Wat is en hoe werkt de Matrix?

Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Jos
4 jaren geleden

Right.

Lucy
4 jaren geleden

Bedankt Micky. Ga die oefening zeker proberen!

Seth-3
4 jaren geleden

Wat had je gesmoked Mick ?

Alex
4 jaren geleden

De meeste mensen gaan liever een stapel stenen verplaatsen dan dat ze met hun innerlijke aan de slag gaan.
Reden?
Na het verplaatsen van de stenen is het werk klaar. Met innerlijk werk blijf je herhalen, laag na laag; dieper en dieper van binnen uit.

Bedankt Micky voor deze sterke artikel,
maar het is best wel moeilijk om overal doorheen te prikken….

rob
4 jaren geleden
Reply to  Alex

Wat een mooi artikel Micky. Het zoeken naar de waarheid of verlichting enz wordt je alleen maar moe van. Al die gedachten loops die door het hoofd gaan en wat bij nader inzien weinig op de kous hebben. Al die wetenschappers die weer een antwoord vinden op een moeilijke vraag, waarbij elk antwoord weer een nieuwe vraag oplevert. Of de leerling die bij de goeroe verlichting zoekt en steeds maar weer nieuwe belachelijke opdrachten of oefeningen krijgt totdat hij opgeeft en uiteindelijk tot de conclusie komt dat het geen zin meer heeft vragen te stellen. Wat een rust moet dat… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden

Top! Een beetje een samenvatting van meerdere oudere artikelen.
De lage (maan) Matrix staat te wankelen, er worden te veel mensen wakker denk ik.
Dit al meekregen?
https://www.rt.com/news/367922-eu-resolution-russian-media/
EU Parliament approves resolution to counter Russian media ‘propaganda’
Je reinste censuur, hoelang duurt het dan voordat Indigo Revolution of andere altenatieve mediasite’s o.a. op b.v. hoezithetnuecht.nl door een toetsingscommissie ofzo moeten?

Johan
4 jaren geleden

Heerlijk de artikelen van jouw micky, Ik lees ze altijd met plezier. Er zweven inderdaad gedachtes die niet van mij zijn. Een van de zovele ervaringen, ik heb een kat ik heb met hem persoonlijk een super relatie wij hebben elkaar nooit pijn gedaan we zijn super lief voor elkaar. Gisteravond lag hij op mijn schoot te slapen terwijl ik achter de laptop zit op tafel te YouTuben en ineens komt de gedachten dat ik mijn kat instant plat druk tegen de tafel met mijn schoot waar die op lag te slapen. Een heel agressief beeld was het en heb… Lees verder »

Elfie
4 jaren geleden

Getver, heb ik ook constant! Die rotzakken! Zal ik effe visualiseren hoe ik hun biocomputer daar op de maan in elkaar ram dan :-). Ook over dat gestook, herken ik. Bedankt voor de info, denk dat mij dat veel herrie gaat besparen!

Mark
4 jaren geleden

Hoi Micky, Herkenbaar stuk, met name over die gedachtes is iets waar ik de afgelopen maanden enorm mee bezig ben geweest. Heb momenten gehad waarin ik me soms rot schrok van bepaalde gedachtes en even later dacht ik haha, er loopt weer iemand met me te fucken. Bijvoorbeeld over iemands uiterlijk. Was laatst bij een jongen die voor mij in de bus zat dat er een gedachte in mij zat: ‘wat een vieze lelijke dikkerd zit er voor me’. Kwam er even later achter dat dit niet mijn gedachte was. Bij mij ben ik er nu van bewust dat er… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  Mark

Ik herken ook wel wat je bedoeld, mijn truukje ervoor is om constant in het achterhoofd te houden is “Wat je geeft krijg je ook weer terug”

Met andere woorden, behandel en denk over mensen zoals jij ook wil dat je behandeld en over je gedacht word.
Een goede filter voor mij althans om de *niet* eigen gedachten buiten de deur te houden…

ex-it
4 jaren geleden

Wat zijn nou toch die sterren die zoveel kleuren flikkeren. Het zijn geen spacestations, satellieten of vliegtuigen, want ze draaiend me de sterren mee, maar ze zijn heel fel en verspringen van kleur, als een discolamp. Dat is toch niet wat een ster doet? Wat zijn dit nou voor discosterren, weet iemand dat?

Tom
4 jaren geleden
Reply to  ex-it

Hoi ex-it,

ik ben ook maar iemand die op youtube het een en ander oppikt, maar misschien kan dit je een beetje de goede richting op helpen: https://www.youtube.com/watch?v=AJJ_z6pwUrE

Je kan even zoeken op water en geluidsfrequenties. Helaas weet ik er niet veel van af.

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  Tom

FF google skymaps installeren op je telefoon. Er zijn 7 zichtbare planeten uit ons zonnestelsel (zon, maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, en Saturnus.) en hun eigen manen. Onder bepaalde omstandigheden kunnen daar rare effecten vanaf komen

Als het flikkert is het over het algemeen een satelliet, lichtdeeltjes/straling van de zon botst met het aard magnetisme en kan daardoor voor rare effecten zorgen op bv. zonnepanelen en behuizing van satellieten….
http://www.techna.nl/Techniek/Internet/satellietrommel.jpg
Aardig zooitje daarboven, en dit zijn alleen satellieten en nog geneens ruimtepuin..

