Het Synthetische Universum, oftewel de ‘God’ Matrix

Abonneer
Abonneren op
52 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis Lange
2 jaren geleden

Je zou haast gaan denken dat je jouw zicht hebt ‘opgeofferd’ om anderen meer zicht te geven .

Misschien heb ik het artikel gemist, maar zou je misschien iets kunnen schrijven over ‘bescherming’ tegen entiteiten en dergelijke? Ik voel me soms net een marionet, als in: zonder enige aanleiding enorm boos/paniekerig/moe etc, alsof er op het knopje van de voederbak gedrukt wordt.
Als iemand die nog niet zo goed weet hoe je ‘naar binnen gaat’, vind ik dit nogal lastig. Het internet spreekt vrijwel alleen over het hart als er chakra naast staat.

rob
2 jaren geleden

Het kan ook zijn dat je zaken moet oplossen uit een vorig leven die in dit leven nog voortborduren. Dus dan moet je wat dieper terug graven. Dr Michael Newton heeft zich er zijn levenswerk van gemaakt. Was trouwens een regulier psycholoog en is er zo maar ingerold in deze materie.

Seth-3
2 jaren geleden
Reply to  rob

Vergeet ook het werk van Ian Stevenson niet en eventueel diens opvolger Jim Tucker. Die behandelen herinneringen van jonge kinderen over een vorig leven.

Hans Coudyser
2 jaren geleden

Beste Micky. Het blijft ontzettend boeiend om je schrijven te volgen. Wederom heb ik een vraag in de lijn die ik je reeds stelde : hoe weet jij zo zeker dat we hier zelf volledig voor kiezen waar we inzitten, hoe weet jij zo zeker dat we die ervaring heel zeker nog nodig hebben? Op wat is dit gebaseerd? Tot het anders wordt blijf ik met het gevoel dat we dit helemaal niet nodig hebben. Dat we dit al kennen. Waarom is het -dan- nodig dat ‘herinneringen bij hergeboorte behoorlijk worden gewist? Hebben we daar zelf voor gezorgd? De blinddoek… Lees verder »

Danny
2 jaren geleden

Prachtige klanken…

https://youtu.be/KjRrh_tUVFI

Geluid hard, ogen dicht en op je in laten werken. Chills every time 🙂

ientje
2 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Hans, ik wil even ingaan op het begin van jouw schrijven, want ik had in begin ook wat moeite met dit grotere plaatje, en ging er ook vanuit dat we hier gevangen gehouden worden en onze zielen gerecycled. Nu, ik denk dat nog steeds, maar dit kun je plaatsen in het synthetische gedeelte (3 en 4D), en ja, dit wilden we idd allemaal ervaren. Maar nu we weten hoe het zit, kunnen we ons loskoppelen van de synthetische matrix, en gaan we straks daarheen waar onze ziel heen wil, en dat is prima

Danny
2 jaren geleden

“Een synthetische ervaring gaat meestal ten koste van anderen.”

Dit zinnetje…Zó ontzettend belangrijk.

Verder blijft het ook voor mij moeilijke materie. Ik voel de basis wel, maar zou het nooit kunnen omschrijven zoals jij doet en daarom waardeer ik deze artikelen altijd zeer.

Thnx 🙂

ikke
2 jaren geleden

Das war wieder wunderbar !!

Heleen
2 jaren geleden

Top Micky! Dankjewel. Zo helder en goed geschreven uitgelegd weer.

Ank
2 jaren geleden

Ik sluit me helemaal bij Danny aan met als toevoeging dat er voor mij nog heel veel meer zinnen en hele alinea’s waren die eruit sprongen. Bedankt Micky.

