Stemwijzer Tweede Kamer verkiezingen 2017

( 58 )
 • Gerben

  Je kan ook lijst 22 stemmen als je echt wilt stemmen
  Nietstemmers.nl
  Die beloven niet in de kamer te gaan zitten
  Maarrr beloven en doen is iets anders
  Dus blijf ik 15 maart ook thuis
  Of in ieder geval ver weg van het stemlokaal

  Beantwoorden
  • Gerben

   O ja en bewaar je stem uitnodiging kun je aantonen dat je niet gestemd hebt
   Mocht het nodig zijn

   Beantwoorden
 • Joost

  Partij voor de dieren, Go Lassie?

  Beantwoorden
 • rob

  Lijst 22 is briljant! Wist niet dat deze bestond. Ik snap hem. Hoop dat meerdere mensen dit snappen, want dit kan grote en krachtige gevolgen hebben. Precies wat we nodig hebben.

  Beantwoorden
  • Janneke

   +

   Beantwoorden
  • Erik

   Nee want dan nog steeds stem je en geef je toe dat het systeem bestaansrecht heeft.

   Beantwoorden
  • Jos

   Beste Rob,

   Het enige wat men nodig heeft is zichZelf.
   Eenieder die op welke manier dan ook meedoet aan een dergelijk systeem, voedt dat systeem.
   Alles wat je niet voedt, sterft vanzelf.
   Wat wij nu meemaken is de transitie van een collectieve wereld naar een wereld waar alles bij onze Zelven begint, de inc=dividuele wereld.
   Het is nu aan ons zelf, en geen ander meer is nog langer verantwoordelijk voor een ander.
   Dus, heel de politiek is niets meer dan het stuiptrekkende karkas van een wereld die aan het verdwijnen is.
   Vandaar dat er geen bal meer klopt van alles wat wij gewend waren.
   Vandaar alle leugens en bedrog.
   Bewaar je stem voor jeZelf, je zult deze hard nodig hebben in de toekomst.
   De waarheid wint terrein en zal al het onechte overwinnen.

   Geen parelen voor de zwijnen,
   Geen rozen voor de ezels,
   Blijf jeZelf trouw tot in de eeuwigheid.

   met vriendelijke groet,

   Beantwoorden
 • Johan Bosman (werktuigkundige)

  Stemmen is nog erger dan niets doen.

  Beantwoorden
  • rob

   Ik denk dat als je niet stemt je de macht uit handen geeft. Want de stem die je niet afgeeft wordt verdeeld over de partijen. Geef je uit onvrede geen stem, bijvoorbeeld omdat je je ergert over het amateurisme van de politici, maar stem je op lijst 22, dan krijgen ze nooit een stem en kunnen ze tegengewerkt worden. Je bent dan actief bezig. Dat is wat Mickey altijd zegt, als je passief bent en je eigen macht uit handen geeft, kun je nooit iets veranderen en ben je maar een speelbal. En dat laatste willen we toch niet zijn. Dat is wat deze website vertegenwoordigd, niet?

   Beantwoorden
   • Danny

    Nee, Rob. Juist als je wel stemt, geef je je macht uit handen…
    Door te stemmen geef je legitimiteit aan een systeem wat je niet wilt.
    Jouw ene stem op miljoenen maakt totaal geen verschil. Dus een beter (stil) protest dan niet gaan stemmen is er op dit moment niet.

    Beantwoorden
    • Gerben

     Bij stemplicht zou ik op nietstemmers.nl stemmen
     Maar we hebben recht
     (Het recht je stem weg gegeven )
     Ik houd mijn stem-kaart
     Dan hou ik mijn stem

     Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Niet helemaal Rob..

    Ik stem juist niet, omdat ik mijn macht niet meer uit handen geef aan een systeem dat ons gevangen wil houden. Het is een kosmische wet van magie dat stemmen als je het mij vraagt.

