Het verband tussen Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier

17
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Bart

Ik heb het al vaker gedacht maar nu ik je uitleg lees doe ik het weer en ben benieuwd waar je in de volgende artikelen naartoe gaat.
Maar de God, Allah, Jawhé etc., die iedereen aanbidt en vereert is dus in wezen Lucifer/Satan.
Je bent een goeie match met de artikelen die Martin hierover geschreven heeft, jullie vullen elkaar mooi aan moet ik zeggen.

rob

Dag Micky.
Er is een beweging om chakra’s te verwijderen. Nu kwam ik dit interview tegen in het Engels. https://youtu.be/BUitCQ8zG1g . Een Sjamaan Max Christensen ( van echte oude kennis) stichter Kunlin System, wat niet met het chakra systeem te maken heeft. Mindblowing interview, maar ik moest aan jouw denken, omdat je wel eens op deze site vermelde bezig te zijn met een intern proces en probeerde een soort onsterfelijke staat te bereiken. Ik begreep je toen niet. Maar het schijnt daadwerkelijk mogelijk te zijn, deze sjamaan was er getuige van als je interview beluisterd.

Dirk

Hey Micky,

Ik wil jou nog uit de grond van mijn hart bedanken voor alle, maar dan ook alle artikelen die jij geschreven hebt. Ik ben bekend met jouw situatie, dus kan ik niet anders dan mijn waardering en respect uiten voor ALLE tijd en moeite die jij hebt gestoken in het verhogen van ons bewustzijnsniveau. Ik had onlangs een discussie met een dierbare van mij inzake 4D in relatie tot godsdienst en Saturnus. Uiteindelijk kwam ik weer dit artikel tegen om mijn geheugen op te frissen. Nogmaals bedankt dat je er voor ons bent! Groet Dirk

Laura

Wel eens het woord Shaman ontleed? Sham=vals An=licht. Moest eraan denken bij je woorden over new age en vals licht.

Laura

Ben er eerlijk toegegeven ook wel even verslaafd aan geweest en afkickende. Jouw berichten helpen 😉