Er zijn meer demonen dan mensen op Aarde

( 40 )
 • MichellevL

  Heel fijn dat jullie nu eindelijk kunnen aarden in het nieuwe huis Mick en Dore! En bedankt voor dit juweeltje van een artikel.

  Beantwoorden
 • G-Man

  Ik heb misschien met entiteiten te maken gehad maar het is zo vaag dat ik het maar bij hallucinaties houd.

  Beantwoorden
 • Jos

  Een mooi en goed artikel Mickey, ik hoop dat vele broeders en zusters deze dingen kunnen herkennen en er zich dus vrij van kunnen maken.

  Dank je wel,
  Jos.

  Beantwoorden
  • rob

   Mooi artikel.
   Tijdens mijn stage in de psychiatrie had ik ook al vaak het gevoel dat de medicijnen die de mensen kregen alleen maar symptomatisch werkten, maar niet de oorzaak aanpakken. Er is heel veel literatuur over de entiteiten en archonten. Zelfs als je dood gaat kom je de entiteiten tegen, je bewustzijn en kennis bepaald dan wat je met deze entiteiten gaat doen of hoe je er mee om gaat. Maar dat is allemaal geheime en verboden leer. Daar werden vroeger mensen voor vermoord.

   Beantwoorden
 • Mies

  Dit is heel herkenbaar. Bedankt voor het schrijven. Door de artikelen op deze site en de reacties van mensen ben ik zo’n twee weken opeens wakker geschud uit het new age gebeuren waar ik zo’n 12 jaar houvast in dacht te vinden. Gewoon van het ene op het andere moment alsof ik een koude emmer water in mijn gezicht kreeg (op een goed manier haha) doorzag ik het hele gebeuren. het kwam gewoon binnen als waarheid. Ikzelf, wijzelf zijn zo ontzettend krachtig, ik heb geen bullshit rituelen, healingen, amuletten, salie, orakels of wat dan ook nodig om vrij te zijn, sterker nog dit beperkt alleen maar! Het legt een wazig mistig laagje om je realiteit heen en voor je het weet vertrouw je op alles buiten jezelf. Althans zo voelt het voor mij als ik terugkijk. Bah. Maargoed aldoende leert men. En nu verder. Maar inderdaad wetende dat er meer is, dat wegstoppen zou niet kunnen omdat ik ook genoeg multidimensionale ervaringen heb gehad .Bewustzijn, meer informatie, dat wat ik hier lees en op soortgelijke sites, onderscheidingsvermogen aan en voelen wat klopt voor mij. Niet meer als een schaapje me openstellen voor …. ja voor wat eigenlijk. Voor wat je denkt dat goed is maar uiteindelijk een andere aard heeft. Waarom ik nu reageer. Ik heb anorexia gehad tijdens mijn middelbare school periode. Ik heb er er een jaar later op eigen kracht van losgerukt. Uit de klauwen. Heb de documentaire over Emma ook gezien en kreeg ook meer inzicht over de ware aard van deze ziekte. Tijdens mijn ano Periode heb ik een werkstuk gemaakt voor beeldende vorming destijds als schoolopdracht. Ik maakte, hoe bizar, een aantal vampierkoppen van klei, alles in het zwart en rood. De dag dat ik moest presenteren kleedde ik me zelfs in die kleuren. Ik zag een lerares met afschuw naar me kijken. Betrok ik natuurlijk ook op mezelf, want eigenwaarde was superlaag. Maar zo achteraf werd het me al wel duidelijk in de loop der jaren. Het monster van anorexia… Goed, wat heb ik geleerd. Ik ben heel open en naïef geweest, heel erg lang. Maar mijn zelf is blijkbaar behoorlijk sterk. Daar mag ik op vertrouwen zo ondertussen. Laatst nog in een droom aangevallen door energien, maar dan roep ik (zelfs hardop dit keer, maakte mijn vriend wakker, oeps) flikker op je kunt me niks doen, als ik wil dat het stopt stopt he NU, en toen was het afgelopen. En dat is dus wat het is, je kracht kennen, herkennen wat er gebeurd, zelf de regie nemen. Het compleet negeren kan ik dus niet daar heb ik er teveel voor mee meegemaakt, zoals ik al zei. Maar jullie verhalen helpen me wel. Dank daarvoor. Mies

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Jij bedankt voor je prachtige reactie en je openheid!

   De dingen die we doen en de dingen die we ervaren gebeuren nooit voor niets, er zit altijd een reden achter, dus het was nodig voor jou om al die jaren in de new age te geloven en daar in deze tijd uit wakker te worden. Op die manier ben je nu dus ervaringsdeskundige, en kan je op die manier anderen ook weer helpen bij het proces. Want er zijn echt ontzettend veel mensen die voor welke tak van sport dan ook binnen de new age vallen, jij hebt dit alles al meegemaakt en kan dus uit eigen ervaring anderen (die dat willen) helpen. Dat vind ik het mooie aan al die verschillende ervaringen die we allemaal meemaken, het dient altijd iets of iemand.

