De AI Agenda

( 25 )
 • Limon & Nada

  Juist de nieuwe vals licht cyclus, inclusief beperking vanuit technologie… wauw, dat willen we als mensheid weten. Kijk maar hoe de mensen verlekkert naar hun smartphone zitten te kijken, we willen het ervaren, hoe dan ook. Wij vragen en de matrix levert. Deze entiteiten creëren we zelf, zo krachtig zijn we. Een synthetische realiteit binnen een synthetische realiteit en we gaan er nog verder in. Want synthetisch zijn we toch wel, of we er ooit weer uitkomen? Geen idee, maar de ervaring gaan we tegemoet. zijn we er klaar voor? Ikke niet want ik ga dit wereldje hier straks weer gezellig verlaten, omdat ik dat wil, ik heb andere plannen. Ondertussen beleef ik mar een beetje van technologie en een beetje potentie van mezelf. Ook interessant vind ik. Het bundelen van organische krachten met synthetische krachten. Ook weer een ervaring op zich…pfff houdt het dan nooit op?

  Beantwoorden
  • Rob

   Dag Limon&Nada. Je zegt dat je deze wereld definitief wilt verlaten. Bedoel je daarmee dat je je reincarnatie cyclus ( als dat bestaat) wilt verbreken? En als dat zo is, welke tactiek of plan heb je? Enige tips?

   Beantwoorden
 • Limon & Nada

  Sorry Micky, ik wil niet de boventoon voeren in de commentaar sectie, maar ik zit even vast ik een huisje op het platteland in de kou dus vandaar dat ik even wat onnodig reageer.

  Tja de dimensie-poorten die ze proberen aan het openen zijn. Als het aan de organische elementen en organische entiteiten hier op aarde ligt blijven deze potdicht. De entiteiten die door deze dimensionale poorten naar binnen willen hebben een negativiteit en duisternis wat geen enkele bodem kent. Deze dimensies zijn koud, donker en radioactief. De hel is dus niet warm maar ijs en ijs koud. Ook de matrix-bron wil dit koste wat koste tegenhouden omdat deze duistere krachten de huidige matrix-bron willen vervangen en de energie die vrijkomt bij de vernietiging van de aarde gebruiken om hun eigen realiteit te starten. Het erge vind ik dat onze eigen medemens hier aan meewerkt voor een paar glitters en kraaltjes. Er wordt hun gouden bergen belooft en onsterfelijkheid en zelfs goddelijkheid, maar daar gaan deze duistere gasten zich natuurlijk niet aan houden.

  Ik heb eens een neutraal gesprek gehad met een zeer duistere entiteit welke zich in een mens had geïncarneerd, ik schrok me wezenloos hoe deze entiteit sprak over wat er zou gebeuren als ze hun zin krijgen. Ze zitten met smart te wachten tot deze poorten zich openen. Ze zitten er echt klaar voor.

  Ik kan iedereen bijna verzekeren dat er werkelijk alles aan gedaan wordt om deze poorten dicht te houden zodat de aardse ervaring doorgang blijft houden en er een ‘kalme’ transitie is naar de nieuwe cyclus. Zoals ik eerder commentarieerde zijn hier zeer krachtige energieën verankerd die deze doorgang moeten en kunnen tegenhouden.

  Mocht dit niet lukken, dan hebben we als mensheid echt iets te vrezen, maar ik ben er van overtuigd dat dit niet gaat gebeuren. De organische elementen doen het nu nog via de wet van vrije wil, maar desnoods coderen ze de hele zaak om als dat niet lukt. Weltrusten!

  Beantwoorden
  • Limon & Nada

   Nog even een vermelding dat alles in het mediacircus hier een afleiding van is. Zodat we als mensheid onwetend blijven over deze poorten en geen gekke vragen gaan stellen en dus onze vrije wil niet kunnen uitspreken. Tja, dat gezeik van mij over die vrije wil, maar in dit geval erg belangrijk. Ze moeten zich aan metafysische wetten en met name de wet van vrije wil. Deze duistere entiteit zei tegen mij dat vrije wil volledige onzin was, dat zette mij direct aan het denken want het was alsof hij mij van die gedachte wou afhelpen. Ik denk namelijk dat het alles bepalend is. Wij creëren en bepalen hier de boel en niet andersom.

