De connectie tussen Donald Trump, Alex Jones en Scientology

2
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Maria

Tja, ik weet ook niet waar het naar toe gaat. Maar bemerk in mijn omgeving en ook zakelijke omgeving dat er het goede gedaan wordt. Naast mijn eigen waarden, normen, inzichten en visies houd ik me daaraan vast. Ik kies wat bij mij past en ik word inderdaad overspoeld door prikkels vanuit wat voor media dan ook. Natuurlijk heb ik een mening hoe het beter kan en werk daaraan vanuit mijn eigen omgeving. Gelukkig kunnen we dat nog hier in onze mooie land. Dat er van alles aan de gang is, besef ik en voel ik. Op kleine schaal kan… Lees verder »

Limon & Nada

Goed om te horen dat er ook mensen zijn die aan gedegen zelf-analyse kunnen doen en er ook naar gaan leven om een betere samenleving te creëeren zowel voor mens, dier en natuur. Daar hoor je natuurlijk helemaal niks over in de media en op internet, dat is niet in het belang van de matrix. En voor de matrix ben jij niet zomaar een individu, je bent iemand met een enorme organische connectie waarvan deze matrix geheel afhankelijk is. De matrix wil jou doen geloven dat je maar een stippeltje bent in het hele spectrum, maar jouw potentie is van… Lees verder »