Nederland heeft geen enkele reden om bang te zijn voor false flag terroristische aanslagen

( 15 )
 • Micky van Leeuwen

  Even een huishoudelijke mededeling:

  Ik heb vanmiddag alle reacties tot dan toe onder dit artikel verwijderd en de reactiemogelijkheden een tijd lang dicht gezet. De reden daarvoor was dat ik nogal misselijk en/of geïrriteerd werd door de reacties die tot dan toe gegeven waren onder dit artikel. Geen enkele reactie ging over dit artikel, het was puur (waarschijnlijk onbewust) getrol. Met getrol bedoel ik reacties die in feite niets met de inhoud van het artikel te maken hebben en zich puur focussen op 1 zin of 1 ding wat geschreven is, en daar mee aan de haal gaan, waardoor de kern van een artikel weggetrold wordt. Dat kan ik op zich nog wel hebben, dat was niet het punt waarom ik besloot de reacties dicht te gooien, al irriteerde ik mij er wel aan.

  De ware reden om de reacties te verwijderen en de reactiemogelijkheid te sluiten was het feit dat een aantal mensen hun angst voor buitenlanders op mij begonnen te projecteren. De toon van die reacties was aanvallend, en de reacties waren puur off-topic. Ik heb 0,0 zin om discussies te voeren over de angst voor buitenlanders, die er schijnbaar ook is bij een aantal mensen die deze website lezen. Dat mag en dat kan, daar ga ik niet over, ieder zijn of haar ding. Maar aangezien dit mijn website is, mijn huis, gelden er een aantal regels in dat huis. Niet veel. Ik hou niet van regels en van schoolmeestertje spelen, iedereen mag zijn of haar mening hebben en deze ventileren. Kritiek is ook niet erg, mits onderbouwd. Maar pure aanvallen op mij als persoon omdat ik mij zou wegdraaien voor een probleem wat door xenofoben in de politiek wordt opgefokt, dat gaat mij een paar stappen te ver. Ik heb geen zin om mijn tijd en energie te steken in dat soort reacties. Ik snap dat mensen zo kunnen denken, maar ik heb geen enkele behoefte om daar op in te gaan, mijn standpunt in deze is duidelijk, en als mensen de angst die ze hebben voor buitenlanders willen uiten dan raad ik ze telegraaf.nl of geenstijl.nl aan om daar ter reageren. Ik wens met deze website geen podium te geven aan dat soort (in mijn ogen) gewauwel. Over dat gewauwel gaat dit artikel niet, ik gebruik het slechts als 1 van de velen argumenten waarom Nederland geen false flag (moslim) terreur aanslag gaat krijgen.

  Toch voelt het niet goed om de reactiemogelijkheid uit te schakelen omdat ik mijzelf irriteer aan een paar mensen, ik wil niet dat mensen die wel zinnige of nuttige informatie willen delen dit niet meer kunnen doen omdat ik mij aan een paar enkelingen erger. Dus bij deze kan er weer gereageerd worden. Waarbij ik wel wil vermelden dat ik vanaf nu elke reactie die de angst voor buitenlanders op mij als schrijver projecteert direct zal verwijderen.

  Is dat censuur? Misschien wel, zo kan je het zien. Ik zie het meer als mijn eigen grens bewaken, in mijn fysieke huis sta ik dat soort xenofobisch en/of racistisch gezeik ook niet toe, voor deze website geldt hetzelfde. Wat anderen in hun eigen huis of website doen moeten ze uiteraard zelf weten, daar ga ik niet over, dit gaat puur over mijn eigen huis. Dus dan maar eventjes de dictator uithangen, xenofobisch gewauwel weer ik bij deze uit mijn huis.

  Genoeg gezeken…. 🙂

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Dat sleepnet is bedoeld om de huidige status quo te behouden. Als de dienst bv weet dat een journalist bepaalde informatie heeft (terwijl een journalist eigenlijk meer rechten zou moeten hebben) dan kun je er mooi voor zorgen dat er geen publicatie zal volgen.

  In ik meen de jaren 90 werd het huis van de minister van Justitie opgeblazen met een bom aan de voordeur, terwijl er agenten binnen zaten. De dienst wist dat het ging gebeuren, maar greep niet in. Waarom zou dat nu, vele jaren later, anders zijn? Was het de Nederlandse tak van Gladio?

