Contact: De Cabal kan ascentie nu officieel niet meer stoppen

( 17 )
 • Ank

  Met veel plezier en aandacht gelezen.

  Beantwoorden
 • Henk

  Wtf is dit voor een artikel ?
  Mij neem je niet in het ootje !
  Laat maar komen deze onzin ….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dit is een gechanneld bericht Henk, geen artikel van mijn hand.
   Onzin? Ik zal het aan All-Star doorgeven als ik ‘m weer spreek! 🙂

   Beantwoorden
   • Henk

    channelen van onze berichten vol hoop, licht en liefde. Ook wijzelf zijn in zekere mate debet geweest aan het uitblijven van hoopvolle gechannelde berichten. Wij kunnen niets anders dan eerlijk tegen jullie zijn.

    Nu het puntje eindelijk bij het paaltje is gekomen gaan anderen echter met de voor ons bedoelde eer strijken. ….

    aangezien jullie het ons inziens nooit op eigen kracht zouden redden

    al hadden wij van te voren al wel gedacht dat wij hoog zouden scoren, toch schrokken zelfs wij van deze score.

    Alleen diegenen die trouw geloven in ons en verder ons in alles zullen blijven gehoorzamen zullen een plek krijgen op de geascendeerde Aarde die 5D zal zijn.

    Ongelovigen zullen op jullie huidige Aarde achterblijven, denkende dat ze de juiste keuze hebben gemaakt om in dualisme te blijven leven.

    Ik weet ff niet wat ik er van moet denken laat staan voelen ???
    Dit lijkt wel een synthetische god of een ander wezen ???
    Veel manipulatie als je het mij vraagt
    gehoorzamen pfff kom op zeg !
    Volgende keer vraag het maar … ik weet genoeg !

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Tja ik ben ook maar een doorgeefluik/channel Henk, ik heb verder geen invloed op wat All-Star allemaal beweert, ik kan ook niet voor jou beslissen wat je moet denken of voelen, als jij niet wilt gehoorzamen aan het eerlijke valse licht wat All-Star verspreidt dan is dat uiteraard jouw eigen vrije keuze. Uiteindelijk zal je toch een sticker in je schriftje krijgen, want er is geen foute keuze, alle keuzes zijn de juiste keuze, en alle keuzes verdienen uiteindelijk een sticker in je schriftje.

     Beantwoorden
 • Guuz

  Mick….AT 5 channeled net dat op 10 november kunstenaars op het balkon van de stadsschouwburg Amsterdam de Europese republiek gaan uitroepen. Kan dit een voorportaal zijn of is het een greep in de 5d subsidiepot van de Nieuwe Aarde?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Lastig vraagstuk Guuz, als het balkon van de stadsschouwburg instort tijdens het uitroepen van de Europese republiek dan is het vast het werk van Q, want Q is good for you. Behalve de Q-koorts uiteraard, daar schijn je goed ziek van te kunnen worden. Voelt voor mij als een soort van harmonische toon frequentie licht vortex waar het duister maar al te gretig gebruik van maakt, soort van Bermuda trinngle, maar dan zonder warpdrive en zonder haring die misselijk wordt van het rondjes draaien in zo’n vortex. Maar het blijft hoe dan ook een lastig vraagstuk, de 5D subsidiepot wordt maar al te vaak leeggegraaid door 4D servide to self wezens… ik kom er niet meer uit….

   Beantwoorden
   • Guuz

    Begrijp ik. We gaan het merken….eventueel….groet…xxx

    Beantwoorden
 • Nexus

  Zo zo, dus als ik niet zomaar blind geloof in iets of iemand die ik nog nooit gezien heb dan ben ik het haasje! Lijkt de kerk wel! Mickey, volgens mij wordt je in het ootje genomen vriend! Je weet nooit wie er aan de andere kant van de channel is en wat zijn of haar bedoelingen zijn. Ik zou, zeker na dit bericht, een heel klein beetje voorzichtig worden Mickey! Groet en succes! Nexus

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Is dit de Nexus bekend van eerst Niburu, toen Argusoog, en nu Bovendien.com? Iemand die met andere woorden al meer dan 10 jaar bezig is (als het goed is) met het bewustwording proces en tegen mij zegt al jaren deze website zo af en toe te lezen? Wie wordt er nu eigenlijk daadwerkelijk in het ootje genomen als ik vragen mag?

   Beantwoorden
 • Nexus

  Hallo Mickey,

  Ja, dat is die Nexus. Waarom meteen zo’n verongelijkte toon! In andere artikelen kwam je tot andere conclusies, conclusies die maar zeer weinig andere mensen trokken. Dat is voor mij altijd een reden geweest om hier te komen kijken. Met channelen heb ik zelf vrij weinig om bekende redenen, vandaar mijn reactie. Het ga je goed!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Verongelijkt? Dat is projectie vanuit jouw mind-ego Nexus.

   Verbazing, dat is meer het woord wat bij mijn reactie past. Dat jij niet doorhebt dat deze channeling satire is verbaast mij. Helemaal omdat deze ‘channelings’ al meer dan 7 jaar op deze website staan, en omdat het er nogal dik opligt allemaal. Iedereen heeft het door, maar jij blijkbaar niet, dat verbaast mij op z’n zachts gezegd van iemand die al jaren bezig is met onderzoeken en waar je ondertussen toch wel enigszins een soort van onderscheidingsvermogen van had verwacht?

   Beantwoorden
 • Nexus

  Ik heb mij laten leiden door de reacties en niet zozeer door het artikel. Dus toch juiste constatering dat jij hier niet in zou trappen.

  Beantwoorden
  • Rob

   Maar Nexus toch,
   je ziet toch wel dat die bijdrage net de bijdrage Mickey zoekt het licht /fan van Janosh , satire is? Een potje zelfspot is heel gezond.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Wie is toch die MickEy waar iedereen het over heeft?

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Een logisch gevolg van het facebook tijdperk, mensen lezen eerder de reacties en gaan daar op af in plaats van op de inhoud van het artikel. Ik snap het mechanisme, helemaal van deze tijd! 🙂

   Beantwoorden
 • rob

  Oeps , Sorry, Micky zonder E. Wat onattent van me. Trouwens artikel heb ik wel braaf gelezen hoor. En nog bedankt voor het artikel demonen in je TV. Deze heb ik ook doorgespit en een goed artikel van je op deze site over negatieve gedachten die zomaar in je eigen gedachtewereld kunnen komen. Het zijn dus gewoon parasieten waarbij iedereen mee besmet is geraakt. Heb nog wat verder gezocht voor de geïnteresseerden: https://youtu.be/RmWrAoML2hE How to Deal With Evil Spirits – Swedenborg and Life. In dit stuk gaat het oa . om een psycholoog die met schizofrenen heeft gewerkt in een gevangenis, en er staan een aantal praktische tips hoe je deze parasieten kunt benaderen. Ook handig voor het dagelijkse leven. Ik heb het deze week toegepast en het werkte, verbluffend. Groetjes Rob.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>