Contact: Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Hee All-star van het valse licht, nog nooit van het bohr en haldane effect gehoord? Als je co2 gehalte in het bloed stijgt, kunnen de cellen meer zuurstof opnemen. Je verzuurt minder snel, alle weefsels presteren beter, dus kom maar op met die co2!

Ank
4 jaren geleden

Hoe kan je nou naar verandering uitzien All Star, als je zo kunt genieten van zo’n hoogstandje aan sarcasme.
Maar zoals gewoonlijk heb je weer raak geschoten Mickey.
We leven in een grote microwave hoorde ik iemand laatst zeggen als alternatief voor de CO2 opwarmingstheorie.
Ik hoorde George laatst in een lezing zeggen of het het aanwezige publiek ook was opgevallen dat we meer behoefte aan water drinken hebben.

Dirk
4 jaren geleden
Reply to  Ank

Grappig dat je dat aanhaalt van dat water drinken. Ik ervaar al een paar maanden net hetzelfde. 3 liter met gemak waar vroeger ééntje op een dag wel voldoende was. Heb je toevallig een link naar die lezing van George?

Koning Florian
4 jaren geleden

Ik ben wellicht voor een dubbeltje geboren, maar vertik het om als dubbeltje ten onder te gaan. Ik heb mij al ingeschreven voor het leger, en hang zoveel mogelijk met de ballen bij Minerva. Ik spuug op iedereen daarom wil ik ook graag zo’n snorkel op mijn hoofd net als u all-star. Ik ga niet met sloebers om, alleen met mensen met status. Zij hebben altijd gelijk. Ik zou me zelfs in mijn kontje laten nemen zo graag wil ik erbij. Ik durf dat hier te zeggen want ik ben toch anoniem.

Trijntje
4 jaren geleden

Poeh, ik schrok toch wel even: toch niet weer…? Veel verder dan de aanhef “Dierbaren” ben ik niet gekomen.
Sinds kort lees ik hier en het was voor mij een verademing.

Een tijd lang was ik in verwarring; wat bedoelen mensen met “wakker worden?” Dan las ik stukken van mensen die zeggen al jarenlang wakker te zijn en liepen de rillingen over mijn rug. Hoe kun je claimen “wakker te zijn” en dan daarin geloven? Het is voor mij een raadsel. Zoveel en zover uiteenlopende kanten van het “wakker worden”.
Ik vond een verhelderend antwoord op deze site.