  Beantwoorden
 • Jos

  Gladio 21 is een Nederlandse tak, opgezet na de 2e wereldoorlog.
  En aan degenen die menen dat het allemaal de schuld van buitenlanders is, wij zijn allemaal mensen, die allemaal een goed leven willen hebben.
  En ieder doet dat op zijn of haar manier of je het er nu wel of niet mee eens bent.
  Dus lees je eigen reacties met aandacht en besluit dan of ze resoneren met wat Mickey wilt neerzetten met deze site.
  Als je het allemaal zo van belang acht wat hier geschreven wordt, handel daar dan ook naar.
  Neem je eigen verantwoordelijkheid daar dan ook in.
  Want, een betere wereld begint bij echt jezelf.

  Jos.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Ben niet zo stellig als jou Micky, dat hier geen false flag aanslag komt
  Niet dat het nodig is maar helpt wel, om nog draconische maat regelen in te voeren
  Maar stel er gaat op een centraal station een bom af rond de spits
  Dan nog is de kans dat je getroffen word gering
  Al ben je op het desbetreffende station, ten tijden van de aanslag
  Slachtoffers vallen over het algemeen mee
  Hoop dat Dicki Schoof niet mee leest hier, anders valt het hem opvalt dat er geen aanslagen zijn

  Beantwoorden
 • ikke

  Als er een ‘zogenaamde’ terreur oefening in ons kikkerlandje plaatsvindt dan zou je enigszins achter je oor kunnen krabben. Althans dat is meestal of bijna altijd wat er vooraf gaat bij een daadwerkelijke false flag event of psy-op. Maar ik denk niet dat hier iets groots gaat gebeuren, louter wat speldenprikjes om ons in angst te houden. Ik weet niet wat ik van dhr Ole Dammegard moet denken en wat zijn agenda precies is maar hij geeft wel goede uitleg over false flags, hoaxes ect.

  Beantwoorden
 • jhon

  NL is het enige land waar ik mijn geroofde geld veilig kan parkeren!
  een hond vervuilt zijn nest niet!!
  http://www.napnieuws.nl/2009/02/20/een-belastingparadijs-een-toren-en-1633-brievenbussen/

  Beantwoorden
 • Danny

  In principe hoeft Nederland niet bang te zijn, want we lopen zo wel in de pas.
  Al kan de uitslag van de komende verkiezingen daar wel verandering in brengen…

  Beantwoorden
  • Jos

   ” Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons”

   Joseph Stalin,

   (ca.100 jaar geleden, en U denkt dat er sindsdien wat dat betreft iets veranderd is?)

   Beantwoorden
   • Danny

    “… en U denkt dat er sindsdien wat dat betreft iets veranderd is?”

    Wat dat betreft niet, maar er leiden verschillende wegen naar Rome.

    De eindbestemming mag dan wel hetzelfde zijn, de weg er naartoe is afhankelijk van degene in het pluche.

    Beantwoorden
 • Maria

  1984 gelezen lang geleden en nu de film bekeken. Het constant herhalen oftewel programmeren van denkbeelden zijn aan de orde van de dag. Intussen zijn er veel meer manieren om dit alles te doen dan George voorzien had, destijds, Het gaat subtieler. Onlangs had ik de tv weer aangezet en was aan het zappen. Wat bij mij binnenkwam is dat vele programma’s gericht zijn op de eerste laag van het bewustzijn, verder gaat het niet, helaas. Het houdt je vast in die laag, terwijl er zoveel meer is dat we niet te zien en te horen krijgen. Wat mij fascineert is dat in de film en boek 1984 zelfs het taalgebruik werd aangepast op het woord/woorden. Als je de krant leest, journaal kijkt en houdt van taal en het gebruik en misbruik daarvan dan begrijp je wat ik bedoel. Je voelt als iets gezegd wordt of het klopt of niet, zelfs de nieuwslezer kan dit alles niet verdoezelen, ondanks dat de dame of heer een mooie stem heeft. Wat betreft false flag, tja, die zullen er ongetwijfeld weer komen, waar dan ook. Nederland of niet, het is treurig dat het zo gaat en nog treuriger dat mensen niet doorzien wat er aan de hand is. En inderdaad vallen er onschuldige slachtoffers in deze acties, verdriet, pijn, angst zijn het gevolg. En wat nog meer het gevolg is dat er haat ontstaat, haat ten opzichte van elkaar want de dader is onbekend. Dus laten we elkaar niet laten opzetten tegen elkaar, als mensheid. Het instituut klopt niet, maar de mensheid is goed. Laten we dus geen slaven worden van het instituut. Dat is volgens mij wat 1984 van George te zeggen heeft. We zitten er nu weer dichtbij en het kan zomaar zijn dat de geschiedenis zich gaat herhalen, wat hebben we geleerd en ervaren? Volgens mij is er alles er voor iedereen, nee niet new age. Ik geloof erin dat alles er is voor iedereen en dat is zo. De Aarde geeft alles wat er is en wij mogen ons er als mensheid in bewegen en of we dit goed of niet goed doen, is aan ons als mensheid. Wat geleerd moet worden, gaat zich herhalen. Hoe lang nog?

