mind control van de duistere kant, nu is zij blijkbaar een marionet van de vals licht kant… dit heeft niets met organische multidimensionaliteit te maken maar alles met de synthetische (hooguit) 4D versie van multdimensionaal zijn. Jammer, want ik kan Sarah haar verhalen over mind control en ondergrondse basissen wel waarderen.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Micky, eigenlijk had ik hetzelfde gevoel als jij mbt tot die Sarah.Ik heb het wel langer kunnen volhouden dan een kwartier omdat ik meer wilde weten over dat astrale, maar ik begrijp precies wat je bedoeld. Ze lijkt heel timide en daardoor lijkt het inderdaad dat ze een slachtoffer is geweest. Een dat geldt denk ik ook over haar overleden vriend. Daar gingen inderdaad verhalen rond dat hij als supersoldier een soort gebrainwashed slachtoffer was, flink geestelijk mishandeld. Wat black go is waar Johan het over heeft heb ik nog nooit over gehoord, wel dat die vried een soort zwart goedje zou uitgebraakt hebben voordat hij op jonge leeftijd stierf.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Hoi Rob, ik zie Max Spiers niet als hetzelfde als Sarah Adams. Zou mij niets verbazen als zij zijn handler was als ik dit soort presentaties hoor en zie. Max Spiers had het over totaal andere zaken, en die heb ik nog nooit zulke propaganda voor het synthetische universum horen maken.

     Black goo heb ik peroonlijk niets mee als men daarbij doelt op hetgeen Harald Katz allemaal beweerd. Maar ik sluit het tegelijk niet uit, het is meer dat die Harald Katz bij mij niet binnenkomt en niet door mijn bullshit detector komt… 🙂

     Over Max Spiers zijn dood gaan heel veel verhalen, wat er waar van is is speculeren.

     Beantwoorden
   • johan

    Hey Micky

    Ja dat vond ik ook vreemd van haar terwijl ze al best veel weet over entiteiten gebruikt ze vaak alsnog new age termen. Inderdaad jammer.
    Ze is veel bezig in 4D het astrale dat is duidelijk. Wel hoor ik haar zeggen dat wij alle informatie in ons zelf kunnen vinden in het hart van ons.

    Ik heb het idee dat zij een drugs verslaafde is geweest. En nu inderdaad het valse licht volgt.

    Beantwoorden
    • rob

     Hey Johan, dat klopt, Sarah zegt uiteindelijk wel dat we de waarheid in ons zelf moeten vinden. Ze haalt dan ook even het christus bewustzijn erbij: ken uzelf. Nog bedankt voor de link black goo. Vooral de reacties van mensen zijn interessant.Je ziet gelukkig dat er veel mensen mee bezig zijn. Gister avond een lange interessante documentaire op Z-Doc. Over het verschil over de super rijken en de armen, wat steeds groter wordt, maar ook hoe deze ontwikkeling zo gekomen is eb voorbereid is. Wij, stitegangers van indigorevolution weten dit lang, maar nu gaat de mainstream media dit thema ook aanhalen. Vooral in groot brittannië is dit een zeer groot probleem, veel mensen zijn boos en terecht, en de enkele van de elite beginnen het ook in te zien dat deze situatie niet langer kan.

     Beantwoorden
     • rob

      Hey Johan, heb je link bekeken. Best akelig allemaal. Via deze link kwam ik op de onderzoeker Harald Kautz Vella,
      ben je hier mee bekend? https://youtu.be/RvNDk2t8TGk

      Beantwoorden
      • Ikke

       Weet niet of Harald Kautz Vella te vertrouwen is. Want mister black Goo-gle komt uit een bepaalde bloedlijn en is wetenschapper. Ik zal er in ieder geval niet van opkijken dat hij een bepaalde agenda dient, wetend of niet wetend. Dit geldt ook over die zogenaamde morgellons, is naar mijn idee allemaal fearporn om ons af te houden van wie wij daadwerkelijk zijn. Met andere woorden het zijn programma’s zoals bv de platte aarde ect. Maar dit is mijn gevoel…

       Beantwoorden
       • johan

        @ikke

        Klopt wat je zegt, neem ook alles dan met grote korreltje zout zeg ik dan ook altijd. Toch zit er naar mijn mening overal wel een kern van waarheid. We moeten het alleen ff nog filteren.

