Is de pijnappelklier de ‘zetel van de ziel’?

Abonneer
Abonneren op
69 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Wesley Brisco
4 jaren geleden

Weer een mooi en interessant verhaal. Uit eigen ervaring klopt het dat deze synthetische zooi via de pijnappelklier wordt binnengehaald. Ik heb namelijk een leidinggevende gehad die was helemaal into reiki. Ik kon er niet naar luisteren. Hij zei dat ie mensen graag wilde helpen (lekker mind-ego voeden. Ik ging niet mee in zijn gezever en kort daarna merkte ik dat hij mij eruit wilde werken. Zo graag willen ze iemand “helpen”, hij zij ook dat ie liefde uit de “hemel” ontving. Tja dat kan helemaal niet want de hemel is niet bereikbaar in 3D/4D. Ik merk de laatste tijd… Lees verder »

De jong
4 jaren geleden
Reply to  Wesley Brisco

Voor iedeen geld de zelfde natuurwet de puzzel past maar op 1 manier zolang je hem niet goed legd ben je niet compleet

De jong
4 jaren geleden
Reply to  De jong

Iedereen

ikke
4 jaren geleden

Ondanks ik deze informatie al redelijk goed weet ‘dankzij IR’, kreeg ik even moeite om het weer eens goed in me op te nemen. Ik dacht meteen er gebeurd iets in mij tijdens het lezen en dat iets mij wilde afleiden van dit artikel. En verhip, in de voorlaatste alinea beschrijf je dat je tijdens het typen van dit artikel werd afgeleid/gemanipuleerd, vond het wel treffend. Uiteraard heb ik dit artikel lekker kunnen af lezen via een andere setting haha…heerlijk dit!!

Kelly
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Whahaha ik werd ook afgeleid! En toch doorgezet om alles te lezen

Kelly
4 jaren geleden

Erg goed verhaal hoor! Heb zelf ook erg veel last gehad van die vervelende astrale entiteiten. Die van alles willen en je gedachten flink kunnen beinvloeden! Was me hier jaren al bewust van en heb ze binnen gehaald via medicinale cannabis. Dan ben je veel gevoeliger en meer open voor zulke dingen… en toch nu ik er veel minder last van heb krijg ik af en toe die gevoelens en gedachten…en weet gewoon dat ze niet van mij zijn. Ik verzet me daar heel sterk tegen. En zie ze nu ook als vervelende parasieten net als teken en vlooien. Ga… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Kelly

Hoi Kelly, ik heb ook last van (wordt wel steeds minder) negatieve gedachtes toen ik niet beter wist vond ik het heel vervelend.
Nu ik weet waar dit vandaan komt zit ik er niet zo meer mee, want ze zijn niet van mij. Maak het ook een stuk makkelijker om dit van je af te schudden… en zeg ik in mijn gedachte ik heb je door, gewoon opzouten !!

Koning Florian
4 jaren geleden

iedereen moet vooral doen wat op dat moment het best aanvoelt, maar ik gebruik psychedelica als ik er zin in heb, en de psychedelica die ik heb gebruikt zijn zeker niet schadelijk voor me geweest.

Koning Florian
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

moet er wel aan toevoegen dat ik het gebruik als ervaring voor mezelf. Ik laat er geen andere mensen of entiteiten mee binnen. zowiezo ben ik nog nooit naar een ‘lichtwerker’ geweest. ook doe ik nooit aan joga of reiki of iets dergelijks. mijn enige lichtwerkers zijn joost en micky haha

Joost
4 jaren geleden

Lees ik t nou goed Mick? Knijp eens in mijn arm..
Ben ik echt…. een lichtwerker geworden na al die jaren noeste arbeid??
Yoooohooooooioooooooo????
AT LAST I SAY…
Word mooie uitzending vanavond ?

Seth-3
4 jaren geleden

Ik hoop niet dat je met ‘bruinwerker’ bedoelt wat ik vrees voor jou… gezien je reacties ergens anders op je site. (Androgyne bevolking NWO).

Seth-3
4 jaren geleden

Ik dat je geen anaalridder bent. Omdat je een tatoo heb met ‘exit only’ en dat lijkt mij het meest rationeel en biologische functie ja ?

Ik zal het wel verkeerd opvatten. Peace ??

