Micky op zoek naar het Licht – Fan van Janosh

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

Lieve Lita, eeehhh, sorry, ik bedoel natuurlijk: Lieve Micky, Wat ben ik blij dat je je zo verdiept hebt in de tekeningetjes van Janosh en de betekenis daarvan want dan kun je me misschien ook uitleggen waarom ik daar zó!! allergisch voor ben dat ik moeite had om te blijven kijken. Ik wist al lang dat er iets niet klopt bij mij maar ik kan er maar niet achter komen wat dat is. Gelukkig deed je die heerlijke meditatie. Ik was bijna bij het antwoord toen je hem abrupt afbrak. En dat kan niet Micky. Als je aan zo’n geleide… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden

Wat een geluk dat ik iemand ben die alles bewaard

GUUZ
2 jaren geleden

Je dankwoord aan het einde van deze zeer verhelderende uitzending is grandioos….daar kan je een bankrekening op openen.

ientje
2 jaren geleden

Nou, gezellige webcast, dank je wel,maar klopt niet helemaal, want je kunt regelmatig gratis thuis activaties doen, hahaha . En staren naar zijn plaatjes kost ook niks. https://www.janosh.com/feed/GRATIS-WEBINAR-MET-DE-ACTIVATIE%3A-INNERLIJKE-VRIJHEID Ik ben wel paar jaar terug in de DVD getrapt, gekocht dus. Mijn berichtje aan jou was overigens niet als aanval bedoeld, integendeel! (ben allang geen ‘fan’ meer) Goed dat je het gevaar van de mind control hebt genoemd. Jammer dat je niet dieper op de symboliek van zijn plaatjes bent ingegaan, maar je noemt wel aan het eind het duivelse van zijn praktijken, en daar gaat het om! (ik noemde hexagon/… Lees verder »

ientje
2 jaren geleden

Oke, sorry, niet gehoord dus

Arthur
2 jaren geleden

hmmm, de website geeft aan 2 kaarten (inweiding tot synergetisch leven) beschikbaar te hebben, maar je kan niet 2 bestellen?? Is dit een trick? 😉

Simon
2 jaren geleden

Fan zijn van wie dan ook, daar is niks mis mee. Zolang je maar geen volger wordt…

En helaas is €98,- mij te duur, anders had ik wel een dagje Zwolle gedaan. 😉

Rob
2 jaren geleden

Micky, kijk uit want diep inademen is niet gezond. Daardoor wordt je co2 gehalte te laag en kan hemoglobine minder goed zuurstof afgeven die je cellen nodig hebben. ( Bohr-effect). Dat heet hyperventileren. Een Russisch arts heeft dit ontdekt genaamd Buteyco. Hyperventileren staat garant voor 120 chronische ziekten. Dus ik ben geen fan van Janosh! Psssssstt . niet verder vertellen hoor, want als je de juiste ademhaling leert kunnen veel chronische patiënten weer beter worden en dan kunnen we niet meer verdienen aan al die medicijnen die ze de rest van hun leven moeten slikken omdat de oorzaak niet opgelost… Lees verder »