Assad en chemische wapens, hoe dom denkt de mainstream media dat wij zijn?

( 24 )
 • Ed

  Goed helder neergezet

  Beantwoorden
 • Ikke

  Ja het is om te huilen dat t gros van de mensen er nog steeds niet doorheen kunnen prikken. Als de MSM emo beelden laat zien en Trumpie begint te janken over They killed Little baby’s..ja daar schakel je toch bij de meeste het kritische denkvermogen mee uit. Helaas zijn er ook echte slachtoffers te betreuren. Dit doet mij denken aan die hoax in Irak dat er baby’s uit hun couveuse werden gehaald..emo shit werkt echt…!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt emo mind control werkt. Daarom laten ze ook nooit dode of zieke of ondervoede baby’s uit de Gazastrook zien, of baby’s die voor het leven getraumatiseerd zijn door giftige cocktails (lees: vaccinaties), want als ze dat laten zien was er geen Gazastrook openlucht gevangenis meer en waren zouden er ook geen baby’s meer gehandicapt of erger raken van vaccinaties. Ze laten alleen baby’s zien als de agenda dat toelaat… ja het is een zieke wereld.

   Beantwoorden
   • Ikke

    Ja inderdaad een zieke wereld, en die wandluizen willen ervoor zorgen dat het terminaal gaat worden. Maar ja, we moeten ons er maar doorheen bijten..!

    Beantwoorden
 • Monique

  Geweldige column weer!

  Beantwoorden
 • Gerben

  Eigenlijk zouden er hackers moeten gaan staan en tegelijkertijd alle nieuws bullentans
  Moeten hacken en een goede boodschap uitzenden
  De honingpot is leeg we moeten ze uit hun winterslaap rammelen
  Het zal wel te snel gaan voor de meeste slapende
  Heb de mensheid al jaren afgeschreven maar die massa maakt het gevaarlijk voor de gene die het wel doorzien

  Beantwoorden
  • rob

   Maar dat is jouw taak Gerben, de mensen wakker schoppen. Afschrijven is te gemakkelijk. Als alles perfect was is er ook niets meer te doen.Kan kun je weer terug naar de hemel en op je harpje spelen. Na een aantal eonen ben je dat ook spuugzat, saai.Hier is het te doen, hier is de actie, lets play the game and enjoy or suffer!

   Beantwoorden
 • Gerben

  Las v/d week op een website in een comment
  Als je huis in brand staat moet je je niet verstoppen in een donkere kast maar voor een raam gaan staan zwaaien wil je gered woorden
  Inmiddels staat de halve wereld in brand en nog geloofd de meerderheid de donkere kast

  Beantwoorden
 • johan

  Ik heb een bizarre video gevonden waarin de zogenoemde ¨white helmets¨ kinderen live op de camera doden. je ziet in de video dat een kind best wel al levenloos eruit ziet of vol is gespoten met drugs en geven ze het kind een adrenaline shot in het hart wat volgens een ervaren dokter helemaal verkeerd wordt toegepast. En ik denk dan ook dat dit soort video´s als propaganda worden gebruikt. Oordeel zelf!

  https://www.youtube.com/watch?v=9nj6fc69qjM

  Beantwoorden
 • Gerben

  Hoorde net op de radio (BNR) dat er aan wijzingen zijn van een. Ieuwe ophanden zijnde chemische aanval
  Gaat leuk worden ):

  Beantwoorden
 • Cora

  Heb altijd gedacht dat die Tomahawk raketten wel zwaar geschut zouden zijn .Maar ze schieten nog geen deuk in een pak boter.Een beetje homemade vuurwerk richt meer schade aan.allemaal show niks is wat het lijkt. De meeste mensen zijn Sleeping Beauty vraag me af wanneer de prins komt.

  Beantwoorden
  • Hans

   Tomahawk raketten hebben een afwijking van max. 30cm…op 100km. en niemand die het raar vind dat het vliegveld alweer in gebruik is?

   Beantwoorden
   • johan

    De marktwaarde van de wapenfabrikant ¨Raytheon¨ steeg in één dag van 44,1 miljard dollar naar 45,5 miljard dollar, bijna 1,5 miljard dollar. Tomahawks kosten pakweg één miljoen dollar per stuk.

    Beantwoorden
  • Danny

   Dat heb ik ook jaren gedacht, maar het gebeurde maar niet…

   Nu denk ik: Áls ze het inzien, zal het met voorbedachten rade zijn en dient het uiteindelijk hun eigen belang.

   Beantwoorden
   • ikke

    Ben ik het mee eens Danny, de Nazigraaf mag alleen maar artikelen schrijven wat geoorloofd is. Ze willen alleen maar verwarring zaaien door dit soort artikelen te plaatsen. Laat ze maar lekker gooien met modder in hun kleuterklasje, tenslotte is het een infantiel gedrag, wij weten wel beter…;-)

    Beantwoorden
    • Danny

     Nu gaan ze het “onderzoeken”…

     Dan vraag ik me toch af wat ze met de VS gaan doen als blijkt dat Assad niet verantwoordelijk is of wanneer blijkt dat er geen sarin gebruikt is.

     Maar we weten allemaal wel dat dát niet uit het onderzoek zal komen… 😉

     Beantwoorden
     • ikke

      Weet je Danny, daar hebben ze goede spindoctors voor, Die kunnen mooie en geloofwaardige verhaaltjes schrijven waar de meeste natuurlijk intrappen…

      Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Dankzij al die nare oorlogen in het verleden is er oorlogsrecht, en zijn er een berg oorlogsmisdadigers, omdat je nu eenmaal oorlogsmisdaden kunt plegen.

