De ComplotConcurrent – Uitzending 26 “Welkom terug in de Eindtijd” (17-9-2018)

( 12 )
 • DrIglo

  haha, mooie showtitel weer!

  Ik was net de vorige uitzending aan het afronden, dus ik snatch meteen deze ook even. Had eea van de treuruur items gezien aka gehoord mooie beelden colonnes van Toyotas met zwarte vlaggen. En ook een informatief item over hoe goed een flink wapen erg goed op een toyota past zonder dat hij omvalt als je het wapen inzet.

  Beantwoorden
 • Ank

  Je had een erg goeie dag gisteren Micky qua uitleg en uitdieping van de onderwerpen. Een genot om naar te luisteren en er weer aan herinnerd te worden hoe de wereld en welke groepering dan ook zijn agenda heeft en/of iemands agenda uitvoert, of ze zich er van bewust zijn of niet.
  En wat niet onbelangrijk is; je hebt me een aantal keren flink laten lachen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dan heb ik mijn doel bereikt voor deze uitzending, al is het maar 1 iemand die er wat aan heeft of er om kan lachen dan vind ik het eigenlijk al helemnaal goed namelijk 🙂

   Beantwoorden
 • Ank

  En dat verhaal van die rode koe is toch wel het toppunt van………. vul maar in.

  Beantwoorden
 • Jochem

  Super uitzending weer!
  Werkt het met religie gewoon niet zo dat er eerst basis dingen worden gezegd die ieder mens eigenlijk wel innerlijk weet zoals “laat een ander in zijn/haar waarde” “Schaad een ander niet” etc. om mensen er in te laten komen en te laten voelen zo van, “dit past bij mij” en om ze dan vervolgens met allemaal bullcrap op te zadelen van regeltjes en verhaaltjes etc zodat ze hun macht uit handen geven en omdat de meeste mensen ergens bij willen horen? Doet me denken aan iets wat Mark Passio geloof ik had gezegd. Dark occultisten zeggen eerst een waarheid maar gooien er dan meteen een leugen tegen aan. En bij die rode koe moest ik gelijk denken aan een aflevering van South Park.

  Bij Doctor Who is ook een aflevering over een kosmisch veroveraar die een simulatie had gemaakt van de aarde om te experimenteren hoe die het beste de planeet kan veroveren in het echt. Extremis heet die aflevering (daar begint die en is in totaal 3 afleveringen) Deed me denken aan waar in je het de vorige complet concurrent over had. Misschien een tip?

  Woord wat je zocht is denk ik gerechtigheid.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Inderdaad, mooie beknopte uitleg over hoe indoctrinatie door religies in de praktijk werkt!

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Wie kan die Israeliërs even tippen, ik kan ze een weiland vol “rode” koeien aanwijzen niet ver hier vandaan… Eventueel een likje rode verf en bouwen die tempel!

  Om even op Corey in te gaan, ik ben het met hem eens dat de mensheid niet in één keer alle waarheid aan kan. Tenminste niet mensen als mijn familieleden die al weigeren om vraagtekens te zetten bij bijv. het NOS journaal…

  Eventueel een site waar je films en series kan streamen, in het Engels en meestal met ondertiteling in HD: HDEuropix.com

  Weer een geweldige aflevering heb je hier neergezet! 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks, doet mij goed dat er nog redelijk wat piraten deze website volgen. Heb ondertussen ook al wat usenet fora linkjes mogen ontvangen via de mail, ik ben weer een gelukkige piraat! 😉

   Beantwoorden
 • kaas

  hee vrolijke schreeuwer (bedoeld als compliment) als het om nieuws groepen stuf gaat ik ben wel fan fan de https://www.nzbserver.com/ hoop dat je der wat aan heb… aan gezien het een beetje jou hoek is wat vind denk jij van al de channel sessies met buitenaardse. waneer is het een boel shit en waneer lijkt het je een redelijk verhaal ik doel bijvoorbeeld op https://www.lawofone.info/ grtsss kaas ps ik kijk nooit maar draai een mp3 van je show en luister hem in de de baas zijn tijd;) (Y)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Kaas, goede site is dat, het is even behelpen voor mij want place2home.net was echt ideaal, maar ook hier kan ik redelijk wat vinden, is volgens mij de online versie van spotlite en spotnet, en loopt dus niet zo vaak vast als die 2 gelukkig. Het kost even wat meer tijd, maar ik kan nog steeds illegalie henkie spelen 🙂

   Ik heb persoonlijk helemaal niets met buitenaardse channelings. Sowieso geen enkele channeling. Het zijn namelijk allemaal, als het al echt is, wezens afkomstig uit het synthetische universum, die er dus een agenda op na houden en/of onder invloed staan van de energie/mind-ego die zichzelf god noemt. The law of one ken ik goed. Heb een paar van die boeken proberen te lezen een jaar of 10 terug. Kwam er niet door heen, naar wat ik nu weet kwam dat omdat het voor een groot gedeelte synthetische universum propaganda is. Een kleine waarheid met andere woorden gemixd met desinformatie en/of propaganda. The law of one is overigens gechanneld blue avian materiaal. Tenminste… dat zeggen de blue avians, voordat ze met de staart tussen de benen weg ascendeerden uit ons zonnestelsel 🙂
   Gaat allemaal uit van een bron/’god’ waar we allemaal uit afkomstig zouden zijn enzo. En wil ons doen laten geloven dat wij mensjes onderaan de ladder van kosmische hierarchie staan enzo.. niets voor mij, omdat ik weet dat het propaganda is voor dat synthetische universum.
   Zo is het (vind ik dan) bij alle channelings die ik ooit gelezen heb. De meesten komen uit die hoek, anderen zijn volgens mij klinkklare uit de duim gezogen onzin verhalen.
   Ik ga er binnenkort denk ik nog eens een artikel over schrijven, de verschillen tussen het organische universum en het synthetische universum. Wezens uit het organische universum, die met andere woorden weten wat wij mensen hier op Aarde in werkelijkheid aan het doen zijn, nemen alleen als het echt niet anders kan contact op ondernemen actie. Die laten zich niet channelen, omdat zij weten dat wij het zelf moeten doen en zelf achter de antwoorden moeten komen. Dus als je het mij vraagt zijn alle ET channelings desinformatie, propaganda en/of gewoon klinkklare onzin. 🙂

   Beantwoorden
 • Sonja

  Hai Micky,
  Al 8 jaar volg ik jouw website en ik verheug mij nog steeds op nieuwe artikelen en
  complot nieuws. Ik had een missing link in mijn eigen onderzoek en vond voor mijn onderzoek toen 8 jaar geleden o.a. informatie op de webside van Anton Teuben.
  Totdat ik op het internet zocht Anton Teuben klopt dat wel? En toen kwam ik uit bij
  indigorevolution In het begin vond ik het verhaal over de chakra”s nogal confronterend maar na nader onderzoek geweldig.
  Mikcky Bedankt ik hoop dat je nog lang doorgaat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je reactie Sonja!

   Anton Teuben zelf heeft mij nog nooit bedankt… 😉

   Doorgaan met hetgeen ik doe via deze website is het enige wat ik kan doen, dus ik blijf de woorden van Barry Stevens van 30 jaar terug uit de Mini Playbackshow tegen mijzelf herhalen: “Vooral doorgaan!”

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>