        Beantwoorden
        • Ikke

         Daar waar rook is is inderdaad vuur. Dit spul schijnt ook in de zwarte kubus (Kaäba) van mekka te zitten. En in sommige films zie je dit spul ook voorkomen.

         Beantwoorden
      • johan

       He Rob,

       Jazeker, voor meer gedetailleerde inhoud over black goo moet je bij hem wezen. hij doet er ook volgens mij al meer dan 10jaar onderzoek naar. Harald Kautz Vella is zeker weten een must see. Goed van je dat hem noemt. Hoe kon ik hem vergeten zijn pff ben afgeleid.

       Deze filmpie vond ik wel interessant Black goo wordt gebruikt (gechanneld) in mecca en in het vatican
       https://www.youtube.com/watch?v=roBC3F_-dpQ

       35:31 heb ik persoonlijk ook ervaren en ben me nu ook ervan bewust geworden dat kerken dit soort alien evil black goo stenen bewust channelen voor hun evil agenda`s.

       Beantwoorden
       • rob

        He Johan, wat bedoel je met persoonlijk ervaren. Ben je dan ook in een kerk geweest en ineens puur duisternis ervaren zoals de interviewster beschrijft?

        Beantwoorden
        • johan

         He Rob,

         Om het verhaal kort te houden antwoordt is ja.

         Ik voel het al, het moment wanneer ik het kerkgebouw binnentreed. Ik heb zelf momenten gehad dat ik wil flauwvallen of dan sta ik ineens met mijn benen te trillen alsof ik het koud heb of ik ben in een soort trance achtige toestand ik voel ook dat er met mijn energie wordt bespeeld. Ik voel duidelijk dat daar een entiteit zit die energie zit slurpen.

         Beantwoorden
         • johan

          Laat ik het zo zeggen ik voel me niet op me gemak op die plek. Totaal niet, niet 1 seconde. Niet positief dus.

          Beantwoorden
          • rob

           Ha johan.Ben je ook een hoogsensitief persoon?

          • johan

           @ Rob

           Yup,.

          • MichellevL

           Persoonlijk vind ik de stempel hoogsensitief een beetje als het jezelf boven anderen plaatsen. Vinden jullie dit van jezelf, Rob en Johan?

          • rob

           Dag Michelle. Hoog sensitief is gewoon iets dat je hebt, een vermogen. Vroeger vond ik dit lastig maar nu ervaar ik dit als een handige tool. Je kunt dingen voorspellen en gedachten lezen van anderen. Je moet er wel verantwoordelijk mee omgaan en er geen misbruik van maken.Zo kun je andere helpen. Het heeft niets te maken met jezelf boven anderen plaatsen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en daar is niets mis mee. Ik ben bijvoorbeeld heel slecht in liegen, onderhandelen met geldzaken en heb weinig met materialistische dingen. Dus bepaalde beroepen zijn voor mij onmogelijk. Hoogsensitieve personen kunnen dus heel onhandig zijn voor bepaalde zaken, dan zou je dit kunnen zien als een handicap. Ik zou een waardeloze echtscheidingadvocaat zijn bijvoorbeeld,hahaha.

          • johan

           @ rob

           Helemaal met je eens.
           gewoon een tool. ha

          • MichellevL

           Bedankt voor het antwoorden. Duidelijk?

          • Ayurna

           Wauw, herkenbaar. Dat had ik in Lourdes, ben zowat het kerkgebouw uitgerend! Wat een afschuwelijke energie hing daar. Ik kan ook de geur van salie niet zo goed verdragen, ik denk omdat ik dit associeer met de kerk ofzo….

 • Marianne

  Ha Mickey,
  Heb net ‘toevallig’ dit artikel gelezen plus jouw artikel over de vibratie van de Aarde (Schumann resonantie) die meer dan verdubbeld is.
  Beide artikelen hebben veel overeenkomsten met hetgeen David Icke al jaren schrijft….vind ik dan….
  Word jij door hem geïnspireerd of heb je dit zelf allemaal uitgevogeld?

