De connectie tussen Donald Trump, Alex Jones en Scientology

( 2 )
 • Maria

  Tja, ik weet ook niet waar het naar toe gaat. Maar bemerk in mijn omgeving en ook zakelijke omgeving dat er het goede gedaan wordt. Naast mijn eigen waarden, normen, inzichten en visies houd ik me daaraan vast. Ik kies wat bij mij past en ik word inderdaad overspoeld door prikkels vanuit wat voor media dan ook. Natuurlijk heb ik een mening hoe het beter kan en werk daaraan vanuit mijn eigen omgeving. Gelukkig kunnen we dat nog hier in onze mooie land. Dat er van alles aan de gang is, besef ik en voel ik. Op kleine schaal kan je zelf het verschil maken en volgens mij gebeurt dit volop, jammer dat het niet in de media komt!

  Beantwoorden
  • Limon & Nada

   Goed om te horen dat er ook mensen zijn die aan gedegen zelf-analyse kunnen doen en er ook naar gaan leven om een betere samenleving te creëeren zowel voor mens, dier en natuur. Daar hoor je natuurlijk helemaal niks over in de media en op internet, dat is niet in het belang van de matrix. En voor de matrix ben jij niet zomaar een individu, je bent iemand met een enorme organische connectie waarvan deze matrix geheel afhankelijk is. De matrix wil jou doen geloven dat je maar een stippeltje bent in het hele spectrum, maar jouw potentie is van enorme waarde voor de matrix. Denk alleen maar aan het butterfly effect.
   Als je op de media moet gaan wachten, kan je lang wachten, doe gewoon datgene wat je vanuit jouw organische zelf wilt doen en dat jouw brein onderdeel is van de matrix is DE grote uitdaging voor jezelf om te doorgronden, dat is waar het mee begint en de rest komt dan vanzelf, als je dat wilt tenminste.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>