Er zijn meer demonen dan mensen op Aarde

Abonneer
Abonneren op
43 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
4 jaren geleden

Heel fijn dat jullie nu eindelijk kunnen aarden in het nieuwe huis Mick en Dore! En bedankt voor dit juweeltje van een artikel.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

+1

G-Man
4 jaren geleden

Ik heb misschien met entiteiten te maken gehad maar het is zo vaag dat ik het maar bij hallucinaties houd.

Jos
4 jaren geleden

Een mooi en goed artikel Mickey, ik hoop dat vele broeders en zusters deze dingen kunnen herkennen en er zich dus vrij van kunnen maken.

Dank je wel,
Jos.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Mooi artikel.
Tijdens mijn stage in de psychiatrie had ik ook al vaak het gevoel dat de medicijnen die de mensen kregen alleen maar symptomatisch werkten, maar niet de oorzaak aanpakken. Er is heel veel literatuur over de entiteiten en archonten. Zelfs als je dood gaat kom je de entiteiten tegen, je bewustzijn en kennis bepaald dan wat je met deze entiteiten gaat doen of hoe je er mee om gaat. Maar dat is allemaal geheime en verboden leer. Daar werden vroeger mensen voor vermoord.

Mies
4 jaren geleden

Dit is heel herkenbaar. Bedankt voor het schrijven. Door de artikelen op deze site en de reacties van mensen ben ik zo’n twee weken opeens wakker geschud uit het new age gebeuren waar ik zo’n 12 jaar houvast in dacht te vinden. Gewoon van het ene op het andere moment alsof ik een koude emmer water in mijn gezicht kreeg (op een goed manier haha) doorzag ik het hele gebeuren. het kwam gewoon binnen als waarheid. Ikzelf, wijzelf zijn zo ontzettend krachtig, ik heb geen bullshit rituelen, healingen, amuletten, salie, orakels of wat dan ook nodig om vrij te zijn,… Lees verder »

Mies
4 jaren geleden

Klopt, het was niet voor niks. Mijn eerste gedachten waren aaahhh wat veel tijd energie en geld verspild maar dat is niet zo. Heb inderdaad veel geleerd en zie heel goed hoe het werkt nu, inderdaad door al die ervaringen. Het enige is, hoe ga ik hiermee om, met dat ik opeens “verandert” ben terwijl vele in mijn omgeving mij kennen als… en zelf bezig zijn met… Ach daar kom ik wel uit, ik heb immers zeeën van tijd over nu ik niet meer rekening hoef te houden met of Mercurius de moonwalk doet of dat Jupiter en Saturnus een… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Mies

@Mies het enige wat je tegen anderen hoeft te zeggen, is dat je nu in je eigen kracht gelooft.
Als mensen dan meer willen weten, vragen ze wel door. En anders zijn ze er niet klaar voor. Zo is althans mijn ervaring…

Ook ik vind het prachtig om de ervaringen te lezen van iemand, die zijn of haar échte Zelf terugvindt.

Mies
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Goede tip! Lijkt me inderdaad verstandig. Als iemand (zoals ik dus ook had) een compleet geloofsysteem geadopteerd heeft, dan voelt het als aanval als iemand daaraan begint te pulken. Want het geeft toch (schijn)veiligheid. Ik laat het allemaal even bezinken en ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen. Het lezen van ervaringsverhalen is inderdaad heel mooi, het kan dus op het juiste moment voor de juiste klik zorgen.

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Danny

@Mies het enige wat je tegen anderen hoeft te zeggen, is dat je nu in je eigen kracht gelooft.
Als mensen dan meer willen weten, vragen ze wel door. En anders zijn ze er niet klaar voor. Zo is althans mijn ervaring…

Wow. Mooi gezegd. Bedankt voor de tip Danny.

4 jaren geleden
Reply to  Mies

Wow thanks Mies voor je reactie, doet me goed om te lezen dit!!!!!!!

