Het Synthetische Universum, oftewel de ‘God’ Matrix

( 43 )
 • Dennis Lange

  Je zou haast gaan denken dat je jouw zicht hebt ‘opgeofferd’ om anderen meer zicht te geven .

  Misschien heb ik het artikel gemist, maar zou je misschien iets kunnen schrijven over ‘bescherming’ tegen entiteiten en dergelijke? Ik voel me soms net een marionet, als in: zonder enige aanleiding enorm boos/paniekerig/moe etc, alsof er op het knopje van de voederbak gedrukt wordt.
  Als iemand die nog niet zo goed weet hoe je ‘naar binnen gaat’, vind ik dit nogal lastig. Het internet spreekt vrijwel alleen over het hart als er chakra naast staat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ben bij lange na geen expert op het ‘naar binnen gaan’ gedeelte en easy peasy entiteiten en andere balast in mij zelf te helen Dennis. Daar ben ik heel eerlijk in. Daar werk ik aan, het zijn baby stapjes die ik gezet heb op dat vlak, voldoende voor de kennis die ik nu heb en kan delen. Ik heb al wel redelijk wat getraumatiseerde aspecten in mijzelf met mijzelf herenigd. Dit artikel speelt daar een beetje op in https://www.indigorevolution.nl/2016/09/05/herenigen-met-je-getraumatiseerde-aspecten-html/
   Ik heb ook wel eens met de wat meer demonische entiteiten te maken gehad, maar heb daar niet zo 123 een uitleg/analyse over die bij iedereen past. Omdat iedereen anders is. Zelf denk ik in beelden. Als ik zaken oplos in mijzelf gebeurd dat ook in beelden. Je kan bijvoorbeeld aan jezelf (via je hart connectie) vragen om een beeld bij hetgeen je ervaart. Je kan ook rechtstreeks met die entiteit (als je daar zeker van bent) contact opnemen. Proberen kan altijd, je hebt niet veel te verliezen wat dat betreft. Weet je zeker dat die emoties niet ergens anders door getriggerd worden? Denk je op die momenten nergens aan en/of is er niet iemand die iets zegt of doet, of dat nou een reallife of op tv of het internet is maakt daarin niet uit. Als je zeker weet dat het geen trigger is dan zou ik adviseren het in jezelf te vragen, eventueel in een meditatie of wat voor jou werkt waarmee je mind stil kan krijgen en direct in jezelf vragen kan stellen. Vertrouwen in jezelf is het toverwoord/de sleutel. Ik heb niet specifiek een instructie of een artikel voor je over dit onderwerp volgens mij. Mede omdat ik zelf ook nog ‘work in progres’ ben op dat vlak, maar ik weet zeker dat wij alles kunnen oplossen waar wij last van hebben in dit leven, in onszelf, dat vertrouwen in mijzelf sleept mij er door heen. En sommige dingen kunnen we ook niet direct oplossen, sommige dingen moeten we eerst nog even langer evaren, en op het juiste moment weet je het dan ‘opeens’ en kan je zaken in jezelf oplossen, alles op z’n tijd wat dat betreft.. 🙂

   Beantwoorden
   • rob

    Het kan ook zijn dat je zaken moet oplossen uit een vorig leven die in dit leven nog voortborduren. Dus dan moet je wat dieper terug graven. Dr Michael Newton heeft zich er zijn levenswerk van gemaakt. Was trouwens een regulier psycholoog en is er zo maar ingerold in deze materie.

    Beantwoorden
    • Seth-3

     Vergeet ook het werk van Ian Stevenson niet en eventueel diens opvolger Jim Tucker. Die behandelen herinneringen van jonge kinderen over een vorig leven.

