De connectie tussen Donald Trump, Alex Jones en Scientology

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
4 jaren geleden

Tja, ik weet ook niet waar het naar toe gaat. Maar bemerk in mijn omgeving en ook zakelijke omgeving dat er het goede gedaan wordt. Naast mijn eigen waarden, normen, inzichten en visies houd ik me daaraan vast. Ik kies wat bij mij past en ik word inderdaad overspoeld door prikkels vanuit wat voor media dan ook. Natuurlijk heb ik een mening hoe het beter kan en werk daaraan vanuit mijn eigen omgeving. Gelukkig kunnen we dat nog hier in onze mooie land. Dat er van alles aan de gang is, besef ik en voel ik. Op kleine schaal kan… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Maria

Goed om te horen dat er ook mensen zijn die aan gedegen zelf-analyse kunnen doen en er ook naar gaan leven om een betere samenleving te creëeren zowel voor mens, dier en natuur. Daar hoor je natuurlijk helemaal niks over in de media en op internet, dat is niet in het belang van de matrix. En voor de matrix ben jij niet zomaar een individu, je bent iemand met een enorme organische connectie waarvan deze matrix geheel afhankelijk is. De matrix wil jou doen geloven dat je maar een stippeltje bent in het hele spectrum, maar jouw potentie is van… Lees verder »

nicole
1 jaar geleden

Mijn vriendin was jaren geleden getrouwd met een scientoloog. Ik heb het boek ‘Dianetics’ mogen lezen toen ik voor mijn gevoel niet de juiste hulp kreeg. Daar hou ik het bij. In Dianetics hebben ze het, als ze het over het brein van de mens hebben, over een analytisch vermogen met een standaardbank (opslag?) dat lijkt dus al griezelig veel op computertaal! Verder spreken ze over een reactieve bank, dit zorgt er, volgens Dianetics, voor dat de mens lastig kan worden gevallen door een engram. Of liever gezegd: de cellen die het organisme mens vormen. Volgens Dianetics is een engram… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Het feit dat ik de filosofie van Dianetics 3x moet lezen, zegt voor mij genoeg?Bedankt voor het delen.