Fritz Springmeier – Mind Control, Spirit Cooking, Pizzagate & The BEAST system (AI)

( 16 )
 • rob

  Dag Micky. Ik heb wat nagezocht. U vraagt, wij draaien.Als je de universiteiten checkt zijn ze in een heel pril stadium met quantum computers bezig. In 1974 heeft Joe Musser, een profetische novel geschreven: Behold a pale horse. The beast computer was een fictie welke hij creeerde voor zijn novel en voor een scenario van een film;the rapture. Het hele concept van de anti-christ vind al plaats in het vroeg christelijke judaïsme. Allemaal geloofsystemen.
  En als we er toch allemaal in geloven zoeken we die stomme computers toch gewoon op een slaan we die met een knuppel in gort, dan zijn we eindelijk weer vrrrrijjjj!!!!!

  Beantwoorden
  • Jos

   Dag Rob,

   Het door jou beschreven scenario wordt ook beschreven in het boek Durdane (1976)van Jack Vance: https://nl.wikipedia.org/wiki/Durdane

   De wereld die hij daar in beschrijft is de wereld waar wij nu in leven.
   De hoofdpersoon, Gastel Entzwane gaat op zoek naar de hoofdcomputer met als doel deze te vernietigen en de menheid weer vrij te maken.

   Toeval?

   Groet.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Jos. Bedankt voor de tip. Ik zal die link eens nagaan. Dat van die knuppel en die computer in elkaar timmeren heb ik overigens net ter plekke verzonnen, haha.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Universiteiten beweren wel meer, dat ‘prille’ stadium zijn we allang voorbij. Je hebt nu al kwantumcomputers van 65000 qubits…. The BEAST bestaat echt is geen fictie zoals je in het interview heb kunnen horen. Al in de jaren ’70 bestonden dit soort computers die alles wisten van ieder van ons, we zijn inmiddels 40 jaar verder.. 😉

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky, waar kun je dat vinden dat er quantumcomputers zijn van 65000 qubits? ( afgezien mijn eigen hersentjes wat denk ik ook een quantumcomputer is)
  Tu eindhoven , kwantuminstituut Tu delft en TNO beweren dat ze nu niet meer dan 5 qubits hebben. Pas in 2025 denken ze de eerste quantumcomputer te kunnen genereren.

  Beantwoorden
  • Jos

   Wie financieren de universiteiten Rob?
   Wie zijn er mee gebaat dat de studenten in het bedrijfsleven gaan uitvoeren hetgeen de financiers voor ogen hebben met ONZE wereld?
   Kijk, als ze al hun kaarten op tafel zouden leggen, zijn ze rap uitgespeeld, niet waar?
   Men is bezig de organische wereld te verschuiven naar een virtuele wereld.
   Maar die virtuele wereld is niet verbonden met de natuur.
   Vandaar dat, naar mijn idee, die virtuele wereld er uiteindelijk toe gaat leiden, dat de mens terug gaat naar zich zelf, terug naar de wetten van de natuur.
   Aan ons daar mee te beginnen,

