De connectie tussen jou en jouw moederplaneet

103
Reageer op dit artikel

16 Comment threads
87 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
ikke

Weer stof om over na te denken Micky.
Op de site van EllaSter.nl staat een artikel van een zekere Tanaath die het over een fractalvirus heeft. Zij schrijft, een Universum is een holografisch projectie van een fractal. Als ik jou verhaal lees zit zij denk ik t/m de v 4e dimensie waarin een computervirus is geïmplementeerd, dus in het synthetische universum.

Sebas

Goed artikel van ellaster, kan hem ook zeker aanraden…

ikke

Ik vind haar artikelen wel interessant en resoneer met sommige dingen wel en sommige niet ik filter er dingen uit.
Tja, het Zilveren legioen als lichtstrijder en sommige komen uit verschillende dimensies en werelden, weet niet wat ik hiervan moet vinden, misschien een beetje sambal erbij om het wat spannender te maken.

Elles

Zo zie ik het ook. Vooral die stukken over de Wingmakers van Tanaath, daar kan ik niets mee. Ik heb daar een paar van gelezen, maar het kwartje valt niet.

Elles

Dat kan natuurlijk aan mij liggen.

Hallo Micky, iedere keer verbaas ik mij er weer over hoe slim jij bent,en alles zo goed doorziet, en je bent nog zo jong.
Ik [ 65 jaar] heb al zo veel van jou geleerd, dank je daar voor.
groeten Ria.

G-Man

Is dit gebasseerd op James Lovelock’s ‘gaia hypothesis’?
Was dat al niet al jaren ontkracht? Zoiets had ik vernomen.

Elles.gp@gmail.com

Dit artikel heeft raakvlakken met het esoterisch Christendom. Balans tussen mannelijk en vrouwelijk, Ariman Lucifer

Jos

Sorat vergeten?

nan

Hallo Erg of topcic wellicht. Maar heeft iemand het ervaren via de computer dat je een bericht leest van een politieke persoon, dat je dan energeties zijn gezicht ziet en zijn energie naar je stuurd? Ik had dat met Rutte. Er was toen een politieke gerichte reclame van hem. Zijn gezicht was toen voor de helft te zien met daarnaast zijn tekst wat veel stof deed blazen op internet. Ik weet dat het kan/bestaat, maar hier schrok ik van.Van dat Rutte dat ook doet. Ik was/en ben er niet blij mee en vind het niet gemakkelijk. Mocht deze reactie niet… Lees verder »

Hans Coudyser

Het is goed dat hierover actief gedeeld wordt. In mijn leven heb ik het op een gegeven moment niet meer geschuwd om de Goden uit te dagen. En dat wordt dan zeer interessant. Zelf heb ik het gevoel dat we ‘iets’ anders experiment zijn, en dat we hier zelf niet om gevraagd hebben. Ik ben hierbij actief op zoek gegaan, niet zonder risico van leven (in gekheid). De vraag of de Aarde al dan niet een simulatie is heb ik in verband gebracht met incarnatie en hoe dit tot stand komt. Ik heb meermaals tot bij ‘lichttoestanden’ gekomen die ons… Lees verder »

ikke

Vraag me af Micky, waarom de 4e dimensie verder uitgerekt is dan al die andere. Heeft dit te maken dat er een veelal progamma’s in deze 4e dimensie zitten, zoals beschreven in dit artikel? En de leegte ‘great void’ tussen 4 en 5 dat deze totaal verschillend zijn van elkaar daar kan ik mij nu wat bij voorstellen. Maar de leegte tussen 7 en 8 heeft dit te maken, dat wij van 5 t/m 7 een vorm hebben en van 8 t/m 12 louter energie zijn en daarom ook verschiilen van elkaar?

grtz

ikke

Ik dacht ooit een keer bij een van jouw artikelen gelezen te hebben dat wij van 12 t/m 8 geen vorm hebben alleen maar pure energie zijn. Maar is ook niet belangrijk waar het omgaat is het NU zoals jij aangeeft, thanks

ikke

Heb op IR al veel gelezen maar nog niet alles. Op de site WantToKnow.nl waar zo nu en dan interessante info wordt geplaatst. Zoek maar op Harriet Algra, die erachter kwam zoals Micky verteld dat de chakra’s/kundalini een onderdeel is van de Matrix. Ook zei verteld in haar artikelen naar mijn mening waarheden, maar ik blijf voor mijzelf filteren wat goed voelt en niet.