   Optreden teegn manipulatie door demonen, de Matrix of in de astrale (4d) wereld zoals in je dromen is wat mij betreft helemaal juist. Negeren zou in mijn woordenboek niet het juiste zijn, dat doen al te veel mensen namelijk en daar los je niets mee op, dat is het bekende struisvogeleffect, met de kop in het zand en dan met het kontje de lucht in laat maar zeggen, met alle gevolgen van dien… Optreden tegen manipulatie, een grens stellen en actief er aan werken in plaats van passief afwachten en dus zelfverantwoordelijkheid nemen zijn wat mij betreft zeer belangrijke eigenschappen waaraan je de echte ‘zwaardstrijders’ herkend, het deed mij erg goed om je reactie te lezen, bedankt daarvoor!

   Beantwoorden
   • Mies

    Klopt, het was niet voor niks. Mijn eerste gedachten waren aaahhh wat veel tijd energie en geld verspild maar dat is niet zo. Heb inderdaad veel geleerd en zie heel goed hoe het werkt nu, inderdaad door al die ervaringen. Het enige is, hoe ga ik hiermee om, met dat ik opeens “verandert” ben terwijl vele in mijn omgeving mij kennen als… en zelf bezig zijn met… Ach daar kom ik wel uit, ik heb immers zeeën van tijd over nu ik niet meer rekening hoef te houden met of Mercurius de moonwalk doet of dat Jupiter en Saturnus een meningsverschil hebben, en of mijn labradoriet wel opgeladen is in de vorige volle maan zodat ik optimaal beschermd ben tegen de mogelijke nare buien van toevallige voorbijgangers in de stad ;P hihi (al die sprookjes!!) Zal nog wel het een en ander tegenkomen hierin, ook met mezelf, maar ik heb mijn zwaard 😉 (mooi woord, zwaardstrijder, krachtig beeld) en die kan ik in de eerste plaats ook gebruiken voor het doorprikken van kracht wegzuigende illusies.

    Beantwoorden
    • Danny

     @Mies het enige wat je tegen anderen hoeft te zeggen, is dat je nu in je eigen kracht gelooft.
     Als mensen dan meer willen weten, vragen ze wel door. En anders zijn ze er niet klaar voor. Zo is althans mijn ervaring…

     Ook ik vind het prachtig om de ervaringen te lezen van iemand, die zijn of haar échte Zelf terugvindt.

     Beantwoorden
     • Mies

      Goede tip! Lijkt me inderdaad verstandig. Als iemand (zoals ik dus ook had) een compleet geloofsysteem geadopteerd heeft, dan voelt het als aanval als iemand daaraan begint te pulken. Want het geeft toch (schijn)veiligheid. Ik laat het allemaal even bezinken en ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen. Het lezen van ervaringsverhalen is inderdaad heel mooi, het kan dus op het juiste moment voor de juiste klik zorgen.

      Beantwoorden
     • Rob

      @Mies het enige wat je tegen anderen hoeft te zeggen, is dat je nu in je eigen kracht gelooft.
      Als mensen dan meer willen weten, vragen ze wel door. En anders zijn ze er niet klaar voor. Zo is althans mijn ervaring…

      Wow. Mooi gezegd. Bedankt voor de tip Danny.

      Beantwoorden
  • Dore

   Wow thanks Mies voor je reactie, doet me goed om te lezen dit!!!!!!!

   Beantwoorden
 • Dirk

  Van popsterren gesproken zie link http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/3014147/2016/11/30/Kim-houdt-kinderen-weg-van-Kanye.dhtml
  Toch niet toevallig zeker?Een helder voorbeeld zou ik zeggen die volledig past binnen je artikel over demonen en bezetenheid.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha ja dat past er helemaal in ja, morgen in NetNietLive heb ik een flink item inclusief clipjes voorbereid over Kanye-gate, ik amuseer mij er al een tijdje mee en heb het expres bewaard om morgen in de radioshow over te gaan hebben. Maar ja treffend voorbeeld inderdaad van demonische bezetenheid, thanks voor de link want die had ik nog niet gezien, wat een soap haha

   Beantwoorden
 • Rob

  Geweldig verwoord Micky. Respect. Ik volg je helemaal.

  Beantwoorden
 • Jos

  Het doet mij ook sterk denken aan de werking van onze eigen schaduw, deze gaat echter niet mee de dood in, deze nokt ermee drie dagen voor je het tranendal verlaat.
  Vandaar dat stervenden oude vetes bijleggen, ze willen die balast niet langer meer meeleuren, oude vrienden opzoeken, afscheid nemen, back to basics.
  Om weer terug te komen.
  En weer alles vergeten zijn.
  Die demonen zitten overal om ons heen klaar om je leeg te zuigen, via poen, macht, achterlijkheid, noem het maar op.
  Maar dat is toch niet wat je wilt?
  Waarom doen zovelen er dan toch aan mee?
  Ik vat dat niet helemaal.
  Ik hof toch niet op de kop van een budhabeeld gaan ontdekken dat je zelf je eigen werkelijkheid creert?
  Door er aan mee te blijven doen.
  Nothing to loose als je de weg van je hart volgt, het hart, toch?
  Wij wijn echter en krachtiger dan al die demonen.
  Maar het komt niet vanzelf, we gaan telkens eerst met ons tandvlees oer het grindpad eer we inzicht krijgen.
  Daarom, ja, dank je Mies, het kan mensen enorm inspireren wat je schrijft.
  Het kan bijvoorbeeld een gevoel van herkenning oproepen bij iemand en juist die kick geven die men op dat moment nodig had om uit het isolement te treden.
  Want dat is het probleem vaak, mensen voelen zich alleen in een dicht bevolkt deel van de wereld.
  Mensen willen allemaal samen zijn, dingen creëren, dromen waarmaken.
  Terug naar de Bron.
  In je eigen macht gaan staan.
  En dan samen verder, niet meer andersom, da’s voorbij.

