De AI Agenda

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Limon & Nada
4 jaren geleden

Juist de nieuwe vals licht cyclus, inclusief beperking vanuit technologie… wauw, dat willen we als mensheid weten. Kijk maar hoe de mensen verlekkert naar hun smartphone zitten te kijken, we willen het ervaren, hoe dan ook. Wij vragen en de matrix levert. Deze entiteiten creëren we zelf, zo krachtig zijn we. Een synthetische realiteit binnen een synthetische realiteit en we gaan er nog verder in. Want synthetisch zijn we toch wel, of we er ooit weer uitkomen? Geen idee, maar de ervaring gaan we tegemoet. zijn we er klaar voor? Ikke niet want ik ga dit wereldje hier straks weer… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Dag Limon&Nada. Je zegt dat je deze wereld definitief wilt verlaten. Bedoel je daarmee dat je je reincarnatie cyclus ( als dat bestaat) wilt verbreken? En als dat zo is, welke tactiek of plan heb je? Enige tips?

Limon & Nada
4 jaren geleden

Sorry Micky, ik wil niet de boventoon voeren in de commentaar sectie, maar ik zit even vast ik een huisje op het platteland in de kou dus vandaar dat ik even wat onnodig reageer. Tja de dimensie-poorten die ze proberen aan het openen zijn. Als het aan de organische elementen en organische entiteiten hier op aarde ligt blijven deze potdicht. De entiteiten die door deze dimensionale poorten naar binnen willen hebben een negativiteit en duisternis wat geen enkele bodem kent. Deze dimensies zijn koud, donker en radioactief. De hel is dus niet warm maar ijs en ijs koud. Ook de… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Nog even een vermelding dat alles in het mediacircus hier een afleiding van is. Zodat we als mensheid onwetend blijven over deze poorten en geen gekke vragen gaan stellen en dus onze vrije wil niet kunnen uitspreken. Tja, dat gezeik van mij over die vrije wil, maar in dit geval erg belangrijk. Ze moeten zich aan metafysische wetten en met name de wet van vrije wil. Deze duistere entiteit zei tegen mij dat vrije wil volledige onzin was, dat zette mij direct aan het denken want het was alsof hij mij van die gedachte wou afhelpen. Ik denk namelijk dat… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden

Haha, little house on the prairie ken ik nog wel. Dat waren wel iets meer onschuldige tijden.
Toen kwamen Knightrider en Airwolf ons nog redden van de boefjes 😉

Seth-3
4 jaren geleden

Ik ben niet bang hoor Mick, het enige waar ik een beetje huiverig ben is al die straling om ons heen die onze cellen kunnen aantasten. Het probleem met als er idd zaken worden benoemd die niet waar genomen kunnen worden is dat het voor veel verschillende soorten agenda’s gebruikt kan worden om zo mensen te misleiden. Noem het AI, satan, god(en), zonde, illusie, simulatie, non-dualiteit, yoga, aliens of demonen. Etc. Ik vind het wel leuk, al die theoriën, ‘waarheden’, geloofen, philosofiën. Hoe verschillend het kan zijn en dat er veel mensen zijn met hun eigen percepties. In ieder geval… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden

Wat ik zei betreffende die koude, donkere en radioactieve dimensies, is dat ook deze entiteiten niet eerder door de poorten kunnen komen indien onze realiteit zich een beetje heeft aangepast aan hun dimensie. Dus de verhoging van de straling op aarde via 5G heeft te maken dat ze hier een bepaalde soort van radioactieve atmosfeer willen neerzetten, ook de explosie bij de reactor Fukushima heeft hiermee te maken waar ze een test hebben gedaan om gebieden radioactief te maken. Verder moet de aarde kouder en donker worden. Daar komt meteen het antwoord waarom ze willen dat de opwarming van de… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

‘Het zou ook heel handig zij als de mensen zouden ophouden met het afslachten en uitbuiten van dieren.’ Zichtbaar, want hoe zou het anders te verklaren zijn dat er thans, anno 2016, nog zoveel leed de dierenwereld wordt aangedaan? Een voorbeeld. Ik ken een industriele landverkrachter, boer zou de foute benaming zijn, die het op zijn 58e voor elkaar krijgt 2 miljoen euro te lenen om een twee megastallen weg te zetten. Een om er 370 melkkoeien in op te sluiten die via een Wifisysteem op een melkrobot worden gezet en nooit meer buiten komen. Alleen dan als ze niet… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Ja ik begrijp direct waar je het over hebt. Ik woon zelf op het platteland en met verbazing kijk ik hoe we hier met de dieren omgaan en dat het onder het volk als dood normaal wordt gezien. Ja want we willen natuurlijk wel ons broodje kaas in de ochtend en stukje vlees op het bord. Dus dat stukje kritiek naar ons eigen gedrag richting natuur willen we niet naar kijken. Echter als een koe een kalfje krijgt dan wordt die direct gescheiden van de moeder en krijgt het geen moedermelk want die melk is voor de mens. En er… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Ik weet dat er zich nog veel meer afspeelt, dat de dierenwereld wordt misbruikt etc. Ik zie het constant om mij heen gebeuren. Men heeft niet geleerd waar de dierenwereld werkelijk voor staat, in ieder geval niet om de mens via ‘voedsel’ te voeden. Ook de meeste vegetariers weten er niet van. Het meeste kan gebeuren door gebrek aan kennis want deze wordt de mens onthouden om te voorkomen dat deze weer in zijn/haar eigen macht komt, in zijn/haar eigen kracht. Dat is namelijk de angst van eenieder die macht over een ander wilt hebben. Wij worden niet meer ingewijd… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Klasse artikel weer, Micky. Voelt weer als herkenning.