Mies
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Fijn om te horen, dankjewel 🙂

Dirk
4 jaren geleden

Van popsterren gesproken zie link http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/3014147/2016/11/30/Kim-houdt-kinderen-weg-van-Kanye.dhtml
Toch niet toevallig zeker?Een helder voorbeeld zou ik zeggen die volledig past binnen je artikel over demonen en bezetenheid.

Rob
4 jaren geleden

Geweldig verwoord Micky. Respect. Ik volg je helemaal.

Jos
4 jaren geleden

Het doet mij ook sterk denken aan de werking van onze eigen schaduw, deze gaat echter niet mee de dood in, deze nokt ermee drie dagen voor je het tranendal verlaat. Vandaar dat stervenden oude vetes bijleggen, ze willen die balast niet langer meer meeleuren, oude vrienden opzoeken, afscheid nemen, back to basics. Om weer terug te komen. En weer alles vergeten zijn. Die demonen zitten overal om ons heen klaar om je leeg te zuigen, via poen, macht, achterlijkheid, noem het maar op. Maar dat is toch niet wat je wilt? Waarom doen zovelen er dan toch aan mee?… Lees verder »

Mies
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dankjewel Jos! Lees dit nu pas. Zo voelt het voor mij ook ja, als ik terug kijk. Mensen gaan dan kopiëren en dat haalt je weg bij jezelf, terwijl je de belofte krijgt dat het je naar jezelf brengt. Ik zat er helemaal in. En nu denk ik, dat het juist heel vastgeroest en een starre denkwijze is waar je dan inkomt. Zeker geen ruimte voor expressie van je unieke creatieve individualiteit, want daar heb je geen tijd en energie meer voor, omdat je immers wilt voldoen aan weer een ander ideaalbeeld. Maargoed, dat is maar wat ik zo denk… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden

De geschiedenis en structuur van de demonen/engelen, de creators van de huidige Matrix.
De verboden Codex: Het Heilige Boek der Gevallen Engelen.
http://www.findingvoicesradio.com/images/Jeroen/E-boeken/Het%20Heilige%20Boek%20der%20Gevallen%20Engelen.pdf

Hoofdstuk 13, Verschillende Rijken
van Lucifer pag. 457
Bijlage 1. De namen van de gevallen engelen. v.a. pag.473
Ook wel interessant, het geeft ook goed weer over machtsverhoudingen binnen de vele 4th dimension niveau’s buiten onze zichtbare belevingswereld.

4 jaren geleden

Dank Micky voor je verhaal. Ik weet wat je bedoelt. Hetgeen je het beste kan doen is ervoor te zorgen dat je in een storingsvrij huis gaat wonen zonder Wi-Fi, magnetron en b.v dect-telefoon. Gewoon alles aan een draadje. Verder doet orgonite wonderen omdat het negatieve energie verandert in positieve energie. Eet alleen biologisch dynamische groenten en weet gewoon waar je eten vandaan komt. Vlees van dieren die niet gevaccineerd zijn. Negatieve krachten hebben dan geen vat op je. Ikzelf woon al ruim 25 jaar in een storingsvrij huis en heb een chembuster staan en in iedere kamer van het… Lees verder »

Sellemiena
4 jaren geleden

Hallo mickey en ook dore, Ik heb heel erg lang getwijfeld dit verhaal hier op jou site te delen. Ik lees al anderhalf jaar de artikelen op je site en sindsdien ben ik ook aan mezelf gaan werken. Dit artikel sluit goed aan bij mijn ervaringen.Rond diezelfde periode heb ik zon twee weken in een wat ze bij de ggz een psychose noemen gezeten. In het begin dacht ik door te hebben wat er aan de hand was. Mijn vriend heeft last negatieve gedachten die hoogst waarschijnlijk niet van hem zijn. Gedachten over zelfbeschadiging gedachten die wantrouwen opwekken naar zijn… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Sellemiena

