De kerk van Janosh

( 9 )
 • MichellevL

  Heerlijk verfrissend artikel weer Micky 🙂
  Geen slecht idee om ook sprays te gaan verkopen? haha

  Beantwoorden
 • Seth-3

  Echt jammer dat er mensen zijn die zich laten aftrochelen door bedrog en bijgeloof.
  Die janosh zou afgeschaft moeten worden, alle kerken hebben blijkbaar cash nodig.
  Nou geen enkele kerk krijgt van mij mijn centen, ze zoeken het maar uit die uitzuigers.

  Bestaan er celstraffen voor dit soort praktijken? Van mij mogen die lui alles terug betalen, plus boete.
  Vuile ‘satanisten’ zijn het, die occulte, sublieme mindcontrol zooi gebruiken. Ze zijn niet anders dan andere genootschappen en firma’s die dezelfde technieken gebruiken alleen voor het geld.

  Zielige zieke janosh, volgens mij gelooft hij in zijn eigen waanzin. Een patholoog toch?

  Beantwoorden
 • Limon & Nada

  En vergeet niet, hij heeft ook nog een eigen muziekband: De Janoshtiband

  Beantwoorden
  • Limon & Nada

   Maar als ik even een serieus antwoord mag geven, dan zie ik zeker geen boosheid van Micky, maar meer verontwaardiging denk ik, van hoe is het toch mogelijk dat deze doorgewinterde kwakzalver Janosh, die er uit ziet als iemand met het syndroom van Down (met alle respect voor de echte downers) het toch voor elkaar krijgt om hier een goed handeltje uit te slaan. En deze Janoshtiband is niet de enige, we worden er mee dood gegooid de laatste jaren van mensen die claimen zeer speciale gaves te bezitten en zelfs mensen die beweren van buitenaardse komaf te zijn zonder enige vorm van bewijs en hier de mensheid wel even een handje komen helpen, je kan het zo gek niet bedenken. Vroeger zat ik altijd op de christenen te fitten maar deze groep is echt niks vergeleken de volslagen randdebielen die er tegenwoordig uit het moeras te voorschijn komen. En dat dit volledige synthetische groepje bestaat is al een grote grap op zichzelf, maar dat ze het nog voor elkaar krijgen om grote groepen mensen geheel voor de gek te houden en als vampieren hun geld weten weg te zuigen is me toch een groot wonder. Mij zal het niet lukken in ieder geval, ook al zou ik het willen, ze zien me al aankomen.
   Hoe is het toch mogelijk, maar hoe is het vooral mogelijk dat gewone mensen hier toch steeds weer intrappen, terwijl ze er toch vanuit alle kanten voor worden gewaarschuwd, zelfs vanuit de media worden we er voor gewaarschuwd. Ik ben benieuwd hoe Micky denkt hoe het kan dat mensen steeds weer voor deze randdebiele kwakzalvers bezwijken. Daar ligt de oplossing denk ik, want deze kwakzalvers pakken gewoon de gelegenheid aan waar de mensen zelf behoefte aan hebben zo van, u vraagt, wij leveren. Waarom hebben mensen altijd een kunstmatige comfort zone nodig en daarbij een zekere garantie van overleving of allicht een ontsnapping uit deze realiteit van beperking. Of zijn deze mensen ook weer onderdeel van de matrix om die paar mensen met een organische connectie op hun beurt weer te misleiden, of gaat het puur en alleen om de synthetische ervaring die we onszelf opleggen en daardoor als geheel evolueren? Parasieten zijn er nou eenmaal en die doen gewoon wat ze doen namelijk, parasiteren. Worden we boos op een mug, nee want dat is nou eenmaal wat een mug doet, parasiteren. Ik denk dat we hoe dan ook altijd weer bij onszelf uit komen, daar ligt de kern van onze eigen beperkingen.

   Beantwoorden
   • Hans

    Ik denk dat het de kern is van onze beperkingen, het telkens opnieuw weer bij onszelf uitkomen..

    Beantwoorden
    • Limon & Nada

     Precies, dat bedoel ik, de kern van onze eigen beperking ligt bij onszelf, zowel individueel als collectief. Echter vergt het nou eenmaal ervaring om tot deze conclusie te komen. Vanuit onze organische zelf weten we theoretisch al alles over deze realiteit, we hebben het tenslotte ooit zelf gecreëerd en geprogrammeerd en we zijn het hier puur aan het ervaren en is wat we diep van binnen willen en weten dat we het willen ervaren, net zolang tot we weer bij onszelf uitkomen. Daarom heeft het geen enkele zin om tegen mensen hun ervaringen in te gaan, hoe vreemd die ervaringen ook mogen overkomen, collectief willen we dit.
     En de ervaringen en beperkingen van een ander kan je ook gebruiken om weer bij jezelf uit te komen. We kunnen ons laten beïnvloeden door een symbool als de pyramide maar we kunnen synthetische krachten ook als hulpmiddel gebruiken. Als je goed kijkt geeft de bron der beperking ons altijd een uitweg. De driehoek staat namelijk ook voor het bundelen van onze positieve, negatieve en seksuele energieën, tegelijkertijd. Als je deze energieen namelijk bij jezelf houdt en mixed, en je vrije wil weer weet terug weet te winnen en je het synthetische niet meer nodig hebt, dan maak je een terugtocht naar je organische origine. Je weet niet wat je meemaakt als mens. Ik ben hiermee aan het experimenteren en het leven wordt steeds aangenamer. Zo ga ik steed beter zien en waarnemen. Als synthetisch mens zag ik bijv. een gewoon bos met bomen, maar nu zie ik een paradijs aan natuur, met volle dieptes en diepe kleuren. Het synthetische slaat dan echt helemaal nergens meer op zonder er enige rancune bij te hebben. Ik raadt het iedereen aan om weer bij jezelf uit te komen, en als je dat wilt, is het eerste wat je doet dit duidelijk vanuit de vrije wil uit te spreken… Ja, IK WIL!

     Beantwoorden
 • Monique

  Mja hij had ooit veel met dure auto’s en mooie huizen zegt hij. Volgens mij is er niet heel veel veranderd in zijn leven. Ik ben erg benieuwd of hij nu alles op de fiets doet en in een flatje woont. De sfeer deed me een beetje denken aan die ene keer dat ik naar een paranormale beurs ben geweest. Dat werd gehouden in een kerk en de sfeer/energie daar was zo dik dat ik het bijna kon zien. Ik kreeg er een wee gevoel van in mijn buik. Toen dacht ik dat dat goed was, die energie, nu weet ik wel beter..

  Beantwoorden
 • Sebas

  Ik moest direct aan dit nu denken bij het lezen…

  https://www.youtube.com/watch?v=35K6vQRt67g&feature=youtu.be

  Beantwoorden
 • Michele Brlek

  Jeetje dat is wel heel veel geld voor een armband. In een euforisch verlicht gevoel de zaal verlaten zet je later toch weer in de kou als de verandering niet blijvend is. Volgens mij is verlichting heel simpel, no big deal. Ik heb trouwens symbolisch de rode pil genomen, die was gratis en gezond.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>