Wat te doen tegen nepnieuws? (column)

( 32 )
 • Danny

  Eindelijk… ?

  Beantwoorden
 • rob

  Over fake news gesproken.Als grap zou je een youtube kanaal kunnen maken van Nos journaal uitzendingen en dan de stem nasynchroniseren met ‘echt nieuws’.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  of jezelf impersoneren alsof je de directeur van de geheime dienst bent en dan een mail sturen met nieuwe opdrachten voor de hoofdredacteuren van de kranten en het journaal. zo van “de strategie van voorlichting is nu veranderd, de mensen geloven niet meer in onze verhaallijn, we moeten hen terugwinnen door alleen nog puur de waarheid te vertellen, en ook niet meer te focussen op slechts enkele onderwerpen”

  Beantwoorden
 • G-Man

  Pas op Micky, straks wordt indigo en nnl als nepsnieuws weggefilterd door oa de msm, universiteiten en overheidsdiensten :). Misschien verschijnen de websites niet meer in de zoekresultaten of krijgt men een waarschuwing dat ze ‘nepnieuws’ bevatten

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   I don’t give a shit..

   Beantwoorden
   • G-Man

    Ha lol, go get them!

    Beantwoorden
   • ikke

    Right on, they can love you or they can hate you, but if they hate you they love to hate you…!!!! 🙂

    Beantwoorden
 • Gerben

  In onderstaand frachment gister bij pauw
  Hebben ze een professionele acteur in gehuurd om het sentiment
  De goede kant op te sturen
  Ze hebben noord en zuid Korea al opgeofferd en nu het folk
  De neuzen de verkeerde kant op sturen door een bak strijd ergens te dumpen
  En Angst zaaien daar en aandacht van iets wezenlijks te verbloemen

  Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Heb het fragment bekeken, wat een enorme doomsday profeet is die gast zeg, hij projecteert zijn angst kundig op die hele studio vol met nog meer bangeriken. Knap staaltje propaganda, dat kan ik altijd waarderen haha.

    Maar duurt niet lang meer en het regent tomahawks op Noord-Korea.

    Beantwoorden
    • Gerben

     En met een paar afwijkers op zuid
     De Popcorn al in huisgehaald

     Beantwoorden
    • Danny

     Om een beetje neutraal te kunnen kijken: Iemand een link op internet naar de Noord Koreaanse staatstelevisie? 😉

     Beantwoorden
     • Gerben

      Nee maar versta jij noord koriaans
      Ze kunnen er alles onder zetten als ondertiteling

      Beantwoorden
      • Danny

       Niet echt oftewel echt niet, maar alleen beelden zouden ook al helpen.
       Als er toch met propaganda gesmeten wordt, wil ik wel dat er van twee kanten gesmeten wordt. Hier in het westen zullen ze wel met beelden uit 2009 of zo komen…Als ze dan in Korea beelden uit 2025 uitzenden, komen we neutraal op 2017 uit 😉

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Het schijnt dat die Noord-Koreaantjes nog steeds hun WK voetbal 2014 kampioenschap waar ze in de finale Brazilie met 8-1 klop gaven aan het vieren zijn https://www.youtube.com/watch?v=3nXiBsMMc_E

        Beantwoorden
       • Koning Florian

        het zou mooi zijn als ze als reactie geven: jullie weten blijkbaar meer dan ons,wij dachten juist dat vrede heel dichtbij was

        Beantwoorden
       • Gerben

        ?

        Beantwoorden
    • rob

     Hee Micky, als je nu gewoon eens contact opneemt met iemand die een land vertegenwoordigd in Nederland, dus een ambassade belt en vraagt hoe hun visie is, zou je dan niet tot een eerlijk antwoord komen, of dat je in ieder geval een duidelijke beeld hebt wat de visie van dat land is?Dan kun je in ieder geval de nederlandse propaganda omzeilen? Dan zeg je dat je een journalist bent of zoiets, en dat je serieus wilt weten wat de visie is.
     Voor noord Korea zag ik niets, wel een contact persoon: lees volgend stukje, een nederlander die met een coreanse getrouwd is: Ambassadeur Noord- en Zuid-Korea komt ‘gewoon’ uit Berlicum en was even hier

     BERLICUM – Lody Embrechts was vorige week even terug in Nederland om bij te praten met de minister van Buitenlandse Zaken. En met de AIVD. Want als Nederlandse ambassadeur in Noord- en Zuid-Korea loop je tegen informatie aan die onze inlichtingendienst graag wil horen.