Seth-3
4 jaren geleden

Ik weet zeker dat een lichtwerker of een yogi/janin hoger staan, die houden zich niet bezig met het stoffelijke maar kijken verder dan dat. Over ‘dirty’ mind: ik heb nooit een andere betekenis van bruinwerker tot nu toe gehoord vandaar.

ikke
4 jaren geleden

Tja, a dirty mind is a joy forever, maar als iemand mij een tip kan geven over hoe je de pijnappelklier kan uitpoepen , hoor ik dat heel graag….lol 🙂

Seth-3
4 jaren geleden

Micky, hoe sta je tegenover meditatie? Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier? Een vriend zij tegen mij dat ik niet moet mediteren ivm ‘demonen’, komt een beetje over wat jij hierboven schrijft (en jij bent geen chr.). Maar tot nu toe heb ik geen ‘aanvallen’ gehad, ik merkte alleen gedachten en heel soms beelden als ik ergens of focus of als ik mijn hoofd leeg stil van binnen wil krijgen.

Koning Florian
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

misschien niet meer zo veel over anderen oordelen, dat geeft denk ik al een hoop rust

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Zag je die reacties van mij als een oordeel? Het leekt erop dat je werdt geraakt omdat oa sexuele vrijheid op die ene video werdt bekritiseerd (The truth about popular culture).

Maar de pushers van die agenda zijn degene die bij de ‘tribe’ horen. Reden? Subtiele genocide van degene die ze haten.

En dat preuts/christelijke agenda ja dat is ook misdirection. Daar is de agenda bekropte sexualiteit wat zich ontpopt tot ernstige daden. Ik zou zeggen geen van beide is goed van dat losbandigheid en dat bekropte preutsheid.

johan
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

¨ Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier?¨ Dit is een mind dingetje seth-3, er dient helemaal niks geactiveerd te worden. Je bent multi dimensionaal en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw. Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft. Het zo veel mogelijk externe energie slurpen in jouw eigen pijnappelkliertje dus alles geloven en aannemen wat buiten jezelf ligt. De beste activatie/techniek is dan ook nooit meer de antwoorden in jezelf zoeken maar juist de antwoorden bij een ander zoeken. Onderzoek eens wat Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is oftewel hypnose een vorm van mind control. Dit is wat je… Lees verder »

johan
4 jaren geleden

Goede aanvulling helemaal met je eens, zoals je al zei Micky de 4D arena is onwijs groot.

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  johan

Ik snap jou niet helemaal Johan. Eerst zeg je dat er niets geactiveerd hoeft te worden ivm dat ik (wij) multidimensionaal zijn en alles in ons is. Later zeg je dat ik wel geactiveerd kan worden als ik de waarheid extern zoek of mezelf laat hypnotiseren? Dat alles aanwezig en verbonden in ons is komt overeen met advaita vedanta. Alles wat extern is in principe intern. Het is bewustzijn/projectie. Meditatie is vooral intern bezig zijn, je kan ook op externe zaken focussen (vipassana). Ik heb tot nu niks in mijzelf gevonden waarvan ik zeg ‘en nu weet ik het!’, ik… Lees verder »

johan
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Ten eerste zeg ik helemaal nergens dat je je moet laten activeren, hypnotiseren of de waarheid extern buiten jezelf zoeken. Integendeel ik vertel je het nogmaals je bent van nature een multidimensionaal oneindig licht wezen met een ziel en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw. Dat betekent dus letterlijk & figuurlijk dat je alles het in jezelf kan vinden omdat jij het licht zelf bent. De rest wat ik vertelde is ¨Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft¨ Is wat het resultaat is als jij je laat activeren en dat is nog maar een vorm van de… Lees verder »

johan
4 jaren geleden

Ik heb een interessante waardevolle video gevonden over multi dimensionaliteit met Sarah Adams, vriendin van Max spiers.

https://www.youtube.com/watch?v=fQXZAOBHIKE

Haar energie uitstraling, i love it.

rob
4 jaren geleden
Reply to  johan

Dag Johan. Heb de link gezien. Ze ziet er wel leuk uit ja. Ze springt wel van de hak op de tak de hele tijd maar ik kan haar wel goed volgen omdat ik wel met de materie bekend ben. Ze zegt dat ze het astrale reizen goed beheerst. Ik ben er mee bezig maar ben nog niet zo ver gevorderd. Het verhaal over de enorme zwarte duistere entiteit die ze zag in Afrika in de lucht die zich voedt van de energie van lijdende kinderen en mensen vond ik wel bijzonder. Een soort geavanceerde archon. Hier kun je eigenlijk… Lees verder »

johan
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hey Rob,

Ik ben blij dat je het snapt.

