Jouw eigen realiteit op bestelling, op maat gemaakt en gratis bij je thuis bezorgt

( 11 )
 • Bart

  wat je schrijft over de Twin Towers dat het geen controlled demolition is geweest zoals Building 7. Maar als het gedaan is door een voor ons nog onbekend wapen, dat hele gebouwen tot stof kan verpulveren. Dan is het toch nog steeds een vorm van controlled demolition? Al ga je wel een stap verder in je denken omdat het gedaan is anders dan de huidige conventionele methodes waarmee Building 7 wel naar beneden is gebracht.
  Maar idd, het instorten van de Twin Towers ziet er anders uit als het met de huidige bestaande technieken zou zijn gebeurd.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt, die term kan je inderdaad gebruiken. Maar in het artikel gaat het om de gecontroleerde oppositie nepverhalen over controlled ddemolition door middel van explosieven, therniet en andere zaken die we al wel kennen en waarmee je niet een stalen constructie tot stof kan laten vergaan.

   Beantwoorden
 • Richard

  Is het openen van je 3de oog dan gevaarlijk? en kristallen in je huis bijvoorbeeld amethist wel positief? Een stukje amethist op je 3de ook tijdens meditatie zorgt voor trillingen tussen je wenkbrauwen. ik kan niet zeggen dat ik me erna slecht voel, wel anders energetisch opgeladen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Slecht of gevaarlijk wil ik niet zeggen. Laat ik het zo zeggen: het is niet iets wat voor mij persoonlijk goed voelt om te doen. Het 3e oog is namelijk je pijnappelklier, en zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen wordt die pijnappelklier gebruikt om je een realiteit te laten beleven die niet de jouwe is. De New Cage religie is all about that.

   Ik ga niet zeggen wat goed of slecht is voor jou. Daar kan ik niet over oordelen. Voelt het goed om te doen dan moet je het vooral blijven doen. Ik doe het niet om de redenen die je op deze website kan lezen.

   Ik heb hier ook onder andere amethist op mijn kamer liggen. Die gebruik ik soms als ik in bad ga om het water op te laden. Ik ga er echter niet mee mijn pijnappelklier/3e oog mee opladen. Maar dat ben ik, ik ga over mij, en jij gaat over jou, dus volg vooral je gevoel. Je weet nu na het lezen van onder andere dit artikel wat de pijnappelklier kan en doet, dus dan is het ook aan jou om daar een weloverwogen beslissing in te namen of je door gaat met activatie van je pijnappelklier of niet.

   Beantwoorden
   • Richard

    super duidelijk. Dit artikel bevatte namelijk bekende dingen voor mij, dan ga toch ff nadenken. en ergens toch ook ff schrikken van Jezus hey. ben nog niet lang hier actief maar ben een beetje aan het ontwakenen op eigen houtje gegaan. En ben eindelijk van mijn nibiru angst af mede Door een artikel van jou. trouwens erg bedankt daarvoor.

    Beantwoorden
 • Elfie

  Hoi, ben net op deze reeks artikelen gevallen en vind ze super interessant. Maakt een heleboel dingen duidelijk! Maar, enkele jaren geleden heb ik ook een Reiki-inwijding gevolgd. Wat je nu zegt over dat ik alle deuren wijd open gezet heb voor die energie, doet mijn haar recht komen. Hoe sluit ik die deuren terug?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Elfie,

   Ik denk dat je bij deze de deur allang weer dichtgegooid hebt wat dat betreft. Want het is bij een inwijding gebleven, en als je echt door entiteiten dusdanig overgenomen was via je pijnappelklier en dergelijke dan had je deze reeks artikelen ook niet interessant gevonden maar was je bij het eerste deel afgehaakt.

   De deur wagenwijd open zetten is spreekwoordelijk van mij geweest in dit artikel, er komt echter veel meer bij kijken zoals je diepere aspecten waar ik in de reeks ook over schrijf die voor jou dit leven hier op Aarde orkestreren. Het is allemaal niet zo zwart-wit gelukkig. De deur staat feitelijk altijd wel op een kiertje, bij iedereen, alertheid is altijd geboden.

   Beantwoorden
 • Adrie

  Hoi micky

  Allereerst mooie aannemelijke informatie keep up THE GOOD vibes.
  Verder over de vernietiging van de twin towers in deze tekst weet je zelf ook dat de duisteren veel van Nicolaï tesla hebben gepikt en dus gebruiken wanneer hun het uitkomt.
  Ik ben me zeer bewust van wat er allemaal gebeurd om ons heen en heb een gevecht met mezelf geleverd om er niet te ver in door te gaan want anders zou het naar het extremistische gaan neigen en daar had/heb ik geen intresse in .
  Ik leef zoveel mogelijk in het nu en probeer dat de rest van mijn leven zo te houden en luisteren naar wat er in me opkomt en alles wat me daarbij een goed gevoel geeft ,je bent dan voor een ander wel raar maar beter dat dan een volgend schaap in de grote kudde

  Ga zo door??

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>