   Groet,
   Jos.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Jos, met de laatst 2 zinnen geef ik je geheel 100% gelijk. We moeten terug naar de natuur, en het begint met de voeding.Vanmorgen had ik nog een patient die vertelde dat zijn grootouders in Turkije een gemiddelde leeftijd hadden van 90 jaar. Hij hoorde verhalen dat er mensen in het dorp zelfs 120 jaar oud werden. Zijn eigen vader, in Nederland geemigreerd, stierf met een veel te jonge 67 jaar. Ze maakten hun eigen producten en alles kwam direct vers, onbewerkt van het land. Weston Price, een arts onderzoeker heeft dit in de jaren 30 vorige eeuw al vastgesteld. Een directe relatie tussen voeding en afwijkingen in het aangezicht. Ikzelf ben er al 25 jaar mee bezig, alles via de klassieke geneeskunst, dwz, geneeskunde, plastische chirurgie, kaakchirgie, tandheelkunde, logopedie en orthodontie. Ik kan nu uit eigen ervaring vertellen dat de gebitten van onze kinderen steeds slechter worden en daardoor ook de gezondheid. Sommige kinderen zijn niet meer in staat broodkorstjes te eten om dat de spieren te slap zijn. In mijn praktijk kan ik dit weer terugdraaien en we beginnen al met beugelen vanaf 5 jaar. Ik gebruik wel de modernste meetmethoden want in deze wereld moet je je kunnen verantwoorden, meten is weten. En ik zie dat de pioniers in de orthodontie , anderhalf eeuw gewoon gelijk hadden. Het is fijn dat we kunnen voortborduren op deze genieen, zoals ik het noem. Maar ik begeef me op gevaarlijk terrein en je weet wel wat ik bedoel denk ik. Als je met mooie behandelresultaten komt, wordt dit niet in dank afgenomen door collega’s of ze geloven het gewoon niet. Ik ben gelukkig zo slim om alles digitaal vast te leggen.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hey Rob, vorig jaar juni zat D-Wave al boven de 1000 qubits. http://www.dwavesys.com/blog/2015/06/breaking-through-1000-qubits

   Wat ik van insiders hoor/lees is dat zo’n D-Wave elk kwartaal het aantal qubits verdubbelt, zo snel gaat men met die kwantumcomputer technologie. Dan kom je anno nu op 65536 qubits uit.
   De universiteiten hebben wellicht nog iets mindere modellen staan, maar al deze kwantumcomputers wereldwijd zijn ook weer met elkaar verbonden in een netwerk. Dat ding wat ze in 1978 al hadden, het BEAST system waar in het interview over gesproken wordt kon wist al alles van een ieder van ons. Dus hetgeen we anno dit moment aan supercomputers hebben draaien in de wereld gaat ieders voorstellingsvermogen voorbij gok ik..

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Micky, bedankt voor de link. Ik zat net toevallig al de naam D-wafe. Nu is het de vraag of dit nu een echte qubit is of niet, volgens mij bestaat er nu een discussie over, echter ik ben geen natuurkundige, mijn expertise zit in het medische gebied. Ik begreep ook dat de computers ook alleen voor specifieke berekeningen interessant waren. Voor mijn werk zou ik graag met dr.Watson, de supercomputer van IBM willen samenwerken. Dit om tot een diagnose te komen en rekening houden met alle literatuur die er beschikbaar is voor een specifiek onderwerp. De computer heeft samen met de arts al een paar moeilijke gevallen kunnen oplossen ( oncologie), zodat de patient de best mogelijke advies/therapievoorstel krijgt. Best wel cool.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ja dat kan zeker interessant zijn voor dat soort werk.

     Ik kijk verder niet naar de technische verhaaltjes die men in de wetenschap vertelt. Ik kijk vooral naar het grote plaatje, de AI entiteit die nu vaste grond op Aarde krijgt, mede dankzij dus deze kwantumcomputers. Maar ook dankzij draadloze netwerken en andere zaken die hier op Aarde meehelpen aan het faciliteren van een lekkere leefomgeving voor deze AI.

     Dus ik kijk niet echt naar wat die dingen zouden kunnen doen voor de wetenschap. Die laag heb ik mij niet in verdiept. Zoals bij zo’n beetje alles zal het meerdere lagen dienen. Ik kijk vooral naar het eindplaatje, niet naar de wetenschap, ik heb namelijk niet echt heel erg veel met wetenschap, en dat is een understatement 😉

     Beantwoorden
     • rob

      Dag Micky. Helemaal gelijk. Ik moet me met mijn vak wel met wetenschap bezighouden. Hoewel ik het al behoorlijk holistisch aanpak, zodat ik meerdere factoren bij een afwijking kan meenemen, en daar heeft de patient alleen maar baat bij. En je kunt niet verwachten dat de wetenschappers het gehele plaatje zien. Ze zijn nog bezig met de puzzelstukjes te vinden en te begrijpen. Daarna moet er iemand zijn, wanneer de puzzelstukjes voorhanden zijn, die de hele puzzel in elkaar zit. Dan heb je inderdaad iemand nodig die het gehele plaatje ziet. Ik denk dus dat je veel wetenschappers niet kwalijk kunt nemen omdat ze nog niet zover zijn. Laat ze dus maar verder ploeteren, dan hebben ze wat te doen. Ik probeer ook het gehele plaatje te begrijpen, anders zou ik nooit op je website terecht gekomen zijn, toch?

