Hogere Complotkunde met Freeman Fly

( 11 )
 • Ank

  Bedankt voor het plaatsen van dit interview Micky.
  Een opmerking van Freeman op 1.06.00 min. bleef me bij, waar hij zegt:
  I don’t believe in Aliens. I believe in ancient civilizations and civilizations that have gone on long before we had history but I don’t believe the aliens came and plugged in the pyramids on planet Earth. I don’t buy into the ancient Alien hypophosis as it is told to us up to this point. They ( the ancient civilizations) would call this God Forms that they were communicating with, known as Archons now.
  En hij gaat verder te zeggen dat de Typhonian Order ( Ordo Templi Orientis, waaruit ook Alexander Crowley voortgekomen is) degenen waren die begonnen met het praten over ET’s.

  De vraag is: wat is dan het verschil. De pre- adamites en de civilizaties daarna zijn met hun enorme ruimteschepen hier geland of gestrand en daarvan vinden we de bewijzen op Antactica en zij kwamen van buiten de aarde, ergo ET’s. En in één van die tijdperken hebben ze over de hele wereld pyramides gebouwd, al dan niet vanuit de kennis die ze zelf nog hadden of in samenwerking met ET’s.

  Dus, of en met wie de bouwers van de pyramides contact hadden weten we niet, maar misschien zou Freeman hen Archons noemen?

  Of zou je kunnen zeggen dat als je over Archons praat, je het hebt over de periode voordat ze geïncarneerd waren in een physieke vorm?

  Beantwoorden
  • Ank

   Of misschien klinkt de laatste zin beter als je zegt: voordat er sprake was van incarnatie in een physieke vorm.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet niet of het handig is Ank om alles te willen labelen en proberen vast te zetten. Het is allemaal (als je het mij vraagt) namelijk niet zo zwart-wit allemaal en zeker niet te labelen laat staan vast te pakken en compleet te begrijpen. Tientallen, maar meer waarschijnlijk dan dat zelfs honderden of duizenden of misschien zelfs wel miljoenen verschillende ET groepringen en interdimensionale wezens hebben de Aarde bezocht in de geschiedenis van planeet Aarde en velen van hen hebben zich ook nog eens bemoeid met de gang van zaken hier op de planeet.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Persoonlijk hang ik ook niet echt dat Ancient Aliens verhaaltje aan dat buitenaardsen bijvoorbeeld de pyramiden gebouwd zouden hebben. In tijdperken voor onze huidige ‘beschaving’ kon de mensheid veel meer (omdat de realiteit anders was) en had de mensheid daarnaast ook veel meer kennis. Dat waren hele andere vormen van 3D dan we nu kennen hier op Aarde. Er waren tijdperken waarin mensen dingen konden en deden die nu onmogelijk lijken. De menhirs van Carnac bijvoorbeeld, die werden op hun plek gezet (gevlogen is een beter woord) door middel van samenwerking tussen mens, het mineralen koninkrijk (de menhirs), moeder Aarde en de ster of het sterrenstelsel waar zo’n menhir naar toe gekalibreerd werd. Daar was geen spierkracht of externe technologie voor nodig, dat kon de mens op Aarde toen nog gewoon. Andere tijden, andere realiteit, en dat proberen onderzoekers van nu toe te passen op hedendaagse technologie en menselijk kunnen. Dan komen ze al snel bij buitenaardsen uit, omdat ze eigenlijk geen idee hebben van wat de mens in potentie kan zijn (en eigenlijk dus al is)

   Beantwoorden
 • ikke

  Was vandaag op een verjaardag van jongere die de tv hadden draaien.
  Op de zender Xite die 24/7 de populairste muziekclips uitzendt zag ik een clip met (min of meer) het logo van VW
  (3 v’s) er in voor komen de lyrics spreekt voor zich.
  https://www.youtube.com/watch?v=M-P4QBt-FWw

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Tering, 104.749.963 weergaven…. Michael Jackson zou zich omdraaien in zijn sarcofaag als hij dit soort ‘muzikanten’ zou moeten aanhoren… 🙂
   Wel mooie transhumanistische mind control! 😉

