Is de pijnappelklier de ‘zetel van de ziel’?

67
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
57 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Wesley Brisco

Weer een mooi en interessant verhaal. Uit eigen ervaring klopt het dat deze synthetische zooi via de pijnappelklier wordt binnengehaald. Ik heb namelijk een leidinggevende gehad die was helemaal into reiki. Ik kon er niet naar luisteren. Hij zei dat ie mensen graag wilde helpen (lekker mind-ego voeden. Ik ging niet mee in zijn gezever en kort daarna merkte ik dat hij mij eruit wilde werken. Zo graag willen ze iemand “helpen”, hij zij ook dat ie liefde uit de “hemel” ontving. Tja dat kan helemaal niet want de hemel is niet bereikbaar in 3D/4D. Ik merk de laatste tijd… Lees verder »

De jong

Voor iedeen geld de zelfde natuurwet de puzzel past maar op 1 manier zolang je hem niet goed legd ben je niet compleet

De jong

Iedereen

ikke

Ondanks ik deze informatie al redelijk goed weet ‘dankzij IR’, kreeg ik even moeite om het weer eens goed in me op te nemen. Ik dacht meteen er gebeurd iets in mij tijdens het lezen en dat iets mij wilde afleiden van dit artikel. En verhip, in de voorlaatste alinea beschrijf je dat je tijdens het typen van dit artikel werd afgeleid/gemanipuleerd, vond het wel treffend. Uiteraard heb ik dit artikel lekker kunnen af lezen via een andere setting haha…heerlijk dit!!

Kelly

Whahaha ik werd ook afgeleid! En toch doorgezet om alles te lezen

Kelly

Erg goed verhaal hoor! Heb zelf ook erg veel last gehad van die vervelende astrale entiteiten. Die van alles willen en je gedachten flink kunnen beinvloeden! Was me hier jaren al bewust van en heb ze binnen gehaald via medicinale cannabis. Dan ben je veel gevoeliger en meer open voor zulke dingen… en toch nu ik er veel minder last van heb krijg ik af en toe die gevoelens en gedachten…en weet gewoon dat ze niet van mij zijn. Ik verzet me daar heel sterk tegen. En zie ze nu ook als vervelende parasieten net als teken en vlooien. Ga… Lees verder »

Ikke

Hoi Kelly, ik heb ook last van (wordt wel steeds minder) negatieve gedachtes toen ik niet beter wist vond ik het heel vervelend.
Nu ik weet waar dit vandaan komt zit ik er niet zo meer mee, want ze zijn niet van mij. Maak het ook een stuk makkelijker om dit van je af te schudden… en zeg ik in mijn gedachte ik heb je door, gewoon opzouten !!

Koning Florian

iedereen moet vooral doen wat op dat moment het best aanvoelt, maar ik gebruik psychedelica als ik er zin in heb, en de psychedelica die ik heb gebruikt zijn zeker niet schadelijk voor me geweest.

Koning Florian

moet er wel aan toevoegen dat ik het gebruik als ervaring voor mezelf. Ik laat er geen andere mensen of entiteiten mee binnen. zowiezo ben ik nog nooit naar een ‘lichtwerker’ geweest. ook doe ik nooit aan joga of reiki of iets dergelijks. mijn enige lichtwerkers zijn joost en micky haha

Seth-3

Micky, hoe sta je tegenover meditatie? Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier? Een vriend zij tegen mij dat ik niet moet mediteren ivm ‘demonen’, komt een beetje over wat jij hierboven schrijft (en jij bent geen chr.). Maar tot nu toe heb ik geen ‘aanvallen’ gehad, ik merkte alleen gedachten en heel soms beelden als ik ergens of focus of als ik mijn hoofd leeg stil van binnen wil krijgen.

Koning Florian

misschien niet meer zo veel over anderen oordelen, dat geeft denk ik al een hoop rust

Seth-3

Zag je die reacties van mij als een oordeel? Het leekt erop dat je werdt geraakt omdat oa sexuele vrijheid op die ene video werdt bekritiseerd (The truth about popular culture).

Maar de pushers van die agenda zijn degene die bij de ‘tribe’ horen. Reden? Subtiele genocide van degene die ze haten.

En dat preuts/christelijke agenda ja dat is ook misdirection. Daar is de agenda bekropte sexualiteit wat zich ontpopt tot ernstige daden. Ik zou zeggen geen van beide is goed van dat losbandigheid en dat bekropte preutsheid.

johan

¨ Welke technieken/methodes activeren de zogezedge pijnappelklier?¨ Dit is een mind dingetje seth-3, er dient helemaal niks geactiveerd te worden. Je bent multi dimensionaal en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw. Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft. Het zo veel mogelijk externe energie slurpen in jouw eigen pijnappelkliertje dus alles geloven en aannemen wat buiten jezelf ligt. De beste activatie/techniek is dan ook nooit meer de antwoorden in jezelf zoeken maar juist de antwoorden bij een ander zoeken. Onderzoek eens wat Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is oftewel hypnose een vorm van mind control. Dit is wat je… Lees verder »

