Het zilveren legioen

Abonneer
Abonneren op
47 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
4 jaren geleden

Schumann resonantie is gestegen van 7.83 naar 36+ sinds het begin van deze maand.

Miranda
4 jaren geleden
Reply to  Captain Chaos

In Congo….In NL 12…. Maar het zal ongetwijfeld voor deze bewustzijnsverandering ook hier zorgen….

mark
4 jaren geleden
Reply to  Captain Chaos

wat betekent dat?

Seth-3
4 jaren geleden

Hahah wat een stelletje charlatans en shills joh die ‘silveren legioen’
???

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Believe system versie 2.0 Als oude geloofsystemen straks niet meer werken heb je wat nieuws nodig toch? Ik ontken niet dat zulke ‘groeperingen’ bestaan SL Ashtar comm.. enz, maar dat ze hier komen om ons te bevrijden ofzo echt niet! Dit lichaam/voertuig zit gelocked in 3/4D d’r valt niks te bevrijden. Ook op hoger dimensionaal niveau werken deze ‘geloofssystemen’ ook op dezelfde manier. Ik heb er zelf voor gekozen om hier te zijn in 3/4D of tenminste mijn hogere ik heeft hier een avatar neergezet. (overigens wel meerdere avatars in het hele dimensionale spectrum.) Ik snap ook niet waarom mensen… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

Duidelijk omschreven, het is helder.
Wat betreft over het multiversum heeft de heer waar jij wellicht in de toekomst een interview mee gaat doen het ook over. Ben alleen kwijt wat hij hier over te vertellen had. Maar goed stuk Micky…!

Sebas36
4 jaren geleden

d’r is niet veel voor nodig om jou uit je tent te lokken Micky 😉
Wederom een top artikel!

rob
4 jaren geleden

Goed artikel. Was na een reactie op deze website ook op die andere website gaan kijken. Het verhaal dat we gered zouden worden beviel me ook niet, we moeten toch alles zelf doen en ervaren. Nog een vraag aan Micky: ik heb nog steeds iets met het gnostische scheppingsverhaal: de bron die altijd geweest is, is dat het zelfde als de “eternal essence” wat staat op de figuur van het universum waar je naar verwijst in dit artikel?

Jos
4 jaren geleden

When I think back at all the crap I learnt at highschool,
It’s a wonder I still can think at all…

https://www.youtube.com/watch?v=6kVY3EWg8fI

Kp
4 jaren geleden

Prachtig artikel .blijf steeds versteld van je, heb me vele malen me laten misleiden maar toch volgehouden omdat er diep in me een gevoel gaf dat dit ook het niet was ma shit wat zijn dit freaky bezeten wezens chapeau maar maakt me idd sterker wie ik werkelijk ben

james
4 jaren geleden

ik denk dat U de plank helemaal mis slaat met uw bewustzijn over het universum, en als een 3e/4e dimensie wezen nederigheid zou moeten betrachten voordat u stelt wat goed of vals licht is. Een universum is een creatie van een scheppers zoon, die van ons universum heet Chris Michael Aton, hij is gecrieerd als een unieke zoon met speciale gaven en heeft tot 7 keren zijn standplaats Nebadon, verlaten om ervaring op te doen in zijn schepping. De laatste keer was het op planeet aarde als Yeshua (jesus),bij deze laatste zelf beschikking heeft hij volledige souvereine macht verkregen over… Lees verder »

Kelly
4 jaren geleden
Reply to  james

Leuk software matig programma james! Zekers ontwikkeld onder ms dos? Jaaaa dat was wat in die tijd hoor. Het klootjes volk vond ms dos toch wel moeilijk. Dat was meer voor de slimme mensen. Het silveren legioen…. dat is toch echt windows werk. Tikje diepgaand. Maar werkte niet optimaal….. veel bugs. Ja en die farmville praktijken van tegen woordig! 1 klick en je hebt een heel knollen veld gebouwd. Want het spel zelf doet dat voor je. Voed het energie (geld) en dan heb je nog nooit zo relaxed gespeeld. Wederom spoort dit je luiheid aan en ben je syntetisch… Lees verder »

james
4 jaren geleden

de natuurlijke die van de geest

james
4 jaren geleden

http://www.nebadon.info/

misschien kan je hier de informatie vinden om van een evolutie proces te kunnen begrijpen en volgen. Vergeet niet dat wij opdit moment niets anders zijn dan een stel hoogopgeleide dieren, en bezig zijn om te evolueren tot HU MAN, wat staat voor higher universal man

Danny
4 jaren geleden
Reply to  james

Wat brengt jou naar deze site? Als je zo denkt…
Waarom neem je de moeite om het helemaal te lezen, te becommentariëren en er dus energie in te steken? Als je zo denkt…

Sebas36
4 jaren geleden

Whahaha!
???

Het Urantia boek is een geheim werk van Tolkien, puur om te testen hoeverre mensen goedgelovig waren.
Ik verslind boeken Tolkien heb ik ook aardig van gelezen. Heerlijk weglezen in droomwerelden….

