David Wilcock & Corey Goode – Antarctic Atlantis

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
mark
4 jaren geleden

ik dacht dat die twee nep waren … lees ik overal. dacht dat hier ook ergens gelezen te hebben.

mark
4 jaren geleden
mark
4 jaren geleden

nou mijn onderscheidingsvermogen geeft het verhaaltje gelijk daarin 🙂

mark
4 jaren geleden
Reply to  mark

Mijn gevoel bij Corey Goode en de latere David Wilcock is niet positief. Dat betekent tevens niet dat al hun informatie niet correct is, maar volgens henzelf wel een bepaalde groep dienen, namelijk de SSp of de afgescheiden alliantie, en diens agenda.

Ariane Velthuizen
4 jaren geleden

Zij die `niet weten`, zoeken naar bewijzen.Zij die `weten` hebben geen bewijzen nodig. Leer je intuïtie te gebruiken. De mensheid onder curatele, een boek van Leonard F, Kaiser uit 2006 is de moeite waard om te lezen.

Seth-3
4 jaren geleden

En hoezo zouden wij David en Corey vertrouwen? Allemaal praat maar geen aanleidingen, zoals camerabeelden, geluidsopnames geverivieerde ooggetuigen die getest zijn op leugendetectors. Plus enig bewijs voor die zogezegte aliens ?

rob
4 jaren geleden

JA seth, neem een dag vrij en ga er dan 9 uur voor zitten.Ga ik ook doen, maar eerst moet ik de serie illuminatie, annunaki en ancient ones van david saoirs doorwurmen. Wil wel weten wie er voor de annunaki waren, voordat wij arme donders genetisch gemanipuleerd werden. Maaar dat duurt geukkig geen 9 uur lang.

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  rob

Bedankt Rob maar het resoneert niet echt met mij, ik weet dat je bij zulk soort talks je dingen eruit moet pikken wat bij je past maar de meeste onderwerpen zijn ver uit mijn bed show. Ik heb meestal het gevoel bij zulk soort ‘presentaties’ dat A. Ze desinformatie verspreiden, B. Een agenda dienen, C. Pathalogen zijn, D. Charlatans die een boek of iets dergelijks willen verkopen.

Marcel
4 jaren geleden

Op Gaia, een online tv channel heeft D.Wilcock meerdere programma’s. Dit is een man die uitgebreid onderzoek doet, en niet zomaar iets verteld, hoe ongeloofwaardig het ook moge klinken. In zijn shows komen ook andere klokkeluiders naar buiten, b.v. William Thompkins, Pete Peterson, Clifford Stone. Onze wereld is maar een klein onderdeel van het grote geheel. Leer een buiten de box te zien en denken. Sometimes the truth is stranger than fiction. Er komt steeds meer Disclosure………

Koning Florian
4 jaren geleden

Kan je dit niet in een x-file doen micky in de volgende net NetNietLive uitzending? dat is altijd smullen geblazen

wunjo
4 jaren geleden

Mooie ingang Mickey,
Bottem line is hoe we een “werkelijkheid” kunnen creëren die beter past bij wie we echt zijn.
Succes 🙂

ikke
4 jaren geleden

Ja David maakt er een mooi show van hij oogt een beetje als een stand-up comedian, terwijl Goode erbij zit als een zoutzak die af en toe zijn woordje doet.
Niettemin probeert men ons te verleiden naar een bepaalde richting met info die deels zeker waar is, anders hebben ze geen volgers. Wat betreft de blau avians, zoals Randy Maugans zegt, zal dit The Mother of all deceptions (MOAD) worden, is ook mijn opinie.