     Beantwoorden
 • Hans Coudyser

  Beste Micky. Het blijft ontzettend boeiend om je schrijven te volgen. Wederom heb ik een vraag in de lijn die ik je reeds stelde : hoe weet jij zo zeker dat we hier zelf volledig voor kiezen waar we inzitten, hoe weet jij zo zeker dat we die ervaring heel zeker nog nodig hebben? Op wat is dit gebaseerd? Tot het anders wordt blijf ik met het gevoel dat we dit helemaal niet nodig hebben. Dat we dit al kennen. Waarom is het -dan- nodig dat ‘herinneringen bij hergeboorte behoorlijk worden gewist? Hebben we daar zelf voor gezorgd? De blinddoek wordt hier omgedaan, door onszelf? Zonder pretentie kan je vanuit je andere zelven voelen en weten dat ze die wereld hier al kennen en ook de oplossingen ervoor. Er gebeuren zaken bij het over gaan waar het synthetisch universum ons om de tuin leidt, en die voorbereiding gebeurd keer op keer hier door de misvorming van onze mind en co. Voorts vraag ik me af hoe jij ‘klank’ ervaart. Ieder schrijft over licht maar ik ervaar ‘klank’ als bron. Iedere vorm van licht komt uit klank voort. Dat is ontzettend boeiend en verrijkend om de verschillen tussen organisch en synthetisch ook anders te herkennen. Je kan dit belsist ook zelf (h)erkennen hoe iedere manifestatie uit ‘klank’ voortkomt, ook licht. Iedere vorm van licht is vergezeld van klank en maakt de fragmentatie beter herkenbaar, wat bij wat hoort omdat het vergezeld wordt door dezelfde ‘klankfamilie’. NieTtemin erken ik je beschrijving van het synthetisch godsuniversum met bijhorende beschrijving en sta ik open om mijn eigen opvattingen te herzien wanneer ik die herken. Groeten, Hans.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vertrouw in mijn eigen innerlijke weten Hans, dat is het antwoord wat ik je kan geven. Heb je er niets mee of ervaar jij zaken anders dan is dat uiteraard ook prima, geen verplichting wat mij betreft om met alles wat ik schrijf te resoneren.

   En die andere vraag over klank: klank ervaar ik persoonlijk als klank… 😉

   Beantwoorden
  • ientje

   Hans, ik wil even ingaan op het begin van jouw schrijven, want ik had in begin ook wat moeite met dit grotere plaatje, en ging er ook vanuit dat we hier gevangen gehouden worden en onze zielen gerecycled. Nu, ik denk dat nog steeds, maar dit kun je plaatsen in het synthetische gedeelte (3 en 4D), en ja, dit wilden we idd allemaal ervaren. Maar nu we weten hoe het zit, kunnen we ons loskoppelen van de synthetische matrix, en gaan we straks daarheen waar onze ziel heen wil, en dat is prima

   Beantwoorden
 • Danny

  “Een synthetische ervaring gaat meestal ten koste van anderen.”

  Dit zinnetje…Zó ontzettend belangrijk.

  Verder blijft het ook voor mij moeilijke materie. Ik voel de basis wel, maar zou het nooit kunnen omschrijven zoals jij doet en daarom waardeer ik deze artikelen altijd zeer.

  Thnx 🙂

  Beantwoorden
 • ikke

  Das war wieder wunderbar !!

  Beantwoorden
 • Heleen

  Top Micky! Dankjewel. Zo helder en goed geschreven uitgelegd weer.

  Beantwoorden
 • Ank

  Ik sluit me helemaal bij Danny aan met als toevoeging dat er voor mij nog heel veel meer zinnen en hele alinea’s waren die eruit sprongen. Bedankt Micky.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  In het stukje waar je schrijft over het verschil tussen organische en synthetische ervaring, waarin synthetische ervaringen ten koste gaan van anderen. Waar trek je de lijn en/of hoe zie je het verschil?

  In het geval van jouw (Micky) visuele beperking geldt dit alleen voor jezelf, maar hierdoor ben je gedeeltelijk afhankelijk van anderen ( bijv. de bijstand vanuit de overheid)… organisch of synthetisch?

  Stel ik word bijna aangereden door een auto, maar de bestuurder kan net uitwijken waardoor hij tegen een boom klapt en zijn auto total-loss rijdt en met de verzekering in de problemen komt. Een organische ervaring met een synthetisch gevolg?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik denk het ja, organische ervaring is dat ongeluk, en alles wat met geld te doen heeft is sowieso synthetisch en nep

   Beantwoorden
  • Danny

   Alles wat je doet, waarbij je bewust probeert niets of niemand anders kwaad te doen, letsel toe te brengen of op een andere manier schade toe te brengen, is in lijn met het organische universum en dat recht heb je dus, want je schaadt niemand.
   Alles wat je bewust doet wat op de één of ander manier wél schade toebrengt, is synthetisch.