    Beantwoorden
    • rob

     Ander check eens de gedachte van de bedenker na, de advocaat Peter Plasman. Er is een interview die hij geeft bij Jeroen pauw. De andere mensen, politici lachen hem daar vierkant uit, maar hij is bloed serieus. Die Peter Plasman is niet eens met hoe de politiek bedreven wordt, net zoals jullie allemaal hier. Stel dat hij 20 zetels zou halen, doordat veel van de bevolking niet eens is met hoe alles loopt nu. Dan bezit men letterlijk 20 zetels die niet gaan stemmen tegen elke maatregel dan ook. Je hebt dan grip op het systeem, je gaat als het ware het systeem met zijn eigen middelen bestrijden, en dat is wat wij hier juist met zijn allen voor vechten. Het systeem is obsoleet, wij weten dat, maar de meeste mensen nog niet. Echter wij zijn het systeem zelf, en dat kan alleen door ons verandert worden. Als er op een gegeven moment genoeg mensen zijn die het systeem van binnenuit verandert willen hebben, zal het systeem ook uiteindelijk ook veranderen. Dat is het spel. Natuurlijk zal het huidige systeem, wat onze groep verafschuwd , er alles aan doen om dit tegen te werken, door ons als gekken af te schilderen of af te leiden met gedacjten of programma’s die niet oorspronkelijk van ons zijn. Je ziet in dat interview bij Jeroen Pauw dat de politici arrogant zijn en deze advocaat uitlachen. Maar arrogantie is juist een zwakte punt van deze mensen, of van de duistere kracht of demiurg om maar wat te noemen. Daar zijn wij juist veel sterker in. De vijand met zijn eigen wapens ( zelf controle te hebben over de wetten) bestrijden en ontmantelen. Je moet ergens beginnen. Vergeet niet dat jullie hier allemaal mentaal 10 stappen in denken vooruit lopen op de gemiddelde mens op aarde ( dit is niet arrogant bedoeld ten opzichte van de gemiddelde mens). We kunnen niet verwachten dat de gemiddelde mens weet wat wij weten, we moeten 8-9 stappen afdalen om die mensen bewust te maken, zodat ze uiteindelijk ook vrij kunnen zijn. Het is soms frustrerend, maar die verantwoording hebben we al lang genomen, wij zijn immers voorlopers van een bewustzijnsverandering die nu aan het optreden is en dat proces kost veel energie en tijd. Passiviteit wordt altijd afgestraft.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      “Je hebt dan grip op het systeem, je gaat als het ware het systeem met zijn eigen middelen bestrijden, en dat is wat wij hier juist met zijn allen voor vechten”

      Rob, ik ga niet over jouw stem en over jouw keuzes. Ik kan enkel voor mijzelf reageren op wat je hier vertelt, wat jij doet moet je uiteraard helemaal zelf weten. Maar ik ben hier niet op Aarde om te gaan lopen vechten tegen een systeem. Als ik dat doe dan heeft dat systeem mij waar het mij wil hebben. Reactie in plaats van creatie. Ik ben hier om nieuwe dingen te creeeren, niet om te reageren op systemen die bedacht zijn om ons als slaaf te houden. Ergens tegen vechten heeft als je het mij vraagt 0,0 zin. Dat kost energie, tijd, en nog heel veel meer energie, en dat kan ik beter ergens anders in investeren dan aan een dood paart te gaan liggen sleuren.

      Je hebt het in je reactie over wij, de groep, wayshowers, een collectief. Ik heb het vooral over mijzelf. Ik ben geen kuddedier, ik wordt claustrofobisch van groepjesvorming. Voor mij is het een individueel proces, geen collectief proces. Ik heb geen enkele behoefte aan weer een nieuw wij versus zij spelletje. Ik doe er gewoon niet meer aan mee, dat werkt voor mij het beste. Mark Rutte heeft geen enkele autoriteit over mij, geen enkele ‘democratisch’ gekozen leider of parti heeft autoriteit over mij, ik ben een individu, een uniek individu wat oneindig is en multidimensionaal van aard is. Ik ben hier niet op Aarde om te vechten tegen een politiek systeem. Dat politieke systeem kan mij gestolen worden. Ik zie het als een poppenkast, een theater voor de mind. Dualisme. Verdeel en heers. Macht uit handen geven aan een systeem. En ik ga daarin nooit meer mijn stem weggeven, ook niet aan een advocaat die constant in de mainstream media te vinden is. Dat idee gaat hem geen enkele zetel opleveren geef ik je nu al op een briefje. En als puntje bij paaltje komt dan hebben duizenden mensen toch weer hun stem en dus hun goedkeuring gegeven aan eensysteem wat in en in verrot is en bovendien controlerend werkt.