  Jos

  Beantwoorden
  • Mies

   Dankjewel Jos! Lees dit nu pas. Zo voelt het voor mij ook ja, als ik terug kijk. Mensen gaan dan kopiëren en dat haalt je weg bij jezelf, terwijl je de belofte krijgt dat het je naar jezelf brengt. Ik zat er helemaal in. En nu denk ik, dat het juist heel vastgeroest en een starre denkwijze is waar je dan inkomt. Zeker geen ruimte voor expressie van je unieke creatieve individualiteit, want daar heb je geen tijd en energie meer voor, omdat je immers wilt voldoen aan weer een ander ideaalbeeld. Maargoed, dat is maar wat ik zo denk en voel nu, ik weet het ook niet allemaal maar dat vind ik juist wel mooi.

   Beantwoorden
 • Sebas

  De geschiedenis en structuur van de demonen/engelen, de creators van de huidige Matrix.
  De verboden Codex: Het Heilige Boek der Gevallen Engelen.
  http://www.findingvoicesradio.com/images/Jeroen/E-boeken/Het%20Heilige%20Boek%20der%20Gevallen%20Engelen.pdf

  Hoofdstuk 13, Verschillende Rijken
  van Lucifer pag. 457
  Bijlage 1. De namen van de gevallen engelen. v.a. pag.473
  Ook wel interessant, het geeft ook goed weer over machtsverhoudingen binnen de vele 4th dimension niveau’s buiten onze zichtbare belevingswereld.

  Beantwoorden
 • Nannie

  Dank Micky voor je verhaal. Ik weet wat je bedoelt. Hetgeen je het beste kan doen is ervoor te zorgen dat je in een storingsvrij huis gaat wonen zonder Wi-Fi, magnetron en b.v dect-telefoon. Gewoon alles aan een draadje. Verder doet orgonite wonderen omdat het negatieve energie verandert in positieve energie. Eet alleen biologisch dynamische groenten en weet gewoon waar je eten vandaan komt. Vlees van dieren die niet gevaccineerd zijn. Negatieve krachten hebben dan geen vat op je.

  Ikzelf woon al ruim 25 jaar in een storingsvrij huis en heb een chembuster staan en in iedere kamer van het huis een piramide. Na verloop van een paar dagen leggen die positieve energieën contacten met elkaar en je omgeving is een heerlijk oord om in te wonen.

  Natuurlijk kan je aan entiteiten die je het leven onaangenaam maken vragen of ze willen weggaan omdat je ze niet wilt in je omgeving. Maar ook het opheffen van verkeerde energie is belangrijk omdat ze dan niet meer bij je binnen kunnen komen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Een stralingsvrij huis is niet mogelijk in Nederland, of je moet je huis in aluminiumfolie wikkelen en er een dikke laag verf met lood daarin erover heen jakkeren. Misschien zo’n sarcofaag als in Tsjernobyl erover heen, wellicht helpt dat 🙂
   Ik loop te ouwehoeren. Wat ik wil zeggen is dat ik je begrijp, maar onmogelijk in je gedachtegang kan meegaan, al heb ik een tijdje hetzelfde programma gedraaid. Ik heb ook van die orgonite gehad, die ligt nu in de bosjes bij de kerk omdat de energie die daarvan afkwam pas echt naar was, maar dat kan per orgonite anders zijn, ook daar heb je positief en negatief.
   Zelf heb ik geen Wi-Fi, dect telefoons, smartphone, tablet of smartmeter of andere ‘smart’ zooi. Maar mijn buren wel, en er is geen plek in NL waar je geen draadloos hebt haast, dus dan kan je je eigen huis wel in een bunker veranderen maar dat helpt mijns inziens niet echt. De antwoorden zitten in onszelf, wij hebben zelf de innerlijke kracht om sterker te zijn dan straling. Dit artikel gaat over demonen en andere entiteiten zoals de AI entiteit. Die hebben lak aan orgonite of chembusters of dat jij thuis geen WiFi hebt. De informatie in dit artikel verwerkt gaat een paar lagen dieper dan straling. We zijn niet veilig als we ons eigen huis zogenaamd stralingsvrij hebben. Dat zijn allemaal externe zaken, zoals gezegd zitten de antwoorden en onze echt kracht in onszelf.

