Fritz Springmeier – Mind Control, Spirit Cooking, Pizzagate & The BEAST system (AI)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Dag Micky. Ik heb wat nagezocht. U vraagt, wij draaien.Als je de universiteiten checkt zijn ze in een heel pril stadium met quantum computers bezig. In 1974 heeft Joe Musser, een profetische novel geschreven: Behold a pale horse. The beast computer was een fictie welke hij creeerde voor zijn novel en voor een scenario van een film;the rapture. Het hele concept van de anti-christ vind al plaats in het vroeg christelijke judaïsme. Allemaal geloofsystemen. En als we er toch allemaal in geloven zoeken we die stomme computers toch gewoon op een slaan we die met een knuppel in gort, dan… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  rob

Dag Rob,

Het door jou beschreven scenario wordt ook beschreven in het boek Durdane (1976)van Jack Vance: https://nl.wikipedia.org/wiki/Durdane

De wereld die hij daar in beschrijft is de wereld waar wij nu in leven.
De hoofdpersoon, Gastel Entzwane gaat op zoek naar de hoofdcomputer met als doel deze te vernietigen en de menheid weer vrij te maken.

Toeval?

Groet.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dag Jos. Bedankt voor de tip. Ik zal die link eens nagaan. Dat van die knuppel en die computer in elkaar timmeren heb ik overigens net ter plekke verzonnen, haha.

rob
4 jaren geleden

Dag Micky, waar kun je dat vinden dat er quantumcomputers zijn van 65000 qubits? ( afgezien mijn eigen hersentjes wat denk ik ook een quantumcomputer is)
Tu eindhoven , kwantuminstituut Tu delft en TNO beweren dat ze nu niet meer dan 5 qubits hebben. Pas in 2025 denken ze de eerste quantumcomputer te kunnen genereren.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  rob

Wie financieren de universiteiten Rob? Wie zijn er mee gebaat dat de studenten in het bedrijfsleven gaan uitvoeren hetgeen de financiers voor ogen hebben met ONZE wereld? Kijk, als ze al hun kaarten op tafel zouden leggen, zijn ze rap uitgespeeld, niet waar? Men is bezig de organische wereld te verschuiven naar een virtuele wereld. Maar die virtuele wereld is niet verbonden met de natuur. Vandaar dat, naar mijn idee, die virtuele wereld er uiteindelijk toe gaat leiden, dat de mens terug gaat naar zich zelf, terug naar de wetten van de natuur. Aan ons daar mee te beginnen, Groet,… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dag Jos, met de laatst 2 zinnen geef ik je geheel 100% gelijk. We moeten terug naar de natuur, en het begint met de voeding.Vanmorgen had ik nog een patient die vertelde dat zijn grootouders in Turkije een gemiddelde leeftijd hadden van 90 jaar. Hij hoorde verhalen dat er mensen in het dorp zelfs 120 jaar oud werden. Zijn eigen vader, in Nederland geemigreerd, stierf met een veel te jonge 67 jaar. Ze maakten hun eigen producten en alles kwam direct vers, onbewerkt van het land. Weston Price, een arts onderzoeker heeft dit in de jaren 30 vorige eeuw al… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Micky, bedankt voor de link. Ik zat net toevallig al de naam D-wafe. Nu is het de vraag of dit nu een echte qubit is of niet, volgens mij bestaat er nu een discussie over, echter ik ben geen natuurkundige, mijn expertise zit in het medische gebied. Ik begreep ook dat de computers ook alleen voor specifieke berekeningen interessant waren. Voor mijn werk zou ik graag met dr.Watson, de supercomputer van IBM willen samenwerken. Dit om tot een diagnose te komen en rekening houden met alle literatuur die er beschikbaar is voor een specifiek onderwerp. De computer heeft samen… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Micky. Helemaal gelijk. Ik moet me met mijn vak wel met wetenschap bezighouden. Hoewel ik het al behoorlijk holistisch aanpak, zodat ik meerdere factoren bij een afwijking kan meenemen, en daar heeft de patient alleen maar baat bij. En je kunt niet verwachten dat de wetenschappers het gehele plaatje zien. Ze zijn nog bezig met de puzzelstukjes te vinden en te begrijpen. Daarna moet er iemand zijn, wanneer de puzzelstukjes voorhanden zijn, die de hele puzzel in elkaar zit. Dan heb je inderdaad iemand nodig die het gehele plaatje ziet. Ik denk dus dat je veel wetenschappers niet kwalijk… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden

B.E.A.S.T. (Battle Engagement Area Simulation and Tracking) Het is een A.I. machine die staat in Texas en alles in de USA verzamelt.. Eigenlijk bestaat the beast System) uit meerdere computernetwerken/supercomputers uit heel veel landen die gekoppeld zijn en iedere supercomputer heeft zijn eigen taak. Dit maakt de rekenkracht ongekent De internationale computer die alles koppelt ook wel the Beast genoemd staat in Brussel 13 etages hoog 4 verdiepingen alleen maar hardware… Van buiten een kantoorpand en van binnen 1 megacomputer. Ik heb 3 jaar lang voor HP gewerkt bij deze baas, inhuur/charter klussen zeg maar. Servers en computers uit de… Lees verder »

G-Man
4 jaren geleden

Doet mij denken aan de AI Helios van je het Deus Ex spel.
Waarmee je kan fuseren aan het einde van het spel vanwege jouw nanotechonolie wat je in je heb.

Ank
4 jaren geleden

Dag Micky, eerder heb je al gezegd dat je het gevoel hebt dat de oude New World Order aan de kant geschoven wordt. De uitslagen van de presidentsverkiezingen stonden, volgens hun script, ver van te voren vast, zo ook de laatste. En dan heb je The B.E.A.S.T computer die ook van te voren weet er gaat gebeuren. Mijn conclusie is dat de BEAST wist wat de uitslag zou zijn maar de oude New World Order niet en dat ze niet werden ingelicht. Wat een schok voor hen. Vraagje: In één van je reakties lijkt het erop dat je een onderscheid… Lees verder »