      Ik leef dus niet meer in wij tegen zij. Dat is dualisme. Ik ben ik, en jij bent jij. Ik stem niet om de inmiddels bekende redenen, maar wat jij doet daar ga jij over, en ik vind het helemaal prima en goed dat jij naar je gevoel luistert en dan wel gaat stemmen.

      Als laatste wil ik toevoegen dat mijn keuze juist een actieve is, daar heeft passiviteit niets mee van doen. Het is juist geen passiviteit als ik actief de keuze maak om niet langer mijn macht uit handen te willen geven aan een systeem wat bedacht is om ons gevangen te houden. Die keuze zal een ieder voor zichzelf moeten maken, ik ga niet over de rest van de bevolking, gelukkig niet zeg.. 🙂

      Beantwoorden
    • Elles

     Zo dacht ik ook, maar zat me niet helemaal lekker gevoelsmatig, ik stem Partij vd Dieren

     Beantwoorden
 • rob

  Ik snap hem. Vechten is dan een verkeerde woordkeuze want dat impliceert dualisme. Want als je vecht tegen het systeem dan voedt je juist het systeem. Dan bedoel ik een nieuw systeem creëren, scheppen. En dat scheppen begint altijd eerst bij je zelf. Als je wordt tegengewerkt is dat juist goed omdat je dan ervaring op doet. Als het te gemakkelijk gaat is er niks meer aan. In mijn microkosmos probeer ik ook dingen te veranderen omdat er dingen beter kunnen. In de geneeskunde zijn er een hoop dingen mis maar ook organisatorisch. Ik heb vanmorgen de video Truth About Popular Culture bekeken. Ik zie ook in het dagelijkse leven de kwaliteit van veel dingen achteruitgaan. Waar is de expertise, de echte kennis, de echte kunde in een vak? Hier wil ik me voor hard maken. Niet als een strijd, maar gewoon als een creatie. Ik moet toch iets te doen hebben, hahaha? Ik ga die advocaat eens mailen en kijken wat zijn echte intentie is. Als hij ook dagelijks vastloopt tegen amateurisme dan heb ik toch enige sympathie voor hem. Dat hij dan in de belangstelling komt is zijn zaak, doe ik lekker niet in mee. Een tijdje terug vroeg je volgers van deze website ook een beetje onderzoek te doen. Zal ik terug rapporteren?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik begrijp je volledig Rob. Goed dat je buiten de gebaande paden gaat en je eigen creatie aan het maken bent!

   Ik ben wel benieuwd naar wat die advocaat je terugmailt ja, ik juich het toe om even navraag t te doen naar de ware intenties achter het idee. Ik hoorde gisteren via een reactie hier voor het eerst van lijst 22, heb er zelf geen onderzoek naar gedaan.

   Beantwoorden
   • Gerben

    Dat is eigenlijk schandalig of minstens bizar dat jij het van mij moest horen/lezen
    Begrijp me niet verkeerd reken het je totaal niet aan hoor Micky

    Maar zo gaat het elke keer
    Forum v/d democratie kent iedereen
    Ja dat snap ik die willen alles doen via referenda
    Mooi voor het cda en vvd de partijen waar geld huist
    Kunnen hun leden oproepen om OOK lid van deze partij te worden en zo hun meerderheid

    In een stemmingsronde te krijgen
    Ook al zijn cda en vvd deeltjes van de mono partij VVD66PvdACDASGPCUGL
    Noem expres pvv denk enzo niet dat is ook gewoon vvd natuurlijk
    Erzijn meer mensen die jezusred kennen dan deze Partij

    De advocaat is inmiddels niet berijkbaar zijn email doet het niet dus vragen stellen kan niet
    Zag hem 10/2 Bij jlnek
    Geen woord over lijst 22
    Terwijl week ervoor 3 of 4 “nieuwe” partijen een podium hadden zoals jezusred enzo
    Erg raar allemaal en dat trickert me toch wel een beetje

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Wacht even…. Is Jezus red een politieke partij? En die doen nog mee ook?