New World Disorder
2 jaren geleden

In het stukje waar je schrijft over het verschil tussen organische en synthetische ervaring, waarin synthetische ervaringen ten koste gaan van anderen. Waar trek je de lijn en/of hoe zie je het verschil? In het geval van jouw (Micky) visuele beperking geldt dit alleen voor jezelf, maar hierdoor ben je gedeeltelijk afhankelijk van anderen ( bijv. de bijstand vanuit de overheid)… organisch of synthetisch? Stel ik word bijna aangereden door een auto, maar de bestuurder kan net uitwijken waardoor hij tegen een boom klapt en zijn auto total-loss rijdt en met de verzekering in de problemen komt. Een organische ervaring… Lees verder »

Danny
2 jaren geleden

Alles wat je doet, waarbij je bewust probeert niets of niemand anders kwaad te doen, letsel toe te brengen of op een andere manier schade toe te brengen, is in lijn met het organische universum en dat recht heb je dus, want je schaadt niemand. Alles wat je bewust doet wat op de één of ander manier wél schade toebrengt, is synthetisch. Het geval van Micky’s visuele beperking is wat mij betreft niet zomaar in organisch of synthetisch te vertalen. We leven nu eenmaal in een wereld, waarin je op dit moment wel organisch kunt wíllen leven, maar dan héb… Lees verder »

Guusje
2 jaren geleden

Super bedankt maar weer!!!

theo
2 jaren geleden

met veel interesse gelezen

2 jaren geleden

In de eerste plaats is elk disfunctioneren van het fysieke bestaan een organische gebeurtenis ; vorig jaar mei werd er bij mij een bloedkanker aangetroffen met als gevolg een jaar chemo therapie, met als hoogtepunt ,op kerstmis, opgenomen in een steriele ruimte voor vijftien dagen alwaar ik een zeer zware chemo toegediend kreeg , die chemo is dan toediening van het zogenaamde mosterdgas uit de tweede wereld oorlog , waardoor je dan vervolgens je haar uitvalt en nog veel andere ellende. Organisch voel je jezelf dan doodgaan aan dat middeltje, en kunstmatig wordt je dan in leven gehouden via een… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  Sjaak

Respect Sjaak.

ientje
2 jaren geleden
Reply to  Sjaak

Hi Sjaak, ik heb ook ervaring met (borst) kanker en vreselijke chemokuren, waaronder ook dat mosterdgas. Ik zou deze behandelingen juist een synthetische ervaring willen noemen, de ziekte mag dan organisch zijn, en een ervaring, maar de (middeleeuwse) behandelingen van amputatie, chemo’s, zware antibioticakuren en bestralingen kan ik zeker niet organisch noemen; ik voelde me ook echt afgesneden van de ‘andere wereld’, en alles riep in mij: dit kan niet, zo tegen alles in wat leven is! toch heb ik na kuur 1 het roer omgegooid en ben zelf aan stuur van de rollercoaster gaan zitten, alleen maar ondergaan is… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Nog een vraag voor Micky. Allereerst bedankt voor dit artikel. Voor mij samen met de voorgaande serie een van de belangrijkste artikels en ik doe mijn best om het te begrijpen, ben dus ook niet afgehaakt in het midden. Ik vroeg me af, de god van het synthetisch universum, heeft die nog connectie in de 5e dimensie of hoger? Ik begrijp uit het interview van Max Spiers ( https://youtu.be/S5TSm2mWlbo, 32:43 min) dat deze er alles aan doet om hier te blijven en ons ook hier te houden, omdat deze parasitair van aard is. Heeft dit wezen de hartconnectie verloren die… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Dag Micky, je was me weer net voor. Hartelijk bedankt de moeite voor het beantwoorden van mijn vragen. Ik stel mogelijk erg veel vragen, maar als ik niet nadenk over elk artikel dat je schrijft is dat toch ook zonde?Hoe meer wijsheid ik vergaar, hoe beter ik andere mensen ook kan helpen als ze daarom vragen, en dat doe ik graag. In ieder geval nogmaals bedankt en ik ga nu werken aan mijn hart-connectie, er is nog volop werk te doen want het is toch een pittig examen. Groetjes Rob.