  Ik ben enorm op zoek naar contact met het Oneindig Bewustzijn dat ik schijn te zijn, wil een poging wagen d.m.v. een soort Ayahuasca-trip, maar dan anders, met mensen die ik volledig vertrouw. Ga nu weer twijfelen door bovenstaand artikel….het is zo makkelijk gezegd: de ware innerlijke kracht zit in jezelf, zoek het niet buiten jezelf….dat snap ik wel, maar ik hoopte zo dat via een hulpmiddel als DMT dat contact met mijn innerlijke kracht gemaakt zou kunnen worden…..Ik heb echt geen idee hoe daar ‘bij’ te kunnen komen en daar word ik zo langzamerhand een beetje moedeloos van…..

  Raak ook nogal verward van al die goedbedoelde, maar tegenstrijdige adviezen…. Wat is wijsheid, welke kant moet ik op?
  Zoek al ongeveer 40 jaar, waarvan de laatste 5 jaar intensief….

  Dank voor het lezen en hopelijk voor een antwoord,
  Groet, Marianne

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Wat is wijsheid, welke kant moet ik op?”

   Mijn advies is volg je eigen gevoel, je gevoel is je kompas. Als DMT goed voor je voelt, dan moet je dat doen. Iedereen is anders, en bewandelt een uniek pad, ik kan dus niet voor jou oordelen wat goed voor jou is, daar ga alleen jij over. Verder is vertrouwen op je innerlijke essentieel.

   Wel gek dat je Icke vergelijkt met dit artikel en die andere, want Icke blijft hangen bij bewustzijn en ICke heb ik volgens mij nog niet zien of horen waarschuwen voor de pijnappelklier. Bewustzijn zijn is eindig, bewustzijn zit in de mind, op deze site ga ik veel verder dan dat. Vragen staat vrij uiteraard, het liefst via de mail!

   Bedankt voor je reactie

   Beantwoorden
   • Marianne

    Dank je wel voor je pijlsnelle reactie!
    Ja, ik weet het, ieder zijn eigen pad, luister naar je gevoel…
    Dat lukt me gelukkig steeds beter, maar er komt veel op “mijn pad” dat me weer doet twijfelen…
    Zal ik allemaal wel nodig hebben ;-))
    Nogmaals dank!

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Het is net het gele pad uit de Wizard of Oz, zo vergelijk is het een beetje. Als we ons gevoel volgen dan volgen we dat gele pad, het wil niet automatisch zeggen dat hetgeen we tegenkomen op dat gele pad ons einddoel is of ‘in the end’ goed voor ons is. Het kan ook zijn (zo gaat het meestal) dat we eerst langs allerlei obstakels komen, geloven aannemen, ervaringen aangaan, dingen beleven, mensen tegenkomen, et cetera, dat alles gebeurd met een reden, en niet alles zullen we bij ons blijven dragen, veel zijn zogenoemde stepping stones, ervaringen om van te leren, om wijzer van te worden, bedoelt om te groeien door het te ervaren. Veel mensen willen meteen naar de finishlijn, willen geen ‘fouten’ maken, en willen ervaringen uit de weg gaan, maar dat werkt niet zo, het zijn al die ervaringen (zowel de negatieve als positieve) die ons wijzer maken en ons laten groeien, zodat we als we bij de finishlijn aankomen klaar zijn om als een echte winnaar over die finish te gaan, eentje die alles meegemaakt heeft wat hij of zij nodig heeft (gezien vanuit zielsniveau) om mee te maken. Beetje cryptisch wellicht dit, maar ik hoop dat het enigszins verhelderend werkt… 🙂

     Beantwoorden
     • rob

      Dag Micky, wat mooi gezegd!Vat eigenlijk niet alles heel mooi samen waar we mee bezig zijn? Inderdaad betrap ik me er vaak op meteen de finishlijn te willen halen omdat ik er soms gewoon klaar mee ben.Ik zie soms dingen vooruit en dan wordt het heel saai. Ook omdat ik steeds meer besef wat voor oneindige wezens we zijn. Ben ik dan aan het sjoemelen? is het juist dat ik dit besef van deze finishlijn en uiteindelijke doel heb? Of komt dit omdat ik tegen het afstuderen aan zit te hikken? Net zoals een laatste jaars student tegen het einde, na bijna alle examens afgerond te hebben, de laatste scripties inleveren met de nodige vertragingen en zo, er een beetje klaar mee is? En na deze fase afgerond te hebben lekker vakantie vieren en dan hup,op naar een geheel nieuwe uitdaging?