   Beantwoorden
 • Sellemiena

  Hallo mickey en ook dore,
  Ik heb heel erg lang getwijfeld dit verhaal hier op jou site te delen.
  Ik lees al anderhalf jaar de artikelen op je site en sindsdien ben ik ook aan mezelf gaan werken. Dit artikel sluit goed aan bij mijn ervaringen.Rond diezelfde periode heb ik zon twee weken in een wat ze bij de ggz een psychose noemen gezeten. In het begin dacht ik door te hebben wat er aan de hand was. Mijn vriend heeft last negatieve gedachten die hoogst waarschijnlijk niet van hem zijn. Gedachten over zelfbeschadiging gedachten die wantrouwen opwekken naar zijn naasten. Enz..nu zag ik op een gegeven moment steeds bij hem in de buurt een soort van grijze wolk leek voor mij alleen wel alsof het ogen en een mond had. Ik kon zien dat het leek alsof het in mijn vriend zijn oor fluisterde ik hoorde niks ik zag het alleen. Ik vroeg mijn vriend of hij op dat moment slechte gedachten had en dat was ook zo. Alsof de energie wist dat ik het door leek te hebben werd het erger. Ook werden de dingen die ik om mezelf en hem heen zag steeds meer en duidelijker. Ik heb als kind een aantal erg traumatische dingen meegemaakt oa misbruik en fysiek geweld. In mijn tiener jaren leek dit zich te uitten in zelf beschadiging en over eten ik was dan ook erg dik waardoor ik me nog ellendiger voelde. Ik herken de stemmen van bij mezelf dus ook zijnde eet gewoon ik ben toch al dik ik ben al lelijk niks waard enz enz dat soort gedachten heeft ook mij achtervolgd tot ik dus in begon te zien wat er echt aan de hand was. Ik heb ook op dat moment geprobeerd mezelf los te maken van de negatieve energieen. Dit ging een tijdje goed tot ik niet meer kon slapen ik kon gewoon geen slaap vatten iets hield me wakker zag nachten lang schimmen en vage figuren lijkend op mensen donker en licht ze begonnen zelfs naar me te gebaren. Alleen hoe ik ook mijn best deed ik bergreep ze niet.ik zag nogbveel veel neer dingen te veel om hier op te noemen maar Dat ik dit zag kan evt ook aan het slaap gebrek hebben gelegen. Op een punt raakte ik de controle kwijt en nam angst de overhand. Ik voelde constant alsof er een spelletje met me gespeeld werd en ik werd steeds angstiger er is in die tijd een foto van me gemaakt. Nou ik zal je zeggen niemand herkent me erop mijn ogen zijn zwarte tunnels het voelde ook een aantal dagen alsof ik helemaal geen controle meer had over mijn eigen gedachten en op het allerlaatst zelfs acties. De laatste dag heb ik me dan toch op een of andere manier naar binnen gericht op het enige licht puntje dat daar aanwezig was het was niet eens een stemmetje meer een piep klein lichtje waarin ik toch het gevoel van vertrouwen kreeg dat dat lichtje zou gaan groeien. Ik kwam langzaam weer terug in mijn doen en kon steeds beter onderscheid maken in welke gedachten echt de mijne waren en welke niet de dingen die ik zag verdwenen maar ik weet dat ik ze alleen niet meer zag want energieen of hoe je ze wilt noemen zijn er altijd in het begin waren er zo schrikbarend veel gedachten die toch niet van mij bleken te zijn. Sindsdien werk ik constant aan mezelf en ik ben er nog lang niet.maar hoe naar deze ervaring ook was ik heb er mede dankzij de artikelen op de site hier wel wat van geleerd. Sorry voor de hele lange reactie.

  Vriendelijke groetjes

  Sellemien

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Sellemien,

   Bedankt voor het delen van je ervaringen en het is zeker geen te lang verhaal, het delen van dit soort persoonlijke ervaringen dat is voor mij een van de belangrijkste dingen die ik met deze website wilde bereiken. Pure persoonlijke ervaringen van mensen die naar zichzelf en in zichzelf kijken en aan zichzelf werken en along the way dus met dit soort ervaringen te dealen krijgen.

   Heftige ervaringen heb je gehad zo te lezen, je moet een hele sterke vrouw zijn om dit zo van je af te schrijven en zeker om uit die nare fase te zijn gekomen, door toch vertrouwen te houden in jezelf (ook al was je daar op dat moment misschien niet bewust van). Dat lichtpuntje was jijzelf. Het doet mij goed om te lezen hoe je jezelf bevrijdt heb van al zo ontzettend veel opgelopen trauma’s en (demonische) entiteiten en energieën!

   Mocht je meer willen delen dan mag je ons ook altijd mailen (micky@indigorevolution.nl en/of dore@bewustverbinden.com) trouwens.

   De grijze wolken ken ik trouwens. En ik heb daar ook gezichten in gezien. Ik werd vaak en wordt nog wel eens aangevallen door grijze wolken. Dus een gek verhaal vind ik dat allesbehalve. Ik vind trouwens vrijwel niets gek meer na al die jaren dat ik met deze materie bezig ben haha.