  Beantwoorden
 • Els Kamphuis

  Na uitvoerige bestudering van de zgn. terreuraanslag in de VS en EU – deze zijn allen het werk geweest van onze eigen inlichtingendiensten.

  Frequentie en inpact worden zo afgestemd, dat de gewenste massa-hysterie wordt bereikt. (kroegpraat = een perfecte barometer; “stoere” drinkers met een wereldbeeld van een ‘diepgang’ van een ‘bij Jinek’, ‘DWDD’, of ‘Hilversum’).

  Ned. heeft de CIA-terreur niet nodig, om onderdanig te zijn en blijven. Elkaar waanideeën/doodsangsten inpraten – het werkt perfect.

  Overloos en feitenvrij geouwehoer in Talksshows, diarree aan Tweets en Fakeboek berichten genereren, zijn onderdeel van de mediaterreur.

  De leugen regeert. De Nederlander wéét niet beter.

  De ware terroristen zitten aan de top. In pakken. Op uw kosten.
  De ware terreur daalt op u neer in de collectivistische heilstaat – de ONEWORLD dystopische 24/7 totalitaire bewakingsstaat – compleet met heropvoedingskampen, geprivatiseerde concentratiekampen, martelkamers; het bekende wenslijstje van de globalisten.

  Now EU Council President, van Rompuy, kindly explains what awaits us
  Here is his praise to the Chinese government for forcing 250 million peasants away from their homes into megacities (The New York Times 15 June 2013) of up to 42 million inhabitants.
  The following will show that this is the model of our future for an enthusiastic EU Council President!

  Het is er door! (nazi-Bilderberg 2016,nazi-WEF 2017,VN’s ‘Agenda 2030’):
  kapitalisme wordt snel afgeschaft, en vervangen door communisme. Contant geld wordt al in 2018 uitgebannen. Zo ook vrijheid van meningsuiting, en meer vrijheden en mensenrechten.

  The European Council 21 Nov. 2013, Speech by Pres. van Rompuy at the closure of the EU-China Urbanization Forum (excerpt) http://euro-med.dk/?p=31525 https://www.youtube.com/watch?v=l1qTPvugqgg&feature=player_embedded

  Overzicht waar de nazi-EU in het geheim toe heeft besloten:
  https://langleveeuropa.nl/2016/12/brexit-eu-stijl-hotel-california-eerst-nu-10-jaar-onderhandelen-dan-eu-lidstaat-veto/

  Mocht een ‘ongewenste’ volkspoliticus (toch) door het volk worden gekozen, gaat er zeker weer in ons land met terreur worden gecorrigeerd.
  Nu ook gaande in de VS, de CIA zit overal ter wereld.
  Violent Berkeley Rioters Received $50k from George Soros #treason http://pamelageller.com/2017/02/soros-aggressive-enemy-of-usa.html/

  Nogal wat ngo’s in Nederland liggen aan het subsidie-infuus van de nazi Soros. Een horde Wilders gekkies is zo gevonden.

  Beantwoorden
  • kitty

   wat een verhelderend en duidelijk betoog!

   Beantwoorden
 • Jos

  Yep Elske, goed gezien, wat is stap 2?

  Met vriendelijke groet,(no kidding)
  Jos.

  Beantwoorden
 • Johannes Faasse

  MH17 was het werk van Israel. Een waarschuwing aan Nederland en Maleisie om niet tegen Israel in te gaan. Zie volgend brilliante analyse:
  http://www.bollyn.com/the-zionist-criminal-network/#article_15138

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>