Amilius
2 jaren geleden

Beste, Misschien off topic en misschien eigenlijk wel aardig on. Mede dankzij jou, heb ik terug gevonden wat zoek was. Geinig wel…want had het zelf verstopt. Het spijt me als het soms wat kort door de bocht was, of een beetje in de war. Daar ben ik klaar mee, dus mea culpa, ik neem mijn verantwoording. Daarom is de fietsentent voorgoed gesloten, staat het huis te koop. Over 2 weken ga ik CBD hennep oogsten in Italië bij familie van een pas overleden maat. Ga er gelijk in een camper wonen en totaal off grid. De rat race ben ik… Lees verder »

Amilius
2 jaren geleden

Doen wat goed voelt, Is me bij jou op je site een klein beetje thuis voelen. Zodat de weg vrij gemaakt kon worden. De boerderij die ik daar ga kopen gaat een soort herberg worden. De Herberg van het hart. Heling verlichting enz….. Da’s voor de asrams en kerken, De herberg is er voor het hart. De plek voor herstel na zware tochten of bittere strijd, waarin het hart zich moest storten om de hardheid van het leven te leren erkennen. Hart maakt zacht, en hard breekt. Uit deze herberg loop je als een koning naar buiten, een die hartig… Lees verder »

ikke
2 jaren geleden
Reply to  Amilius

Het ga je goed Amilius..!!

Amilius
2 jaren geleden
Reply to  ikke

En goed zal het gaan,twijfel laten we aan andere over. Zij die daat graag doen en willen.
De stap is alleen groot als je het zo ziet. Als je het juiste gevoel vind en volgt lijkt alles op baby pasjes.

Amilius
2 jaren geleden

Leven van uit het hart,het jouwe en mijn en iedereen gegeven hart. Mens en dier. Leven van uit je hart, het hart doet bij een iedereen hetzelfde, zorgen dat het leven klopt.
Mijn hart klopt en daarom richt ik me tot het hart, en dan klopt alles.
Mijn ego dient het hart,
mijn ego mijn hart, mijn licht.
Voor het leven en in het leven.
Het hart lost alles op.
In het hart danst de ziel, als je het wilt.

https://youtu.be/pTuHg2K8GPQ
Ik moet altijd lachen om Stuart,
Dat heb ik met jou ook Mick.

rob
2 jaren geleden

Beste Amiius. Ik wens je heel veel succes! Goed dat je je hart volg, dan komt het zeker goed. Ik blijf voorlopig nog lekker aan het front, je weet wel wat ik bedoel. Waarschijnlijk doe ik over 25 jaar hetzelfde wat jij doet. By the way, verkoop je de cbd hennep olie ook naar Nederland,? Een website zul je wel niet hebben als je echt totaal off grid woont?

Amilius
2 jaren geleden
Reply to  rob

Beste, Fijn! Want succes is nodig, De rest is uitgeleefd wat mij betreft. Maar wat is succes, oftewel succesvol. Het antwoord is inderdaad het hart. Als je jezelf zover hebt gebracht, dat er geen andere keuze is, behalve….het leven loslaten, dan begint de succesvolle onderneming. En iedereen juicht want de koning is dood, omdat hij dood is? Of omdat er een nieuwe is? De koning is dood, lang leve de koning. Na klavertjes ruiten en (in)schoppen, is er maar één koning over, harte koning. Met zijn beeldschone koningin zetten ze problemen om tot mogelijkheden. En daarmee is elk probleem een… Lees verder »

Dirk
2 jaren geleden

Beste Micky, Net voor ik naar Tel Aviv (Marbella is niet zo m’n ding) vertrok voor de ervaring las ik je die hard column op de luchthaven. Dus alles zat er goed vers ingebakken. Ik had op voorhand wat gelezen en indrukken opgedaan op het net – maar niets voorspelde dat dit één van mijn diepste en meest intense ervaringen van dit leven op aarde tot nu toe zou worden. In de reis zat er ook een verplicht tripje in naar Jerusalem en een momentje dobberen op de Dode Zee. Ik wou met m’n eigen lijf ervaren wat daar zoal… Lees verder »