   Dus spreek je vrije wil echt hardop uit dat je deze poorten nooit open wilt hebben en zelf helemaal niet wilt hebben. Dat is het laatste wat ze willen dat we doen, waarom misleiden ze er ons tenslotte van, als we toch nietszeggende wezentjes waren? Nou, omdat wij zijn alles bepalend in dit spel, wij zijn hun scheppers.
   En daarmee basta!

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Een huisje op het platteland in de kou, dat doet mij denken aan zo’n saaie schijtserie van vroeger ‘Little house on the prairie.. ben dus allang blij dat de commments sectie van mijn website je enige verwarming geeft in deze donkere koude dagen! 😉

   Beantwoorden
   • Limon & Nada

    Haha, little house on the prairie ken ik nog wel. Dat waren wel iets meer onschuldige tijden.
    Toen kwamen Knightrider en Airwolf ons nog redden van de boefjes 😉

    Beantwoorden
 • Seth-3

  Ik ben niet bang hoor Mick, het enige waar ik een beetje huiverig ben is al die straling om ons heen die onze cellen kunnen aantasten. Het probleem met als er idd zaken worden benoemd die niet waar genomen kunnen worden is dat het voor veel verschillende soorten agenda’s gebruikt kan worden om zo mensen te misleiden. Noem het AI, satan, god(en), zonde, illusie, simulatie, non-dualiteit, yoga, aliens of demonen. Etc.

  Ik vind het wel leuk, al die theoriën, ‘waarheden’, geloofen, philosofiën. Hoe verschillend het kan zijn en dat er veel mensen zijn met hun eigen percepties. In ieder geval bedankt Mick met jouw artikelen dat er breder over zaken nagedacht kan worden, los van het hokje religie en onderwijs, oja ook de betrouwbare media die altijd met feiten komen. Zoals er is gezegd, het resoneerd wel of niet met je!

  Beantwoorden
 • Limon & Nada

  Wat ik zei betreffende die koude, donkere en radioactieve dimensies, is dat ook deze entiteiten niet eerder door de poorten kunnen komen indien onze realiteit zich een beetje heeft aangepast aan hun dimensie. Dus de verhoging van de straling op aarde via 5G heeft te maken dat ze hier een bepaalde soort van radioactieve atmosfeer willen neerzetten, ook de explosie bij de reactor Fukushima heeft hiermee te maken waar ze een test hebben gedaan om gebieden radioactief te maken. Verder moet de aarde kouder en donker worden. Daar komt meteen het antwoord waarom ze willen dat de opwarming van de aarde wordt voorkomen. CO2 is ook niet hun favoriete gerecht. HAARP installaties moeten zorgen dat er veel bewolking ontstaat. Het moet hier op aarde dus koud, donker en stralingsactief worden.

  Veel van deze duistere types die de boel moeten klaarstomen bevinden zich ook in koude landen, zoals Zwitserland, Scandinavië en Engeland en de koudere gebieden in Amerika zoals Washington en New York, maar ook Nederland. Nederland speelt een enorme rol op administratief en transport gebied, kijk bijv. naar de betuwelijn. Onzichtbaar voor het publiek rijden deze geheel gesloten treinwagons naar verborgen plekken.

  Normaal heb ik het niet over deze complot-achtige manier van info uitgeven, maar toevallig weet ik uit eigen ervaring dat dit zich afspeelt en goed dat je er wat over schrijft. Ik verzin het niet zelf, ik heb geen wilde fantasie, ben heel nuchter zelfs.
  Het is maar info en laten we er ons niet door gek maken, zeker niet door mij, blijf bij jezelf, laat je niet afleiden en misleiden, blijf scherp en spreek je er echt tegen uit. Dat kan ook in je gedachten, zo stuur je een commando het universum in.