Drente
4 jaren geleden

ik zie ze ook hier in drente soms meerdere tegelijk

verbaasd me niet dat ik hier iemand zie die ze ook ziet….

wil ok graag weten wat het is
Grt Drente

Tom
4 jaren geleden

Hoe vaak ben je er al geweest dat je zoveel over de maan weet, Micky?

Sebas
4 jaren geleden

Ik wacht nog even tot na het vakantie’s in December.
Is goedkoper.

Bart
4 jaren geleden

Beste Micky,

Bedoel je dat je in Drenthe bent geweest en wat ”ufo’s” hebt gezien?

Ayurna
4 jaren geleden

Hey Micky,

Erg interessant! Als je het hebt over de Kosmische matrix, dan hoort daar de “New Age” religie ook bij, toch. Je chakra- systeem, kundalini, derde oog zijn dus tools om je in deze matrix te houden? Wat denk je dan van yoga, meditatie en edelstenen? George Kavassilas heeft het ook over een artificial reality en een organic reality. In dit artikel staat ook dat onze realiteit besmet is met een virus: http://www.ellaster.nl/2016/05/05/tanaath-fractaal-virus-grote-gevolgen-leven-op-aarde/

Btw…. hoe kan het dat er dan toch mensen ontwaken, als AI alles kan inzetten om ons te manipuleren?

Groeten

Ayurna
4 jaren geleden

Bedankt voor je reactie! (Dacht dat ik een mailtje zou ontvangen als iemand zou reageren ?) Wat informatie betreft vind ik het steeds lastiger worden, welke artikelen zijn nog zuiver? Misschien meer bij mezelf blijven…… Daarom neem ik vaak dingen ook met een (flinke) korrel zout. Wel interessant om verschillende visies te zien, en uiteindelijk blijft datgene overeind wat resoneert met jou. En inderdaad, er zijn niet veel mensen wakker, echt wakker. Ben ik dan wel “echt” wakker? Tja, ik sta er in ieder geval voor open. Een ander artikel over je kosmische ego, wauw, dit is zo duidelijk in… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Ik heb ooit jaren geleden de transcendente meditatie (TM) cursus gevolgd ´grondlegger was langbaard Maharishi Mahesh Yogi´ wist ik veel 😉 Als ik er nu op terugkijk moet ik nog steeds lachen wat betreft de initiatie die mijn TM mentor toepaste. Hij was aan t prevelen, en ik verstond er geen hol van, toen al schoten mij de tranen in de broek. Maar ja wie A zegt moet ook B zeggen. Maar ze maken het spannend, wat een ieder krijgt zijn eigen persoonlijke mantra en die mantra is de sleutel om in een bepaalde staat te komen, de ene meditatie… Lees verder »

Ayurna
4 jaren geleden

Hoe zorg je dan dat je geen last hebt van gedachten? Erkennen dat de meeste gedachten niet van jezelf zijn?

Ayurna
4 jaren geleden

Hey Micky,

Super, dankjewel! ?

Namasté ?

Ikke
4 jaren geleden

Als ik jouw reactie lees zit ik toch al aardig in de goede richting. Maar de gedachtes en of afleiding in je hoofd hebben die niet van jouzelf zijn, is nog wel een dingetje, maar ik weet wie ik ben dus gaat zeker goed komen… 😉

Heleen
3 jaren geleden

Dankjewel Mickey! Ik leer steeds meer van je artikelen. Soms een stap veruit, dan weer twee stappen terug. Lees ook andere sites, maar degenen die ik in het begin van dit proces las, al niet meer. Soms ben ik traag in het leren. Had een healing geboekt voor mijn zoontje vanwege zijn angst voor een aantal dingen. Het voelt niet goed, ga de afspraak annuleren. Wil niet dat hij nog meer slechte energieën binnenkrijgt via zijn chakra’s in de kosmische matrix. Maar hoe help ik hem verder? En hoe zit het met het verwijderen van de chakras waar George Kavassilas… Lees verder »

Heleen
3 jaren geleden

Dankjewel voor je uitleg! Chakra’s verwijderen is dus duidelijk nog meerdere bruggen te ver voor mij. Ik ben holographic kinetics eerder op jouw site tegen gekomen. Heb toen ook gezocht naar beoefenaars in Nederland maar kon ze niet vinden. Nu ook weer even gezocht, nog niet gelukt om wat te vinden op dat gebied.

Heleen
3 jaren geleden

Dank je! Ik ga ze benaderen.

Elles
2 jaren geleden

Goed artikel. Heb me nooit zo bezig gehouden met de werking van de matrix en moet de maan- en kosmische matrix nog even laten indalen, maar wat je vertelt over die stroom gedachten dat resoneert direct, die molen van gekwetstheid en verontwaardiging over lang vervlogen zaken. Wat mij altijd verbaasde is als je daar tegen in ging verdwenen die gedachten als sneeuwvoor de zon.

Elles
2 jaren geleden

@Mickey, Wat ik mij afvraag is, waar bevind je je tijdens je dromen? Volgens de Maori trad je even uit je lichaam, als ik het nog goed voor me heb.

Elles
2 jaren geleden

hahaha in koppertje.

Kim
3 maanden geleden

Bedankt voor het delen van je inzichten Micky, dit had ik nodig <3