Freeman Fly – Transhumanisme, klonen, AI, demonen, nanotech, CERN, en nog veel meer!

5
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
G-Man

Thx Mick, toch nog iets om naar te luisten ivm nnl een korte break heeft.

Ank

Bedankt Micky, altijd een “plezier” om naar Freeman te luisteren. Plezier tussen aanhalingstekens, want er is niks plezierigs aan de onderwerpen en ook al hadden Freeman en zijn gastheer Bill op 15 minuten voor het einde de kans om ons de uiteindelijke boodschap mee te geven over het hoe en het waarom van alles, ze deden het niet. PleIerig of niet, blijkbaar is het nodig om naar een climax te werken omdat we anders zouden blijven voortsukkelen. Freeman ontleent de volgende quote aan de Hopi’s : We are the ones we have been waiting for. Volgens mij gebruikt George deze… Lees verder »

Ank

Sorry, Plelerig moet natuurlijk Plezierig zijn.

guuz

Hoi mannen..I am fishead…kennen jullei die documantaire …..is een tijdloze goeie….groet…Guuz