De kerk van Janosh

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
4 jaren geleden

Heerlijk verfrissend artikel weer Micky 🙂
Geen slecht idee om ook sprays te gaan verkopen? haha

Seth-3
4 jaren geleden

Echt jammer dat er mensen zijn die zich laten aftrochelen door bedrog en bijgeloof.
Die janosh zou afgeschaft moeten worden, alle kerken hebben blijkbaar cash nodig.
Nou geen enkele kerk krijgt van mij mijn centen, ze zoeken het maar uit die uitzuigers.

Bestaan er celstraffen voor dit soort praktijken? Van mij mogen die lui alles terug betalen, plus boete.
Vuile ‘satanisten’ zijn het, die occulte, sublieme mindcontrol zooi gebruiken. Ze zijn niet anders dan andere genootschappen en firma’s die dezelfde technieken gebruiken alleen voor het geld.

Zielige zieke janosh, volgens mij gelooft hij in zijn eigen waanzin. Een patholoog toch?

Limon & Nada
4 jaren geleden

En vergeet niet, hij heeft ook nog een eigen muziekband: De Janoshtiband

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Maar als ik even een serieus antwoord mag geven, dan zie ik zeker geen boosheid van Micky, maar meer verontwaardiging denk ik, van hoe is het toch mogelijk dat deze doorgewinterde kwakzalver Janosh, die er uit ziet als iemand met het syndroom van Down (met alle respect voor de echte downers) het toch voor elkaar krijgt om hier een goed handeltje uit te slaan. En deze Janoshtiband is niet de enige, we worden er mee dood gegooid de laatste jaren van mensen die claimen zeer speciale gaves te bezitten en zelfs mensen die beweren van buitenaardse komaf te zijn zonder… Lees verder »

Hans
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Ik denk dat het de kern is van onze beperkingen, het telkens opnieuw weer bij onszelf uitkomen..

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Hans

Precies, dat bedoel ik, de kern van onze eigen beperking ligt bij onszelf, zowel individueel als collectief. Echter vergt het nou eenmaal ervaring om tot deze conclusie te komen. Vanuit onze organische zelf weten we theoretisch al alles over deze realiteit, we hebben het tenslotte ooit zelf gecreëerd en geprogrammeerd en we zijn het hier puur aan het ervaren en is wat we diep van binnen willen en weten dat we het willen ervaren, net zolang tot we weer bij onszelf uitkomen. Daarom heeft het geen enkele zin om tegen mensen hun ervaringen in te gaan, hoe vreemd die ervaringen… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Mja hij had ooit veel met dure auto’s en mooie huizen zegt hij. Volgens mij is er niet heel veel veranderd in zijn leven. Ik ben erg benieuwd of hij nu alles op de fiets doet en in een flatje woont. De sfeer deed me een beetje denken aan die ene keer dat ik naar een paranormale beurs ben geweest. Dat werd gehouden in een kerk en de sfeer/energie daar was zo dik dat ik het bijna kon zien. Ik kreeg er een wee gevoel van in mijn buik. Toen dacht ik dat dat goed was, die energie, nu weet… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden

Ik moest direct aan dit nu denken bij het lezen…

https://www.youtube.com/watch?v=35K6vQRt67g&feature=youtu.be

Michele Brlek
4 jaren geleden

Jeetje dat is wel heel veel geld voor een armband. In een euforisch verlicht gevoel de zaal verlaten zet je later toch weer in de kou als de verandering niet blijvend is. Volgens mij is verlichting heel simpel, no big deal. Ik heb trouwens symbolisch de rode pil genomen, die was gratis en gezond.

nicole
1 jaar geleden

Wat heb ik genoten van deze aflevering. Ik wist het: jij een steenbok! Hahaha
Maar blijf maar lekker je zelf en eigenlijk ben je wel een beetje mijn goeroe geworden…