The Truth About Popular Culture (video)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
G-Man
4 jaren geleden

Marxism is een ‘reptillian’ programma. The reptillian shapeshifting … You know who 😉

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  G-Man

Bizar ja, hoe mensen als Stevie Wonder, die niet kunnen zingen, toch albums uitbrengen dankzij de tribe.

Er komt ook wel eens goed spul uit hoor, zo zat ik de dag er voor wat te researchen, en kwam ik op de ‘Amen’ break (1969)

The ‘Amen Break’ from ‘Amen, Brother’ by The Winstons https://youtu.be/NkU4hsaFglU

Uit het nummer: https://youtu.be/GxZuq57_bYM

Bizar hoe vaak die sample gebruikt is in andere nummers. Maar het is wel de manier, lekker meeliften op andermans succes, herhalen, herhalen. Paay was dan wel weer een keer origineel met haar zoute pis. Hoewel ze die tekst vast gestolen heeft.

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

De amen break ja die ken ik maar al te goed en in welke muziekstijlen het wordt/werdt gebruikt. Vroegere rave muziek en jungle voornamelijk.

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  G-Man

Ik heb lang geleden jungle/DnB gedraaid in die tent op de parkeerplaats naast het dienderkwartier in Arnhem, dat was wel de laatste keer. Muziek kost veel tijd en geld. Je moet wel iets kunnen neerzetten natuurlijk. Vandaag werd ik in de coffeeshop geconfronteerd met een muziekzender met populaire muziek, dat was wel wat minder, want er was kaswissel en halve capaciteit dus het duurde lang. Tussendoor een DJ die een telefoontje aanneemt (van iemand die iets wil winnen of publieksgeil is). Ik beperk me het liefst tot bepaalde artiesten en labels, dat scheelt een hoop ellende. Dus als er een… Lees verder »

Koning Aap
4 jaren geleden

benieuw waar jij je leuter in gaat stoppen als je zestig bent.

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  Koning Aap

Ik haal vast de zestig niet, vanwege mijn beroep en hobbies, maar da’s een ander verhaal. Patricia haar video heb ik niet bekeken, ik hoorde wat details in de NNL show, bah bah bah – Als Patricia nou een video had gemaakt met een goede cameraman, goede belichting, voor mijn part in 3D: Prima. Dan had ze die in een of andere catalogus of op een in grannysex gespecialiseerde website aan de man kunnen brengen, en was ik niet geconfronteerd met in mijn opinie erg smerige plassex. Patricia wist dat het gefilmd werd, zei eerst nog dat het photoshop was… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

Die is best oud die 2 girls and a cup ?
Die is zeker smerig, vieze poepsex.

Koning Florian
4 jaren geleden

Miley Cyrus vind ik wel echt geweldig. Ik kom uit Amsterdam en seksuele vrijheid moedig ik alleen maar aan. Dat is waarom we zo groot zijn geworden. Iedereen heeft zijn twist. Als je het maar niet opdringt aan anderen is het prima. ook als je juist problemen hebt tegen mensen die andere seksuele voorkeuren hebben dan jij ga je er niet op een asociale manier een punt van maken.

Koning Florian
4 jaren geleden

Heb nu ook de video gezien. volgens mij is die gozer een trol. een politieke shill. de media komt alleen maar met dit soort nonsense om de mensen te verdelen. Van dit soort hatelijke nonsense opmerkingen zou ik bijna op een linkse partij gaan stemmen in plaats van niet te stemmen, en ik denk een hoop mensen met mij. ik zou me bijna beledigd gaan voelen. alsof dit alles is wat er toe doet: hoe ver we vinden dat anderen mogen gaan in seks. linkse en rechtse partijen, het is allebij stemmentrekkerij voor de elite. Om zo ongezien door te… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Wat zou je van dit artikel vinden ‘Florian’?

https://www.indigorevolution.nl/een-androgyne-bevolking-de-natte-droom-van-de-nwo/ (lees ook de comments, je zal het wel geweldig vinden)

Zo te lezen werd jouw (sexuele)ego geraakt, jammer. Ik denk dat je wel kan resoneren met Jenji Kohan, hier een linkje met o.a. haar:

https://www.youtube.com/watch?v=yN1zltBu29E

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Een klein kind is niet gechoqueerd van een tiet, lekker drinken juist, maar het is pas een probleem als je een foto er van op het netwerk van Mark Zuckerberg wil zetten. Het kind was nog niet verteld dat het choquerend of aanstootgevend is, de volwassene wel.

Zo extreem hoeft het van mij ook niet, zoals bij sommige van die Amerikanen en hun preutsheid.

Wat vind je eigenlijk van de voorbeelden van die zgn ‘kunst’ gallerijen? Is dat ook een aanwinst?

Koning Florian
4 jaren geleden

Hoi Seth-3, met alle respect voor jouw persoonlijke levensvisie, maar ik heb zelf een andere visie en die komt er op neer dat het christendom in dienst staat van de duivel: mannen als Bush en de paus zijn eerder duivels dan engelen. het hele doel van het christendom is om de mensen zo te geleiden dat ze als slaaf het werk van de duivel uit kunnen voeren of op zijn minst niet in de weg te staan van de sterkste aardse krachten. het is een copingsstrategie. het idee dat als je als slaaf geen behoefte hebt om te ontsnappen, dat… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Er is geen duivel of god, allemaal mensenwerk wat dient tot afleiding van de enige ware ‘god’ of ‘duivel’, namelijk die in je Zelf. Wij zijn ‘ creatures, those who can create’. Krankzinnig dat miljoenen mensen in iets buiten zichzelf geloven zonder dat er ooit ook maar iemand die gast een hand heeft geschud. Gecreëerde dualiteit, het een of het ander, met als gevolg dat men nooit in het midden komt, namelijk bij jou. Je creert je eigen wereld, linksom of rechtsom, of gewoon recht door zee. Want als alles niet bij jezelf begint, waar dan wel? Ik stem alleen… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Ik ben geen christen, de duivel is een gecreërde boogyman zoals Osama. En Jezus is een allorgie van de zon. Er had nooit een historische Jezus Christus bestaan, en het zondeconcept is alleen maar om je schuldig te voelen. Het ging mij meer om de (im)moraliteit, ook al is dat subjectief.

Jos
4 jaren geleden

zonde, de zon.
De oorsprong van al wat leeft.
180 graden doctrine.
Turn around.