Het verband tussen Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier

( 15 )
 • Bart

  Ik heb het al vaker gedacht maar nu ik je uitleg lees doe ik het weer en ben benieuwd waar je in de volgende artikelen naartoe gaat.
  Maar de God, Allah, Jawhé etc., die iedereen aanbidt en vereert is dus in wezen Lucifer/Satan.
  Je bent een goeie match met de artikelen die Martin hierover geschreven heeft, jullie vullen elkaar mooi aan moet ik zeggen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je hebt verschillende lagen aan ‘goden’. De god die iedereen aanbidt als jehovah, god, allah, et cetera is niet hetzelfde als Lucifer. Als Lucifer al daadwerkelijk bestaat of bestaan heeft (dat betwijfel ik, morningstar en de naam Lucifer kunnen ook verwijzen naar de planeet Venus) dan is dat op een paar niveautjes lager dan de ‘god’ energie waar ik in dit artikel over schrijf. Je hebt wel een entiteit/wezen die zich ook god noemt, die in fysieke vorm ook realiteietn aan doet, daar heb je ook een vrouwelijke variant van, die noem ik de Queen Bitch 🙂 Dus dat kan goed Enki zijn, of de andere namen die deze entiteit aangenomen heeft of opgehangen heeft gekregen, zoals bijvoorbeeld Seth uit Egypte, of Zeus uit Griekenland. De entiteit/energie die zich god noemt en waarvan Saturnus een samengeperste vorm qua energie is, die is zowel mannelijk als vrouwelijk.

   Beantwoorden
   • Bart

    Maar deze God is in mijn ogen wel satanisch. Lucifer wordt gezien als de Satan, de Duivel. Maar zie je dan helemaal geen relatie tussen deze Saturnus God en Lucifer/Satan? Is Lucifer wel onderdeel maar bijvoorbeeld ondergeschikt aan de Saturnus God? Lucifer is in de christelijke godsdienst de negatieve tegenhanger van God. Ik kreeg het idee dat hun plaatsen in de religie opzettelijk zijn verwisseld en dat juist deze verwisseling de grote misleiding is, of anders onderdeel is van een nog grotere misleiding.
    Hoe zie jij dat?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ben niet zo van de namen moet ik je bekennen. Elke religie heeft zijn naam voor dezelfde ‘god’ en/of ‘goden’.. dus ik visualiseer het als volgt, en natuurlijk hoort Lucifer, of Enki, of Seth, Apollo, et cetera ook in dat plaatje. Bovenaan de piramide zit de energie die zich god noemt en zich ook zo gedraagt. Die hebben we niet in levende lijve gezien hier op Aarde. Dat kan je zien als een energie. Die ‘god’ (is een wannabe, er is geen god) is onzijdig, mannelijk en vrouwelijk. Daaronder hangen dan ‘goden’ die zich ook voordoen als de ‘god’ zoals Enki, en Lucifer als dat wezen in die gedaate bestaat, en de queen bitch aan de andere kant van het man/vrouw dualistische plaatje. Innana, Isis, Minerva, Columbia, zo maar wat namen voor deze queen bitch. Dus die hangen onder de energie die voor god speelt en zichzelf dat ook vindt daar zijn uit de kluiten gewassen mind-ego…

     En dat is het versimpelde plaatje. Daartussen zitten ook nog duizenden, zo niet miljoenen buitenaardse rassen, sterrenstelsels, planeten, allerlei andere interdimensionale entiteiten, you name it je kan het zo gek niet verzinnen eigenlijk. Alleen er is 1 heersende energie aan de top, en die moet zowel mannelijk als vrouwelijk zijn, want het heeft een kopie proberen te maken van het organische universum om zielen te tricken, en dan kan je de vrouwelijke energie niet uitsluiten snap je? Vandaar dat een mannelijke god nooit de almighty ‘god’ kan zijn.