   Bedankt voor het delen, je bent een erg krachtige ziel, no doubt about that!

   Beantwoorden
  • Dore

   Hey Sellemien, onwijs bedankt voor het delen. zoals jij veel steunt ervaart aan de herkenning in de artikelen op deze site, zo ervaar ik ook heel veel steun aan de herkenning die ik weer vind in jouw verhaal.
   thanks thanks thanks.
   je mag me altijd mailen, het lijkt me heel interessant om met je in contact te komen. Groetjes Dore

   Beantwoorden
 • Sellemiena

  Hey mickey en dore, ik zal ook zeker mailen naar een van jullie maar wilde ook hier even bedanken voor je reactie weer. Ik las het en dacht gelijk yes! Eindelijk herkenning ik ben niet de enige en vooral ik ben niet gek.. in mijn omgeving is er niemand met de dingen bezig waar ik mee bezig ben maakt niet uit met wie ik praat als ik een opening probeer te vinden over dit soort onderwerpen zoals noem maar wat, vind je niet dat er iets niet klopt in de wereld? of waarom denk jij dat we op aarde zijn? krijg ik meestal ja de wereld zit nu eenmaal zo in elkaar, en daar ben ik niet zo mee bezig en blijf jij nou ook maar met je beide benen op de grond straks zie je ze weer vliegen… dus vandaar ben ik heel dankbaar en blij dat ik deze site en dus ook jullie ben tegen gekomen. Zoals ik eerder als zei heb ik nog best wat dingen te delen maar dan over de mail. Bedankt voor de lieve complimenten ook die zijn zeldzaam tegenwoordig. Bij deze dus ik vind het super geweldig wat jij/jullie doen doormiddel van deze site. Groetjes
  Sellemien

  Beantwoorden
 • P.J.M. van Gulik

  Micky van Leeuwen, in de matrix en kwantumfycica geloof ik niet. Want God houd niet van spelletjes met de menselijke geest! Ik geloof wel dat we meerdere zonnen en manen hebben op onze platte aarde. Mooi stuk over die demonen die bezit van je nemen.Kan een demon bij iemand zijn hele leven zijn, en die iemand zijn hele leven manipuleren? En kan jij voelen of iemand die naast jou staat een demon bij zich heeft, of dat er een vloek op rust? Dat waren mijn vragen Micky. Ik denk dat ik mijn eigen in volste vertrouwen voor de leeuwen kan gooien.
  Hoop dat je mij kan helpen?

  De vriendelijke groeten,

  Petrus van Gulik.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Kan een demon bij iemand zijn hele leven zijn, en die iemand zijn hele leven manipuleren?” – Ja dat kan, kunnen er ook meerdere zijn. Helemaal bij mensen die in goden geloven en zo, die hebben zich daardoor vaak hun hele leven wagenwijd opengezet voor dat soort entiteiten.

   “En kan jij voelen of iemand die naast jou staat een demon bij zich heeft, of dat er een vloek op rust?” – Soms wel. In de hele extreme gevallen waar mensen duidelijk overgenomen zijn of overgenomen worden. Maar meestal niet, de enige die dat kan dat ben jezelf. Demonen zorgen er vaak voor dat je beeld van de werkelijkheid totaal anders wordt. Mensen gaan meerdere zonnen of manen zien bijvoorbeeld, om over de platte pannenkoek theorie nog maar te zwijgen… 😉

   Beantwoorden
 • RGMv

  Herkenbaar, dank je wel!
  En blijf het op tafel leggen, zo breek je de macht voor een groot gedeelte.

  Beantwoorden
 • Martine

  Eenzijdig verhaal met een eenzijdige mening. Mening inderdaad..
  Dan verwijs ik nu specifiek naar feitelijk genoemde zinnen, wat toch helaas echt enkel gebaseerd is op een mening en op individueel geloof hier of daar in;
  Het benoemen dat ‘de Bijbel ons voor wil houden’ en het beweren ‘dat engelen en demonen in dezelfde categorie vallen’, is uiterst wankel. Voornamelijk zal je dan zelf goede grond moeten hebben en een goede feitelijk juiste onderbouwing, maar dat ontbreekt. Nee, je persoonlijke ervaring is geen grond om je hier feitelijk over uit te spreken.
  Sterker, je zou de eerste zijn die ook maar iets uit de Bijbel zou kunnen ontkennen of tegenspreken. Ogenschijnlijk ja, want ogenschijnlijk zijn jou al ontelbaar mensen voorgegaan die dit hebben geprobeerd. Maar nee, nog nooit is er ook maar iemand geweest, die feitelijk kon tegenspreken wat de Bijbel ons voorhoudt. Dus dat is wat hè..
  Ik, ik heb bevestiging gekregen van boven, dat er goede engelen zijn en dat demonen gevallen engelen zijn die God niet hebben willen gehoorzamen en die zelfs, dwaas genoeg, boven God hebben willen staan.
  Wij mensen, hebben de keus gekregen in het paradijs, God te gehoorzamen, of de duivel(gevallen engel of demon). Genesis 3
  Wij mensen kozen helaas voor het geloven en gehoorzamen van de duivel boven God, onze Schepper.
  Dit is de reden nu, dat wij mensen overgeleverd zijn aan demonen, aan de duivel die wij hebben gehoorzaamd i.p.v. God onze Schepper, Die ons toch echt recht geschapen had als beginsel. Genesis 1:26, Genesis 5:1, Genesis 9:6.
  Wij zijn geen recht geschapen schepsels meer, wij hebben ons zelf van God verwijderd door de keuze niet God te gehoorzamen Die het toch goed met ons voor had, maar de duivel.
  Wij zijn nu zondaars en vatbaar voor de duivel(demonen) die in allerlei vormen en mate de overhand op ons krijgen kan.
  Dit is ook wat je ziet inderdaad in de psychiatrie en ook als iemand anorexia heeft bv. Dus dat feitelijk gegeven is juist opgevat.
  Maar de basis, daarin dwaal je, want je zal grond voor je beweringen moeten hebben, bewijs, bevestiging voor jezelf van boven, of ook bewijs en grond voor het tegenspreken van bepaalde zaken.