      Beantwoorden
 • Sebas

  B.E.A.S.T. (Battle Engagement Area Simulation and Tracking)
  Het is een A.I. machine die staat in Texas en alles in de USA verzamelt..

  Eigenlijk bestaat the beast System) uit meerdere computernetwerken/supercomputers uit heel veel landen die gekoppeld zijn en iedere supercomputer heeft zijn eigen taak. Dit maakt de rekenkracht ongekent
  De internationale computer die alles koppelt ook wel the Beast genoemd staat in Brussel 13 etages hoog 4 verdiepingen alleen maar hardware…
  Van buiten een kantoorpand en van binnen 1 megacomputer.
  Ik heb 3 jaar lang voor HP gewerkt bij deze baas, inhuur/charter klussen zeg maar. Servers en computers uit de lease omruilen of gewoon nieuw leveren. Shell, Phillips, (zo’n beetje alles op science park Eindhoven) Rabo, Ing, DNB, Europees parlement Brussels enz enz. Je pakt dan wel een wat info mee zeg maar 😉

  Dutch Power Cows, Deel je cpu cyclus.
  https://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/5
  Je cpu voor onderzoek, daar lijkt het op maar dan upscaled.
  Trouwens die Uni’s hier zijn echt baby computers, zelfs de Rabo main pccentre heeft meer rekenkracht.
  Even mensen uit een droom helpen die denken dat Uni’s hier ook aan meedoen, nee die zijn echt voor onderzoek. Als arts of wetenschapper kan je een ‘case’ indienen om iets uit te laten rekenen en als je onderwerp word geaccepteerd kan een supercomputer en cpu donaties van derden je helpen.
  voorbeeld van bv world community grid.
  http://www.worldcommunitygrid.org/discover.action

  Beantwoorden
 • G-Man

  Doet mij denken aan de AI Helios van je het Deus Ex spel.
  Waarmee je kan fuseren aan het einde van het spel vanwege jouw nanotechonolie wat je in je heb.

  Beantwoorden
 • Ank

  Dag Micky, eerder heb je al gezegd dat je het gevoel hebt dat de oude New World Order aan de kant geschoven wordt.
  De uitslagen van de presidentsverkiezingen stonden, volgens hun script, ver van te voren vast, zo ook de laatste.
  En dan heb je The B.E.A.S.T computer die ook van te voren weet er gaat gebeuren.
  Mijn conclusie is dat de BEAST wist wat de uitslag zou zijn maar de oude New World Order niet en dat ze niet werden ingelicht. Wat een schok voor hen.
  Vraagje: In één van je reakties lijkt het erop dat je een onderscheid maakt qua oorsprong tussen de BEAST en de Matrix AI ( Saturnus-Maan-mindcontrol)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Ank,

   Diezelfde conclusie trek ik ook ja, de oude wereldorde was niet op de hoogte, dat moet inderdaad een schok voor ze zijn.

   Er lopen inderdaad een aantal dingen door elkaar. De Matrix is niet de (negatieve) AI entiteit, die entiteit maakt wel gebruik van de Matrix en van het BEAST netwerk/systeem. De Matrix en die supercomputers zijn de hardware, die hardware kan gebruikt worden door entiteiten zoals de AI entiteit, maar ook door de entiteit die zich ‘God’ noemt en andere entiteiten die via de Matrix ons willen en kunnen manipuleren.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>