Trump en Hillary maken allebei deel uit van een satanisch mind control plan dat leidt naar een wereldburgeroorlog

( 14 )
 • Danny

  Je ziet al hoe goed de mind control werkt als je kijkt naar de politiek, zowel nationaal als internationaal.
  De politiek heeft jarenlang zijn best gedaan om mensen wakker te maken. Continu schandalen, continu van mening veranderen, continu liegen. En nóg geloven de mensen in de politiek.
  Ik vind dat ongelofelijk.
  De meesten hier weten wel hoe moeilijk het is om aan anderen alleen al proberen uit te leggen waarom je niet gaat stemmen. Voor mij en de meesten hier is dat heel logisch. Maar het laat ook heel duidelijk zien hoe goed de mind control werkt.

  Het hele politieke toneel in de VS interesseert mij geen reet. Het maakt mij dan ook niet uit wie er wint.
  Totaal onbelangrijk.

  Trump krijgt alleen maar zo veel steun, omdat mensen zich afzetten tegen Hillary en de Mainstream Media.
  Ze kiezen voor de beste uit de twee slechtsten.
  Terwijl de burgers in de VS pas echt een statement zouden maken door níet te gaan stemmen.
  De gevolgen van zo’n keuze is aan de meeste mensen niet uit te leggen.

  Dus mijn advies: Stem niet. Pas dan kies je voor jezelf.

  Maar ja…we moeten hier met zijn allen doorheen,,,

  Beantwoorden
 • Maria

  Meer dan goed stuk Mickey! Ik deel je visie. Hopelijk gaan meer mensen inzien dat dit een bedacht en opgezet “spel” is, als dat gebeurt, zijn ze uitgespeeld.

  Beantwoorden
 • Sebas

  Ik zei het al week of meer terug bij een van je collums, het was me allang opgevallen in diverse interviews en debatten. Nu hopen dat de Amerikanen het ook zien.

  Beantwoorden
 • Ank

  Je hebt weer een mooie verhaal van alle nieuuwe informatie gemaakt Mickey. Bedankt.
  Ik zou alleen wel willen dat het een verhaaltje was maar dat is het helaas niet.
  Ik kan niet zeggen dat ik uitkijk naar de komende tijd.

  Beantwoorden
  • Danny

   Zo lang het allemaal nog niet in mijn eigen wereldje gebeurt, probeer ik van het spel te genieten.
   Had ik mezelf dat niet aangeleerd, was ik al lang gek geworden van alles wat je overal ziet en leest.

   Als we zo doorgaan als nu weet ik, dat ik nooit echt gelukkig zal worden.
   Dus laat maar komen…

   Beantwoorden
   • Erik

    “Als we zo doorgaan als nu weet ik, dat ik nooit echt gelukkig zal worden.”

    Laat je de externe situatie dan jouw eigen innerlijke geluk beinvloeden? Hoezo? Klinkt alsof je nog iets te doen hebt.

    Beantwoorden
    • Danny

     Gedeeltelijk wel, ja.
     Als ik zie hoe oneerlijk alles gaat, hoe hypocriet de meesten zijn, hoe we met dieren omgaan, hoe we met elkaar omgaan en hoe weinig men in het algemeen nadenkt over het leven en gewoon maar zonder na te denken de “gekozen leiders” volgt, dan kan mij dat triest maken, ja.

     Beantwoorden
     • Jos

      Dag Danny, ik herken jouw verhaal, maar weet dat je je eigen werkelijkheid creërt, een trieste werkelijkheid wellicht.
      Is dat wat je zelf wilt?
      Ik niet, dus doe ik er niet meer aan mee.
      Maak wat je wilt zien, en je zult merken dat de wereld die jij aanschouwt meeveranderd.
      Zolang het gros van deze aardkloot dat nog niet doorhebben en zich laten judassen door lijders, eh leiders,is dat de wereld die men zelf gecreërd heeft.
      Men doet het allemaal zelf en willen het niet zien.
      Stemmen op emphatieloze psychopaten, maakt een empatieloze psychotische wereld.
      Hoe zou dat nou zo gekomen zijn????

      Chin UP !!

      Groet, Jos.

      Beantwoorden
 • Monique

  Ook ik kijk niet echt uit naar wat er komen gaat maar ben tegelijk ook heel benieuwd. Een rare combi. Ik zie en hoor het ook overal om mij heen. De verdeeldheid tussen mensen, tussen alles eigenlijk, wordt steeds groter. Je voelt aan alles dat er ergens naartoe wordt gewerkt. Ik sta op scherp in ieder geval. Goed artikel!

  Beantwoorden
  • Sebas

   Tja ik heb ook hezelfde gevoel, er staat ‘iets’ groots te gebeuren. Ik weet niet wat of wanneer maar wel in de nabije toekomst.
   Watch & enjoying the show ?

   Beantwoorden
   • Danny

    Dat gevoel heb ik al jaren. Voor hetzelfde geld duurt het nog jaren voordat dat “iets groots” gebeurt. We denken, dat we er bijna zijn, maar zeker weten doen we dat niet.