     Beantwoorden
     • Danny

      Ben je nu Micky voor het karretje aan het spannen?

      Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik lust geen Koreaans

      Beantwoorden
      • rob

       Ha danny. Was maar een idee. Omdat micky eigenlijk ook een soort journalistiek werk doet en altijd scherpe analyses heeft. En ik denk hoe dichter bij de bron hoe beter je in staat bent inzichten te krijgen. Micky vertelde eerder dat de journalisten tegenwoordig geen degelijk onderzoek doen. Vroeger kan ik me herinneren keek mijn vader vaak op de duitse tv, het auslandsjournal. Toen gingen journalisten weken naar een gebied en interviewden ze verschillende bronnen. Ik realiseer me dat we nu eigenlijk in een oorlogstijd leven en dat wij nederlandse burgers ook met propaganda te maken hebben. Net zoals rond de 2e wereldoorlog, allen nu hebben we de mogelijkheid tot meer informatie voorziening.

       Beantwoorden
       • rob

        Zal ik die gast eens opzoeken? ?Maar ik weet niet de juiste vragen te stellen, ik zit niet genoeg in die materie, daar zijn jullie beter in denk ik.

        Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Hoi Rob, ik heb niet echt journalistieke ambities. Een Noord-Koreaanse ambassadeur gaat ons ook niet meer vertellen dan we al weten. Maar het is een ieder uiteraard vrij om wel journalistiek onderzoek te doen.

        Tot nu toe zie ik nog niet heel veel verschil met de verjaardagen van de Koreaanse stichter. Elk jaar doen ze wat testjes met raketjes of een kernproefje, en elk jaar ligt er een Amerikaanse armada voor de kust van Korea rond deze tijd. Het verschil met vorige jaargangen is dat Trump een veel grotere bek heeft dan zijn voorgangers. Maar voor de rest is er nog geen verschil. De MSM doet weer haar uitstekende best, net als elk jaar, om ons bang te maken, terwijl er (nog) niet heel veel aan de hand is. Ze overschatten Noord-Korea enorm. Wat kan Noord-Korea doen? Het is zelfmoord als ze wat doen, want dan hebben ze meteen de VS, Japan, Zuid-Korea en andere landen rond de gele zee op hun nek die wel beschikken over wapens die er toe doen.

        Eigenlijk hoop ik stiekem dat het nu eindelijk eens los gaat geopolitiek gezien, let get it over with, ze werken nu al zo lang naar die wereldoorlog toe, en die zal er sowieso komen, staat in het script, en is nodig om de volgende fases van controle te kickstarten (ET interventie et cetera). Bang voor nucleaire wapens ben ik al jaren niet meer, sinds ik weet dat die wapens onschadelijk gemaakt zijn door bepaalde ET groeperingen, en dat het niet zal worden toegestaan dat dat soort wapens gebruikt gaan worden op grote schaal. Dus laat ze het maar lekker uitvechten daar aan de andere kant van de wereld is mijn stelling, of niet, en dan blijft het zoals elk jaar bij stoere praat van de politieke ‘leiders’.

        Beantwoorden
        • rob

         Dag Micky. Bedankt voor de info.Wist dat nog niet , dat elk jaar bij de verjaardagen van de Koreaanse stichter er zo’n show wordt opgetrokken inclusief bangmakerij.
         Dus het script gaat als volgt: wereld oorlog 3 en daarna interventie van buitenaardse pummels? Verder gewoon cool blijven? Ik probeer me ook in de nacht te beschermen door meer bewust (lucide ) te dromen. Ik ben wel een keer lastiggevallen door zo’n buitenaardse pummel, was niet leuk.( dit hou ik wel voor me, want niemand van mijn kennis kring weet waar ik het over heb). Daarom ben ik ook geïnteresseerd wat er gebeurd na de dood. Volg je het licht en kom je dan te staan voor een raad die je wijsmaakt waar je allemaal gefaald hebt?Ik denk dat dit dezelfde gasten zijn over de ET interventie waar je het steeds over hebt.

