Contact: De Cabal kan ascentie nu officieel niet meer stoppen

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Met veel plezier en aandacht gelezen.

Henk
1 jaar geleden

Wtf is dit voor een artikel ?
Mij neem je niet in het ootje !
Laat maar komen deze onzin ….

Henk
1 jaar geleden

channelen van onze berichten vol hoop, licht en liefde. Ook wijzelf zijn in zekere mate debet geweest aan het uitblijven van hoopvolle gechannelde berichten. Wij kunnen niets anders dan eerlijk tegen jullie zijn. Nu het puntje eindelijk bij het paaltje is gekomen gaan anderen echter met de voor ons bedoelde eer strijken. …. aangezien jullie het ons inziens nooit op eigen kracht zouden redden al hadden wij van te voren al wel gedacht dat wij hoog zouden scoren, toch schrokken zelfs wij van deze score. Alleen diegenen die trouw geloven in ons en verder ons in alles zullen blijven gehoorzamen… Lees verder »

Guuz
1 jaar geleden

Mick….AT 5 channeled net dat op 10 november kunstenaars op het balkon van de stadsschouwburg Amsterdam de Europese republiek gaan uitroepen. Kan dit een voorportaal zijn of is het een greep in de 5d subsidiepot van de Nieuwe Aarde?

Guuz
1 jaar geleden

Begrijp ik. We gaan het merken….eventueel….groet…xxx

Nexus
1 jaar geleden

Zo zo, dus als ik niet zomaar blind geloof in iets of iemand die ik nog nooit gezien heb dan ben ik het haasje! Lijkt de kerk wel! Mickey, volgens mij wordt je in het ootje genomen vriend! Je weet nooit wie er aan de andere kant van de channel is en wat zijn of haar bedoelingen zijn. Ik zou, zeker na dit bericht, een heel klein beetje voorzichtig worden Mickey! Groet en succes! Nexus

Nexus
1 jaar geleden

Hallo Mickey,

Ja, dat is die Nexus. Waarom meteen zo’n verongelijkte toon! In andere artikelen kwam je tot andere conclusies, conclusies die maar zeer weinig andere mensen trokken. Dat is voor mij altijd een reden geweest om hier te komen kijken. Met channelen heb ik zelf vrij weinig om bekende redenen, vandaar mijn reactie. Het ga je goed!

Nexus
1 jaar geleden

Ik heb mij laten leiden door de reacties en niet zozeer door het artikel. Dus toch juiste constatering dat jij hier niet in zou trappen.

Rob
1 jaar geleden
Reply to  Nexus

Maar Nexus toch,
je ziet toch wel dat die bijdrage net de bijdrage Mickey zoekt het licht /fan van Janosh , satire is? Een potje zelfspot is heel gezond.

rob
1 jaar geleden

Oeps , Sorry, Micky zonder E. Wat onattent van me. Trouwens artikel heb ik wel braaf gelezen hoor. En nog bedankt voor het artikel demonen in je TV. Deze heb ik ook doorgespit en een goed artikel van je op deze site over negatieve gedachten die zomaar in je eigen gedachtewereld kunnen komen. Het zijn dus gewoon parasieten waarbij iedereen mee besmet is geraakt. Heb nog wat verder gezocht voor de geïnteresseerden: https://youtu.be/RmWrAoML2hE How to Deal With Evil Spirits – Swedenborg and Life. In dit stuk gaat het oa . om een psycholoog die met schizofrenen heeft gewerkt in een… Lees verder »