Bang ben ik voor de tandarts. Ik ben bang dat ik in de nabije toekomst door de globale ontwikkelingen gedwongen gescheiden word van mijn huisdieren. Maar ik ben niet bang voor de volgende fase in het spel.
Ik wacht er al mijn hele leven op…

Johan
4 jaren geleden

Super artikel, Ik verheug mij erop spannend.

Er is een AI in België (brussel) genaamd The Beast een AI van 3 verdiepingen groot.
deze AI is erg hightech sterker nog wat micky zegt het beste het sterkste AI in deze univerum.

Wesley
4 jaren geleden

Goedemorgen.

Volg ook de tekens die je krijgt. Je HZ heeft deze voor je uitgestippeld. Jullie zitten op de goede weg. Ga zo door. Deel de info want iedereen heeft een deel van de totale waarheid. En ik snap de twijfel mbt techniek. Wij zelf zijn ook techniek. Oh ja je HZ is trouwens God zelf. Althans een der daarvan en die heeft op de achtergrond altijd de touwtjes in handen. Het spel is over en uit.

Groetjes

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Wesley

Fuck God, mijn hogere zelf…. dat ben ik zelf?

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Joost

Alles wat bewust is, zijn Goden. Daarvoor heb je geen externe goden of engelen voor nodig.

Wesley
4 jaren geleden

Ja en daarom ben je zelf God alias de schepper of hoe je het ook wilt noemen Dat bedoelde ik ook Joost. Dus wat meer respect voor elkaar. Dat is tegenwoordig ook weg.

Elles
2 jaren geleden

Ik ben de jongste van 5 mijn moeder zaliger was van 1915 en heeft ontzettend veel meegemaakt in de oorlog, ze vond enorm veel steun in de bijbel, god en jezus, het zou wreed geweest zijn als haar dat ontnomen werd niet met een: Er is niets god is dood, maar ook niet met de mededeling dat wij onze eigen schepper zijn. De bijbel was een pleister op haar trauma.

Wesley
4 jaren geleden

Joost heeft gelijk fuck God. Haha ik ben er ook klaar mee. ?

Sebas
4 jaren geleden

F*ck god, I’m my own god. We creëren onze eigen werkelijkheid, ik ben baas over mijn eigen creatie..

Wesley
4 jaren geleden

Nou uiteindelijk zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor deze creatie en daarom is het belangrijk dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Dat is namelijk een valkuil voor velen. With great power comes great
responsibility en daarom zullen wij allemaal getest worden door onszelf om te kijken of je klaar zijn voor de volgende stap. Het is tijd om al je kennis en vaardigheden toe te gaan passen in de realiteit. Je gereedschappen liggen klaar. We hebbben nog een lange weg te gaan samen.

Succes

Michele Brlek
4 jaren geleden

IK ben geraakt hierdoor. Een tijd terug tijdens een avondwandeling in de natuur hoorde ik, je komt er niet in. Toen besefte ik al dat ik een soort synthetische organische realiteit was die ik nog niet kende.Daarbij hebben wij zelf de sleutels in handen om binnen te komen in de realiteit waar we willen zijn. Ik ben dan zo,n flappie die denkt , o nou dan kom ik er toch niet in , neeeee Mies laat je het kaas niet van je brood eten want jij hebt de tools om dieper te gaan.geloof erin,vertrouw erop. Onlangs kwam ik een filmpje… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Michele Brlek

Dag Michele, In mijn be-leving heb ik ontdekt dat er niet zoiets bestaat als schuld en/of spijt daar het ons ervan weerhoudt te leren van onze ‘fouten’ en ervaringen. Waarschijnlijk exact de bedoeling van dit soort dingen die ons aangepraat zijn. Alles wat wij ervaren heeft een reden, namelijk om te kunnen worden wie wij zijn. Natuurlijk is het dan te bevatten dat schuldgevoelens samenhangen met manipulatie en macht. Ik heb nergens meer spijt van, voel me nergens schuldig over. Want achter alles wat ik tot nu toe ontmoet heb, heb ik de reden ervan kunnen vinden. Dus, ja, alles… Lees verder »

Michele Brlek
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Hay Jos,

Ik ga deze lussen ook loslaten en ik begin er al op een andere manier tegenaan te kijken.

Ik laat je reactie even een tijdje bezinken, hier kan ik wat mee.

Groetjes Michele

Michele Brlek
4 jaren geleden
Reply to  Michele Brlek

Jeetje wat is het venijnig door te denken dat ik er al ben en niet meer gemanipuleert kan worden. Zo lees ik mijn reactie terug. Ik sluit me hierdoor eigenlijk alleen maar af van de mogelijkheid om meer te groeien met dit thema. Toch goed om nog even te reageren en me voor de leerervaring open te stellen.

Nathalie
1 jaar geleden

Het mooie van dit artikel is nu vier jaar oud en goed te zien dat er wederom afleiding is met verkiezingen. En zelfs bij de kinderen hier weer een Pokemon rage is. De AI agenda alweer een heel eind gevorderd is en als de verkiezingen zijn geweest voor mijn gevoel in sneltreinvaart verder zal gaan. De Corona hype is echt de perfecte afleiding/ reden om die agenda verder door te voeren. Bijna iedereen van elkaar afgezonderd en ontmenselijking door mondkapjes. Ook ik heb ervaren dat ik werd gedwongen naar mezelf te kijken en aan mezelf te werken. En kan zeggen… Lees verder »