   Het geval van Micky’s visuele beperking is wat mij betreft niet zomaar in organisch of synthetisch te vertalen.
   We leven nu eenmaal in een wereld, waarin je op dit moment wel organisch kunt wíllen leven, maar dan héb je geen leven. Het synthetische web hangt over de hele Aarde en er is (bijna) geen ontkomen aan. Maar binnen die synthetische wereld is het wél mogelijk om zoveel mogelijk organisch te leven, zodat je huidige ervaring wel zo prettig mogelijk verloopt.

   In het geval van die bestuurder zou ik zeggen dat als die bestuurder bewust in het NU had geleefd en dus gefocust was op zijn omgeving, had hij niet voor jou hoeven uitwijken en was hem de ellende met zijn verzekering bespaard gebleven.
   Verantwoordelijkheid nemen voor je daden (organisch) voorkomt synthetische ellende.

   Beantwoorden
 • Guusje

  Super bedankt maar weer!!!

  Beantwoorden
 • theo

  met veel interesse gelezen

  Beantwoorden
 • Sjaak

  In de eerste plaats is elk disfunctioneren van het fysieke bestaan een organische gebeurtenis ; vorig jaar mei werd er bij mij een bloedkanker aangetroffen met als gevolg een jaar chemo therapie, met als hoogtepunt ,op kerstmis, opgenomen in een steriele ruimte voor vijftien dagen alwaar ik een zeer zware chemo toegediend kreeg , die chemo is dan toediening van het zogenaamde mosterdgas uit de tweede wereld oorlog , waardoor je dan vervolgens je haar uitvalt en nog veel andere ellende. Organisch voel je jezelf dan doodgaan aan dat middeltje, en kunstmatig wordt je dan in leven gehouden via een (ik noemde het m’n kerstboom) paal met zo’n negen verschillende zakken , waaronder voeding, vitamine en allerlei andere stoffen . Dit jaar , 22mei werd ik kankervrij verklaard.
  Nu wordt er heel wat afgepraat over kanker en het (dus synthetische )angstbeeld over kanker en over behandelingen daarvan en hoe het te benaderen etc. wat dan vaak eindigt met ” je moet het eerst maar zelf meemaken” , nu ik heb het dus meegemaakt ( inmiddels heb ik weer haren van een centimetertje of vijf ) , en kan niet anders zeggen dat hoewel het fysieke lijden een marteling was, ik ,paradoxaal genoeg, in die momenten zeer blij was met wie ik ben , als een confrontatie tussen m’n fysieke zijn en m’n innerlijk weten, waarbij dat innerlijke weten veruit het lijden oversteeg !.
  En kan ik (gelukkig) nog steeds meewarrig mijn hoofd schudden van al die misselijk makende ,fietsende of zwemmende bedelpartijen om geld voor kankeronderzoek.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Respect Sjaak! Heftig verhaal man… je schetst exact hetgeen wat ik bedoel met organische ervaringen. Je hebt de berg zien liggen die je moest beklimmen, hoe hoog hoe heftig en hoe pijnlijk zwaar die berg ook was, en je hebt die berg beklommen en je hebt het deze ervaring overwonnen, diepe buiging en niets dan respect man…!

   Beantwoorden
  • rob

   Respect Sjaak.

   Beantwoorden
  • ientje

   Hi Sjaak, ik heb ook ervaring met (borst) kanker en vreselijke chemokuren, waaronder ook dat mosterdgas. Ik zou deze behandelingen juist een synthetische ervaring willen noemen, de ziekte mag dan organisch zijn, en een ervaring, maar de (middeleeuwse) behandelingen van amputatie, chemo’s, zware antibioticakuren en bestralingen kan ik zeker niet organisch noemen; ik voelde me ook echt afgesneden van de ‘andere wereld’, en alles riep in mij: dit kan niet, zo tegen alles in wat leven is! toch heb ik na kuur 1 het roer omgegooid en ben zelf aan stuur van de rollercoaster gaan zitten, alleen maar ondergaan is niet te doen. Dit alles zijn idd ervaringen, van een soort dat je verder brengt in ontwikkelingsproces. Fijn dat jij kankervrij bent verklaard! Bij bk komen uitzaaingen vaak later pas, kankervrij verklaren doen ze niet.
   Mickey, bedankt weer voor dit stuk. Langzaam aan zijn meer mensen bereid dit te lezen, merk ik

