De connectie tussen jou en jouw moederplaneet

Abonneer
Abonneren op
103 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
4 jaren geleden

Weer stof om over na te denken Micky.
Op de site van EllaSter.nl staat een artikel van een zekere Tanaath die het over een fractalvirus heeft. Zij schrijft, een Universum is een holografisch projectie van een fractal. Als ik jou verhaal lees zit zij denk ik t/m de v 4e dimensie waarin een computervirus is geïmplementeerd, dus in het synthetische universum.

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Goed artikel van ellaster, kan hem ook zeker aanraden…

ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas

Ik vind haar artikelen wel interessant en resoneer met sommige dingen wel en sommige niet ik filter er dingen uit.
Tja, het Zilveren legioen als lichtstrijder en sommige komen uit verschillende dimensies en werelden, weet niet wat ik hiervan moet vinden, misschien een beetje sambal erbij om het wat spannender te maken.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  ikke

Zo zie ik het ook. Vooral die stukken over de Wingmakers van Tanaath, daar kan ik niets mee. Ik heb daar een paar van gelezen, maar het kwartje valt niet.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Dat kan natuurlijk aan mij liggen.

ikke
4 jaren geleden

Dat dacht ik….!!! Maar ik kan me dit voor sommige net ‘wakkere’ wel voorstellen dat het lekker weg leest en ook dus mee resoneren. Ik betrapte mezelf in het begin hier ook op en misschien nog steeds maar kan wel steeds beter filteren. Hiermee te zeggen als je met een artikel resoneert bijvoorbeeld net zo als je een spannend boek leest, je dan helemaal inleeft in dat boek. Maar waar resoneer je dan mee?? Met het mooi klinkende en spannend verhaal of herken je daadwerkelijk de herinneringen in jezelf. En dat kan best tricky zijn voor sommige, incluis mijzelf om… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Ik ken een aantal mensen die iets hebben met bv engelen, channelen, new age, chakra’s, kundalini lekker open zetten die hap….niet dus! Ook bv over Obomba, ooh hij was een goede president (de schavuit… lol). Trouwens Micky, als een Akhenaten Obomba gecloond is, vraag ik mij eigenlijk af of hij wel bezield is? Was ff een tussendoortje.

Maar regelmatig zie ik iets voorbij komen op FB over dit gedoe, prima voor hun als ze zich hier goed bij voelen, maar iets zegt in mij, is not my cup of tea.

Ikke
4 jaren geleden

Ja haha dat was lachuh hé…
Maar bedankt voor de toelichting!!

Sebas
4 jaren geleden

Das filteren he? De crap eruit halen.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas

Ja precies Sebas,filteren, in mijn geval eerst vanuit mijn gevoel en het weten wordt aan gewerkt. Zijn naar mijn idee wel 2 verschillende sensaties. Alhoewel bij een intuïtief gevoel zit je al wat dichterbij het weten.

Jos
4 jaren geleden

Goede stront is het voornaamste onderdeel van een gezonde boerderij, het houdt, indien goed verwerkt, de vruchtbaarheid van Moeder Aarde in stand.
Vandaar dat er bijna geen boeren meer zijn, alleen agrarisch industriëlen.

Ank
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Af en toe even terug naar de basis en naar datgene waar het om draait, nl. waarom we hier zijn en dat we hier alleen kunnen leven dank zij moeder aarde. Bedankt Micky. Een vraag die me soms bezig houd: Wij zijn hier nu op dit moment gekomen om ‘af te studeren’ . Dit afstuderen en ons herinneren wie we zijn, kan blijkbaar alleen hier op moeder aarde in een menselijk lichaam, vanwege alles wat het mens-zijn inhoud. De buitenaardsen hebben al heel lang hun kennis toegepast om te klonen en weet ik wat allemaal nog meer, waarbij ik aanneem… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden

Ja, het is verhelderend.
Ik was even dat deel kwijt van dat rollenspel waar we in de vierde dimensie in verwikkeld geraakt zijn met elkaar.
Ook vind ik het leuk om meer specifiek te horen hoeveel aspecten van ons overal in allerlei vormen aanwezig zijn in het universum.
We zijn alles geweest en daarom zijn we dus ook nog steeds alles tegelijk.

Elles
2 jaren geleden

Bedoel je zoals de ontwikkeling van conceptie tot geboorte? Dan gaan we in versnelt tempo door alle stadia/ levensvormen heen?