     Ik ken trouwens alleen de partijen die op het NOS journaal komen, meer mainstream horror crap kan ik niet aan, Jinek/Pauw/DWDD en al die andere meuk kijk ik dus ook niet, ik verdiep me verder ook niet in politiek, maar ik ken ze wel bijna allemaal dankzij mijn werk voor NetNietLive. Als ik NetNietLive niet gemaakt had dan had ik nu waarschijnlijk helemaal geen standpunten en geen partijen meer geweten, want ik vind het een grote poppenkast die bedacht is om ons af te leiden en ons als slaaf gevangen te houden door ons te laten geloven in een systeem en onze macht aan dat systeem uit handen te blijven geven.

     Beantwoorden
     • Gerben

      Jezusred ken je niet hilarisch dat is de Martina van de politiek
      Sorry maar het opzoeken waard
      Ik heb meestal N8-dienst met een hoog vervelingsgehalte
      Zodoende beter op de hoogte dan gewenst
      Hier even een filmpje van de belangrijkste man v/d partij
      Hoever zijn we gezonken

      https://m.youtube.com/watch?v=PnRxoo6llRE

      Beantwoorden
      • Gerben

       Is trouwens Jezus leeft sorry
       Zeg sorry tegen de partij trouwens

       Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Die komt volgende show in NetNietLive, fantastisch, wat een komedie, thanks!

       Beantwoorden
       • Gerben

        Ga weer aan het werk voor de baas
        Arbeit macht frei

        Beantwoorden
 • rob

  Heb een mail gestuurd naar de advocaat. Als er een reactie komt dan laat ik het je weten. groeten Rob

  Beantwoorden
 • Gerben

  Hier onder trouwens (denk ik) het fragment waar Rob het over had
  Plasman bij pauw bedankt Rob had het nog niet gezien

  http://www.npo.nl/pauw/18-11-2016/VARA_101380215/POMS_VARA_6065761

  Beantwoorden
 • Jos

  Als stemmen zin had, was het al lang geleden afgeschaft…
  Jouw stem heb je nodig om je zelf te uiten.
  Als je deze weggeeft heb je niets meer te zeggen, net zoals in de huidige demoncratie.
  Je hebt niets te zeggen…kop houwe en doen wat er jou gezegd wordt.

  Beantwoorden
 • Sebas0570

  Ik vind als niet niet gebruik maakt van je stemrecht, heb je ook je mond te houden over politieke kwesties komende 4 jaar. (ieder zijn mening toch?)
  Het word waarschijnlijk de Piratenpartij.
  Je kan ook altijd nog blanco stemmen, het komt dan wel terug in de opkomstcijfers maar je stem gaat niet naar een partij ofzo. Als je dan een signaal af wil geven dat je het niet met het huidige systeem dan is dat het wel.

  Wat voor een trip zit die van Jezus leeft in dan?? 😆
  Lubach had ook wel weer een leuke vorige week over de partijen.
  https://youtu.be/MZRYppz48Js

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Ik vind als niet niet gebruik maakt van je stemrecht, heb je ook je mond te houden over politieke kwesties komende 4 jaar. “

   Oke, dan is bij deze NetNietLive gestopt, en zal ik nooit meer iets over de Matrix schrijven op deze site.

   Je mag je mening hebben, natuurlijk mag dat, maar mag ik dat dan ook de grootste kolder ever vinden wat je daar beweert? Je papegaait nu het systeem na wat alles omdraait. Mee blijven doen aan een gedrocht van een mind control systeem en daar je stem/macht aan uit handen geven, en dan degenen die daar niet meer aan meedoen en kiezen voor zichzelf om niet langer meer hun macht uit handen geven zo bestempelen? Ja je mag je mening hebben, maar die mening slaat wat mij betreft als een drol op een drumstel….

   Beantwoorden
  • MichellevL

   Moet spontaan denken aan wat iemand naar me toe gooide om me de mond te snoeren. “Als je niet mee doet aan het spel, kun je er ook niet over meepraten”.
   Vond wat hij zei echt waanzin en dat vind ik nog steeds. Het voelde energetisch ook niet bepaald lekker toen hij dat zei.

   Beantwoorden
   • Sebas0570

    Kijk, dat bedoel ik dus. Ik doe nu precies wat jullie of bv Rutte/Wilders politiek ook doen. Bij voorbaat uitsluiten.
    Ik doe niet mee aan die laag blablabla..

    Je hebt op hoger niveau gekozen voor de 3D ervaring en je wist wat je te wachten stond. Deal with it in plaats enkel de dingen te ervaren die je leuk vind. Maar neem dan ook je volledige verantwoordelijkheid in de werkelijkheid 3D waarvoor JIJ hebt gekozen op hoger niveau.