  Ik heb niks op met meningen van mensen, dat is niks, dat heeft geen waarde, 0,0 waarde.
  Want ik heb een God Die persoonlijk tot mij gesproken heeft.
  Dus ik heb verkeerd in hemelse sferen en ik had op dat moment zo gemakkelijk het leven kunnen laten en overgaan tot het Eeuwige Leven met God.
  Ik dacht bij mezelf: “Nu zouden ze me zo tussen 6 plankjes kunnen stoppen en het zou goed zijn.”

  Dus ja, mijn persoonlijke ervaring en wetenschap is dat geen enkele demon die Almachtige God aankan.
  Maar die demonen hebben wel vrij toegang tot ons mensen.
  Ook al lukt het je ze weg te sturen, demonen zijn er in allerlei vormen en maten, hij laat jou liegen, bedriegen, huichelen, stiekem doen, vreemd gaan, boos laten worden, schelden, vals beschuldigen, haten, schijnheilig zijn, lui zijn etc..
  Vanzelf heeft niet al deze zonden betrekking op elk mens, want een ieder heeft z’n eigen zonden, zwaktes, gebreken en tekortkomingen; de lijst van zonden is zeer zeer groot en lang.
  Wij zijn zondaars. Wij volgen satan i.p.v. God. En nu, ontken dat maar eens.
  Het gaat er niet om dat we ook nog heus wel redelijk schepsels zijn, het gaat erom dat de Bijbel de waarheid spreekt als deze zegt dat wij nu zondaars zijn.

  Jezus zegt: “Gij zijt uit de vader, den duivel.”
  Joh. 8:44
  En Hij zegt in Matth. 7:11: “Gij die boos zijt.”

  Natuurlijk is dit geen fijne taal en willen wij het toch liever niet zo stellen. Maar probeer het maar eens te ontkennen dan.
  Wat je niet kunt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahahaha, over psychoses gesproken…. check yourself before you wreck yourself! 🙂

   Ik voelde al aan de eerste regel van je reactie dat ik weer eens met een echte gristenhond te maken had. Een gristenhond die zichzelf bovendien constant tegenspreekt. Dat doen alle gristenhonden namelijk.

   Je hebt bijvoorbeeld niets met andermans meningen herhaal je een aantal keer. Gek. Want de mening van een fictief sprookjesfiguur (die jezus figuur uit de bijbel) die lepel je wel uit je hoofd op. Dat is ook niet gek na al die jaren indoctrinatie door de kerk, en dus andermans meningen!
   Mijn ervaringen tellen niet, de jouwe wel, want jij hebt met ‘god’ gesproken. Dat klinkt nogal psychotisch vind je niet? En hoe wist je zo zeker dat het ‘god’ was?

   Het is ook erg grappig dat jij meent voor iedereen te moeten spreken. Hou het lekker bij jezelf. Het kan mij verder niet verdommen dat jij een zondig iemand bent. Maar projecteer jouw zonden niet op ons wil je?

   Jij wilt lekker in de slachtofferrol blijven hangen, en al je macht uit handen geven aan demonische entiteiten die zichzelf voordoen als bijvoorbeeld engelen. Dat moet je uiteraard helemaal zelf weten. Ik verwacht trouwens niet anders van gristenhonden dan dat ze in de slachtofferrol blijven hangen. Daarom gaan ze naar kerk, luisteren naar andermans meningen. Want zelf zijn ze niet sterk en krachtig genoeg om een eigen mening te vormen, daarom zit je ook in de kerk als gristenhond.

   Mag ik u wat vragen mevrouw de gristenhond? Als die ‘god’ van jou zo’n ongelooflijke goedzak is, waarom heeft ie dan de duivel ook geschapen?