    Beantwoorden
 • Limon & Nada

  Het leuke is (ik experimenteer graag) dat als ik tegen mensen roep dat ik rechts stem dan krijg ik wel eens een verhitte reactie en als ik zeg dat ik links stem dan ook heb ik wel eens reacties die verhit zijn, maar niet echt iemand die mij er flink op aanvalt, maar zodra ik ga roepen dat ik helemaal NIET stem, dan komen de verantwoordigde en zelfs boze reacties los. Ook van mensen die tegen de gevestigde orde zijn. Dat komt denk ik omdat mensen allemaal via het onderbewuste het systeem zelf instand houden en ook willen houden omdat ze onbewust zijn geprogrammeerd dat ze niet zonder een systeem kunnen, en dat zelfde systeem heeft hun brein onder controle, omdat het brein onderdeel is van dit synthetische universum, bij zowel de voor- als tegenstanders. Het systeem heeft zowel chaos + orde TEGELIJK onder beheer, Dus als je echt wilt lachen, roep dan tegen iedereen dat je niet gaat stemmen. Dat is een directe bedreiging voor het systeem en dus voor de mensen die geheel of gedeeltelijk afhankelijk zijn van dit systeem.

  Beantwoorden
 • dutchresearcher

  Ik weet toch niet of ik het helemaal eens ben met dit stuk. Natuurlijk heb ik ook niet alle wijsheid in pacht. Mocht Clinton winnen, dan voorzie ik ook een burgeroorlog in Amerika. De zuidelijke staten stemmen massaal Trump, dus een kopie van de vorige burgeroorlog zou dan een feit kunnen worden. Die zuidelijke staten zullen al snel steun krijgen van de Russen en er zijn meer landen die nog een appeltje met Amerika te schillen hebben. Het land in 2 delen scheuren, is natuurlijk de ultieme wraak voor mensen uit Rusland, Syrie, Irak, Iran, Afghanistan, Libië, Servië,…
  Bij een burgeroorlog zal Rusland (samen met Iran) ook zijn kans grijpen om landen als Oekraine, Georgië en Saoedi-Arabië een lesje te leren. Turkije is snel te verleiden naar Russische zijde, dus bij een burgeroorlog is zowel het Midden-Oosten als Oost-Europa binnen 3 maanden onder Russische invloedssfeer (wat ik eigenlijk niet verkeerd vind). In Azië zal China ook zijn kansen pakken.
  Mocht Trump de verkiezingen winnen, voorzie ik die burgeroorlog niet. Trump zal de relatie met Rusland snel herstellen en heeft de wapenindustrie achter zich. Clinton is veel minder populair dan Trump, dus er zal wel wat onrust ontstaan, maar ook niet meer dan dat. Geen burgeroorlog.

  Voor de NWO is een burgeroorlog in Amerika dus een slecht plan, want daarmee verliest Amerika zijn dominante positie. Alle troepen in het buitenland moeten dan terug naar Amerika en er zullen weinig landen zijn die de troepen enkele jaren later weer gewoon zullen toelaten. Europa zal zich dan wél heroriënteren en, zonder de pressure van Amerika, is de EU snel geschiedenis. Rusland en China zullen snel het tijdelijke vacuüm vullen, in elk geval op het Euraziatische continent en wat resteert van Amerika, is dan een fort Amerika, wat buiten Amerika nauwelijks invloed meer heeft.

  Beantwoorden
  • Jos

   Het is allemaal goed mogelijk ‘Dutchresearcher’, maar leg wat voor Amerika geldt eens op Europa.
   Want ik zie hier dezelfde signalen.
   Femakampen vermomd als vluchtelingenopvang.
   Kan het personeel alvast oefenen en dan straks de vluchtelingen elk onder de eigen pannen en de ‘verwarde mensen’ in de kampen.
   Verwarde mensen zoals Micky, jij, ik en vele anderen die ons gedachtengoed delen.
   Via het vrienden en like geklik op FB, ‘smart’phones etc. is het straks een klein kunstje te zien op welke deur de Gestapo moet kloppen.
   We doen het allemaal zelf.
   Wij zijn allemaal mede verantwoordelijk voor wat wij be-leven, aanzien, ervaren.
   Wij laten hetzelf gebeuren, gaan stug door met stemmen op idioten, blijven de elite’s voorzien van geld door braaf belasting te betalen, blijven gifvoedsel uit de super eten etc.
   Alleen wij kunnen de motor stop zetten, gewoon door er niet langer aan mee te doen er geen gehoor meer aan te geven.
   Wat men geen aandacht meer geeft, sterft af.
   Wat men positieve en/of negatieve aandacht blijft geven groeit in eather which way.
   Verder maakt het mij eigenlijk geen ene flikker uit wat er in de grote boze buitenwereld gebeurt, want ik kan dat allemaal toch niet op één dag veranderen.
   Te meer is de wereld waar ik in leef belangrijk, daar kan ik als mens namelijk wel verandering aanbrengen.
   Door zoveel mogelijk te trachten in compassie te leven met alles en iedereen om mij heen.
   Creêer de wereld die jij graag wilt zien…….

   Stay Human,

   Jos.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>