Wordt Trump daadwerkelijk president, of komen er nog wat onverwachte wendingen?

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jos
4 jaren geleden

Voor mij is er geen enkele reden me druk te maken over het circus. Wie zaait zal oogsten, hoe dan ook. Aks ik slecht zaad gebruik, levert dat slechte oogsten op. De goede zaden geven goede oogsten, voedzame voeding, voor mens, dier en Aarde. En daar gaat hier niemand iets aan veranderen. Laat ze maar doen, des te harder gaan ze vallen. Om ruimte te maken voor een wereld van vrede, compassie en liefde voor al wat leeft. Aan de wetten van de natuur valt niet te tornen. Daar zijn wij als menskes namelijk veel te klein voor. Wat wij… Lees verder »

ex-it
4 jaren geleden

De interdimensionale scriptschrijvers hebben niet alleen het script geschreven maar ook het stadion gefaciliteerd. Als we deze geheel aardse (mind) realiteit als een stadion beschouwen dan hebben de scriptschrijvers als hoofddoel iedereen in het stadion te krijgen… en te houden. Dat zijn niet alleen de (tegen)spelers maar ook alle stadionmedewerkers en vooral, (en deze groep hoort er zeker bij) de TOESCHOUWERS. Als toeschouwer zit je in het stadion en voedt je het spel en begeef je je gewoon in het stadion. Dus deze drie eenheid faciliteert het hele spel, namelijk: spelers-medewerkers-toeschouwers. Al deze mensen geven hun focus, energie en potentie… Lees verder »

Tom
4 jaren geleden
Reply to  ex-it

Denk niet dat U Micky iets kwalijk kan nemen, ex-it. Hij heeft een website en hij heeft een radioshow. Dat is toch wel iets waard. Hij neemt in ieder geval de moeite om anderen te informeren op zijn eigen manier. Hij offert hiervoor veel tijd op.

Mocht U ook veel kennis hebben waarvan U vind dat anderen daar profijt van hebben, zet het dan alstublieft op internet en geef dan alstublieft de link door. Ik wil graag leren.

Max
4 jaren geleden

Een opstand van het volk, of minstens verzet en protest van het volk: zo worden algemeen zowel de zegepraal van Donald Trump, de Brexit, als de uitslag van het Oekraïnereferendum geduid. Opstand waartegen? Tegen ‘de elite’, de wegkijkende, neerbuigende en nooit luisterende bovenlaag van politiek en media…Het volk pikt het niet langer om voor de gek te worden gehouden, door de media en manipulerende politici.

Tom
4 jaren geleden

Het is moeilijk voor mij om over de mensen te oordelen die geloven in de mainstreammedia. Ik weet niet meer hoeveel uren ik op youtube heb gezeten om maar enigzins iets te begrijpen van het systeem waarin wij nu leven. En nog steeds heb ik, na al die tijd van onderzoeken, het gevoel van dat ik er weinig van snap. Vooral van het occulte. Hoe zal het dan zijn voor iemand die helemaal geen onderzoek heeft gedaan? Zijn of haar bron van informatie is hoogstwaarschijnlijk de mainstreammedia… Wij hebben al onze macht uit handen gegeven aan een stelletje machtswellustigen. Maar… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Tom

In mijn Beleving Tom, e.a. is het enige ‘probleem’ dat men zijn/haar eigen macht uit handen heeft gegeven en nu klaagt zelf niet meer bij machte te zijn als de zaak vastloopt. Het is dus zaak de macht tevens niet bij een ‘samen’leving te leggen, maar de macht in je zelf terug te brengen. Vandaar uit kan er een nieuwe krachtige samenleving ontstaan waarin er voor eenieder overvloed en rechtvaardigheid is, door deze namelijk eerst voor jezelf te creëren zonder daar enig ander tekort mee te doen. Thans is het over het algemeen juist andersom, hence the trouble. Be straight,… Lees verder »

Tom
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Goed punt Jos.

G-Man
4 jaren geleden

Dit artikel is alweer outdated Micky ;). Trump is niet tegengehouden, en die nepnieuws heeft de situatie niet gewijzigd. (Evenals de bewegingen die door Soros is gefinianceerd.)

sebas0570
4 jaren geleden

DAHBOO77 is nog steeds live, die loopt een beetje achter de protesters aan: https://youtu.be/sM2kMaarLw4