Wat te doen tegen nepnieuws? (column)

32
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Danny

Eindelijk… ?

rob

Over fake news gesproken.Als grap zou je een youtube kanaal kunnen maken van Nos journaal uitzendingen en dan de stem nasynchroniseren met ‘echt nieuws’.

Koning Florian

of jezelf impersoneren alsof je de directeur van de geheime dienst bent en dan een mail sturen met nieuwe opdrachten voor de hoofdredacteuren van de kranten en het journaal. zo van “de strategie van voorlichting is nu veranderd, de mensen geloven niet meer in onze verhaallijn, we moeten hen terugwinnen door alleen nog puur de waarheid te vertellen, en ook niet meer te focussen op slechts enkele onderwerpen”

G-Man

Pas op Micky, straks wordt indigo en nnl als nepsnieuws weggefilterd door oa de msm, universiteiten en overheidsdiensten :). Misschien verschijnen de websites niet meer in de zoekresultaten of krijgt men een waarschuwing dat ze ‘nepnieuws’ bevatten

Gerben

In onderstaand frachment gister bij pauw
Hebben ze een professionele acteur in gehuurd om het sentiment
De goede kant op te sturen
Ze hebben noord en zuid Korea al opgeofferd en nu het folk
De neuzen de verkeerde kant op sturen door een bak strijd ergens te dumpen
En Angst zaaien daar en aandacht van iets wezenlijks te verbloemen

Gerben
Koning Florian

echt schokkende bangmakerij, ze willen nu duidelijk de spanningen op scherp zetten om nog weer meer wapens te kunnen verkopen. En alle gasten aan tafel natuurlijk netjes meeknikken, anders is hun carriere binnen de media ook naar de klote.

Gerben

Ik heb de peiling van Maurice de Hond gemist
Maar daar is blijkbaar uitgekomen dat Nederland nog niet bang genoeg is
Want die Korea deskundige zat gister weer bij pauw
Kan geen knipwerk vinden alleen hele afl

rob

Ik denk dat ik maar eens meer simpsoms tekenfilmen ga bekijken, Ze kunnen een voorspellend zijn zoals bijvoorbeeld het voorspellen van Trump for president.https://youtu.be/o8uKDirsykw, aflevering Bart to the future. Helaas zal Trump wel om het leven komen.

Rob

Dag luitjes. Kwam deze link tegen, een Duitse top journalist die een boekje open doet. En ook weer zo iemand die (toevallig?) op jonge leeftijd overleden is.
Iemand bekend met deze persoon?Uddo ulfkotte? De Link is een gespoken engelse verklaring.https://youtu.be/p45JsCioqm0

Danny

In het verleden een aantal artikelen over gelezen op WtK. Hier op IR weten we allemaal dat deze praktijken plaatsvinden. Moorden om zaken te verdoezelen. Om tegenstanders uit de weg te ruimen. Maar deze praktijken bereiken de massa niet of de massa vindt het een ver-van-mijn-bed-show en/of gelooft niet dat men er iets aan kan veranderen. Bij veel mensen moeten eerst nog een aantal rolluiken open gaan voordat ze innerlijk beseffen dat ze wel degelijk invloed kunnen hebben op de wereld om hun heen. Pas als we met zijn allen beseffen dat we de wereld om ons heen kunnen veranderen,… Lees verder »