Elles
2 jaren geleden

Dat de verschillende stadia van jezelf, de levens die je geleefd hebt op diverse planeten aanwezig zijn.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Ank

We zijn alles geweest en daarom zijn we dus ook nog steeds alles tegelijk.

Die mag wat mij betreft in een gouden lijstje!!

4 jaren geleden

Hallo Micky, iedere keer verbaas ik mij er weer over hoe slim jij bent,en alles zo goed doorziet, en je bent nog zo jong.
Ik [ 65 jaar] heb al zo veel van jou geleerd, dank je daar voor.
groeten Ria.

G-Man
4 jaren geleden

Is dit gebasseerd op James Lovelock’s ‘gaia hypothesis’?
Was dat al niet al jaren ontkracht? Zoiets had ik vernomen.

G-Man
4 jaren geleden

Tegen jou Mick. Hier is de wikipedia link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gaia_hypothesis

rob
4 jaren geleden

Dag Micky. Wat een ongelooflijk goed artikel! Voor mij persoonlijk waarschijnlijk het beste artikel tot nu toe. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het proces waar ik in zit. Ik zat even vast in het verhaal van de prison planet, uiteindelijk ook weer op angst gebaseerd, en dat zit je altijd verkeerd. Ik heb al een hele tijd het gevoel dat ik hier weg wil, maar nu pas besef ik dat ik tegen het afstuderen aan zit zoals jij dit noemt in eerdere artikels. Iedereen kent dat gevoel toch? Op een gegeven moment toen ik op de laatste klas zat… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Micky. Ik hoop ook dat we nu de vruchten gaan plukken van al dat innerlijke werk, is inderdaad geen pretje zo. Nogmaals bedankt voor het artikel, groetjes Rob.

Elles.gp@gmail.com
4 jaren geleden

Dit artikel heeft raakvlakken met het esoterisch Christendom. Balans tussen mannelijk en vrouwelijk, Ariman Lucifer

Jos
4 jaren geleden

Sorat vergeten?

Joost
4 jaren geleden

Welke dan?

4 jaren geleden

Mick je vergeet mischien wel de belangrijkste van de snorkels.. Jojo!
https://m.youtube.com/watch?v=yqw88vSVjQE

Sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

En vergeet de Freggels niet!
De boze grote wereld en doc, jaja dualiteit all over.
Gelukkig redde Sprocket altijd de dag.

nan
4 jaren geleden

Hallo Erg of topcic wellicht. Maar heeft iemand het ervaren via de computer dat je een bericht leest van een politieke persoon, dat je dan energeties zijn gezicht ziet en zijn energie naar je stuurd? Ik had dat met Rutte. Er was toen een politieke gerichte reclame van hem. Zijn gezicht was toen voor de helft te zien met daarnaast zijn tekst wat veel stof deed blazen op internet. Ik weet dat het kan/bestaat, maar hier schrok ik van.Van dat Rutte dat ook doet. Ik was/en ben er niet blij mee en vind het niet gemakkelijk. Mocht deze reactie niet… Lees verder »

Hans Coudyser
4 jaren geleden

Het is goed dat hierover actief gedeeld wordt. In mijn leven heb ik het op een gegeven moment niet meer geschuwd om de Goden uit te dagen. En dat wordt dan zeer interessant. Zelf heb ik het gevoel dat we ‘iets’ anders experiment zijn, en dat we hier zelf niet om gevraagd hebben. Ik ben hierbij actief op zoek gegaan, niet zonder risico van leven (in gekheid). De vraag of de Aarde al dan niet een simulatie is heb ik in verband gebracht met incarnatie en hoe dit tot stand komt. Ik heb meermaals tot bij ‘lichttoestanden’ gekomen die ons… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Vraag me af Micky, waarom de 4e dimensie verder uitgerekt is dan al die andere. Heeft dit te maken dat er een veelal progamma’s in deze 4e dimensie zitten, zoals beschreven in dit artikel? En de leegte ‘great void’ tussen 4 en 5 dat deze totaal verschillend zijn van elkaar daar kan ik mij nu wat bij voorstellen. Maar de leegte tussen 7 en 8 heeft dit te maken, dat wij van 5 t/m 7 een vorm hebben en van 8 t/m 12 louter energie zijn en daarom ook verschiilen van elkaar?

grtz

Sebas36
4 jaren geleden

Al wel vaker gelinkt in de reacties van verschillende bezoekers op Indigo artikelen, op ellaster.nl kan je veel goede info vinden over dit onderwerp.

