Het zilveren legioen

( 43 )
 • Captain Chaos

  Schumann resonantie is gestegen van 7.83 naar 36+ sinds het begin van deze maand.

  Beantwoorden
 • Seth-3

  Hahah wat een stelletje charlatans en shills joh die ‘silveren legioen’
  ???

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Believe system versie 2.0
   Als oude geloofsystemen straks niet meer werken heb je wat nieuws nodig toch?
   Ik ontken niet dat zulke ‘groeperingen’ bestaan SL Ashtar comm.. enz, maar dat ze hier komen om ons te bevrijden ofzo echt niet! Dit lichaam/voertuig zit gelocked in 3/4D d’r valt niks te bevrijden.
   Ook op hoger dimensionaal niveau werken deze ‘geloofssystemen’ ook op dezelfde manier.
   Ik heb er zelf voor gekozen om hier te zijn in 3/4D of tenminste mijn hogere ik heeft hier een avatar neergezet. (overigens wel meerdere avatars in het hele dimensionale spectrum.) Ik snap ook niet waarom mensen de drang hebben om hieraan daar bedoel in 3/4D mee te ontsnappen, geniet ervan daarvoor zit je hier!
   Het leuke van artikelen over b.v. Tanaath GF e.d. is dat je bij wijze van spreken een ander ff in de keuken kan kijken wat ze allemaal aan het bekokstoven zijn…
   De vibratie van mijn vriendin zijn ook verhoogd, wat nieuwe Duracel’s wel niet kunnen doen…
   😛

   Beantwoorden
 • Ikke

  Duidelijk omschreven, het is helder.
  Wat betreft over het multiversum heeft de heer waar jij wellicht in de toekomst een interview mee gaat doen het ook over. Ben alleen kwijt wat hij hier over te vertellen had. Maar goed stuk Micky…!

  Beantwoorden
 • Sebas36

  d’r is niet veel voor nodig om jou uit je tent te lokken Micky 😉
  Wederom een top artikel!

  Beantwoorden
 • rob

  Goed artikel. Was na een reactie op deze website ook op die andere website gaan kijken. Het verhaal dat we gered zouden worden beviel me ook niet, we moeten toch alles zelf doen en ervaren. Nog een vraag aan Micky: ik heb nog steeds iets met het gnostische scheppingsverhaal: de bron die altijd geweest is, is dat het zelfde als de “eternal essence” wat staat op de figuur van het universum waar je naar verwijst in dit artikel?

  Beantwoorden
 • Kp

  Prachtig artikel .blijf steeds versteld van je, heb me vele malen me laten misleiden maar toch volgehouden omdat er diep in me een gevoel gaf dat dit ook het niet was ma shit wat zijn dit freaky bezeten wezens chapeau maar maakt me idd sterker wie ik werkelijk ben

  Beantwoorden
 • james

  ik denk dat U de plank helemaal mis slaat met uw bewustzijn over
  het universum, en als een 3e/4e dimensie wezen nederigheid zou moeten betrachten voordat u stelt wat goed of vals licht is.
  Een universum is een creatie van een scheppers zoon, die van ons universum heet Chris Michael Aton, hij is gecrieerd als een unieke zoon met speciale gaven en heeft tot 7 keren zijn standplaats Nebadon, verlaten om ervaring op te doen in zijn schepping.
  De laatste keer was het op planeet aarde als Yeshua (jesus),bij deze laatste zelf beschikking heeft hij volledige souvereine macht verkregen over dit universum.
  Uit het urantia boek blijkt, dater 7 super universa bestaan met in elke superuniversa 700 universa.
  CMA is dus een van de 700 unieke schepperszonen van de 7e super universum welke is gecrieerd door Vader/Moeder/zoon als de drie enige Godheid.
  Verder verwijs ik nogmaals naar het urantiaboek.