Dirk
4 jaren geleden

Zoekend in boeken…ja heb ik vroeger ook gedaan…Kwam ook allerlei stof tegen waar ik geloofde . Maar je hogere zelf leidt je uiteindelijk naar de waarheid!!!
Doch duur dat enige tijd alvorens al die info gezuiverd wordt en je bewustzijn stap voor stap de waarheid tegenkomt .Hier een mooi voorbeeld van iemands bewustzijnsprojectie en valt daar ermee te lachen ?Oh ik zou zeggen zalig de armen van geest , eens worden ze (ook verlicht) met de juiste info.

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Dirk

Als je het Urantia boek of Lords of the rings bijvoorbeeld als ‘geloofsovertuiging’ gaat uiten treden bij mij de lachspieren in werking. Mijn oprechte excuses daarvoor als daarmee valt te lachen.
De hele clue is natuurlijk om fictie van echt te onderscheiden, het genre logo op het boek en de sectie zou toch enig licht op moeten werpen?

4 jaren geleden

Het Ashtar bewustzijn, of bekend als het Ashtar Command, willen zeker geen mensen redden. Dat verhaal is zo de wereld ingekomen door mensen die in een droomwereld leven, maar dat niet willen toegeven. Het is hun waarheid geworden en zie als je een zaadje plant in het ebwustzijn van de mens, wat er allemaal kan gebeuren. Toch? Zij die in een illusiedroom vast zitten, zitten ook vast in een slachtofferrol en hun creeren zo hun eigen gevangenschap. Er zijn vele bewustzijnsvormen in ons universum en niemand heeft een totale waarheid in pacht. Slechts een deeltje kunnen we zien als mens… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Arthura

Ik krijg mixed signals bij het bericht van Arthura…

Ikke
4 jaren geleden

Met alle respect, maar naar dat gewauwel luister ikke niet. Bij de intro zakte mij de broek al naar beneden, kon t nog geen minuut volhouden. Maar ja ieder zijn ding….!!

ikke
4 jaren geleden

Er is in ieder geval materiaal genoeg op internet te vinden. Ja Micky, dus wat dat betreft kun je voldoende over haar werk ruim omschrijven…lol. Al heb ik een vrij goed beeld hoe jij dit artikel omtrent Asthar gaat schetsen….shame on you 😉

Ikke
4 jaren geleden

Haha nou nee hoor, je schrijft gewoon zoals het is en je draait niet om de brij heen. Als die schavuiten toentertijd nou maar aan het Logo hadden gehoor gegeven dan was het duister niet zo geïnfecteerd geweest zoals het nu is. Helaas is daardoor het licht en duister uit
balans. Maar je hebt je hart op de goede plek hoor….

Danny
4 jaren geleden

Zulke video’s kan ik dus niet lang bekijken. 🙂

Danny
4 jaren geleden

@Micky…gevoelsmatig…we moeten het zelf doen, maar zonder Ashtar zijn we nergens.
Vermoeiend om te lezen…

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Arthura

Opzouten charlatan, met je new-age rommel netzoals ‘zilveren legioen’ ? Val Micky niet lastig met jouw sekte jehova-wannabee ?

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Iedereen handelt vanuit het eigen belang…..
En da’s maar goed ook.

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Waarom is het goed dat alles uit eigen belang is? Zo krijg je juist al die tyfuszooi op aarde.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

men dient dan wel het verschil te kunnen maken tussen leven als een goede egoist of een slechte.
De eerste zorgt goed voor zichzelf zonder anderen daarmee lastig te vallen.
De tweede doet dit ten koste van anderen.

Aan U de keuze……

Compri?

Groet.

Wild Child
2 jaren geleden

Wat een prachtig artikel. Ik word herinnert aan mijn eigen kracht, eigen macht en eigen weten.
Ik heb gelachen, ik ga lekker verder lezen!

Elles
2 jaren geleden

Meeste mensen krijgen rode vlekken in hun nek bij de naam Jezus, maar dat komt grotendeels door de crap die de kerken van hem gemaakt hebben.
Hij komt niet op een wolk om ons te redden, maar was een voorbeeld voor ons. Wat ik ben hebben jullie ook in je, ontwikkel het en werk aan jezelf.

Kalki
1 jaar geleden

Micky@ Je zal wel deels gelijk hebben, maar tegelijkertijd heb je ook iets duisters in je en wat zich vertaald in dat je te weinig onderzoek gedaan hebt naar teleporterende geascendeerde meesters. Dat deze ‘meesters’ en zoals o.a. Ashtar zelfs bereid zijn om hun mega-ufo’s op te offeren en dit in dienste om de mensheid ter zijde te staan, zou je dit van hen wel weer meer mogen gaan waarderen. Te meer omdat het ook om samenwerking gaat, tussen dit soort buitenaardsen en de aardse-mensen zelf.

Ramon
9 maanden geleden

Waar jullie over praten is een organisatie die zich uit geeft voor het zilveren engelen legioen.. sommige die zijn geïnfiltreerd. Maar het echte zilveren engelen legioen bestaat toch echt en vecht voor het Ware licht. Jij denkt alles te weten maar je snap er zelf niks van… Als je niet weet wat er in het omniversum bestaat waarom probeer je dan zo wijs over te komen. Je snap helemaal niet wat op hoger niveaus gebeurt en probeert heel slim over te komen het heeft jou iets te zeggen dat je dit mee maak het heeft jou iets te leren je… Lees verder »