The Truth About Popular Culture (video)

( 16 )
 • G-Man

  Marxism is een ‘reptillian’ programma. The reptillian shapeshifting … You know who 😉

  Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Bizar ja, hoe mensen als Stevie Wonder, die niet kunnen zingen, toch albums uitbrengen dankzij de tribe.

   Er komt ook wel eens goed spul uit hoor, zo zat ik de dag er voor wat te researchen, en kwam ik op de ‘Amen’ break (1969)

   The ‘Amen Break’ from ‘Amen, Brother’ by The Winstons https://youtu.be/NkU4hsaFglU

   Uit het nummer: https://youtu.be/GxZuq57_bYM

   Bizar hoe vaak die sample gebruikt is in andere nummers. Maar het is wel de manier, lekker meeliften op andermans succes, herhalen, herhalen. Paay was dan wel weer een keer origineel met haar zoute pis. Hoewel ze die tekst vast gestolen heeft.

   Beantwoorden
   • G-Man

    De amen break ja die ken ik maar al te goed en in welke muziekstijlen het wordt/werdt gebruikt. Vroegere rave muziek en jungle voornamelijk.

    Beantwoorden
    • Dr Iglo

     Ik heb lang geleden jungle/DnB gedraaid in die tent op de parkeerplaats naast het dienderkwartier in Arnhem, dat was wel de laatste keer. Muziek kost veel tijd en geld. Je moet wel iets kunnen neerzetten natuurlijk.

     Vandaag werd ik in de coffeeshop geconfronteerd met een muziekzender met populaire muziek, dat was wel wat minder, want er was kaswissel en halve capaciteit dus het duurde lang. Tussendoor een DJ die een telefoontje aanneemt (van iemand die iets wil winnen of publieksgeil is).

     Ik beperk me het liefst tot bepaalde artiesten en labels, dat scheelt een hoop ellende. Dus als er een carnavalsplaat is over Paay dan neem ik de headline ter kennisgeving aan. Paay is het ultieme voorbeeld van de video hier boven, dat is echt degeneratief, en blijkbaar hebben álle collegas het gezien. Het dient imho ter bevordering van de acceptatie van plas- en grannysex.

     Beantwoorden
 • Koning Aap

  benieuw waar jij je leuter in gaat stoppen als je zestig bent.

  Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Ik haal vast de zestig niet, vanwege mijn beroep en hobbies, maar da’s een ander verhaal.

   Patricia haar video heb ik niet bekeken, ik hoorde wat details in de NNL show, bah bah bah – Als Patricia nou een video had gemaakt met een goede cameraman, goede belichting, voor mijn part in 3D: Prima. Dan had ze die in een of andere catalogus of op een in grannysex gespecialiseerde website aan de man kunnen brengen, en was ik niet geconfronteerd met in mijn opinie erg smerige plassex.

   Patricia wist dat het gefilmd werd, zei eerst nog dat het photoshop was (zodat meer mensen gingen kijken), en wil nu een miljoentje hebben. Denk je nou echt dat ze dat had opgehaald als ze onder contract stond bij een website waar mensen alleen de teaser gratis krijgen? Er is nog meer aan de hand dan het binnenharken van poen, ik refereer bv aan de NNL show, waarin de rol van petertje bij Jinek over Patricia wordt toegelicht.

   Pissex is pas populair geworden met de VHS tape, omdat theaters het niet mochten vertonen. En daar is een reden voor; het is smerig.

   Het kan gelukkig smeriger dan Paay. Zoek vooral eens ‘2 girls and a cup’ op.

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Die is best oud die 2 girls and a cup ?
    Die is zeker smerig, vieze poepsex.

    Beantwoorden
 • Koning Florian

  Miley Cyrus vind ik wel echt geweldig. Ik kom uit Amsterdam en seksuele vrijheid moedig ik alleen maar aan. Dat is waarom we zo groot zijn geworden. Iedereen heeft zijn twist. Als je het maar niet opdringt aan anderen is het prima. ook als je juist problemen hebt tegen mensen die andere seksuele voorkeuren hebben dan jij ga je er niet op een asociale manier een punt van maken.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  Heb nu ook de video gezien. volgens mij is die gozer een trol. een politieke shill. de media komt alleen maar met dit soort nonsense om de mensen te verdelen. Van dit soort hatelijke nonsense opmerkingen zou ik bijna op een linkse partij gaan stemmen in plaats van niet te stemmen, en ik denk een hoop mensen met mij. ik zou me bijna beledigd gaan voelen. alsof dit alles is wat er toe doet: hoe ver we vinden dat anderen mogen gaan in seks. linkse en rechtse partijen, het is allebij stemmentrekkerij voor de elite. Om zo ongezien door te kunnen gaan met het uitbuiten van de slaafjes.

  De onzin die deze jongen uitkraamt is kerkelijke moraal voor de slaven om hen klein te houden, tegen te houden in hun persoonlijke ontwikkeling. Popmuziek is om op te dansen, het is voor in de disco, het is voor met elkaar dansen. en dan is het leuk als de remmen een beetje los gaan. en met een popster die het voortouw neemt en er geen doekjes om windt. Dat is alleen maar positief en gezellig. laat de mensen zich alsjeblieft een beetje vermaken in die korte tijd die ze op aarde hebben. Nog niet zo heel lang geleden werd er ook zo absurd gedaan over de jeugd die naar disco’s gingen om daar one-night-stands te hebben.