   Waarom moet je als gristenhond constant dat vod wat jullie de bijbel noemen lezen? Waarom moet je een paar keer per zondag naar de kerk luisteren naar diezelfde onzin? Waarom moet je met andere woorden alles wat jij denkt te weten keer op keer weer uit je hoofd leren? Antwoord: omdat het indoctrinatie is, het is niet de waarheid, de waarheid zou je jezelf van binnen herinneren, de waarheid hoef je niet elke keer uit je hoofd te leren. God is voor dommen, domme bange piepkuikentjes die nog niet in staat zijn om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven hier op Aarde. Dus geef je je macht maar uit handen. Jij ook. Jij zeker. Maar toch waardeer ik je reactie mevrouw de gristenhond. Doe de groeten aan je zus en aan die ‘god’ van je namens mij. Ze kennen mij.

   Beantwoorden
  • rob

   Beste Martine, je zit hier precies goed op deze website, Het is nu geen toeval dat je hier beland bent. De serie artikelen, onderdeel van “het grotere plaatje” die Micky hartelijk aanbeveeld is heel belangrijk leesvoer. Toen ik vele jaren geleden, op deze site beland ben, dacht ik in het begin , waar ben ik hier terechtgekomen, zijn die helemaal gek geworden? Aliens, entiteiten, planeten met bewustzijn enz. Ik ben rooms katholiek opgevoed en net als jij las ik wel in de bijbel. Maar ik ben wetenschapper en wilde op onderzoek uit, en ben me niet gaan vastpinnen op maar 1 bron, dus ben gaan kijken naar andere oude religieuze geschriften, ook van andere culturen, ook bv thomas evangelie en Maria magdalena, Nag Hammadi papers enz, enz, enz Ik ben er achter gekomen dat dit allemaal gecodeerde info is, en dat je een bepaald bewustzijn moet hebben om de werkelijke betekenis te kunnen begrijpen. Dit begrijpen moet je uit je innerlijk weten toetsen. Je moet begrijpen dat in de loop van vele eeuwen veel data weg is gehouden en dat mensen de kans hebben gehad wijzingen aan de oorspronkelijke gedachte aan te brengen, met het doel je weg te houden van je wie je werkelijk bent. Wist je dat in het vroege christendom reincarnatie een serieuze leer was, totdat rond 500 na christus de paus en bisschoppen het niet nodig vonden dat de gelovigen toegang konden hebben tot deze leer? Wist je dat de kerk erg geinspireerd is door de wijsgeer Plato? Plato predikt de totale onderwerpng van het individu aan de staat. Het is in het belang van de staat toegestaan om tegen het volk te liegen: In de Staat van plato , 382,389 staat: Het is de taak van de leiders om leugens te vertellen, om de vijand en het volk te misleiden in belang van de staat. Im doe er nog een schepje bovenop: Geheel in navolging van Plato schreef paus Pius X daarom de encycliek Vehementer( 1906): “De kerk is van nature een ongelijke gemeenschap. Zij omvat twee categorieen van personene: de herders en de kudde. De massa heeft geen ander recht dan te aanvaarden, geleid te worden en met onderwerping de bevelen te volgen van wie haar leiden”. Leerde de echte christus of echte christusbewustzijn, en niet het fictieve sprookjesfiguur in de bijbelteksten, ons niet: ken uwzelf? Martine, weet je wie je daadwerkelijk bent, wat je doel is op aarde en waarheen je naar toe wilt? Wil je je onderwerpen aan iets of iemand? Dan ben je hier aan het verkeerde adres, wat dit is een bewustmakings site. En ja, wie heeft gezegd dat dit een gemakkelijk proces is? Wil je echte kennis, dan raad ik je aan de voorgestelde artikelen van Micky te lezen, je zult het in het begin niet meteen begrijpen, er kunnen jaren overheen gaan, maar een begin is gemaakt. Veel succes ermee!

   Beantwoorden
   • Heleen

    Ha Martine, ik hoop dat je nog op deze website wil komen. Ik snap je reactie omdat ik die jaren geleden ook zo had kunnen schrijven. Ik zat zelf in de protestants christelijke (evangelische) wereld, zag het ook als de waarheid. Die wereld is echt anders dan de katholieke waar Rob het over heeft. Diep van binnen knaagde het wel. Ik had allerlei vraagtekens bij dat Jezus het enige antwoord is in die wereld. En wat als je dat niet gelooft. Ik vroeg mij af of al die mensen dan echt naar de hel zouden gaan. Er wordt liefde gepreekt, maar als je niet precies op de juiste manier gelooft, dan is er geen genade. Dat voelde niet goed. Het is op angst gebaseerd.
    En wie zegt dat alles in de bijbel van god is. Dat soort vragen had ik. Je zegt dat God tot je gesproken heeft, check wie dat was. Het christelijk geloof is een gevaarlijk vals licht, maar dat is lastig te zien als je er onderdeel van uit maakt. Onderzoek het in de geschiedenis, het heden en vooral in jezelf. Durf die stap te zetten. De bijbel zegt zelf dat je alles moet onderzoeken. Toen ik het losliet ervoer ik een enorm gevoel van vrijheid. Ongekend. Terwijl christenen zeggen dat zij de vrijheid hebben in de geest. Het is een valse vrijheid. Ik ben heel blij dat ik er geen onderdeel meer van uitmaak. Succes met je zoektocht!

