Hogere Complotkunde met Freeman Fly

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

Bedankt voor het plaatsen van dit interview Micky. Een opmerking van Freeman op 1.06.00 min. bleef me bij, waar hij zegt: I don’t believe in Aliens. I believe in ancient civilizations and civilizations that have gone on long before we had history but I don’t believe the aliens came and plugged in the pyramids on planet Earth. I don’t buy into the ancient Alien hypophosis as it is told to us up to this point. They ( the ancient civilizations) would call this God Forms that they were communicating with, known as Archons now. En hij gaat verder te zeggen… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Of misschien klinkt de laatste zin beter als je zegt: voordat er sprake was van incarnatie in een physieke vorm.

ikke
2 jaren geleden

Was vandaag op een verjaardag van jongere die de tv hadden draaien.
Op de zender Xite die 24/7 de populairste muziekclips uitzendt zag ik een clip met (min of meer) het logo van VW
(3 v’s) er in voor komen de lyrics spreekt voor zich.
https://www.youtube.com/watch?v=M-P4QBt-FWw

New World Disorder
2 jaren geleden

Over right in your face gesproken, are you ‘ready for it?’
https://www.youtube.com/watch?v=wIft-t-MQuE

ikke
2 jaren geleden

Zo NWD die is duidelijk.
In plain sight, but te beat is ok…. 😉

Drone-x
2 jaren geleden
Reply to  ikke

Volg Freeman nu al iets meer dan elf jaar en voorspelde dankzij zijn uitgebreide informatie m.b.v. Kabbalisme in 2010 de CDA – PVVD coalitie al tien maanden voor de uiteindlijke bekentmaking op de dag nauwkeurig 13-10-2010 aan de hand van de originele vrijdag de dertiende op 13-10-1307 de dag dat de tempeliers/ voorgangers van vrijmetselarij vervolgt werden. Dit in combinatie met Balkenende van Shell ( de jacobsschelp van Venus, Venus = Lucifer de zon van de morgen, zie Shell logo kleuren) en Rutte van Unilever ( zie het Unilever logo met zon en maan oftewel Boaz en Jachin de toegang… Lees verder »

Rob
2 jaren geleden

Dag Drone -x.
Freeman is inderdaad heel goed. By the way, kun je me ook het winnende nummer van de komende eurototo voorspellen en doorgeven? Ik kan wel een paar honderd miljoen euro’s gebruiken voor een aantal projecten op te starten. Alvast bedankt!
Groetjes Rob