America first, wie wordt tweede?

( 12 )
 • G-Man

  Israel second ?
  (mijn vermoeden)

  Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Bij mij is dat geen vermoeden, Trump’s eerste telefoontje als president was naar Bibi, die recent nog 37 miljard van Obama kreeg. En 15 feb komt Bibi naar Washington.

   Leuk filmpje van Lubach, Trump werd lekker getrolled. De gast die het insprak zat later nog in een uitzending van Jinkek om zijn talenten te laten horen.

   Wel een slecht Belgisch filmpje zeg, terwijl ze zoveel moois hebben; bier, patat, blondines ..

   Beantwoorden
 • Elles.gp@gmail.com

  Geweldig,?? bedankt Mickey

  Beantwoorden
 • Sebas0570

  Hier kan zien welk land zo’n flimpje heeft gemaakt.
  Luxemburg heeft er nu ook 1 gemaakt.
  http://everysecondcounts.eu

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Luxemburg added!

   Wel knap van Luxemburg, eigenlijk hebben ze alleen maar Juncker the Drunker, en dan nog 5 minuten vullen!

   Beantwoorden
 • Maria

  Geweldig en inderdaad humor geeft lucht en is daarom een mooi middel om alles weer in perspectief te plaatsen. Mensen vragen aan mij; wat vind jij van Trump? Mijn antwoord is dan dat ik niet voor en niet tegen ben en dat kan lijken alsof ik geen patstelling neem en dat klopt. Op dit moment bezie ik alles en ik vind het goed dat er een andere wind waait en met een orkaankracht. Of dit hoort bij een agenda dat kan, maar het feit dat er wat gebeurt dat in het verleden woorden waren en nu daden worden, is goed. Ik geloof nog steeds dat we ons als mensen, all over the world niet moeten laten verleiden tot haat ten opzichte van anderen. Het geloof is altijd een tool geweest om dit laten te gebeuren en nu weer. We kunnen concluderen dat het instituut niet klopt, maar de mensheid wel. Want uiteindelijk willen de mensen vrede, dat gevoel zit in ons, maar ook de andere kant van haat, woede en jaloezie zit in ons. Het is maar net op wat voor knop er gedrukt wordt, oftewel op welke knop je jezelf toestaat gedrukt te worden. Het zijn keuzes en we zijn allemaal goddelijk genoeg om te bepalen welke knop je wenst, oftewel welke pil je inneemt (the matrix). Ik kies voor de pil/knop van liefde en neem de verantwoordelijkheid voor mezelf en weet ook dat ik duistere kanten heb, die mogen er zijn en kunnen natuurlijk geactiveerd worden onder bepaalde omstandigheden. Maar het feit dat ik mezelf leer kennen en beter leer kennen, weet ik dat ik een keuze heb en dat alles er mag zijn. Lezen, leren, loslaten, liefhebben en leven vanuit liefde zijn voor mij toch de factoren om alles te bezien vanuit een breder perspectief. En daar zijn keuzes voor nodig en ook verdieping. Het is te makkelijk om alles te geloven wat er in de media neergeschreven wordt. Onderzoek en gevoel vanuit jezelf wat de waarheid is voor jou is de uiteindelijke uitkomst hoe je in deze wereld wilt staan als mens en als ziel.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mooi geschreven Maria!

   Het is in feite de keuze tussen het hart (onvoorwaardelijke liefde) en de mind (voorwaardelijke liefde) die je volgens mij beschrijft. Jaloezie, haat en afgunst zitten in de mind, echte onvoorwaardelijke liefde zit in het hart.

   En de enige juiste kant die we kunnen kiezen in al die verdeel en heers spelletjes (zoals voor of tegen Trump) is inderdaad geen enkele kant kiezen en het zien voor wat het is: dualistische verdeel en heers spelletjes, bedoeld om ons als mensheid af te leiden en gevangen te houden in onze mind!

   Beantwoorden
  • Elles

   Mooi verwoord, bedankt.

   Beantwoorden
 • Maria

  Klopt Micky, helemaal mee eens. De dualiteit zit in ons en nu in deze tijden is het belangrijk om niet te kiezen, maar om afwegingen te maken. Kiezen is een soort van definitief, maar afwegingen maken is onderzoeken voelen met hart en mind. Ik hoop van harte dat vele mensen dit gaan doen vanuit zichzelf en zich niet laten leiden door de media.

  Beantwoorden
 • Jos

  Junker de Drunker,

  Van alcohol is bekend dat het de wil plat legt.
  Queen Victoria wist dit al en heeft heel Engeland vol met pubs gegooid.
  Dus van die Junker, wel, van tijdelijke aard.
  Alcohol sloopt lichaam en geest.
  Vandaar dat de staten er niet vies van zijn het royaal te laten vloeien.
  De ellende die er uit voorkomt krijgt men er gratis bij.

  Enne Maria, mooi geschreven, ik ervaar het ook zo.
  Love is the answer,

  Jos.

  Beantwoorden
 • Maria

  Inderdaad Jos je hebt helemaal gelijk.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>