  Dus ze komen hier niet zomaar, eerst moeten ze de poorten doorkomen, dan moet de atmosfeer hier aangepast zijn en daarna moeten ze de collectieve mensen ook nog tot het duister hebben bekeerd. Dus eigenlijk zijn alle jezus aanbidders en andere vals licht gelovigen juist goed in dit verhaal. Zij zullen zich nooit tot het duister bekeren, althans niet willens en wetens. En zolang er geen collectief duister heerst hebben deze entiteiten het nakijken. Duister heerst alleen daar waar duister is.

  Ik heb zelf het gevoel dat de kans nihil is dat het ze lukt, en is het goed als de mensheid hier geen weet van heeft.
  Als het ze wel lukt (en dat willen we dus niet) dan komt de mensheid er vanzelf wel achter.
  Het zou ook heel handig zij als de mensen zouden ophouden met het afslachten en uitbuiten van dieren.
  Mensen zijn planteneters, geen discussie mogelijk. En dat moet iedereen zelf weten maar deze duistere entiteiten pakken ons er op, want als wij er duistere praktijken op na houden tegen het dierenrijk dan mogen zij dat ook bij ons, waarom denk je dat er op elke hoek van de straat vlees te koop is, echter de matrix-bron wil dat dimensie tuig hier niet dus daar hebben we ook weer mazzel mee. Geeft een hele andere kijk op de realiteit heh, we hebben het zelfs aan onze jezus vriendjes te danken, nou wie had dat gedacht 🙂

  Beantwoorden
  • Jos

   ‘Het zou ook heel handig zij als de mensen zouden ophouden met het afslachten en uitbuiten van dieren.’

   Zichtbaar, want hoe zou het anders te verklaren zijn dat er thans, anno 2016, nog zoveel leed de dierenwereld wordt aangedaan?

   Een voorbeeld.

   Ik ken een industriele landverkrachter, boer zou de foute benaming zijn, die het op zijn 58e voor elkaar krijgt 2 miljoen euro te lenen om een twee megastallen weg te zetten.
   Een om er 370 melkkoeien in op te sluiten die via een Wifisysteem op een melkrobot worden gezet en nooit meer buiten komen.
   Alleen dan als ze niet genoeg melk meer geven op weg naar het abbatoir.
   Een tweede stal voor het opfokken van 70 mestkalveren die op de dag van geboorte gescheiden worden van hun moeders en ipv de melk bij hun moeder te kunnen drinken op synthetische kunstmelk worden gezet.
   Kalf en moeder staan een week naar elkander te loeien elk in hun eigen gevangenis.
   Dit terwijl de ‘eigenaar’ 700 ha land ter beschikking heeft.

   Eeuwenoude weilanden die omgeploegd worden om gewassen te verbouwen die dienen voor de biobrandstof industrie terwijl al lang bekend is dat dat geen oplossing biedt voor enig tekort aan de benzine- en dieselmarkt.
   Wel dat deze gronden geen voedsel voor de mensen meer gaan opleveren.
   Biologische lamdbouw en permacultuur worden juist niet ondersteund door deze lobby’s, al het goede voor moeder Aarde wordt dus willens en wetens tegengewerkt.
   Krankzinnig is het ook om te weten dat bovengenoemd persoon de zelf verbouwde gewassen niet mag aanwenden om er de koeien en kalveren mee te voeren.
   Hij dient de oogsten af te staan aan het landbouw cooperatief alwaar hij het veevoer ook dient te kopen.
   M.a.w. hij koopt zijn eigen produkten.

   Werd de boer voorheen gezien als de priester der Aarde die de schakel vormde tussen de Aarde en haar bewoners en zorg droeg voor het verhogen van haar vruchtbaarheid, thans is hij verworden tot veroorzaker van het vernietigen van de vruchtbaarheid ervan door het gebruik van glyfosaten en nicoticiden ook wel bekend onder de merknaam Round-Up.

