David Wilcock & Corey Goode – Antarctic Atlantis

17
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
mark

ik dacht dat die twee nep waren … lees ik overal. dacht dat hier ook ergens gelezen te hebben.

mark
Seth-3

En hoezo zouden wij David en Corey vertrouwen? Allemaal praat maar geen aanleidingen, zoals camerabeelden, geluidsopnames geverivieerde ooggetuigen die getest zijn op leugendetectors. Plus enig bewijs voor die zogezegte aliens ?

Marcel

Op Gaia, een online tv channel heeft D.Wilcock meerdere programma’s. Dit is een man die uitgebreid onderzoek doet, en niet zomaar iets verteld, hoe ongeloofwaardig het ook moge klinken. In zijn shows komen ook andere klokkeluiders naar buiten, b.v. William Thompkins, Pete Peterson, Clifford Stone. Onze wereld is maar een klein onderdeel van het grote geheel. Leer een buiten de box te zien en denken. Sometimes the truth is stranger than fiction. Er komt steeds meer Disclosure………

Koning Florian

Kan je dit niet in een x-file doen micky in de volgende net NetNietLive uitzending? dat is altijd smullen geblazen

wunjo

Mooie ingang Mickey,
Bottem line is hoe we een “werkelijkheid” kunnen creëren die beter past bij wie we echt zijn.
Succes 🙂

ikke

Ja David maakt er een mooi show van hij oogt een beetje als een stand-up comedian, terwijl Goode erbij zit als een zoutzak die af en toe zijn woordje doet.
Niettemin probeert men ons te verleiden naar een bepaalde richting met info die deels zeker waar is, anders hebben ze geen volgers. Wat betreft de blau avians, zoals Randy Maugans zegt, zal dit The Mother of all deceptions (MOAD) worden, is ook mijn opinie.