Sebas36

Sterker nog het is 1 van mijn startpagina’s, hoezithetnuecht.
Er zitten best wat ‘juweeltjes’ met constant goede artikelen tussen die het volgen waard zijn in random zoals;
-Indigo Revolution NATUURLIJK
-stopumts
-privacynews
-followthemoney
-devrijspreker
-BOUblog
-ellaster
-Café Weltschmerz
-geennieuws
-Blik Op NOSjournaal
-wanttoknow (af en toe dubieus, soms goede artikelen)
Dit is wat ik aan NL sites met betrekking op Nederlands alternatief nieuws zo’n beetje volg iedere dag.
Maar zelfs op deze sites, alles blijven filteren en met een pallet zout nemen 😉

ikke

Ja precies, blijven filteren.
Hoezithetnuecht, staat oa bij mijn favorieten.
Cafe weltschemrz, volg ik alleen met Karel van Wolferen zeer kundige man. Maar ook uitdediepte.nl.
Probeer juist wat minder bezig te zijn met buiten maar meer werken aan mezelf dus van binnen.

ikke

Heey Sebas, dit is even off-topic maar ik wilde jou deze site niet onthouden. Beetje een vreemde naam voor een site, maar ja. Hij brengt het in ieder geval leuk en heeft net als Micky een leuke woord keuze en naar mijn idee zeer goede en onderbouwende artikelen.
http://elitekanker.nl/

Sebas36

https://www.amazon.com/Graham-Hancock/e/B004561L0S
Ik bekijk het van deze hoek. Sorry dat ik het zeg maar dit lijkt meer dan Hancock plagiaat met een eigen sausje…

Ikke

Ik ken deze Hancock niet…en mijn engels is niet zo best…!!

Sebas36

Zijn nl vertalingen van de boeken

Sebas36

Post timer plugin van wordpress die het plaatst op de ingegeven tijd?
Vroegaa (frontpage tijd) deden we dat met macro’s, zal nu toch wel een plugin ofzo voor zijn??

ikke

Dat verhaal van Cameron Day ( Waarom ik geen Lichtwerker meer ben ) heb ik vaker gelezen bij ‘ex’channelers die erachter kwamen dat ze in de maling zijn genomen, wel leerzaam dit soort artikelen.

amilius

mediteren deed ik nooit en zou ik niet snel gaan doen. Filosoferen dat gaat als vanzelf. Ik ben niet bijgelovig maar wel geïnteresseerd. Ik werd door iemand op een Sofie gewezen…je weet wel een gelovige gebeden genezer. Die zou mij met mijn migraine kunnen helpen, zei ze. als geïnteresseerd wezen dat ik ben zag ik weer een opening tot een dialoog met zo een persoon en weet had hij wel een oplossing. ik ging naar hem toe en ik moet zeggen ik vond er weer een brokje info wat weer in het stukje weten geparkeerd kon worden. We hebben gepraat… Lees verder »

amilius

De pijnappelklier scheid een olie achtige substantie uit.
Dit noemt men ook wel secretie, dit lijkt op het Engelse “secret”.
is dit THE BIG SECRET misschien?

rob

Eeen vraag je aan Amilius of anderen. Ik begrijp uit je verhaal dat je met grounding bezig bent. Nu ben ik op een website terecht gekomen:earthingnederland.nl. Die verkopen producten om meer te aarden, dwz voor in de slaapkamer, of voor achter de laptop enz. Ben je daar bekend mee en zo ja heb je er goed baat bij? Of zijn er anderen op deze website die hier iets over weten en er ervaring mee hebben?

