Trump en Hillary maken allebei deel uit van een satanisch mind control plan dat leidt naar een wereldburgeroorlog

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
4 jaren geleden

Je ziet al hoe goed de mind control werkt als je kijkt naar de politiek, zowel nationaal als internationaal. De politiek heeft jarenlang zijn best gedaan om mensen wakker te maken. Continu schandalen, continu van mening veranderen, continu liegen. En nóg geloven de mensen in de politiek. Ik vind dat ongelofelijk. De meesten hier weten wel hoe moeilijk het is om aan anderen alleen al proberen uit te leggen waarom je niet gaat stemmen. Voor mij en de meesten hier is dat heel logisch. Maar het laat ook heel duidelijk zien hoe goed de mind control werkt. Het hele politieke… Lees verder »

Maria
4 jaren geleden

Meer dan goed stuk Mickey! Ik deel je visie. Hopelijk gaan meer mensen inzien dat dit een bedacht en opgezet “spel” is, als dat gebeurt, zijn ze uitgespeeld.

Sebas
4 jaren geleden

Ik zei het al week of meer terug bij een van je collums, het was me allang opgevallen in diverse interviews en debatten. Nu hopen dat de Amerikanen het ook zien.

Ank
4 jaren geleden

Je hebt weer een mooie verhaal van alle nieuuwe informatie gemaakt Mickey. Bedankt.
Ik zou alleen wel willen dat het een verhaaltje was maar dat is het helaas niet.
Ik kan niet zeggen dat ik uitkijk naar de komende tijd.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Ank

Zo lang het allemaal nog niet in mijn eigen wereldje gebeurt, probeer ik van het spel te genieten.
Had ik mezelf dat niet aangeleerd, was ik al lang gek geworden van alles wat je overal ziet en leest.

Als we zo doorgaan als nu weet ik, dat ik nooit echt gelukkig zal worden.
Dus laat maar komen…

Erik
4 jaren geleden
Reply to  Danny

“Als we zo doorgaan als nu weet ik, dat ik nooit echt gelukkig zal worden.”

Laat je de externe situatie dan jouw eigen innerlijke geluk beinvloeden? Hoezo? Klinkt alsof je nog iets te doen hebt.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Erik

Gedeeltelijk wel, ja.
Als ik zie hoe oneerlijk alles gaat, hoe hypocriet de meesten zijn, hoe we met dieren omgaan, hoe we met elkaar omgaan en hoe weinig men in het algemeen nadenkt over het leven en gewoon maar zonder na te denken de “gekozen leiders” volgt, dan kan mij dat triest maken, ja.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Dag Danny, ik herken jouw verhaal, maar weet dat je je eigen werkelijkheid creërt, een trieste werkelijkheid wellicht. Is dat wat je zelf wilt? Ik niet, dus doe ik er niet meer aan mee. Maak wat je wilt zien, en je zult merken dat de wereld die jij aanschouwt meeveranderd. Zolang het gros van deze aardkloot dat nog niet doorhebben en zich laten judassen door lijders, eh leiders,is dat de wereld die men zelf gecreërd heeft. Men doet het allemaal zelf en willen het niet zien. Stemmen op emphatieloze psychopaten, maakt een empatieloze psychotische wereld. Hoe zou dat nou zo… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden

Ook ik kijk niet echt uit naar wat er komen gaat maar ben tegelijk ook heel benieuwd. Een rare combi. Ik zie en hoor het ook overal om mij heen. De verdeeldheid tussen mensen, tussen alles eigenlijk, wordt steeds groter. Je voelt aan alles dat er ergens naartoe wordt gewerkt. Ik sta op scherp in ieder geval. Goed artikel!

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Tja ik heb ook hezelfde gevoel, er staat ‘iets’ groots te gebeuren. Ik weet niet wat of wanneer maar wel in de nabije toekomst.
Watch & enjoying the show ?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Sebas

Dat gevoel heb ik al jaren. Voor hetzelfde geld duurt het nog jaren voordat dat “iets groots” gebeurt. We denken, dat we er bijna zijn, maar zeker weten doen we dat niet.

Limon & Nada
4 jaren geleden

Het leuke is (ik experimenteer graag) dat als ik tegen mensen roep dat ik rechts stem dan krijg ik wel eens een verhitte reactie en als ik zeg dat ik links stem dan ook heb ik wel eens reacties die verhit zijn, maar niet echt iemand die mij er flink op aanvalt, maar zodra ik ga roepen dat ik helemaal NIET stem, dan komen de verantwoordigde en zelfs boze reacties los. Ook van mensen die tegen de gevestigde orde zijn. Dat komt denk ik omdat mensen allemaal via het onderbewuste het systeem zelf instand houden en ook willen houden omdat… Lees verder »

dutchresearcher
4 jaren geleden

Ik weet toch niet of ik het helemaal eens ben met dit stuk. Natuurlijk heb ik ook niet alle wijsheid in pacht. Mocht Clinton winnen, dan voorzie ik ook een burgeroorlog in Amerika. De zuidelijke staten stemmen massaal Trump, dus een kopie van de vorige burgeroorlog zou dan een feit kunnen worden. Die zuidelijke staten zullen al snel steun krijgen van de Russen en er zijn meer landen die nog een appeltje met Amerika te schillen hebben. Het land in 2 delen scheuren, is natuurlijk de ultieme wraak voor mensen uit Rusland, Syrie, Irak, Iran, Afghanistan, Libië, Servië,… Bij een… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden

Het is allemaal goed mogelijk ‘Dutchresearcher’, maar leg wat voor Amerika geldt eens op Europa. Want ik zie hier dezelfde signalen. Femakampen vermomd als vluchtelingenopvang. Kan het personeel alvast oefenen en dan straks de vluchtelingen elk onder de eigen pannen en de ‘verwarde mensen’ in de kampen. Verwarde mensen zoals Micky, jij, ik en vele anderen die ons gedachtengoed delen. Via het vrienden en like geklik op FB, ‘smart’phones etc. is het straks een klein kunstje te zien op welke deur de Gestapo moet kloppen. We doen het allemaal zelf. Wij zijn allemaal mede verantwoordelijk voor wat wij be-leven, aanzien,… Lees verder »