  Hier een link naar onze superuniversum orvonton http://www.orvonton.info/
  hieruit zal blijken dat niet alle wezens dezelfde frequentie licht kunnen maar dat mag niet per definitie als valslicht worden ge zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat voor cocaïne heb jij gerookt? 😉

   Beantwoorden
  • Kelly

   Leuk software matig programma james! Zekers ontwikkeld onder ms dos? Jaaaa dat was wat in die tijd hoor. Het klootjes volk vond ms dos toch wel moeilijk. Dat was meer voor de slimme mensen. Het silveren legioen…. dat is toch echt windows werk. Tikje diepgaand. Maar werkte niet optimaal….. veel bugs. Ja en die farmville praktijken van tegen woordig! 1 klick en je hebt een heel knollen veld gebouwd. Want het spel zelf doet dat voor je. Voed het energie (geld) en dan heb je nog nooit zo relaxed gespeeld. Wederom spoort dit je luiheid aan en ben je syntetisch gezien gevoed met lege energie die van uit je hartchackra jou kunstmatige tevredenheid geeft. Langzaam verander je in *new age trol* leuk pakje verf over je pluige trollen haar heen. En je lichaam en geest zijn helemaal hersteld. Van de gifstoffen en e-nummers die door je aderen stromen. Maar 20 minuutjes farmville dan kom je er zo weer boven op. En daarna een lekker vegetarisch sate met tofu van mora. Want op de verpakking staat ik kies bewust. Nou dan zou het wel gezond zijn. Ach die suikerspin van de kermis zal verzuren van jaloezie. als ze eens wist hoeveel de mora sate tofu suiker bevat. En dan je mooie witte tanden verzorgen met extra white extra fluor. Want tandartsen bevelen het aan. Rattengif….. hoor. Maar elde tandenfee heerst over planeet fluor. Prachtige tekst sterke woorden. Maar ik schrok zo van de intensitei van jou woorden. Dat ik me zelf moest troosten…. en even een collum in de margriet raadpleegde. Daar las ik tot verbazing.. dat cora van mora het geheim van de frinkandel openbaarde…. en wat ik nu ga vertellen…. is topgeheim. Dus tja allemaal de schuld van de lizzy’s

   Beantwoorden
 • james

  de natuurlijke die van de geest

  Beantwoorden
 • james

  http://www.nebadon.info/

  misschien kan je hier de informatie vinden om van een evolutie proces te kunnen begrijpen en volgen. Vergeet niet dat wij opdit moment niets anders zijn dan een stel hoogopgeleide dieren, en bezig zijn om te evolueren tot HU MAN, wat staat voor higher universal man

  Beantwoorden
  • Danny

   Wat brengt jou naar deze site? Als je zo denkt…
   Waarom neem je de moeite om het helemaal te lezen, te becommentariëren en er dus energie in te steken? Als je zo denkt…

   Beantwoorden
 • Sebas36

  Whahaha!
  ???

  Het Urantia boek is een geheim werk van Tolkien, puur om te testen hoeverre mensen goedgelovig waren.
  Ik verslind boeken Tolkien heb ik ook aardig van gelezen. Heerlijk weglezen in droomwerelden….

  Beantwoorden
 • Dirk

  Zoekend in boeken…ja heb ik vroeger ook gedaan…Kwam ook allerlei stof tegen waar ik geloofde . Maar je hogere zelf leidt je uiteindelijk naar de waarheid!!!
  Doch duur dat enige tijd alvorens al die info gezuiverd wordt en je bewustzijn stap voor stap de waarheid tegenkomt .Hier een mooi voorbeeld van iemands bewustzijnsprojectie en valt daar ermee te lachen ?Oh ik zou zeggen zalig de armen van geest , eens worden ze (ook verlicht) met de juiste info.

  Beantwoorden
  • Sebas36

   Als je het Urantia boek of Lords of the rings bijvoorbeeld als ‘geloofsovertuiging’ gaat uiten treden bij mij de lachspieren in werking. Mijn oprechte excuses daarvoor als daarmee valt te lachen.
   De hele clue is natuurlijk om fictie van echt te onderscheiden, het genre logo op het boek en de sectie zou toch enig licht op moeten werpen?