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Jij zal denk ik hoogst waarschijnlijk Tanaath bedoelen.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Ikke

Dag ikke, bedankt voor de tip ellaster.nl. Heb het artikel van tanaath gelezen, zeer boeiend.
groet Rob

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  rob

Geen dank Rob, dat wij hier allen op IR elkaar ontmoeten is dan ook geen toeval om zo elkander verder te helpen in ieders proces van bewustwording.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  rob

Het bestaat eigenlijk uit 3 artikelen niet 1
1. Tanaath: “Het fractaal virus, de ‘bron van het kwaad’ en de ‘aard van de Bron’”
2. Tanaath: De werking van ons universum
3.Het valse licht om het universum te veroveren
(onder kopje spiritualiteit)

ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Dank Sebas, ik heb haar artikelen gelezen en vindt ze zeer interessant. Zei noemt hen the Universal killers en Micky de krachten van beperking en daar resoneer ik ‘gevoelsmatig’ mee. Maar met het ‘zilveren Legioen’ die ten strijde trekken met leden uit verschillende werelden en dimensies buiten onze 3d, nog even niet. Maar het kan ook wel zo zijn. ik weet het niet.

ikke
4 jaren geleden

Opzicht zit er wel enigszins goede informatie verborgen in haar artikelen. Maar dat heroïsche deel over de strijders….nee gaat erbij mij ook niet in. Ik denk dat we het zelf al zijn ‘de stijders’…fijn weekend

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Beetje omheen lezen precies, bevat wel goede informatie.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Sorry, hier zie je ellaster ook juist dat affakkelen wat jij net zegt Micky. Mischien goed voor je artikel Of juist niet. hoe je het maar bekijkt.

Waarom ik geen Lichtwerker meer ben (deel 1)
Onder kopje spiritualiteit.
Galactische CON-artists 😉

ikke
4 jaren geleden

Laat maar komen Micky, je nieuw artikel omtrent deze materie.

ikke
4 jaren geleden

Ik dacht ooit een keer bij een van jouw artikelen gelezen te hebben dat wij van 12 t/m 8 geen vorm hebben alleen maar pure energie zijn. Maar is ook niet belangrijk waar het omgaat is het NU zoals jij aangeeft, thanks

ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Heb op IR al veel gelezen maar nog niet alles. Op de site WantToKnow.nl waar zo nu en dan interessante info wordt geplaatst. Zoek maar op Harriet Algra, die erachter kwam zoals Micky verteld dat de chakra’s/kundalini een onderdeel is van de Matrix. Ook zei verteld in haar artikelen naar mijn mening waarheden, maar ik blijf voor mijzelf filteren wat goed voelt en niet.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Sterker nog het is 1 van mijn startpagina’s, hoezithetnuecht.
Er zitten best wat ‘juweeltjes’ met constant goede artikelen tussen die het volgen waard zijn in random zoals;
-Indigo Revolution NATUURLIJK
-stopumts
-privacynews
-followthemoney
-devrijspreker
-BOUblog
-ellaster
-Café Weltschmerz
-geennieuws
-Blik Op NOSjournaal
-wanttoknow (af en toe dubieus, soms goede artikelen)
Dit is wat ik aan NL sites met betrekking op Nederlands alternatief nieuws zo’n beetje volg iedere dag.
Maar zelfs op deze sites, alles blijven filteren en met een pallet zout nemen 😉

Sebas36
4 jaren geleden

Je hebt ook rare posttijden voor je artikelen. waardoor s’ochtens hij verdwijnt in het rijtje door de vele update’s. Tussen 11. en 16.00 is de beste tijd vd dag. Dan zie je de views van de artikelen ook het meeste stijgen.

ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Ja precies, blijven filteren.
Hoezithetnuecht, staat oa bij mijn favorieten.
Cafe weltschemrz, volg ik alleen met Karel van Wolferen zeer kundige man. Maar ook uitdediepte.nl.
Probeer juist wat minder bezig te zijn met buiten maar meer werken aan mezelf dus van binnen.

ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Heey Sebas, dit is even off-topic maar ik wilde jou deze site niet onthouden. Beetje een vreemde naam voor een site, maar ja. Hij brengt het in ieder geval leuk en heeft net als Micky een leuke woord keuze en naar mijn idee zeer goede en onderbouwende artikelen.
http://elitekanker.nl/

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  ikke

https://www.amazon.com/Graham-Hancock/e/B004561L0S
Ik bekijk het van deze hoek. Sorry dat ik het zeg maar dit lijkt meer dan Hancock plagiaat met een eigen sausje…

Ikke
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Ik ken deze Hancock niet…en mijn engels is niet zo best…!!

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Ikke

Zijn nl vertalingen van de boeken

ikke
4 jaren geleden

Nee Micky jij zit er niet naast, ik zat ernaast, mijn woordkeuze in de reactie was niet de juiste woordkeuze.
Ik bedoelde meer de levendigheid en oprechtheid die jij in je verhaal verwerkt. Ondanks sommige artikelen best complex zijn probeer je het toch ludiek neer te zetten en dat leest wat lekkerder.
Hoop dat ik dit recht heb gezet!!!

Sebas36
4 jaren geleden

Post timer plugin van wordpress die het plaatst op de ingegeven tijd?
Vroegaa (frontpage tijd) deden we dat met macro’s, zal nu toch wel een plugin ofzo voor zijn??

ikke
4 jaren geleden

Dat verhaal van Cameron Day ( Waarom ik geen Lichtwerker meer ben ) heb ik vaker gelezen bij ‘ex’channelers die erachter kwamen dat ze in de maling zijn genomen, wel leerzaam dit soort artikelen.

amilius
4 jaren geleden

mediteren deed ik nooit en zou ik niet snel gaan doen. Filosoferen dat gaat als vanzelf. Ik ben niet bijgelovig maar wel geïnteresseerd. Ik werd door iemand op een Sofie gewezen…je weet wel een gelovige gebeden genezer. Die zou mij met mijn migraine kunnen helpen, zei ze. als geïnteresseerd wezen dat ik ben zag ik weer een opening tot een dialoog met zo een persoon en weet had hij wel een oplossing. ik ging naar hem toe en ik moet zeggen ik vond er weer een brokje info wat weer in het stukje weten geparkeerd kon worden. We hebben gepraat… Lees verder »

amilius
4 jaren geleden

De pijnappelklier scheid een olie achtige substantie uit.
Dit noemt men ook wel secretie, dit lijkt op het Engelse “secret”.
is dit THE BIG SECRET misschien?

Amilius
4 jaren geleden

Mikey
Ik bedoel de olie die er uit komt….secretie van de olie word bijna nergens over gebabbeld.
Terwijl het zeer belangrijk is.
en het was als een stukje humor.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

En hoe kan de pijnappelklier New agenda, new cage zijn?
Het zit er al een tijdje…
Of is het er toch door de Aliens in gestopt?

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Wel een goeie trouwens
New Cage
Die houd ik er in

Amilius
4 jaren geleden

Kan helaas niets vinden over melatonine en de pijnappelklier op de site.
Misschien handig als er een zoekfunctie is?
Alhoewel ik wel meer lees zo ?

Amilius
4 jaren geleden

Goed dat ik het weet. ?

rob
4 jaren geleden

Eeen vraag je aan Amilius of anderen. Ik begrijp uit je verhaal dat je met grounding bezig bent. Nu ben ik op een website terecht gekomen:earthingnederland.nl. Die verkopen producten om meer te aarden, dwz voor in de slaapkamer, of voor achter de laptop enz. Ben je daar bekend mee en zo ja heb je er goed baat bij? Of zijn er anderen op deze website die hier iets over weten en er ervaring mee hebben?

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  rob

Rob, daar heb ik geen ervaring mee, ik trek alleen mn schoentjes uit waar ik kan.
Heb wel is met koperdraad lopen rommelen voor bij de plantjes en zo.
Maar het lijkt me niet verkeerd verder.
De logica is vrij simpel en daar houd ik wel van.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

hehe nog zo’n barefoot bastard als ik. Autorijden of in de truck of thuis ook altijd met blote voeten. Anders loop ik op dure leren en stoffen teenslippers. (geen goedkope plastic zooi)

Danny
4 jaren geleden
Reply to  rob

@Rob…

Zonde van het geld. Je zou heel veel geld uitgeven voor iets waarvan het voordeel waarschijnlijk maar minimaal is. Ik heb geen van hun producten geprobeerd, maar er is geen haar op mijn hoofd die er ook maar eventueel aan denkt om zoiets te bestellen.