Seth-3

Ik snap jou niet helemaal Johan. Eerst zeg je dat er niets geactiveerd hoeft te worden ivm dat ik (wij) multidimensionaal zijn en alles in ons is. Later zeg je dat ik wel geactiveerd kan worden als ik de waarheid extern zoek of mezelf laat hypnotiseren? Dat alles aanwezig en verbonden in ons is komt overeen met advaita vedanta. Alles wat extern is in principe intern. Het is bewustzijn/projectie. Meditatie is vooral intern bezig zijn, je kan ook op externe zaken focussen (vipassana). Ik heb tot nu niks in mijzelf gevonden waarvan ik zeg ‘en nu weet ik het!’, ik… Lees verder »

johan

Ten eerste zeg ik helemaal nergens dat je je moet laten activeren, hypnotiseren of de waarheid extern buiten jezelf zoeken. Integendeel ik vertel je het nogmaals je bent van nature een multidimensionaal oneindig licht wezen met een ziel en dus alles is al verbonden en aanwezig in jouw. Dat betekent dus letterlijk & figuurlijk dat je alles het in jezelf kan vinden omdat jij het licht zelf bent. De rest wat ik vertelde is ¨Wat ze eigenlijk willen dat je gelooft¨ Is wat het resultaat is als jij je laat activeren en dat is nog maar een vorm van de… Lees verder »

johan

Ik heb een interessante waardevolle video gevonden over multi dimensionaliteit met Sarah Adams, vriendin van Max spiers.

https://www.youtube.com/watch?v=fQXZAOBHIKE

Haar energie uitstraling, i love it.

rob

Dag Johan. Heb de link gezien. Ze ziet er wel leuk uit ja. Ze springt wel van de hak op de tak de hele tijd maar ik kan haar wel goed volgen omdat ik wel met de materie bekend ben. Ze zegt dat ze het astrale reizen goed beheerst. Ik ben er mee bezig maar ben nog niet zo ver gevorderd. Het verhaal over de enorme zwarte duistere entiteit die ze zag in Afrika in de lucht die zich voedt van de energie van lijdende kinderen en mensen vond ik wel bijzonder. Een soort geavanceerde archon. Hier kun je eigenlijk… Lees verder »

johan

Hey Rob,

Ik ben blij dat je het snapt.

Over Max Spiers ik hoorde dat ook wat je zegt. Verder heb ik mij verder verdiept in Black goo ik heb het vermoede dat hij daaraan is overleden. Waarom die vermoeden? Omdat vlak voor zijn dood 1 liter zwarte vloeistof braakte. Het substantie is onderzocht en het is onbekend zelf wetenschap heeft er geen antwoord op. Ik zelf denk dat black goo een substantie is wat men kan programeren naar smaak zie filmpie https://www.youtube.com/watch?v=eJ5a9LUgGv0

maar dit alles wat ik vertel blijft speculatie. maar goed mijn gevoelens zeggen anders maja.

Marianne

Ha Mickey, Heb net ‘toevallig’ dit artikel gelezen plus jouw artikel over de vibratie van de Aarde (Schumann resonantie) die meer dan verdubbeld is. Beide artikelen hebben veel overeenkomsten met hetgeen David Icke al jaren schrijft….vind ik dan…. Word jij door hem geïnspireerd of heb je dit zelf allemaal uitgevogeld? Ik ben enorm op zoek naar contact met het Oneindig Bewustzijn dat ik schijn te zijn, wil een poging wagen d.m.v. een soort Ayahuasca-trip, maar dan anders, met mensen die ik volledig vertrouw. Ga nu weer twijfelen door bovenstaand artikel….het is zo makkelijk gezegd: de ware innerlijke kracht zit in… Lees verder »

Ikke

De pijnappelklier is zoals beschreven een biologisch implantaat en voor ons gewoon zichtbaar. Maar waar wij het van moeten hebben van wie wij daadwerkelijk zijn is via onze hartkern/torus waar ons innerlijk weten gevestigd is en niet zichtbaar, althans vanuit een 3e perceptie. Dit is ons eigen multidimensionale portal of stargate, sommige zien namelijk letterlijk de torus/vortex als men in een bepaalde staat geraakt. Mijn vraag is Micky of jij ook weleens jouw eigen torus hebt gezien tijdens een lichte meditatie? ?

Ikke

Ok, een torus is een sort of donut vorm die dus zou moeten zitten in onze hartkern. Was gewoon benieuwd als jij de aandacht richt op jouw hartkern/innerlijk weten of je daarbij ook beelden bij krijgt…

Ange

Ik dacht dat fluoride nodig was om de tanden mooi en gezond te houden, ik hoorde niks anders over , het gaat om de tanden zei de dokter. In het water heb ik begrijpen dat in NL geen fluoride in zit. Ik spoel goed mijn mond met water als ik mijn tanden gepoetst heb en inderdaad heb ik maar 4 gaatjes tot nu toe gehad en leef al half eeuw bijna op deze aarde. De pijnappelklier … ja, wist ik niet eens dat ik die had. Niemand heeft me daar over geinformeerd, terwel al andere tips over je lichaam staan… Lees verder »