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Daar zou ik persoonlijk mee uitkijken Rob, hoogmoed komt voor de val, onderschat de tegenstander nooit, de laatste loodjes wegen het zwaartst, en zo zijn er nog wel wat spreekwoorden die de lading dekken. De finishlijn ligt nog minstens 10 jaar in de toekomst, als het niet lander is/duurt… en wat daarvoor ligt zijn de meest heftige obstakels. Zie het als de koninginnerit in de Tour de France. We hebben de Couberg gehad, nu komen nog de Alpe d’Huez, de Tourmalet, de Aubisque en de Aspin. Allemaal bergen van de buitencategorie. We ain’t seen nothing yet wat dat betreft. Die welverdiende vakantie dat duurt dus nog wel even voordat die aanbreekt 🙂

       Beantwoorden
       • rob

        Dag Micky, de laatste loodjes zijn inderdaad zwaar. Ongeveer 10 jaar en meer buffellen, daar doel je denk ik op de drie fases waar we nu door gaan waar je het eerder over hebt gehad? We zijn nu net de 2e fase binnengegaan? Bedankt voor de waarschuwing, natuurlijk blijf ik op mijn hoede. Het fijne van deze site is dat we veel van elkaar kunnen leren en opsteken.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Ja daar doel ik inderdaad op. We zijn nu nog niet in fase 2. We zitten aan het einde van fase 1, waarin we nu de bankiers, pedofielen, satanisten, oude wereldorde met andere woorden die tevergeefs aan het vechten is om overeind te blijven, maar helaas voor hen komt al die duistere shit nu naar de oppervlakte, en gaan we binnen niet al te lange tijd de eerste stap van disclosure meemaken met hetgeen er op Antarctica aan de hand is. De volgende laag van controle staat voor de deur, nu eerst laag 1 die a la het Romeinse rijk aan hun einde aan het komen zijn. Maar ja, een kat in het nauw maakt rare sprongen… helemaal empatieloze katten (lees lizards)…

         Beantwoorden
         • rob

          Ik zag gisteren op Z doc toch wel een goede documentaire over de ongelijkheid tussen de superrijken en de rest. Ook dat dit nu met een serieuze ondertoon op de televisie zelfs wordt getoond.Geeft dit aan, zoals je zegt , dat deze spelers van de eerste fase nu onder vuur komen te liggen? En bij de 2e fase wordt de controle nog erger? Wat moet ik dan denken over een soort controle in de 2e fase en wie zijn hier dan verantwoordelijk voor? Zijn dat dit dan de buitenaardsen van de disclosure? Hoe moeten we ons hier nu tegen wapenen, want de druk wordt nog veel meer opgevoerd?

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Hetzelfde als altijd: Het in jezelf zoeken en vinden en in en op jezelf vertrouwen.

          • Danny

           @Rob…Ongelijkheid tussen arm en rijk wordt elk jaar wel een keer aangehaald. Als zoethoudertje, zodat het líjkt dat ze er wat aan zouden willen doen.
           Verder eens met Micky: Vertrouw op jezelf; Luister naar je hart.

         • Dirk

          De reacties en de info erin zijn steeds even waardevol als de artikels zelf. Mooi is dat! En dank je voor weeral nieuwe basic inzichten. Blij te lezen dat ik lang niet de enige ben die zit te buffelen.

          Zelf ervaar ik al zeker 3 jaar dat alles sneller lijkt te gaan, Aangezien ik een eigen zaak heb leek het mijn plicht – om te kunnen overleven in deze tijden – te weten wat er aan de gang is. Mensen worden wispelturiger in hun handelen en lijken vaak min of meer hun houvast kwijt. Door om te beginnen mijn tv buiten te gooien, geen msm-nieuws meer te bekijken/geloven en mezelf op de rooster te leggen wat betreft mijn gevoel bij de huidige 3D samenleving heb ik op behoorlijk korte termijn volgens mij toch wel een mooie weg in bewustwording mogen afleggen.