Hey Sellemien, onwijs bedankt voor het delen. zoals jij veel steunt ervaart aan de herkenning in de artikelen op deze site, zo ervaar ik ook heel veel steun aan de herkenning die ik weer vind in jouw verhaal.
thanks thanks thanks.
je mag me altijd mailen, het lijkt me heel interessant om met je in contact te komen. Groetjes Dore

Sellemiena
4 jaren geleden

Hey mickey en dore, ik zal ook zeker mailen naar een van jullie maar wilde ook hier even bedanken voor je reactie weer. Ik las het en dacht gelijk yes! Eindelijk herkenning ik ben niet de enige en vooral ik ben niet gek.. in mijn omgeving is er niemand met de dingen bezig waar ik mee bezig ben maakt niet uit met wie ik praat als ik een opening probeer te vinden over dit soort onderwerpen zoals noem maar wat, vind je niet dat er iets niet klopt in de wereld? of waarom denk jij dat we op aarde zijn?… Lees verder »

P.J.M. van Gulik
4 jaren geleden

Micky van Leeuwen, in de matrix en kwantumfycica geloof ik niet. Want God houd niet van spelletjes met de menselijke geest! Ik geloof wel dat we meerdere zonnen en manen hebben op onze platte aarde. Mooi stuk over die demonen die bezit van je nemen.Kan een demon bij iemand zijn hele leven zijn, en die iemand zijn hele leven manipuleren? En kan jij voelen of iemand die naast jou staat een demon bij zich heeft, of dat er een vloek op rust? Dat waren mijn vragen Micky. Ik denk dat ik mijn eigen in volste vertrouwen voor de leeuwen kan… Lees verder »

3 jaren geleden

Herkenbaar, dank je wel!
En blijf het op tafel leggen, zo breek je de macht voor een groot gedeelte.

Martine
2 jaren geleden

Eenzijdig verhaal met een eenzijdige mening. Mening inderdaad.. Dan verwijs ik nu specifiek naar feitelijk genoemde zinnen, wat toch helaas echt enkel gebaseerd is op een mening en op individueel geloof hier of daar in; Het benoemen dat ‘de Bijbel ons voor wil houden’ en het beweren ‘dat engelen en demonen in dezelfde categorie vallen’, is uiterst wankel. Voornamelijk zal je dan zelf goede grond moeten hebben en een goede feitelijk juiste onderbouwing, maar dat ontbreekt. Nee, je persoonlijke ervaring is geen grond om je hier feitelijk over uit te spreken. Sterker, je zou de eerste zijn die ook maar… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  Martine

Beste Martine, je zit hier precies goed op deze website, Het is nu geen toeval dat je hier beland bent. De serie artikelen, onderdeel van “het grotere plaatje” die Micky hartelijk aanbeveeld is heel belangrijk leesvoer. Toen ik vele jaren geleden, op deze site beland ben, dacht ik in het begin , waar ben ik hier terechtgekomen, zijn die helemaal gek geworden? Aliens, entiteiten, planeten met bewustzijn enz. Ik ben rooms katholiek opgevoed en net als jij las ik wel in de bijbel. Maar ik ben wetenschapper en wilde op onderzoek uit, en ben me niet gaan vastpinnen op maar… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  rob

Ha Martine, ik hoop dat je nog op deze website wil komen. Ik snap je reactie omdat ik die jaren geleden ook zo had kunnen schrijven. Ik zat zelf in de protestants christelijke (evangelische) wereld, zag het ook als de waarheid. Die wereld is echt anders dan de katholieke waar Rob het over heeft. Diep van binnen knaagde het wel. Ik had allerlei vraagtekens bij dat Jezus het enige antwoord is in die wereld. En wat als je dat niet gelooft. Ik vroeg mij af of al die mensen dan echt naar de hel zouden gaan. Er wordt liefde gepreekt,… Lees verder »