   Beantwoorden
 • rob

  Nog een vraag voor Micky. Allereerst bedankt voor dit artikel. Voor mij samen met de voorgaande serie een van de belangrijkste artikels en ik doe mijn best om het te begrijpen, ben dus ook niet afgehaakt in het midden. Ik vroeg me af, de god van het synthetisch universum, heeft die nog connectie in de 5e dimensie of hoger? Ik begrijp uit het interview van Max Spiers ( https://youtu.be/S5TSm2mWlbo, 32:43 min) dat deze er alles aan doet om hier te blijven en ons ook hier te houden, omdat deze parasitair van aard is. Heeft dit wezen de hartconnectie verloren die wij nog wel bezitten, of heeft deze dit nooit gehad? Of loopt toch alles door elkaar in elke dimensie?
  Verder nog een praktische vraag: op 48:12 vraagt de interviewer wat je moet doen als je dood gaat. Ben er ook mee bezig, wat moet ik gaan doen wanneer ik dood ga? Want ik wil bij een eventuele volgende incarnatie niet alweer alle kennis verliezen en helemaal opnieuw beginnen en het rad opnieuw uitvinden. En volgens mij was dat oorspronkelijk ook niet oorspronkelijk de bedoeling. Iets is er toch mis gegaan denk ik. Niet naar het licht gaan en maar gewoon op je hart vertrouwen en je nergens door laten afleiden, ook als je dan geliefde familieleden tegenkomt?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De energie die zichzelf god noemt heeft net als iedereen diepere aspecten, is dus ook aanwezig in alle dimensies, alleen speelt deze energie nu in de dimensies van de egopersoonlijkheid de rol van de energie die zichzelf god noemt. Het grootste mind-ego van de kosmos, dus ja het (het is geen hij) zal niet echt bezig zijn met eventuele hart connecties haha.

   Hetgeen Max 5d noemt is trouwens binnen het synthetische universum weet ik uit zijn interviews. Dat zou ik 4d noemen als ik die nummertjes nog zou aanhouden, maar daar ben ik zoals je gelezen hebt vanaf gestapt. Max Spiers had goede informatie, maar ook heel veel desinformatie (zonder dat hij zichzelf daar bewust van was) dus ik zal alles wat hij zegt met je eigen innerlijke instrumenten toetsen en niet alles wat wie dan ook zegt, schrijft of beweert voor zoete koek slikken. Ik heb wel eens interviews met Max gezien waarin ik ongeveer met niets resoneerde wat hij vertelde.

   Over dood gaan denk ik niet na, want ik ben niet van plan om dood te gaan in dit leven zoals je wellicht begrepen zult hebben als je de serie artikelen gelezen hebt genaamd ‘het grotere plaatje’. Het boeit mij persoonlijk dus ook niet, en kan die vraag dus niet beantwoorden.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Bedankt dat je elke keer de tijd en de energie neemt om elke keer al mijn vragen te beantwoorden Micky.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Graag gedaan Rob….

     Beantwoorden
     • rob

      Dag Micky, je was me weer net voor. Hartelijk bedankt de moeite voor het beantwoorden van mijn vragen. Ik stel mogelijk erg veel vragen, maar als ik niet nadenk over elk artikel dat je schrijft is dat toch ook zonde?Hoe meer wijsheid ik vergaar, hoe beter ik andere mensen ook kan helpen als ze daarom vragen, en dat doe ik graag. In ieder geval nogmaals bedankt en ik ga nu werken aan mijn hart-connectie, er is nog volop werk te doen want het is toch een pittig examen. Groetjes Rob.

      Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “En volgens mij was dat oorspronkelijk ook niet oorspronkelijk de bedoeling. Iets is er toch mis gegaan denk ik “

   Als je het mij vraagt gaat het ‘fout’ of ‘mis’ bij het woordje denken wat je in die zin gebruikt. Alles is gegaan en gaat nog steeds exact volgens plan. Ik zou niet twijfelen aan je eigen co-creaties in en met dit Universum, maar ook dat is iets wat ik persoonlijk niet zou doen, iedereen mag uiteraard denken wat hij of zij wil, maar dat zijn allemaal mind-ego redenaties die denken dat dingen ‘fout’ if ‘mis’ zijn gegaan. Als je echt wilt af studeren in dit Universum zul je onder andere zo ver mogelijk gefragmenteerd en afgescheiden dienen te worden van je diepere aspecten en ook van je opgedane kennis. Anders zou het een flut eindexamen zijn wat iedereen zou kunnen halen.