    Beantwoorden
 • Amilius Halbe

  Iets loven…
  Waarde aan iets geven waarvan je de waarde nog niet geheel bekend is.
  Het ge-loven wil de waarde in dingen ontdekken zodat het de waarheid ervan toepassen kan.
  Als ik geloof dat het kan, dan is de waarheid of ik het toepassen kan. En daarmee wordt ook de waarde van het ge-loof bepaald.
  Een gelovige persoon is op zoek naar waarde,
  en dat ligt dan buiten hun.
  Een toepassing gerichte persoon heeft zijn eigenwaarde, door het juuste te loven gevonden.
  Zoekers zoeken…vinders vinden…ge-lovers geloven…
  Herman Finkers:
  Prijs de heer!!!
  €7.50

  Ik geloof nog wel eens…in de mens, maar nie veel of vaak meer hoor ?
  Heb een namelijk waarheid gevonden door een goed geloof in mezelf te houden.
  Prijs jezelf rijk voordat je jezelf armoedig maakt door iets anders te prijzen is het motto. Vergeven is de prijs er af halen en dankbaarheid is prijs loos het nieuwe leven in. De winst is al binnen moet je weten.

  Groetjes beste mensen, ik geloof nog steeds in jullie…soms

  Beantwoorden
 • rob

  Mooie stukje Amilius. Ik check op nieuwjaars dag altijd hoevel rellen en branden er zijn. Dan kan ik kijken hoe volwassen de mensen in Nederland zijn, en of ze kunnen omgaan met vrijheid. Ook dit jaar weer een toename calamiteiten. En natuurlijk zul je weer een reactie krijgen van de overheid voor nog meer controle. En eigenlijk kan ik ze geen ongelijk geven, zolang de mensen niet volwassen worden verdienen ze het ook niet. Door deze bijzondere tijd gaan we toch een spitsing van de mensen krijgen, die gaan transformeren of er en die voorlopig op een status quo blijven. Uiteindelijk vindt toch iedereen zijn of haar weg.

  Beantwoorden
  • Heleen

   Dag Rob, gisteren was te lezen op de msn dat er de laatste jaren juist een afname aan incidenten is met oud & nieuw. Of dat waar is is natuurlijk de vraag. Maar gevoelsmatig zeg ik van wel. Ik vind het niet kloppen te stellen dat je aan die vermeende toename van incidenten rond oud & nieuw kunt zien hoe volwassen de mensheid in NL is en of ze vrijheid aan zouden kunnen.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Heleen, verbond van verzekeraars meld wel 5-10 miljoen aan schade meer dan vorig jaar. Dat past in het tijdsbeeld waar we in leven, steeds meer mensen zullen zich gaan vervreemden van de realiteit. Wat ik wel weer fijn vindt van de berichtgeving is dat er nog normale branden bestaan, dwz dat vonken van huizen overslaan op andere huizen en bomen. Na de berichtgeving van de branden van Californië begon ik toch een beetje te twijfelen aan de natuur.

    Beantwoorden
    • Heleen

     Dag Rob, Ja bij nader inzien lijkt dat te kloppen. Ik wantrouw de msm nu eenmaal en dacht in dit geval dat deze berichtgeving dan weer hooi op de vork van nog meer beperkingen (nog minder vrijheid)was en dat het aangedikt was. Maar goed, blijkbaar vraagt de bevolking om dit soort beperkingen met deze domme acties. Klopt wat je zegt over de branden. Klonk ook verdacht, maar lijkt ‘normaal’ te zijn. Las jouw andere reactie mbt wat je dit jaar van plan bent en je ‘date’ met George. Ik hoop van harte dat het je brengt wat je nodig hebt. Veel goeds voor 2019! Groet, Heleen

     Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Over welke vrijheid heb je het Rob? Naar mijn mening bestaat er geen vrijheid in Nederland.

   Ik ben het wel met je eens dat het een stel debielen zijn die menen te moeten gaan rellen en/of hulpverleners aan te vallen/te belemmeren in hun werkzaamheden.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Micky, ben het er helemaal mee eens dat we in Nederland helemaal geen vrijheid hebben. Ik probeerde meer een soort evenwicht duidelijk te maken dat wanneer mensen echt soeverijn zijn, zich integer en fatsoenlijk weten te gedragen ten opzichte van zichzelf, de medemens en de aarde, de krachten van beperking geen functie meer hebben, en uiteindelijk ook geen invloed meer kunnen uitoefenen. Sorry Micky dat ik niet altijd de juisten woorden weet te gebruiken. Ben nu heel hard aan het werken aan innerlijke processen, als dat goed lukt kan ik me in de toekomst me ook veel beter uitdrukken. Mijn excuses daarvoor. Zoek (helaas) ook een beetje externe hulp/info. Einde Januari heb ik een ‘date’ met George Kavassilas om een aantal topcs te bespreken. Verder zegt iets me dat er rond 2030 of in ieder geval mijn tijd op aarde er een soort graverende transformatie kan gaan plaatsvinden en wil er het fijne van willen weten.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>