Wordt Trump daadwerkelijk president, of komen er nog wat onverwachte wendingen?

( 13 )
 • Jos

  Voor mij is er geen enkele reden me druk te maken over het circus.
  Wie zaait zal oogsten, hoe dan ook.
  Aks ik slecht zaad gebruik, levert dat slechte oogsten op.
  De goede zaden geven goede oogsten, voedzame voeding, voor mens, dier en Aarde.
  En daar gaat hier niemand iets aan veranderen.
  Laat ze maar doen, des te harder gaan ze vallen.
  Om ruimte te maken voor een wereld van vrede, compassie en liefde voor al wat leeft.
  Aan de wetten van de natuur valt niet te tornen.
  Daar zijn wij als menskes namelijk veel te klein voor.
  Wat wij wel kunnen is gehoor geven aan deze wetten, deze te verstevigen.
  En dat begint bij ons zelf.
  Ieder die een ander tracht te verkloten, verkloot zichzelf uiteindelijk.
  Probeer het anders maar eens voor een dag, en kijk wat je op je bord krijgt.
  Ik heb geen TV, krant, radio of mobieltje, ik weet dus niet wat er in de wereld aan de hand is.
  Ik weet wel wat er in de wereld gebeurt waar ik dagelijks in leef.
  En ik zie dat ik daar , tot op bepaalde hoogte, kan veranderen.
  En zie, al wat ik nodig heb is er.
  Soms zet ik mijn oude Pc-tje aan en bezoek deze site, om telkens weer te lezen dat wat ik waarneem behoorlijk overeenkomt met de artikelen hier.
  Tracht de weg van je hart te vinden en te bewandelen, want echt de rest is maja, onecht.
  Do the right thing.

  Beantwoorden
 • ex-it

  De interdimensionale scriptschrijvers hebben niet alleen het script geschreven maar ook het stadion gefaciliteerd.
  Als we deze geheel aardse (mind) realiteit als een stadion beschouwen dan hebben de scriptschrijvers als hoofddoel iedereen in het stadion te krijgen… en te houden. Dat zijn niet alleen de (tegen)spelers maar ook alle stadionmedewerkers en vooral, (en deze groep hoort er zeker bij) de TOESCHOUWERS. Als toeschouwer zit je in het stadion en voedt je het spel en begeef je je gewoon in het stadion. Dus deze drie eenheid faciliteert het hele spel, namelijk: spelers-medewerkers-toeschouwers.

  Al deze mensen geven hun focus, energie en potentie af aan de scriptschrijvers.
  Dus Micky, sorry, maar ook jij hoort bij deze groep, en dat zeg ik niet om vervelend te doen.
  Jouw mind smult van dit stadion-spel, je hebt je hele leven er voor ingedeeld, ook al kies je wel of geen kant, je bent daardoor niet alleen een toeschouwer maar ook nog een medewerker. No way, dat jij dit spel wilt loslaten. Jouw mind smult hiervan. En dat is meer dan logisch.
  En het is ook verleidelijk, we worden continue verleidt, alles is verleiding om je het stadion in te lokken en te houden.
  Maar of je daarmee wakker bent? Het zijn dus niet alleen de spelers en tegenspelers die niet tot de ‘wakkere’ mensen behoren. Mensen die echt wakker zijn, die zie je namelijk niet in het stadion. Iemand die een hekel aan voetbal heeft gaat ook niet in het stadion zitten.

  Het is uiteindelijk gewoon en keuze. Het spel geheel durven loslaten is als het willen stoppen met het gebruik van crack en heroïne. Zo verslavend werkt het in het brein. Ook als jet het spel niet meespeelt maar wel elke ochtend direct je iPad pakt om het laatste nieuws te horen en te weten is een verslaving aan het spel. Enzovoort enzovoort.
  Het spel heeft iedereen in de greep, dat is onze grootste verslaving, welkom in de arena.
  Wil je daar vrij van zijn, dan is er geen afkickkliniek voor je, je zult op eigen wilskracht het spel moeten verlaten.
  Dat die je alleen als jet het compleet spuugzat bent, dat als je geen zin meer hebt om speler, toeschouwer of medewerker te zijn. Het heeft dus geen enkele zin om tegen iemand te zeggen die nog graag toeschouwer wilt zijn om te zeggen dat hij of zij daardoor nog niet wakker is. Het heeft daarom niks met wakker of niet wakker zijn te maken.
  Trump is als president gekozen omdat mensen hem het meest willen zien als president, hij gaf het spel meer kleur dan Hillary. Ook de tegenstanders smullen hiervan, want protesteren is zo lekker in het spelletje zitten. Allemaal verlokking om het stadion in leven te blijven houden. Dus als je je bekeert tot toeschouwer dan ben je dus nog niet uit de arena.