   Beantwoorden
 • Amilius

  Beste,
  Misschien off topic en misschien eigenlijk wel aardig on.
  Mede dankzij jou, heb ik terug gevonden wat zoek was.
  Geinig wel…want had het zelf verstopt. Het spijt me als het soms wat kort door de bocht was, of een beetje in de war.
  Daar ben ik klaar mee, dus mea culpa, ik neem mijn verantwoording.
  Daarom is de fietsentent voorgoed gesloten, staat het huis te koop. Over 2 weken ga ik CBD hennep oogsten in Italië bij familie van een pas overleden maat. Ga er gelijk in een camper wonen en totaal off grid.
  De rat race ben ik nu echt klaar mee.
  Bedankt gozer voor he tijd en repliek.
  Was top!

  P.s
  Ik blijf je toch wel volgen ?
  Ciao!! Arrivederci
  En mocht je goeie CBD nodig hebben hoor ik het wel

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goed om iets van je te lezen Amilius!

   Dat is geen kleine stap die je daar aan het nemen bent, life changing zekers te weten, en Italie klinkt goed, net als CBD olie maken en dat soort werk. Doen wat goed voelt dus, en dat doe je met deze vast en zeker ingrijpende stap zeker!
   Ik wens je daar uiteraard het allerbeste bij!

   Beantwoorden
   • Amilius

    Doen wat goed voelt,
    Is me bij jou op je site een klein beetje thuis voelen.
    Zodat de weg vrij gemaakt kon worden. De boerderij die ik daar ga kopen gaat een soort herberg worden. De Herberg van het hart.
    Heling verlichting enz…..
    Da’s voor de asrams en kerken,
    De herberg is er voor het hart.
    De plek voor herstel na zware tochten of bittere strijd, waarin het hart zich moest storten om de hardheid van het leven te leren erkennen. Hart maakt zacht, en hard breekt.
    Uit deze herberg loop je als een koning naar buiten, een die hartig is.
    Een die vecht, maar niet in deze wereld.
    Misschien kan jij je er ook een klein beetje thuis voelen ooit.

    Beantwoorden
  • ikke

   Het ga je goed Amilius..!!

   Beantwoorden
   • Amilius

    En goed zal het gaan,twijfel laten we aan andere over. Zij die daat graag doen en willen.
    De stap is alleen groot als je het zo ziet. Als je het juiste gevoel vind en volgt lijkt alles op baby pasjes.

    Beantwoorden
 • Amilius

  Leven van uit het hart,het jouwe en mijn en iedereen gegeven hart. Mens en dier. Leven van uit je hart, het hart doet bij een iedereen hetzelfde, zorgen dat het leven klopt.
  Mijn hart klopt en daarom richt ik me tot het hart, en dan klopt alles.
  Mijn ego dient het hart,
  mijn ego mijn hart, mijn licht.
  Voor het leven en in het leven.
  Het hart lost alles op.
  In het hart danst de ziel, als je het wilt.

  https://youtu.be/pTuHg2K8GPQ
  Ik moet altijd lachen om Stuart,
  Dat heb ik met jou ook Mick.

  Beantwoorden
 • rob

  Beste Amiius. Ik wens je heel veel succes! Goed dat je je hart volg, dan komt het zeker goed. Ik blijf voorlopig nog lekker aan het front, je weet wel wat ik bedoel. Waarschijnlijk doe ik over 25 jaar hetzelfde wat jij doet. By the way, verkoop je de cbd hennep olie ook naar Nederland,? Een website zul je wel niet hebben als je echt totaal off grid woont?