     Beantwoorden
     • Marianne

      Zou het kunnen dat die ‘almighty “god” ‘ door David Icke de Demiurg wordt genoemd?
      (Het fantoomzelf, zijn laatste boek uit 2016)

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Nee, David Icke heeft nog geen woord voor de entiteit die zichzelf god noemt. David Icke heeft het (tot nu toe) bijna altijd over mind-bewustzijn. De demiurge waar ze het over hebben is volgens mij meer de anti-christ, of een hogere archon of zo, ik heb niets met dat archon verhaal van de gnostische religie trouwens. Maar David doet goed werk, maar is beperkt qua grotere plaatje, heb ik in dit artikel https://www.indigorevolution.nl/gecontroleerd-oppositie-voeren-gezien-van-een-interdimensionaal-enof-buitenaards-niveau/ uitgebreider uitgelegd.

       Beantwoorden
      • dirk

       Volgens mij noemt hij dat Infinite Consciousnesses , all that is and ever will be. Daaraan toevoegende: And that’s what you bloody are aswell mate! Want als Icke iets kan is het het grotere plaatje in bloody plain English uit de doeken doen.

       Beantwoorden
     • Inanna Nornen

      Ik hoorde “queen bitch”? :@

      Beantwoorden
   • Ayurna

    Vandaar de transgender agenda vanuit Hollywood. Baphomet is ook androgyn…. > Saturnus
    Btw, waarom moet je je mailadres invullen om een reactie te kunnen plaatsen?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Btw, waarom moet je je mailadres invullen om een reactie te kunnen plaatsen?”
     Dat moet je aan wordpress vragen. Ik denk om spamtechinsche redenen. Je kan ook een wordpress account maken en daarmee inloggen, dan hoef je bijna nooit meer je e-mailadres in te vullen.

     Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky.
  Er is een beweging om chakra’s te verwijderen. Nu kwam ik dit interview tegen in het Engels. https://youtu.be/BUitCQ8zG1g . Een Sjamaan Max Christensen ( van echte oude kennis) stichter Kunlin System, wat niet met het chakra systeem te maken heeft. Mindblowing interview, maar ik moest aan jouw denken, omdat je wel eens op deze site vermelde bezig te zijn met een intern proces en probeerde een soort onsterfelijke staat te bereiken. Ik begreep je toen niet. Maar het schijnt daadwerkelijk mogelijk te zijn, deze sjamaan was er getuige van als je interview beluisterd.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Rob, ik heb geen sjamaan of een ander extern hulpmiddel nodig om te weten dat ik onsterfelijk als een multidimensionaal wezen ben wat geen begin en geen einde heeft. Dat is een innerlijk weten.

   Als je het over deze Aardse vorm hebt die we momenteel ervaren als onze ego persoonlijkheid. Dan is het anders. Dan zeg ik ook altijd “ik ben van plan om niet dood te gaan in dit leven”. Als in dat ik het als ego persoonlijkheid van plan ben, maar ik heb geen idee wat mijn multidimensionale aspecten van mij voor mij als egopersoonlijkheid in petto hebben. Dan kan ik nog zoveel van plan zijn als Micky zijnde, maar is deze egopersoonlijkheid niet degene die de plannen heeft gemaakt… 🙂

   Beantwoorden
   • rob

    Ik snap hem. Ik was nu eenmaal getriggerd door die zin”ik ben van plan om niet dood te gaan in dit leven”. Misschien heeft je multidimensionale aspect deze gedachte wel ingefluisterd in je ego persoonlijkheid? De tijd zal het leren en zo blijft alles lekker spannend.

    Beantwoorden
 • Dirk

  Hey Micky,

  Ik wil jou nog uit de grond van mijn hart bedanken voor alle, maar dan ook alle artikelen die jij geschreven hebt. Ik ben bekend met jouw situatie, dus kan ik niet anders dan mijn waardering en respect uiten voor ALLE tijd en moeite die jij hebt gestoken in het verhogen van ons bewustzijnsniveau. Ik had onlangs een discussie met een dierbare van mij inzake 4D in relatie tot godsdienst en Saturnus. Uiteindelijk kwam ik weer dit artikel tegen om mijn geheugen op te frissen. Nogmaals bedankt dat je er voor ons bent! Groet Dirk

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je berichtje Dirk en heel erg graag gedaan! 🙂

   Je had geen beter moment kunnen kiezen voor deze reactie, aangezien ik al de hele dag bezig ben met een overzicht/wegwijzer pagina te maken voor deze website, nu weet ik weer helemaal zeker waarom ik al die tijd en energie er vandaag in zit te steken! 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>