   Waarom dit verhaal?
   Wel omdat ik zelf als biologisch boer meen waar te nemen dat er duistere krachten achter al dit verscholen gaan, die het authentieke leven volgens de eeuwige wetten van de natuur grootverkrachten.

   De dierenwereld is verworden tot een object wat uitgebuit wordt om de dynamis, de levenskracht van de organische wereld te minimaliseren en groot geweld aan te doen, enzo ook voor de mineralen-planten en mensenwereld.
   De koeien krijgen dagelijks preventief medicatie, groeihormomen, antibiotica’s en Monsanto voer toegediend en al dat gif gaat dus via vlees, melk,boter etc. rechtstreeks naar de mens.
   Bedenk daarbij dat genoemde pesticiden en kunstmesten water, land en lucht vergiftigen en het hele plaatje wordt duidelijk.
   Genoemde industriele landverkrachters worden dus dik betaald met subsidies, lees;het geld wat bij U wordt gestolen door de belastingsdienst, om ook U uiteindelijk naar de kloten te helpen.
   M.a.w.U wordt verplicht mee te werken en mee te betalen aan Uw eigen ondergang, idem dito voor de oorlogsindustrie.
   Dus, ja, goed gezien, uiteindelijk doen we het allemaal zelf, no one else to blame, I’ll rest my case….

   Toch een fijne dag gewenst,

   Jos.

   Beantwoorden
   • Limon & Nada

    Ja ik begrijp direct waar je het over hebt. Ik woon zelf op het platteland en met verbazing kijk ik hoe we hier met de dieren omgaan en dat het onder het volk als dood normaal wordt gezien. Ja want we willen natuurlijk wel ons broodje kaas in de ochtend en stukje vlees op het bord. Dus dat stukje kritiek naar ons eigen gedrag richting natuur willen we niet naar kijken. Echter als een koe een kalfje krijgt dan wordt die direct gescheiden van de moeder en krijgt het geen moedermelk want die melk is voor de mens.
    En er speelt zich nog veel meer af wat jij zegt. En bovendien worden wij mensen hier expres aan blootgesteld omdat wij op deze wijze onze eigen vrije wil geheel afstaan aan de krachten der beperking zoals Micky ze noemt. Al dat dierenleed en beroving van vrijheid en verkrachting van de natuur heeft absoluut consequenties. Alleen zijn deze consequenties helaas niet zichtbaar, dat is ook expres, want als die consequenties wel te zichtbaar waren dat zou een mens zich wel twee keer bedenken.
    Ik denk, maar weet het niet zeker, dat we na de dood zeker op deze consequenties worden gewezen om ons in de matrix cyclussen te houden. Consequenties zijn consquenties.. punt.

    De echte ontwaking laat wat mij betreft nog veel te lang op zich wachten.
    Ik vind het trouwens heel fijn om te horen dat er ook andere mensen zijn die dit opvalt en zich er zorgen over maken.