   Beantwoorden
 • Arthura

  Het Ashtar bewustzijn, of bekend als het Ashtar Command, willen zeker geen mensen redden. Dat verhaal is zo de wereld ingekomen door mensen die in een droomwereld leven, maar dat niet willen toegeven. Het is hun waarheid geworden en zie als je een zaadje plant in het ebwustzijn van de mens, wat er allemaal kan gebeuren. Toch? Zij die in een illusiedroom vast zitten, zitten ook vast in een slachtofferrol en hun creeren zo hun eigen gevangenschap. Er zijn vele bewustzijnsvormen in ons universum en niemand heeft een totale waarheid in pacht. Slechts een deeltje kunnen we zien als mens en uitdragen. Hoe verder we durven te stappen in ons eigen proces van bewustzijn, hoe meer angst we zullen mogen gaan omarmen en het is nooit klaar. NOOIT. Het gaat altijd door. Dus als je daar geen zin in hebt, prima.Uiteindelijk kan dat fysieke ongemakken opleveren. Ja, dan moet je wel verder gaan kijken. Het Ashtar bewustzijn is een grote groep van vele soorten wezens en levensvormen. Hun bewustzijn is geëvolueerd. Zij willen eventueel een ondersteuning bieden, als je dat zou willen. Wil je niet, is ook oke. Maar omdat vele mensen heel hard om hulp roepen, wordt het kosmisch bewustzijn aangeraakt en het universum reageerd. Het bewustzijn van de aarde gaat gewoon door met stijgen, hier en daar willen er groepen deze resonantie verstoren, maar dat gaat niet lukken. Het duurt alleen wat langer dan sommige beweren. Pas over een paar honderd jaar zal er op dat vlak iets verandert zijn op aarde. Ashtar komt ons niet redden van de ondergang. Wij mogen dit zelf gaan doen. De eigen ervaring is de grootste wijsheid en vormt de aaneengeregen keten van een evolutie. Elke visie over dit onderwerp (evolutie) is belangrijk, omdat alles en elk mens een kern van waarheid bezit. Als je deze puzzel in je brein en hart kan resetten, dan vallen letterlijk de puzzelstukjes in elkaar. Vooroordelen van die zijn fout en goed is een beperkende visie. Het een sluit dan het andere uit, maar goed als iemand geroepen voelt om dit zo neer te zetten, niemand houd je tegen. Ook Ashtar niet. Wij mensen zijn allemaal onderdeel van elkaar, omdat wij in het aarde bewustzijn vibreren en communiceren. Niet alleen de wetenschappelijke manier of rationele manier is belangrijk, alle manieren. Zoals gevoelsmensen die anders waarnemen. Zij dragen een andere benadering in zich mee. De afkeer die je in je draagt naar een bepaald deel, is vaak de diepste kern van waarheid die je niet wilt zien. Hoe harder je daar tegen vecht, hoe meer het tot je komt. Soms op een zeer bijzondere manier. Zodat je uiteindelijk wakker wordt voor dit onderdeel. Als we beseffen dat niets moet en alles mogelijk is dan hoeven we niet zo hard te strijden en andere om zeep te brengen. Sommige hebben last van een reddersrol..deze staat tegenover de slachtofferrol. Beide leiden je af van wat er werkelijk speelt. Als Ashtar niet mag redden, wie gaat het dan doen, wie hoort de roep van het aardebewustzijn? Wie willen er een held? Wil jij de mensheid redden? Naarbinnen gaan kijken naar je hart en de liefde voelen waar deze vandaan komt, want dat mis ik hier echt. LIEFDE dat is de kern van alles. Dat maakt alles mogelijk. Zelfs de meest verschillende mensen kunnen dan verbinden. Maar daar zijn we nog heel ver vandaan. De strijd om het gelijk en de beste te zijn gaat nog steeds door en is al zeer lang bezig en nu lijkt er een nieuwe manier te gaan ontstaan. De spirituele en buitenaardse visies staan vaak loodrecht tegenoverelkaar. Is dit echt wat we willen? Dus weer geen respect voor elkaar en het zg onderzoeken wat goed en fout is, lijkt wel een gigantisch gamespel. Of is het dat ook? Wat wil je steeds weer laten zien dan? Het is in ieder geval wel spannend zo. We creeren onze eigen wereld.
  Ik groet het Licht in je hart. Arthura

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Kan Ashtar niet zelf reageren? Heeft hij geen iPad of laptopje daar in zijn ‘goddelijke’ grot?

   Binnenkort zal ik een artikeltje wijden aan het Ashtar Command. Verder ga ik niet weer met je in discussie over Ashtar, ik weet ondertussen wel dat je verliefd bent op die lichtgevende rakker en dat jullie samen de spannendste avonturen beleven. Echt zeker van je zaak ben je niet he, want waarom moet je anders jezelf en je innige band met Ashtar komen verdedigen tegenover mij?

   Beantwoorden
  • Danny

   Ik krijg mixed signals bij het bericht van Arthura…

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hoe bedoel je dat?