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik zag dat het nummer onderdeel uitmaakt van een trilogy. Deze kwam ervoor uit https://www.youtube.com/watch?v=6RLLOEzdxsM
    Daar graven ze het fallen angels logo uit de grond, en zwaaien ze gemaskerd in het zwart met zwarte ISIS vlaggen, maar dan ipv het ISIS logo de VV, wat later ook weer transformeert in een vrijmetselaars logo, voordat ze zichzelf weer onder grip laten zetten van vage AI aan het einde van de clip. Juweeltjes haha. De vraag is en blijft echter al wel een tijdje hoe lang en vooral hoe enorm ‘right in the face’ ze al die occulte magie en rituelen van het publiek moeten smijten voordat mensen zich eens gaan afvragen waarom er zulke zwarte occulte magie schijnbaar in videoclips gemixd mot worden….

    Beantwoorden
  • Drone-x

   Volg Freeman nu al iets meer dan elf jaar en voorspelde dankzij zijn uitgebreide informatie m.b.v. Kabbalisme in 2010 de CDA – PVVD coalitie al tien maanden voor de uiteindlijke bekentmaking op de dag nauwkeurig 13-10-2010 aan de hand van de originele vrijdag de dertiende op 13-10-1307 de dag dat de tempeliers/ voorgangers van vrijmetselarij vervolgt werden. Dit in combinatie met Balkenende van Shell ( de jacobsschelp van Venus, Venus = Lucifer de zon van de morgen, zie Shell logo kleuren) en Rutte van Unilever ( zie het Unilever logo met zon en maan oftewel Boaz en Jachin de toegang tot Solomons tempel en de pilaren in elke vrijmetselaars loge) om nog maar te zwijgen over de PVV VVD referentie naar de gevallen engelen in gematria ertaald in het kabbalisme als 66 staat gelijk aan VV , WW, OX, OO etc. Dus partij66 steunde de coalitie tussen CDA/ tempeliers en 66 democratie. En ik zag gewoon dat ze bewust demissionair gingen om niet op de middenstand die naar de klote ging te hoeven reageren terwijl hun multinationals met overheidssteun geholpen werd. Sloot er zelf weddenschappen op af negen maanden van tevoren dat het 13-10-2010 zou worden, 14-10 keurde Beatrix het zogenaamd goed. Zag zo ook weken van tevoren aankomen dat de 33 mijnwerkers in Chili die zelfde dag 13-10 gered zouden worden met de Phoenix capsule door de impopulaire president die nog onder Pinochet had gediend en die er weer populair mee werd gemaakt, alles in scène gezet zodat ze die dag 13-10 gered zouden worden. Nederland hangt van de vrijmetselarij en aanverwante clubs als johannieterorde, ridders van malta, Rozenkruisers etc. aan elkaar, Vara, Philips, Albert Hein, Unilever, Shell, Akzo, PON, Heineken, BAM, ASML TROS, NOS, NPO, EO, Rabobank, ING, Randstad, enz. enz. enz. Het houdt niet op alles zo corrupt als de pest. Maar hie kom ik hier nu op, oja je muziek clip, je moet O.N.E. Van yeasayer maar eens kijken, de originele clip rond 33sec. Zie je allemaal het oog van Horus symboliek, je ziet het schaakbord patroon refererend aan de tempelvloer in kleding, ze spelen een spel op de kabbalistische levensboom/ Qliphoth, een piramide instrument, de tekst “Hold me like before, hold me like you used to, control me like you used to” etc. Freeman heeft echt hele goede info, komt al een decennia uit, zolang volg ik het al, maar ook het werk van Fritz Springmeier , vooral zijn boeken en oudere prophecy club werk is goed, de boeken van Kerth Barker, werk van Mark Passio en interviews met Fiona Barnett, Kay Griggs en Kathy O’ Brien zijn zeker de moeite en geven een breder begrip van hoe het in de praktijk werkt en dan vooral trauma based mindcontrol waardeer ondersteuning van Freeman zijn werk, maar begin maar eens met al het werk van Freeman als basis, enjoy.

   Beantwoorden
 • Rob

  Dag Drone -x.
  Freeman is inderdaad heel goed. By the way, kun je me ook het winnende nummer van de komende eurototo voorspellen en doorgeven? Ik kan wel een paar honderd miljoen euro’s gebruiken voor een aantal projecten op te starten. Alvast bedankt!
  Groetjes Rob

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>