De ComplotConcurrent – Uitzending 26 “Welkom terug in de Eindtijd” (17-9-2018)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
DrIglo
3 jaren geleden

haha, mooie showtitel weer!

Ik was net de vorige uitzending aan het afronden, dus ik snatch meteen deze ook even. Had eea van de treuruur items gezien aka gehoord mooie beelden colonnes van Toyotas met zwarte vlaggen. En ook een informatief item over hoe goed een flink wapen erg goed op een toyota past zonder dat hij omvalt als je het wapen inzet.

Ank
3 jaren geleden

Je had een erg goeie dag gisteren Micky qua uitleg en uitdieping van de onderwerpen. Een genot om naar te luisteren en er weer aan herinnerd te worden hoe de wereld en welke groepering dan ook zijn agenda heeft en/of iemands agenda uitvoert, of ze zich er van bewust zijn of niet.
En wat niet onbelangrijk is; je hebt me een aantal keren flink laten lachen.

Ank
3 jaren geleden

En dat verhaal van die rode koe is toch wel het toppunt van………. vul maar in.

Jochem
3 jaren geleden

Super uitzending weer! Werkt het met religie gewoon niet zo dat er eerst basis dingen worden gezegd die ieder mens eigenlijk wel innerlijk weet zoals “laat een ander in zijn/haar waarde” “Schaad een ander niet” etc. om mensen er in te laten komen en te laten voelen zo van, “dit past bij mij” en om ze dan vervolgens met allemaal bullcrap op te zadelen van regeltjes en verhaaltjes etc zodat ze hun macht uit handen geven en omdat de meeste mensen ergens bij willen horen? Doet me denken aan iets wat Mark Passio geloof ik had gezegd. Dark occultisten zeggen… Lees verder »

New World Disorder
3 jaren geleden

Wie kan die Israeliërs even tippen, ik kan ze een weiland vol “rode” koeien aanwijzen niet ver hier vandaan… Eventueel een likje rode verf en bouwen die tempel!

Om even op Corey in te gaan, ik ben het met hem eens dat de mensheid niet in één keer alle waarheid aan kan. Tenminste niet mensen als mijn familieleden die al weigeren om vraagtekens te zetten bij bijv. het NOS journaal…

Eventueel een site waar je films en series kan streamen, in het Engels en meestal met ondertiteling in HD: HDEuropix.com

Weer een geweldige aflevering heb je hier neergezet! 🙂

3 jaren geleden

hee vrolijke schreeuwer (bedoeld als compliment) als het om nieuws groepen stuf gaat ik ben wel fan fan de https://www.nzbserver.com/ hoop dat je der wat aan heb… aan gezien het een beetje jou hoek is wat vind denk jij van al de channel sessies met buitenaardse. waneer is het een boel shit en waneer lijkt het je een redelijk verhaal ik doel bijvoorbeeld op https://www.lawofone.info/ grtsss kaas ps ik kijk nooit maar draai een mp3 van je show en luister hem in de de baas zijn tijd;) (Y)

Sonja
3 jaren geleden

Hai Micky,
Al 8 jaar volg ik jouw website en ik verheug mij nog steeds op nieuwe artikelen en
complot nieuws. Ik had een missing link in mijn eigen onderzoek en vond voor mijn onderzoek toen 8 jaar geleden o.a. informatie op de webside van Anton Teuben.
Totdat ik op het internet zocht Anton Teuben klopt dat wel? En toen kwam ik uit bij
indigorevolution In het begin vond ik het verhaal over de chakra”s nogal confronterend maar na nader onderzoek geweldig.
Mikcky Bedankt ik hoop dat je nog lang doorgaat.