          Soms raak ik met klanten in contact waarvan ik voel dat ze spiritueel wel open-minded zijn en luister graag eens naar hun verhaal. Maar al te vaak merk ik dat mensen bewust weggehouden worden van hun eigen innerlijke wijsheid. Als ik dan ook nog hoor welke bedragen ze voor al hun meditaties, healings en andere hocuspocus neerleggen, dan denk ik dat ik echt de verkeerde stiel gekozen heb.

          Ik deel graag mijn kennis en trek graag anderen mee in alles wat hier besproken wordt. Maar het is er ééntje van één stap vooruit en drie achteruit. Volgens mij is er nog veel werk aan de winkel. Dat mind-ego is iets verdraaid taai om tegen op te boksen.

          Maar gelukkig wordt hier de klare taal gesproken die de energie geeft om het verder aan te kunnen. Waarvoor dank!

          Beantwoorden
          • rob

           Ha Dirk.Goed verhaal en heel herkenbaar. Ik heb ook een eigen zaak ( orthodontiepraktijk)en ben sinds een jaar voor me zelf begonnen.Financieel zeer nog moeilijk, mar ik leef nog steeds. Het medische wereldje waarin ik verkeer is eigenlijk helemaal niet leuk en best gemeen. Ook daar draait alles om het geld en aanzien. Toch weet ik me te handhaven en ik merk dat ik steeds meer een bepaalde patiëntenpopulatie aantrek, mensen die kritischer zijn, en dat is heerlijk. Maar dat geef jij ook aan dat je soms interessante gesprekken kunt hebben met klanten. Een iedereen zit op zijn eigen niveau en daar is helemaal niets mis mee. Je hebt helemaal gelijk en Mickey zegt dat ook altijd, het gaat om innerlijke wijsheid, de waarheid moet je uiteindelijk niet buiten je zelf zoeken.

 • Ikke

  De pijnappelklier is zoals beschreven een biologisch implantaat en voor ons gewoon zichtbaar. Maar waar wij het van moeten hebben van wie wij daadwerkelijk zijn is via onze hartkern/torus waar ons innerlijk weten gevestigd is en niet zichtbaar, althans vanuit een 3e perceptie. Dit is ons eigen multidimensionale portal of stargate, sommige zien namelijk letterlijk de torus/vortex als men in een bepaalde staat geraakt. Mijn vraag is Micky of jij ook weleens jouw eigen torus hebt gezien tijdens een lichte meditatie? ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat is een torus?

   Geen idee of ik die ooit gezien heb dus, want ik weet niet wat het is, maar een beter antwoord op je vraag zou zijn dat ik eigenlijk nooit mediteer op een manier dat ik dingen zie. Meditatie is voor mij een beetje goede muziek luisteren, meer meditatie doe ik niet eigenlijk niet aan.

   Beantwoorden
 • Ikke

  Ok, een torus is een sort of donut vorm die dus zou moeten zitten in onze hartkern. Was gewoon benieuwd als jij de aandacht richt op jouw hartkern/innerlijk weten of je daarbij ook beelden bij krijgt…

  Beantwoorden
 • Ange

  Ik dacht dat fluoride nodig was om de tanden mooi en gezond te houden, ik hoorde niks anders over , het gaat om de tanden zei de dokter. In het water heb ik begrijpen dat in NL geen fluoride in zit. Ik spoel goed mijn mond met water als ik mijn tanden gepoetst heb en inderdaad heb ik maar 4 gaatjes tot nu toe gehad en leef al half eeuw bijna op deze aarde. De pijnappelklier … ja, wist ik niet eens dat ik die had. Niemand heeft me daar over geinformeerd, terwel al andere tips over je lichaam staan vol in de vrouwen bladden .Maar ik voelde al mijn pijnappelklier toen ik kind was. Voor het slappen zag ik altijd in het midden soort rare planeten die richt me kwamen een soort beeld in beveging , raar want in mijn volwassenen leven is dit beeld totaal weg gegaan en ik heb het vergeten tot kort geleden zag ik het weer sinds ik heb gehoord over de pijnappelklier, en ging oefeningen doen , denken aan mijn pijnappelklier en kijken veer in mijn zelf en niet vliegen mee met al soort gedachten die inderdaad vaak niet eens mijn gedachten lijken te zijn.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>