Over Max Spiers ik hoorde dat ook wat je zegt. Verder heb ik mij verder verdiept in Black goo ik heb het vermoede dat hij daaraan is overleden. Waarom die vermoeden? Omdat vlak voor zijn dood 1 liter zwarte vloeistof braakte. Het substantie is onderzocht en het is onbekend zelf wetenschap heeft er geen antwoord op. Ik zelf denk dat black goo een substantie is wat men kan programeren naar smaak zie filmpie https://www.youtube.com/watch?v=eJ5a9LUgGv0

maar dit alles wat ik vertel blijft speculatie. maar goed mijn gevoelens zeggen anders maja.

rob
4 jaren geleden

Dag Micky, eigenlijk had ik hetzelfde gevoel als jij mbt tot die Sarah.Ik heb het wel langer kunnen volhouden dan een kwartier omdat ik meer wilde weten over dat astrale, maar ik begrijp precies wat je bedoeld. Ze lijkt heel timide en daardoor lijkt het inderdaad dat ze een slachtoffer is geweest. Een dat geldt denk ik ook over haar overleden vriend. Daar gingen inderdaad verhalen rond dat hij als supersoldier een soort gebrainwashed slachtoffer was, flink geestelijk mishandeld. Wat black go is waar Johan het over heeft heb ik nog nooit over gehoord, wel dat die vried een soort… Lees verder »

johan
4 jaren geleden

Hey Micky

Ja dat vond ik ook vreemd van haar terwijl ze al best veel weet over entiteiten gebruikt ze vaak alsnog new age termen. Inderdaad jammer.
Ze is veel bezig in 4D het astrale dat is duidelijk. Wel hoor ik haar zeggen dat wij alle informatie in ons zelf kunnen vinden in het hart van ons.

Ik heb het idee dat zij een drugs verslaafde is geweest. En nu inderdaad het valse licht volgt.

rob
4 jaren geleden
Reply to  johan

Hey Johan, dat klopt, Sarah zegt uiteindelijk wel dat we de waarheid in ons zelf moeten vinden. Ze haalt dan ook even het christus bewustzijn erbij: ken uzelf. Nog bedankt voor de link black goo. Vooral de reacties van mensen zijn interessant.Je ziet gelukkig dat er veel mensen mee bezig zijn. Gister avond een lange interessante documentaire op Z-Doc. Over het verschil over de super rijken en de armen, wat steeds groter wordt, maar ook hoe deze ontwikkeling zo gekomen is eb voorbereid is. Wij, stitegangers van indigorevolution weten dit lang, maar nu gaat de mainstream media dit thema ook… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hey Johan, heb je link bekeken. Best akelig allemaal. Via deze link kwam ik op de onderzoeker Harald Kautz Vella,
ben je hier mee bekend? https://youtu.be/RvNDk2t8TGk

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  rob

Weet niet of Harald Kautz Vella te vertrouwen is. Want mister black Goo-gle komt uit een bepaalde bloedlijn en is wetenschapper. Ik zal er in ieder geval niet van opkijken dat hij een bepaalde agenda dient, wetend of niet wetend. Dit geldt ook over die zogenaamde morgellons, is naar mijn idee allemaal fearporn om ons af te houden van wie wij daadwerkelijk zijn. Met andere woorden het zijn programma’s zoals bv de platte aarde ect. Maar dit is mijn gevoel…

johan
4 jaren geleden
Reply to  Ikke

@ikke

Klopt wat je zegt, neem ook alles dan met grote korreltje zout zeg ik dan ook altijd. Toch zit er naar mijn mening overal wel een kern van waarheid. We moeten het alleen ff nog filteren.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  johan

Daar waar rook is is inderdaad vuur. Dit spul schijnt ook in de zwarte kubus (Kaäba) van mekka te zitten. En in sommige films zie je dit spul ook voorkomen.

johan
4 jaren geleden
Reply to  rob

He Rob,

Jazeker, voor meer gedetailleerde inhoud over black goo moet je bij hem wezen. hij doet er ook volgens mij al meer dan 10jaar onderzoek naar. Harald Kautz Vella is zeker weten een must see. Goed van je dat hem noemt. Hoe kon ik hem vergeten zijn pff ben afgeleid.

Deze filmpie vond ik wel interessant Black goo wordt gebruikt (gechanneld) in mecca en in het vatican
https://www.youtube.com/watch?v=roBC3F_-dpQ

35:31 heb ik persoonlijk ook ervaren en ben me nu ook ervan bewust geworden dat kerken dit soort alien evil black goo stenen bewust channelen voor hun evil agenda`s.

rob
4 jaren geleden
Reply to  johan

He Johan, wat bedoel je met persoonlijk ervaren. Ben je dan ook in een kerk geweest en ineens puur duisternis ervaren zoals de interviewster beschrijft?

johan
4 jaren geleden
Reply to  rob

He Rob,

Om het verhaal kort te houden antwoordt is ja.

