Micky op zoek naar het Licht – Fan van Janosh

( 10 )
 • Ank

  Lieve Lita, eeehhh, sorry, ik bedoel natuurlijk: Lieve Micky,
  Wat ben ik blij dat je je zo verdiept hebt in de tekeningetjes van Janosh en de betekenis daarvan want dan kun je me misschien ook uitleggen waarom ik daar zó!! allergisch voor ben dat ik moeite had om te blijven kijken. Ik wist al lang dat er iets niet klopt bij mij maar ik kan er maar niet achter komen wat dat is.
  Gelukkig deed je die heerlijke meditatie. Ik was bijna bij het antwoord toen je hem abrupt afbrak. En dat kan niet Micky. Als je aan zo’n geleide meditatie begint moet je hem ook volgens de regels die daar voor gelden op de juiste manier beëindigen.
  Dus leg ik nu de verantwoordelijkheid bij jóu om mij te vertellen wat er mis is met mij en wat ik moet doen. Ik kan het echt niet alleen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wees gerust Ank, ik werk aan de 33 sleutels tot perfectionisme momenteel. Als ik die sleutels af heb dan kunnen mensen deze sleutels voor 366,66 euro bestellen bij mij (dat is alleen de eerste maand die prijs, daarna is het weer gewoon 444.44 euro)
   Met deze sleutels vol activaties en ander DNA verlichtende harmonische toon frequenties kan je je eigen meditaties op casetteband zetten voor gebruik in je Sony Walkman.
   Dus komt goed, hold on in there!!! 😉

   Beantwoorden
   • Ank

    Wat een geluk dat ik iemand ben die alles bewaard

    Beantwoorden
 • GUUZ

  Je dankwoord aan het einde van deze zeer verhelderende uitzending is grandioos….daar kan je een bankrekening op openen.

  Beantwoorden
 • ientje

  Nou, gezellige webcast, dank je wel,maar klopt niet helemaal, want je kunt regelmatig gratis thuis activaties doen, hahaha . En staren naar zijn plaatjes kost ook niks.
  https://www.janosh.com/feed/GRATIS-WEBINAR-MET-DE-ACTIVATIE%3A-INNERLIJKE-VRIJHEID
  Ik ben wel paar jaar terug in de DVD getrapt, gekocht dus.
  Mijn berichtje aan jou was overigens niet als aanval bedoeld, integendeel! (ben allang geen ‘fan’ meer)
  Goed dat je het gevaar van de mind control hebt genoemd. Jammer dat je niet dieper op de symboliek van zijn plaatjes bent ingegaan, maar je noemt wel aan het eind het duivelse van zijn praktijken, en daar gaat het om! (ik noemde hexagon/ saturnus)
  Ik was idd ooit een gebruiker van zijn plaatjes en activaties, toen ik heel diep in de shit zat, overigens via NEI therapeut (neuro-emotionele integratie, ook zoiets, ben je ook nooit klaar mee, maar zorgverzekeraar vergoedde dat toen nog) bij hem terechtgekomen. Is soort verslaving, net als al die andere New Cage shit.
  Groetjes, Ina

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb niets gezegd wat niet klopt, jij hebt niet goed geluisterd denk ik, dat is iets anders 🙂
   Ik heb gezegd dat je gratis activaties kan doen op YouTube, maar dat ik dat niet liet zien en niet ging doen omdat het allesbehalve goed voelde voor mij om te gaan doen.
   Het klopt ook dat de rest van zijn werk wel klauwen vol geld kost, zoals ik liet zien in de video.

   Ik kan niet op de symboliek ingaan van alle 33 duizend 33 honderd en 33 verschillende kleurplaten die hij in al zijn presentaties toont. Zal best wel een hexagonnetje of wat tussen gezeten hebben, niet elk hexagon verwijst overigens naar Saturnus…

   Beantwoorden
 • Arthur

  hmmm, de website geeft aan 2 kaarten (inweiding tot synergetisch leven) beschikbaar te hebben, maar je kan niet 2 bestellen?? Is dit een trick? 😉

  Beantwoorden
 • Simon

  Fan zijn van wie dan ook, daar is niks mis mee. Zolang je maar geen volger wordt…

  En helaas is €98,- mij te duur, anders had ik wel een dagje Zwolle gedaan. 😉

  Beantwoorden
 • Rob

  Micky, kijk uit want diep inademen is niet gezond. Daardoor wordt je co2 gehalte te laag en kan hemoglobine minder goed zuurstof afgeven die je cellen nodig hebben. ( Bohr-effect). Dat heet hyperventileren. Een Russisch arts heeft dit ontdekt genaamd Buteyco. Hyperventileren staat garant voor 120 chronische ziekten. Dus ik ben geen fan van Janosh! Psssssstt . niet verder vertellen hoor, want als je de juiste ademhaling leert kunnen veel chronische patiënten weer beter worden en dan kunnen we niet meer verdienen aan al die medicijnen die ze de rest van hun leven moeten slikken omdat de oorzaak niet opgelost wordt. Ik ben al lekker medicijn vrij, maar dat hoeft de rest niet te weten, is mijn geheimpje. Nu nog mijn chakra’s zien kwijt te raken maar dat is weer een ander verhaal.
  Leuke show trouwens! Top!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>