    Beantwoorden
    • Jos

     Ik weet dat er zich nog veel meer afspeelt, dat de dierenwereld wordt misbruikt etc.
     Ik zie het constant om mij heen gebeuren.
     Men heeft niet geleerd waar de dierenwereld werkelijk voor staat, in ieder geval niet om de mens via ‘voedsel’ te voeden.
     Ook de meeste vegetariers weten er niet van.
     Het meeste kan gebeuren door gebrek aan kennis want deze wordt de mens onthouden om te voorkomen dat deze weer in zijn/haar eigen macht komt, in zijn/haar eigen kracht.
     Dat is namelijk de angst van eenieder die macht over een ander wilt hebben.
     Wij worden niet meer ingewijd door de ouderen.
     Want de ouderen weten het ook niet meer.
     Het innerlijke weten wordt niet langer bevestigd noch gestimuleerd.
     Vandaar dat de oude culturen vernietigd worden, zij bezitten immers nog de oude kennis.
     Gevolg is dat de mens los is komen te staan van de natuur enzo dus van zichzelf.
     De natuur, de basis van alle vier de rijken, mineraal, plant, dier en mens wordt niet langer gewaardeerd en gerespecteerd, maar uitgebuit en vernietigd.
     Vandaar de hetze’s tegen de homoeopathie, kruidengeneeskunde, etc.
     Er zit veel meer achter dan geldelijk gewin.
     Het gaat om het vernietigen van de organische wereld door deze te vervangen door een kunstmatige virtuele wereld waarin men denkt alles te kunnen controleren en sturen.
     Het zal niet gaan lukken.
     De krachten van de authentieke wereld zullen dit nooit laten gebeuren.
     Ervan uitgaande dat er niet zoiets bestaat als de dood op zielsniveau geeft reeds aan dat alles consequenties heeft, goed opgemerkt.
     Volg de weg van het hart.

     Jos.

     Beantwoorden
 • Danny

  Klasse artikel weer, Micky. Voelt weer als herkenning.

  Bang ben ik voor de tandarts. Ik ben bang dat ik in de nabije toekomst door de globale ontwikkelingen gedwongen gescheiden word van mijn huisdieren. Maar ik ben niet bang voor de volgende fase in het spel.
  Ik wacht er al mijn hele leven op…

  Beantwoorden
 • Johan

  Super artikel, Ik verheug mij erop spannend.

  Er is een AI in België (brussel) genaamd The Beast een AI van 3 verdiepingen groot.
  deze AI is erg hightech sterker nog wat micky zegt het beste het sterkste AI in deze univerum.

  Beantwoorden
 • Wesley

  Goedemorgen.

  Volg ook de tekens die je krijgt. Je HZ heeft deze voor je uitgestippeld. Jullie zitten op de goede weg. Ga zo door. Deel de info want iedereen heeft een deel van de totale waarheid. En ik snap de twijfel mbt techniek. Wij zelf zijn ook techniek. Oh ja je HZ is trouwens God zelf. Althans een der daarvan en die heeft op de achtergrond altijd de touwtjes in handen. Het spel is over en uit.

  Groetjes

  Beantwoorden
  • Joost

   Fuck God, mijn hogere zelf…. dat ben ik zelf?

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Alles wat bewust is, zijn Goden. Daarvoor heb je geen externe goden of engelen voor nodig.

    Beantwoorden
 • Wesley

  Ja en daarom ben je zelf God alias de schepper of hoe je het ook wilt noemen Dat bedoelde ik ook Joost. Dus wat meer respect voor elkaar. Dat is tegenwoordig ook weg.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik had je reactie precies hetzelfde gelezen als Joost deed, hij was me alleen voor 😉

   Woorden zijn ook magische spreuken. Spelling (spell). Je mag van mij elk woord gebruiken wat je wilt voor je diepere of hogere zelf of whatever, maar bedenk wel dat het woord ‘God’ als een magische spreuk werkt, net als dat we veel te vaak ‘Jezus’ gebruiken. Daarmee geven we deze entiteiten energie en macht. Het woordje god gebruik ik zelf nooit (dat probeer ik tenminste..) als ik het heb over mijzelf in welke dimensie dan ook.

   Als je je reactie nu nog eens leest snap je dan waar de verwarring door komt? Het gebruik van het woord ‘God’ is onnodig en werkt verwarring in de hand, plus het voedt die ‘God’ die zichzelf de schepper van alles vindt, maar dat niet is. En nu heb ik godverdomme ook weer 5x het woord god gebruikt…. just kidding 😉

   En ik snap niet goed waarom een uitspraak zoals ‘fuck god’ niet getuigt van respect?

   Beantwoorden
 • Wesley

  Joost heeft gelijk fuck God. Haha ik ben er ook klaar mee. ?