Rob
2 jaren geleden
Reply to  Dirk

Beste Dirk, niet alleen religie veroorzaakt ellende, ook onze wetenschap is religie. We zitten er midden in en de meeste mensen weten dit niet eens. Ik kom zelf uit de medische wereld. Hier een voorbeeld, een documentaire over wat de speudo wetenschap psychiatrie al vanaf de vroege beginjaren volgende eeuw ziektes verzond om mensen aan de medicatie te helpen om er geld aan te verdienen. In deze docu zie je hoe slim ze te werk gaan en wat voor ellende dit veroorzaakt.
The Marketing of Madness: The Truth About Psychotropic Drugs: https://youtu.be/IgCpa1RlSdQ

Dirk
2 jaren geleden

Hahaaa, energetische matpartij. Recht erop! Blij dat ik het hier kon delen. Kerken en religieuze gebouwen zijn ‘helaas’ niks meer voor mij als ondertussen antitheïst. Ergens wel jammer want ik hou van architectuur.

Ik heb je uitzending terug bekeken en blijkbaar hebben we hetzelfde ervaren en dat stelt me ergens gerust. Wel tikje jaloers dat jij je keppeltje mocht houden als aandenken en de kans kreeg om het ritueel te verscheuren. Dat van mij moest terug in de synthetische keppelbak.

Elles
2 jaren geleden

Ziet die “god” jullie Dirk en Micky als opponenten ? Ik weet zeker dat ik een neutrale ervaring daar zou hebben, kennelijk ben ik geen gevaar voorhen.

Dirk
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Beste Elles, een opponent is het zeker. Maar ik denk dat Micky er 1000 maal meer invloed van heeft – en vice versa – dan ik door het werk dat hij levert op deze site. Ik voel hem af en toe nog eens flink knijpen als ik een moment kan vatten om mijn ervaring met iemand te delen.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Dirk

Wat een bijzondere maar uiterst leerzame ervaring Dirk.

Dirk
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Leerzaam alleszins. We zijn nu bijna een jaar verder en het gevoel van de energie/entiteit heb ik nog steeds niet tot rust kunnen brengen. Integendeel zelfs. De ervaring aan die muur heeft ervoor gezorgd dat ik nu energieën van dergelijk allooi – willen of niet – supersnel herken al is het in iemands persoon of op een bepaalde plek. Altijd boeiend maar ook vermoeiend. Als er toevallig iemand tips heeft om zoiets al is het maar een beetje af te blokken, dan dank ik die alvast van harte!

Dirk
1 jaar geleden

Hey Micky, thx voor de supersnelle reactie, maar dacht eerst even checken. Ik had het artikel reeds gelezen toen het online kwam. Laat het me toen ook al één van de mooiste vinden die je al hebt geschreven. Het grappige is nu wel dat je me er eerst nog eens op moest wijzen in deze context voordat het echt echt wou doordringen. Heb het zelfs niet herlezen. Je zei: alles wat er is op deze blauwe moederplaneet heeft het recht om er te zijn, anders is het er niet. Het is aan jezelf om de limieten te bepalen. Een paar… Lees verder »

Dirk
1 jaar geleden

Mooi mooi. Indeedo, stap voor stap. Met deze laatste ben ik momenteel heel erg blij. Nu kleine pauze en even dankbaar terugkijken naar de afgelegde weg. Ben al benieuwd voor de volgende stap (of word ik nu heel klef? ?)

1 jaar geleden

Beste Micky, (vanuit m’n hart en empathie naar alle schepsels) je zal uiteraard een deel van de juiste inzichten en waarheid vertegenwoordigen, maar als co-creator zijnde kom je in het Hier en Nu ook niet bepaald meteen met praktische oplossingen voor de immense problemen en ook de horror-duisternis waar we hier op deze planeet Aarde, maar zo ook grotendeels in dit organische Universum, mee te maken hebben. Dan zie ik toch wel eerder dat de ‘Event’, Cobra en de Resistence Movement oa. meer een ‘handleiding’ aangeven voor de Mensheid en zo ook voor overige positieve cosmische Entiteiten. Zij op zijn… Lees verder »