  Ik hoop dat ik op deze manier wat begrip heb kunnen oogsten voor seksuele vrijheid.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Iedereen moet vooral doen en laten waar ze zelf zin in hebben zeg ik als antwoord op je petpeef die je schreef naar aanleiding van een andere petpeef in de video.

   Joh lach erom, of lach er niet om, ik kon de video in ieder geval waarderen, puur als entertainment, de eventuele politieke agenda’s erachter interesseren mij niet veel, ik zie het als vermaak deze video. Jij blijkbaar niet, das ook goed. En van mij mag je je leuter in alles steken wat je maar wilt, dat zeg ik tegen iedereen die seksuele vrijheid predikt, als je ‘m maar uit kinderen houdt dan vind ik ik alles prima. Ook eventuele andere uitgangen mag je van mij vrij gebruiken, no problem! 😉

   En denk een beetje aan je hart Florian, je predikt zelf lol maken, ik zie de lol wel degelijk van dit soort video’s in, ook al zal ik het ook lang niet met alle eventuele politieke agenda’s eens zijn..

   Beantwoorden
  • Seth-3

   Wat zou je van dit artikel vinden ‘Florian’?

   https://www.indigorevolution.nl/een-androgyne-bevolking-de-natte-droom-van-de-nwo/ (lees ook de comments, je zal het wel geweldig vinden)

   Zo te lezen werd jouw (sexuele)ego geraakt, jammer. Ik denk dat je wel kan resoneren met Jenji Kohan, hier een linkje met o.a. haar:

   https://www.youtube.com/watch?v=yN1zltBu29E

   Beantwoorden
  • Dr Iglo

   Een klein kind is niet gechoqueerd van een tiet, lekker drinken juist, maar het is pas een probleem als je een foto er van op het netwerk van Mark Zuckerberg wil zetten. Het kind was nog niet verteld dat het choquerend of aanstootgevend is, de volwassene wel.

   Zo extreem hoeft het van mij ook niet, zoals bij sommige van die Amerikanen en hun preutsheid.

   Wat vind je eigenlijk van de voorbeelden van die zgn ‘kunst’ gallerijen? Is dat ook een aanwinst?

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  Hoi Seth-3, met alle respect voor jouw persoonlijke levensvisie, maar ik heb zelf een andere visie en die komt er op neer dat het christendom in dienst staat van de duivel: mannen als Bush en de paus zijn eerder duivels dan engelen.

  het hele doel van het christendom is om de mensen zo te geleiden dat ze als slaaf het werk van de duivel uit kunnen voeren of op zijn minst niet in de weg te staan van de sterkste aardse krachten. het is een copingsstrategie. het idee dat als je als slaaf geen behoefte hebt om te ontsnappen, dat je dan ook geen slaaf bent.

  zo hebben we ook de letterlijke slavenhandel goed kunnen praten voor onszelf een aantal honderd jaar geleden: wij deden het werk van god. wij zouden de onbehoorlijke kerkloze negers wel even arbeidsethos aanleren en sekuele obstinatie. Niet wetend dat onze leiders zelf de duivel aanbidden. Zij wilden puur macht en rijkdom. waarschijnlijk dachten de meeste mensen zelfs echt dat ze elkaar een goede manier van leven aanleerden. misschien af en toe op een wat groffe manier, met een zweepslag.

  Betreft die laatste youtube link: Sorry, maar een film met wat seks erin moet kunnen vind ik. het is maar een film. persoonlijk vind ik seks net zo gewoon als eten en drinken. En als jij niet van schimmelkaas houdt omdat je dat te vies vindt, dan eet je het toch niet? ieder zijn ding. hetzelfde geldt voor Miley Cyrus en die andere dingen die je aandraagt. Enkele van die directors hebben hele goede films gemaakt. ik denk dat je eens in de spiegel moet kijken of je niet zelf de duivel achterna loopt.

  Beantwoorden
  • Jos

   Er is geen duivel of god, allemaal mensenwerk wat dient tot afleiding van de enige ware ‘god’ of ‘duivel’, namelijk die in je Zelf.
   Wij zijn ‘ creatures, those who can create’.
   Krankzinnig dat miljoenen mensen in iets buiten zichzelf geloven zonder dat er ooit ook maar iemand die gast een hand heeft geschud.
   Gecreëerde dualiteit, het een of het ander, met als gevolg dat men nooit in het midden komt, namelijk bij jou.
   Je creert je eigen wereld, linksom of rechtsom, of gewoon recht door zee.
   Want als alles niet bij jezelf begint, waar dan wel?
   Ik stem alleen al daarom steeds op dezelfde, m’n eigge.
   Tot dusverre heb ik nog geen klachten ontvangen…

   Stay Human.

   Beantwoorden
  • Seth-3

   Ik ben geen christen, de duivel is een gecreërde boogyman zoals Osama. En Jezus is een allorgie van de zon. Er had nooit een historische Jezus Christus bestaan, en het zondeconcept is alleen maar om je schuldig te voelen. Het ging mij meer om de (im)moraliteit, ook al is dat subjectief.

   Beantwoorden
 • Jos

  zonde, de zon.
  De oorsprong van al wat leeft.
  180 graden doctrine.
  Turn around.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>