  Beantwoorden
 • Sebas

  F*ck god, I’m my own god. We creëren onze eigen werkelijkheid, ik ben baas over mijn eigen creatie..

  Beantwoorden
 • Wesley

  Nou uiteindelijk zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor deze creatie en daarom is het belangrijk dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Dat is namelijk een valkuil voor velen. With great power comes great
  responsibility en daarom zullen wij allemaal getest worden door onszelf om te kijken of je klaar zijn voor de volgende stap. Het is tijd om al je kennis en vaardigheden toe te gaan passen in de realiteit. Je gereedschappen liggen klaar. We hebbben nog een lange weg te gaan samen.

  Succes

  Beantwoorden
 • Michele Brlek

  IK ben geraakt hierdoor. Een tijd terug tijdens een avondwandeling in de natuur hoorde ik, je komt er niet in. Toen besefte ik al dat ik een soort synthetische organische realiteit was die ik nog niet kende.Daarbij hebben wij zelf de sleutels in handen om binnen te komen in de realiteit waar we willen zijn. Ik ben dan zo,n flappie die denkt , o nou dan kom ik er toch niet in , neeeee Mies laat je het kaas niet van je brood eten want jij hebt de tools om dieper te gaan.geloof erin,vertrouw erop. Onlangs kwam ik een filmpje tegen van een nagebouwde kings chamber van de piramide van Gizeh. Een ionen/fotonen kamer waar al wekenlang kaas lag wat nog in perfecte staat was.Het rotte niet. Waar fotonen cllen beter laat communiceren met elkaar schijnt de cel ook meer bechermd te zijn tegen electromagnetische straling. Ik ben hier geen expert in,so forgive me if i,m wrong.En negatieve ionen die voor frisse lucht zorgen, healthy envirement. Wat je zegt Micky , we worden gedwongen om aan onszelf te werken in een tempo die precies goed is voor ons en daarbij rekening te houden met verschillende aspecten van het leven. Zojuist heb ik een boek uit over schuldgevoel en hoe dit nauw samenhangt met manipulatie en almacht. Hoe ik soms dacht almachtig te zijn terwijl ik mij eigenlijk heel schuldig voelde maar niet durfde te kijken waarom ik mij eigenlijk zo snel schuldig voelde en daardoor ook weer snel gemanipuleert kon worden. Echte liefde is dan als een medicijn en draagt dan ook het zaadje van de vergeving voor dat wat al schuldig maakte. onschuld

  Beantwoorden
  • Jos

   Dag Michele,

   In mijn be-leving heb ik ontdekt dat er niet zoiets bestaat als schuld en/of spijt daar het ons ervan weerhoudt te leren van onze ‘fouten’ en ervaringen.
   Waarschijnlijk exact de bedoeling van dit soort dingen die ons aangepraat zijn.
   Alles wat wij ervaren heeft een reden, namelijk om te kunnen worden wie wij zijn.
   Natuurlijk is het dan te bevatten dat schuldgevoelens samenhangen met manipulatie en macht.
   Ik heb nergens meer spijt van, voel me nergens schuldig over.
   Want achter alles wat ik tot nu toe ontmoet heb, heb ik de reden ervan kunnen vinden.
   Dus, ja, alles is goed.

   Be good,

   Groet,
   Jos.

   Beantwoorden
   • Michele Brlek

    Hay Jos,

    Ik ga deze lussen ook loslaten en ik begin er al op een andere manier tegenaan te kijken.

    Ik laat je reactie even een tijdje bezinken, hier kan ik wat mee.

    Groetjes Michele

    Beantwoorden
  • Michele Brlek

   Jeetje wat is het venijnig door te denken dat ik er al ben en niet meer gemanipuleert kan worden. Zo lees ik mijn reactie terug. Ik sluit me hierdoor eigenlijk alleen maar af van de mogelijkheid om meer te groeien met dit thema. Toch goed om nog even te reageren en me voor de leerervaring open te stellen.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>