Amilius Halbe
2 jaren geleden

Iets loven… Waarde aan iets geven waarvan je de waarde nog niet geheel bekend is. Het ge-loven wil de waarde in dingen ontdekken zodat het de waarheid ervan toepassen kan. Als ik geloof dat het kan, dan is de waarheid of ik het toepassen kan. En daarmee wordt ook de waarde van het ge-loof bepaald. Een gelovige persoon is op zoek naar waarde, en dat ligt dan buiten hun. Een toepassing gerichte persoon heeft zijn eigenwaarde, door het juuste te loven gevonden. Zoekers zoeken…vinders vinden…ge-lovers geloven… Herman Finkers: Prijs de heer!!! €7.50 Ik geloof nog wel eens…in de mens, maar… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Mooie stukje Amilius. Ik check op nieuwjaars dag altijd hoevel rellen en branden er zijn. Dan kan ik kijken hoe volwassen de mensen in Nederland zijn, en of ze kunnen omgaan met vrijheid. Ook dit jaar weer een toename calamiteiten. En natuurlijk zul je weer een reactie krijgen van de overheid voor nog meer controle. En eigenlijk kan ik ze geen ongelijk geven, zolang de mensen niet volwassen worden verdienen ze het ook niet. Door deze bijzondere tijd gaan we toch een spitsing van de mensen krijgen, die gaan transformeren of er en die voorlopig op een status quo blijven.… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  rob

Dag Rob, gisteren was te lezen op de msn dat er de laatste jaren juist een afname aan incidenten is met oud & nieuw. Of dat waar is is natuurlijk de vraag. Maar gevoelsmatig zeg ik van wel. Ik vind het niet kloppen te stellen dat je aan die vermeende toename van incidenten rond oud & nieuw kunt zien hoe volwassen de mensheid in NL is en of ze vrijheid aan zouden kunnen.

rob
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Dag Heleen, verbond van verzekeraars meld wel 5-10 miljoen aan schade meer dan vorig jaar. Dat past in het tijdsbeeld waar we in leven, steeds meer mensen zullen zich gaan vervreemden van de realiteit. Wat ik wel weer fijn vindt van de berichtgeving is dat er nog normale branden bestaan, dwz dat vonken van huizen overslaan op andere huizen en bomen. Na de berichtgeving van de branden van Californië begon ik toch een beetje te twijfelen aan de natuur.

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  rob

Dag Rob, Ja bij nader inzien lijkt dat te kloppen. Ik wantrouw de msm nu eenmaal en dacht in dit geval dat deze berichtgeving dan weer hooi op de vork van nog meer beperkingen (nog minder vrijheid)was en dat het aangedikt was. Maar goed, blijkbaar vraagt de bevolking om dit soort beperkingen met deze domme acties. Klopt wat je zegt over de branden. Klonk ook verdacht, maar lijkt ‘normaal’ te zijn. Las jouw andere reactie mbt wat je dit jaar van plan bent en je ‘date’ met George. Ik hoop van harte dat het je brengt wat je nodig hebt.… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Dag Micky, ben het er helemaal mee eens dat we in Nederland helemaal geen vrijheid hebben. Ik probeerde meer een soort evenwicht duidelijk te maken dat wanneer mensen echt soeverijn zijn, zich integer en fatsoenlijk weten te gedragen ten opzichte van zichzelf, de medemens en de aarde, de krachten van beperking geen functie meer hebben, en uiteindelijk ook geen invloed meer kunnen uitoefenen. Sorry Micky dat ik niet altijd de juisten woorden weet te gebruiken. Ben nu heel hard aan het werken aan innerlijke processen, als dat goed lukt kan ik me in de toekomst me ook veel beter uitdrukken.… Lees verder »

Dennis
3 maanden geleden

Ik moest aan dit artikel denken, toen ik naar The Trueman Show #30 met Marcel Messing keek. https://www.youtube.com/watch?v=d4Lq1vzBa9g
Wat een prachtig artikel met een pakkende en treffende titel! Mijn complimenten.

Dennis
3 maanden geleden

Joh, dat gaat zijn bevattingsvermogen toch te boven. 🙂