    Ze kan wel mooi lullen he die Arthura, ze spamt mij de hele week al via de mail om Ashtar te verdedigen. Samen redden ze de walvissen en zo zegt ze. Het zijn net Suske en Wiske, maar dan Arthura en Ashtar. Ze heeft de bek vol over liefde, bewustzijn, mensen helpen, de planeet helpen, de kosmos helpen, alles en iedereen wordt gered door Arthura en Ashtar, the dynamic duo.

    Het enige jammere is dat ze geen idee hebben van wie wij mensen in werkelijkheid zijn en dat we niet zitten te wachten op het dynamic duo…

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Eigenlijk is het meer Bassie en Adriaan in plaats van Suske en Wiske bedenk ik me nu, en in plaats van de Baron strijden Ashtar en Arthura momenteel tegen ene Micky die het gore lef heeft om aan het valse licht te twijfelen… 😉

     Dit is trouwens het ‘werk’ wat Arthura Hector doet samen met Ashtar en allerlei andere vage vals licht figuren, voor haar is het bloedserieus, voor mij is het slapstick… https://www.youtube.com/watch?v=Pdw_QkVxFiM

     Beantwoorden
     • Ikke

      Met alle respect, maar naar dat gewauwel luister ikke niet. Bij de intro zakte mij de broek al naar beneden, kon t nog geen minuut volhouden. Maar ja ieder zijn ding….!!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Snap ik, ik ook niet, maar ja beroepsmatig heb ik wel een paar minuten gekeken, moet eerlijk bekennen dat ik veel gescrolt heb, maar ik mag van Arthura niet oordelen over haar werk zonder dat ik weet wat ze doet, dus vandaar…. ik moet toch wat materiaal hebben als ik aan een artikel over Ashtar begin haha.

       Beantwoorden
       • ikke

        Er is in ieder geval materiaal genoeg op internet te vinden. Ja Micky, dus wat dat betreft kun je voldoende over haar werk ruim omschrijven…lol. Al heb ik een vrij goed beeld hoe jij dit artikel omtrent Asthar gaat schetsen….shame on you 😉

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Ik weet het, ik ben de personificatie van het duister…

         Beantwoorden
         • Ikke

          Haha nou nee hoor, je schrijft gewoon zoals het is en je draait niet om de brij heen. Als die schavuiten toentertijd nou maar aan het Logo hadden gehoor gegeven dan was het duister niet zo geïnfecteerd geweest zoals het nu is. Helaas is daardoor het licht en duister uit
          balans. Maar je hebt je hart op de goede plek hoor….

          Beantwoorden
     • Danny

      Zulke video’s kan ik dus niet lang bekijken. 🙂

      Beantwoorden
    • Danny

     @Micky…gevoelsmatig…we moeten het zelf doen, maar zonder Ashtar zijn we nergens.
     Vermoeiend om te lezen…

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Haha ja precies dat wat je nu zegt heb ik met al die mailtjes en al die verhaaltjes van dit soort lichtwerkers…. we moeten het zelf doen, maar moeten wel Ashtar/Salusa/Allstar/Pipo de Clown/Ovide/vul zelf je held hier in, in ons hart sluiten en via onze pijnappelklier naar binnen werken… 🙂

      Beantwoorden
  • Seth-3

   Opzouten charlatan, met je new-age rommel netzoals ‘zilveren legioen’ ? Val Micky niet lastig met jouw sekte jehova-wannabee ?

   Beantwoorden
   • Jos

    Iedereen handelt vanuit het eigen belang…..
    En da’s maar goed ook.

    Beantwoorden
    • Seth-3

     Waarom is het goed dat alles uit eigen belang is? Zo krijg je juist al die tyfuszooi op aarde.

     Beantwoorden
     • Jos

      men dient dan wel het verschil te kunnen maken tussen leven als een goede egoist of een slechte.
      De eerste zorgt goed voor zichzelf zonder anderen daarmee lastig te vallen.
      De tweede doet dit ten koste van anderen.

      Aan U de keuze……

      Compri?

      Groet.

      Beantwoorden
 • Wild Child

  Wat een prachtig artikel. Ik word herinnert aan mijn eigen kracht, eigen macht en eigen weten.
  Ik heb gelachen, ik ga lekker verder lezen!

  Beantwoorden
 • Elles

  Meeste mensen krijgen rode vlekken in hun nek bij de naam Jezus, maar dat komt grotendeels door de crap die de kerken van hem gemaakt hebben.
  Hij komt niet op een wolk om ons te redden, maar was een voorbeeld voor ons. Wat ik ben hebben jullie ook in je, ontwikkel het en werk aan jezelf.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>