David Wilcock & Corey Goode – Antarctic Atlantis

( 17 )
 • mark

  ik dacht dat die twee nep waren … lees ik overal. dacht dat hier ook ergens gelezen te hebben.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dus je vertrouwt iemands verhaaltje op internet boven je eigen onderscheidingsvermogen?

   Beantwoorden
   • mark

    nou mijn onderscheidingsvermogen geeft het verhaaltje gelijk daarin 🙂

    Beantwoorden
    • mark

     Mijn gevoel bij Corey Goode en de latere David Wilcock is niet positief. Dat betekent tevens niet dat al hun informatie niet correct is, maar volgens henzelf wel een bepaalde groep dienen, namelijk de SSp of de afgescheiden alliantie, en diens agenda.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Dat is mijn gevoel ook. Maar dat wist je al als je deze website al langer leest.

      Dat is wat anders dan zeggen dat ze nep zijn.

      Beantwoorden
      • Ariane Velthuizen

       Zij die `niet weten`, zoeken naar bewijzen.Zij die `weten` hebben geen bewijzen nodig. Leer je intuïtie te gebruiken. De mensheid onder curatele, een boek van Leonard F, Kaiser uit 2006 is de moeite waard om te lezen.

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Geen idee waar je het over hebt. Lezen doe ik niet, dat is nogal lastig als je visueel gehandicapt bent namelijk.

        Beantwoorden
 • Seth-3

  En hoezo zouden wij David en Corey vertrouwen? Allemaal praat maar geen aanleidingen, zoals camerabeelden, geluidsopnames geverivieerde ooggetuigen die getest zijn op leugendetectors. Plus enig bewijs voor die zogezegte aliens ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Niemand zegt dat je iets moet geloven, of wel? Gebruik je eigen innerlijke tools om tot een oordeel te komen.

   Maar aan dat gezanik van je te lezen heb je je vooroordelen al weer klaar liggen zonder dat je de video daadwerkelijk in zijn geheel bekeken hebt…..

   Beantwoorden
   • rob

    JA seth, neem een dag vrij en ga er dan 9 uur voor zitten.Ga ik ook doen, maar eerst moet ik de serie illuminatie, annunaki en ancient ones van david saoirs doorwurmen. Wil wel weten wie er voor de annunaki waren, voordat wij arme donders genetisch gemanipuleerd werden. Maaar dat duurt geukkig geen 9 uur lang.

    Beantwoorden
    • Seth-3

     Bedankt Rob maar het resoneert niet echt met mij, ik weet dat je bij zulk soort talks je dingen eruit moet pikken wat bij je past maar de meeste onderwerpen zijn ver uit mijn bed show. Ik heb meestal het gevoel bij zulk soort ‘presentaties’ dat A. Ze desinformatie verspreiden, B. Een agenda dienen, C. Pathalogen zijn, D. Charlatans die een boek of iets dergelijks willen verkopen.

     Beantwoorden
 • Marcel

  Op Gaia, een online tv channel heeft D.Wilcock meerdere programma’s. Dit is een man die uitgebreid onderzoek doet, en niet zomaar iets verteld, hoe ongeloofwaardig het ook moge klinken. In zijn shows komen ook andere klokkeluiders naar buiten, b.v. William Thompkins, Pete Peterson, Clifford Stone. Onze wereld is maar een klein onderdeel van het grote geheel. Leer een buiten de box te zien en denken. Sometimes the truth is stranger than fiction. Er komt steeds meer Disclosure………

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  Kan je dit niet in een x-file doen micky in de volgende net NetNietLive uitzending? dat is altijd smullen geblazen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goed idee. Ik praat ook duizend keer liever over dit soort onderwerpen dan over Sharon Bigsma, N-Koreaanse bangmaak verhaaltjes, Koningendag en andere rotzooi wat voor ‘nieuws’ doorgaat in de Matrix….

   Misschien volgende week, ik ben bezig met een soort van studie van dit materiaal, dankzij de tip van Marcel hierboven. Fascinerend. En kan goed in NNL, want zo’n beetje al het ‘drama’ in de geopolitieke arena houdt er verband mee zo voel ik…

   Andere tips voor een eventuele x-file zijn ook altijd welkom trouwens. Mijn complottershartje ligt toch duidelijk in de x-files, en niet echt binnen dat gelul wat voor nieuws moet doorgaan van de NOS 😉

   Beantwoorden
 • wunjo

  Mooie ingang Mickey,
  Bottem line is hoe we een “werkelijkheid” kunnen creëren die beter past bij wie we echt zijn.
  Succes 🙂

  Beantwoorden
 • ikke

  Ja David maakt er een mooi show van hij oogt een beetje als een stand-up comedian, terwijl Goode erbij zit als een zoutzak die af en toe zijn woordje doet.
  Niettemin probeert men ons te verleiden naar een bepaalde richting met info die deels zeker waar is, anders hebben ze geen volgers. Wat betreft de blau avians, zoals Randy Maugans zegt, zal dit The Mother of all deceptions (MOAD) worden, is ook mijn opinie.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>