Ik voel het al, het moment wanneer ik het kerkgebouw binnentreed. Ik heb zelf momenten gehad dat ik wil flauwvallen of dan sta ik ineens met mijn benen te trillen alsof ik het koud heb of ik ben in een soort trance achtige toestand ik voel ook dat er met mijn energie wordt bespeeld. Ik voel duidelijk dat daar een entiteit zit die energie zit slurpen.

johan
4 jaren geleden
Reply to  johan

Laat ik het zo zeggen ik voel me niet op me gemak op die plek. Totaal niet, niet 1 seconde. Niet positief dus.

rob
4 jaren geleden
Reply to  johan

Ha johan.Ben je ook een hoogsensitief persoon?

johan
4 jaren geleden
Reply to  johan

@ Rob

Yup,.

4 jaren geleden
Reply to  johan

Persoonlijk vind ik de stempel hoogsensitief een beetje als het jezelf boven anderen plaatsen. Vinden jullie dit van jezelf, Rob en Johan?

rob
4 jaren geleden
Reply to  johan

Dag Michelle. Hoog sensitief is gewoon iets dat je hebt, een vermogen. Vroeger vond ik dit lastig maar nu ervaar ik dit als een handige tool. Je kunt dingen voorspellen en gedachten lezen van anderen. Je moet er wel verantwoordelijk mee omgaan en er geen misbruik van maken.Zo kun je andere helpen. Het heeft niets te maken met jezelf boven anderen plaatsen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en daar is niets mis mee. Ik ben bijvoorbeeld heel slecht in liegen, onderhandelen met geldzaken en heb weinig met materialistische dingen. Dus bepaalde beroepen zijn voor mij onmogelijk. Hoogsensitieve personen kunnen dus… Lees verder »

johan
4 jaren geleden
Reply to  johan

@ rob

Helemaal met je eens.
gewoon een tool. ha

4 jaren geleden
Reply to  johan

Bedankt voor het antwoorden. Duidelijk?

Ayurna
4 jaren geleden
Reply to  johan

Wauw, herkenbaar. Dat had ik in Lourdes, ben zowat het kerkgebouw uitgerend! Wat een afschuwelijke energie hing daar. Ik kan ook de geur van salie niet zo goed verdragen, ik denk omdat ik dit associeer met de kerk ofzo….

Marianne
4 jaren geleden

Ha Mickey, Heb net ‘toevallig’ dit artikel gelezen plus jouw artikel over de vibratie van de Aarde (Schumann resonantie) die meer dan verdubbeld is. Beide artikelen hebben veel overeenkomsten met hetgeen David Icke al jaren schrijft….vind ik dan…. Word jij door hem geïnspireerd of heb je dit zelf allemaal uitgevogeld? Ik ben enorm op zoek naar contact met het Oneindig Bewustzijn dat ik schijn te zijn, wil een poging wagen d.m.v. een soort Ayahuasca-trip, maar dan anders, met mensen die ik volledig vertrouw. Ga nu weer twijfelen door bovenstaand artikel….het is zo makkelijk gezegd: de ware innerlijke kracht zit in… Lees verder »

Marianne
4 jaren geleden

Dank je wel voor je pijlsnelle reactie!
Ja, ik weet het, ieder zijn eigen pad, luister naar je gevoel…
Dat lukt me gelukkig steeds beter, maar er komt veel op “mijn pad” dat me weer doet twijfelen…
Zal ik allemaal wel nodig hebben ;-))
Nogmaals dank!

rob
4 jaren geleden

Dag Micky, wat mooi gezegd!Vat eigenlijk niet alles heel mooi samen waar we mee bezig zijn? Inderdaad betrap ik me er vaak op meteen de finishlijn te willen halen omdat ik er soms gewoon klaar mee ben.Ik zie soms dingen vooruit en dan wordt het heel saai. Ook omdat ik steeds meer besef wat voor oneindige wezens we zijn. Ben ik dan aan het sjoemelen? is het juist dat ik dit besef van deze finishlijn en uiteindelijke doel heb? Of komt dit omdat ik tegen het afstuderen aan zit te hikken? Net zoals een laatste jaars student tegen het einde,… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Micky, de laatste loodjes zijn inderdaad zwaar. Ongeveer 10 jaar en meer buffellen, daar doel je denk ik op de drie fases waar we nu door gaan waar je het eerder over hebt gehad? We zijn nu net de 2e fase binnengegaan? Bedankt voor de waarschuwing, natuurlijk blijf ik op mijn hoede. Het fijne van deze site is dat we veel van elkaar kunnen leren en opsteken.

