Antarctica Disclosure

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
4 jaren geleden

In jou artikel ‘Gecontroleerd oppositie voeren gezien van een interdimensionaal en/of buitenaards niveau’ beschrijf jij mooi de levels 1 t/m 3. Als ik het goed beluisterd heb gaan wij nu langzamerhand het 2e level in om ons van ons einddoel af te houden. Dit middels allerlei mooie praatjes omtrent vrije energie, high tech smart dingen ect.. zie ik dit goed Micky?

ps.

Ella Ster heeft een artikel van jou gedeeld, en deelt jou standpunt in deze. Vind ik toch een goede zaak…

ikke
4 jaren geleden

Heey Micky,

Ze heeft het artikel ‘Was het neerhalen van MH17 een verjaardagscadeautje voor ‘godin’ Isis?’ gedeeld op haar FB pagina, sorry had ik erbij moeten vermelden.
https://www.facebook.com/ella.ster.355?fref=ts

ikke
4 jaren geleden

Ja ik had wat reactie gelezen, tja ieder zijn ding Micky…

Klopt, vindt ik net zo netjes dat men een bronvermelding/linkvermelding erbij plaatst. En verder staan, steeds regelmatiger artikelen van jou op de site hoe zit het nu echt. Dus ja..beter..!!

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  ikke

In principe komen alle artikelen van Indigo op HoeZitHetNuEcht. Vorige maand heb ik Indigo Revolution daar aangemeld in de hoop meer bezoekers te trekken.

Even over de site ellaster nog even, die volg ik ook al ruim 1,5jr. niet bijster veel artikelen in de maand maar wel goeie met gedegen onderzoek.
Ik denk dat Indigorevolution en Ellaster qua gedachtengang wel aardig op hetzelfde spoor staan.
Ook een lekkere schrijfstijl net zoals Micky wat goed wegleest.