         Beantwoorden
         • Micky van Leeuwen

          De show is dit jaar wat groter, Trump is een echte showman. Het zijn allemaal showmannetjes. Poetin ook. Poetin had allang de VS eens en voor altijd kunnen ontmaskeren met al die false flags, waar Russische inlichtingendiensten neem ik aan meer dan voldoende bewijzen voor hebben. Maar hij laat het bij woorden, noemt het een false flag, maar komt ook niet met bewijzen die de VS raken. Allemaal show, met echte wapens en echte doden.

          Ik weet het script trouwens ook niet he, hou je niet vast aan mijn speculaties. En altijd cool blijven, als in op en in jezelf vertrouwen. Ik zie zelf geen WO3 er komen als in dat er miljoenen doden gaan vallen. De entiteit die zichzelf god noemt gaat niet zijn eigen oogst vernietigen voordat het geoogst kan worden. Dus veel bangmaak geweld, veel verdeeldheid scheppen, nog meer angst projecteren, en net zo lang chaos creëren totdat een ET interventie gerechtvaardigd is, als de mensheid op de knieën zit bij wijze van spreken en om externe buitenaardse hulp roept. Ik voel dat het nog niet zo ver is. Er is nog lang niet voldoende chaos en angst. Voor mijn gevoel moet eerst de wereldeconomie nog klappen, want een beetje wapengekletter aan de andere kant van de wereld maakt de gemiddelde mens niet bang, het interesseert de meesten niet eens. Alleen de mensen die het journaal en shills als een Pauw kijken die zijn nu redelijk angstig, de rest van de bevolking zit ergens anders met hun aandacht. Bij Temptation Island, voetbal, vloggers kijken, televisie, you name it, die mensen wordt pas angstig als hun geloofssysteem er aan gaat. Geld is hun geloofssysteem

          Natuurlijk zal er wat oorlog gevoerd blijven worden, maar er zullen geen miljoenen doden vallen is mijn gevoel, er wordt gewoon een speelveld gecreëerd om de buitenaardse interventie te rechtvaardigen. Die interventie komt er, de vraag is op welke manier ‘men’ deze uitspeelt. Interventie op een dreigende nucleaire holocaust dat kan, of anders een false flag (holografische) ET aanval in scene zetten, en dan kunnen de draco reptilians ons als mensheid zogenaamd redden van de buitenaardse agressor. Zoiets. Ik gok tussen die 2 scenario’s als ik er geld op moest inzetten, maar zeker weten doe ik niets behalve dat er toegewerkt wordt naar level 2 van controle over de mensheid, en daar spelen ET’s een grote rol in.

          Dat zullen trouwens niet dezelfde ET’s zijn als waar jij over schrijft. Daar waar jij na de dood op doelt zijn astrale wezens, de interventiemacht waar ik over praat is fysiek van aard. Je vragen over wat er na de dood gebeurd kan ik niet beantwoorden, daar heb ik mij nog nooit in verdiept namelijk en ik ben daar niet bang voor want ik vertrouw op mijzelf als er ook na de dood manipulatie plaatsvind dan zal ik dat ook dan doorhebben. En ook daar geldt dat ons niets overkomt waarvoor we niet zelf multidimensionaal toestemming voor hebben gevraagd.

          Beantwoorden
          • rob

           Dag Micky, hartelijk bedankt voor de uitleg. De zin:” De entiteit die zichzelf god noemt gaat niet zijn eigen oogst vernietigen voordat het geoogst kan worden”,
           doet me echt denken aan het gnostische scheppings verhaal, De clumsie god, een entiteit die geschapen werd ,nadat Sophia, de bewustwording van het eerste bewustzijn, het contact verloren was met het eerste bewustzijn. Op de site prison planet staat een verhaal van iemand die tijdens een soort openbaring contact en een conservatie had gehad met deze demiurg/clunsie God. Hij beschreef dat hij 2/3 deel goede dingen deed voor de mensheid, en 1/3 evil dingen deed. Dat komt overeen met wat jij zegt, deze entiteit moet zijn eigen geschapen wereld, waarin wij nu spelen, in stand houden. Als wij mensen er teveel een zooitje van maken( kernwapens) dan wordt er inderdaad ingegrepen.Ik vraag me steeds weer af Micky,hoe weet je die dingen allemaal?

