Contact: De Cabal kan ascentie nu officieel niet meer stoppen

17
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Met veel plezier en aandacht gelezen.

Henk

Wtf is dit voor een artikel ?
Mij neem je niet in het ootje !
Laat maar komen deze onzin ….

Guuz

Mick….AT 5 channeled net dat op 10 november kunstenaars op het balkon van de stadsschouwburg Amsterdam de Europese republiek gaan uitroepen. Kan dit een voorportaal zijn of is het een greep in de 5d subsidiepot van de Nieuwe Aarde?

Nexus

Zo zo, dus als ik niet zomaar blind geloof in iets of iemand die ik nog nooit gezien heb dan ben ik het haasje! Lijkt de kerk wel! Mickey, volgens mij wordt je in het ootje genomen vriend! Je weet nooit wie er aan de andere kant van de channel is en wat zijn of haar bedoelingen zijn. Ik zou, zeker na dit bericht, een heel klein beetje voorzichtig worden Mickey! Groet en succes! Nexus

Nexus

Hallo Mickey,

Ja, dat is die Nexus. Waarom meteen zo’n verongelijkte toon! In andere artikelen kwam je tot andere conclusies, conclusies die maar zeer weinig andere mensen trokken. Dat is voor mij altijd een reden geweest om hier te komen kijken. Met channelen heb ik zelf vrij weinig om bekende redenen, vandaar mijn reactie. Het ga je goed!

Nexus

Ik heb mij laten leiden door de reacties en niet zozeer door het artikel. Dus toch juiste constatering dat jij hier niet in zou trappen.

Rob

Maar Nexus toch,
je ziet toch wel dat die bijdrage net de bijdrage Mickey zoekt het licht /fan van Janosh , satire is? Een potje zelfspot is heel gezond.

rob

Oeps , Sorry, Micky zonder E. Wat onattent van me. Trouwens artikel heb ik wel braaf gelezen hoor. En nog bedankt voor het artikel demonen in je TV. Deze heb ik ook doorgespit en een goed artikel van je op deze site over negatieve gedachten die zomaar in je eigen gedachtewereld kunnen komen. Het zijn dus gewoon parasieten waarbij iedereen mee besmet is geraakt. Heb nog wat verder gezocht voor de geïnteresseerden: https://youtu.be/RmWrAoML2hE How to Deal With Evil Spirits – Swedenborg and Life. In dit stuk gaat het oa . om een psycholoog die met schizofrenen heeft gewerkt in een… Lees verder »