Het verband tussen Saturnus, chakra’s en de pijnappelklier

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart
4 jaren geleden

Ik heb het al vaker gedacht maar nu ik je uitleg lees doe ik het weer en ben benieuwd waar je in de volgende artikelen naartoe gaat.
Maar de God, Allah, Jawhé etc., die iedereen aanbidt en vereert is dus in wezen Lucifer/Satan.
Je bent een goeie match met de artikelen die Martin hierover geschreven heeft, jullie vullen elkaar mooi aan moet ik zeggen.

Bart
4 jaren geleden

Maar deze God is in mijn ogen wel satanisch. Lucifer wordt gezien als de Satan, de Duivel. Maar zie je dan helemaal geen relatie tussen deze Saturnus God en Lucifer/Satan? Is Lucifer wel onderdeel maar bijvoorbeeld ondergeschikt aan de Saturnus God? Lucifer is in de christelijke godsdienst de negatieve tegenhanger van God. Ik kreeg het idee dat hun plaatsen in de religie opzettelijk zijn verwisseld en dat juist deze verwisseling de grote misleiding is, of anders onderdeel is van een nog grotere misleiding.
Hoe zie jij dat?

Marianne
4 jaren geleden

Zou het kunnen dat die ‘almighty “god” ‘ door David Icke de Demiurg wordt genoemd?
(Het fantoomzelf, zijn laatste boek uit 2016)

dirk
2 jaren geleden
Reply to  Marianne

Volgens mij noemt hij dat Infinite Consciousnesses , all that is and ever will be. Daaraan toevoegende: And that’s what you bloody are aswell mate! Want als Icke iets kan is het het grotere plaatje in bloody plain English uit de doeken doen.

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ik hoorde “queen bitch”? :@

Siska
11 maanden geleden

Dank je wel voor deze informatie. Hij komt precies op tijd.

Ayurna
4 jaren geleden

Vandaar de transgender agenda vanuit Hollywood. Baphomet is ook androgyn…. > Saturnus
Btw, waarom moet je je mailadres invullen om een reactie te kunnen plaatsen?

Miranda
1 jaar geleden

Geloof het of niet mijn man zei jij bent luicfers en ik heb de draak verslagen. Zelf is hij Jezus Christus zei hij en laat mij dus via perichorese mee kijken en mee praten met boven. Kan jij dat ook. ? De liefde die Jezus Christus en Maria Magdalena hadden was echt . war ik met Auke ha dook en er kwam een moord tussen nl staat doet niks politie lacht me uit. En ik weet wel beter. Want ik kan ook terug kijken en mee kijken. Heel veel dingen kloppen wel wat jij zegt maar er mist nog iets.… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Dag Micky.
Er is een beweging om chakra’s te verwijderen. Nu kwam ik dit interview tegen in het Engels. https://youtu.be/BUitCQ8zG1g . Een Sjamaan Max Christensen ( van echte oude kennis) stichter Kunlin System, wat niet met het chakra systeem te maken heeft. Mindblowing interview, maar ik moest aan jouw denken, omdat je wel eens op deze site vermelde bezig te zijn met een intern proces en probeerde een soort onsterfelijke staat te bereiken. Ik begreep je toen niet. Maar het schijnt daadwerkelijk mogelijk te zijn, deze sjamaan was er getuige van als je interview beluisterd.

rob
2 jaren geleden

Ik snap hem. Ik was nu eenmaal getriggerd door die zin”ik ben van plan om niet dood te gaan in dit leven”. Misschien heeft je multidimensionale aspect deze gedachte wel ingefluisterd in je ego persoonlijkheid? De tijd zal het leren en zo blijft alles lekker spannend.

Dirk
2 jaren geleden

Hey Micky,

Ik wil jou nog uit de grond van mijn hart bedanken voor alle, maar dan ook alle artikelen die jij geschreven hebt. Ik ben bekend met jouw situatie, dus kan ik niet anders dan mijn waardering en respect uiten voor ALLE tijd en moeite die jij hebt gestoken in het verhogen van ons bewustzijnsniveau. Ik had onlangs een discussie met een dierbare van mij inzake 4D in relatie tot godsdienst en Saturnus. Uiteindelijk kwam ik weer dit artikel tegen om mijn geheugen op te frissen. Nogmaals bedankt dat je er voor ons bent! Groet Dirk

Laura
2 jaren geleden

Wel eens het woord Shaman ontleed? Sham=vals An=licht. Moest eraan denken bij je woorden over new age en vals licht.

Laura
2 jaren geleden
Reply to  Laura

Ben er eerlijk toegegeven ook wel even verslaafd aan geweest en afkickende. Jouw berichten helpen 😉