  Beantwoorden
  • Amilius

   Beste,
   Fijn! Want succes is nodig, De rest is uitgeleefd wat mij betreft.
   Maar wat is succes, oftewel succesvol.
   Het antwoord is inderdaad het hart.
   Als je jezelf zover hebt gebracht, dat er geen andere keuze is, behalve….het leven loslaten, dan begint de succesvolle onderneming. En iedereen juicht want de koning is dood, omdat hij dood is? Of omdat er een nieuwe is?
   De koning is dood, lang leve de koning.
   Na klavertjes ruiten en (in)schoppen, is er maar één koning over, harte koning.
   Met zijn beeldschone koningin zetten ze problemen om tot mogelijkheden. En daarmee is elk probleem een mogelijkheid.
   Vaar-wel is een toekenning en geen afscheid. Dus vaar wel Rob, met de wind in de zijlen. In het land van het hart vinden we elkaar telkens weer.
   Volgende keer heb ik een lading cbd aan boord.
   Het hart, je hart….
   Hoe luister je naar iets wat niet roept of fluisteren doed zelfs?
   Succes Rob!jij ook! Daar gaat de harten koning namelijk over. En 25 jaar?! Jij bepaald beste,…de tijd is aan ons.
   Wij zijn van voor de tijd.

   Beantwoorden
 • Dirk

  Beste Micky,

  Net voor ik naar Tel Aviv (Marbella is niet zo m’n ding) vertrok voor de ervaring las ik je die hard column op de luchthaven. Dus alles zat er goed vers ingebakken. Ik had op voorhand wat gelezen en indrukken opgedaan op het net – maar niets voorspelde dat dit één van mijn diepste en meest intense ervaringen van dit leven op aarde tot nu toe zou worden.

  In de reis zat er ook een verplicht tripje in naar Jerusalem en een momentje dobberen op de Dode Zee. Ik wou met m’n eigen lijf ervaren wat daar zoal gebeurde. De gids – een gepensioneerde leraar – heb ik daar snel voor zichzelf laten tateren. Schoolmeesters en ik gaan niet samen, en zeker niet als godsdienst ook nog eens hun vak was. Dus kerkje in en uit, wat architectuur bewonderen want op zich is het een mooie stad, lachen met jezus, etc…

  Tot we op een mooi moment voor de klaagmuur stonden. Even alle vooroordelen aan de kant, een keppeltje geleend en in alle sereniteit en uit respect voor andere medemensen hun levenspad die stenen gaan checken. Weinig te zien. Tot ik op een gegeven moment een vader en zijn zoontje met blokjes op hun hoofd en zwarte leren riemen om hun arm die muur traag maar vastberaden zag benaderen. Compleet weg van de synthetische cosmische drugs. Aan hun gezicht te zien was dit blijkbaar groots. Voor mij ook. Maar niet op de prettige manier. De energie/entiteit waarvan ik me plots bewust werd was intens diep, duister, gitzwart, kleverig, loodzwaar en verdomd taai. Verder dan op 5 meter afstand van het bouwsel ben ik niet geraakt. Onze ‘vriend-de-energie’ wist maar al te goed wat ik van ‘m vond, had me stevig bij m’n nekvel en was verdorie hard aan het knijpen. Nu twee weken later krijg ik het er nog ijskoud ervan.

  En daarna komen de vragen uiteraard. Wat de f*ck is hier aan de gang? Wat doet dit met een mens? Waarom hier? Hoe ver krijg je mensen zo diep in die godmatrix? Zet drie passen terug, bekijk het vanop een afstand en het is te belachelijk voor woorden wat je daar ziet. En toch…

  Lamgeslagen zat ik op de bus terug naar het hotel. Wat ik in Jerusalem mocht ervaren en gevoeld heb kwam perfect overeen met verhalen die ik al hoorde over het Vaticaan en Mekka. Pure evil die energie zuipt en er alles aan doet om de mens onder controle te houden en te onderdrukken. Én met de glimlach.

  Tijdens de reis zie je dan wat dit veroorzaakt. En vooral in die regio. Verdriet, verscheuring, ellende, armoede, kwaad en pijn. Alles voor de religie. Als het lukt om erover met mensen ginder te praten kan het op zich niemand wat schelen al dat geloof. Maar ze worden wel gedwongen met de gevolgen ervan te leven.