    De beste scheidsrechters staan altijd buiten het veld. Ken je die uitdrukking? Wil je verandering dan moet je bereid zijn je vijand op eigen grondgebied te bevechten. Met uitsluiten schuif je je probleem enkel voor je uit. 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Ken je die uitdrukking? Wil je verandering dan moet je bereid zijn je vijand op eigen grondgebied te bevechten.”

     Daar gaan we weer, vechten, vijand, eigen grondgebied….. bullcrap!

     Als jij het niet eens bent met wat deze website als boodschap heeft, een van die boodschappen is dat het politieke systeem bedoelt is als slavensysteem en mind control mechanisme, waarom kom je dan constant hier je eigen mind control programma (politieke bullcrap) verdedigen? Ik vind het niet normaal dat je hier mensen gaat lopen aanvallen die dezelfde booschap als ik verkondigen en daarbij constant in een laag van mind ego valt, want er is geen vijand, we hoeven ons niet te verdedigen en te vechten, het is al ons grondgebied, et cetera….

     Ik waardeer het merendeel van je reacties Sebas, maar je gaat nu over een bepaalde grens heen, je hoeft niet constant je eigen mind ego programma te verdedigen, mag wel, maar ga dan geen anderen lopen aanvallen met bullcrap mind ego redeneringen zoals vijanden en verdedigen….. zoek de kracht, wijsheid en antwoorden in jezelf, in plaats van het op de buitenwereld te projecteren!!

     Beantwoorden
     • Sebas0570

      De pot die de ketel verwijt dat ie zwart ziet…
      Tjeezz.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Want?

       Beantwoorden
      • Danny

       Je hebt nog veel te lezen op de site, Sebas, want je hebt er nog niet veel van begrepen…

       “Wil je verandering dan moet je bereid zijn je vijand op eigen grondgebied te bevechten.”

       Denk je dat te bereiken door te gaan stemmen? Hebben alle voorgaande keren je dan niets geleerd? Pick your battles. This ain’t no battle. Door te gaan stemmen ga je voor schijnverandering. Maakt niet uit wat je stemt.
       Ben je ergens tegen, zoals tegen het systeem, dan kun je het het beste de rug toekeren. Terugvechten is meedoen met hun spel.

       Beantwoorden
     • Janneke

      Als je niet meer meespeelt met het spelletje is het eerder over met het spelletje. Vechten geeft alleen maar meer strijd.

      Beantwoorden
    • MichellevL

     “Enkel de dingen te ervaren die je leuk vind”
     Seriously?

     Jij meent mij te kennen of wat?

     Heb geen vijanden, alleen eigen gebakken obstakels.

     Beantwoorden
 • Sebas0570

  De uitslag wordt uiteindelijk bepaald door het aantal wel-uitgebrachte stemmen. De niet-uitgebrachte stemmen worden daarmee (automatisch) versleuteld naar rato van het aantal wel uitgebrachte stemmen.

  Als je niet stemt, stem je eigenijk dus wel! Je kan nog beter op een nietzeggende partij stemmen die toch niets word. dan weet je ook dat je “niet” stem (naar ratio) naar 1 vd grootste partijen gaat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je denkt nu in een laag waar ik niet eens meer in denk, en het dus ook niet over heb. Ik heb het over je macht uit handen geven aan een systeem (dat is een magische wet die ‘men’ toepast). Jij hebt het nog steeds over verschillende politieke smaakjes die allemaal datzelfde verrotte systeem dienen. En voor de rest vind ik je mening en uitleg onzin, maar dat is mijn mening…

   Beantwoorden
   • Sebas0570

    Hoe wil jij dan de macht terugnemen? Dit soort ‘systemen’ kan je enkel bevechten/traineren met hun eigen middelen totdat ze zichzelf op de duur in de voet schieten. Voor andere vormen is het systeem totaal ongevoelig, Maar dat is mijn mening.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Wat ik al zeg, je denkt op een andere laag nu. Ik geef dat hele systeem geen bestaansrecht, ik hoef err ook niet tegen te vechten of te strijden, want het systeem heeft geen macht over mij. Vechten tegen het systeem heeft sowieso geen enkel nut. Ik hoef dat systeem ook niet te veranderen want voor mij bestaat dat systeem niet, als in dat het systeem over mij geen enkele macht en/of autoriteit heeft.