Amilius

Rob, daar heb ik geen ervaring mee, ik trek alleen mn schoentjes uit waar ik kan.
Heb wel is met koperdraad lopen rommelen voor bij de plantjes en zo.
Maar het lijkt me niet verkeerd verder.
De logica is vrij simpel en daar houd ik wel van.

Sebas36

hehe nog zo’n barefoot bastard als ik. Autorijden of in de truck of thuis ook altijd met blote voeten. Anders loop ik op dure leren en stoffen teenslippers. (geen goedkope plastic zooi)

Danny

@Rob…

Zonde van het geld. Je zou heel veel geld uitgeven voor iets waarvan het voordeel waarschijnlijk maar minimaal is. Ik heb geen van hun producten geprobeerd, maar er is geen haar op mijn hoofd die er ook maar eventueel aan denkt om zoiets te bestellen.

Een paar minuten per dag aarden met de voeten op/in de Aarde is voldoende om spanningen af te voeren en om de connectie met je Moederplaneet te versterken/voelen.
Een betere manier om te aarden is er niet en het kost je helemaal niks.

Amilius
Amilius

Ik heb niet eens op de site hoeven kijken, mijn gevoel zij al dat ik het niet nodig heb. Wat Rob betreft weet ik het niet, dat laat ik aan hem over. Ik zei dat de techniek simpel is en daarbij denk ik dat het nog werken kan ook. Waarom niet? En dit is met fietsen net zo. Iedereen koop fietsen en spullen ervoor waar ze het beter niet kunnen halen…Voor weinig…Of het goed is en werkt?? Haha! daar kan ik je wel wat over vertellen. Maar het valt allemaal onder het kopje fiets. Troep of niet. En ook voor… Lees verder »

rob

Ha. Ben weer op de zite.Bedankt allen voor de discussie. Via Amilius hoorde ik de term grounding, kende iknnog niet. Ik zelf ben al een tijd bezig met gewoon op blote voeten in de tuin, en op zijn tijd lekker tuinieren. Zo vanuit mezelf omdat ik me daar prettig bij voel en het kost lekker niets. Misschien begin ik een keer met een simpel matje voor 45 euro die je kunt gebruiken als je een dag heel veel werk achter een computer moet verrichten, en dan maar kijken of dit helpt. Voor die prijs neem ik een aanvaarbaar risico.Maar met… Lees verder »

ikke

Hoi Rob/Danny, ik ben er ook van overtuigd dat wij heelheidswezens zijn.
Ik doel dan niet op bv paranormale genezers, chakra healers en noem ze allemaal maar op.
Deze “genezers” zullen met de beste bedoelingen jou van bv. een pijntje of andere klachten af kunnen helpen, en dat is ook prima.
Maar niet wetende dat ze vanuit het synthetische veld werk werken, hiermee te zeggen dat wij als zelfhelende wezens ook via een andere manier ( hartconnectie/innerlijk licht) kunnen genezen, dit zowel bij jezelf kan toepassen of bij andere.
En dit is allemaal gratis!!

Max

Mooi geschreven dank. Je moet toch ‘gek’ worden met deze kennis mbt de omgeving de mensen en samenleving rondom je, die jou niet begrijpen en ja jij snapt dat vast maar weet dat ze nog niet zover zijn.

Elles

Ik woon in Winterswijk, een gemeente met Natura 2000, maar als je ziet hoe men er mee gaat is dat om te huilen. Prachtige gezonde bomen worden met zwaar materieel om geharkt en versnipperd (met eigen ogen gezien). Je wilt je ontspannen, maar je loopt in een verwoest paradijs. Prachtige houtwallen compleet verwoest, de grond omgewoeld, daar groeien geen bloemen en kruiden meer, voorlopig.