  Strijdgassen zijn vanwege WW I verboden, maar het uitschakelen van een buitenlands staatshoofd (In dit geval Assad) is ook een oorlogsmisdaad. Dus een bommetje er op kan niet, je moet hem eerst berechten, en dan pas doden, zoals met Saddam Husein. Het aanvallen van een soevereine staat mag niet van de VN, dat heet ‘invasie’, maar daar haal je bakzeil want de grootste misdadiger heeft veto in de VN. De VN kan alleen iets symbolisch doen.

  Goed samengevat door Micky wat de feiten zijn rond Sarin. Dat je daar nl snel van dood gaat, ook als hulpverlener.

  Even terug naar zomer 2013, Obama begon als mafia te werken, hij dreigde doelwitten in Syria uit te schakelen, en dan wel die van Assad en niet die bij ISIS (dat was nooit al het plan, vanwege Israël, alle omringende landen moeten opgebroken worden in kleine stukjes). Toen kwam John Kerry opeens met een verklaring (en dat neukte hij redelijk op) dat er een deal was, Assad gaf zijn chemicals op.

  Alles is met internationaal geld verbrand op zee. Ook zijn er inspecties geweest dat er niks meer was. Maar Assad zou stiekem nieuw gemaakt hebben?

  Voorwaarts naar 2017; jep, ISIS wordt aardig opgerold, maar ze vechten wel terug (oa met VBIEDS) dus het gaat nog wel even duren voor alles weer onder controle is.

  Trump heeft de rapen gaar, maar het zijn die ********* die hem daar waarschijnlijk toe gedwongen hebben.

  Ik heb sinds maandag nieuwe collegas, hoorde er al een ‘Assad moeten ze de nek omdraaien’ – dan ga ik er natuurlijk niet vol in, dat is een te grote schok voor ze, dat het anders in elkaar steekt, daar in het MO dan de simplificatie bij de NOS door Sander van Hoorn en handlangers.

  Beantwoorden
 • tom

  Alleen als je tijd en interesse hebt kun je dit soort hersenspoelen doorgronden.

  Maar ach… wie heeft daar zin in of heeft daar tijd voor. In het hypermoderne slavenland Nederland moet je je suf weken voor je levensonderhoud, waarna de overheid doodleuk de helft van je geld afpikt.

  De meeste mensen worden zo geleefd, dat je het hun niet kwalijk kunt nemen dat ze dit soort dingen niet snappen. Want wat is nu belangrijker: onderdeel zijn van de moderne slavernij en leven in een gouden kooi of in armoe leven, maar wel de tijd hebben om dit soort dingen te onderzoeken.

  Als je vanaf je geboorte al bent gehersenspoeld, is het moeilijk om hierdoor heen te breken.

  Wat ik wil zeggen: het heeft geen zin om af te geven op het gros die dit soort dingen niet begrijpt. Zij hebben immers niet die hele onderzoek gedaan. Je kan hoogstens een zaadje planten en hopen dat zij het plantje goed verzorgen zodat ze daar later de vruchten van kunnen plukken.

  Ps Micky: waarom delete je soms mijn comments. Vind je het geen eerlijker systeem als iedereen zijn/haar hart mag luchten, zonder dat jij daar controle op uitoefent?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Ps Micky: waarom delete je soms mijn comments. Vind je het geen eerlijker systeem als iedereen zijn/haar hart mag luchten, zonder dat jij daar controle op uitoefent?”

   Wil je daar echt een serieus antwoord op? De laatste paar reacties van je zijn netjes en vallen mij niet op de persoon aan met leleijke scheldwoorden en projecties van jouw mind-ego aan mijn adres. Dus dan laat ik ze toe. Jij staat als een van de weinigen op een lijst waar ik elke reactie van je moet goedkeuren, de rest heeft daar geen last van want die vertrouw ik en daarvan weet ik dat ze normaal kunnen reageren, normaal informatie kunnen delen en/of normaal een discussie kunnen voeren. Jij hebt al zeker 10 reacties gegeven waarin je mij op de man aanviel als schrijver en/of de persoon waar ik informatie van deel op een hele nare manier gaat zitten beledigen. Dat sta ik niet toe op mijn website. Het is namelijk mijn website, en er mag hier veel meer dan op andere websites, maar ik heb ook mijn grenzen. Als je ongenuanceerd en grof je hart wilt luchten (wat overigens niet met je hart te maken heeft maar alles met je eigen mind-ego programmeringen) dan kan je dat beter op Twitter of zo doen. Dit is geen Twitter of Facebook, dit is mijn website, en ik betaal voor dit alles, en krijg af en toe een kleine donatie om te delen in die kosten. Van jou heb ik nog nooit iets ontvangen, en toch eis je nu min of meer dat ik mijn website open stel voor lukraak onnozel gescheld (wat ik in een aantal niet toegelaten reacties van jou overduidelijk heb gezien)? Vind jij het ook normaal dan als ik vragen mag dat wij met z’n allen een keer bij jou op de koffie komen thuis (op jouw kosten uiteraard) en dan jou de hele middag stijf gaan zitten schelden (ook gratis uiteraard)? Zo vergelijk ik het namelijk, deze website is mijn huis.

   Dus daar heb je een paar goede redenen waarom ik het niet toe sta dat mensen als een debiel tekeer gaan in reacties. Neemt niet weg dat ik de reacties waarin je wel normaal kan doen van jouw kant wel waardeer. Je staat niet op de lijst met mensen (trollen) wiens reacties automatisch in de prullenbak belanden, dus ik heb de hoop bij jou nog niet opgegeven 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>