  Maar die wereld buiten de arena, is de moeite meer dan waard, want daar bepaal en creëer je het weer allemaal zelf.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat een hoop woorden gebruik je daar om eigenlijk gewoon helemaal niets te zeggen. Hoe meer je praat, hoe minder je luistert… Dat spreekwoord gaat zeker op voor jouw reactie, je hebt geen idee hoe de Matrix en de mind control werkt en toch denk je nu de guru te kunnen uithangen hier. Welke functie heb jij dan in het stadion als ik vragen mag, de stadionspeaker, of ben jij van Studio Sport en doe je nu verslag van de wedstrijd, en zit je zelf dus ook nog steeds braaf in die kromme stadion vergelijking die je maakt? Of heb jij een abonnementje op Fox Sports en zit je nu vanaf je bank je te bemoeien met de wedstrijd in het stadion? Je vergelijking slaat als kut op dirk, dat probeer ik hiermee te zeggen gast….

   Beantwoorden
  • Tom

   Denk niet dat U Micky iets kwalijk kan nemen, ex-it. Hij heeft een website en hij heeft een radioshow. Dat is toch wel iets waard. Hij neemt in ieder geval de moeite om anderen te informeren op zijn eigen manier. Hij offert hiervoor veel tijd op.

   Mocht U ook veel kennis hebben waarvan U vind dat anderen daar profijt van hebben, zet het dan alstublieft op internet en geef dan alstublieft de link door. Ik wil graag leren.

   Beantwoorden
 • Max

  Een opstand van het volk, of minstens verzet en protest van het volk: zo worden algemeen zowel de zegepraal van Donald Trump, de Brexit, als de uitslag van het Oekraïnereferendum geduid. Opstand waartegen? Tegen ‘de elite’, de wegkijkende, neerbuigende en nooit luisterende bovenlaag van politiek en media…Het volk pikt het niet langer om voor de gek te worden gehouden, door de media en manipulerende politici.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zo worst het door diezelfde media genoemd ja, een opstand tegen de elite. Maar Trump behoort tot diezelfde elite, hij is niet voor niets miljardair…

   Beantwoorden
 • Tom

  Het is moeilijk voor mij om over de mensen te oordelen die geloven in de mainstreammedia. Ik weet niet meer hoeveel uren ik op youtube heb gezeten om maar enigzins iets te begrijpen van het systeem waarin wij nu leven. En nog steeds heb ik, na al die tijd van onderzoeken, het gevoel van dat ik er weinig van snap. Vooral van het occulte. Hoe zal het dan zijn voor iemand die helemaal geen onderzoek heeft gedaan? Zijn of haar bron van informatie is hoogstwaarschijnlijk de mainstreammedia…

  Wij hebben al onze macht uit handen gegeven aan een stelletje machtswellustigen. Maar macht corrumpeert. Het is beter dat die macht weer bij de samenleving komt te liggen. Of mag je dat in Nederland niet zeggen?

  Beantwoorden
  • Jos

   In mijn Beleving Tom, e.a. is het enige ‘probleem’ dat men zijn/haar eigen macht uit handen heeft gegeven en nu klaagt zelf niet meer bij machte te zijn als de zaak vastloopt.
   Het is dus zaak de macht tevens niet bij een ‘samen’leving te leggen, maar de macht in je zelf terug te brengen.
   Vandaar uit kan er een nieuwe krachtige samenleving ontstaan waarin er voor eenieder overvloed en rechtvaardigheid is, door deze namelijk eerst voor jezelf te creëren zonder daar enig ander tekort mee te doen.
   Thans is het over het algemeen juist andersom, hence the trouble.

   Be straight,

   Jos.

   Beantwoorden
 • G-Man

  Dit artikel is alweer outdated Micky ;). Trump is niet tegengehouden, en die nepnieuws heeft de situatie niet gewijzigd. (Evenals de bewegingen die door Soros is gefinianceerd.)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Volgens mij is dat artikel niet echt out dated. Volgens mij zijn er vandaag in heel veel groote steden in de VS megaprotesten, ook in DC. En dat allemaal door nepnieuws. ‘Piss ‘m in the Pussy’-gate kwam nog na dit artikel, ook al dat gelul over Russische hacks, net als de niet aflatende stroom van nepnieuws en propaganda wat nog steeds zorgt voor een explosieve situatie in de VS. Dat neemt niet af, we ain’t seen nothing yet wat dat betreft.. Dat de situatie niet gewijzigd zou zijn daar ben ik het dus niet mee eens, zet eens voor de grap CNN, MSNBC, ABC of NBC op, of lees de Washington Post of NY Times, en dan weet je dat de situatie nog steeds aan het wijzigen is, dat krijgen wij in NL niet heel erg mee, maar er wordt nog steeds verdeel en heers toegepast op grote schaal, daar gaat dit artikel over

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De protesten zijn ook live nu: https://www.youtube.com/watch?v=zezk2mQYCGE&feature=em-lss

   Beantwoorden
 • sebas0570

  DAHBOO77 is nog steeds live, die loopt een beetje achter de protesters aan: https://youtu.be/sM2kMaarLw4

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>