     Mensen mogen van mij best geloven dat ze het systeem kunnen veranderen, ik geloof daar niet niet in, dat is mijn mening. Strijden tegen een systeem geeft dat systeem macht. Meedoen aan een syteem geeft een systeem macht. Een systeem zien voor wat het is, in dit geval een mind control mechanisme, en er niet meer aan meedoen werkt bevrijdend.

     Hoe ik de macht wil terugnemen? Simpel door de daad bij het woord te voegen en de macht terug te nemen, in mijzelf, daar zit de macht. Externe systemen hebben uiteindelijk geen enkele macht over je, als je die macht in jezelf zoekt en vindt.

     Beantwoorden
     • Sebas0570

      Ik snap je filosofische benadering wel en misschien is gezien ‘jouw’ situatie is het in de praktijk makkelijker te ontrekken uit het systeem.

      Ik daarintegen zit ik onvrijwillig vast aan het systeem, dus ik moet meespelen anders naait het systeem mij. Ik moet ergens wonen om dat te betalen moet ik werken omdat de samenleving dat van me eist omdat ik jong en gezond genoeg ben.
      Een kameraad van me heeft Wajong for life, een verkapt basisinkomen en alle financiële zaken en huisvesting worden voor hem geregeld (ook voorrang op gemeentelijke sociale huur woningen) Hij leeft ook basicly buiten ‘het systeem’
      We grappen wel eens mep me ff een hersenbeschadiging, kan ik ook met de pootjes omhoog.

      Momenteel ben ik/voel ik me gevangene van het systeem en sta met de rug tegen de muur. Het enige wat ik kan doen ook op politiek is het spel meespelen waar voor “mij” kleine voordelen te behalen op praktisch niveau.
      Ik vind je gedachtengang heel nobel maar in mijn geval is dit praktisch niet uit te voeren.
      Dus ja we doen maar wat sun tzu zei: If you can’t win them, join them.
      Sad but true 🙁

      Beantwoorden
      • Jos

       Except if you do NOT want to win them, nor to join them.
       Win yourself !
       Join yourself !
       Or stay sad…..

       Beantwoorden
      • Danny

       Ik zit ook in het systeem, maar dan wel op de voor mij zo prettig mogelijke manier. Maar ik ga niet stemmen.
       Heb gewoon werk en eigen woning en voor de rest houd ik mijn contact met de overheid zo beperkt mogelijk. Alle rekeningen gaan automatisch en ik heb niets van toeslagen of iets dergelijks. Lekker op de achtergrond leven. Dat past mij het beste. Op dit moment…

       Maar ik ga niet stemmen.

       Heb je jezelf al eens afgevraagd of je ooit het gevoel hebt gehad dat JOUW stem het verschil heeft gemaakt? Dat de partij waar jij op gestemd had ook alles heeft waargemaakt wat beloofd is? Natuurlijk kun je allerlei redenen verzinnen waarom er niets waargemaakt is, maar dat is bijzaak.
       Feit blijft dat beloften altijd worden gebroken en dan kun je net zo goed je energie voor betere doeleinden bewaren, want uiteindelijk maakt het toch niet uit wat je stemt.

       Ik neem deel aan het systeem, maar ik voel me niet langer een gevangene. Meer een undercover insider of zo.
       Dit is voor mij de gemakkelijkste manier om ermee om te gaan, wetende dat er andere tijden aankomen.
       Ik heb het gevoel dat mijn echte leven nog moet beginnen.

       Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Ik begrijp je Sebas. Maar in feite is onze situatie niet heel anders, als je doelt op mijn arbeidsongeschiktheids uitkering die ik ontvang? Die ontvang ik nog geen 4 jaar nu. Daarvoor moest ik ook werken. En had toen al dezelfde filosofie over niet gaan stemmen.

