Assad en chemische wapens, hoe dom denkt de mainstream media dat wij zijn?

24
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ed

Goed helder neergezet

Ikke

Ja het is om te huilen dat t gros van de mensen er nog steeds niet doorheen kunnen prikken. Als de MSM emo beelden laat zien en Trumpie begint te janken over They killed Little baby’s..ja daar schakel je toch bij de meeste het kritische denkvermogen mee uit. Helaas zijn er ook echte slachtoffers te betreuren. Dit doet mij denken aan die hoax in Irak dat er baby’s uit hun couveuse werden gehaald..emo shit werkt echt…!!

Monique

Geweldige column weer!

Gerben

Eigenlijk zouden er hackers moeten gaan staan en tegelijkertijd alle nieuws bullentans
Moeten hacken en een goede boodschap uitzenden
De honingpot is leeg we moeten ze uit hun winterslaap rammelen
Het zal wel te snel gaan voor de meeste slapende
Heb de mensheid al jaren afgeschreven maar die massa maakt het gevaarlijk voor de gene die het wel doorzien

rob

Maar dat is jouw taak Gerben, de mensen wakker schoppen. Afschrijven is te gemakkelijk. Als alles perfect was is er ook niets meer te doen.Kan kun je weer terug naar de hemel en op je harpje spelen. Na een aantal eonen ben je dat ook spuugzat, saai.Hier is het te doen, hier is de actie, lets play the game and enjoy or suffer!

Gerben

Las v/d week op een website in een comment
Als je huis in brand staat moet je je niet verstoppen in een donkere kast maar voor een raam gaan staan zwaaien wil je gered woorden
Inmiddels staat de halve wereld in brand en nog geloofd de meerderheid de donkere kast

johan

Ik heb een bizarre video gevonden waarin de zogenoemde ¨white helmets¨ kinderen live op de camera doden. je ziet in de video dat een kind best wel al levenloos eruit ziet of vol is gespoten met drugs en geven ze het kind een adrenaline shot in het hart wat volgens een ervaren dokter helemaal verkeerd wordt toegepast. En ik denk dan ook dat dit soort video´s als propaganda worden gebruikt. Oordeel zelf!

https://www.youtube.com/watch?v=9nj6fc69qjM

rob

Ik heb het filmpje ook gezien over de witte helmen.Ze moeten onafhanki0elijk zijn en mogen geen geld ontvangen van externen. Kijk je een aantal filpjes verder, hoor je dat amerika ze financieert met 21 miljoen dollar.

rob

In dat gruwlijke filmpje zie je dat ze helemaal geen adrenaline in het hartje spuiten.ze zitten gewoon wat voor de propaganda wat te wroeten jn het bijna dode lichaampje.Gruwelijk.

Gerben

Hoorde net op de radio (BNR) dat er aan wijzingen zijn van een. Ieuwe ophanden zijnde chemische aanval
Gaat leuk worden ):

Cora

Heb altijd gedacht dat die Tomahawk raketten wel zwaar geschut zouden zijn .Maar ze schieten nog geen deuk in een pak boter.Een beetje homemade vuurwerk richt meer schade aan.allemaal show niks is wat het lijkt. De meeste mensen zijn Sleeping Beauty vraag me af wanneer de prins komt.

Hans

Tomahawk raketten hebben een afwijking van max. 30cm…op 100km. en niemand die het raar vind dat het vliegveld alweer in gebruik is?

johan

De marktwaarde van de wapenfabrikant ¨Raytheon¨ steeg in één dag van 44,1 miljard dollar naar 45,5 miljard dollar, bijna 1,5 miljard dollar. Tomahawks kosten pakweg één miljoen dollar per stuk.

mark
Danny

Dat heb ik ook jaren gedacht, maar het gebeurde maar niet…

Nu denk ik: Áls ze het inzien, zal het met voorbedachten rade zijn en dient het uiteindelijk hun eigen belang.

ikke

Ben ik het mee eens Danny, de Nazigraaf mag alleen maar artikelen schrijven wat geoorloofd is. Ze willen alleen maar verwarring zaaien door dit soort artikelen te plaatsen. Laat ze maar lekker gooien met modder in hun kleuterklasje, tenslotte is het een infantiel gedrag, wij weten wel beter…;-)

Danny

Nu gaan ze het “onderzoeken”…

Dan vraag ik me toch af wat ze met de VS gaan doen als blijkt dat Assad niet verantwoordelijk is of wanneer blijkt dat er geen sarin gebruikt is.

Maar we weten allemaal wel dat dát niet uit het onderzoek zal komen… 😉

ikke

Weet je Danny, daar hebben ze goede spindoctors voor, Die kunnen mooie en geloofwaardige verhaaltjes schrijven waar de meeste natuurlijk intrappen…

Dr Iglo

Dankzij al die nare oorlogen in het verleden is er oorlogsrecht, en zijn er een berg oorlogsmisdadigers, omdat je nu eenmaal oorlogsmisdaden kunt plegen. Strijdgassen zijn vanwege WW I verboden, maar het uitschakelen van een buitenlands staatshoofd (In dit geval Assad) is ook een oorlogsmisdaad. Dus een bommetje er op kan niet, je moet hem eerst berechten, en dan pas doden, zoals met Saddam Husein. Het aanvallen van een soevereine staat mag niet van de VN, dat heet ‘invasie’, maar daar haal je bakzeil want de grootste misdadiger heeft veto in de VN. De VN kan alleen iets symbolisch doen.… Lees verder »

tom

Alleen als je tijd en interesse hebt kun je dit soort hersenspoelen doorgronden. Maar ach… wie heeft daar zin in of heeft daar tijd voor. In het hypermoderne slavenland Nederland moet je je suf weken voor je levensonderhoud, waarna de overheid doodleuk de helft van je geld afpikt. De meeste mensen worden zo geleefd, dat je het hun niet kwalijk kunt nemen dat ze dit soort dingen niet snappen. Want wat is nu belangrijker: onderdeel zijn van de moderne slavernij en leven in een gouden kooi of in armoe leven, maar wel de tijd hebben om dit soort dingen te… Lees verder »