           Een 2e punt is me nu ook duidelijker geworden, dat je astrale wezens( bv archons) hebt, en fysieke wezens. Gisteren zat ik even op de site van :http://www.lloydpye.com/reincarnation.html. Deze Lloyd pye heeft toch goede info met betrekking vondsten die er gedaan zijn met betrekking tot schedels. Mijn vak is het menselijk aangezicht, en deze man wist echt waar hij het over had. Wist, want hij is plotseling overleden, toeval? Hij werd in elk geval flink tegengewerkt door de mainstream wetenschappers en medici. Ook dit is een vuil wereldje. Dat weet ik uit eigen ervaring. Maar ik hou me gedeisd, want als je te veel aandacht krijgt wordt je gewoon afgemaakt. Ik heb er teveel voorbeelden van gezien, ik ben niet gek.Op deze site zitten we nog veilig gezien het aantal geïnteresseerden.

         • ikke

          Heey Rob, onder dit artikel NetNietLive – Uitzending 185 “De Progressieve Paljas” (2-2-2017)
          heeft Micky jou en mijn vraag wat toegelicht omtrent na de dood.
          Ik heb dit nu ook los gelaten en ben er zeker niet meer bang voor.

          ps.

          Wat moet ik me bij een astraal wezen voorstellen Micky? Zijn dit wezens uit het organische of het synthetische universum en hebben hun ook een agenda?
          Er zijn zoveel rassen met verschillende bedoelingen dus vandaar deze vraag, Grtz

          Beantwoorden
   • Koning Florian

    echt schokkende bangmakerij, ze willen nu duidelijk de spanningen op scherp zetten om nog weer meer wapens te kunnen verkopen. En alle gasten aan tafel natuurlijk netjes meeknikken, anders is hun carriere binnen de media ook naar de klote.

    Beantwoorden
 • Gerben

  Ik heb de peiling van Maurice de Hond gemist
  Maar daar is blijkbaar uitgekomen dat Nederland nog niet bang genoeg is
  Want die Korea deskundige zat gister weer bij pauw
  Kan geen knipwerk vinden alleen hele afl

  Beantwoorden
 • rob

  Ik denk dat ik maar eens meer simpsoms tekenfilmen ga bekijken, Ze kunnen een voorspellend zijn zoals bijvoorbeeld het voorspellen van Trump for president.https://youtu.be/o8uKDirsykw, aflevering Bart to the future. Helaas zal Trump wel om het leven komen.

  Beantwoorden
 • Rob

  Dag luitjes. Kwam deze link tegen, een Duitse top journalist die een boekje open doet. En ook weer zo iemand die (toevallig?) op jonge leeftijd overleden is.
  Iemand bekend met deze persoon?Uddo ulfkotte? De Link is een gespoken engelse verklaring.https://youtu.be/p45JsCioqm0

  Beantwoorden
  • Danny

   In het verleden een aantal artikelen over gelezen op WtK.

   Hier op IR weten we allemaal dat deze praktijken plaatsvinden. Moorden om zaken te verdoezelen. Om tegenstanders uit de weg te ruimen. Maar deze praktijken bereiken de massa niet of de massa vindt het een ver-van-mijn-bed-show en/of gelooft niet dat men er iets aan kan veranderen.

   Bij veel mensen moeten eerst nog een aantal rolluiken open gaan voordat ze innerlijk beseffen dat ze wel degelijk invloed kunnen hebben op de wereld om hun heen.

   Pas als we met zijn allen beseffen dat we de wereld om ons heen kunnen veranderen, hebben we het hele aardoppervlak im Griff en veranderen we samen met onze Moeder 🙂

   …en de rest is dan hopelijk al naar een andere planeet met Elon of RIchard en co… 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>