Nederland heeft geen enkele reden om bang te zijn voor false flag terroristische aanslagen

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Iglo
4 jaren geleden

Dat sleepnet is bedoeld om de huidige status quo te behouden. Als de dienst bv weet dat een journalist bepaalde informatie heeft (terwijl een journalist eigenlijk meer rechten zou moeten hebben) dan kun je er mooi voor zorgen dat er geen publicatie zal volgen.

In ik meen de jaren 90 werd het huis van de minister van Justitie opgeblazen met een bom aan de voordeur, terwijl er agenten binnen zaten. De dienst wist dat het ging gebeuren, maar greep niet in. Waarom zou dat nu, vele jaren later, anders zijn? Was het de Nederlandse tak van Gladio?

Jos
4 jaren geleden

Gladio 21 is een Nederlandse tak, opgezet na de 2e wereldoorlog. En aan degenen die menen dat het allemaal de schuld van buitenlanders is, wij zijn allemaal mensen, die allemaal een goed leven willen hebben. En ieder doet dat op zijn of haar manier of je het er nu wel of niet mee eens bent. Dus lees je eigen reacties met aandacht en besluit dan of ze resoneren met wat Mickey wilt neerzetten met deze site. Als je het allemaal zo van belang acht wat hier geschreven wordt, handel daar dan ook naar. Neem je eigen verantwoordelijkheid daar dan ook… Lees verder »

Gerben
4 jaren geleden

Ben niet zo stellig als jou Micky, dat hier geen false flag aanslag komt
Niet dat het nodig is maar helpt wel, om nog draconische maat regelen in te voeren
Maar stel er gaat op een centraal station een bom af rond de spits
Dan nog is de kans dat je getroffen word gering
Al ben je op het desbetreffende station, ten tijden van de aanslag
Slachtoffers vallen over het algemeen mee
Hoop dat Dicki Schoof niet mee leest hier, anders valt het hem opvalt dat er geen aanslagen zijn

ikke
4 jaren geleden

Als er een ‘zogenaamde’ terreur oefening in ons kikkerlandje plaatsvindt dan zou je enigszins achter je oor kunnen krabben. Althans dat is meestal of bijna altijd wat er vooraf gaat bij een daadwerkelijke false flag event of psy-op. Maar ik denk niet dat hier iets groots gaat gebeuren, louter wat speldenprikjes om ons in angst te houden. Ik weet niet wat ik van dhr Ole Dammegard moet denken en wat zijn agenda precies is maar hij geeft wel goede uitleg over false flags, hoaxes ect.

jhon
4 jaren geleden

NL is het enige land waar ik mijn geroofde geld veilig kan parkeren!
een hond vervuilt zijn nest niet!!
http://www.napnieuws.nl/2009/02/20/een-belastingparadijs-een-toren-en-1633-brievenbussen/

Danny
4 jaren geleden

In principe hoeft Nederland niet bang te zijn, want we lopen zo wel in de pas.
Al kan de uitslag van de komende verkiezingen daar wel verandering in brengen…

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Danny

” Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons”

Joseph Stalin,

(ca.100 jaar geleden, en U denkt dat er sindsdien wat dat betreft iets veranderd is?)

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Jos

“… en U denkt dat er sindsdien wat dat betreft iets veranderd is?”

Wat dat betreft niet, maar er leiden verschillende wegen naar Rome.

De eindbestemming mag dan wel hetzelfde zijn, de weg er naartoe is afhankelijk van degene in het pluche.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Dus………

Maria
4 jaren geleden

1984 gelezen lang geleden en nu de film bekeken. Het constant herhalen oftewel programmeren van denkbeelden zijn aan de orde van de dag. Intussen zijn er veel meer manieren om dit alles te doen dan George voorzien had, destijds, Het gaat subtieler. Onlangs had ik de tv weer aangezet en was aan het zappen. Wat bij mij binnenkwam is dat vele programma’s gericht zijn op de eerste laag van het bewustzijn, verder gaat het niet, helaas. Het houdt je vast in die laag, terwijl er zoveel meer is dat we niet te zien en te horen krijgen. Wat mij fascineert… Lees verder »

Els Kamphuis
4 jaren geleden

Na uitvoerige bestudering van de zgn. terreuraanslag in de VS en EU – deze zijn allen het werk geweest van onze eigen inlichtingendiensten. Frequentie en inpact worden zo afgestemd, dat de gewenste massa-hysterie wordt bereikt. (kroegpraat = een perfecte barometer; “stoere” drinkers met een wereldbeeld van een ‘diepgang’ van een ‘bij Jinek’, ‘DWDD’, of ‘Hilversum’). Ned. heeft de CIA-terreur niet nodig, om onderdanig te zijn en blijven. Elkaar waanideeën/doodsangsten inpraten – het werkt perfect. Overloos en feitenvrij geouwehoer in Talksshows, diarree aan Tweets en Fakeboek berichten genereren, zijn onderdeel van de mediaterreur. De leugen regeert. De Nederlander wéét niet beter.… Lees verder »

kitty
4 jaren geleden
Reply to  Els Kamphuis

wat een verhelderend en duidelijk betoog!

Jos
4 jaren geleden

Yep Elske, goed gezien, wat is stap 2?

Met vriendelijke groet,(no kidding)
Jos.

Johannes Faasse
4 jaren geleden

MH17 was het werk van Israel. Een waarschuwing aan Nederland en Maleisie om niet tegen Israel in te gaan. Zie volgend brilliante analyse:
http://www.bollyn.com/the-zionist-criminal-network/#article_15138