Antarctica Disclosure

( 6 )
 • ikke

  In jou artikel ‘Gecontroleerd oppositie voeren gezien van een interdimensionaal en/of buitenaards niveau’ beschrijf jij mooi de levels 1 t/m 3. Als ik het goed beluisterd heb gaan wij nu langzamerhand het 2e level in om ons van ons einddoel af te houden. Dit middels allerlei mooie praatjes omtrent vrije energie, high tech smart dingen ect.. zie ik dit goed Micky?

  ps.

  Ella Ster heeft een artikel van jou gedeeld, en deelt jou standpunt in deze. Vind ik toch een goede zaak…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt min of meer ja. Trump is de bezemsteel voor level 2. De mainstream media en elites die nu lopen te janken zijn level 1. Level 2 zal echt losbarsten op het moment van een of meerdere disclosures. Het geheime ruimteprogramma en Antarctica horen daar zeker bij, plus technologie die we nu nog niet kennen, alles wat we nu kennen is gebaseerd op elektriciteit, dat gaat snel veranderen.

   Ik ken Ella Ster niet, en haar site ook niet, keek er net op maar zie zo snel niet wat ze gedeeld heeft van mij, heb je daar een link van eventueel?

   Beantwoorden
 • ikke

  Heey Micky,

  Ze heeft het artikel ‘Was het neerhalen van MH17 een verjaardagscadeautje voor ‘godin’ Isis?’ gedeeld op haar FB pagina, sorry had ik erbij moeten vermelden.
  https://www.facebook.com/ella.ster.355?fref=ts

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Aha, dan snap ik waar al die lui van het weekend vandaan kwamen die begonnen te reageren onder dat artikel.. 😉

   Goede zaak dat ze andermans artikelen deelt, goede omschrijving erbij ook!

   Ik vroeg er even om, omdat in het verleden er een aantal websites waren/zijn die ook artikelen van mij deelden, maar dat dan deden zonder bronvermelding en/of linkvermelding en daarbij deden of het artikel van hun eigen afkomstig was. Dat doet zij gelukkig niet 🙂

   Beantwoorden
 • ikke

  Ja ik had wat reactie gelezen, tja ieder zijn ding Micky…

  Klopt, vindt ik net zo netjes dat men een bronvermelding/linkvermelding erbij plaatst. En verder staan, steeds regelmatiger artikelen van jou op de site hoe zit het nu echt. Dus ja..beter..!!

  Beantwoorden
  • Sebas36

   In principe komen alle artikelen van Indigo op HoeZitHetNuEcht. Vorige maand heb ik Indigo Revolution daar aangemeld in de hoop meer bezoekers te trekken.

   Even over de site ellaster nog even, die volg ik ook al ruim 1,5jr. niet bijster veel artikelen in de maand maar wel goeie met gedegen onderzoek.
   Ik denk dat Indigorevolution en Ellaster qua gedachtengang wel aardig op hetzelfde spoor staan.
   Ook een lekkere schrijfstijl net zoals Micky wat goed wegleest.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>