Een paar minuten per dag aarden met de voeten op/in de Aarde is voldoende om spanningen af te voeren en om de connectie met je Moederplaneet te versterken/voelen.
Een betere manier om te aarden is er niet en het kost je helemaal niks.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Danny
Amilius
4 jaren geleden

Geld is altijd weer een dingetje, geld dat niet voor alles.
Het gevoel volgen ging het toch om??
Of je opgelicht bent???
Dat is altijd achteraf.
Onafhankelijk van wat voor prijs je waar dan ook voor betaald hebt

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Als ik zeg fietsen is gezond, dan zijn fietsen ook zeker een manier om mensen te bedonderen.
Het kost nou eenmaal spullen,tijd ,aandacht, kennis en toepassing ervan om iets te maken. Ongeacht of het kwaliteit of werkzamheid inhoud.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

En ik kan je oprecht zeggen dat de fiets je enorm kan helpen de connectie met onze moeder te kunnen hervinden en verbeteren

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Mmm???
Misschien zijn er ook wel grounding fietsbanden? ?
?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

KULargument.

Appels met peren…

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Gevoel volgen is ook wat ik gedaan heb toen ik die site bezocht en toen ik even gelezen had was het mij al gauw duidelijk. Van de main site: AARDEN is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde om op een natuurlijke manier klachten te verminderen en het zelfhelend vermogen te verbeteren. Het is heel eenvoudig en veilig. Maak met je blote voeten contact met de aarde en het helingsproces komt vanzelf op gang. Vlak daarboven: NIEUW AARDINGSLAKEN Earthing Nederland introduceert een geheel nieuw aardingslaken dat we laten produceren onder eigen label: het aardingsonderlaken met 10 tot… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Zelfde als met fietsen dus

Amilius
4 jaren geleden

Ik heb niet eens op de site hoeven kijken, mijn gevoel zij al dat ik het niet nodig heb. Wat Rob betreft weet ik het niet, dat laat ik aan hem over. Ik zei dat de techniek simpel is en daarbij denk ik dat het nog werken kan ook. Waarom niet? En dit is met fietsen net zo. Iedereen koop fietsen en spullen ervoor waar ze het beter niet kunnen halen…Voor weinig…Of het goed is en werkt?? Haha! daar kan ik je wel wat over vertellen. Maar het valt allemaal onder het kopje fiets. Troep of niet. En ook voor… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Ha. Ben weer op de zite.Bedankt allen voor de discussie. Via Amilius hoorde ik de term grounding, kende iknnog niet. Ik zelf ben al een tijd bezig met gewoon op blote voeten in de tuin, en op zijn tijd lekker tuinieren. Zo vanuit mezelf omdat ik me daar prettig bij voel en het kost lekker niets. Misschien begin ik een keer met een simpel matje voor 45 euro die je kunt gebruiken als je een dag heel veel werk achter een computer moet verrichten, en dan maar kijken of dit helpt. Voor die prijs neem ik een aanvaarbaar risico.Maar met… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob/Danny, ik ben er ook van overtuigd dat wij heelheidswezens zijn.
Ik doel dan niet op bv paranormale genezers, chakra healers en noem ze allemaal maar op.
Deze “genezers” zullen met de beste bedoelingen jou van bv. een pijntje of andere klachten af kunnen helpen, en dat is ook prima.
Maar niet wetende dat ze vanuit het synthetische veld werk werken, hiermee te zeggen dat wij als zelfhelende wezens ook via een andere manier ( hartconnectie/innerlijk licht) kunnen genezen, dit zowel bij jezelf kan toepassen of bij andere.
En dit is allemaal gratis!!

Max
1 jaar geleden

Mooi geschreven dank. Je moet toch ‘gek’ worden met deze kennis mbt de omgeving de mensen en samenleving rondom je, die jou niet begrijpen en ja jij snapt dat vast maar weet dat ze nog niet zover zijn.

Elles
1 jaar geleden

Ik woon in Winterswijk, een gemeente met Natura 2000, maar als je ziet hoe men er mee gaat is dat om te huilen. Prachtige gezonde bomen worden met zwaar materieel om geharkt en versnipperd (met eigen ogen gezien). Je wilt je ontspannen, maar je loopt in een verwoest paradijs. Prachtige houtwallen compleet verwoest, de grond omgewoeld, daar groeien geen bloemen en kruiden meer, voorlopig.