De ComplotConcurrent – Uitzending 31 “Bompakketten & Botzagen” (29-10-2018)

( 9 )
 • DrIglo

  leuk shirt!

  Beantwoorden
 • Ank.

  Is de term false False Flag al uitgevonden?

  Beantwoorden
 • ikke

  Helemaal mee eens Micky om lekker alles in je uppie te blijven doen zonder al die andere alt media’s.
  Heb jij trouwens ook niet nodig voor de CC op jouw manier blijft t puur.
  Goede show maar weer!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Onafhankelijkheid, uniekheid en puurheid, voor mij persoonlijk zeer belangrijke kenmerken die alle drie tegelijk verloren gaan als je al één van de drie verloochend. Ik blijf dus lekker mijn eigen ding doen, thanks voor de propzzz (straattaal)… 🙂

   Beantwoorden
 • Guuz

  Hoi Mick…..Tribe….Stam….van de platvoet indianen…eventueel .enne . de virtueel doorzichtige complot concurrent trofee….1x per samenvattende tijd uit te reiken….wisseltrofee..Kunt u nog denken denk dan mee.
  Fijne uitzending weer…Bijna pijnlijk onderhoudend…gna…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   de virtueel doorzichtige complot concurrent trofee, die houden we er in Guuz! Ik stuur ‘m bij deze virtueel naar CNN en de andere mainstream media outlets die meededen aan het verspreiden van al die onzin over de MAGABomber, maar ik zeg er wel bij dat het een virtuele wisselbeker is, en dat ze wel hun best moeten blijven doen om hem in hun prijzenkast te mogen laten staan 🙂

   En pijnlijk onderhoudend zie ik als een compliment voor de show! 😉

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Die arme Khasoggi. Ik zag pas geleden nog dat z’n lichaam was opgelost in zoutzuur… Als hij binnenkort verschijnt bij David Wilcock weten we pas echt waar hij is geweest al die tijd.

  Dan even iets anders Micky, ga je toevallig naar David Icke in Amsterdam op 9 november? Goed materiaal voor een ComplotConcurrent vlog!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee ik ga niet naar David Icke 9 november, 50 euro per ticket zie ik net op internet staan (en uitverkocht). Lekker verdienen dus voor Icky. En dan te bedenken dat ie altijd het zelfde vertelt elk jaar weer maar telkens een andere naam voor zijn tour, ook Icky is gevallen voor het geld en de roem als je het mij vraagt. En heel veel nieuws heeft hij niet te melden, behalve dat ik steeds meer mensen hoor die zeggen “ja maar Micky, David Icke vind ook dat we in een computer simulatie leven!!” Zoals ik wel eens in artikelen geschreven heb heb ik veel aan Icke gehad toen ik begon met ontwaken 15 jaar terug ofzo. Maar tegenwoordig luister ik er niet meer naar, altijd maar hetzelfde verhaaltje, repetition repetition repetition dus, om met zijn eigen woorden te spreken 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>