Jouw eigen realiteit op bestelling, op maat gemaakt en gratis bij je thuis bezorgt

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart
4 jaren geleden

wat je schrijft over de Twin Towers dat het geen controlled demolition is geweest zoals Building 7. Maar als het gedaan is door een voor ons nog onbekend wapen, dat hele gebouwen tot stof kan verpulveren. Dan is het toch nog steeds een vorm van controlled demolition? Al ga je wel een stap verder in je denken omdat het gedaan is anders dan de huidige conventionele methodes waarmee Building 7 wel naar beneden is gebracht.
Maar idd, het instorten van de Twin Towers ziet er anders uit als het met de huidige bestaande technieken zou zijn gebeurd.

New World Disorder
3 jaren geleden

Slechts een jaar te laat, maar mocht je een plausibele analyse willen zien/horen raad ik aan om het onderzoek van Dr. Judy Wood op te zoeken. In een notendop: een directed energy wapen (waar Nikola Tesla ooit mee bezig was), zoals het ‘active denial system’ dat de staat maar al te graag wil gebruiken om (zeer zinvolle) protesten tegen te gaan. Ook mevrouw Wood praat over het opgaan in stof van de gebouwen.

New World Disorder
3 jaren geleden

Excuus, toch maar wat vaker die zoekfunctie gebruiken :p

Richard
4 jaren geleden

Is het openen van je 3de oog dan gevaarlijk? en kristallen in je huis bijvoorbeeld amethist wel positief? Een stukje amethist op je 3de ook tijdens meditatie zorgt voor trillingen tussen je wenkbrauwen. ik kan niet zeggen dat ik me erna slecht voel, wel anders energetisch opgeladen

Richard
4 jaren geleden

super duidelijk. Dit artikel bevatte namelijk bekende dingen voor mij, dan ga toch ff nadenken. en ergens toch ook ff schrikken van Jezus hey. ben nog niet lang hier actief maar ben een beetje aan het ontwakenen op eigen houtje gegaan. En ben eindelijk van mijn nibiru angst af mede Door een artikel van jou. trouwens erg bedankt daarvoor.

Elfie
4 jaren geleden

Hoi, ben net op deze reeks artikelen gevallen en vind ze super interessant. Maakt een heleboel dingen duidelijk! Maar, enkele jaren geleden heb ik ook een Reiki-inwijding gevolgd. Wat je nu zegt over dat ik alle deuren wijd open gezet heb voor die energie, doet mijn haar recht komen. Hoe sluit ik die deuren terug?

Adrie
3 jaren geleden

Hoi micky Allereerst mooie aannemelijke informatie keep up THE GOOD vibes. Verder over de vernietiging van de twin towers in deze tekst weet je zelf ook dat de duisteren veel van Nicolaï tesla hebben gepikt en dus gebruiken wanneer hun het uitkomt. Ik ben me zeer bewust van wat er allemaal gebeurd om ons heen en heb een gevecht met mezelf geleverd om er niet te ver in door te gaan want anders zou het naar het extremistische gaan neigen en daar had/heb ik geen intresse in . Ik leef zoveel mogelijk in het nu en probeer dat de rest… Lees verder »

Laura
1 jaar geleden

Zit sinds gisteren je artikelen te lezen en kreeg ook enorme hoeveelheden klok syncs (22:2 2 etc) voorgeschoteld. Sowieso bereikt het wel een soort top de laatste dagen. Maar ja, ik denk dat de insteek goed is om niet van deze synthetische verschijnselen afhankelijk te raken. Misschien is er toch nog wel een hoop informatie op je website doorspekt met synthetische invloeden. Bedoel, hogere dimensies, ziel in het hart, vind het leuk om over te speculeren maar kan het niet weten in de zin dat ik wel kan weten dat ik 10 vingers heb.