rob
4 jaren geleden

Ik zag gisteren op Z doc toch wel een goede documentaire over de ongelijkheid tussen de superrijken en de rest. Ook dat dit nu met een serieuze ondertoon op de televisie zelfs wordt getoond.Geeft dit aan, zoals je zegt , dat deze spelers van de eerste fase nu onder vuur komen te liggen? En bij de 2e fase wordt de controle nog erger? Wat moet ik dan denken over een soort controle in de 2e fase en wie zijn hier dan verantwoordelijk voor? Zijn dat dit dan de buitenaardsen van de disclosure? Hoe moeten we ons hier nu tegen wapenen,… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  rob

@Rob…Ongelijkheid tussen arm en rijk wordt elk jaar wel een keer aangehaald. Als zoethoudertje, zodat het líjkt dat ze er wat aan zouden willen doen.
Verder eens met Micky: Vertrouw op jezelf; Luister naar je hart.

Dirk
4 jaren geleden

De reacties en de info erin zijn steeds even waardevol als de artikels zelf. Mooi is dat! En dank je voor weeral nieuwe basic inzichten. Blij te lezen dat ik lang niet de enige ben die zit te buffelen. Zelf ervaar ik al zeker 3 jaar dat alles sneller lijkt te gaan, Aangezien ik een eigen zaak heb leek het mijn plicht – om te kunnen overleven in deze tijden – te weten wat er aan de gang is. Mensen worden wispelturiger in hun handelen en lijken vaak min of meer hun houvast kwijt. Door om te beginnen mijn tv… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  Dirk

Ha Dirk.Goed verhaal en heel herkenbaar. Ik heb ook een eigen zaak ( orthodontiepraktijk)en ben sinds een jaar voor me zelf begonnen.Financieel zeer nog moeilijk, mar ik leef nog steeds. Het medische wereldje waarin ik verkeer is eigenlijk helemaal niet leuk en best gemeen. Ook daar draait alles om het geld en aanzien. Toch weet ik me te handhaven en ik merk dat ik steeds meer een bepaalde patiëntenpopulatie aantrek, mensen die kritischer zijn, en dat is heerlijk. Maar dat geef jij ook aan dat je soms interessante gesprekken kunt hebben met klanten. Een iedereen zit op zijn eigen niveau… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

De pijnappelklier is zoals beschreven een biologisch implantaat en voor ons gewoon zichtbaar. Maar waar wij het van moeten hebben van wie wij daadwerkelijk zijn is via onze hartkern/torus waar ons innerlijk weten gevestigd is en niet zichtbaar, althans vanuit een 3e perceptie. Dit is ons eigen multidimensionale portal of stargate, sommige zien namelijk letterlijk de torus/vortex als men in een bepaalde staat geraakt. Mijn vraag is Micky of jij ook weleens jouw eigen torus hebt gezien tijdens een lichte meditatie? ?

Ikke
4 jaren geleden

Ok, een torus is een sort of donut vorm die dus zou moeten zitten in onze hartkern. Was gewoon benieuwd als jij de aandacht richt op jouw hartkern/innerlijk weten of je daarbij ook beelden bij krijgt…

Ange
4 jaren geleden

Ik dacht dat fluoride nodig was om de tanden mooi en gezond te houden, ik hoorde niks anders over , het gaat om de tanden zei de dokter. In het water heb ik begrijpen dat in NL geen fluoride in zit. Ik spoel goed mijn mond met water als ik mijn tanden gepoetst heb en inderdaad heb ik maar 4 gaatjes tot nu toe gehad en leef al half eeuw bijna op deze aarde. De pijnappelklier … ja, wist ik niet eens dat ik die had. Niemand heeft me daar over geinformeerd, terwel al andere tips over je lichaam staan… Lees verder »

Marion
8 maanden geleden

Wat fijn om te lezen. Het bevestigt wat ik al m´n hele leven voel. Sinds 2003 doe ik aan yoga, heb echt bijna alle mogelijk opleidingen gedaan die je kunt bedenken, omdat ik me altijd zo onzeker voelde. Geen ekele opleiding heeft me echt een gevoel gegeven van YES, dit is het! Als een yogadocent praat over je chakra´s openen, snapte ik er geen bal van en nog steeds niet. En zo kan ik nog wel enkele voorbeelden noemen. Inmiddels geef ik zelf les, maar op een heel eigen unieke manier. Ik sta boven niemand en andersom. Dat laatste heb… Lees verder »