       Ik begrijp je beweegredenen, en wellicht vind je hetgeen ik nu ga zeggen zweverig, maar voor mij werkt het in de praktijk wel zo bij mijzelf. En dan heb ik het over het weer in en op mijzelf vertrouwen, en niet alleen die 3D ego persoonlijkheid die dit nu typt, maar vooral over mijn diepere/hogere aspecten die dit leven en andere levens die ik gehad heb tot in de details orkestreren. Mijn diepere zelf laat mij niet vallen, die laat mij niet dakloos. Ook al krijg ik een uitkerinkje en hebben wij het niet breed hier thuis, toch helpt het te vertrouwen op mijn multidimensionale zelf, dat doet echt wonderen, en tekorten zitten vaak in de mind, bij mij wel in ieder geval, de angst voor tekorten ook. Het geldprogramma is een hele grote vette mind programma. Angst voor tekorten geeft ons ook tekorten. Vertrouwen op onzelf en niet meer bang zijn voor tekorten, is een hele diepe eneg stap, die ik noodgedwongen heb moeten zetten, maar dat levert mij persoonlijk voldoende op om gewoon te kunnen leven. Daar heeft de politiek geen moer mee te maken, helemaal niets. Politiek gaat niet verder dan 3D, zelf ben ik multidimensionaal en kan mijn 3D leven de goede kant op sturen. Maar dat is wellicht te ‘zweverig’.. Wat ik alleen even wil aangeven is dat onze situaties niet zo veel verschillen, vanuit jouw redenatie zou mijn situatie juist mij moeten doen laten gaan stemmen, want mijn uitkering gaat nooit omhoog met de VVD aan het roer. Dus dan zou ik SP moeten gaan stemmen om aan die angst wat te gaan doen, maar het is bij mij geen angst (meer), ik vertrouw steeds meer in mijzelf wat dat betreft en weet voor mijzelf dat stemmen helemaal niets aan mijn mind-situatie veranderd.

       Beantwoorden
       • Sebas0570

        Ik vind het benijdenswaardig dat je zo kan denken in deze tijd. Bedankt voor het uitleggen.
        Ik zit nog ‘denk’ ik te ver met me kop in de reet genaamd 3D om mijn hogere zelf te laten orkestreren of te “weten” wat gaat gebeuren…

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Ik weet ook niet wat er gaat gebeuren, maar ik vertrouw steeds meer (ben daar nog lang niet) op mijzelf, en dat voelt voor mij echt goed om te doen. En het is ook ietwat makkelijk gezegd voor mij, want ik kon niet anders dan dat pad kiezen toen ik te maken kreeg met mijn visuele handicap, en bijna al mijn ‘zekerheden’ verloor, ik had geen controle meer, zo dacht ik, en dat was een fucking pijnlijk proces en dat mag iedereen weten, want ik was/ben af en toe nog steeds wel een controle mannetje die zelf de touwtjes in haden wil hebben. Maar dat wilde en deed ik met mijn 3D ikje, en die heeft bar weinig te zeggen als je het multidimensionaal bekijkt… dus dan is de stap naar vertrouwen op die diepere aspecten van mijzelf wat makkelijker te maken, en nu heb ik feitelijk nog steeds de controle, maar dan multidimensionaal, en daar vertrouw en bouw ik steeds meer op. Maar ben nog lang niet daar waar ik wil komen, het zijn stapjes maken voor mij, vallen en steeds weer krachtiger opstaan, of zoiets… 🙂

         Beantwoorden
 • Miranda

  Kort lullen,
  Lang lullen…
  Wat moet gebeuren, gebeurt toch wel.
  OOK als mijn stem naar de “grootste”partij gaat..

  Daarom zeg ik: nutteloze discussie. Let’s dance 🙂

  Beantwoorden
 • Ine

  De engste mannetjes vind ik toch wel Jesse Klaver van Groen Links en Alexander Pechtold van D666. En dan die Pia Dijkstra van D666 ook al zo’n naar, betweterig mens met haar gedram over het automatisch donorschap!
  En het klopt dat de VDD de pedopartij bij uitstek is!

  https://www.youtube.com/watch?v=Ods-4Sr30Rc
  https://www.youtube.com/watch?v=4UN6_aAM8sA

  Beantwoorden
  • Janneke

   Die Pia was geloof ik ook van het anti-huismoederen. Carrière maken, dat is belangrijk, die kinderen opvoeden doe je maar tussendoor of niet.