  Het hart bloedt bij alles wat ik daar heb gezien. Anyway, toch dankbaar om het zelf zo extreem live te ervaren. De entiteit zal meer tijd vragen om kwijt te raken…

  Beantwoorden
  • Rob

   Beste Dirk, niet alleen religie veroorzaakt ellende, ook onze wetenschap is religie. We zitten er midden in en de meeste mensen weten dit niet eens. Ik kom zelf uit de medische wereld. Hier een voorbeeld, een documentaire over wat de speudo wetenschap psychiatrie al vanaf de vroege beginjaren volgende eeuw ziektes verzond om mensen aan de medicatie te helpen om er geld aan te verdienen. In deze docu zie je hoe slim ze te werk gaan en wat voor ellende dit veroorzaakt.
   The Marketing of Madness: The Truth About Psychotropic Drugs: https://youtu.be/IgCpa1RlSdQ

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hoi Rob, ik snap dat je die documentaire wilt delen met de lezers, en daar zijn de commment secties ook onder andere voor. Maar zou je dat de volgende keer onder een artikel of show kunnen plaatsen waar erover dat soort onderwerpen geschreven of gesproken wordt? Het leidt namelijk enigszin af onder een artikel over het synthetische universum. De informatie die je nu deelt had beter gepast bij onderwerpen over de wetenschap of de big pharme maffia. Alvast bedank!

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor het delen van die heftige ervaring Dirk!

   Zo extreem is die energie/entiteit die zichzelf god vindt en noemt. Ik weet wat je ongeveer ervaren moet hebben met die energie. Ik weet niet of je in uitzending 21 van de ComplotConcurrent https://www.indigorevolution.nl/2018/08/09/de-complotconcurrent-uitzending-21-de-shill-is-terug-9-8-2018/ mijn item over mijn ervaring in de grootste synagoge van Europa hebt gezien, waar ik mijn keppeltje wat ik gekregen had in bruikleen af deed? Daar had ik ook te maken met die entiteit/energie, al ben ik er inmiddels redelijk aan gewend na al die jaren Indigo Revolution met alle entiteiten en energieen die daarbij komen kijken en mij proberen lastig te vallen..

   Ik ga ook expres niet meer kerken in. Want dat wordt meteen een energetische matpartij. Als je eenmaal bewust ben/jezelf herinnerd hebt wie en wat wij zijn en wie en wat er achter al die religies zit dan zijn ze op z’n zachtst gezegd niet heel erg blij 😉
   Ik kan die energieen op zich wel aan maar als het niet hoeft dan hoeft het niet laat maar zeggen… want tja daar krijg je meestal wel wat naweeen van zoals jij ook beschrijf na die heftite ervaring bij de klaagmuur. Daar moeten we dan even van herstellen energetisch. Want zoals je zelf ervaren hebt is het nogal f*cked up uit de klauwen gewassen zo groot mind-ego die energie die zichzelf ‘god’ noemt en qua kracht en manipulatie de sterkste ooit in dit Universum. Mind-ego technisch heb ik het dan over natuurlijk.

   Heftig man. Goed dat je dat ervaren hebt. Dat je dat voor jezelf georkestreerd hebt vanuit je diepere aspecten om daar heen te gaan, alles heeft een reden wat dat betreft!

   Je hebt de test doorstaan! Chapeau en respect!

   Beantwoorden
   • Dirk

    Hahaaa, energetische matpartij. Recht erop! Blij dat ik het hier kon delen. Kerken en religieuze gebouwen zijn ‘helaas’ niks meer voor mij als ondertussen antitheïst. Ergens wel jammer want ik hou van architectuur.

    Ik heb je uitzending terug bekeken en blijkbaar hebben we hetzelfde ervaren en dat stelt me ergens gerust. Wel tikje jaloers dat jij je keppeltje mocht houden als aandenken en de kans kreeg om het ritueel te verscheuren. Dat van mij moest terug in de synthetische keppelbak.

    Beantwoorden
   • Elles

    Ziet die “god” jullie Dirk en Micky als opponenten ? Ik weet zeker dat ik een neutrale ervaring daar zou hebben, kennelijk ben ik geen gevaar voorhen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Die ‘god’ wil mij inderdaad dood hebben weet ik uit mijn eigen ervaringen in dit leven

     Ik help mede (er zijn gelukkig nog velen anderen) mee met mijn website om zijn/haar oogst te vergallen door mensen in zichzelf te laten zoeken en te laten vinden en zodoende mensen te laten herinneren wie en wat ze in werkelijkheid zijn. Zo noem ik het, de entiteit die zichzelf ‘god’ noemt vindt het sabotage van haar/zijn oogst, plus het werkt allemaal nog eens multidimensionaal door wat wij hier op Aarde doen. Dus ja die entiteit ziet mij duidelijk als opponent, zelf zie ik dat niet zo uiteraard

     Beantwoorden
  • Elles

   Wat een bijzondere maar uiterst leerzame ervaring Dirk.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>