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Jos. Bedankt voor de tip. Ik heb de website nietstemmers.nl. Trouwens ik heb inderdaad een persoonlijke reactie gehad van die advocaat, Peter Plasman. Ik heb Micky daarvan een kopie gestuurd, dat had ik hem beloofd. Ik vindt het een goede beweging en ontwikkeling die op gang komt. Het zal wel te maken hebben met het langzaam wakker worden van mensen. Het is geen beweging die alleen maar schreeuwt en klaagt, ook kan het een zekere controle krijgen op het systeem waarvan we weten dat het niet juist is. Best interessant.

   Beantwoorden
   • Jos

    Dag Rob,

    Ik denk dat het van belang is dat mensen onderhand gaan inzien dat ze constant besodemieterd worden, en hoe dat dat plaatsvindt.
    Want de enige revolutie die werkt is een revolutie in het bewustzijn.
    het heeft totaal geen zin de gevestigde orde aan te vallen.
    Wat wel zin heeft en absoluut zijn weerga niet gaat jkenne is, dat als wij die gevestigde orde overbodig gaan maken daar er een parallel wereld naast te creëren en die begint bij eenieder van ons zelf.
    In elke strijd zijn er slechts verliezers.
    Vrijheid begint en zit in ons zelf.
    Want eenieder die ons onze vrijheid zou kunnen geven, blijft meester over ons.
    Dus dienen we te stoppen het monster te voeren wat ons opvreet.
    We doen het echt allemaal zelf.
    Dus, werk aan de boeg !

    Succes, met vriendelijke groet,
    Jos.

    Beantwoorden
    • rob

     Dag Jos, ik kan niets anders dan dat ik je helemaal gelijk geef met alles wat je zegt. De gevestigde orde overbodig maken, dat is mooi gezegd, en dat kan alleen als het bewustzijn van de mensen op de juiste manier veranderd. Het monster te stoppen met voeren. Het is me wel opgevallen dat het monster, zoals je dat zo mooi noemt, altijd onze toestemming vraagt, zodat we onze macht vrijwillig weggeven.( of na de nodige misleidingen natuurlijk). Wat die Plasman vertelde was, als( hypothetisch) meer als de helft nee stemt, je inderdaad schijnbare poppetjes hebt in het parlement, die elke voorstellen van het monster blokkeren. , schaakmat! Dat zou een rare situatie geven. Er is inderdaad veel werk aan de boeg, mensen moeten zelf initiatieven nemen, dat zal het monster overbodig maken, maar het vergt veel verantwoording van ons ieder. In hoeverre zijn er genoeg mensen klaar om die integriteit en verantwoording te nemen, dat is de vraag?

     Met vriendelijke groet,
     Rob .

     Beantwoorden
     • Jos

      Beste Rob, als je je afvraagt hoeveel mensen daar toe bereid zijn, leg je het weer buiten jezelf.
      ( No offense)
      Wat ik bedoel te zeggen is dar=t het bij ons zelf begint.
      Immers, een goed voorbeeld doet goed volgen.
      Het is juist onze eigen verantwoordelijkheid vrijheid te creëren, niet bij de ander, niet bij andere mensen, niet bij zoiets stompzinnigs als een ‘overheid’.
      Ben je eigen overheid.

      ”2
      Parliaments
      Parliaments are the backbone of that conventional democracy
      prevailing in the world today. Parliament is a misrepresentation
      of the people, and parliamentary systems are a false solution to
      the problem of democracy. A parliament is originally founded to
      represent the people, but this in itself is undemocratic as democ-
      racy means the authority of the people and not an authority act-
      ing on their behalf. The mere existence of a parliament means
      the absence of the people. True democracy exists only through
      the direct participation of the people, and not through the activ-
      ity of their representatives. Parliaments have been a legal barrier
      between the people and the exercise of authority, excluding the
      masses from meaningful politics and monopolizing sovereignty
      in their place. People are left with only a facade of democracy,
      manifested in long queues to cast their election ballots.”

      OK?

      Beantwoorden
      • Danny

       Krijgen we misschien toch nog een aanslagje… 🙂

       Beantwoorden
      • rob

       Beste Jos. Dat snap ik. Vrijheid begint bij je zelf en je kunt je eigen realiteit creeren. En als je een goed voorbeeld geeft zullen mensen volgen. Ik ben me er ook bewust dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dus negativiteit van buitenaf zal ook invloed op jezelf hebben, waar je je weer met tegen wapenen, denk maar bv aan milieu vervuiling.

       Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>